Melyik igaz leginkább rád
az alábbiak közül?

Próbálkoztál már a Chat GPT-vel, de nem igazán tudtál valódi, használható eredményeket kinyerni.
Néha egészen jó eredményeid vannak az AI eszközök használatával, de néha pocsék és használhatatlan.
Eredményes marketinget (érdeklődőket, ügyfeleket, vásárlókat) szeretnél sokkal hatékonyabban, kevesebb munkával.
Eleged van a jól hangzó, de a gyakorlatban használhatatlan AI tippekből.
Szeretnéd végre megérteni, hogy hogyan működnek a mesterséges intelligencia eszközök (Chat GPT, DALL-E, Google Gemini, stb.).
A gyakorlatban is eredményesen használható tudást keresel az AI eszközök használatára.
Versenyképes tudást keresel, ami segít jó feltételekkel elhelyezkedni.
A saját vállalkozásod marketingjét szeretnéd végre hatékonyan és eredményesen működtetni.

Végre itt a valódi megoldás!
Komplett, teljes tudást adó mesterséges intelligencia (MI, AI) képzés. Az alapoktól, nulláról indulva a professzionális használatig az online marketing minden területén.
Érthető, könnyen követhető, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást adó anyag, amivel egy valódi, új, piacképes szakmát tanulhatsz ki.

Mitől más ez​ az AI képzés?

Nem rizsa, nem letölthető, de amúgy haszontalan utasítások ezrei, hanem a gyakorlatban is használható, valódi eredményt hozó konkrét tippek rengeteg esettanulmánnyal.

Kifejezetten az online marketing eredményekre megyünk rá. Vagyis konkrét eredményeket fogsz tudni elérni a tudásoddal. A részleteket lásd a Tematikánál.

Ez a képzés szakmát ad. A hivatalos “AI Online Marketing szakértő” tanúsítványon túl a megszerzett tudással képes leszel a saját, ügyfeleid vagy munkaadód cégében valós eredményeket elérni az online marketing területén, az eddigi idő töredéke alatt.

Teljes megértésed lesz a mesterséges intelligenciáról. Nem csak a konkrét gyakorlati lépéseket tanulod meg, hanem pontosan érteni fogod, hogy hogyan működik ez az egész.

Konkrét esettanulmányokat nézünk át elképesztő eredményekkel. A szemed előtt fogom megmutatni az összes dolgot, hogy mit és hogyan kell csinálni.

Ennek a képzésnek akár egy-egy modulja is megéri a képzés teljes árát. A részleteket lásd a Tematikánál, de például a fordításnál vagy a professzionális AI szövegírásnál olyan tudást kapsz, amiért önmagában kapkodnak a cégek!

Egy éves frissítést kapsz automatikusan az anyagokhoz, a részleteket lásd a következő pontban.

AI Online Marketing Szakértő Képzés

Jelentkezz most!

Speciális ajánlat

A mesterséges intelligencia világa annyira gyorsan változik, hogy a képzés megvásárlásához az alábbi extra ajánlatot adjuk neked:

2025. március 31-éig minden új AI tudásunkat megosztjuk veled! Amit addig tapasztalunk, és amiről oktatóvideó készül, azt további költségek vagy teendők nélkül hozzáférhetővé tesszük neked is. Az új anyagok folyamatosan kerülnek majd fel a tanfolyami felületre, és azokat automatikusan eléred. Az új anyagokról emailben is értesítünk majd.

Mit fog neked adni
ez a képzés?

Az AI Online Marketing Szakértő képzésen a mesterséges intelligenciát kifejezetten az eredményes online marketing akciók lebonyolítására, könnyebbé és hatékonyabbá tételére fogod.

Egy új, 21. századi szakmát kapsz, amivel képes leszel gyorsan és hatékonyan olyan online marketing eszközöket készíteni – a részleteket lásd a tematikánál -, amelyek valódi eredmény hoznak neked vagy ügyfelednek.

Szabadúszóként, virtuális asszisztensként, új lehetőségeket kereső anyukaként valódi szakmát és tudást kapsz, ami után jelenleg kapkodnak a cégek.

Vállalkozóként az eddigieknél sokkal hatékonyabb leszel a saját marketingedben. Egyrészt sokkal gyorsabban, másrészt sokkal eredményesebben fogsz tudni marketing eszközöket tervezni, készíteni, kampányokat lebonyolítani.

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

AI Online Marketing Szakértő Képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam a legkomplettebb magyar nyelvű AI Online Marketing képzést.
Azonnal alkalmazható, gyakorlati megoldásokat fogsz kapni az online marketing minden területére, amiket meg is fogsz érteni és amikkel eredményeket érhetsz el.

Egészen a nulláról indulva a profi szintig haladunk, miközben olyan eszközök használatát tanulod meg és olyan tippeket ismersz meg, amelyekkel elképesztő eredményt, hatékonyságot és bevételt tudsz elérni.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A képzés tematikája

AI Online Marketing Szakértő
Alapképzés

Mesterséges intelligencia alapok

Ezen a területen különösen fontos, hogy megértsd az alapokat. Mi egyáltalán az AI, hogyan működik, miben lehet a hasznodra.

A sikeres AI használat legfontosabb emberi titka

Van néhány emberi tényező, ami miatt sokan nem tudják igazán eredményesen használni az AI eszközöket. Ha veszélyesnek, gépiesnek vagy félelmetesnek tartod, akkor ebben a részben tisztázzuk, hogy hogyan tudsz belőle hatékony munkaeszközt csinálni.

Kell-e félni az AI-tól?

Ez inkább egy filozófiai kérdés, de nagyon sokakat foglalkoztat. Használnod kell, mert ha nem teszed, lemaradsz. Itt megnézzük emberi oldalról, hogy hogyan érdemes magához az eszközhöz állnod, hogy sikeres is legyél, de emberileg is jól érezd magad vele.

AI eszközök bemutatása

Konkrét AI eszközöket nézünk meg ebben a részben alapszinten. Ez a tanfolyam indulásakor a ChatGPT, Google Gemini, DALL-E és Canva. Ezen kívül még további néhány eszközt is bemutatunk. A lista folyamatosan változhat, ahogy az AI területe is változik, és ahogy a tanfolyam anyagait frissítjük.

AI Online marketing alapok

Itt kezdünk el a mély vízbe ugrani! Megnézzük, hogy konkrétan az online marketingben mi a titka annak, hogy az AI-t eredményesen használd

A 6 leggyakoribb AI hiba és tévedés

6 konkrét dolog, amit ma szinte mindenki elront az AI használata során, és ami miatt nem tudsz igazán hatékony, emberi és hasznos eredményeket generálni.

Professzionális AI szövegírás - vége az unalmas, robotszagú szövegeknek!

Ez lesz az első nagyon durva rész. Rengeteg példa segítségével megtanulsz bármilyen stílusban, bármilyen témában emberi szöveget generálni.
Tehát nemcsak robot jellege nem lesz a szövegnek, de még azt is tetszésed szerint fogod tudni változtatni, hogy tárgyilagos, érdekes, leíró, sales-es, újságíró vagy bármilyen stílusban, vagy akár egy konkrét személy stílusában legyen megírva a szöveg!

Hírlevél szövegírás mesterséges intelligencia segítségével

Teljes hírlevél sorozatokat vagy egy-egy hírlevelet fogsz tudni megírni AI segítségével. Konkrét eseteket is meg fogunk nézni, pl. blogbejegyzés hirdetése, esemény hirdetése, termék/szolgáltatás hirdetése, különböző stílusban íratni ugyanazt a hírlevelet vagy különböző célcsoportnak íratni ugyanazt a hírlevelet.

Mesterséges intelligencia használata a közösségi médiában

Az AI egyik leghatékonyabb felhasználása

Facebook

Facebook szövegeket fogsz írni, ami kifejezetten a te célcsoportodnak és a te témádról szól. A képzésen megérted, hogy hogyan lesz ettől hatékony és nem általános egy szöveg!

Instagram

Tökéletes Instagram szövegek írása AI segítségével.

Pinterest

Pár másodperc alatt letudhatod a Pinterest képekhez készítendő tökéletes marketing szövegeket is.

LinkedIn

A LinkedIn egy különleges közösségi média, teljesen más, szakmai megközelítést igényel.
A képzésen megtanulod, hogyan tudsz akár ugyanarról a témáról szakmai szemmel, a LinkedInen jól teljesítő bejegyzéseket készíteni.

AI Online Marketing Szakértő
Haladó képzés

A Haladó képzés tartalmazza az alapképzés teljes anyagát

Az AI Online Marketing Szakértő Haladó képzés tartalmazza az Alapképzés teljes anyagát. Tehát amennyiben a haladó képzést vásárolod meg, nem kell külön megvenned az alapképzést, annak a tudásanyagaihoz is hozzáférsz.

Honlap szövegírás mesterséges intelligencia segítségével

Egy konkrét honlapot fogok összerakni a szemed láttára kizárólag AI eszközökkel, és nem fogod megmondani, hogy nem ember írta.

SEO szövegírás mesterséges intelligencia segítségével

Minden korábbi AI marketing szövegírás tudásodat koronázzuk itt meg: A mesterséges intelligencia eszközökkel megtanítalak olyan szöveget írni, ami a keresőnek is jó lesz.
És nem, nem kell félni! A Google nemcsak sehol nem írja, hogy az AI szövegeket nem szereti, de te sem és a Google sem lesz képes megmondani, hogy ezeket a szövegeket nem ember írta!

Képek készítése mesterséges intelligencia segítségével

A Canva és a DALL-E rendszerében tökéletes képeket és illusztrációkat fogsz tudni készíteni akár egyetlen utasítással.

Haladó AI Online marketing anyagok

Rengeteg olyan online marketing tippet kapsz ebben a részben, amik önmagukban is aranyat érnek. Ha még hozzávesszük, hogy mindezt töredék idő alatt, AI segítségével fogod tudni megcsinálni, akkor ez a tanfolyam tényleg aranyat ér számodra!

Mesterséges buyer persona készítése és használata

Konkrét “személyt” fogsz tudni létrehozni a célcsoportodból, akivel beszélgetsz a termékedről, szolgáltatásodról, hogy tökéletes marketing eszközöket és üzeneteket alkothass.

Szegmentáció

A marketing üzenetek személyre szabása a különböző célcsoportok számára.

 

Sales szövegírás

Értékesítési oldalak és webáruház termékoldalak szövegírása AI segítségével.

Webinárium, előadás automatikus marketing anyagok előállítása

Egy webinárium vagy bármilyen előadás anyagából automatikusan hírlevelet, közösségi média posztot fogsz tudni készíteni.

Facebook hirdetési tippek AI használatával

Konkrét tippek és életből vett példák, amikkel a Facebook hirdetéseidet hatékonyabbá teheted, vagy el tudod érni azt, hogy egy nehezen reklámozható terméket elfogadjon a Facebook rendszere.

Szöveg korrektúra

Akár arra is használhatod az AI eszközöket, hogy egy általad vagy más által megírt szöveget korrektúrázzon. Vagyis kijavítsa a helyesírási és stilisztikai, értelmezési hibákat.

Piacfelmérések készítése és elemzése AI segítségével

Számomra ez az egyik legdurvább alkalmazás. Megtanulod a konkrét kérdőívek (bevezető, kérdések) elkészíttetését AI eszközökkel, majd utána a felmérés elemézését, végül az alapján a marketing eszközök elkészítését.

AI videók készítése

Hollywoodi produkcióknál még nem tartunk, de egyszerű videók készítése már teljesen lehetséges AI eszközökkel.

Közkívánatra: Videók feliratozása és fordítása

Megmutatom, hogyan tudsz akár magyar nyelvű videót automatikusan feliratozni.

Ezen kívül azt is megtanulod, hogy hogyan lehet egy idegen nyelvű (pl. angol) videót szinte teljesen automatikusan magyarra átültetni, vagyis átírni a szöveget, lefordítani, és magyar nyelven automatikus hanggal újrakészíteni a videót.

Fordítás mesterséges intelligencia segítségével

Ez a rész önmagában megéri a képzés árát. Én még sehol nem láttam, amit itt kapsz: teljesen emberi, az adott nyelvre tökéletesen átültetett automatikus szövegfordítás (pl. angolról magyarra, magyarról angolra). Vége a drága, lassú és akár pontatlan fordításoknak!

AI extrák

A végére kapsz még egy pár extrát, amire “csak úgy” rájöttem az AI-val való kísérletezés közben – és ezek nem feltétlenül a marketinghez vagy a munkához kapcsolódnak.
A kedvencem, hogy elképesztő módon képes leszel olyan zeneszámokat ajánlani magadnak, amikről talán még sosem hallottál, de tényleg azonnal a kedvenceid lesznek!

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

3 ZÁRT VIP FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG
Ez 3 igen értékes zárt Facebook csoport tagságot jelent, amit a képzés megvásárlásával automatikusan megkapsz.

Jelentkezz be te is a VIP Klub, a Linkcsere és az Online Marketing Facebook csoportjainkba, hogy szakmai kapcsolatokra találj, és véleményt, tapasztalatot tudj cserélni más online marketingesekkel és virtuális asszisztensekkel.

Sőt! Ha online marketingesként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Az AI Online Marketing képzés tanulói felületéhez bankkártyás befizetés után azonnal hozzáférést kapsz. Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

A képzés 2024. március 26-án, kedden indult. Az első anyagok ekkor kerültek fel a zárt, online tanulói felületre. A továbbiakban heti rendszerességgel töltjük fel az új anyagokat. A képzés teljes anyaga várhatóan 2024. augusztusig, folyamatosan kerül feltöltésre.

AI Online Marketing Szakértő Képzés Árak

AI Online Marketing Szakértő
Alapképzés

175.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

6 x 35.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

AI Online Marketing Szakértő
Haladó képzés

350.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

12 x 35.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

AI Online Marketing Szakértő Képzés

Jelentkezz most!

Vannak még kérdéseid
az AI Online Marketing Szakértő képzéssel kapcsolatban?

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged.

Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a képzés haladó videóira.

Ingyenes AI eszközökkel is elvégezhető a képzés?

Az ellenőrző feladatok elvégezhetők ingyenes AI eszközökkel is, így a tanúsítvány megszerzéséhez nem lesz szükséged semmilyen további eszközre előfizetni.

 

A bemutatott eredményekhez szükséges AI eszközre előfizetni?

    Nagyon sok dolog, amit a képzésen tanulni fogsz, ingyenes eszközökkel is tökéletesen és nagyon hatékonyan használható. Ugyanakkor ha mindent szeretnél a gyakorlatban is a képzésen bemutatottak szerint használni, akkor érdemes lesz megfontolni, hogy valamilyen eszközre előfizess. Az előfizetést természetesen nem felénk fizeted, hanem te magad döntöd el, hogy mikor és meddig fizetsz egy adott AI eszközért.
    De tekints erre munkaeszközként. Ezek az előfizetések nem kerülnek sokba, és munkaeszközként akár 1-2 napon belül is megtérülhetnek.
    Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes és fizetős AI eszközök közötti különbség szinte hétről hétre változik. Elképzelhető, hogy amit ma még csak fizetős eszközökkel tudsz elérni, hamarosan akár ingyenesen is megoldható lesz.

Elvégezhetem önmagában a Haladó részt?

A két rész anyagai egymásra épülnek, így sajnos nincs lehetőség a Haladó képzést külön megvenni az előző rész anyagának az ismerete nélkül.

Előfordulhat, hogy az alapozó anyagoknál olyan dolgokról beszélek, amiket te esetleg nem, vagy másképp tanultál, és ez a haladóbb anyagoknál könnyen okozhatja azt, hogy nem lesz számodra teljesen érthető, hogy mit kell csinálni. Ezért a teljes gyakorlati alkalmazás miatt nagyon fontos, hogy mindenkinek ugyanaz az alapinformációja legyen meg. Amennyiben már vannak korábbi ismereteid, akkor úgyis nagyon gyorsan haladsz majd a kezdeti előadásokon.

További részletekért kérlek keress meg minket a +36 20 359 9691-es telefonszámon, vagy az info@honlaprafel.hu email-címen.

 

Számít, hogy Windowst vagy Macet használok?

Nem. A képzésen bemutatott AI eszközök webes alapúak, bármelyik népszerű böngészőben (Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge) és bármilyen operációs rendszerben (Windows, Mac, Linux) működni fognak.

Szükséges-e angol nyelvtudás a képzéshez?

Nem. A képzés anyagai magyarul lesznek bemutatva, magyar példákkal. Te magad is magyar nyelven fogod tudni használni a gyakorlatban az itt tanultakat.

Lesz néhány extra, haladó anyag, például a fordítás, ahol értelemszerűen a magyar és az angol nyelvet egyszerre fogom használni. De ha nem szeretnéd az AI-t fordításra használni, akkor nincs szükséged angol nyelvtudásra.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre