Melyik igaz leginkább rád
az alábbiak közül?

Próbáltál már cikket íratni a ChatGPT-vel, de nem igazán kaptál valódi, használható szöveget tőle.
Néha egészen jó eredményeid vannak az AI eszközök használatával, de néha pocsék és használhatatlan.
Szeretnél sokkal kevesebb munkával használható, célt érő szövegeket írni.
Eleged van a jól hangzó, de a gyakorlatban használhatatlan AI szövegíró tippekből.
Szeretnéd végre megérteni, hogy hogyan működnek a mesterséges intelligencia eszközök (Chat GPT, Google Gemini, stb.).
A gyakorlatban is eredményesen használható tudást keresel az AI szövegírás témában.

Végre itt a valódi megoldás!
Komplett, teljes tudást adó mesterséges intelligencia (MI, AI) szövegíró képzés. Az alapoktól, nulláról indulva az igazán ütős AI szövegíró technikákig.
Érthető, könnyen követhető, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást adó anyag, amivel egy valódi, új, piacképes tudást szerezhetsz.

Mitől más ez​ az AI szövegíró képzés?

Nem rizsa, nem letölthető, de amúgy haszontalan utasítások ezrei, hanem a gyakorlatban is használható, valódi eredményt hozó konkrét tippek sok esettanulmánnyal.

Kifejezetten az AI szövegírásra megyünk rá. Vagyis teljesen használható, céljukat elérő szövegeket fogsz tudni írni a tudásoddal és az AI eszközök használatával. A részleteket lásd a Tematikánál.

A képzésen hivatalos “AI szövegíró” tanúsítvány szerezhető. Ezen túl a megszerzett tudással képes leszel kizárólag az AI eszközök használatával kész szövegeket írni az eddigi idő töredéke alatt.

Teljes megértésed lesz a mesterséges intelligenciáról. Nem csak a konkrét gyakorlati lépéseket tanulod meg, hanem pontosan érteni fogod, hogy hogyan működik ez az egész.

Konkrét esettanulmányokat nézünk át elképesztő eredményekkel. A szemed előtt fogom megmutatni az összes dolgot, hogy mit és hogyan kell csinálni.

Ennek a képzésnek akár egy-egy modulja is megéri a képzés teljes árát.

AI Szövegíró Képzés

Jelentkezz most!

Mit fog neked adni
ez a képzés?

Az AI Szövegíró képzésen a mesterséges intelligenciát kifejezetten szövegírásra fogjuk használni, arra, hogy a különféle szövegeket könnyebben, hatékonyabban, gyorsabban tudd megírni.

Egy új, 21. századi szakmát kapsz, amivel képes leszel gyorsan és hatékonyan olyan szövegeket készíteni – a részleteket lásd a tematikánál -, amelyek valóban használhatók és az eddigi idő töredéke alatt elkészülnek.

Szabadúszóként, virtuális asszisztensként, új lehetőségeket kereső anyukaként valódi szakmai tudást kapsz, ami után jelenleg kapkodnak a cégek.

Vállalkozóként az eddigieknél sokkal hatékonyabb lehetsz a saját marketingedben. Egyrészt sokkal gyorsabban, másrészt sokkal eredményesebben fogsz tudni szövegeket írni az AI eszközök segítségével.

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

AI Szövegíró Képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam a legkomplettebb magyar nyelvű AI Szövegíró képzést.
Azonnal alkalmazható, gyakorlati megoldásokat fogsz kapni a szövegírás terén, amiket meg is fogsz érteni és amikkel eredményeket érhetsz el.

Egészen a nulláról indulva a profi szintig haladunk, miközben olyan eszközök használatát tanulod meg és olyan tippeket ismersz meg, amelyekkel elképesztő eredményt, hatékonyságot tudsz elérni, nem mellesleg időt is spórolsz magadnak.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A képzés tematikája

Mesterséges intelligencia alapok

Ezen a területen különösen fontos, hogy megértsd az alapokat. Mi egyáltalán az AI, hogyan működik, miben lehet a hasznodra.

A sikeres AI használat legfontosabb emberi titka

Van néhány emberi tényező, ami miatt sokan nem tudják igazán eredményesen használni az AI eszközöket. Ha veszélyesnek, gépiesnek vagy félelmetesnek tartod, akkor ebben a részben tisztázzuk, hogy hogyan tudsz belőle hatékony munkaeszközt csinálni.

Kell-e félni az AI-tól?

Ez inkább egy filozófiai kérdés, de nagyon sokakat foglalkoztat. Használnod kell, mert ha nem teszed, lemaradsz. Itt megnézzük emberi oldalról, hogy hogyan érdemes magához az eszközhöz állnod, hogy sikeres is legyél, de emberileg is jól érezd magad vele.

AI eszközök bemutatása

Konkrét AI eszközöket nézünk meg ebben a részben alapszinten, mégpedig a ChatGPT-t és a Google Geminit.

AI online marketing alapok

Itt kezdünk el a mély vízbe ugrani! Megnézzük, hogy konkrétan az online marketingben mi a titka annak, hogy az AI-t eredményesen használd

A 6 leggyakoribb AI hiba és tévedés

6 konkrét dolog, amit ma szinte mindenki elront az AI használata során, és ami miatt nem tudsz igazán hatékony, emberi és hasznos eredményeket generálni.

Professzionális AI szövegírás - vége az unalmas, robotszagú szövegeknek!

Rengeteg példa segítségével megtanulsz bármilyen stílusban, bármilyen témában emberi szöveget generálni.
Tehát nemcsak robot jellege nem lesz a szövegnek, de még azt is tetszésed szerint fogod tudni változtatni, hogy tárgyilagos, érdekes, leíró, sales-es, újságíró vagy bármilyen stílusban, vagy akár egy konkrét személy stílusában legyen megírva a szöveg!

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Az AI Szövegíró képzés tanulói felületéhez bankkártyás befizetés után azonnal hozzáférést kapsz. Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

AI Szövegíró Képzés Árak

AI szövegíró képzés

120.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

3×48.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

AI Szövegíró Képzés

Jelentkezz most!

Vannak még kérdéseid
az AI Szövegíró képzéssel kapcsolatban?

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged.

Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Ingyenes AI eszközökkel is elvégezhető a képzés?

Az ellenőrző feladatok elvégezhetők ingyenes AI eszközökkel is, így a tanúsítvány megszerzéséhez nem lesz szükséged semmilyen további eszközre előfizetni.

 

A bemutatott eredményekhez szükséges AI eszközre előfizetni?

    A legtöbb dolog, amit a képzésen tanulni fogsz, ingyenes eszközökkel is tökéletesen és nagyon hatékonyan használható. Ugyanakkor ha mindent szeretnél a gyakorlatban is a képzésen bemutatottak szerint használni, akkor érdemes lesz megfontolni, hogy valamilyen eszközre előfizess. Az előfizetést természetesen nem felénk fizeted, hanem te magad döntöd el, hogy mikor és meddig fizetsz egy adott AI eszközért.
    De tekints erre munkaeszközként. Ezek az előfizetések nem kerülnek sokba, és munkaeszközként akár 1-2 napon belül is megtérülhetnek.
    Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes és fizetős AI eszközök közötti különbség szinte hétről hétre változik. Elképzelhető, hogy amit ma még csak fizetős eszközökkel tudsz elérni, hamarosan akár ingyenesen is megoldható lesz.

Számít, hogy Windowst vagy Macet használok?

Nem. A képzésen bemutatott AI eszközök webes alapúak, bármelyik népszerű böngészőben (Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge) és bármilyen operációs rendszerben (Windows, Mac, Linux) működni fognak.

Korábban már jelentkeztél az AI Online Marketing Szakértő képzésre?

Ebben az esetben ne jelentkezz külön az AI Szövegíró képzésre, mert ez az anyag része az AI Online marketing Szakértő képzésnek.

Szükséges-e angol nyelvtudás a képzéshez?

Nem. A képzés anyagai magyarul lesznek bemutatva, magyar példákkal. Te magad is magyar nyelven fogod tudni használni a gyakorlatban az itt tanultakat.

Lesz néhány extra, haladó anyag, például a fordítás, ahol értelemszerűen a magyar és az angol nyelvet egyszerre fogom használni. De ha nem szeretnéd az AI-t fordításra használni, akkor nincs szükséged angol nyelvtudásra.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre