Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
ALAPVETŐ SEO LÉPÉSEK 2.0
online videótanfolyam

Jelentkezz a képzésre most!

Szeretnél végre olyan konkrét tippeket, amikkel a honlapodat te is gond nélkül keresőoptimalizálni tudod?

Érdekel, mik azok az alapvető lépések, amiken ha végighaladsz, neked is keresőbarát honlapod lesz?

Szeretnél a SEO-val (keresőoptimalizálással) foglalkozni, de…

 • … folyamatos időhiányban szenvedsz

  Tudod, hogy fontos lenne elkezdened a honlapod keresőoptimalizálását, de úgy gondolod, nagyon sok hasznos időt pazarolnál rá, és egyáltalán nem biztos, hogy eredménye is lenne.

 • kevés tudás birtokában vagy

  Lehet még időd is lenne a keresőoptimalizálásra, de nem tudod, hogyan kezdj neki. Nem tudod, mik azok a lépések, amiken végighaladva biztosan több látogatód, több vevőd lenne a keresőből és jobb helyezéseid lennének a Google-ben.

 • … egymásnak ellentmondó információkat hallottál a SEO-val kapcsolatban

  Már szakítottál időt a SEO-ra, valamennyi tudást is összeszedtél a témával kapcsolatban, de az interneten annyi ellentmondásos információra bukkantál, hogy nem tudod, milyen irányba kellene haladnod.

 • Szeretnél azonnal belevágni az Alapvető SEO lépések képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem neked a lényeget, hogy te is gond nélkül tudd keresőoptimalizálni a honlapodat. Nem kell többé feleslegesen időt pazarolnod egymásnak ellentmondó információkra.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Alapvető keresőoptimalizálási lépések online tanfolyam videóinak segítségével végre átfogó tudásod lesz a SEO-ról. Olyan tippeket kapsz, amik tényleg működnek.

Könnyen érthető, hatékony megoldásokat, amikkel több látogatót és több vevőt szerezhetsz az oldaladra!

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Alapvető SEO lépések online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző SEO (keresőopimalizálás) feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Alapvető SEO lépések online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Alapvető SEO lépések videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Alapvető SEO lépések videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz megtanulni az Alapvető SEO lépések online videótanfolyamon?

Lényegében a személyes SEO képzésem 1. napját tömörítve!

 • Megmutatom azt a 3 lényeges nézőpontot, amivel szemlélned kell a honlapodat. Te is rég rájöttél arra, hogy nem elég, ha csak neked tetszik a honlapod. Ennek a videónak a segítségével most már látni fogod azt is, melyek a legfontosabb nézőpontok, amiknek folyamatosan a szemed előtt kell lebegniük.
 • „Legyen stratégiád!” Ezt is hallottad már sokszor. Én nemcsak mondom, meg is mutatom, hogyan legyen a te honlapodnak is stratégiája. Mert ha ez nincs, ne is álmodj jó helyezésekről!
 • Azokat az alapvető SEO beállításokat is megmutatom, amit minden egyes aloldaladon alkalmazni tudsz. Ha ez a 3 legfontosabb keresőoptimalizálási elem rendben lesz az aloldalaidon, már nagyon sokat tettél a célod eléréséért!
 • Ezután rendbetesszük a főoldaladat, ami az egész honlapodnak a keretét adja. Ha ez nincs rendben, hiába minden más próbálkozás. Megmutatom, hogyan válaszd ki a főoldali kulcsszavaidat és hogyan állítsd be a főoldalad.
 • Az utolsó videóban pedig megtudod az igazságot a linképítéssel kapcsolatban. És azt is megmutatom, hogy ma hogyan érdemes ezt a technikát alkalmazni.

Hivatalos tanúsítványt adó Alapvető SEO lépések online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a SEO?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bevezesselek a SEO világába.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a keresőoptimalizálást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a SEO-t annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

Webmestereszközok_Dual SIM Smartphones

„(…) amiért írok, az az, hogy ránéztem megint a webmestereszközökre és egészen megdöbbentem, hova nőtt a grafikonom. Elküldöm neked, mert te biztosan megérted. mekkora boldogság ez 🙂 Jelenleg 302 db olyan kereső szó van, amire az oldalam az első tíz találati hely valamelyikre jön a Google-ben a webmestereszközök szerint. Ezek többsége longtail, de én azt se bánom.

Ahhoz képest, hogy a korábbi oldalaimon mit megkínlódtam, hogy kulcsszavazzam a termékeimet, és nem hozott semmit, most öröm és boldogság ezt látni, miközben olyan blogbejegyzéseket írok, amiket még nagyrészt élvezek is.

Köszi, hogy megoszthattam veled az örömöm.”

Csernai Kata
dualsimsmartphones.hu

„Szeretném megköszönni neked, hogy részt vehettem az online keresőoptimalizálási tanfolyamon. Hála neked (és mindenkinek, aki segített) a leges legelső helyre kerültem 3 és fél hónap alatt. A látogatóim száma egy hónap alatt háromszor több lett amióta elkezdtem. Nagyon sok sikert kívánok a további munkádhoz (munkátokhoz)!!”

Balogh Richárd

vizmegoldas.hu eredmények 201311

„Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Hivatalos tanúsítványt adó Alapvető SEO lépések online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még csak 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid az Alapvető SEO lépések online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális SEO előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni. Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a SEO területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó Alapvető SEO lépések online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz a képzésre most!

További információk

Képzés típusa

Alapvető SEO lépések videótanfolyam, Alapvető SEO lépések videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alapvető SEO lépések online videótanfolyam” értékelése elsőként

Alapvető SEO lépések online videótanfolyam

40 900 Ft-tól