Leírás

Amazon passzív jövedelem tudásprogram

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Hogyan lehetne valódi passzív jövedelemhez jutni?

Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Te is gondolkoztál már azon, hogy hogyan lehetne valódi passzív jövedelemhez jutni az interneten?

Ami tényleg nagyrészt passzív, vagyis nem kell heti 5-6-7 napban, napi 8-10-12 órában görnyedni fölötte? És ami számodra is elérhető, akár különösebb szaktudás nélkül?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … van néha olyan érzésed, hogy csak dolgozol minden nap, de ha abbahagynád a munkát, akár csak pár hétre, hogy elmenj nyaralni, akkor vagy a vállalkozásod omlana össze, vagy a pénz nem jönne tovább?
 • … rengeteg átverésről hallottál, és nincs időd utánajárni, hogy mi az, ami tényleg működhet az interneten.
 • … az emberek pénzhiánya miatt bármibe kezdesz, nem tudsz belőle igazán eredményeket elérni.
 • van némi befektetni való pénzed, és szeretnél valami igazán működő dolgot felépíteni az interneten.
 • … nem tudod, hogy kinek higgy – higgy-e egyáltalán bárkinek a passzív jövedelem témájában.
 • … már régóta keresel egy olyan megoldást, ami megbízható, passzív jövedelemforrást biztosít anélkül, hogy olyat kellene csinálnod, amit nem szeretsz.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

 • Szeretnél azonnal belevágni az Amazon képzésbe?
 • Létezik megoldás!

  A jó hírem számodra az, hogy létezik olyan megoldás az internetes passzív jövedelemre, ami működik.

  Ami számodra is elérhető. Amihez nem kell százezres Facebook követői kör, különösebb szakértelem, és ami talán a legfontosabb, nem kell hozzá olyat csinálnod, amit nem szeretsz.

  Létezik olyan online módszer, ami nem átverés, és emberek havonta dollár ezreket, tízezreket keresnek belőle, passzív módon. Ez sok százezer vagy sokmillió Forint minden hónapban.

  Talán egy nehézség van benne, de olvass tovább – erre is adok megoldást!

  Az embereknek nincs pénze itthon…?!

  Ha érezted már azt, hogy nehézkesen megy itthon az online pénzcsinálás, akkor nem jársz nagyon messze az igazságtól!

  A pénz online igazából Amerikában van!

  Egyes statisztikák szerint a világ teljes online kiskereskedelmi költésének a fele az USA-ban zajlik! Ez kb. 800 milliárd dollár egy évben – magyar fejjel elképzelhetetlen összeg!

  Online kiskereskedelem usa statisztika

  Lehetőség magyar vállalkozóknak!

  És most itt a lehetőség, hogy ebből az üzletből te is, magyarként, Magyarországról, egy az egyben részesülj!

  Ráadásul nagyrészt passzív módon, vagyis anélkül, hogy webáruházat kellene indítanod, vagy amerikai vevőkkel kellene társalognod.

  Az Amazonról talán te is hallottál már

  Az Amazon a világ legnagyobb webáruháza – szinte mindent meg lehet itt venni, és az Amerikaiak költik is a pénzüket rendesen.

  Amazon.com screenshot

  Az Amazonnak ráadásul már 1996. óta létezik egy úgynevezett partnerprogramja. Ez abból áll, hogy ha a te honlapodról küldesz vásárlókat, akkor azok bármit vesznek az Amazonon, te jutalékot kapsz az eladásból. Anélkül, hogy csomagolni, árut készletezni kellene, vagy akár csak tudnád, hogy ki a vásárló.

  Nem kevesen építettek fel ebből havi néhány ezer dolláros – vagyis pár százezer-millió Forintos – passzív jövedelmet önálló vállalkozásként, és rengeteg az olyan cég, akik Forintban havi milliós vagy tízmilliós összegeket tudnak ebből keresni.

  • Ugye vonzónak tűnik ez a lehetőség számodra is?
  • Ugye tetszene, ha lenne neked is egy olyan honlapod, ami csak gyűjtené az amerikai látogatókat – még éjjel is, amikor te alszol? És küldené őket tovább az Amazonra, ahonnan pedig a költések után neked csak havonta a jutalékot kellene várnod?

  A kérdés már csak az, hogy hogyan…

  Így segítek neked

  Összegyűjtöttem a lényeget, amire magyarként szükséged van, hogy egy (vagy több) sikeres Amazon partnerprogram honlapot indíts és üzemeltess!

  Ez tényleg a lényeg! Konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

  És ez az anyag kifejezetten magyaroknak szól!

  Az Amazon passzív jövedelem tudásprogram abban fog neked segíteni, hogy teljesen a nulláról felépíts és üzemeltess egy vagy több honlapot, amiből aztán az Amazon partnerprogramján keresztül tudsz eredményt elérni.

  Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj. Hogyan válaszd ki a réspiacot, hogyan építsd fel a honlapot, és hogyan üzemeltesd, hogy passzív jövedelmet építs az Amazon segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

  Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

  Mit tartalmaz a tanfolyam?

  • Megmutatom neked annak a pontos módját, hogy hogyan építs fel a nulláról egy olyan honlapot, ami az Amazon partnerprogramjában eredményt hozhat neked.

   Nem rizsázunk, nem beszélünk mellé. Akár teljesen nulla tudással, ha nyitott vagy, fel fogsz tudni építeni egy vagy több ilyen honlapot!

   Az egyetlen cél az eredmény, az Amazonos passzív jutalék maximalizálása!

  • Először megnézzük az elméletet.

   Ez egy gyakorlati képzés, de meg kell értened, hogyan érkezik a látogató a honlapodra, és hogyan fog utána az Amazonon vásárolni, amiből neked jutalékod lesz. Ráadásul milyen az a látogató, aki ténylegesen a legnagyobb arányban vásárol is.

   Hidd el, ez egy nagyon fontos rész! Én magam több ezer dollárt költöttem el fölöslegesen olyan honlapokra, amik aztán a végén semmit sem hoztak, mert akkor még ezzel a résszel nem voltam tisztában! Szóval ha meg akarod spórolni a drága tanulópénzt, akkor ez most a legjobb lehetőség erre!

  • Réspiac kiválasztása

   A megfelelő réspiac kiválasztása nem csak azért fontos, mert egy jól célzott honlap nagyon meg tudja növelni a jövedelmezőséget.

   De a Google is egyre inkább előnyben részesíti a tisztán célzó honlapokat. És ahogy látni fogod, itt elsősorban a Google-re építünk, tehát gyorsan és tartósan kell a keresőben jó eredményt elérni!

   Segítek abban, hogy hogyan válaszd ki a réspiacot, amikor még kezdő vagy, hogy minél gyorsabban eredményt érj el. És mit csinálj, ha szeretnéd majd második fokozatba váltani az Amazon partnerprogramos honlapjaidat!

  • Kulcsszókutatás

   Nem csak 6 teljesen ingyenes eszközt mutatok, amivel minden kulcsszót megtalálhatsz a réspiacodon. De mutatok 3 olyan 100%-os módszert, amivel angol nyelven ki tudod választani az azonnali vásárlást célzó kulcsszavakat!

   Ez annyira könnyen másolható módszer, hogy még akor is tudod használni, ha nem vagy perfekt angolból.

   Plusz mutatok egy olyan kulcsszó és tartalmi trükköt, aminek segítségével a kevesebből többet tudsz csinálni! Ez minden réspiacon működik, és sokkal gyorsabban fogsz tudni majd a Google találati lista elejére kerülni!

   De megnézzük azokat a kulcsszavakat is, amik nem vásárlási szándékot jeleznek, de meg kell őket céloznod, ha jó eredményt akarsz a Google-ben. Sőt, itt is mutatok egy olyan trükköt, ami minden réspiacon működik, és nagy valószínűséggel akár egyetlen kulcsszóval több ezer linket és közösségi média jeleket tudsz szerezni (a lényeg: a Google ezt nagyon szereti)!

   Álljunk meg itt egy szóra, az ingyenes eszközöknél!

   A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

   Még a hasonló, angol nyelvű tudásprogramok is abból indulnak ki, hogy havi néhány száz dollárt elköltesz mindenféle eszközökre – például kulcsszókutatásra vagy linkek vizsgálatára.

   Itt nem lesz szükséged ilyenre. Minden eszköz, amit a tanfolyamon mutatok, ingyenesen elérhető lesz számodra!

  • Keresőoptimalizálás

   Megmutatom, hogy mivel foglalkozz, ha hatékonyan akarsz eredményt elérni az Amazonos honlapoddal a keresőben. Ez nem rizsa, hanem ultrahatékony anyag. Azt kapod, amire szükséged van! Azt viszont részletesen, gyakorlati példákkal, azonnal alkalmazható módon!

   Többek között megmutatom neked azt az egy beállítást, amit – akár nyelvtudás nélkül – ha megcsinálsz egy Amazonos szövegben, akkor sokkal jobb eredményeket érsz el a honlapoddal a Google-ben!

  • Megmutatom azt a nagyon ütős trükköt, amivel a Google 2018-as algoritmusváltozása után tarolni fogsz!

  • Linképítés és közösségi média

   Meg fogod tanulni, hogy hogyan tudsz hatékonyan linkeket és közösségi média jeleket szerezni angolul.

  • Termékek kiválasztása

   Hogyan válaszd ki a terméket, amit hirdetsz a honlapodon. Ne feledd, az eladás ettől függ!

   Persze kell, hogy jó helyen legyél a Google-ben és jöjjön a látogató, de ha utána nem vásárolja az általad hirdetett termékeket, akkor nem lesz jutalék. Tehát megtanulod, hogyan válaszd ki azokat a termékeket, amiket vásárolni fognak!

  • Szövegírás – te írod meg vagy kiadod?

   Talán az egyik legnagyobb kihívás magyarként ebben a témában, hogy angol nyelvű szövegeket kell írni.

   Ha képes vagy angolul fogalmazni, akkor te magad is meg tudod csinálni. Nekem is vannak saját angol szövegeim, amik hoznak Amazonos vásárlásokat.

   De van egy sokkal egyszerűbb módja ennek: rengeteg anyanyelvi szövegíró vár arra, hogy megírja számodra a cikkeidet. Ez még közelebb hoz a passzív jövedelemhez, hiszen valójában nem te dolgozol majd a cikkekkel.

   Meg fogod tanulni, hol és hogyan találj megfelelő szövegírót. Mit és hogyan várj el tőlük. Sőt – de ezt majd nézd meg az extráknál!

  • Az igazán stabil eredmény alapja

   Elárulom, hogy az igazán stabil eredmény alapja még az Amazonos honlapok esetében is a jól összeállított hírlevevél rendszer. Tudom, ez már súrolja a passzív jövedelemszerzés határát, de minimális pluszmunkával sokkal több és sokkal biztosabb kimenetelt tudsz elérni.

   Ebben az új részben megmutatom neked, hogy hogyan építs fel egy magától működő hírlevél-felirató rendszert. Megnézzük azt is, hogy milyen hírleveleket küldj ki – amik ráadásul megfelelnek az Amazon szigorú elvárásainak. És abban is adok segítséget, hogy ha kiadod ezt a munkát, akkor azt hogyan tedd.

  • Az Amazon partnerprogram részletei

   Ez lehet, hogy nem olyan izgalmas, de ezen a képzésen megmutatom neked az Amazon partnerprogram részleteit is, hogy pontosan tisztában legyél azzal, mit és hogyan kell csinálnod, mennyit kereshetsz stb.

  Haladó anyagok

  Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony működés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy megmutassam neked, hogyan rakj össze egy honlapot.

  Szóval csatold be az övedet, mert lesz ennek a tanfolyamnak egy olyan része is, ahol magasabb fokozatba váltunk!

  Sebességváltó gomb

  • Hogyan illeszd az Amazon honlapod építését a napi feladataid, a jelenlegi bevételszerző tevékenységed mellé.
  • Nagyon sokszor a megfelelő passzív jövedelem éppen azért nem tud felépülni, mert nincs idő rá a napi feladatok mellett. Vagy akár az ember elhanyagolja a napi feladatait, és akkor az is lehet a vége, hogy sem innen, sem onnan nem jön a pénz (magyarul: két szék közül eshetsz a pad alá).

   Hidd el, én is hasonló cipőben járok! A magyar vállalkozásom mellett kezdtem építeni és építem az Amazonos honlapjaimat. Így konkrét, saját gyakorlati tapasztalatot tudok neked adni, hogy hogyan csináld, hogy az első jövedelemforrásod is megmaradjon, és a második is felépüljön!

  • Üzletépítés

   Hogyan állj az Amazonos honlapjaidhoz, ha nem csak havi pár ezer dollárt szeretnél, hanem hosszú távon egy stabil üzletet? Például milyen veszélyek vannak, és ezeket hogyan tudod minimalizálni? Mikor mit adj ki a feladatok közül?

  • Befektetés

   Az Amazonos honlapokat lehet nagyrészt befektetésként is kezelni. Habár mindenképpen foglalkozni kell vele (koncepciót összerakni, réspiacot és a jó embereket megtalálni), de minimalizálható a saját munka. Segítek abban, hogy hogyan kezeld ezt a helyzetet. Mekkora megtérülésre számíthatsz? Mennyi pénzből indítható el egy stabil honlap ebben a kategóriában?

   És egy plusz tipp ehhez: segítek abban is, ha a cél a későbbi eladás. Egy ilyen honlapnál ugyanis lehet arra is játszani, hogy a befektetett összeget megsokszorozd 1-2 év alatt. Vannak erre online piacterek, vannak akik dollár százezreket hajlandóak fizetni egy jól összerakott, elindított Amazonos honlapért.

  • Pinterest trükk

   A Pinteresttel (képmegosztó közösségi média) itthon nem nagyon foglalkozunk, mert viszonylag kevesen használják. De Amerikában hatalmas erőt lehet vele elérni, sokkal könnyebben mint például a Facebookkal.

   Pinterest screenshot

   Megmutatom neked, hogyan keresőoptimalizálj a Pinterest keresőjére – mert ilyen is van. Egy olyan trükköt mutatok ehhez pluszban, amivel folyamatosan tudod növelni a Pinterestről érkező látogatóid számát és a honlap elismertségét a Google-ben.

  • További gyümölcsöző lehetőségek

   Ha összeraksz egy jól konvertáló Amazonos honlapot, akkor a látogatottságra építve sok további lehetőséged van, amelyekkel eredményt csinálhatsz. Ezekre is adok konkrét javaslatokat!

  • Mit ne csinálj!

   Ez talán furcsán hangzik, de ez is egy fontos pont. Ahogy a Google-nél sem érdemes hülyeséget csinálni, ha nem akarsz büntetést, ez még inkább igaz az Amazonra. Ha ugyanis olyat csinálsz, ami akár vonzónak tűnik elsőre, de ellentétes a felhasználási felételeikkel, akkor egy életre kitilthatnak a programból. Én megmutatom neked, hogy mik azok a legveszélyesebb és leggyakrabban elkövetett hibák, amiket feltétlenül kerülj el!

  + 5 Extra!

  • Szóról szóra megírt, angol szövegírói munkaköri leírás
  • Kapsz egy szóról szóra megírt, angol munkaköri leírást (doc formátumban), amit a szövegírónak adhatsz. Csak a kulcsszavakat kell benne kicserélni, és benne van minden információ, amivel tökéletes szöveget lehet írni!

   Amazon szövegíró munkaköri leírás minta

   Írni ugyanis mindenki tud, de olyan szöveget, amit a kereső is szeretni fog, ami az Amazon feltételeinek is megfelel, és amiből vásárolnak is – ez az igazi művészet. És megnyugtatlak, nincs olyan szövegíró, aki ezt magától tudja. Viszont ez alapján a leírás alapján ha tud írni, akkor fog tudni neked jó szöveget írni!

  • A te szemed láttára fogok felépíteni a semmiből én is egy saját Amazonos honlapot!
   Personal Trainer Land screenshot

   Talán a legértékesebb része ennek a tudásprogramnak, ha engem kérdezel. A réspiac kiválasztásától kezdve, az összes lépést online videókban bemutatva a semmiből hozok létre én is egy Amazonos honlapot.

   Ezekhez a videókhoz te teljes hozzáférést kapsz. Így teljes mértékben a gyakorlatban fogod látni, hogy mikor mit tegyél!

  • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság

   Ez hozzáférés 2 zárt Facebook csoportunkhoz (VIP csoport és Linkcsere csoport), rendszeres, exkluzív tartalmakat, minden esetben kedvezményes áron vásárlást az online tanfolyamainkra, és 15% kedvezményt a személyes képzésekre.

  Miben más a felújított képzés?

  • Az Amazon passzív jövedelem tudásprogram legelőször 2017-ben jelent meg. Azóta rengeteg változás történt és nagyon sok hasznos tapasztalattal gazdagodtunk, amit a felújított képzésben mind megosztok veled.
  • A Google algoritmusváltozásai miatt ma már kicsit más a réspiac kiválasztása.
  • Néhány felület – például kulcsszókutató eszközök – is megváltozott.
  • Megmutatom, hogyan használd ki a hírlevelek rendkívüli erejét ahhoz, hogy valóban stabil jövedelmet tudj építeni az Amazonos honlapodból.
  • Ha korábban már megrendelted és kifizetted az Amazon passzív jövedelem tudásprogram képzésünket, akkor az új és a felújított anyagokért nem kell fizetned. Mivel ez egy extra képzésünk, ezért minden új anyaghoz te is megkapod a hozzáférést.

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  Mire képes az Amnazon tudásprogram?

  Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam az Amazon működését

  • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az Amazont arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
  • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd az Amazont annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

  Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

  „Matisz nagypapa mondaná:”öröm van,bodottág” Ma reggelre az alig 2 hónapos honlapomon az egyik kulcsszavam az első oldalra került 🙂 Köszönöm Balazs Szilagyi 🙂 „

  B.K.B.

  „A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
  Sziklaszilárd alapok! 🙂 „

  Keresztesné Molnár Anita
  TudatosAdozo.hu

  „…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

  Baji Angéla
  www.interjuramegyek.hu

  „Egyszerű, könnyen használható eszközök. Nem értem miért nem jöttem rá ezekre. De így egységes rendszerbe összerakva – Nagyon ütős! Köszönöm.”

  Tihanyi Gabriella

  „Szia Balazs, szia Mindenkinek!

  Egy év alatt megépítettünk egy oldalt, ami szinte minden kulcsszóra 1-3. helyen jön. Minden úgy van, ahogy Balázs írja, szóval, csak követni-követni. 🙂 … és köszönjük. (…)”

  D.Gy.

  Mennyire kell tudnod angolul?

  Az igazság az, hogy minél jobban tudsz angolul, annál könnyebb dolgod lesz. De egyáltalán nem szükséges anyanyelvi szinten beszélned az angolt, sőt, még arra is adok megoldást, ha csak kicsit értesz angolul.

  Do you speak english

  Nemcsak megmutatom, hogyan írathatod meg anyanyelvi szövegírókkal a cikkeket, de egy részletes, 4 oldalas munkaköri leírást is adok, amit akár egy az egyben odaadhatsz a szövegíróidnak, akik így pontosan olyan cikket fognak írni, amire szükséged van.

  Minden anyagnál, ahol szükség van az angol nyelvre, megmutatom, hogyan tudod megoldani az adott feladatot gyengébb angol tudással.

  Három megjegyzés ezzel kapcsolatban, hogy már az elejétől nyílt lapokkal játsszunk:

  1. Bizonyos esetekben szükséged lesz minimális angol tudásra. Például ha a szövegíród visszakérdez valamit, arra kell tudnod válaszolni, és talán nem mindig elég a Google fordító. Tehát nem árt, ha legalább a közeledben van valaki, aki néha egy-egy emailt le tud neked fordítani.
  2. Ha nem tudsz angolul publikációs szinten írni, akkor minden szöveget mással kell megíratnod. Így valószínűleg többet fogsz elkölteni szövegírásra, mintha képes vagy néhány oldalt – például akár csak a bemutatkozó oldalt – saját magad megírni.
  3. A tapasztalatok szerint legalább a szövegírók kiválasztásánál fontos ellenőrizni, hogy valóban anyanyelvi szinten foglmaznak-e. Erre mutatok módszereket a képzésen, de a legbiztosabb, ha ezt vagy te magad meg tudod állapítani, vagy legalább ismersz valakit, aki erre egy lépésben rá tud nézni.

  Milyen megtérülésre számíthatsz?

  Mint minden online projekt, ahol a keresőre alapozunk, az Amazon passzív jövedelem tudásprogramban felépített honlapod is elég lassan, egy bizonyos átmeneti idő után kezd el majd egyáltalán eredményeket hozni a keresőben.

  Persze garancia nincs, hiszen nagy mértékben múlnak az eredmények attól, hogy mennyire érted meg, mennyire alkalmazod amit itt tanulsz, és milyen honlapot építesz fel. De az általános tapasztalat az, hogy 6 hónap után már lehet akár eredményt is látni az Amazonon keresztül, és kb. 1 év kell ahhoz, hogy egy-egy átlagos kulcsszó beálljon az őt megillető helyre.

  FIGYELEM!

  Én nem titkot árulok ahhoz, hogy munka nélkül hogyan lehet pénzt keresni. Én azt a módszert mutatom meg, amivel fel tudsz építeni és működtetni tudsz egy sikeres Amazon partnerprogram honlapot.

  De nem tudok garanciát vállalni sem a jövedelemtermelésre, sem a jövőbeli lehetőségekre. Én azokat a módszereket mutatom meg, amikkel én és mások is a világban sikeres Amazon partnerprogram honlapokat építünk és üzemeltetünk.

  A sikered vagy sikertelenséged nagyon nagy mértékben múlik azon, hogy mennyire alkalmazod, amit a tanfolyamon tanulsz, mennyi pénzt költesz szövegírásra, illetve azon, hogy egyáltalán dolgozol-e, és mennyit a honlapodon. Ezen kívül a sikerhez sok minden egyéb tényező is hozzájárul, és nem utolsó sorban nem láthatjuk az Amazon feltételek esetleges jövőbeli változtatását, vagy bármi egyéb, rajtunk kívülálló változást.

  Elégedettségi garancia

  Természetesen a tanfolyam árára vonatkozó 100%-os, 30 napos kérdés nélküli garanciám él – lásd lejjebb. Vagyis ha nem vagy elégedett, ha úgy érzed nem erre volt szükséged – vagy legyen bármi oka, nekem indokolni sem kell -, akkor a vásárlást követő 30 napon belül elég egy e-mailt küldened, és visszafizetjük a tanfolyam általad befizetett díját.

  Ha ismersz, akkor tudod, hogy mindent meg fogok tenni a tanfolyamon belül, az anyagok alatti hozzászólásoknál, illetve a VIP Klub Facebook csoportban, hogy te is sikeres legyél. De az eredmény rajtad múlik!

  Kinek való?

  Hogy ne áruljunk zsákbamacskát, összeszedtem, hogy mire lesz szükséged a következő 1-2 évben ahhoz, hogy sikeres Amazonos honlapokat építs:

  • Nem kenyérre és nem holnap kell számodra az eredmény. Bocsánat, ez lehet, hogy keményen hangzik, de ez az igazság. Ebből az üzletből nem fogsz tudni rövid távon eredményt elérni, tehát kell, hogy legyen stabil jövedelmed, ami mellett ezt építed.
  • Tudsz vele heti 8-15 órát foglalkozni. A passzív jövedelem nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem kell vele dolgozni. Igenis kell, és méginkább kell az elején. A következő fél évben az eredményhez heti 8-15 órát kell majd a honlapoddal foglalkoznod úgy, hogy valószínűleg nem látsz belőle eredményt addig, csak később.
  • Nem okoz gondot havi 100-400 dollár értékben szövegírókat fizetni. Ha tudsz angolul, akár te is megírhatod a szövegeket, de a tapasztalat az, hogy ezt adják fel a legtöbben a leghamarabb. És legyünk őszinték, ez az, ami a legkönnyebben kiadható.
  • Nyitott vagy az angol nyelv iránt. Nem kell feltétlenül anyanyelvi szinten értened angolul, segítek akkor is, ha nem ez az erősséged. De nyitottnak kell lenned angolul kommunikálni, szavakat tanulni, online fordítót használni, és néha megkeresni olyanokat, akik perfekt angolok.

  Kinek nem való ez az anyag?

  Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne válaszd ezt a tanfolyamot, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

  • Mindennapos anyagi problémáid vannak.
  • Gyorsan kell a pénz.
  • Munka nélkül szeretnél pénzt keresni.
  • Nem tudsz stabilan heti 8-15 órát foglalkozni ezzel a projekttel a következő fél évben.
  • Egyáltalán nem akarsz az angol nyelvvel foglalkozni.

  A képzés anyagai a következőkből állnak:

  • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
  • Gyakorlati feladatok.

  Mikor kezdheted el a képzést?

  Akár már holnap kezdheted is!
  A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
  Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

  Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • Amazon passzív jövedelem tudásprogram javasolt időtartama: 3 hónap.

  Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Amit ebben az anyagban megkapsz, azt angol nyelvterületen több ezer dollárért kínálják! Sőt, ott még vedd hozzá, hogy nem magyarul van, és nem magyaroknak van elkészítve. Arról nem beszélve, hogy az angol tudásanyagok általában havi néhány száz dolláros extra előfizetések használatával tanítanak meg dolgozni. Nálam ilyen nincs, minden eszköz ingyenes, amit a tanfolyamban mutatok!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több ezer dollárt, vagyis több millió forintot.

  De nem teszem! Nem kérek érte 1 millió Ft-ot, de még csak 500.000 Ft-ot sem.

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  • Az Amazon passzív jövedelem tudásprogram ára bruttó 342.900 Ft részletekben fizetve 3 x 114.300 Ft havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 279.400 Ft

  Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

  A részletfizetés ütemezése

  Részletfizetés esetén az egyes összegek beérkezése után folyamatosan tesszük elérhetővé az anyagot.

  Amennyiben a részletfizetést választod, akkor is dönthetsz úgy, hogy egy hónapban két részletet fizetsz be, így hamarabb férsz hozzá a teljes anyaghoz.

  Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Amazon passzív jövedelem tudásprogram árát 3 részletben fizetheted be. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  Amennyiben az Amazon passzív jövedelem tudásprogram részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 342.900 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

  1. hónap – bruttó 114.300 Ft – Amazon passzív jövedelem tudásprogram 1. rész
  2. hónap – bruttó 114.300 Ft – Amazon passzív jövedelem tudásprogram 2. rész
  3. hónap – bruttó 114.300 Ft – Amazon passzív jövedelem tudásprogram 3. rész

  A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

  Automatikus fizetés beállítása

  Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

  Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

  VIP kedvezmény:

  Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • Az Amazon passzív jövedelem tudásprogram ára VIP kedvezménnyel bruttó 304.800 Ft részletekben fizetve 3 x 101.600 Ft havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 241.300 Ft

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

  Te már megvásároltad korábban? A felújított Amazon passzív jövedelem tudásprogramot teljesen ingyen megkapod. Az új videókat a már meglévő tanfolyami felületen fogod megtalálni.

  Van-e plusz költség

  A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására! Még a hasonló, angol nyelvű tudásprogramok is abból indulnak ki, hogy havi néhány száz dollárt elköltesz mindenféle eszközökre – például kulcsszókutatásra vagy linkek vizsgálatára.

  Itt nem lesz szükség ilyenre, minden eszköz, amit a tanfolyamon mutatok, ingyenesen elérhető!

  Természetesen egy domainre és egy tárhelyre szükséged lesz, ez havi néhány dollárból megoldható, és adok rá konkrét javaslatokat a tanfolyamon.

  Ezen kívül attól függően, hogy mennyi szöveget írsz meg te, vagy mekkora arányban adod ki a szövegedet, a szövegíróidat kell majd megfizetned. Ez tőlem független, viszont segítek abban, hogy hol és hogyan tudsz nagyon jó anyanyelvi szövegírókat találni, hogyan válaszd ki őket, és hogyan érd el, hogy jó munkát kapj tőlük!

  Vannak még kérdéseid az Amazon passzív jövedelem tudásprogrammal kapcsolatban?

  Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

  Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

  Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

  Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

  De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

  Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

  Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

  Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

  Speciális amazon előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

  Figyelem!

  Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Amazon passzív jövedelemépítő szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

  Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

  Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, az Amazon passzív jövedelem területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

  De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
  • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
  GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
  KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

  További információk

  Képzés típusa

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram, Amazon passzív jövedelem tudásprogram – VIP tagoknak

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Amazon passzív jövedelem tudásprogram” értékelése elsőként

  Amazon passzív jövedelem tudásprogram

  241 300 Ft-tól