Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
online végezhető
Blogger tanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Magyarországon először nálunk:
Teljes gyakorlati Blogger tanfolyam távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

„Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és a keresőoptimalizálás területén. Nem egy ismert blogom és vlogom (Rántott hús wokban, Kemény Tojás, Amerikai utazásom, Honlapra Fel!) van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el, és csak ezekből tisztességes passzív jövedelmet keresek.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a tudást bloggerként és kreatív szövegíróként is, ami mögöttem van! Ráadásul nemcsak blogolni tanítalak meg, hanem arra is, hogy hogyan legyen tisztességes, 21. századi tudásod bloggerként!

Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Jó lenne végre azzal foglalkozni, amivel igazán szeretsz.
 • Olyan életre vágysz, amikor onnan dolgozol ahol szeretnél, akkor dolgozol amikor szeretnél.
 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre bloggerként elérni.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mitől lesz sikeres egy blogger.
 • Szeretnél egy „papírt” arról, hogy értesz a blogoláshoz, és akár más cégeknek is vállalnál blogírást.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes blogger kollégát a saját vállalkozásodban, aki végre emberek százezreit éri el az írásaival.
 • Szeretsz írni, érdekel a szövegírás, és végre gyakorlatban is működő, 21. századi tudást keresel hozzá.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Blogger képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, író és vállalkozó, online marketing oktató.

2011-ben kezdtem el igazából blogolni, és pár év alatt építettem fel Magyarország egyik legismertebb és leglátogatottab gasztroblogját (Rántott hús wokban).

Ezen kívül is nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el, amik több százezres passzív jövedelmet hoznak nekem havonta úgy is, hogy jelenleg aktívan nem foglalkozom velük.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing és a szövegírás különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a kreatív szövegírói és blogger tudást, ami mögöttem van!

Ráadásul nem csak blogolni tanítalak meg, hanem arra is, hogy hogyan legyen tisztességes, 21. századi európai tudásod bloggerként.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető online Blogger tanfolyamomon! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, 100%-ban otthonról is elvégezhető(!), blogger tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön örökös és folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod meg a saját időbeosztásodat.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a blogolás témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Ráadásul nem csak blogolni tanulsz meg, hanem blogger vállalkozást is építeni. Magyarul meg fogod tanulni, hogy hogyan építs magadnak 21. századi, működő és eredményes blogger oldalt vagy oldalakat.. Akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Nem a rizsát vagy a használhatatlan dolgokat nézzük. Olyan eszközöket, módszereket és trükköket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni bloggerként.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az online Blogger tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb blogger képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket tudj szerezni bloggerként. Ráadásul nem csak blogolni tanulsz meg profi szinten, hanem egy blogger vállalkozást is fel fogsz tudni építeni. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy sikeres bloggerként tudj működni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően valóban látogatott, közkedvelt blogot vagy blogokat tudj építeni, és ezzel versenyképes, 21. századi tudást biztosíts magadnak akár otthonról, saját időbeosztásban.

Háromféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni – ráadásul ezek akár egymás mellett is működnek:

 • Bloggerként a saját blogodból fogsz tudni eredményt elérni. Pontosan megtanulod, hogy hogyan érj el nagy látogatottságot a saját blogoddal vagy blogjaiddal, és ebből hogyan csinálj forgalmas oldalt.
 • Külsős bloggerként nagyobb cégeknek fogsz tudni vállalkozóként blogot írni és eredményeket szerezni. Meg fogod tanulni, hogy hogyan írj bármilyen témáról érdekesen, és hogyan találj magadnak megbízást. Ez egy olyan terület, amire nagyobb cégek oldaláról kifejezett igény van!
 • Passzív jövedelmet építesz bloggerként. Igen, ez nem csak lehetőség, hanem konkrét gyakorlati tippekkel meg fogod tanulni, hogy hogyan építs ki magadnak bloggerként olyan passzív jövedelemforrásokat, amikkel akkor is eredményt tudsz elérni, ha abbahagyod a blogolást, vagy éppen nyaralsz.

A Blogger tanfolyam során nem csak a blogolás sikeres gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy hogyan érj el vele eredményeket.

Blogger tanfolyam

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes blogger valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Blogger tanfolyam és képzés nagy mértékben valós életbeli, azonnal alkalmazható gyakorlaton alapul.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 3 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját blog építése
 • Mi lehet annál jobb gyakorlat, mint amikor élesben próbálod ki a tudásodat?! Az online Blogger tanfolyam alatt ezért egy saját blogot fogsz felépíteni.

 • Mastermind program
 • Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más bloggerektől, online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Online Blogger tanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes bloggerként megállni a helyed.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online Blogger képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Blogger tanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online Blogger tanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

A Blogger tanfolyam időtartama és beosztása

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy a legjobb, legtökéletesebb blogger képzésben részesülj, és egy blogger vállalkozást is fel tudj építeni.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például a Látogatószerző trükkök vagy a Blog szövegírás –, ami itt csak két szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot és tippeket kapsz majd benne.

A Blogger tanfolyam több mint 100 videós oktatóanyagot tartalmaz, minden területet részletesen, a nulláról indulva, gyakorlatban alkalmazható módon veszünk végig!

A Blogger tanfolyam egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak saját tempódban haladhatsz, de az anyagokat akár újra elvégezheted.

Jelentkezz most a képzésre!

Blogger képzés

Az online Blogger tanfolyam tematikája

Alapok és a blogod elindítása

 • Alapok

  Ez talán a legkevésbé érdekesen hangzó rész, de mint mindenhez, a bloggerséghez is arra van szükséged, hogy az alapok teljesen rendben legyenek. Itt többek között olyan dolgokat nézünk meg, mint hogy ki a blogger, mi egy blogger legnagyobb értéke, mennyi időbe telik “bloggerré” válni, hol blogolj ha sikeres akarsz lenni, valamint segítek a céljaidat is rendbe tenni.

 • A blogod 4 legfontosabb látogatói forrása

  Lehet hogy már itt is megleplek?! Meg fogod látni, hogy egy igazán látogatott blog követői egyáltalán nem onnan jönnek, ahonnan azt a legtöbben gondolják. Sőt, a negyedik látogatói forrás viszont annyira meglepő lesz, hogy most talán még eszedbe sem jutna!

 • Témaválasztás

  Konkrét, gyakorlatban is alkalmazható tippekkel segítek az első (vagy akár a további) blogod témáját kiválasztani.

 • Névválasztás

  Hogyan válaszd meg a blogod nevét, ha sikeres akarsz lenni.

 • Konkrét blog indítás gyakorlati tippek
  Megtanulsz WordPress honlapot (blogot) összerakni a nulláról, és más blogfelületek esetében is megnézzük, hogyan indulj el.

 • Az első blogbejegyzések

  Talán ez nem tűnik most fontosnak, de hidd el, rengeteg blogger megáll közvetlenül az indulás után. Még az első 1-2 bejegyzés megszületik, de utána ott az írói blokk. Ezután ettől nem kell tartanod: minden blog indulásához elegendő muníciót kapsz, soha többé nem lesz gond, hogy miről írj egy vadonatúj blogban.

A hitelességed felépítése bloggerként

 • Hogyan építsd fel a hitelességed bloggerként

  Talán meglepő, hogy ezzel foglalkozunk mindenféle szövegírás előtt, de egy igazán eredményes blogger legnagyobb értéke a hitelesség. Nem csak azt érted majd meg minden kétséget kizáróan, hogy ez miért van így, de megtanulod a hitelességedet felépíteni akár a nulláról még akkor is, ha most nincs semmi önbizalmad vagy egy olyan témában kezdesz blogolni, amihez eddig nem is értettél!

 • Hogyan szerezz figyelmet a mai médiazajban?

  Hatalmas zaj van ma már az interneten. Az embernek az az érzése, hogy mindenkit túl kell harsognia még a minimális figyelemért is, és hogy valahogy mindenki erre hajt. Meg fogod tanulni, hogyan szerezz bloggerként értékes figyelmet anélkül, hogy ezzel rosszul éreznéd magad. Hogyan figyeljenek fel rád még akkor is, ha a témádban még sokan próbálkoznak.

 • 21. századi online túlélőkészlet, azaz hogyan tudd mindig, hogy mi az igazság

  Nincs annál cikibb és rombolóbb, mint ha bloggerként kiállsz valami mellett, aztán kiderül a dologról, hogy egy nagy átverés volt. Márpedig manapság ebbe sajnos könnyen belefuthatsz. De 18 olyan konkrét tippet adok neked, amivel innentől kezdve ezeket a helyzeteket garantáltan elkerülheted.

Szövegírás

 • Tartalomkutatás

  Hogyan találj mindig tartalmat? Hogyan írj bármiről érdekesen?

 • SEO szövegírás

  Igen, ezt nagyon meg fogod tanulni. Akkor is, ha most ráadásul teljesen a nulláról indulsz. Ráadásul sehol máshol nem publikált anyagokat és olyan trükköket is kapsz, amikkel SEO terén szinte minden bloggert magad mögött fogsz tudni hagyni.

 • Blog szövegírás

  Több mint 30 haladó anyag, amivel megtanulsz valóban érdekes blogot írni. Többek között: Hogyan találj mindig jó témát? Hogyan írj bármiről szakértőként? Hogyan írj igazán érdekesen? Hogyan fordíts át bármilyen témát a saját témádra?

Látogatószerzés, online marketing és PR tippek bloggereknek

 • A munkaidőd beosztása bloggerként

  Bármilyen meglepő, de sikeres bloggerként legfeljebb az időd harmadában fogsz tudni valóban írni! Hogyan oszd be az idődet, hogy valóban a leghatékonyabb legyél, és a legjobb eredményt tudd vele elérni? Ezt fogod megtanulni és megérteni ebben a részben.

 • 12 Látogatószerző trükk

  Nem elég jónak lenni, nem elég jól és érdekesen írni. Ebben a részben 12 olyan trükköt mutatok be neked, amik akár egyenként is látogatók hadát tudják a blogodra hozni.

 • Online Marketing és PR tippek bloggereknek

  Több mint 20 videóban azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan tedd ismertté magad bloggerként, hogy utána ebből gyümölcsöző vállalkozás váljon. Az a helyzet ugyanis, hogy ha nem ismernek, nem igazán fogsz tudni jó eredményt csinálni. De többet ezen nem kell aggódnod: itt megtanulsz mindent, amielyek bloggerként az eredmények eléréséhez szükségesek.

 • 2 iszonyatosan meglepő tipp

  2 olyan tippet fogok neked átadni, amitől külön-külön is elkerekedik a szemed! Ráadásul ezeknek semmi közük közvetlenül a blogokhoz, és mégis nagyon fognak abban segíteni, hogy sikeres bloggerré válj!!!

Bevételszerzés és adózás

 • 10 bevételszerző forrás bloggereknek, részletesen

  Nem csak abban segítek, hogy legyen egy olvasott blogod, de abban is, hogy eredményt tudj veke csinálni. Hiszen ez legalább az egyik célod! Ráadásul 10 különböüző bevételszerző forrást mutatok be részletesen. Mindegyiknél segítek összerakni, hogy a nulláról indulva valóban eredményes tudj lenni bloggerként.

 • Passzív jövedelem bloggereknek

  Megtanulod, hogy mit lehet és mit nem elérni bloggerként ebben a témában. A jó hír: ha ügyes vagy, igenis lehet akár egészen szép eredményed is ebből (vagyis amikor már nem foglalkozol vele).

 • Adózás

  Nem vagyok adószakértő, és ráadásul a jogszabályok is évente változnak. Ez az egyetlen terület, ahol nem konkrét tippeket fogok adni, viszont igenis segítek abban, hogy mire kell bloggerként, blogger vállalkozóként figyelned. A cél: ne az adók, hanem az eredmények határozzák meg a működésedet!

 • Hogyan számold el a megélhetési költségeidet bloggerként

  Legálisan!!! Na, ettől biztosan eldobod az agyad! Akár hiszed akár nem, ha ügyes vagy, akkor bloggerként teljesen legálisan akár a mindennapi költségeidet is le fogod tudni írni.

 • Blogger vállalkozás felépítése

  Hogyan teremts magadnak valódi eredményeket bloggerként, akár a nulláról indulva.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Sokáig gondolkodtam rajta, de végül belevágtam. Hatalmas tananyag, és azt mondom, hogy nagyon megérte. Ajánlom mindenkinek ezt a képzést, mert nagyon sokat lehet belőle tanulni. Mindenkit bíztatok arra, hogy merjen belevágni az új dolgokba, mert mindig kell a tanulás, és mindig lépést kell tartani az online világ fejlődésével. A tanfolyam új lehetőséget is hozott az életembe, hiszen az új munkám során 100%-ban tudom alkalmazni azt a rengeteg tudást, amit itt tanultam. Köszönöm Balázs!”

Kern-Hujber Lívia

Amikor elkezdtem az Online Marketing szakértő tanfolyamot egy éve, még nem gondoltam azt, hogy túl is fogom nőni a terveimet. Annyira jól sikerült, hogy saját magam kevés vagyok.”

A.Cs.

„(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

„Informatív és inspiráló tanfolyam, annál is több gyakorlattal. Olyan képzés, ami nemcsak bekapcsolja az agyat, de mindvégig áram alatt is tartja.
Mellesleg, amikor szembesültem a realitással, kiderült: már-már a „pofátlanság” kategória lenne kiszámolni a megtérülést.
Elképesztően jó befektetés. A képzés során nem csak az online marketing szakma elméletét és gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is.
Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.
Csak meg kell csinálni, amit tanít. Működik.””

Katona Rita
promodo.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha más cégeknek is szeretnél szöveget írni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozókat a több száz tag között, akik éppen téged keresnek!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Itt más bloggerekkel leszel képes a szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Mennyi időt vesz el a Blogger tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 10-14 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben pedig a blogod írása. De minél több időt tudsz szánni a gyakorlatra, annál hamarabb fogsz látványos eredményeket elérni.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a Blogger tanfolyamot. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Online Blogger tanfolyam javasolt időtartama: 6 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jelentkezz most a képzésre!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált blogger képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik nemhogy milliókat, de ezreket sem képesek az írásaikkal elérni (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing szakértőjétől és egyben sikeres gasztrobloggerétől.

Egy blogger pénzkereseti lehetőségeit nagyon nehéz belőni, mert függ attól, hogy mennyi munkát tesz bele az illető, illetve mennyire akar magával a pénzkereséssel foglalkozni. Én magam néhány százezer Forintot keresek havonta a blogjaimból úgy, hogy jelenleg nem foglalkozom velük aktívan. A célom, hogy ha elvégzed a képzést, betartod a benne foglaltakat, és „főállású” bloggerként kezdesz el dolgozni, akkor egy idő után legalább havi félmillió Forintot keress meg.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – akár pár hónapon belül belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló bloggert szeretnék képezni!

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Blogger képzés ára:

 • Az Online blogger tanfolyam ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Online Blogger tanfolyamot 6 egyenlő részletben fizetheted. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is.

Online Blogger tanfolyam

Amennyiben az Online Blogger tanfolyamot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Alapok, Blog elindítása
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – A blog elindítása 2. rész, Hitelesség felépítése, Kulcsszókutatás
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Szövegírás (SEO)
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Szövegírás 2. (Blog)
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Online Marketing és PR tippek bloggereknek
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Bevételszerzés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

VIP-tagjainknak kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Online blogger tanfolyam ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a vásárlásodtól számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz bloggerként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, bloggerként szükséged van. Ráadásul nem csak sikeresen blogolni tanítalak meg, de a bloggerként való eredmények eléréséhez való, minden tőlem telhető és általam a gyakorlaban megtapasztalt tudást átadok.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel a tanulásban és a blogolásban!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Blogger tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi blogolási tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 10-14 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez kb. fele időben a tanulás, fele időben a gyakorlati feladatok megvalósítása, vagyis konkrétan a blog írása és később a blogger vállalkozásod felépítése, a bloggerként való ismertséged megteremtése.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, a Blogger tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Mi a különbség az online Blogger tanfolyam és más blogos képzéseitek között?

Más blogos képzéseinkben egy-egy kisebb részt vettünk, elsősorban azzal a céllal, hogy vagy a saját egyéb vállalkozásodhoz tudj egy blogot felépíteni, vagy a már meglévő blogodból tudj eredményt kovácsolni.

Itt, az online Blogger tanfolyam esetében a cél az, hogy akár a nulláról indulva megtanulj érdekes, nagy tömegek érdeklődésére számot tartó blogot írni és felépíteni, és ebből 21. századi, versenyképes tudást szerezni magadnak.

Ezen kívül az online Blogger tanfolyamhoz még egy egy napos személyes kreatív szövegírási képzést is kapsz ajándékba.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Online Blogger tanfolyam, Online Blogger tanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online blogger tanfolyam” értékelése elsőként

Online blogger tanfolyam

239 900 Ft-tól