Szeretnél úgy

blogolni, hogy abból még bevételed is lehessen?

Mit szólnál ahhoz, ha a saját blogod eredményesebb lenne,
vagy

külsős bloggerként nagyobb cégeknek is vállalhatnád, hogy blogot írj,
vagy

akár passzív jövedelmet is szerezhetnél, mint blogger?

Ezen a képzésen nem csak a blogolás sikeres gyakorlati fogásait kapod meg, de azt is, hogy hogyan érj el vele eredményeket!

Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mitől lesz sikeres egy blogger.

Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre elérni bloggerként.

Olyan életre vágysz, melyben te is elmondhatod, hogy onnan és akkor dolgozol, ahonnan és amikor szeretnél.

Jó lenne végre azzal foglalkozni, amivel igazán szeretsz.

Szeretsz írni, érdekel a szövegírás, és végre gyakorlatban is működő, 21. századi tudást keresel hozzá.

Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.

Szeretnél a vállalkozásodnak, akár több milliós elérést az interneten.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Blogger képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam egy kifejezetten gyakorlatias és eredményorientált blogger tanfolyamot, ahol csak a lényeget fogod megtanulni.

Ráadásul nem csak blogolni tanulsz meg, hanem blogger vállalkozást is építeni. Azaz megtanulod, hogy hogyan építs magadnak 21. századi, működő és eredményes blogger oldalt vagy oldalakat. Akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Csatlakozási lehetőség az írói képzéseinket elvégzők zárt Facebook csoportjához. Ahol is kollégáinktól vagy más bloggerektől, online marketingesektől rengeteg segítséget szerezhetsz te is.

Olyan eszközöket, módszereket és trükköket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni bloggerként.

Érthető, könnyen követhető, jól felépített képzés, valós életben alkalmazható gyakorlatokkal. Mi lehet annál jobb gyakorlat, mint amikor élesben próbálod ki a tudásodat?! A  Blogger képzés alatt ezért egy saját blogot építesz fel.

A gyakorlati teszt feladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Blogger képzés tematikája

blogger képzés

Alapok

Mint mindenhez, a bloggerséghez is arra van szükséged, hogy az alapok teljesen rendben legyenek. Itt többek között olyan dolgokat nézünk meg gyorsan, mint hogy ki a bloggermi egy blogger legnagyobb értékemennyi időbe telik “bloggerré” válnihol blogolj ha sikeres akarsz lenni, valamint segítek a céljaidat is rendbe tenni.

 

A blogod 4 legfontosabb látogatói forrása

Lehet hogy már itt is megleplek?! Meg fogod látni, hogy egy igazán látogatott blog követői egyáltalán nem onnan jönnek, ahonnan azt a legtöbben gondolják. Sőt, a negyedik látogatói forrás viszont annyira meglepő lesz, hogy most talán még eszedbe sem jutna!

Témaválasztás

Konkrét, gyakorlatban is alkalmazható tippekkel segítek az első (vagy akár egy további) blogod témáját kiválasztani.

Névválasztás

Hogyan válaszd meg a blogod nevét, ha sikeres akarsz lenni.

Konkrét blog indítás gyakorlati tippek

Megtanulsz WordPress honlapot – azaz egy valódi blogot – összerakni a nulláról. Valamint más blogfelületek esetében is megnézzük, hogyan indulj el.

Az első blogbejegyzések

Talán ez nem tűnik most fontosnak, de hidd el, rengeteg blogger megáll közvetlenül az indulás után. Még az első 1-2 bejegyzés megszületik, de utána ott az írói blokk. Ezután ettől nem kell tartanod: minden blog indulásához elegendő muníciót kapsz, soha többé nem lesz gond, hogy miről írj egy vadonatúj blogban.

Hogyan építsd fel a hitelességed bloggerként

Talán meglepő, hogy ezzel foglalkozunk mindenféle szövegírás előtt, de egy igazán eredményes blogger legnagyobb értéke a hitelesség. Nem csak azt érted majd meg minden kétséget kizáróan, hogy ez miért van így, de megtanulod a hitelességedet felépíteni akár a nulláról még akkor is, ha most nincs semmi önbizalmad, vagy egy olyan témában kezdesz el blogolni, amihez eddig nem is értettél!

Hogyan szerezz figyelmet a mai médiazajban

Hatalmas zaj van ma már az interneten. Az embernek az az érzése, hogy mindenkit túl kell harsognia még a minimális figyelemért is, és hogy valahogy mindenki erre hajt. Meg fogod tanulni, hogyan szerezz bloggerként értékes figyelmet anélkül, hogy ezzel rosszul éreznéd magad. Hogyan figyeljenek fel rád még akkor is, ha a témádban még sokan próbálkoznak.

21. századi online túlélőkészlet, azaz hogyan tudd mindig, hogy mi az igazság

Nincs annál cikibb és rombolóbb, mint ha bloggerként kiállsz valami mellett, aztán kiderül a dologról, hogy egy nagy átverés volt. Márpedig manapság ebbe sajnos könnyen belefuthatsz. De 18 olyan konkrét tippet adok neked, amivel innentől kezdve ezeket a helyzeteket garantáltan elkerülheted.

Tartalomkutatás

Hogyan találj mindig tartalmat? Hogyan írj bármiről érdekesen?

SEO szövegírás

Igen, ezt nagyon meg fogod tanulni. Akkor is, ha most ráadásul teljesen a nulláról indulsz. Ráadásul sehol máshol nem publikált anyagokat és olyan trükköket is kapsz, amikkel SEO terén szinte minden bloggert magad mögött fogsz tudni hagyni.

Blog szövegírás

Több mint 30 haladó anyag, amivel megtanulsz valóban érdekes blogot írni. Többek között: Hogyan találj mindig jó témát? Hogyan írj bármiről szakértőként? Hogyan írj igazán érdekesen? Hogyan fordíts át bármilyen témát a saját témádra?

Munkaidőd beosztása bloggerként

Bármilyen meglepő, de sikeres bloggerként legfeljebb az időd harmadában fogsz tudni valóban írni! Hogyan oszd be az idődet, hogy valóban a leghatékonyabb legyél, és a legjobb eredményt tudd vele elérni? Ezt fogod megtanulni és megérteni ebben a részben.

12 Látogatószerző csali

Nem elég jónak lenni, nem elég jól és érdekesen írni. Ebben a részben 12 olyan trükköt mutatok be neked, amik akár egyenként is látogatók hadát tudják a blogodra hozni.

Online Marketing és PR tippek bloggereknek

Több mint 20 videóban azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan tedd ismertté magad bloggerként, hogy utána ebből gyümölcsöző vállalkozás váljon. Az a helyzet ugyanis, hogy ha nem ismernek, nem igazán fogsz tudni jó eredményt csinálni. De többet ezen nem kell aggódnod: itt megtanulsz mindent, amire bloggerként az eredmények eléréséhez szükséged van.

2 különösen meglepő ötlet

2 olyan ötletet fogok neked átadni, amitől külön-külön is elkerekedik a szemed! Ráadásul ezeknek semmi közük közvetlenül a blogokhoz, és mégis nagyon fognak abban segíteni, hogy sikeres bloggerré válj!!!

10 bevételszerző forrás bloggereknek, részletesen

Nem csak abban segítek, hogy legyen egy olvasott blogod, de abban is, hogy eredményt tudj vele csinálni. Hiszen ez legalább az egyik célod! Ráadásul 10 különböző bevételszerző forrást mutatok be részletesen. Mindegyiknél segítek összerakni, hogy a nulláról indulva valóban eredményes tudj lenni bloggerként.

Passzív jövedelem bloggereknek

Megnézzük, hogy mit lehet elérni bloggerként ebben a témában. A jó hír: ha ügyes vagy, igenis lehet akár egész szép eredményed is ebből.

Adózás

Nem vagyok adószakértő, és ráadásul a jogszabályok is évente változnak. Ez az egyetlen terület, ahol nem konkrét tippeket fogok adni, viszont igenis segítek abban, hogy mire kell bloggerként, blogger vállalkozóként figyelned. A cél: ne az adók, hanem az eredmények határozzák meg a működésedet!

Hogyan számold el a megélhetési költségeidet bloggerként

Legálisan!!! Na, ettől biztosan eldobod az agyad! Akár hiszed akár nem, ha ügyes vagy, akkor bloggerként teljesen legálisan akár a mindennapi költségeidet is le fogod tudni írni.

Blogger vállalkozás felépítése

Hogyan teremts magadnak valódi eredményeket bloggerként, akár a nulláról indulva.

Blogger képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

tanfolyamunkon?

Online anyagok

Online elérhető videók, hanganyagok és átiratok formájában.

Az anyagokat  bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon. Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni időbeosztás

A képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. Akár többször is visszanézhető.

Gyakorlati feladatok

Gyakorlati példák és feladatok, amik segítik a megértésed, és tesztelheted a tudásod.

VIP KLUB TAGSÁG

Ez egyrészt 3 zárt Facebook csoport tagságot – Zárt Írói-, VIP-, és Linkcsere csoport – jelent, illetve VIP árkedvezményt a teljes árú online és személyes képzéseinkre.

Örökös hozzáférés

A képzéshez örökös hozzáférést biztosítunk, így nem csak a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor újra megnézheted és meghallgathatod.

A képzés időtartama

Ez a képzés 224 videós anyagot tartalmaz.

Összesen 30 óra 40 perc hosszúságú.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Blogger képzés

329.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

6 x 65.980 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

Blogger képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid az Blogger képzéssel kapcsolatban?

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, és minden részhez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket az adott blokk után küldünk majd el. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk igényelni ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted.

A válaszokat vagy folyamatosan, minden blokk után vagy pedig a képzés végén egyben is beküldheted. A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Azt szeretnénk, ha Te már a jövő hónapban több vevőt és több pénzt keresnél a honlapodból! Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk ha elakadtál! Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, a Blogger tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre