Programozói tudás nélkül
profi honlapot készíteni ?

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál esztétikus és profi honlapot készíteni akár grafikai és programozói tudás nélkül?
Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből
akárcsak egy is?

Eleged van abból, hogy nincs egy esztétikus, profi honlapod

Nincs semmi érzéked a dizájnhoz

Unod már, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a saját honlapodért

Ha meghallod a honlap és a webdizájn szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél

 Szeretnél végre egy profi, esztétikus honlapot készíteni magadnak vagy a vállalkozásodnak

Nem találtál eddig olyan profi és esztétikus WordPress sablont, amit te is képes vagy grafikusi és programozói tudás nélkül könnyen használni

Szívesen dolgoznál otthonról és készítenél honlapokat – még akkor is, ha most nem értesz hozzá

Szeretnél azonnal belevágni a Divi képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mi is az a Divi?

A Divi az egyik a legjobb, leginkább testreszabható, modern WordPress sablon. Könnyen és gyorsan készíthetsz vele esztétikus és figyelemfelkeltő honlapot saját magadnak, akár bármilyen előzetes tudás nélkül.

Szó szerint akár néhány kattintással – többek között előre elkészített és letölthető dizájnok vagy elrendezések felhasználásával – létrehozhatsz egy esztétikus, modern főoldalt a honlapodra, és beállíthatod végre minden aloldalra azt a dizájnt, amire mindig is vágytál. A Divi segítségével annyi lehetőség nyílik meg előtted, hogy nem fog többé gondot okozni a saját honlapod elkészítése akkor sem, ha semmi dizájnérzéked vagy programozói tudásod sincs.

A Divi magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul.

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Divi online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogy hogyan készíts esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot saját magad, egyszerűen.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amire valóban szükséged van a sikeres online jelenléthez.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható honlapszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy a honlapod esztétikus és modern legyen, felkeltse a figyelmet, az érdeklődést, és így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb honlapot készítsd el magadnak, erőfeszítés nélkül

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

FONTOS!!! A Divi egy fizetős sablon. Ennyi tudást nem is lehet semmilyen ingyenes sablonban megtalálni.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A Divi online videótanfolyam
2 részből áll

A Divi online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a webdizájn alapokat (például betűk, színek, képek), és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, modern, esztétikus, figyelemfelkeltő WordPress honlapot készíteni. A tanfolyam kettő részből áll.

A tanfolyam kettő részből áll. Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a honlapkészítést a Divi segítségével. Már az első rész tudásával is képes leszel a Divit használni.

A második részben részletesen megnézzük az egyes Divi elemeket, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

 

Az első rész külön, vagy mind a kettő rész egyben rendelhető. Mivel az egyes részek egymásra épülnek, ezért csak a második rész külön nem rendelhető meg.

Divi online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Divi online videótanfolyam tematikája

1. rész

Webdizájn alapok

Ahhoz, hogy jó honlapot készíts, ismerned kell a webdizájn alapokat. Meg kell értened, mi köze van a dizájnnak a marketinghez. Látni fogod, miben tér el az online terület a nyomtatott dizájn elemektől. Megmutatom, hogyan használd a színeket és a betűket. Ezenkívül kapsz tőlem rengeteg tippet, ahonnan ingyenes és jogtiszta képeket tölthetsz le.

Mi a Divi?

Talán ha most azt gondolod, hogy tudod mi a Divi, akkor is fogok tudni mutatni még itt némi újdonságot… Elképesztő mennyiségű lehetőséghez jutsz ugyanis hozzá ennek a sablonnak a használatával.

Miért a Divi?

Már itt látni fogod, hogy a Divi talán a legjobb és legkönnyebben kezelhető WordPress sablon. Egyszerűen készíthetsz vele egyénre szabott, esztétikus és modern honlapokat. Garantálom, hogy ha eddig még nem történt, meg, akkor ezután egy csapásra beleszeretsz!

Divi telepítése

Az első lépéstől az utolsóig – fizetés, Divi fiók, Divi letöltése és telepítése, frissítési kulcs stb. – megtanulod, hogyan telepítsd a Divi sablont a WordPress honlapodra.

Divi sablon beállítása és testreszabása

Nagyon részletesen, pontról pontra megnézzük, hogyan állítsd be, hogyan szabd testre a Divit úgy, hogy számodra a legjobb legyen. Ez itt csak egyetlen pont, de rengeteg videót kapsz csak ennek keretében, és garantálom, hogy már ezután jobban fogod érteni a Divit, mint sokan, akik honlapfejlesztőnek tartják magukat.

1044 Divi Layout (elrendezés) a honlapodhoz

Bármilyen hihetetlen, de 1044 – nem elírás: ezernegyvennégy – különböző elrendezés (angolul Layout) jár neked ingyen a Divihez. Ezek előre elkészített, profi honlap dizájnok, amelyeket le tudsz tölteni, és amiknek megtanulod a használatát a Divi tanfolyamon. Csak ezzel az eszközzel szó szerint akár néhány kattintással egy esztétikus, modern honlapod lehet!

Személyre szabott honlap készítése

Az első rész végén teljesen személyre szabjuk (képeket kicseréljük, méretezzük, új szöveget írunk stb.) a honlapodat.

A profi honlapok egyik legfontosabb titka

Megtanulsz egy trükköt: a profi honlapok egyik legfontosabb titka, hogy minden oldalhoz (vagy oldaltípushoz) új elrendezést alkalmaznak, mégis a stílus ugyanaz. Így a honlap kreatív, modern, izgalmas, de mégis egységes marad. Ez többé nem lesz számodra elérhetetlen álom, hanem akár előzetes tudás nélkül is képes leszel egy ilyen honlapot te magad is létrehozni!

2. rész

A saját Divi elrendezés 3 alapvető eleme

Szakaszok, sorok és modulok. Ha ezeket megérted, képes leszel tetszésed szerint bármilyen saját dizájnt elkészíteni, és ráadásul az egyes dizájn elemeket a honlapod különböző részein akár újra és újra felhasználni.

38 egyéni elem

Tulajdonképpen ez a 38 elem a Divi és az igazán esztétikus, modern és persze nem utolsó sorban egyedi honlapok igazi titka. Összesen 38 tartalmi elem használatát tanulod meg részletesen, többek között:

  • Kapcsolati űrlap
  • Ártáblázatok
  • Email feliratkoztató elem
  • Bejelentkezés
  • Gombok, cselekvésre felhívó gombok
  • Galéria (képek)
  • Fülek
  • Harmonika
  • Hozzászólások
  • Keresés
  • Menü
  • Oldalsáv
  • Számláló, sávszámláló, kör számláló
  • Térkép
  • Videó, videó lapozó
Profi kezdőlap

Végre megtanulsz egy igazán profi, esztétikus, modern és figyelemfelkeltő kezdőlapot készíteni a saját honlapodnak!

Profi értékesítési oldal

Értékesítési oldala, azaz landing page vagy érkezési oldal. Az értékesítéshez garantáltan szükséged van egy profi értékesítési oldalra (landing page, érkezési oldal). Meglátod, milyen egyszerűen létre fogod tudni majd hozni ezután!

A professzionális eladás 4 eleme

Ha el akarsz adni a honlapodon, akkor erre a 4 elemre garantáltan szükséged lesz. De ez többé nem lesz kihívás számodra!

Woo kiegészítő rész

Esztétikus WooCommerce webáruház Divi sablonnal

Ez a Divi új fejlesztése. WooCommerce webáruházakat is lehet most már Divivel személyre szabni, és nagyon-nagyon kreatív dolgokat lehet művelni vele!!

15 Woo webáruház elem felturbózása Divivel

Mind a 15 elemet átvesszük külön-külön videókban, amivel a saját WooCommerce webáruházadat egy szinttel feljebb emelheted, és teljes mértékben testre szabhatod. Ezek:

  • Woo Breadcrub
  • Woo Cím
  • Woo Galéria
  • Woo Kapcsolódó termék
  • Woo Kiegészítő információk
  • Woo Kosárba tesz
  • Woo Képek
  • Woo Leírás
  • Woo Meta
  • Woo Stock
  • Woo Tabs
  • Woo Upsell
  • Woo Vélemények
  • Woo Ár
  • Woo Értékelés
Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruház

Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházA Divi tanfolyam első két részének tudását és a speciális Woo tudásanyagokat felhasználva képes leszel egy teljesen egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházat létrehozni akkor is, ha soha nem készítettél még semmilyen honlapot eddig.

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai vagy programozói ismeretek nélkül megtanulj esztétikus és modern honlapokat készíteni kizárólag a WordPress Divi sablon segítségével. Ehhez a Divi nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális honlapkészítő képzés. Nem programozókat vagy webdizájnereket képzünk. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapokat készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak a Divi segítségével honlapokat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus vagy profi programozó. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Nagy Ági Webdesigner

A képzés egy részét Nagy Ági webdesigner tartja. Ismerd meg Ágit pár szóban!

Nagy Ágnes webdesigner, a Divi szakértője, és napi szinten készít szebbnél szebb honlapokat a Divi segítségével.

Ági a profi honlapfejlesztő képzésem tanulója, miközben vállalkozásában ma már napi szinten készít honlapokat a Divivel.

Linkcsere Facebook csoport

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Egyéni Időbeosztás
Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Online anyagok
Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Gyakorlati példák és feladatok
Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!
A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Első
rész

65.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész egyben

131.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Első + Második
+ kiegészítő rész

197.700 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 3 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
Megvan neked a Divi online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a Divi online videótanfolyam korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Divi online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Vannak még kérdéseid
a képzéssel kapcsolatban?

Van-e plusz költség

A Divi egy fizetős sablon. Ennyi tudást nem is lehet semmilyen ingyenes sablonban megtalálni. Lehetőséged van éves előfizetést választani, vagy egyetlen összeggel teljes életre szóló használati és frissítési jogosultságot szerezni. A Divi megvásárlásával ráadásul akárhány saját honlapodra jogszeűren felteheted a Divi sablont.

A Divi tanfolyamunknak viszont nem része a Divi megvásárlása, ezt külön kell megvenned (nem tőlünk – de a tanfolyamban részletesen megmutatjuk a folyamatot). Ha a Divi kulcsot átadnánk neked, azzal valójában lopást követnénk el – amit mi sem szeretnénk, és te sem szeretnéd. De hidd el, nem fogod megbánni, ha megvásárolod ezt a sablont, hiszen ezután akárhány honlapodon fel fogod tudni használni. Ráadásul mi a saját tanfolyamunkra, a Divi pedig a sablonra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, így vesztenivalód valójában nincs!

A Divi sablonon kívül nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.A kiegészítő WooCommerece képzést az első és a második részhez is választhatod, illetve a későbbiekben bármikor kérheted, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Mennyi időt vesz el a képzés?

 Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Divi online videótanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre