Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Divi online videótanfolyam

Készíts profi esztétikus honlapot programozói tudás nélkül
a WordPress Divi sablonnal!!!

Jelentkezz most a képzésre!

↓ Érdekel? Olvass tovább!

Számítógép képek

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál esztétikus és profi honlapot készíteni akár grafikai és programozói tudás nélkül?

Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy nincs egy esztétikus, profi honlapod
 • nincs semmi érzéked a dizájnhoz
 • … unod már, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a saját honlapodért
 • … ha meghallod a honlap és a webdizájn szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél
 • … szeretnél végre egy profi, esztétikus honlapot készíteni magadnak vagy a vállalkozásodnak
 • … nem találtál eddig olyan profi és esztétikus WordPress sablont, amit te is képes vagy grafikusi és programozói tudás nélkül könnyen használni
 • … szívesen dolgoznál otthonról és készítenél honlapokat – még akkor is, ha most nem értesz hozzá
 • nincs időd a honlapoddal sokat vesződni
 • Szeretnél azonnal belevágni a Divi képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy tökéletes, profi, esztétikus honlapot készíts saját magadnak, akár grafikai vagy programozói tudás nélkül.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

Nem kell hetekig görnyedned a képernyő előtt és vért izzadni, hogy egy működő honlapot végre nagy nehezen létrehozz.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel felturbózhatod a saját honlapodat. Könnyen tudsz figyelemfelkeltő és esztétikus honlapot készíteni akár magadnak, akár másoknak.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogy hogyan készíts esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot saját magad, egyszerűen.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amire valóban szükséged van a sikeres online jelenléthez.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható honlapszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy a honlapod esztétikus és modern legyen, felkeltse a figyelmet, az érdeklődést, és így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb honlapot készítsd el magadnak, erőfeszítés nélkül

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Divi online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Divi feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Divi online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Divi online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Divi online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mi az a Divi?

A Divi az egyik a legjobb, leginkább testreszabható, modern WordPress sablon, ami manapság elérhető. Könnyen és gyorsan készíthetsz vele esztétikus és figyelemfelkeltő honlapot saját magadnak, akár bármilyen előzetes tudás nélkül.

Szó szerint akár néhány kattintással – többek között előre elkészített és letölthető dizájnok vagy elrendezések felhasználásával – létrehozhatsz egy esztétikus, modern főoldalt a honlapodra, és beállíthatod végre minden aloldalra azt a dizájnt, amire mindig is vágytál. A Divi segítségével annyi lehetőség nyílik meg előtted, hogy nem fog többé gondot okozni a saját honlapod elkészítése akkor sem, ha semmi dizájnérzéked vagy programozói tudásod sincs.

A Divi magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul.

Elképesztően egyszerű és inspiráló a használata. Tengernyi sablonból válogathatsz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz át. Ráadásul saját sablonokat is létrehozhatsz, így a honlapszerkesztés ma már tényleg gyerekjáték!

A Divi WordPress sablonnal nagyon egyszerűen készíthetsz esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot magadnak. Sőt! Nagyon hamar olyan szinten bele fogsz jönni, hogy akár otthonról, saját vállalkozásként is készíthetsz egyszerűbb honlapokat. Sokan szervezik ki ezt a munkát, így van rá kereslet!

Honlap dizájn

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tanulsz meg a Divi online videótanfolyamon?

A Divi online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a webdizájn alapokat (például betűk, színek, képek), és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, modern, esztétikus, figyelemfelkeltő WordPress honlapot készíteni.

A tanfolyam kettő részből áll. Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a honlapkészítést a Divi segítségével. Már az első rész tudásával is képes leszel a Divit használni. A második részben részletesen megnézzük az egyes Divi elemeket, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

Az első rész külön, vagy mind a kettő rész egyben rendelhető. Mivel az egyes részek egymásra épülnek, ezért csak a második rész külön nem rendelhető meg.

Az 1. rész tartalma

Az első részben átvesszük a webdizájn alapokat és a honlapkészítést a Divi segítségével. Már az első rész tudásával is képes leszel a Divit használni.

 • Webdizájn alapok

  Ahhoz, hogy jó honlapot készíts, ismerned kell a webdizájn alapokat. Meg kell értened, mi köze van a dizájnnak a marketinghez. Látni fogod, miben tér el az online terület a nyomtatott dizájn elemektől. Megmutatom, hogyan használd a színeket és a betűket. Ezenkívül kapsz tőlem rengeteg tippet, ahonnan ingyenes és jogtiszta képeket tölthetsz le.

 • Mi a Divi

  Talán ha most azt gondolod, hogy tudod mi a Divi, akkor is fogok tudni mutatni még itt némi újdonságot… Elképesztő mennyiségű lehetőséghez jutsz ugyanis hozzá ennek a sablonnak a használatával.

 • Miért a Divi?

  Már itt látni fogod, hogy a Divi talán a legjobb és legkönnyebben kezelhető WordPress sablon. Egyszerűen készíthetsz vele egyénre szabott, esztétikus és modern honlapokat. Garantálom, hogy ha eddig még nem történt, meg, akkor ezután egy csapásra beleszeretsz!

 • Divi telepítése

  Az első lépéstől az utolsóig – fizetés, Divi fiók, Divi letöltése és telepítése, frissítési kulcs stb. – megtanulod, hogyan telepítsd a Divi sablont a WordPress honlapodra.

 • Divi sablon beállítása és testreszabása – részletesen

  Nagyon részletesen, pontról pontra megnézzük, hogyan állítsd be, hogyan szabd testre a Divit úgy, hogy számodra a legjobb legyen. Ez itt csak egyetlen pont, de rengeteg videót kapsz csak ennek keretében, és garantálom, hogy már ezután jobban fogod érteni a Divit, mint sokan, akik honlapfejlesztőnek tartják magukat.

 • 1044 Divi Layout (elrendezés) a honlapodhoz

  Bármilyen hihetetlen, de 1044 – nem elírás: ezernegyvennégy – különböző elrendezés (angolul Layout) jár neked ingyen a Divihez. Ezek előre elkészített, profi honlap dizájnok, amelyeket le tudsz tölteni, és amiknek megtanulod a használatát a Divi tanfolyamon. Csak ezzel az eszközzel szó szerint akár néhány kattintással egy esztétikus, modern honlapod lehet!

 • Személyre szabott honlap készítése

  Az első rész végén teljesen személyre szabjuk (képeket kicseréljük, méretezzük, új szöveget írunk stb.) a honlapodat.

 • A profi honlapok egyik legfontosabb titka

  Megtanulsz egy trükköt: a profi honlapok egyik legfontosabb titka, hogy minden oldalhoz (vagy oldaltípushoz) új elrendezést alkalmaznak, mégis a stílus ugyanaz. Így a honlap kreatív, modern, izgalmas, de mégis egységes marad. Ez többé nem lesz számodra elérhetetlen álom, hanem akár előzetes tudás nélkül is képes leszel egy ilyen honlapot te magad is létrehozni!

A 2. rész tartalma

A második részben részletesen megnézzük az egyes Divi elemeket – összesen 38 van belőlük -, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

 • A saját Divi elrendezés 3 alapvető eleme

  Szakaszok, sorok és modulok. Ha ezeket megérted, képes leszel tetszésed szerint bármilyen saját dizájnt elkészíteni, és ráadásul az egyes dizájn elemeket a honlapod különböző részein akár újra és újra felhasználni.

 • 38 egyéni elem

  Tulajdonképpen ez a 38 elem a Divi és az igazán esztétikus, modern és persze nem utolsó sorban egyedi honlapok igazi titka. Összesen 38 tartalmi elem használatát tanulod meg részletesen, többek között:

  • Kapcsolati űrlap
  • Ártáblázatok
  • Email feliratkoztató elem
  • Bejelentkezés
  • Gombok, cselekvésre felhívó gombok
  • Galéria (képek)
  • Fülek
  • Harmonika
  • Hozzászólások
  • Keresés
  • Menü
  • Oldalsáv
  • Számláló, sávszámláló, kör számláló
  • Térkép
  • Videó, videó lapozó
 • Profi kezdőlap

  Végre megtanulsz egy igazán profi, esztétikus, modern és figyelemfelkeltő kezdőlapot készíteni a saját honlapodnak!

 • Profi értékesítési oldal (landing page, érkezési oldal)

  Az értékesítéshez garantáltan szükséged van egy profi értékesítési oldalra (landing page, érkezési oldal). Meglátod, milyen egyszerűen létre fogod tudni majd hozni ezután!

 • A professzionális eladás 4 eleme

  Ha el akarsz adni a honlapodon, akkor erre a 4 elemre garantáltan szükséged lesz. De ez többé nem lesz kihívás számodra!

A DIVI és a WooCommerce – kiegészítő rész tartalma

A harmadik rész kifejezetten akkor hasznos, ha egy gyönyörű WooCommerce webáruházat szeretnél építeni a Divi sablon segítségével.

 • Esztétikus WooCommerce webáruház Divi sablonnal

  Ez a Divi új fejlesztése. WooCommerce webáruházakat is lehet most már Divivel személyre szabni, és nagyon-nagyon kreatív dolgokat lehet művelni vele!!

 • 15 Woo webáruház elem felturbózása Divivel

  Mind a 15 elemet átvesszük külön-külön videókban, amivel a saját WooCommerce webáruházadat egy szinttel feljebb emelheted, és teljes mértékben testre szabhatod. Ezek:

  • Woo Breadcrub
  • Woo Cím
  • Woo Galéria
  • Woo Kapcsolódó termék
  • Woo Kiegészítő információk
  • Woo Kosárba tesz
  • Woo Képek
  • Woo Leírás
  • Woo Meta
  • Woo Stock
  • Woo Tabs
  • Woo Upsell
  • Woo Vélemények
  • Woo Ár
  • Woo Értékelés
 • Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruház

  A Divi tanfolyam első két részének tudását és a speciális Woo tudásanyagokat felhasználva képes leszel egy teljesen egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházat létrehozni akkor is, ha soha nem készítettél még semmilyen honlapot eddig.

Minta weboldal, amit megtanulsz Divi-vel elkészíteni

Harmónia medicina weboldal referencia

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. …
Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Nagy Ágnes, aki a Divi szakértője, és napi szinten készít szebbnél szebb honlapokat a Divi segítségével. Ági a profi honlapfejlesztő képzésem tanulója, miközben vállalkozásában ma már napi szinten készít honlapokat a Divivel. Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem „találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Mit mondanak Ágiról az ügyfelei?

„Fiatalos lendület, hihetetlen kreativitás, magas szintű szakmai tudás párosul megnyerő, kellemes, hiteles személyiséggel! 🙂
Szuper volt, rengeteget tanultunk nagyon jó hangulatban! Mindenkinek ajánlom Ágit! Nagyon alapos, tudással rendelkezik, a mai kor igényeinek megfelelő friss, üde lendülettel!”

Dr. Klucsikné Bujdosó Irén

„Igèny-szerint, a személyre szòlò web-oldalt készítesz. Ùj ötleteiddel egészíted ki a projectet,.szíveddel-lelkeddel tàmogatod az ügyfeled.”

Maria Bloom

„Ági nagyon nagyon odafigyel arra, mit is szeretnék a honlappal, ugyanakkor nem téveszti szem elől, hogy mi az, ami valóban működik. Azon van, hogy ezt két tényezőt összehozza, hogy egy igazán nagyszerű dolog szülessen. Rendkívül alapos, összeszedett. Szívvel- lélekkel dolgozik.
Élmény volt! Kár, hogy vége. 🙂 „

Dr. Illés Nóra

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Divi online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • A Divi online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít profi honlapot készíteni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is, amennyibe ma már egy ilyen honlap elkészítése kerül.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • A Divi online videótanfolyam 1. rész + kiegészítő WooCommerce képzés ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • A Divi online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzés ára bruttó 179.640 Ft részletekben fizetve 3 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 149.700 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Divi online videótanfolyam 1 + kiegészítő WooCommerce képzést 2 részletben, a Divi online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben, a Divi online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzést 3 részletben, fizetheted be. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Amennyiben a Divi online videótanfolyam 1. részt és a kiegészítő WooCommerce képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi WooCommerce

Amennyiben a Divi online videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi online videótanfolyam 2. rész

Amennyiben a Divi online videótanfolyam 1-2. részt és a kiegészítő WooCommerce képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi online videótanfolyam 2. rész
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – Divi WooCommerce rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft
 • A Divi online videótanfolyam 1. rész + kiegészítő WooCommerce képzés VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 82.900 Ft
 • A Divi online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzés VIP kedvezménnyel bruttó 147.240 Ft részletekben fizetve 3 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 123.900 Ft

Megvan neked a Divi online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a Divi online videótanfolyam korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Vannak még kérdéseid a Divi online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.A kiegészítő WooCommerece képzést az első és a második részhez is választhatod, illetve a későbbiekben bármikor kérheted, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Divi online videótanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai vagy programozói ismeretek nélkül megtanulj esztétikus és modern honlapokat készíteni kizárólag a WordPress Divi sablon segítségével. Ehhez a Divi nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális honlapkészítő képzés. Nem programozókat vagy webdizájnereket képzünk. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapokat készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak a Divi segítségével honlapokat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus vagy profi programozó. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

A Divi egy fizetős sablon. Ennyi tudást nem is lehet semmilyen ingyenes sablonban megtalálni. Lehetőséged van éves előfizetést választani, vagy egyetlen összeggel teljes életre szóló használati és frissítési jogosultságot szerezni. A Divi megvásárlásával ráadásul akárhány saját honlapodra jogszeűren felteheted a Divi sablont.

A Divi tanfolyamunknak viszont nem része a Divi megvásárlása, ezt külön kell megvenned (nem tőlünk – de a tanfolyamban részletesen megmutatjuk a folyamatot). Ha a Divi kulcsot átadnánk neked, azzal valójában lopást követnénk el – amit mi sem szeretnénk, és te sem szeretnéd. De hidd el, nem fogod megbánni, ha megvásárolod ezt a sablont, hiszen ezután akárhány honlapodon fel fogod tudni használni. Ráadásul mi a saját tanfolyamunkra, a Divi pedig a sablonra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal, így vesztenivalód valójában nincs!

A Divi sablonon kívül nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Jelentkezz most a képzésre!

Fontos!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Divi szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Divi kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Ha segítségre van szükséged a képzésekkel kapcsolatban, keress minket e-mailben az info@honlaprafel.hu címen vagy pedig telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

 • Amennyiben több képzésre jelentkezel egyszerre, akkor figyelj arra, hogy a jelentkezem gomb megnyomása után kattints a tovább vásárolok gombra, és válaszd ki a további képzéseket is ugyanúgy, mint az elsőnél.
 • Ezután ellenőrizd a kosarad tartalmát és utána lépj tovább a pénztárhoz!
 • A megrendelés elküldésével tudod véglegesíteni a vásárlásodat.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Divi 1., Divi 1 + WooCommerce, Divi 1-2., Divi 1-2. + WooCommerce, Divi 1. VIP, Divi 1 + WooCommerce VIP, Divi 1-2. VIP, Divi 1-2. + WooCommerce VIP, Kiegészítő +WooCommerce, Kiegészítő +WooCommerce VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Divi online videótanfolyam” értékelése elsőként

Divi online videótanfolyam

40 900 Ft-tól