Programozói tudás nélkül
profi honlapot készíteni ?

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál esztétikus és profi honlapot készíteni akár grafikai és programozói tudás nélkül?
Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből
akárcsak egy is?

Eleged van abból, hogy nincs egy esztétikus, profi honlapod

Nincs semmi érzéked a dizájnhoz

Unod már, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a saját honlapodért

Ha meghallod a honlap és a webdizájn szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél

 Szeretnél végre egy profi, esztétikus honlapot készíteni magadnak vagy a vállalkozásodnak

Nem találtál eddig olyan profi és esztétikus WordPress sablont, amit te is képes vagy grafikusi és programozói tudás nélkül könnyen használni

Szívesen dolgoznál otthonról és készítenél honlapokat – még akkor is, ha most nem értesz hozzá

Szeretnél azonnal belevágni az Elementor képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mi is az az Elementor?

Az Elementor az egyik legjobb, leginkább felhasználóbarát, modern WordPress bővítmény, ami manapság elérhető. Könnyen és gyorsan készíthetsz vele saját magad szerkesztett és figyelemfelkeltő honlapot, bármilyen előzetes tudás nélkül.

Szó szerint akár néhány kattintással – többek között előre elkészített és letölthető widgetek vagy elrendezések felhasználásával – létrehozhatsz egy esztétikus, modern főoldalt a honlapodra.
Az Elementor segítségével nem lesz akadály előtted, nem fog többé gondot okozni a saját honlapod elkészítése akkor sem, ha semmi dizájnérzéked vagy programozói tudásod sincs.

Az Elementor magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul.

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Elementor online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogy hogyan készíts esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot saját magad, egyszerűen.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amire valóban szükséged van a sikeres online jelenléthez.

A célom az, hogy megtanítsalak a webdizájn alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható honlapszerkesztésre. Megmutassam neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy a honlapod esztétikus és modern legyen, felkeltse a figyelmet, az érdeklődést, és így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb honlapot készítsd el magadnak, erőfeszítés nélkül

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Már az ingyenes verzióval annyi lehetőség nyílik meg előtted, mint égen a csillag. Amennyiben profin te szeretnéd saját magad szerkeszteni az oldaladat, akkor sem kell a szomszédba menni ötletért, mert az Elementor fizetős verziójával nem lesz többé lehetetlen.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Az Elementor online videótanfolyam
2 részből áll

Az Elementor online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a honlapkészítés alapokat, és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, modern, esztétikus, figyelemfelkeltő WordPress honlapot készíteni. A tanfolyam kettő részből áll.

Az első részben átvesszük az alapokat és a honlapkészítést az Elementor ingyenes bővítmény segítségével. Már az első rész tudásanyagával is képes leszel az Elementort használni.

A második részben részletesen megnézzük a fizetős verziót, az egyes Elementor Pro elemeket, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

 

Az első rész külön vagy az első és a második rész egyben rendelhető. Mivel az egyes részek egymásra épülnek, ezért csak a második rész külön nem rendelhető meg.

Elementor online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Elementor online videótanfolyam tematikája

1. rész

Mi az Elementor, és miért pont az Elementor?

Ahhoz, hogy jó honlapot készíts, ismerned kell az alapokat. Rá fogsz jönni, hogy mennyire jól kezelhető, és mennyire felhasználóbarát.

  • Bármit meg tudsz valósítani! Csak a kreativitásod szabhat határt.
  • Kevesebb bővítményre lesz szükséged, ráadásul már az ingyenes verzióban is olyan hatalmas eszköztárral fogsz megismerkedni, amivel vizuálisan tudod a honlapodat építeni.
  • Minden elkészült elemet el tudsz menteni, így bármikor hozzáférsz a régebben használt elrendezésekhez, és minden általad fejlesztett elemhez.
  • Minden widget testreszabató Az Elementorban widgeteknek nevezzük a modulokat, mint pl: kép widget.
  • Hatalmas könnyebbség a dizájn elemekhez, mert a WordPress rendszeréből az összes létező widget a rendelkezésedre áll.
  • Marketing elemek, amelyek kiváltanak rengeteg plugint.
  • Kapcsolati mezők teljes testreszabása. (Ez a pro verzióban érhető el.)
  • Beépített Pop-up és fantasztikus WooCommerece elemek (Ezek is a fizetős verzióban érhetőek el.)
Ingyenes és Pro verzió közötti különbség

Mindent megtudsz arról, hogy mit tartalmaz az ingyenes és a fizetős verzió, milyen alapvető különbségek, tulajdonságok és előnyök vannak.

Ingyenes elementor telepítése

Az alapokról indulunk, a nulláról, hogy még azoknak is gördülékenyen menjen az oldalszerkesztés, akik még csak most ismerkednek a honlapkészítéssel.

Megnézzük, mi változik az adminfelületen

Megismerkedsz a menüpontkokkal, és elkezdjük az Elementorral az első oldalad létrehozását.

Menüpontok lépésről lépésre

Mindent megtudsz az Elementor menüpontokról és a sablon menüpontokról, hogy könnyen kiismerd magad a felületen.

Ingyenes widgetek

Számos lehetőség áll a rendelkezésedre az ingyenes verzióban is. A widgetek részletes beállítását fogod megtanulni. Arra is választ fogsz kapni, hogyan tudod reszponzívvá tenni az oldaladat. Ezt ma már minden honlapnak illene tudni, de mégis sokszor találkozunk olyan oldallal, ahol az olvashatóság hagy némi kívánnivalót maga után. Innentől ezzel nem lesz neked gondod.

Elementor elrendezés testreszabása

Amennyiben minden vágyad, hogy egy egyedi, egyénre szabott honlapod legyen, akkor ezt nem hagyhatod ki. Gyári Elementor elrendezést fogod tudni átalakítani egyénire, saját ízlésedre szabottra.

Aloldal az Elementorral

Az Elementor eszközeivel fogod az aloldaladat elkészíteni. Nem lesz gond, hogyan hozz létre menüpontokat.

2. rész

Elementor Pro vásárlása

Az Elementornak van ingyenes és fizetős verziója is. Amennyiben neked az a célod, hogy bármit meg tudj a honlapoddal valósítani, akkor ne hezitálj, mert az Elementor Pro mellett, nincsenek határok. Ettől olyan jó ez a bővítmény! Végigvezetünk, hogyan tudod megvásárolni, telepíteni, és hogyan tudod a kezdeti lépéseket megtenni, hogy az oldalad életre keljen.

Elementor menüpontok áttekintése

Célunk, hogy a legjobbat tudd kihozni a honlapodból, ezért részletesen végigmegyünk az Elementor Pro menüpontjain.

Elmentett sablonok

Ez lesz az a pont, amikor az általad fejlesztett elmentett korábbi elemeket újra elő tudod venni, és használni tudod bármikor. Olyan esetekben, amikor szezonálisan lesz szükséged egy-egy tárolt elrendezésre, nem kell újra bajlódni vele, mert a sablon lehetőséget ad neked arra, hogy egyénileg fejlesztett elemeket tárolj, hogy amikor csak kell, elő tudd venni és akár már használni is tudod rögtön.

Pop-up bemutatása

Ha eddig nem érezted a Pop-up hiányát az oldaladon, akkor most már tudni fogod, hogy milyen lehetőséget hagytál ki eddig. A Pop-up az egyik legjobb marketing eszköz arra, hogy olyan embereknek adj el, akik érdeklődnek a termékeid iránt. Ha már az oldaladra vitted az olvasót, ne hagyd, hogy üres kézzel távozzon. Ebben fog neked segíteni ez a rész.

további Pro elemek

Bemutatjuk azokat a további Pro elemeket, amelyek segíteni fogják a munkádat

  • Bemutatjuk a widgeteket.
  • Megmutatjuk a legjobb és legesztétikusabb sablonokat, elrendezéseket.
  • Elementor Pro blokkok bemutatása.
  • Fejléc és lábléc részletes ismertetése.
  • A blogod testreszabása Elementor Pro segítségével.
  • Minden tipp a kapcsolati űrlappal kapcsolatban.
  • Értékesítési oldal és minden olyan marketing eszköz, ami segít neked eredményeket elérni

Woo kiegészítő rész

Esztétikus Woocommerce webáruház Elementorral

WooCommerce webáruházakat is lehet most már Elementorral személyre szabni, és nagyon-nagyon kreatív dolgokat lehet művelni vele!!

Woocommerce telepítése

Hogy minden zökkenő mentes legyen, a Woocommerce telepítésén is végigmegyünk, hogy semmi ne álljon az utadba, ha egy profi webáruházzal szeretnéd elkápráztatni a vásárlóidat.

19 Woo webáruház elem felturbózása Elementorral

Mind a 19 zseniális elemet átvesszük külön-külön videókban, amivel a saját WooCommerce webáruházadat egy szinttel feljebb emelheted, és teljes mértékben testre szabhatod.

Theme builder használata WooCommerce estén

Végigmegyünk, mind a termék oldal, mind a pénztár oldal testreszabásán. Amennyiben webáruházad van, akkor ezt semmiképpen ne hagyd ki, mert az, hogy egyedivé tudod varázsolni az oldaladat, nem lesz olyan ördöngösség a továbbiakban.

Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruház

Az Elementor tanfolyam első két részének tudását és a speciális Woo tudásanyagokat felhasználva képes leszel egy teljesen egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházat létrehozni akkor is, ha soha nem készítettél még semmilyen honlapot eddig.

FONTOS!!

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai vagy programozói ismeretek nélkül megtanulj esztétikus és modern honlapokat készíteni kizárólag a WordPress Elementor bővítmény segítségével. Ehhez az Elementor nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális honlapkészítő képzés. Nem programozókat vagy webdizájnereket képzünk. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapokat készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak az Elementor segítségével honlapokat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus vagy profi programozó. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Nagy Ági Webdesigner

A képzés egy részét Nagy Ági webdesigner tartja. Ismerd meg Ágit pár szóban!

Nagy Ágnes webdesigner, az Elementor szakértője, és napi szinten készít szebbnél szebb honlapokat az Elementor segítségével.

Ági a profi honlapfejlesztő képzésem tanulója, miközben vállalkozásában ma már napi szinten készít honlapokat az Elementorral.

Linkcsere Facebook csoport

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Egyéni Időbeosztás
Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Online anyagok
Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Gyakorlati példák és feladatok
Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!
A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Első
rész

65.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész egyben

131.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Első + Második
+ kiegészítő rész

197.700 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 3 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Megvan neked az Elementor online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan az Elementor online videótanfolyam korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Elementor online videótanfolyam

Jelentkezz most!

Vannak még kérdéseid
a képzéssel kapcsolatban?

Van-e plusz költség

Az Elementor ingyenesen és fizetős verzióban is elérhető. Ennyi tudást és megoldást, amit az Elementorral tudsz létrehozni, nem lehet kizárólag ingyenes sablonban megtalálni, de az ingyenes verzió is tartalmaz rengeteg lehetőséget. Éves előfizetést tudsz választani, akár egy, akár 1000 honlaphoz.

Az Elementor tanfolyamunknak viszont nem része az Elementor Pro megvásárlása, ezt külön kell megvenned (nem tőlünk – de a tanfolyamban részletesen megmutatjuk a folyamatot). Ha az Elementor kulcsunkat átadnánk neked, azzal valójában lopást követnénk el – amit mi sem szeretnénk, és te sem szeretnéd. De hidd el, nem fogod megbánni, ha megvásárolod ezt a bővítményt, hiszen ezután nagyon jó dolgokra tudni használni. Ráadásul mi a saját tanfolyamunkra, az Elementor pedig a saját termékére 30 napos pénvisszafizetési garanciát vállal, így vesztenivalód valójában nincs!

Az Elementor bővítményen kívül nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni. A kiegészítő WooCommerece képzést az első és a második részhez is választhatod, illetve a későbbiekben bármikor kérheted, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Mennyi időt vesz el a képzés?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról?

Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Elementor online videótanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre