Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Elementor online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Készíts profi, esztétikus honlapot programozói tudás nélkül
a felhasználóbarát WordPress Elementor bővítménnyel!!!

↓ Érdekel? Olvass tovább!

Elementor tanfolyam

Te is gondolkoztál már azon, hogyan tudnál esztétikus és profi honlapot készíteni akár grafikai és programozói tudás nélkül?

Szívesen keresnél pénzt képszerkesztéssel, de azt sem tudod, hogyan kell létrehozni egy képet?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … eleged van abból, hogy a WordPress bővítmények nem mindig azt nyújtják, amit te megálmodtál
 • nincs semmi érzéked a dizájnhoz
 • … unod már, hogy hatalmas összegeket fizetsz ki a saját honlapodért
 • … ha meghallod a honlap és a kreativitás szavakat, inkább legszívesebben elmenekülnél
 • … szeretnél végre egy profi, esztétikus honlapot készíteni magadnak vagy a vállalkozásodnak
 • … nem találtál eddig olyan profi és könnyen kezelhető WordPress bővítményt, amit te is képes vagy programozói tudás nélkül egyszerűen használni
 • … szívesen dolgoznál otthonról és készítenél honlapokat – még akkor is, ha most nem értesz hozzá
 • nincs időd a honlapoddal sokat vesződni
 • Szeretnél azonnal belevágni az Elementor képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Létezik megoldás

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy tökéletes, profi, esztétikus honlapot készíts saját magadnak, akár grafikai vagy programozói tudás nélkül.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

Nem kell hetekig görnyedned a képernyő előtt és vért izzadni, hogy egy működő honlapot végre nagy nehezen létrehozz.

Van egy nulláról indítható módszer, amivel felturbózhatod a saját honlapodat. Könnyen tudsz figyelemfelkeltő és esztétikus honlapot készíteni akár magadnak, akár másoknak.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

Összeállítottam egy online végezhető tudásprogramot, amiben megtanítom neked, hogy hogyan készíts esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot saját magad, egyszerűen.

Ez nem rizsa, csak a gyakorlatban is alkalmazható tudásnak leszel birtokában. Azt a módszert mutatom meg neked, ami valóban működik, amire valóban szükséged van a sikeres online jelenléthez.

A célom az, hogy megtanítsalak az Elementor bővítmény alapokra és a gyors, időt kímélő, testreszabható honlapszerkesztésre. Megmutatom neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy a honlapod esztétikus és modern legyen, felkeltse a figyelmet, az érdeklődést, és így képes leszel akár több vevő szerzésére is.

Ez a módszer akár nulláról is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legjobb honlapot készítsd el magadnak, erőfeszítés nélkül

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Elementor online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Elementor feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Elementor online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Elementor online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Elementor online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mi az Elementor?

Az Elementor az egyik legjobb, leginkább felhasználóbarát, modern WordPress bővítmény, ami manapság elérhető. Könnyen és gyorsan készíthetsz vele saját magad szerkesztett és figyelemfelkeltő honlapot, bármilyen előzetes tudás nélkül.

Szó szerint akár néhány kattintással – többek között előre elkészített és letölthető widgetek vagy elrendezések felhasználásával – létrehozhatsz egy esztétikus, modern főoldalt a honlapodra, és beállíthatod végre minden aloldalra azt a dizájnt, amire mindig is vágytál. Az Elementor segítségével nem lesz akadály előtted, nem fog többé gondot okozni a saját honlapod elkészítése akkor sem, ha semmi dizájnérzéked vagy programozói tudásod sincs.

Az Elementor magyarul is elérhető, így akkor sem kell aggódnod, ha nem tudsz angolul.

Elképesztően egyszerű és inspiráló a használata. Tengernyi lehetőségből válogathatsz, amelyeket kedved szerint alakíthatsz át. Ráadásul saját elrendezéseket is létrehozhatsz, így a honlapszerkesztés ma már tényleg gyerekjáték!

Már az ingyenes verzióval annyi lehetőség nyílik meg előtted, mint égen a csillag.
Amennyiben profin te szeretnéd saját magad szerkeszteni az oldaladat, akkor sem kell a szomszédba menni ötletért, mert az Elementor fizetős verziójával nem lesz többé lehetetlen.

Az Elementor WordPress bővítménnyel nagyon egyszerűen készíthetsz esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapot magadnak. Sőt! Nagyon hamar olyan szinten bele fogsz jönni, hogy akár otthonról, saját vállalkozásként is készíthetsz egyszerűbb honlapokat. Sokan szervezik ki ezt a munkát, így van rá kereslet!

Elementor WordPress

Jelentkezz most a képzésre!

Elementor képzés

Mit tanulsz meg az Elementor online videótanfolyamon?

Az Elementor online videótanfolyam elvégzésével teljesen át fogod látni a honlapkészítés alapokat, és képes leszel erőfeszítés nélkül, gyorsan, modern, esztétikus, figyelemfelkeltő WordPress honlapot készíteni.

A tanfolyam kettő részből áll.

 • Az első részben átvesszük az alapokat és a honlapkészítést az Elementor ingyenes bővítmény segítségével. Már az első rész tudásanyagával is képes leszel az Elementort használni.

 • A második részben részletesen megnézzük a fizetős verziót, az egyes Elementor Pro elemeket, és megtanulsz saját elrendezést létrehozni a szakaszok, sorok és modulok segítségével.

Az első rész külön vagy az első és a második rész egyben rendelhető. Mivel az egyes részek egymásra épülnek, ezért csak a második rész külön nem rendelhető meg.

Az 1. rész tartalma

Az első részben átvesszük az Elementor általános részeit, és az összes ingyenesen is használható eszközöket. Már az első rész tudásával is képes leszel az Elementort használni.

 • Mi az Elementor, és miért pont az Elementor?

  Ahhoz, hogy jó honlapot készíts, ismerned kell az alapokat. Rá fogsz jönni, hogy mennyire jól kezelhető, és mennyire felhasználóbarát.

  • Bármit meg tudsz valósítani! Csak a kreativitásod szabhat határt.
  • Kevesebb bővítményre lesz szükséged, ráadásul már az ingyenes verzióban is olyan hatalmas eszköztárral fogsz megismerkedni, amivel vizuálisan tudod a honlapodat építeni.
  • Minden elkészült elemet el tudsz menteni, így bármikor hozzáférsz a régebben használt elrendezésekhez, és minden általad fejlesztett elemhez.
  • Minden widget testreszabató Az Elementorban widgeteknek nevezzük a modulokat, mint pl: kép widget.
  • Hatalmas könnyebbség a dizájn elemekhez, mert a WordPress rendszeréből az összes létező widget a rendelkezésedre áll.
  • Marketing elemek, amelyek kiváltanak rengeteg plugint.
  • Kapcsolati mezők teljes testreszabása. (Ez a pro verzióban érhető el.)
  • Beépített Pop-up és fantasztikus WooCommerece elemek (Ezek is a fizetős verzióban érhetőek el.)
 • Ingyenes és Pro verzió közötti különbség. Mindent megtudsz arról, hogy mit tartalmaz az ingyenes és a fizetős verzió, milyen alapvető különbségek, tulajdonságok és előnyök vannak.
 • Ingyenes elementor telepítése. Az alapokról indulunk, a nulláról, hogy még azoknak is gördülékenyen menjen az oldalszerkesztés, akik még csak most ismerkednek a honlapkészítéssel.
 • Megnézzük, mi változik az adminfelületen. Megismerkedsz a menüpontkokkal, és elkezdjük az Elementorral az első oldalad létrehozását.
 • Menüpontok lépésről lépésre. Mindent megtudsz az Elementor menüpontokról és a sablon menüpontokról, hogy könnyen kiismerd magad a felületen.
 • Ingyenes widgetek. Számos lehetőség áll a rendelkezésedre az ingyenes verzióban is. A widgetek részletes beállítását fogod megtanulni. Arra is választ fogsz kapni, hogyan tudod reszponzívvá tenni az oldaladat. Ezt ma már minden honlapnak illene tudni, de mégis sokszor találkozunk olyan oldallal, ahol az olvashatóság hagy némi kívánnivalót maga után. Innentől ezzel nem lesz neked gondod.
 • Elementor elrendezés testreszabása. Amennyiben minden vágyad, hogy egy egyedi, egyénre szabott honlapod legyen, akkor ezt nem hagyhatod ki. Gyári Elementor elrendezést fogod tudni átalakítani egyénire, saját ízlésedre szabottra.
 • Aloldal az Elementorral. Az Elementor eszközeivel fogod az aloldaladat elkészíteni. Nem lesz gond, hogyan hozz létre menüpontokat.

A 2. rész tartalma

A második részben megismered az Elementor Pro használatát részletesen. Ha te is szeretnél az Elementorral korlátok nélkül dolgozni, akkor segítünk eligazodni a bővítmény lehetőségei között. Minden elem és funkció részletes bemutatásával egy profi és az olvasók számára is hasznos, esztétikus honlapod lesz. Nem kell kompromisszumot kötnöd, mert az Elementor Pro segítségével, nincs lehetetlen!

 • Elementor Pro vásárlása. Az Elementornak van ingyenes és fizetős verziója is. Amennyiben neked az a célod, hogy bármit meg tudj a honlapoddal valósítani, akkor ne hezitálj, mert az Elementor Pro mellett, nincsenek határok. Ettől olyan jó ez a bővítmény! Végigvezetünk, hogyan tudod megvásárolni, telepíteni, és hogyan tudod a kezdeti lépéseket megtenni, hogy az oldalad életre keljen.
 • Elementor menüpont áttekintése. Célunk, hogy a legjobbat tudd kihozni a honlapodból, ezért részletesen végigmegyünk az Elementor Pro menüpontjain.
 • Elmentett sablonok. Ez lesz az a pont, amikor az általad fejlesztett elmentett korábbi elemeket újra elő tudod venni, és használni tudod bármikor. Olyan esetekben, amikor szezonálisan lesz szükséged egy-egy tárolt elrendezésre, nem kell újra bajlódni vele, mert a sablon lehetőséget ad neked arra, hogy egyénileg fejlesztett elemeket tárolj, hogy amikor csak kell, elő tudd venni és akár már használni is tudod rögtön.
 • Pop-up bemutatása. Ha eddig nem érezted a Pop-up hiányát az oldaladon, akkor most már tudni fogod, hogy milyen lehetőséget hagytál ki eddig. A Pop-up az egyik legjobb marketing eszköz arra, hogy olyan embereknek adj el, akik érdeklődnek a termékeid iránt. Ha már az oldaladra vitted az olvasót, ne hagyd, hogy üres kézzel távozzon. Ebben fog neked segíteni ez a rész.
 • Bemutatjuk azokat a további Pro elemeket, amelyek segíteni fogják a munkádat
  • Bemutatjuk a widgeteket.
  • Megmutatjuk a legjobb és legesztétikusabb sablonokat, elrendezéseket.
  • Elementor Pro blokkok bemutatása.
  • Fejléc és lábléc részletes ismertetése.
  • A blogod testreszabása Elementor Pro segítségével.
  • Minden tipp a kapcsolati űrlappal kapcsolatban.
  • Értékesítési oldal és minden olyan marketing eszköz, ami segít neked eredményeket elérni

Az Elementor és a WooCommerce – kiegészítő rész tartalma

A harmadik rész kifejezetten akkor hasznos, ha egy gyönyörű WooCommerce webáruházat szeretnél építeni az Elementor bővítmény segítségével.

 • Esztétikus Woocommerce webáruház Elementorral. WooCommerce webáruházakat is lehet most már Elementorral személyre szabni, és nagyon-nagyon kreatív dolgokat lehet művelni vele!!

 • Hogy minden zökkenő mentes legyen, a Woocommerce telepítésén is végigmegyünk, hogy semmi ne álljon az utadba, ha egy profi webáruházzal szeretnéd elkápráztatni a vásárlóidat.
 • 19 Woo webáruház elem felturbózása Elementorral. Mind a 19 zseniális elemet átvesszük külön-külön videókban, amivel a saját WooCommerce webáruházadat egy szinttel feljebb emelheted, és teljes mértékben testre szabhatod.
 • Theme builder használata WooCommerce estén. Végigmegyünk, mind a termék oldal, mind a pénztár oldal testreszabásán. Amennyiben webáruházad van, akkor ezt semmiképpen ne hagyd ki, mert az, hogy egyedivé tudod varázsolni az oldaladat, nem lesz olyan ördöngösség a továbbiakban.
 • Egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruház. Az Elementor tanfolyam első két részének tudását és a speciális Woo tudásanyagokat felhasználva képes leszel egy teljesen egyedi, professzionális, modern és esztétikus webáruházat létrehozni akkor is, ha soha nem készítettél még semmilyen honlapot eddig.

Elementor képzés

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett, és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért. …
Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Nagy Ágnes, aki az Elementor szakértője, és napi szinten készít szebbnél szebb honlapokat az Elementor segítségével. Ági a profi honlapfejlesztő képzésem tanulója, miközben vállalkozásában ma már napi szinten készít honlapokat az Elementorral. Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem „találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Mit mondanak Ágiról az ügyfelei?

„Fiatalos lendület, hihetetlen kreativitás, magas szintű szakmai tudás párosul megnyerő, kellemes, hiteles személyiséggel! 🙂
Szuper volt, rengeteget tanultunk nagyon jó hangulatban! Mindenkinek ajánlom Ágit! Nagyon alapos, tudással rendelkezik, a mai kor igényeinek megfelelő friss, üde lendülettel!”

Dr. Klucsikné Bujdosó Irén

„Igèny-szerint, a személyre szòlò web-oldalt készítesz. Ùj ötleteiddel egészíted ki a projectet,.szíveddel-lelkeddel tàmogatod az ügyfeled.”

Maria Bloom

„Ági nagyon nagyon odafigyel arra, mit is szeretnék a honlappal, ugyanakkor nem téveszti szem elől, hogy mi az, ami valóban működik. Azon van, hogy ezt két tényezőt összehozza, hogy egy igazán nagyszerű dolog szülessen. Rendkívül alapos, összeszedett. Szívvel- lélekkel dolgozik.
Élmény volt! Kár, hogy vége. 🙂 „

Dr. Illés Nóra

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Elementor online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Az Elementor online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam ténylegesen megtanít profi honlapot készíteni, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot is, amennyibe ma már egy ilyen honlap elkészítése kerül.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • Az Elementor online videótanfolyam 1. rész + kiegészítő WooCommerce képzés ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • Az Elementor online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzés ára bruttó 179.640 Ft részletekben fizetve 3 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 149.700 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Elementor online videótanfolyam 1 + kiegészítő WooCommerce képzést 2 részletben, az Elementor online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben, az Elementor online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzést 3 részletben, fizetheted be. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Amennyiben az Elementor online videótanfolyam 1. részt és a kiegészítő WooCommerce képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor WooCommerce

Amennyiben az Elementor online videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor online videótanfolyam 2. rész

Amennyiben az Elementor online videótanfolyam 1-2. részt és a kiegészítő WooCommerce képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor online videótanfolyam 2. rész
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – Elementor WooCommerce rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft
 • Az Elementor online videótanfolyam 1. rész + kiegészítő WooCommerce képzés VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 82.900 Ft
 • Az Elementor online videótanfolyam 1-2. rész + kiegészítő WooCommerce képzés VIP kedvezménnyel bruttó 147.240 Ft részletekben fizetve 3 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 123.900 Ft

Megvan neked az Elementor online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan az Elementor online videótanfolyam korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid az Elementor online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni. A kiegészítő WooCommerece képzést az első és a második részhez is választhatod, illetve a későbbiekben bármikor kérheted, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Elementor online videótanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Ennek a képzésnek a célja kifejezetten az, hogy mindenféle előképzettség, grafikai vagy programozói ismeretek nélkül megtanulj esztétikus és modern honlapokat készíteni kizárólag a WordPress Elementor bővítmény segítségével. Ehhez az Elementor nagyon egyszerű és gyors, dobozos megoldásokat ad, amit bárki tud használni.

De ez nem egy professzionális honlapkészítő képzés. Nem programozókat vagy webdizájnereket képzünk. Nagyon hatékony, könnyen és bárki által elsajátítható módszert mutatunk meg arra, hogy esztétikus, modern, figyelemfelkeltő honlapokat készíts.

A képzés elvégzése után képes leszel akár magadnak, akár másoknak az Elementor segítségével honlapokat készíteni. De nem leszel webdizájner, grafikus vagy profi programozó. Ezek a szakmák több éves tanulást és gyakorlatot igényelnek.

Az Elementor ingyenesen és fizetős verzióban is elérhető. Ennyi tudást és megoldást, amit az Elementorral tudsz létrehozni, nem lehet kizárólag ingyenes sablonban megtalálni, de az ingyenes verzió is tartalmaz rengeteg lehetőséget. Éves előfizetést tudsz választani, akár egy, akár 1000 honlaphoz.

Az Elementor tanfolyamunknak viszont nem része az Elementor Pro megvásárlása, ezt külön kell megvenned (nem tőlünk – de a tanfolyamban részletesen megmutatjuk a folyamatot). Ha az Elementor kulcsunkat átadnánk neked, azzal valójában lopást követnénk el – amit mi sem szeretnénk, és te sem szeretnéd. De hidd el, nem fogod megbánni, ha megvásárolod ezt a bővítményt, hiszen ezután nagyon jó dolgokra tudni használni. Ráadásul mi a saját tanfolyamunkra, az Elementor pedig a saját termékére 30 napos pénvisszafizetési garanciát vállal, így vesztenivalód valójában nincs!

Az Elementor bővítményen kívül nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Jelentkezz most a képzésre!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Fontos!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Elementor szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, az Elementor kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Elementor képzés

Ha segítségre van szükséged a képzésekkel kapcsolatban, keress minket e-mailben a info@honlaprafel.hu címen vagy pedig telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

 • Amennyiben több képzésre jelentkezel egyszerre, akkor figyelj arra, hogy a jelentkezem gomb megnyomása után kattints a tovább vásárolok gombra, és válaszd ki a további képzéseket is ugyanúgy, mint az elsőnél.
 • Ezután ellenőrizd a kosarad tartalmát és utána lépj tovább a pénztárhoz!
 • A megrendelés elküldésével tudod véglegesíteni a vásárlásodat.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Elementor 1., Elementor 1 + WooCommerce, Elementor 1-2., Elementor 1-2. + WooCommerce, Elementor 1. VIP, Elementor 1 + WooCommerce VIP, Elementor 1-2. VIP, Elementor 1-2. + WooCommerce VIP, Kiegészítő +WooCommerce, Kiegészítő +WooCommerce VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elementor online videótanfolyam” értékelése elsőként

Elementor online videótanfolyam

49 900 Ft -tól