Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Értékesítési szövegírás
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Online végezhető értékesítési szövegírás képzés!!!
Végre megtanulhatsz valóban működő értékesítési szöveget írni!

↓ Olvasd el a részleteket!!! ↓

Értékesítési szövegírás online képzés

Szeretnél végre te is megtanulni olyan szöveget írni, amitől nálad vásárolnak a vevők?!

Itt az ideje, hogy képes legyél te is olyan értékesítési szöveget írni, amitől a leendő vásárlók keze elkezd bizseregni, és nem tudnak ellenállni! Ezután ha megírsz egy értékesítési oldalt vagy hírlevelet, akkor az emberek végre megveszik, amit árulsz!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …azt gondolod magadról, hogy nem tudsz írni – pedig a vevőszerzéshez kellene?
 • …szeretnél végre annyi vevőt és annyi bevételt, amennyit megérdemelsz?
 • …a vállalkozásodban a vevőszerzés napi küzdelem a túlélésért?
 • …tudod, hogy jó a terméked vagy a szolgáltatásod, de valahogy sosem sikerül eleget eladni belőle?
 • …szeretnél végre megtanulni úgy értékesítési szöveget írni, hogy az emberek tényleg nálad vásároljanak?
 • Szeretnél azonnal belevágni az értékesítési szövegírás képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan kell jó értékesítési szöveget írni?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jó értékesítési szövegnek egyetlen ismérve van: el tudsz vele adni!

Nem jól hangzó ígéretekre, marketinges hókuszpókuszokra van szükséged, hanem végre egy olyan tudásra, amivel az emberek szívéig (itt: pénztárcájáig) tudsz hatolni.

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy te egyszerűen nem tudsz jó szöveget írni? Hogy mások értékesítési szövegei mindig olyan szuperek?! Hogy a konkurensed mindig többet tud eladni, még akkor is, ha nem is tud helyesen írni?!

Érezted már, hogy nálad ez sosem működött? Neked sosem sikerült egy igazán jó szöveget írni? Valahogy mintha átok ülne rajtad, és nem tudnád megérezni, hogy mi kell egy olyan szöveghez, amitől az emberek vásárolnak is? Esetleg a te vállalkozásod is napról napra küzd a vevőkért?

Érzed néha azt, hogy csak a szerencsén múlik az eladásod? Vagy bejön egy szöveg, vagy nem… Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy több bevételed legyen, vagy hogy egyáltalán abban biztos legyél a hónap elején, hogy a költségeidet ki tudod termelni?

A konkurencia erősödhet?

Mi lesz akkor, ha a konkurenciának ez jobban megy? Ha még annyi bevételt sem tudsz majd csinálni egy hónapban, mint most?

Ha még a költségeidet sem tudod kitermelni…? Lehet, hogy be kell zárni a boltot? Fel kell adni a vállalkozásodat? Ott kell hagyni az álmaidat?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy kellene ezen változtatni, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is olyan szövegek kellenének, amik “maguktól” eladnak, és több vevőt, több bevételt hoznak.

Az értékesítési szövegírás megtanulható.

Megvan a pontos, kidolgozott módszere annak, hogy pontosan mit és hogyan kell egy értékesítési szövegbe írni, hogy el tudj vele adni. És ráadásul ez egyáltalán nem is bonyolult. Akkor is képes leszel megtanulni, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Meg tudsz tanulni olyan szöveget írni, ami onnantól kezdve egyre több vevőt hoz!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amit az értékesítési szövegírásról tudok, és amit nap mint nap én is alkalmazok az eladásaimban.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Értékesítési szövegírás online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel te is olyan szöveget írni, amely vevőket és bevételt hoz neked.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati marketing és szövegírás tippeket, amelyeket ezután sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, egy bármikor és bármennyiszer elvégezhető, online videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző értékesítési szövegírási feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Értékesítési szövegírás online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Értékesítési szövegírás online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz megtanulni az Értékesítési szövegírás tanfolyamon?

Ezen az online elvégezhető képzésen ténylegesen megtanulsz értékesítési szöveget írni. A nulláról indulva mutatom meg, hogy mitől működik egy értékesítési oldal, hogyan kell felépíteni, mik a kötelező elemek, mik segítik az eladást. Rengeteg tippet és trükköt veszünk át közösen, amikkel mind hatékonyabbá teheted az eladást.

Ezek az anyagok kompletten semmilyen más képzésünkben nem találhatók meg! Ha szeretnél megtanulni profi értékesítési szöveget írni, akkor rendeld meg és végezd el ezt a képzést!

 • 10 nyelvi trükk, amivel eléred, amit szeretnél

  Szerintem sokan ezt várjátok a legtöbben! Megtanítalak olyan extra nyelvi fogásokra, amikkel akkor is az ujjad köré fogod csavarni az olvasókat, ha most azt gondolod, nem tudsz írni!

 • Minden sikeres író legfontosabb titka

  Elárulom, ez a szövegírás igazi titka. Ráadásul ez nem csak értékesítési szövegnél működik, hanem minden helyzetben!

 • Az eredményes értékesítési oldal felépítse, lépésről lépésre

  Az alapoktól, lépésről lépésre végignézzük, hogy milyen elemeket kell tartalmaznia egy jó értékesítési oldaladnak és milyen sorrendben.

 • A legjobb értékesítési trükk

  Van egy trükk, ami részben szövegírás, részben valami más. De ha innentől kezdve ezt alkalmazod, akkor garantáltan meg tudod sokszorozni az eladásaidat!

 • Az eladáshoz vezető út 3 lépése

  Van 3 lépés, amit ismerned kell, ha sikeresen akarsz eladni.

 • A hosszú távú, sikeres eladás 5 legfontosabb titka

  Ha ezt az 5 lépést ismered, akkor nyitva áll előtted az út a több vevőhöz és több bevételhez. Viszont ezek nélkül az értékesítés csak döcögni fog, még akkor is, ha egyébként jól írsz!

 • Mivel tudunk igazából eladni?

  Mindegy milyen területen vagy, mindegy milyen jól írsz. Ha nem tudod, mi az a 4 elem, amivel el tudsz adni, akkor nem fog menni az értékesítés!

 • A sikeres értékesítési szövegírás alapja

  Egyetlen dolog, ami megváltoztatja az életed. Ezután már nemcsak az nem lesz kérdés, hogy hogyan írj értékesítési szöveget, de a siker is garantált lesz!

 • Értékesítési szövegírás webáruházaknak

  Webáruházak esetén speciális feltételeknek kell megfelelni egy termék oldalon. De vedd észre, hogy valójában ott is hatékony értékesítési szöveget kell írnod, ha el akarsz adni. Ezt is külön meg fogod tanulni a képzésen!

 • Értékesítési szövegírás hírlevélben

  Az online bevétel egyik alapja a hírlevél. Itt megtanulsz olyan hírlevél szöveget is írni, amivel valóban eredményesen fogsz eladni. Ebben az anyagrészben kifejezetten az értékesítési hírlevél szövegírásra fogunk koncentrálni!

 • A 4 hitelességi elem

  Te is tudod, hogy ha nem bíznak meg benned az emberek (itt: olvasók). Akkor nem fognak vásárolni. Ezen a képzésen megtanulod azt a 4 elemet, amit bárhol fel tudsz használni, és nagyon egyszerűen fel tudod vele építeni a hitelességed akár egy teljesen ismeretlen ember számára is!

 • A legfontosabb motivációs tipp sikeres értékesítési szövegíráshoz

  Ha bármikor érezted már, hogy nem tudsz jó értékesítési szöveget írni, hogy elvesztetted a motivációdat, vagy hogy neked ez sosem fog menni igazán, akkor itt megkapod a választ, hogy miért volt ez! És ráadásul megoldást is adok, amivel többet nem lesz gond a motivációval.

 • Egy tipp, amitől dobsz egy hátast

  Na ez nagyon durva! Mindennel szembe fog menni, amit eddig hallottál vagy gondoltál, és mégis a legjobban működő tipp! (Elárulom: akkor segít igazán, ha kezdő vagy, vagy nincsenek kiemelkedő eredményeid az eladásban.)

 • A sikeres dupla kommunikáció

  Ez az a trükk, amivel képes leszel olyan szöveget írni, ahol szó szerint a sorok között fognak olvasni a vásárlók. Más nézőpontból: hogyan írj olyan szöveget, amit kétféleképpen lehet olvasni (és ez hogyan segíti az eladást).

 • Értékesítési szövegírás automatizálás, avagy a profi szövegírók legnagyobb trükkje

  Hogyan automatizálhatod sikeresen az értékesítési szövegírást?! Hogyan érd el, hogy minimális munkával hihetetlenül hatékony, és garantáltan működő szövegeket írj!

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékonyság, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is! Ezért az alábbi extrákat kapod tőlem a tanfolyamhoz:

 • Extraként kapsz tőlem egy értékesítési oldal sablont, amit a honlapodon fel tudsz használni! Ha WordPressed van, sablontól függetlenül képes leszel profi értékesítési oldalt összerakni (plusz a képzés részeként megtanulod az értékesítési oldal szövegírást is, ahogy feljebb írtam).
 • Megmutatom neked a legjobban konvertáló WordPress sablont, és azt is megérted, hogy miért ez tud a legjobban vevőket generálni.
 • Ha WooCommerce webáruházad van, megmutatom, hogyan tudsz extra értékesítési oldalt (nem hagyományos termék oldalt, hanem olyat mint ez) létrehozni speciális termékek hatékonyabb eladásához!

Hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért.
Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Olvasd el, mit mondanak a könyveimről!

…ez mégiscsak egy szövegírás képzés. Olyantól tanulj, aki tud is írni!

„Nem egy szakkönyvet olvastam marketing témában, de azt kell mondjam, hogy ez volt rám a legnagyobb hatással. A SEO-ról nagyon kevés infóm volt eddig, ehhez képest a könyvet olvasva egy olyan világ tárult fel előttem, amire nem is számítottam. Végre megértettem, miért csúsztam vissza a keresőkben az utóbbi években. És ami a legfontosabb, megtanítottad, hogyan juthatok előre, akár az élre.

Annyira logikusan, élvezetesen írtad meg ezt a könyvet, hogy komolyan jobban élveztem, mint egy izgalmas regényt. Alig vártam nap, mint nap, hogy legyen egy kis időm továbbolvasni, hátha megtudok még valami fontosat. És persze jutott majd minden napra: „úristen, ez tök jó, ezt is meg fogom csinálni” felkiáltás.”

Csuka Emőke

„Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

„Nagyon tetszik a könyved. Nemrèg kaptam kézhez. Ez az első
olyan érthető munka, amitől nem támad menekülhetnèkem a
SEO-tòl. Köszönöm szèpen.”

Balogh Tamás

Hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Értékesítési szövegírás online videótanfolyam?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a értékesítési szövegírást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a értékesítési szövegírást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Értékesítési szövegírás online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam ténylegesen megtanít hatékony értékesítési szöveget írni, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 vagy 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az Értékesítési Szövegírás online videótanfolyam ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Értékesítési Szövegírás online videótanfolyam ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Értékesítési szövegírás online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy pár órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális szövegírói előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni értékesítési szövegíróként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a értékesítési szövegíráshoz szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Értékesítési szövegírás videótanfolyam, Értékesítési szövegírás videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Értékesítési szövegírás online videótanfolyam” értékelése elsőként

Értékesítési szövegírás online videótanfolyam

49 900 Ft -tól