Jó lenne végre igazán kiugró

eredményeket elérni a Google-ban?

Ezen a képzésen olyan SEO trükköket árulok el neked, amikkel te is kiugró eredményt érhetsz el a Google-ben.

Ez nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő SEO technikák!
És ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és szinte azonnal és garantáltan eredményeket hoznak a Google-ben.

Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Eleged van abból, hogy hiába foglalkozol a keresőoptimalizálással, valahogy azok az igazán ütős eredmények, amiket a honlapod, a tartalmad, a termékeid és a szolgáltatásaid megérdemelnének, egyszerűen nem jönnek?

Szeretnél még többet kihozni a honlapodból?

Még több látogatót szeretnél a honlapodra?

Hiányzik valami plusz a keresőoptimaliziásban, ami miatt másoknak annyival könnyebb?

Számodra is fontos, hogy kiugró eredményeket érj el a Google keresőben?

Téged is összezavar a sok ellentétes információ, amit a SEO-ról hallasz?

Nincs elég vevő az online vállalkozásodban?

Ha csak az egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások

a tanfolyamainkról?

Extrém SEO Trükkök

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem azokat a működő, extrém keresőoptimalizálási trükköket, amikre az átütő sikerhez szükséged van. Azokat a fogásokat, amikkel végre te is rakétaként lőheted ki a honlapodat a Google-ben!

Ez tényleg extrém haladó anyag! Konkrét gyakorlati tippek, haladó SEO trükkök, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Megosztom veled is azokat a speciális SEO trükköket, amikkel éppen azt használjuk ki, amit a Google keres, amit látni akar ahhoz, hogy a keresőben jó helyen hozzon fel egy honlapot!

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Extrém SEO trükkök képzés tematikája

Extrém SEO trükkök

A legfontosabb SEO alapok

Figyelem! Ez nem egy alapszintű keresőoptimalizálási képzés – igazából extrém haladó -, és külön szeretném a figyelmed felhívni rá, hogy akkor lesz számodra igazán értékes, ha az alapok rendben vannak. De a legfontosabb alapokat ettől függetlenül ezen a tanfolyamon is átnézzük, hogy minden rendben legyen a honlapodon!

 

5-féle haladó kulcsszó trükk

5 olyan kulcsszókutatási technikát mutatok, ami egyik “normális” módszerbe sem fér bele. Olyan helyekről fogsz tudni kulcsszavakat szerezni – pl. a konkurenseid valódi kulcsszavai -, amikre más módszerrel nem tudsz rátalálni.

Két extrém SEO célzási lehetőség

Ez a két lehetőség minden honlap számára nyitva áll, mégis alig használják – mert egyszerűen nem tudnak róla. Látszólag szembe megy sok mindennel, amit a SEO-ról el akarnak hitetni veled, de a legdurvább eredményeket fogod tudni velük elérni. Szó szerint akár több száz aloldalt hozhatsz létre minimális munkával, szinte garantált első oldali helyezéssel, ha ezt a célzást ismered!

A fejed-vered-a-falba SEO trükk

Hogyan lehet jelentősen javítani a keresőben a helyezésedet úgy, hogy kifejezetten nem a keresőt célzod? Hát így! Kifejezetten keresőmentes tartalmat fogsz a jobb keresőbeli eredményekhez használni. A legádázabb konkurensed is azt fogja hinni, hogy mellélősz, miközben a helyezéseid javulni fognak.

TIPP: a tanfolyamon nem csak azt tanulod meg, hogyan csináld, hanem még azt is megérted, hogy ez MIÉRT működik.

Két “vissza a jövőbe” trükk

Ha hajlandó vagy előre dolgozni a honlapod sikeréért, akkor két nagyon eredményes trükköt mutatok neked. Mindkettő lényege, hogy előre eredményesen megcélzunk olyan kulcsszavakat, amikre most még vagy nincs esélyünk előre kerülni, vagy még csak nem is léteznek(!). A lényeg, hogy ezek a kulcsszavak előbb-utóbb létezni fognak, és keresettek lesznek! A képzésen nem csak azt érted meg, hogy hogyan célozd meg őket, de azt is, hogy hogyan lehetséges előre tudni, hogy ezek a kulcsszavak valóban létre fognak jönni!

Egy azonnali trükk

A SEO általában a jövőről szól – legalább hónapokkal előre kell gondolkozni a sikerért. De mutatok egy olyan trükköt, ami bizonyos helyzetekben akár néhány napon belül elképesztő eredményeket hozhat. A lényeg, hogy megtaláld, mi az a tartalom, amit ebben a pillanatban meg tudsz célozni úgy, hogy akár már holnap nyerő legyél vele!

5 SEO szövegírás trükk

A megfelelő SEO szöveg az alapja a valódi eredményeknek. A keresőoptimalizált szövegírást lehet sehogysem csinálni – a többségre ez jellemző. Lehet azonban jól, és egészen kiválóan, trükkökkel megfűszerezve is művelni ezt a “mesterséget”. Itt most kifejezetten azokra az apró mágikus megoldásokra tanítalak meg, amik kifejezetten a keresőnek szólnak, és sokkal hatékonyabbá teszik a szövegedet.

A Joker

Van egy aloldal, amit Joker-nek is nevezhetünk. Mindegy, milyen területen vagy, ezt létre tudod hozni, és egészen biztos, hogy eredményeket fogsz vele elérni!

Hogyan használj duplikált tartalmat eredményesen

Igen, jól olvastad. Amíg mindenki attól retteg, hogy a duplikációt a Google nem szereti, a valóságban akár több száz, szinte szóról szóra lemásolt aloldal mindegyikével eredményes lehetsz – ha tudod hogyan és miért. Ezt fogod megtanulni és megérteni..

2+1 legextrémebb linképítés trükk

Igen, még a linképítésről is lesz szó. Ráadásul csak olyan trükköt mutatok neked, amihez nem kell mások jóindulatától függened. Vagyis: nem másokon fog múlni, hogy lesznek-e jó linkjeid, hanem saját magadnak leszel képes olyan linkeket építeni, amikről eddig talán azt sem tudtad, hogy léteznek.

Extrém SEO Trükkök

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások

a tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

a tanfolyamunkon?

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

A képzés időtartama

Ez a képzés 44 videós anyagot tartalmaz.

Összesen 5 óra 37 perc hosszúságú.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Ez a képzés jelenleg nem rendelhető. Amennyiben érdekel, kérlek írj nekünk egy e-mailt az info@honlaprafel.hu címre, és felteszünk a képzés várólistájára.

Extrém SEO trükkök

59.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Kiknek segít ez a képzés?

A valóban eredményes keresőoptimalizálás nem csak a trükkökön múlik. Kitartó munkára, előre megtervezett stratégiára van hozzá szükség.

Ha a honlapod rendben van (vagy legalább nagyjából rendben van) a keresőben, de ütős trükkökkel szeretnél kiugró eredményeket elérni, és olyan kulcsszavakat is megcélozni, olyan módon is eljutni a célpiacodhoz, ahogy eddig még csak nem is álmodtál róla, hogy lehetséges, akkor ez a tanfolyam nagyon durva eredményeket fog hozni neked!

Ha viszont soha semmilyen eredményt nem értél el a keresőben, és kizárólag a trükköktől várod, hogy végre egyáltalán észre vegyen a Google, akkor az a rossz hírem: ez így már magában nem működik. Válaszd akkor egy alapszintű tanfolyamunkat.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Extrém SEO Trükkök

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid az Extrém SEO trükkök képzéssel kapcsolatban?

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, és minden részhez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket az adott blokk végén találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek, ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk kiállítani, ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted.

A válaszokat vagy folyamatosan, minden blokk után, vagy pedig a képzés végén egyben is beküldheted. A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Azt szeretnénk, ha Te már a jövő hónapban több vevőt és több pénzt keresnél a honlapodból! Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk, ha elakadtál! Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Ha a honlapod rendben van, vagy legalább nagyjából rendben van a keresőben, de ütős trükkökkel szeretnél kiugró eredményeket elérni, és olyan kulcsszavakat is megcélozni, olyan módon is eljutni a célpiacodhoz, ahogy eddig még csak nem is álmodtál róla, hogy lehetséges, akkor ez a tanfolyam nagyon durva eredményeket fog hozni neked!

Ha soha semmilyen eredményt nem értél még el a keresőben, és kizárólag a trükköktől várod, hogy végre egyáltalán észre vegyen a Google, akkor az a rossz hírem: ez így magában nem működik. Ebben az esetben válaszd inkább egy alapszintű tanfolyamunkat.

 

 

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Amennyiben érdekel, kérlek írj nekünk egy e-mailt az info@honlaprafel.hu címre, és felteszünk a képzés várólistájára.