Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Extrém SEO trükkök
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

↓ Hogyan lehetne végre kiugró eredményeket elérni a Google keresőben? Olvasd el a haladó tippeket! ↓

Jó lenne végre már igazán ütős eredményeket is elérni a Google-ben?

Eleged van abból, hogy hiába foglalkozol a keresőoptimalizálással, valahogy azok az igazán ütős eredmények, amiket a honlapod, a tartalmad, a termékeid és a szolgáltatásaid megérdemelnének, egyszerűen nem jönnek?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … számodra is fontos, hogy kiugró eredményeket érj el a Google keresőben?
 • … szeretnél még többet kihozni a honlapodból?
 • még több látogatót szeretnél a honlapodra?
 • nincs elég vevő az online vállalkozásodban?
 • … téged is összezavar a sok ellentétes információ, amit a SEO-ról hallasz?
 • … hiányzik az a plusz a keresőoptimaliziásban, ami miatt másoknak annyival könnyebb?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Extrém SEO trükkök képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Léteznek igazán ütős SEO trükkök!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta vállalkozó.

Tudom, hogy minden magyar kisvállalkozó vevőket és bevételt szeretne. Azonnal. (Honnan tudom? Én is ebben a cipőben járok!)

Több mint 2000 embert képeztem keresőoptimalizálásra és online marketingre. Közülük nem kevesen olyan online bevételeket érnek el ennek a tudásnak köszönhetően, amiről korábban álmodni sem mertek volna.

A haladó SEO szakmai képzésem végzettjei olyan honlapokat is képesek felhozni a keresőben, amit sokan már temetnének.

A mottóm a SEO-t illetően: „ne erőlködj, hanem a minimális munkával érd el a maximiális eredményt!

Ezt tudom megtanítani neked. Olyan azonnal alkalmazható, extrém gyakorlati SEO trükköket, amik a Te honlapodnak is meg tudják adni a régben várt erőt a keresőben!

Jelentkezz az oldal alján!

A jó hírem számodra az, hogy léteznek olyan SEO trükkök, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni, és kiugró eredményt érhetsz el velük a Google-ben.

Olyan trükkök, amikhez nem kell technikai tudás, speciális ismeretek. Amihez nem kell szakértőnek lenned, és nem kell programozni tudnod. Ezek a trükkök vállalkozóként is megérthetők, és ami a legfontosabb: azonnal alkalmazhatók, és szinte azonnal és garantáltan eredményeket hoznak a keresőben.

Miért nem vagy igazán sikeres a SEO-ban?

Valószínűleg mindent megtettél már, amit csak tehettél azért, hogy jobb eredményeid legyenek a keresőben. De valahogy még mindig nem az igazi

Vajon mi lehet ennek az oka? Miért van az, hogy mások sokszor a tiédnél gagyibb tartalommal is jobb helyeken vannak a keresőben?

Miért van az, hogy kitartóan publikálsz, próbálsz minden jó tanácsot betartani, mégis mintha a valóságban a Google tartana be neked?

Talán a legidegesítőbb az egészben az, hogy Te tudod, hogy jó amit csinálsz, tudod, hogy hasznos lenne a honlapod, de ha beleőrülsz sem sikerül eljuttatnod a célpiacodhoz. Mintha valami átok ülne rajta, mintha a Google húzott volna egy képzeletbeli vonalat, ami elé egyszerűen nem enged be téged…

Érezted már azt a gyomorszorító érzést, hogy tulajdonképpen mindegy mit csinálsz, neked úgysem fog sikerülni kiugró eredményeket elérni a Google-ben?

Voltál már úgy vele, hogy feladod az egészet, mert már úgyis mindegy?

Tényleg lehet még rosszabb is?

A keresőoptimalizálás egy kemény küzdelem. De ami a legrosszabb, hogy talán neked is eszedbe jutott már: egyáltalán a mai eredményeidet képes leszel hosszú távon megőrizni?

Mi van, ha jön egy ügyesebb konkurens, egy Google algoritmus-frissítés, és mehet minden a süllyesztőbe, amit eddig elértél…?!

Ugye kellene ezen változtatni!?

Biztos eszedbe jutott már, hogy jó lenne ezen változtatni. Azért vagy itt, mert tudod, hogy ezzel kezdeni kell valamit.

Jó lenne találni valami megoldást, amit végre a Google is szeret. Mit szeret, imád!!! Hogy mostantól már ne csak irigykedj másokra, akik a keresőből szerzik a vevőiket, az ügyfeleiket, akik a Google-ből csinálnak pénzt, profitot.

Jó lenne megoldani, hogy végre neked is valódi eredményeket hozzon a kereső. Hús-vér látogatókat, akik olvassák a honlapodat, érdeklődnek a termékeid, a szolgáltatásaid, a blogod iránt. Akiknek aztán el is tudsz adni.

A megoldás

A jó hírem számodra az, hogy létezik ilyen megoldás. Vannak olyan SEO trükkök, amikkel igazán kiugró eredményt lehet elérni bármilyen területen, és amiket még a Google is szeret.

A legnagyobb baj ugyanis, hogy akik trükközni próbálnak a keresővel, azok mindig a Google ellen játszanak. Eleve rossz döntés! Soha nem lehetsz sikeres egy dollármilliárdokkal kipránázott vállalkozással szemben!

De igenis vannak olyan SEO trükkök, ami nem ennyire bután, fejjel a falnak stratégiára építenek. Hanem éppen azt használjuk ki, amit a Google keres, amit látni akar ahhoz, hogy a keresőben jó helyen hozzon fel egy honlapot! Ezt erősítjük meg és emeljük ki azokkal a trükkökkel, amik ezért szinte azonnali eredményt képesek hozni, és bármilyen területen ki tudnak emelni egy honlapot.

Ezek a trükkök megismerhetők és alkalmazhatók. Ezek a trükkök a te számodra is olyan eredményeket hoznak majd a SEO-ban, amikről eddig legefeljebb csak álmodtál.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

Összegyűjtöttem azokat a működő, gyakorlati, extrém keresőoptimalizálási trükköket, amikre az átütő sikerhez szükséged van. Azokat a fogásokat, amikkel végre te is rakétaként lőheted ki a honlapodat a Google-ben!

Ez tényleg extrém haladó anyag! Konkrét gyakorlati tippek, haladó SEO trükkök, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Extrém SEO trükkök online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző extrém SEO trükkök elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Extrém SEO trükkök online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Extrém SEO trükkök videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Extrém SEO trükkök videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz az Extrém SEO trükkök online tanfolyam?

 • A legfontosabb SEO alapok
 • Figyelem! Ez nem egy alapszintű keresőoptimalizálási képzés (igazából extrém haladó), és külön szeretném a figyelmed felhívni rá, hogy akkor lesz számodra igazán értékes, ha az alapok rendben vannak. De a legfontosabb alapokat ettől függetlenül ezen a tanfolyamon is átnézzük, hogy minden rendben legyen a honlapodon!

 • 5 féle haladó kulcsszó trükk
 • 5 olyan kulcsszókutatási technikát mutatok, ami egyik “normális” módszerbe sem fér bele. Olyan helyekről fogsz tudni kulcsszavakat szerezni (pl. a konkurenseid valódi kulcsszavai), amikre más módszerrel nem tudsz rátalálni.

 • Két extrém SEO célzási lehetőség
 • Ez a két lehetőség minden honlap számára nyitva áll, mégis alig használják – mert egyszerűen nem tudnak róla. Látszólag szembemegy sok mindennel, amit a SEO-ról el akarnak hitetni veled, de a legdurvább eredményeket fogod tudni velük elérni. Szó szerint akár több száz aloldalt hozhatsz létre minimális munkával, szinte garantált első oldali helyezéssel, ha ezt a célzást ismered!

 • A fejed-vered-a-falba SEO trükk
 • Hogyan lehet jelentősen javítani a keresőben a helyezésedet úgy, hogy kifejezetten nem a keresőt célzod? Hát így! Kifejezetten keresőmentes tartalmat fogsz a jobb keresőbeli eredményekhez használni. A legádázabb konkurensed is azt fogja hinni, hogy mellélősz, miközben a helyezéseid javulni fognak. (TIPP: a tanfolyamon nem csak azt tanulod meg, hogyan csináld, hanem még azt is megérted, hogy ez MIÉRT működik.)

 • Két “vissza a jövőbe” trükk
 • Ha hajlandó vagy előre dolgozni a honlapod sikeréért, akkor két nagyon eredményes trükköt mutatok neked. Mindkettő lényege, hogy előre eredményesen megcélzunk olyan kulcsszavakat, amikre most még vagy nincs esélyünk előre kerülni, vagy még csak nem is léteznek(!). A lényeg, hogy ezek a kulcsszavak előbb-utóbb létezni fognak, és keresettek lesznek! A képzésen nem csak azt érted meg, hogy hogyan célozd meg őket, de azt is, hogy hogyan lehetséges előre tudni, hogy ezek a kulcsszavak valóban létre fognak jönni!

 • Egy azonnali trükk
 • A SEO általában a jövőről szól – legalább hónapokkal előre kell gondolkozni a sikerért. De mutatok egy olyan trükköt, ami bizonyos helyzetekben akár néhány napon belül elképesztő eredményeket hozhat. A lényeg, hogy megtaláld, mi az a tartalom, amit ebben a pillanatban meg tudsz célozni úgy, hogy akár már holnap nyerő legyél vele!

 • 5 SEO szövegírás trükk
 • A megfelelő SEO szöveg az alapja a valódi eredményeknek. A keresőoptimalizált szövegírást lehet sehogysem csinálni – a többségre ez jellemző. Lehet azonban jól, és egészen kiválóan, trükkökkel megfűszerezve is művelni ezt a “mesterséget”. Itt most kifejezetten azokra az apró mágikus megoldásokra tanítanak meg, amik kifejezetten a keresőnek szólnak, és sokkal hatékonyabbá teszik a szövegedet.

 • Az egyetlen aloldal típus, ami mindenhol ütni fog
 • Van egy aloldal, amit jokernek is nevezhetünk. Mindegy, milyen területen vagy, ezt meg tudod csinálni (létrehozni), és egészen biztos, hogy eredményeket fogsz vele elérni!

 • Hogyan használj duplikált tartalmat eredményesen
 • Igen, jól olvastad. Amíg mindenki attól retteg, hogy a duplikációt a Google nem szereti, a valóságban akár több száz, szinte szóról szóra lemásolt aloldal mindegyikével eredményes lehetsz – ha tudod hogyan és miért. Ezt fogod megtanulni és megérteni..

 • A kettő plusz egy legextrémebb linképítés trükk
 • Igen, még a linképítésről is lesz szó. Ráadásul csak olyan trükköt mutatok neked, amihez nem kell mások jóindulatától függened. Vagyis: nem másokon fog múlni, hogy lesznek-e jó linkjeid, hanem saját magadnak leszel képes olyan linkeket építeni, amikről eddig talán azt sem tudtad, hogy léteznek.

Valóban működő trükkök!

Ezek a trükkök nem vásári mutatvány, nem a pünkösdi SEO királyság papírmasé jelmezei (értsd: honlap és később is működni fognak).

Nem mutatnék olyan dolgokat, amiben nem lennék majdnem teljesen biztos, hogy állják az időt. Csak azért majdnem, mert azt persze senki sem tudja 100%-osan megmondani, hogy kettő vagy éppen tíz év múlva mit fog nézni a Google.

Ami trükköket meg fogsz tanulni, azokat évek óta alkalmazom, és nem egy ügyfelem nagyon régóta alkalmazza. Sikeresen. Ezek a trükkök kiállták a Panda, Pinvgin, Medic és ki tudja még milyen frissítések hatását.

Azért működnek, mert nem szembemennek a Google-lel, hanem éppen azt erősítik, amit a Google látni szeretne!

FIGYELEM!

A valóban eredményes keresőoptimalizálás nem csak a trükkökön múlik. Kitartó munkára, előre megtervezett stratégiára van hozzá szükség.

Ha a honlapod rendben van (vagy legalább nagyjából rendben van) a keresőben, de ütős trükkökkel szeretnél kiugró eredményeket elérni, és olyan kulcsszavakat is megcélozni, olyan módon is eljutni a célpiacodhoz, ahogy eddig még csak nem is álmodtál róla, hogy lehetséges, akkor ez a tanfolyam nagyon durva eredményeket fog hozni neked!

Ha viszont soha semmilyen eredményt nem értél el a keresőben, és kizárólag a trükköktől várod, hogy végre egyáltalán észrevegyen a Google, akkor az a rossz hírem: ez így már magában nem működik. Válaszd akkor egy alapszintű tanfolyamunkat.

Ez a SEO képzés nem tankönyvi anyag, hanem valódi, saját tapasztalaton alapuló, Magyarországon is működő SEO technikák!

 • Nem fogsz érthetetlen angol szakszavakat hallani.
 • Nem fogsz érdektelen szakmai dolgokról hallani, amik egy hajszálnyit sem visznek előre a keresőben.

Hivatalos tanúsítványt adó Extrém SEO trükkök online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a SEO (keresőoptimalizálás)?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak egy-két SEO trükköt.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a SEO-t arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a keresőoptimalizálást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

„Áááá, Balázs megint kijött egy újabb tanfolyammal!
„Utálom” ezért, mert már egy csomó pénzt nála hagytam, de mindig tud újabb dolgot kitalálni, amitől viszketni kezd a pénztárcám.
Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult SEO módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

„Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Hol tartok másfél év után Balázsék anyagaival, úgy, hogy nem vagyok programozó?
Egy hét alatt csináltam az új profilunkhoz egy új oldalt a semmiből!
4 hónap után a legtöbb kulcsszóra elkezdünk első oldalasak lenni a google-ban!
Most a legfontosabb kulcsszavakra az első 2-3 helyen is mi vagyunk… 4 perc alatt frissítek mindent ott és akkor, ahol akarom úgy, hogy még ma sem értek a programozáshoz! Szabad vagyok és rettentő hatékony. Ennél több nekem nem kell.

Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. – Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Extrém SEO trükkök online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jelentkezz most a képzésre!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ebben a képzésben megkapsz, azt nem találod meg máshol így összeszedve. Rengeteg SEO és online merketing anyagot kell megvásárolnod ahhoz, hogy kifejezetten a legextrémebb, leghaladóbb trükköket megtanuld. Minimum több százezer Forintot el kell ahhoz költened, hogy ennek a tudásnak minden részéhez hozzájuss!

A tudás, amit ebben a videótanfolyamban kapsz aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte több százezer Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot, vagy akár 70.000 Ft-ot sem.

 • Az Extrém SEO trükkök online videótanfolyam ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Extrém SEO trükkök online videótanfolyam ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid az Extrém SEO trükkök online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális SEO előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni. Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a SEO kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó Extrém SEO trükkök online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Extrém SEO trükkök videótanfolyam, Extrém SEO trükkök videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Extrém SEO trükkök online videótanfolyam” értékelése elsőként

Extrém SEO trükkök online videótanfolyam

49 900 Ft -tól