Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlatifi
Facebook Hirdetési Szakértő
képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Jelentkezz a képzésre most!

Facebook Hirdetési Szakértő alap- és haladó képzés

“Balázs nemcsak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Ismerd meg a 21. század egyik legjövedelmezőbb területét – a Facebook hirdetéseket

 • Szeretnél profi szinten hirdetni a Facebookon,
 • Valahogy nem áll össze a kép a hirdetésekkel kapcsolatban,
 • Több vevőre és több pénzre van szükséged,
 • Úgy érzed, hogy amikor hirdetsz, csak kifolyik a pénz a zsebedből,
 • Szeretnél szakértő lenni a hirdetők között,
 • Gyakorlatias, valódi tudást adó képzést keresel,
 • “Elfogyasztottál” már pár marketingest, és senkivel nem jutottál eredményre,
 • Otthonról szeretnél dolgozni,
 • Szeretnél betanítani egy eredményeket felmutató hirdetéskezelő kollégát a vállalkozásodban,
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Facebook Hirdetési Szakértő képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Érdemes még egyáltalán hirdetni a Facebookon?

A válaszom egyértelműen: igen. Ha belegondolsz, azok, akik azt állítják, hogy leáldozott a Facebooknak, ezt a Facebookon teszik meg. Miért is? Mert ott érik el az embereket.

Az igaz, hogy az algoritmus rengeteget szigorodott az elmúlt években, és a Facebook is drágul. A posztok elérése a legtöbb esetben finoman szólva is szörnyű, és aki nem hirdet, bizony előbb vagy utóbb lemarad a konkurenciától.

Ráadásul a potenciális vevők nagy része a legtöbb üzletágban még mindig itt található meg. A hirdetés pedig több közösségi média felületen is sokkal drágább.

A profi hirdetési szakértőkre szükség van. A vállalkozók jelentős része folyamatosan új hirdetők után kutat, mert több bevételre van szüksége, nem kapja meg az elvárt eredményeket és szolgáltatást. Tehát kereslet van bőven a hirdetési szakértőkre.

Így segítek neked

Elindítom a 100%-ban otthonról online végezhető, kifejezetten gyakorlat- és eredményorientált, hivatalos tanúsítványt adó, Facebook Hirdetési Szakértő tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Mindezt úgy, hogy a birtokában leszel egy olyan gondolkodásmódnak, hogy a naprakész tudásod fenn is tudd tartani, és ne ess kétségbe, ha a Facebook változik, valami nem úgy működik, mint eddig – mert ez bizony gyakran előfordul.

Nem pusztán a Facebook hirdetések “kezelését” fogod megtanulni, hanem az eredményes hirdetéskezelést. Mit jelent ez? Hogy a hirdetésre elköltött forintokból valóban még több pénzt tudj csinálni. Ez az online hirdetések lényege, mégis kevesen értenek igazán ehhez!

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online hirdetések témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat és trükköket fogsz megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni a Facebook hirdetések területén.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nemcsak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook Hirdetési Szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

A Facebook hirdetések az online világ egy nagyon jól jövedelmező területe. Biztosan te is tudod, hogy nem kevesen és nem keveset keresnek a hirdetéseken mind vállalkozói, mind hirdetői oldalról.

De az az igazság, hogy aki igazán sok pénzt akar keresni az interneten, az ma is és már nagyon régóta hirdetésekkel dolgozik. Hirdetések nélkül egyszerűen nem lehet online sok pénzt keresni – ezt bármelyik tapasztalt online vállalkozó vagy online marketinges elmondja neked.

Számodra így lehet hasznos és semmivel össze nem mérhető, gyakorlati Facebook hirdetői tudás, amit ezen a képzésen fogsz megszerezni:

 • Megtanulsz egy olyan szakmát, amire hihetetlenül nagy igény van. Rengetegen keresnek jó hirdetéskezelő szakembert – de ebből sajnos nagyon kevés van a piacon. Most itt az idő, hogy aki a hirdetését profikra szeretné bízni, az rád találjon!
 • Ha vállalkozó vagy, akkor beléphetsz végre a “nagy ligába”. Hatékony hirdetéseket leszel képes futtatni, amivel szinte tetszésed szerint növelheted a céged elérését, forgalmát és akár profitját.
 • Ha bármikor saját vállalkozásodat szeretnéd hirdetni, akkor nem kell most már a pénzedet az ablakon kidobni nem működő hirdetésekre, nem kell hozzá nem értő, de hetet-havat ígérgető “szakemberekre” bízni a Facebook hirdetési fiókodat.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Facebook Hirdetési Szakértő tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb és leghatékonyabb Facebook Hirdetési Szakértő képzésben részesülj. A gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni Facebook hirdetéskezelőként, el tudj helyezkedni ebben a szakmában vagy valóban hatékony hirdetésekkel végre fel tudd pörgetni meglévő vállalkozásodat.

Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

Facebook Hirdetési Szakértő: négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Profi Facebook hirdetőként elhelyezkedsz. Azokra a szakemberekre, akik valódi eredményeket képesek letenni az asztalra, hatalmas igény van a piacon. Nemcsak a megfelelő gyakorlati tudásod lesz meg ahhoz, hogy ezen a vonzó 21. századi területen elhelyezkedj, hanem a hivatalos tanúsítvány ezt a tudást igazolni is fogja.
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Az a tudás, amit ezen a szakértői képzésen kapsz, egy olyan átfogó és gyakorlatias gondolkodásmódot ad számodra, hogy bármilyen témában – ami belefér a hirdetési szabályzatba – képes leszel meghódítani az online teret.
 • Facebook hirdetési szakértő vállalkozást építesz. Ez egy hihetetlenül felkapott terület. Rengeteg cég keres olyan vállalkozót, aki a hirdetéseit hatékonyan tudja kezelni.
 • Facebook hirdetési szakértő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásodban. Ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a gyakorlatorientált képzés a legjobb választás arra, hogy egy kollégát betaníts a valódi eredmények elérésére.

A képzés során nemcsak a Facebook hirdetések létrehozásának és kezelésének gyakorlati fogásait fogod megtanulni, hanem azt is, hogyan optimalizálhatod azokat minden trükköt bevetve, illetve hogyan végezheted ezt otthonról, saját vállalkozás keretében, és hogyan építs ebből versenyképes jövedelmet.

FONTOS!!!

Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról. Ez a képzés egyben nálunk is belső hirdetéskezelési képzés lesz, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes Facebook hirdetéskezelés valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Facebook Hirdetési Szakértő képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Gyakorlati feladatok a tanfolyam alatt és után, hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is, a Facebook Hirdetési Szakértő képzés részeként a gyakorlati tippeket a saját munkádban, vállalkozásodban tudod gyakorolni és alkalmazni.
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Facebook Hirdetési Szakértő képzés

Mivel az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) vagyunk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy a Facebook hirdetések hatékony kezelésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Facebook Hirdetési Szakértő képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a online Facebook Hirdetési Szakértő alap- és haladó képzés tematikáját. A képzés mindkét része nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre.

Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Facebook Hirdetési Szakértő képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

A Facebook Hirdetési Szakértő tanfolyam célja

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek, ami itt csak pár szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan érj el gyakorlati eredményeket a Facebook hirdetések kezelésében.

Ez a legfontosabb!

Ennek a Facebook Hirdetési Szakértő képzésnek a legfontosabb előnye, hogy a hatékony hirdetéskezelést fogod megtanulni abból a nézőpontból, hogy a legkevesebb pénz elköltésével a legtöbbet hozd ki a hirdetésekből.

Ezt már rögtön a tematika elején is látni fogod (lásd lejjebb), hiszen azzal fogunk kezdeni a képzésen, hogy megértsd, hogyan lehet a hirdetésekből egyáltalán pénzt csinálni, és min múlik igazából az, hogy akár a saját vállalkozásodban, akár mások hirdetéseit kezelve valóban hatékony, jövedelmező hirdetéseket tudj futtatni.

A hirdetéskezelői képzések általában a felület bemutatásáról szólnak. Ez is hasznos persze – és ez a Facebook Hirdetési Szakértő képzésünknek természetesen része -, de önmagában kevés. A hirdetésekkel sajnos nagyon sok pénzt el lehet szúrni, ha az ember nem tudja, hogy pontosan mire figyeljen. Egy igazi “varázsló” kezében viszont a hirdetések valódi “pénzgyárrá” változnak, vagyis egy igazi Facebook hirdetési szakember ténylegesen minden, hirdetésre elköltött forintból többet tud csinálni.

Ha saját hirdetéseidet kezeled, akkor tudod, hogy miért nagyon fontos ez, ha pedig másnak szeretnél hirdetéseket kezelni, akkor gondold végig, mekkora érték lesz, ha igazán hatékony eredményeket fogsz tudni elérni a hirdetések területén.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha online marketingesként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook Hirdetési Szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol szakértő válaszokat kaphatsz tőlem, vagy kollégáimtól. Igyekszünk a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

A Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés tematikája

 • Fizetett online hirdetési alapok
 • Pontosan meg fogod érteni, hogy bármilyen online hirdetési rendszer (akár a Facebook, akár pl. a Google Ads) mitől működik igazán jól. Stabil alapok nélkül nincs biztos szakmai tudás – és itt éppen ezeket a sziklaszilárd, stabil alapokat kapod meg!

 • Facebook hirdetési fiók létrehozása
 • Megismered, hogyan tudsz Facebook hirdetési fiókot indítani.

 • Facebook hirdetési alapok
 • Elárulom számodra, mikor érdemes hirdetni a Facebookon. Ez már megalapozza azt, hogy el tudd dönteni, dolgozz-e az ügyféllel vagy elindítsd-e a saját hirdetésed a Facebookon.

  Továbbá megismered a hirdetési szabályzatot és azt is, hogyan kell értelmezni, melyek azok a tipikus hibák, amelyek miatt letilthat a Facebook.

  Megismered a két fő hirdetési formát, és azt is tudni fogod ezentúl, hogy melyiket és miért válaszd.

  Az alapoktól átvesszük A Hirdetéskezelő, vagyis a Facebook profi hirdetési felületének felépítését. Tudni fogod, mit és hol találsz, hová kattints.

 • Facebook hirdetés és az értékesítési tölcsér
 • Mit jelent pontosan az értékesítési tölcsér, hogyan tudod ezt hatékonyan használni a saját vagy a megbízód vállalkozásában, és hogyan tudod a Facebook hirdetéseket ezzel összehangolni?

  A legfőbb oka, amiért sokan nem tudnak pénzt keresni a Facebook segítségével, hogy vagy nincs online marketing stratégiájuk, vagy nem tudják ebbe beleilleszteni a Facebook hirdetéseket. Itt tiszta lesz számodra, hogy akár a saját cégedben, akár ha másnak dolgozol, mit kell pontosan látnod a sikeres Facebook hirdetésekhez!

 • Facebook hirdetéskezelő alapbeállítások
 • Ez az a rész, amelyre nagyon sok hirdetést kezelő nem hívja fel az ügyfelei figyelmét, pedig nekik szükségük van rá. Megbeszéljük röviden, hogy mire kell figyelni az adózás terén, hogyan lehet megadni a számlázási adatokat, beállítani a fizetési módokat, hol és miként lehet letölteni a számlákat.

 • Facebook pixel
 • A Facebook pixel egy olyan kód, amelynek segítségével követni tudja a Facebook – és ezáltal mi is -, hogy mi történik a weboldalon, milyen eredményeket hoz a hirdetés.

  Ez az, amihez legalább kis mértékben neked is értened kell, mert az ügyfeled szinte biztos, hogy nem képes beállítani, és bizony vannak webfejlesztők is, akik a hirdetőre mutogatnak – hozzáteszem, ez bizony inkább a webfejlesztő feladata, mint másé. Éppen ezért több felületen is megmutatom, hogyan tudod néhány egyszerű lépésben elhelyezni ezt a kódot a weboldalon.

 • iOS14
 • Hogyan érinti a Facebook hirdetéseket és a jelentéseket az Apple iOS14 kiadása? Hol találod a szükséges teendőket és milyen lépéseket kell megtenned?

 • Facebook kampánytervezés
 • Most, hogy már technikailag minden készen áll az első kampányod létrehozására, ideje azt megtervezni. A kampánytervezés a sikeres Facebook hirdetés alapja.

  Milyen Facebook hirdetési kampány célok léteznek és melyiket válaszd? Ez az első lépés a kampányod létrehozásakor, és bizony már ez a lépés is nagymértékben dönt a hirdetés sikeréről.

 • Hirdetéssorozat
 • A hirdetéssorozat a Facebook hirdetések egy speciális kifejezése – ígérem, nem lesznek felesleges szakszavak -, amelyben meghatározzuk többek között azt, hogy hol és kiknek, illetve mikor jelenhet meg a hirdetés.

  Pontosan ismerni fogod a fentiek fortélyait, és azt is lépésről lépésre megmutatom, hogyan határozd meg a célközönséged és állítsd be azt, hogy például a kosár elhagyóknak jelenjen meg a hirdetésed.

  Ebben a részben beszélek az ügyfelek által – jogosan – elvárt remarketing hirdetésekről is, amikor azt szeretnék, ha olyanok látnák a hirdetéseket, akik már valahol “találkoztak” velük az online térben.

 • Hirdetés
 • Ebben a részben hozzuk létre a konkrét hirdetést, azaz adjuk meg a kreatív tartalmat: a szöveget a videót vagy a képet. Ütős tippeket kapsz tőlem azzal kapcsolatban, hogy milyen képek, videók és szövegek szoktak beválni.

 • Konkrét kampányok létrehozása – 1. rész
 • Lépésről lépésre mutatom be az elérés, a forgalom (amikor pl. a weboldalra viszünk látogatókat vagy telefonhívásokra célzunk), az aktivitás (bejegyzések meghirdetése, oldalkövetők szerzése) célú, illetve a Facebook események meghirdetését célzó hirdetések létrehozását.

A Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés tematikája

 • Konkrét kampányok létrehozása – 2. rész
 • Lépésről lépésre megmutatom a konverzió (pl. konkrét eladás, hírlevél feliratkoztatás) célú kampányok létrehozását. Megtudod, hogy mikor érdemes és mikor nem javasolt ezt a kampány célt választanod. Ez egy olyan dolog, amit nagyon sokan hibásan kezelnek, és az ügyfelek is gyakran ezt várják el, pedig így csak rontod az eredményeket.

  Végigvesszük a katalógusos értékesítést is a Facebook bolt létrehozásától, a termékek megadásán át egészen a hirdetés létrehozásáig.

  Facebook hirdetés eredmények 4

 • Képszerkesztés
 • A hirdető nem grafikus, de az ügyfelek részéről általában elvárás, hogy legalább alapszinten érts a képszerkesztéshez. Megmutatom, honnan tudsz ingyenesen fotókat felhasználni, és hogyan hozz létre nagyon egyszerűen profi, akár grafikusi szintet is elérő képeket az ingyenesen (is) használható Canva online képszerkesztőben.

 • Szövegírás
 • A szövegírás ma már egy külön szakma, de annak egy külön területének mondanám a hirdetési szövegek megírását. Nagyon nem mindegy, hogy formailag és tartalmilag hogyan építed fel a szöveget.

 • Tesztelés, optimalizálás
 • A tesztelés a sikered kulcsa, ezért ennek a résznek egy teljes hónapot szánok. Pontosan elmagyarázom, mit és hogyan tesztelj le, mi alapján dönts és hogyan tedd mindezt hatékonyan. Ez az a pont, amelyet szinte mindenki, aki tanácsadásra jött hozzám, nem csinált jól, így nem is csoda, hogy nem voltak sikeresek a hirdetései.

  Ráadásul itt jön be a képbe az a dolog, hogy bizony lesz olyan helyzet, amikor a szíved-lelked beleadod a hirdetésekbe, mindent optimalizálsz, tesztelsz, és mégsem jönnek az eredmények. Hogy ezt meg tudd előzni, illetve megtaláld a probléma okát, részletesen elmondom, hogy milyen okok vezetnek a sikertelenséghez ebben a helyzetben. Van jó pár, és egyiknek sincs közvetlen köze a hirdetésekhez.

  Facebook hirdetés eredmények (3)

 • Tiltások
 • A Facebook hirdetések és a hirdetési fiókok letiltása egy rettegett dolog mind a hirdetők, mind az ügyfelek részéről. Nos, már most jobb, ha felkészülsz, mert elkerülhetetlen, hogy ezzel ne találkozz valamikor. Ez már csak azért is így van, mert nem mindig a te hibádból tilt a Facebook.

  Elmondom, hogyan előzheted meg a tiltásokat, és ha már bekövetkezett a baj, mit tegyél, hogy minél hamarabb helyreálljon a rend.

 • Haladó tippek és trükkök
 • Az ügyfeled tőled és te magadtól is elvárod majd, hogy meg tudd mondani, milyen eredményeket hoztak a hirdetések. Megnézzük a legfontosabb mutatószámokat. Elárulom, mire figyelj, hogyan juss hozzá a különböző információkhoz.

  Facebook hirdetés eredmények 2

  Ezenkívül egy nagyon fontos témáról is szó lesz: a biztonságról. Egyre többen panaszkodnak, hogy feltörik a Facebook fiókjukat, így nagyon fontos a megelőzés. Megtudod azt is, honnan ismerd fel, hogy adathalászokkal van dolgod.

 • Facebook hirdetés esettanulmányok
 • Ebben a részben A-Z-ig kielemzünk több kampányt. Megnézzük, miért volt sikeres vagy éppen eredménytelen. Pontosan tudni fogod, milyen döntést miért hoztam meg, amikor optimalizáltam a kampányt.

  Facebook hirdetés eredmények 1

 • Ügyfélkezelés
 • Egy hirdetőnek nemcsak hirdetni kell tökéletesen tudnia, hanem a saját ügyfeleit kezelni is. Ebben a részben szó lesz többek között olyan témákról, hogyan adj magadnak jogosultságot, mások hirdetési fiókjához – ez bizony gyakran gond -, milyen árakkal dolgozz és mi a helyzet akkor, ha az ügyfél csak az eredmények után fizetne.

  Elárulom, én mi alapján döntöm el, hogy együtt dolgozom-e az ügyféllel – mert bizony te választod meg, kivel vagy hajlandó együttműködni, amennyiben vállalkozóként dolgozol.Továbbá hasznos tanácsokat is adok arra vonatkozóan, hogy az ügyfeled elégedett legyen veled.

 • Ügyfélszerzés
 • Hogyan szerezz ügyfeleket a Facebook hirdetéskezelői vállalkozásodba. Megmutatom neked, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a Facebook hirdetések kezelését vállalkozásban, másoknak végezd, és ezen a területen sikeresen szerezz ügyfeleket.

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook Hirdetési Szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”
 

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

Elárulom, a Facebook Hirdetési Szakértő képzés különleges. Itt nem csak velem “találkozol”. Egy olyan szakértőt hívtam segítségül, aki maga is aktívan dolgozik számos területen a saját és más vállalkozók Facebook hirdetési fiókjával.

Mészáros Andrea Online Specialista 1

Mészáros Andrea

A középiskola óta a mesterképzésig (az egyetemi szint mai neve) a marketing tudásom elmélyítésén dolgoztam. Mégis mindig hiányérzetem volt, és ez az űr Balázs segítségével és az azóta szerzett tapasztalatom által szűnt meg.

Természetesen a folyamatos képzésre mindig szükség van, de már látom, hogy el lehet jutni egy olyan szintre, ahol ez felgyorsul, és minden sokkal átláthatóbbá válik. Az a célom, hogy ezt a tudást átadjam a Facebook Hirdetési Szakértő tanfolyam résztvevőinek.

Jelenleg online marketing szakértőként és tanácsadóként tevékenykedem Online Specialista néven. Számos területen dolgozom és dolgoztam együtt egyéni vállalkozókkal és cégekkel. Az évek során felismertem azokat a közös tényezőket, amelyek az egyes vállalkozók online jelenlétének és az onnan származó bevételének sikerét, illetve kudarcát megalapozza. Látom, hogy hol követik el a legnagyobb hibákat más hirdetők, és mi az, ami néha szinte már “kényszeríti” őket erre.

Mivel nagyon nagy igény van rá, a Facebook hirdetésekkel sokat foglalkozom. Az elmúlt években ezek kezelése nagyot változott, az algoritmus működése is sokat szigorodott vagy éppen finomodott – ez igazából nézőpont kérdése. De azt is látom, hogy ennek ellenére még mindig hatalmas eredményeket lehet elérni, és ha valaki hirdetési szakértővé válik, nem kell aggódnia az ügyfelek miatt sem.

Mit mondanak Andiról az ügyfelei?

“A tegnapi napon megvásároltam a Facebook képzésedet, amit még tegnap éjszaka be is fejeztem. Már több képzésen vagyok túl és picit szkeptikus vagyok az üres puffogtatások és általánosítások miatt 😊.
Szeretnék gratulálni az anyaghoz, nagyon tetszett. A legfontosabb rész számomra a tesztelés volt, mert a csapból is az folyik, hogy tesztelni, tesztelni. Ami nagyon egyszerűnek tűnik, de a lehetőségek végtelen tárháza miatt ez számomra mindig egy kérdéses pont volt, hogyan építsem fel.
Ebben a képzésben konkrét tanácsok és javaslatok vannak, ami egy útmutatást adott számomra, hogyan építsem fel és hogyan célszerű csinálni. Szeretném megköszönni a tartalmas anyagot.”

P. G.

“Köszönöm, hogy segítettél ebben, lényegesen több megrendelésem volt idén, mint tavaly ugyanebben az időszakban. Nagyon hálás vagyok a munkádért!”

J.V.

“Nagyon-nagyon örülök, hogy rátaláltam Andira. Mióta ő kezeli a hirdetéseimet, olyan szép eladási eredményeim vannak, hogy már októberben le kellett állítani a hirdetéseket, mert a kapacitásom végére értem.
A párkapcsolati honlapom keresőoptimalizálását is ő végezte, élmény volt vele dolgozni! Lelkiismeretesen elmagyarázott mindent, megtanított keresőoptimalizált cikkeket írni, a honlapon mindent a helyére rakott, és folyamatosan utánköveti az eredményeket. Szuper vele dolgozni! Kedves, megbízható, pontos, minden kérésemre nagyon gyorsan reagál. Őszintén ajánlom őt bárkinek, aki szeretné felfuttatni a vállalkozását!”

J.V.

“A hirdetésekkel nagyon sok könyv elment, sokkal több, mint amennyit terveztem, úgyhogy ezt nagyon köszönöm!☺”

N.D.A.

“Hirdetéseimet Andi kezeli a Facebookon. Jó vele együtt dolgozni, mert megbízható, pontos, tapasztalt és ha kérek valamit, amint lehet, megcsinálja. Egyelőre a hirdetések kezelése az egyetlen, amit „kiszerveztem” a kezdő vállalkozásomban és ezzel rengeteg időt, energiát spóroltam meg. Semmit nem kell megtanulnom, Andi mindent beállít és a hirdetések profi módon működnek.”

N.D.A.

“Andrea rendkívül rugalmas, segítőkész „társ” volt a webshopom elkészítése során. Mindenben a segítségemre volt, akár reggel, akár napközben, akár este, amikor éppen segítségre volt szükségem. A mai napig folytatjuk a közös munkát, hiszen a közösségi oldal hirdetéseimet ő kezeli. Mindig törekszik arra, hogy a lehető legjobbat nyújtsa, folyamatosan próbál újdonságokkal előrukkolni. Hihetetlen kedves, és türelmes. Öröm vele együtt dolgozni.”

L.B.

“Andi kiváló szakember és igazi szolgáltató! Mindig részletesen elmagyarázza a legújabb trendeket és teendőket, hogy mit miért csinál, ezért úgy érzem, hogy maximálisan megbízhatok benne. Angol és német online tréningeink Facebook hirdetéseit bíztam rá, és elmondhatom, hogy nagyon sikeresen hozta a jelentkezőket: az ország minden részéről, de még Angliából, Németországból és Izraelből is regisztráltak. Tervezem, hogy további feladatokkal bízzuk meg, Google Ads kampánnyal és az Insta oldalunk felépítésével. Mindemellett nagyon kedves és öröm vele együtt dolgozni.”

L.P.

“Nagyon sokat tanultam Andi online kurzusain, de Facebook hirdetéseket is kizárólag vele együtt vagyok hajlandó indítani, mert naprakész, rugalmas, mindent érhetően elmagyaráz, és ami fontos, nem hallgatja el a tanácsokat, trükköket és ha valamilyen szemponttal nem ért egyet. Köszönöm a bizalmat és örülök, hogy megtaláltam őt!”

A.A.

“Andrea gyors, precíz, pontos, munkájára igényes. Könnyen alkalmazkodik. nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Rögtön tudta, mit szeretnék és már csinálta is az elképzeléseim alapján. Jó vele együtt dolgozni.”

M.R.A.

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook Hirdetési Szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz. Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés javasolt időtartama: 6 hónap.
 • Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés javasolt időtartama: 12 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető,elkérhetnék érte akár egymillió forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 1.000.000 Ft-ot, sem 800.000 Ft-ot, de még csak 700.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
 • A Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 599.880 Ft részletekben fizetve 12 x 49.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés esetén 6, míg a Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés esetén 12 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés:

Amennyiben a Facebook Hirdetési Szakértő alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Fizetett online hirdetési alapok, Facebook hirdetési fiók létrehozása
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Facebook hirdetés alapok
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Facebook hirdetés és az értékesítési tölcsér, Facebook hirdetéskezelő alapbeállítások, Facebook pixel, iOS14
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Facebook kampánytervezés, a kampány célja
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Hirdetésssorozat
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Hirdetés, Konkrét kampányok létrehozása 1. rész

Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó Facebook hirdetési tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 599.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.990 Ft – Fizetett online hirdetési alapok, Facebook hirdetési fiók létrehozása
 2. hónap – bruttó 49.990 Ft – Facebook hirdetés alapok
 3. hónap – bruttó 49.990 Ft – Facebook hirdetés és az értékesítési tölcsér, Facebook hirdetéskezelő alapbeállítások, Facebook pixel, iOS14
 4. hónap – bruttó 49.990 Ft – Facebook kampánytervezés, a kampány célja
 5. hónap – bruttó 49.990 Ft – Hirdetésssorozat
 6. hónap – bruttó 49.990 Ft – Hirdetés, Konkrét kampányok létrehozása 1. rész
 7. hónap – bruttó 49.990 Ft – Konkrét kampányok létrehozása 2. rész
 8. hónap – bruttó 49.990 Ft – Képszerkesztés, szövegírás
 9. hónap – bruttó 49.990 Ft – Tesztelés, optimalizálás
 10. hónap – bruttó 49.990 Ft – Tiltások
 11. hónap – bruttó 49.990 Ft – Haladó tippek és trükkök, esettanulmányok
 12. hónap – bruttó 49.990 Ft – Ügyfélkezelés, ügyfélszerzés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Facebook Hirdetési Szakértő alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft
 • A Facebook Hirdetési Szakértő haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 503.880 Ft részletekben fizetve 12 x 41.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 419.900 Ft

Mi a különbség a Facebook Hirdetési Szakértő alap- és a haladó képzés között?

Az alapképzésen megtanulsz minden szükséges alapot és a leggyakoribb, leghasznosabb hirdetések kezelését. Tehát már az alapképzésen is valódi, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást kapsz, amivel azonnal el tudsz kezdeni eredményeket elérni a Facebook hirdetések területén.

A haladó képzés tartalmazza az alapképzés anyagát, és további nagyon sok és hasznos, kifejezetten haladó hirdetéskezelői gyakorlati tudást. A haladó képzésben tanulod meg az ügyfélkezelést és a saját Facebook hirdetési vállalkozás felépítését.

Mi a különbség a mostani Facebook Hirdetési Szakértő, és a korábbi Vevőszerző Facebook Hirdetés képzések között?

A két képzés között három fő különbség van:

 1. A mostani Facebook Hirdetési Szakértői képzést, amelyre itt az oldal alján tudsz jelentkezni, a felnőttképzés keretében nyújtjuk, így arról a feljebb írtak szerint hivatalos tanúsítványt is ki tudunk állítani. A Facebook hirdetés területén erre nálunk korábban nem volt lehetőség.
 2. Ez a Facebook Hirdetési Szakértői képzés sokkal alaposabb, mint a korábbi képzésünk. Egészen részletesen belemegyünk a hirdetéskezelésbe, az egyes hirdetéstípusokba. Ráadásul azt is meg fogod tanulni, hogy mások számára – akár több cég számára egyszerre – hogyan tudsz hatékonyan Facebook hirdetéseket kezelni. Tehát amíg a korábbi képzésünk arra volt jó, hogy valaki vállalkozóként eligazodjon a Facebook hirdetések között, ez a mostani képzés teljes gyakorlati tudást ad erről a nagyon hasznos, de nagyon bonyolult területről.
 3. A Facebook Hirdetési Szakértő képzés nagyrészt teljesen újraforgatott anyagokat tartalmaz. Így nemcsak teljes gyakorlati tudást kapsz, de a legújabb felületet, beállítási lehetőségeket stb. fogod megtanulni.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Facebook hirdetéskezelőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz Facebook hirdetéskezelőként vagy éppen a hirdetésekkel keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Facebook hirdetések kezelésében szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Facebook Hirdetési Szakértő képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

Nem gond, ha nem tudsz ennyi időt rászánni, mivel a képzés videói korlátozás nélkül elérhetőek, a tempót te szabod, a haladás egyéni. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban. A képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a Facebook hirdetések területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg.

A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről.

A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook Hirdetési Szakértő képzés!

Jelentkezz a képzésre most!

További információk

Képzés típusa

Facebook hirdetési szakértő alapképzés, Facebook hirdetési szakértő haladó képzés, Facebook hirdetési szakértő alapképzés – VIP tagoknak, Facebook hirdetési szakértő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Facebook Hirdetési Szakértő alap- és haladó képzés” értékelése elsőként

Facebook Hirdetési Szakértő alap- és haladó képzés

239 900 Ft-tól