Mi a baj

a Facebookkal?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja jól a Facebookot. Fogalma sincs, hogyan építhetne nagyobb ismeretséget, vagy szerezhetne akár vevőket a Facebook segítségével.

Rád is igaz ebből
akárcsak egy is?

Szeretnél sikereket és követőket elérni a Facebookon, és tudod, hogy többet ki lehetne hozni belőle?

Láttál már jól felépített céges Facebook-oldalakat, de nem tudod, hogyan lehetne neked is a hasznodra?

Nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi médiafelülettel babrálva?

Tudod, hogy Magyarország az egyik legnépszerűbb közösségi médiafelülete a Facebook, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád?

Most szeretnéd indítani a vállalkozásodat a Facebookon?

Szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi követőket szerezhetsz, és ismertséget építhetsz a Facebookon?

Szeretnél azonnal belevágni a Facebook képzésbe.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

Facebook Online Videótanfolyam

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz, hogy ismeretséget építsenek, és több vevőt szerezzenek a Facebook segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Facebook online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi médiafelületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő „Facebookozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg. Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, könnyen követhető, gyakorlatorientált online képzés. A képzés részeként feljövő gyakorlati tippeket a saját munkádban, vállalkozásodban akár azonnal tudod gyakorolni és alkalmazni.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Facebook Online Videótanfolyam
tematikája

Az első részben részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb közösségi média tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres céges Facebook-oldalt. Itt azt is megtanulod, mit csinálj, ha most indulsz el vállalkozóként, vagy ha a vállalkozásod megakadt egy szinten, és további sikereket szeretnél elérni.

A második részben a közösségépítés részleteiben merülünk el, valamint megtanulod, milyen egy jó céges Facebook-oldal vállalkozói szemmel. Hogyan kezdj bele egy csoport, egy esemény, vagy egy élő videó készítésébe, és hogyan emeld fel olyan szintre, hogy a követőid izgatottan várják a következő posztot, bejelentkezést.

Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. részt végzed el.

Első rész

Hogyan működik a Facebook?

Hogyan működik a Facebook? Lehet, hogy meglepő, de a Facebook-felhasználók többsége már itt elakad. Ha tudod, hogy a Facebook jó dolog, mert mindenki ott van, de pontosan sosem értetted, hogy hogyan működik, akkor most a tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon mutatom be a rendszer teljes működését, amit más eddig nem mutatott meg neked. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?

A céges Facebook-oldal pontos beállítása.

 Hogyan állítsd be a Facebookot, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle.

Facebook beállítások lépésről lépésre

Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! (Megjegyzés: már az alapbeállításokon is múlhat, hogy mennyire lesz sikeres a Facebook-jelenléted!)

Közösségi média tippek

Közösségi média tippek ahhoz, hogy az olvasók szeressék, amit csinálsz. Azt is megtudod, hogyan írj érdekes posztot, hogyan legyen mindig motivációd az íráshoz.

Fejleszd ki az egyéni stílusodat!

Fejleszd ki az egyéni stílusodat! Mivel jársz jobban: ha a saját nevedben, vagy ha a vállalkozásod nevében csinálod? Meglepő lesz a válasz, és nagyon más nézőpontból mutatom be, mint amit elsőre várnál.

Miért ne félj attól, hogy kifogysz a témából?

 Meglepő és nagyon is hasznos trükköket mutatok neked, hogyan hasznosítsd a meglévő tartalmakat a későbbiekben.

Hogyan érheted el a embereket, akik követni fognak téged?

Ez egy olyan lehetőség lesz számodra, amellyel a kommunikációd elér a célpiacodhoz. Semmiképpen nem lehet kihagyni.

A céges oldal előnyei és hátrányai

Milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor a vállalkozásodat akarod népszerűsíteni. Tele van olyan beállítási lehetőségekkel a Facebook, amelyek segítenek neked, megkönnyítik a munkádat, ha jól csinálod.

Hirdetéssorozat

A hirdetéssorozat a Facebook hirdetések egy speciális kifejezése – ígérem, nem lesznek felesleges szakszavak -, amelyben meghatározzuk többek között azt, hogy hol és kiknek, illetve mikor jelenhet meg a hirdetés.

Pontosan ismerni fogod a fentiek fortélyait, és azt is lépésről lépésre megmutatom, hogyan határozd meg a célközönséged és állítsd be azt, hogy például a kosár elhagyóknak jelenjen meg a hirdetésed.

Ebben a részben beszélek az ügyfelek által – jogosan – elvárt remarketing hirdetésekről is, amikor azt szeretnék, ha olyanok látnák a hirdetéseket, akik már valahol “találkoztak” velük az online térben.

Milyen gyakran publikálj?

Megtudod, hogy neked pontosan mikor és mennyit kell a Facebookon posztolnod, hogy valóban annyi embert érj el, amennyire szükséged van. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalkozásodba mindig tudj új olvasókat, vásárlókat bevonzani, amellyel neked több bevételed, több pénzed lesz.

Statisztikák

Statisztikák, amelyekkel tudni fogod, pontosan mikor és mit csinálj. Te is pontosan tudni fogod, hogy mit és milyen gyakran nézz, hogy mindig tisztában legyél azzal, hogy éppen merre tart a vállalkozásod!

Második rész

Hogyan építs fel egy POZITÍV közösséget?
  • em mindegy, hogy kik vesznek körül téged, mennyire kell – már bocsánat, de – a „hülyékkel” foglalkoznod. Hogyan kezeld a negatív embereket? Az egyik legnagyobb visszatartó erő a közösségépítés során, amikor nem tudod, hogyan kell viszonyulni egy-egy durva beszóláshoz.
Facebook dizájnalapok

Hogyan éred el, hogy bármilyen eszközön nézik az oldaladat, mindenhol egységes megjelenésed legyen.

Canva dizájnalapok

Canva dizájnalapok, hogy a legtökéletesebb képet mutasd meg a Facebookon a vállalkozásodról. Képméretek, sablonok, és minden, amit a képszerkesztésről tudni kell. Ezzel leszel igazán ütős és figyelemfelkeltő!

Facebook-csoportok haladó szinten.

 Előnyei és hátrányai a Facebook-csoportoknak. Kinek érdemes és kinek nem érdemes csoportba gyűjteni a követőit. Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy valóban csak olyanok legyenek ott, akiket te szeretnél.

Hogyan lehelj életet egy Facebook csoportba?

Hogyan lehelj életet egy Facebook csoportba, és hogyan tartsd fenn az érdeklődést hosszú távon? Mi kell ahhoz, hogy valóban szeressék, amit nyújtasz számukra? Ez az egyik leglényegesebb pontja a csoportoknak. Ha ezt nem csinálod, akkor nem lesznek sikereid azokkal az érdeklődőkkel, akik a csoportban vannak. Ez a vállalkozásod jövőjét is megpecsételheti.

Kinek adj jogot arra, hogy kezelje az oldaladat?

Kinek adj jogot arra, hogy kezelje az oldaladat? Van az a pont, amikor már nem leszel elég egyedül kezelni a csoportot. Ilyenkor jól jön egy olyan segítség, akinek adminisztrátori vagy moderátori jogot adsz, hogy a csoport zavartalanul tudjon működni.

A csoportok okos funkciói

Használd ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel a csoportodat tanítani tudod, amelyekkel azokat az embereket éred el, akik még csak ismerkednek a termékeiddel, szolgáltatásoddal.

Facebook TIPPEK
  • Hogyan lehet kordában tartani a csoportba feltöltött képeket?
  • Hogyan lehet követni a csoportszabályzatban megengedett adásvételi üzleteket?
  • Mikor érdemes egy posztot zárni, hogy ne írhassanak többen a bejegyzés alá?
  • Mikor és kinek van lehetősége valakit letiltani és elrejteni, hogy ne zavarják a tagokat?
  • Hogyan kezeld a file-okat, amiket mindenki elérhet és szerkeszthet?
Élő videók, amelyekkel kitűnhetsz a többiek közül

Indíts Facebook élő videót, hogy szóban tudj kommunikálni a követőiddel. Online élő videóban minden olyan dolgot el tudsz mondani, amihez eddig offline, személyes találkozót kellett létrehoznod.

Facebook Creator Studio

Facebook Creator Studio, ami egy áldás, hiszen a Facebookra és az Instagramra is tudsz időzíteni előre. Egy eszköz, amivel átlátod a tartalmakat és a bejegyzések eredményeit.

Konkurensek vizsgálata

Megismered azokat az eszközöket, amlyekkel a konkurenseidet górcső alá tudod venni. Meg fogsz lepődni, hogy nem is azok a veszélyes konkurenseid, akikről eddig hitted. Lépj te is magasabb szintre, hogy a konkurencia szó neked ne okozzon gondot!

Mire képes
a Facebook?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Facebookot arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.

Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Facebookot annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Valóban működő, azonnal alkalmazható tippeket adok neked a Facebookról használatáról. Ez nem rizsa, nem mellébeszélés. Az elmúlt években egy nagyon stabil és pozitív csapatot sikerült összetartanunk, amellyel, több, mint 11.000 valódi, elkötelezett követőt szereztünk ezekkel a módszerekkel – megtanítjuk neked is, hogyan lehetséges ez!

Mi eladni is tudunk a Facebook segítségével, ezt is megtanulod, hogyan csináld!

Nem trükközés, átverés, amit tanulni fogsz, értékes Facebook-fiók és -követői bázis építésére tanítalak meg!

Facebook Online Videótanfolyam

Jelentkezz most!

Kern-Huber Lívia Facebook szakértő

A képzés egy részét Kern-Huber Lívia Facebook szakértő tartja.

A Facebook-csoportok kezelése kapcsán egy olyan valakit kértem fel segítségül, aki közel 20 profilt és csoportot kezel munkája során. Ő Kern-Hujber Lívia, aki meg fogja neked mutatni azokat a részleteket, amelyek speciális technikai beállításokat igényelnek.

Úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz tőlem.

Mészáros Andrea

Mit mondanak mások

képzéseinkről?

Mit nyújtunk a

Facebook Online Videótanfolyamon?

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A Webáruház keresőoptimalizálása képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. Akár többször is visszanézhető.

Online anyagok

Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol szakértő kollégáink válaszolnak.

Gyakorlati feladatok

Gyakorlati példák és feladatok, amik segítik a megértésed, és tesztelheted a tudásod.

Örökös hozzáférés

A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nemcsak a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Facebook Online Videótanfolyam
képzés árak

Első rész

329.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

6 x 65.980 Ft 

RÉSZLETFIZETÉSSEL 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Első + második rész egyben

569.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 12 x 56.990 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Facebook Online Videótanfolyam

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a

képzéssel kapcsolatban?

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Facebook területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a Facebook-tanfolyamot. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre