Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Facebook
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Facebook képzés ikonok

Hogyan legyél a Facebookon sikeres vállalkozó?

Érdekel a válasz? Olvass tovább!!!

Mi a baj a Facebookkal?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja jól a Facebookot. Fogalma sincs, hogyan építhetne nagyobb ismeretséget, vagy szerezhetne akár vevőket a Facebook segítségével.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnél sikereket és követőket elérni a Facebookon, és tudod, hogy többet ki lehetne hozni belőle?
 • … láttál már jól felépített céges Facebook-oldalakat, de nem tudod, hogyan lehetne neked is a hasznodra?
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségi médiafelülettel babrálva?
 • … tudod, hogy Magyarország az egyik legnépszerűbb közösségi médiafelülete a Facebook, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád?
 • … most szeretnéd indítani a vállalkozásodat a Facebookon?
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi követőket szerezhetsz, és ismertséget építhetsz a Facebookon?
 • … szeretnél azonnal belevágni a Facebook képzésbe.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2020-ban szükségük van ahhoz, hogy ismeretséget építsenek, és több vevőt szerezzenek a Facebook segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Facebook online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi médiafelületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő „Facebookozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Facebook online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző feladatok elvégzésére a Facebookon.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Facebook online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Facebook online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Facebook online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Facebook képzés szem

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tartalmaz a 2 részből álló Facebook-tanfolyam?

Az első részben részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb közösségi média tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres céges Facebook-oldalt. Itt azt is megtanulod, mit csinálj, ha most indulsz el vállalkozóként, vagy ha a vállalkozásod megakadt egy szinten, és további sikereket szeretnél elérni.

A második részben a közösségépítés részleteiben merülünk el, valamint megtanulod, milyen egy jó céges Facebook-oldal vállalkozói szemmel. Hogyan kezdj bele egy csoport, egy esemény, vagy egy élő videó készítésébe, és hogyan emeld fel olyan szintre, hogy a követőid izgatottan várják a következő posztot, bejelentkezést.

Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. részt végzed el.

Az 1. rész tartalmából

 • Hogyan működik a Facebook? Lehet, hogy meglepő, de a Facebook-felhasználók többsége már itt elakad. Ha tudod, hogy a Facebook jó dolog, mert mindenki ott van, de pontosan sosem értetted, hogy hogyan működik, akkor most a tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon mutatom be a rendszer teljes működését, amit más eddig nem mutatott meg neked. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?
 • A céges Facebook-oldal pontos beállítása. Hogyan állítsd be a Facebookot, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni belőle.
 • Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! (Megjegyzés: már az alapbeállításokon is múlhat, hogy mennyire lesz sikeres a Facebook-jelenléted!)
 • Közösségi média tippek ahhoz, hogy az olvasók szeressék, amit csinálsz. Azt is megtudod, hogyan írj érdekes posztot, hogyan legyen mindig motivációd az íráshoz.
 • Fejleszd ki az egyéni stílusodat! Mivel jársz jobban: ha a saját nevedben, vagy ha a vállalkozásod nevében csinálod? Meglepő lesz a válasz, és nagyon más nézőpontból mutatom be, mint amit elsőre várnál.
 • Miért ne félj attól, hogy kifogysz a témából? Meglepő és nagyon is hasznos trükköket mutatok neked, hogyan hasznosítsd a meglévő tartalmakat a későbbiekben.
 • Hogyan érheted el a embereket, akik követni fognak téged? Ez egy olyan lehetőség lesz számodra, amellyel a kommunikációd elér a célpiacodhoz. Semmiképpen nem lehet kihagyni.
 • A céges oldal előnyei és hátrányai. Milyen szempontokat kell figyelembe venned, amikor a vállalkozásodat akarod népszerűsíteni. Tele van olyan beállítási lehetőségekkel a Facebook, amelyek segítenek neked, megkönnyítik a munkádat, ha jól csinálod.
 • Mire figyelj, ha céges oldalt hozol létre, mik a buktatók? Egyszer kell megcsinálni, hogy utána ne kelljen bosszankodnod azon, hogy nem azt éred el, amit akartál.
 • Milyen gyakran publikálj? Megtudod, hogy neked pontosan mikor és mennyit kell a Facebookon posztolnod, hogy valóban annyi embert érj el, amennyire szükséged van. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalkozásodba mindig tudj új olvasókat, vásárlókat bevonzani, amellyel neked több bevételed, több pénzed lesz.
 • Statisztikák, amelyekkel tudni fogod, pontosan mikor és mit csinálj. Te is pontosan tudni fogod, hogy mit és milyen gyakran nézz, hogy mindig tisztában legyél azzal, hogy éppen merre tart a vállalkozásod!

Az 2. rész tartalmából

 • Hogyan építs fel egy POZITÍV közösséget? Nem mindegy, hogy kik vesznek körül téged, mennyire kell – már bocsánat, de – a „hülyékkel” foglalkoznod. Hogyan kezeld a negatív embereket? Az egyik legnagyobb visszatartó erő a közösségépítés során, amikor nem tudod, hogyan kell viszonyulni egy-egy durva beszóláshoz.
 • Facebook dizájnalapok. Hogyan éred el, hogy bármilyen eszközön nézik az oldaladat, mindenhol egységes megjelenésed legyen.
 • Canva dizájnalapok, hogy a legtökéletesebb képet mutasd meg a Facebookon a vállalkozásodról. Képméretek, sablonok, és minden, amit a képszerkesztésről tudni kell. Ezzel leszel igazán ütős és figyelemfelkeltő!
 • Facebook-csoportok haladó szinten. Előnyei és hátrányai a Facebook-csoportoknak. Kinek érdemes és kinek nem érdemes csoportba gyűjteni a követőit. Milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy valóban csak olyanok legyenek ott, akiket te szeretnél.
 • Hogyan lehelj életet egy Facebook csoportba, és hogyan tartsd fenn az érdeklődést hosszú távon? Mi kell ahhoz, hogy valóban szeressék, amit nyújtasz számukra? Ez az egyik leglényegesebb pontja a csoportoknak. Ha ezt nem csinálod, akkor nem lesznek sikereid azokkal az érdeklődőkkel, akik a csoportban vannak. Ez a vállalkozásod jövőjét is megpecsételheti.
 • Kinek adj jogot arra, hogy kezelje az oldaladat? Van az a pont, amikor már nem leszel elég egyedül kezelni a csoportot. Ilyenkor jól jön egy olyan segítség, akinek adminisztrátori vagy moderátori jogot adsz, hogy a csoport zavartalanul tudjon működni.
 • A csoportok okos funkciói. Használd ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel a csoportodat tanítani tudod, amelyekkel azokat az embereket éred el, akik még csak ismerkednek a termékeiddel, szolgáltatásoddal.
 • Facebook TIPPEK:
  • Hogyan lehet kordában tartani a csoportba feltöltött képeket?
  • Hogyan lehet követni a csoportszabályzatban megengedett adásvételi üzleteket?
  • Mikor érdemes egy posztot zárni, hogy ne írhassanak többen a bejegyzés alá?
  • Mikor és kinek van lehetősége valakit letiltani és elrejteni, hogy ne zavarják a tagokat?
  • Hogyan kezeld a file-okat, amiket mindenki elérhet és szerkeszthet?
 • Élő videók, amelyekkel kitűnhetsz a többiek közül. Indíts Facebook élő videót, hogy szóban tudj kommunikálni a követőiddel. Online élő videóban minden olyan dolgot el tudsz mondani, amihez eddig offline, személyes találkozót kellett létrehoznod.
 • Facebook Creator Studio, ami egy áldás, hiszen a Facebookra és az Instagramra is tudsz időzíteni előre. Egy eszköz, amivel átlátod a tartalmakat és a bejegyzések eredményeit.
 • Konkurensek vizsgálata. Megismered azokat az eszközöket, amlyekkel a konkurenseidet górcső alá tudod venni. Meg fogsz lepődni, hogy nem is azok a veszélyes konkurenseid, akikről eddig hitted. Lépj te is magasabb szintre, hogy a konkurencia szó neked ne okozzon gondot!

Fontos!!!

Valóban működő, azonnal alkalmazható tippeket adok neked a Facebookról használatáról. Ez nem rizsa, nem mellébeszélés.

 • Az elmúlt években egy nagyon stabil és pozitív csapatot sikerült összetartanunk, amellyel, több, mint 11.000 valódi, elkötelezett követőt szereztünk ezekkel a módszerekkel – megtanítjuk neked is, hogyan lehetséges ez!
 • Ha valahol, a mi területünkön igazán nehéz érdekes képeket készíteni – tehát arra is kapsz megoldást, ha nem tudod, mit posztolhatnál!
 • Eladni is tudunk a Facebook segítségével, ezt is megtanulod, hogyan csináld!
 • Nem trükközés, átverés, amit tanulni fogsz, értékes Facebook-fiók és -követői bázis építésére tanítalak meg!

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Facebook?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Facebookot arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Facebookot annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Mintegy másfél hete jutottam el oda, hogy elkezdtem a követőket gyűjteni a kikövetés-bekövetés módszerével – természetesen a posztolásokkal együtt. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Egy különlegesség

A Facebook-csoportok kezelése kapcsán egy olyan valakit kértem fel segítségül, aki már 2018 óta segíti a Honlapra Fel!-nél a csoportok működését. Kern-Hujber Lívia, aki közel 20 profilt és csoportot kezel munkája során, meg fogja neked mutatni azokat a részleteket, amelyek speciális technikai beállításokat igényelnek.

Úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz tőlem.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Facebook online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Facebook online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, hiszen egy felkészült közösségi médiamenedzser tudásánál is többet kapsz belőle, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, sem 200.000 Ft-ot, de még csak 150.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Jelentkezz most a képzésre!

A 1-2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó Facebook tudást sajátíthatod el.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Facebook online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Amennyiben a Facebook online videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Facebook online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Facebook online videótanfolyam 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Facebook online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a Facebook-tanfolyamot. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Facebook területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Facebook online tanfolyam

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Facebook szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Facebook kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Jelentkezz most a képzésre!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

További információk

Képzés típusa

Facebook videótanfolyam 1. rész, Facebook videótanfolyam 1. rész – VIP tagoknak, Facebook videótanfolyam 1-2. rész, Facebook videótanfolyam 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Facebook online videótanfolyam” értékelése elsőként

Facebook online videótanfolyam

40 900 Ft-tól