Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlati
Google Ads szakértő
képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Jelentkezz a képzésre most!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Ismerd meg a 21. század egyik legjövedelmezőbb területét – a Google Ads hirdetéseket

Google Ads szakértő

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál az online marketing, azon belül is a hirdetések területén.
 • Gyakorlati, használható hirdetéskezelői tudást keresel.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre az online hirdetésekből.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd végre a hatékony hirdetéskezelés minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél betanítani egy valóban eredményes hirdetéskezelő kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Eleged van már abból, hogy a hirdetések neked csak a pénzt viszik, és szeretnéd végre te is megtanulni, hogyan lehet az online hirdetésekkel a pénzből még több pénzt csinálni.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz a Google Ads hirdetések területén.
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Google Ads szakértő képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Elindítom a 100%-ban otthonról online végezhető, kifejezetten gyakorlat- és eredményorientált, hivatalos tanúsítványt adó, Google Ads szakértő tanfolyamát.
Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Nem pusztán az Ads “kezelését” fogod megtanulni, hanem az eredményes hirdetéskezelést. Mit jelent ez? Hogy a hirdetésre elköltött forintokból valóban még több pénzt tudj csinálni. Ez az online hirdetések lényege, mégis kevesen értenek igazán ehhez!

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.
Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online hirdetések témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat és trükköket fogsz megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni a Google hirdetések területén.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Ahogy írtam, a Google Ads és az online hirdetések a 21. század egyik legjövedelmezőbb területe. És ez nem csak a Google-re igaz, hiszen tudjuk jól, nem keveset keresnek a hirdetéseken.
De az az igazság, hogy aki igazán sok pénzt akar keresni az interneten, az ma is és már nagyon régóta hirdetésekkel dolgozik. Hirdetések nélkül egyszerűen nem lehet online sok pénzt keresni – ezt bármelyik tapasztalt online vállalkozó vagy online marketinges elmondja neked.

Számodra így lehet hasznos a semmivel össze nem mérhető, gyakorlati Google Ads tudás, amit a képzésen meg fogsz szerezni:

 • Megtanulsz egy olyan szakmát, amire hihetetlenül nagy igény van. Rengetegen keresnek jó hirdetéskezelő szakembert – de ebből sajnos nagyon kevés van a piacon. Most itt az idő, hogy aki a hirdetését profikra szeretné bízni, az rád találjon!
 • Ha vállalkozó vagy, akkor beléphetsz végre a “nagy ligába”. Hatékony hirdetéseket leszel képes futtatni, amivel szinte tetszésed szerint növelheted a céged elérését, forgalmát és akár profitját.
 • Ha bármikor saját vállalkozásodat szeretnéd hirdetni, akkor nem kell most már a pénzedet az ablakon kidobni nem működő hirdetésekre, nem kell hozzá nem értő, de hetet-havat ígérgető “szakemberekre”bízni a Google Ads fiókodat.

PPC hirdetéskezelő

A Google Ads hirdetések kezelésére az online marketing szakmában általában PPC hirdetésekként, a szakemberekre PPC hirdetéskezezlőként hivatkoznak.

A PPC az angol Pay-Per-Click, azaz “fizetés kattintások után” kifejezés rövidítése. Arra utal, hogy a Google Ads esetében – hagyományosan és általában, bár ma már messze nem minden esetben – a kattintás után fizet a hirdető.

Itt is és a Google Ads szakértő képzésemben is igyekszem mindenki számára érthetően, felesleges szakszavak nélkül fogalmazni. De a PPC kifejezéssel elkerülhetetlenül fogsz találkozni, ha ezen a területen mozogsz, ezért néhány helyen itt is használom.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Google Ads szakértő tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb és leghatékonyabb Google Ads képzésben részesülj. A gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni Google Ads hirdetéskezelőként, el tudj helyezkedni ebben a szakmában vagy valóban hatékony hirdetésekkel végre fel tudd pörgetni meglévő vállalkozásodat.

Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • PPC hirdetéskezelőként elhelyezkedsz. Ez a hivatalos neve az Ads-típusú hirdetéseket kezelő szakmának, amiben hatalmas igény van a valóban eredményeket produkálni képes szakemberekre! Nem csak a megfelelő gyakorlati tudásod lesz meg ahhoz, hogy ezen a vonzó 21. századi területen elhelyezkedj, de a hivatalos tanúsítvány ezt a tudásodat igazolni is fogja.
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ez a Google Ads és hirdetéskezelői tudás, amit ezen a tanfolyamon megtanulsz, bármilyen témában lehetőséget fog neked adni, hogy meghódítsd az online piacteret.
 • Google Ads hirdetéskezelő vállalkozást építesz. Ez egy hihetetlenül felkapott terület, rengeteg cég keres olyan vállalkozókat, aki a hirdetéseit hatékonyan tudja kezelni.
 • Google Ads hirdetéskezelő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásodban. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a Google Ads hirdetések kezelésének gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan végezheted akár otthonról is, vállalkozás keretében, és hogy hogyan építs ebből magadnak versenyképes jövedelmet.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról. Ez a képzés egyben nálunk is belső hirdetéskezelési képzés lesz, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes Google Ads hirdetéskezelés valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.
Ezért a Honlapra Fel! Google Ads szakértő képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Gyakorlati feladatok a tanfolyam alatt és után, hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is, a Google Ads szakértő képzés részeként a gyakorlati tippeket a saját munkádban, vállalkozásodban tudod gyakorolni és alkalmazni.
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Google Ads szakértő képzés

Mivel az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) vagyunk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy a Google Ads hirdetések hatékony kezelésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Google Ads szakértő képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a online Google Ads szakértő alap- és haladó képzés tematikáját. A képzés mindkét része nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre.

Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.
Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Google Ads szakértő képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

A Google Ads szakértő tanfolyam célja

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek, ami itt csak pár szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan érj el gyakorlati eredményeket a Google Ads hirdetések kezelésében.

A Google Ads képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.

Ez a legfontosabb!

Ennek a Google Ads szakértő képzésnek a legfontosabb előnye, hogy a hatékony hirdetéskezelést fogod megtanulni abból a nézőpontból, hogy a legkevesebb pénz elköltésével a legtöbbet hozd ki a hirdetésekből.

Ezt már rögtön a tematika elején is látni fogod (lásd lejjebb), hiszen azzal fogunk kezdeni a képzésen, hogy megértsd, hogyan lehet a hirdetésekből egyáltalán pénzt csinálni, és min múlik igazából az, hogy akár a saját vállalkozásodban, akár mások hirdetéseit kezelve valóban hatékony, jövedelmező hirdetéseket tudj futtatni.

A hirdetéskezelői képzések általában a felület bemutatásáról szólnak. Ez is hasznos persze – és ez a Google Ads szakértői képzésünknek természetesen része -, de önmagában kevés. A hirdetésekkel sajnos nagyon sok pénzt el lehet szúrni, ha az ember nem tudja, hogy pontosan mire figyeljen. Egy igazi “varázsló” kezében viszont a hirdetések valódi “pénzgyárrá” változnak, vagyis egy igazi PPC szakember ténylegesen minden, hirdetésre elköltött forintból többet tud csinálni.

Ha saját hirdetéseidet kezeled, akkor tudod, hogy miért nagyon fontos ez, ha pedig másnak szeretnél hirdetéseket kezelni, akkor gondold végig, mekkora érték lesz, ha igazán hatékony eredményeket fogsz tudni elérni a hirdetések területén.

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol szakértő válaszokat kaphatsz tőlem, vagy kollégáimtól. Igyekszünk a segítségedre lenni.
 • Személyes workshop. 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb online marketing trendekről hallhatsz szakértő tippeket. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy online marketinges vállalkozóként üzleti kapcsolatépítés keretében az ügyfeleinkkel összehozzunk.
 • Gyakorlati feladatok.

A Google Ads szakértő alapképzés tematikája

 • Fizetett online hirdetés alapok
  Pontosan meg fogod érteni, hogy bármilyen online hirdetési rendszer (akár a Google Ads, akár pl. a Facebook) mitől működik igazán jól. Stabil alapok nélkül nincs biztos szakmai tudás – és itt éppen ezeket a sziklaszilárd, stabil alapokat kapod meg!
 • Google Ads regisztráció
  Megismered, hogyan tudsz új Google Ads fiókot indítani.
 • A Google Ads felülete
  Mi ez a felület egyáltalán, és hogyan működik? Ha ezt megérted, már leküzdötted az első akadályt, amivel a legtöbben szembenéznek a hirdetések terén, és végre nem a technika lesz az akadálya annak, hogy sikeres legyél!
 • A Google Ads működése
  Nem a felület (azt már az előző pontban néztük), hanem ami konkrétan a rendszer mögött van.
  Ha hatékonyan akarsz hirdetni a Google Ads-szel, akkor meg kell értened, hogy hogyan alakulnak ki a hirdetési árak, mik azok az aukciók, mik a hirdetések rangsorolásának alapjai, mi az a minőségi mutató, ami nagymértékben meghatározza nemcsak azt, hogy mennyit fogsz fizetni a hirdetésekért, de azt is, hogy egyáltalán megjelennek-e.
  De ezen kívül ebben a részben még rengeteg dolgot nézünk meg, többek között:
  • Hozzáférés a megbízód fiókjához – ha nem csak a saját hirdetéseidet kezeled, akkor itt meg fogod tanulni, hogyan tudsz hozzáférni más (a megbízód, ügyfeled) fiókjához.
  • A különböző hirdetésfajták – alapszinten átnézzük, hogy milyen hirdetésfajták vannak a Google Adsben. Ezeket később a képzés részeként részletesen fogjuk venni.
  • Számlázás – hol találod a számlát, milyen fizetési lehetőségek vannak, mit kezdj az ÁFA-val stb.
  • Google Ads hirdetési szabályok – ha ezeket nem ismered, akár örökre eltilthatnak a Google Ads kezelésétől!
 • A Google Ads “szentháromság”
  Van három dolog, aminek együtt kell állnia a sikeres Google Ads kampányokhoz. Ha bármelyik is kilóg, csak a pénzed költöd, Ha viszont ezek rendben vannak, a hirdetéseid hirtelen elkezdik hozni az eredményeket!
 • Az 5 fő elem
  Megtanulod az 5 fő elemet, amiből minden egyes Google Ads hirdetés áll. Ha ezeket megérted, nem csak hirdetést összerakni lesz majd gyerekjáték a számodra, de sokkal könnyebben meg fogod találni, hogy hol a hiba, ha egy hirdetés nem megy.
  Ráadásul bármennyire hihetetlen, de ez az 5 elem változatlan már évek óta a Google Ads hirdetési rendszerében. Tehát ha megérted ezeket az alapokat, még akkor is tudni fogod majd, hogy hogyan kell sikeresen hirdetni, ha változik maga a hirdetési felület. Ami azért valljuk be, elég gyakran megtörténik. Ugye tudod, mekkora előny lesz ez számodra azokhoz képest, akik minden hónapban újra tanulják a kattintgatást?
 • Google Ads és az értékesítési tölcsér
  Mit jelent pontosan az értékesítési tölcsér, hogyan tudod ezt hatékonyan használni a saját vagy a megbízód vállalkozásában, és hogyan tudod az Ads hirdetéseket ezzel összehangolni?
  A legfőbb oka, amiért sokan nem tudnak pénzt keresni az Ads segítségével, hogy vagy nincs online marketing stratégiájuk, vagy nem tudják ebbe beleilleszteni a Google Ads hirdetéseket. Itt tiszta lesz számodra, hogy akár a saját cégedben, akár ha másnak dolgozol, mit kell pontosan látnod a sikeres Google Ads hirdetésekhez!
 • Google Ads induló beállítások
  Már csak azzal, ha tudod, hogy egy új fiók létrehozásakor vagy egy fiók átvételekor pontosan miket kell beállítani (sok ilyen van!!!), sokkal profibb leszel.
  Egyrészt azonnal képes leszel eredményeket elérni, másrészt akár szó szerint hónapokat spórolhatsz magadnak vagy a megbízódnak.
 • Összekapcsolás más eszközökkel
  Többek között Google Analytics, Google Tag manager.
 • A kulcsszótervező professzionális használata
  A Google Ads kulcsszótervező egy zseniális eszköz, amit keresőhirdetésekre vagy akár keresőoptimalizálásra is lehet használni. Most végre professzionális módon képes leszel használni!
 • Keresőhirdetések
  A keresőhirdetések a Google Ads alapja, valaha ezzel indult el ez a mára hatalmassá nőtt rendszer. Végre pontosan megérted, hogy mitől tudnak egyesek rengeteg pénzt keresni ezekkel a hirdetésekkel, míg mások csak a pénzt szórják.
  Ez egy hatalmas terület, és teljes részletességgel meg fogod tanulni a keresőhirdetések kezelését. A teljesség igénye nélkül ebben a részben a következők találhatók:
  • Keresőhirdetések kezelése. Pontosan megtanulod, hogyan állíts be és kezelj keresőhirdetéseket.
  • A kulcsszavak kiválasztásának szabályai. Megsúgom, akár ezen az egy ponton is simán múlhat, hogy csak a pénzt szórod az ablakon, és a Google-t gazdagítod (sajnos az alapbeállítás esetén a legtöbbször igen), vagy pedig valóban hatékony kampányokat tudsz összerakni, amik neked vagy a megbízódnak hozzák majd a pénzt.
  • A keresőhirdetés szövegírás szabályai – A Google Ads hirdetésekben néhány szóból kell kihozni a legtöbbet. Meg fogod tanulni, hogy mik a legfontosabb szempontok, amiket a látogatók és a Google is szeretnek!
  • Keresőhirdetés tippek és trükkök. Rengeteg tipp és trükk, amivel kevesebb pénzből hatékonyabb hirdetési eredményeket tudsz majd elérni a keresőhirdetésekkel.
 • Display hirdetések
  A Display hirdetések egy másik hatalmas terület az Google Adsben. Gyakorlatilag azokról a “képes” hirdetésekről beszélünk, amelyek más weboldalakon vagy akár YouTube videókon is megjelennek.
  A keresőhirdetések mellett a Display hirdetések ismerete hihetetlen gazdag ismeretet és biztos alapot nyújt ahhoz, hogy hatékonyan tudj hirdetéseket kezelni.
  Ez is egy hatalmas anyagrész, rengeteg dolgot fogsz megtanulni, és képes leszel Display hirdetéseket kezelni. Ebben az anyagrészben a teljesség igénye nélkül az alábbiakat is meg fogod tanulni:
  • Display hirdetések kezelése. Pontosan megtanulod, hogyan állíts be és kezelj display hirdetéseket.
  • Szövegírási tippek és trükkök. A display hirdetéseknél is vannak szövegek, ezekhez adok segítséget.
  • Gmail hirdetések. A display hirdeétseken belül a felhasználók Gmail fiókjaiban is meg tudsz jeleníteni hirdetéseket, amik többé-kevésbé egy emailnek néznek ki.

A Google Ads szakértő haladó képzés tematikája

 • Saját közönségek létrehozása
  A haladó hirdetéskezelés részeként megtanulsz profi szinten saját közönségeket (Remarketing közönségek, egyéni közönségek, kombinált közönségek) létrehozni és kezelni.
 • A legdurvább célzási trükk.
  A saját és a konkurenseid honlapját fogjuk felhasználni arra, hogy valóban azokra célozz, akik a te célcsoportod, akiket te sikerrel elérsz. Tudod mit jelent ez? Hogy sokkal hatékonyabban, vagyis sokkal olcsóbban fogsz tudni hirdetni, és sokkal jobban fogják a hirdetéseidet szeretni!
 • Remarketing hirdetések
  A remarketing esetében azokra célzol, akik már érdeklődtek a vállalkozás, a honlap, a termék stb iránt. Ők a legelkötelezettebbek, őket a legkönnyebb megfogni. De hogyan csináld? A részleteket, pontos technikai beállításokkal együtt megnézzük a képzésen.
 • Tesztelés – a sikeres online marketing egyik titka
  Minden sikeres online marketing tevékenység, így a hirdetések egyik titka is, hogy teszteljünk. Itt végre megérted, hogyan lásd, hogy mi működik és mi nem. Ha pedig megtartod, ami működik, és kidobod, ami nem, akkor a hirdetéseid hatékonyak lesznek. Ez ilyen egyszerű!
 • Videós hirdetések (YouTube)
  Az egyik legjobb lehetőség a Google Ads rendszerében a videós hirdetések létrehozása. Magyarul hirdetés a YouTube-on.
  Miért? Mert kevesen csinálják. Ehhez persze kellenek videók, de ha ügyfeleknek kezeled az Ads fiókját, akkor lesz köztük, akiknek ez nem probléma. Akkor pedig ezzel a lehetőséggel nagyot fogsz tudni dobbantani! Megsúgom, nálunk is ez az egyik leginkább bevált hirdetési formátum.
  Ebben a részben teljesen megtanulod létrehozni és kezelni a videós hirdetéseket.
 • Discovery hirdetések
 • Shopping hirdetések
  Webáruházaknak kötelező ez a viszonylag új rendszer a Google Ads-ben. Borzasztóan egyszerűen lehet vele webshop termékeket hirdetni, és a rossz hírem az, hogy ha te nem csinálod, akkor a konkurencia fogja!
 • Haladó anyagok és tippek
  Rengeteg haladó anyagot és tippet tartogatok számára. A képzésnek ezen a pontján már pontosan érteni fogod, hogy hogyan működik az Ads, mire kell figyelni, és létre is fogsz tudni hozni hirdetéseket.
  Itt az ideje, hogy az Ads tudásodat igazán profi szintre pörgesd. Többek között az alábbiakat fogod megtanulni:
  • Hirdetések, kampányok, hirdetéscsoportok stb. profi szintű szervezése
  • Negatív listák (kulcsszavak és további negatív listák kezelése – rengeteget spórolhatsz ezzel!)
  • Ajánlattételi stratégiák
  • Költségkeret tippek
  • Kép tippek. A képes hirdetéseidhez adok rengeteg tippet
  • Keresőoptimalizálás vs. Google Ads. Végre tiszta vizet öntünk a pohárba, és pontosan megérted, hogy melyiknek mi a helye az online marketingedben, hogyan támogatják egymást, és miért (és hogyan) kell mindkettőt használnod!
  • Különböző fiókok kezelése. Már egy kisebb cég esetében is elképzelhető, hogy érdemes több Google Ads fiókot üzemeltetni. Ennek a részleteit fogod megismerni.
  • MCC Manager Account. Ha másoknak kezelsz hirdetéseket, akkor érdemes lesz egy menedzser fiókot létrehoznod.
  • Hirdetések, listák elnevezése. Ez így talán nem hangzik érdekesnek, de hidd el, már egy közepes hirdetési költés esetén is könnyen bele lehet zavarodni a különböző elnevezésekbe. Segítek olyan rendszert kialakítani, amivel több ügyfelet és akár rengeteg hirdetést is könnyen átláthatóan fogsz tudni kezelni.
  • Speciális optimalizálási megoldások. Ha igazán hatékonyan akarsz hirdetni, ezeket mind ismerned kell. A Google sajnos az alapbeállításokkal sokszor saját magának kedvez. Viszont többé ettől nem kell félned: minden esetben a legtöbbet fogod tudni kihozni a hirdetéseidből. Olyan dolgokat veszünk itt, mint optimalizálás időre, napra, mobilra, földrajzi helyre; licit stratégiák és árazási modellek; költségkeret elosztása; keresések optimalizálása; haladó konverzió-optimalizáló tippek és trükkök; valamint keresési kifejezések szűrése.
  • Hatékony landing (érkezési) oldal. Hiába jó a hirdetés, ha a céloldal (landing oldal, érkezési oldal) nem megfelelő, akkor valószínűleg a kampányra szánt összeg nagyrészt kidobott pénz lesz. Ebben a részben azonban végre te is megtanulsz a Google Ads hirdetésekhez hatékony érkezési oldalt készíteni, így ezek után nem fogod már a honlapodon elveszíteni a drága pénzért megszerzett látogatókat!
 • Google Ads ügyfélkezelés
  Hogyan kezelj ügyfeleket, ha vállalkozásként mások Google Ads fiókjait, hirdetéseit kezeled.
 • Miért érzik sokan átverésnek, ha ügynökséggel dolgoznak?
  Nem akarok általánosítani, de a tapasztalatom szerint a magyar kisvállalkozók nagy része csalódott már AdWords ügynökségben. Ennek sajnos megvan a pontos oka, és ezt is meg fogod érteni ezen a képzésen!
  Ha a saját hirdetéseidet kezeled, akkor végre nem csak azt érted meg, eddig miért nem szeretted ezt a munkát kiadni, hanem hatékony is leszel.
  Ha vállalkozásban szeretnél Ads hirdetéseket kezelni, akkor ez egy olyan tudás lesz számodra, amivel pontosan tudni fogod, hogy mit kell letenned az asztalra, ha hosszú távú, elégedett ügyfeleket szeretnél.
 • Ügyfélszerzés
  Hogyan szerezz ügyfeleket a PPC hirdetéskezelői vállalkozásodba. Megmutatom neked, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a Google Ads hirdetések kezelését vállalkozásban, másoknak végezd, és ezen a területen sikeresen szerezz ügyfeleket.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

 

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz. Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Google Ads szakértő alapképzés javasolt időtartama: 6 hónap.
 • Google Ads szakértő haladó képzés javasolt időtartama: 12 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, elkérhetnék érte akár egymillió forintot is.
De nem teszem! Nem kérek érte 1.000.000 Ft-ot, sem 900.000 Ft-ot, de még csak 700.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Google Ads szakértő alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
 • A Google Ads szakértő haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 599.880 Ft részletekben fizetve 12 x 49.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Google Ads szakértő alapképzés esetén 6, míg a Google Ads szakértő haladó képzés esetén 10 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Google Ads szakértő alapképzés:

Amennyiben a Google Ads szakértő alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Fizetett online hirdetés alapok, Google Ads regisztráció
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Google Ads alapok
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Google Ads és az értékesítési tölcsér, Google Ads induló beállítások
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Kulcsszótervező, keresőhirdetések 1. rész
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Keresőhirdetések 2. rész, display hirdetések 1. rész
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Display hirdetések 2. rész

Google Ads szakértő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó Google Ads tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Google Ads szakértő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 599.880 Ft< lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.990 Ft – Fizetett online hirdetés alapok, Google Ads regisztráció
 2. hónap – bruttó 49.990 Ft – Google Ads alapok
 3. hónap – bruttó 49.990 Ft – Google Ads és az értékesítési tölcsér, Google Ads induló beállítások
 4. hónap – bruttó 49.990 Ft – Kulcsszótervező, keresőhirdetések 1. rész
 5. hónap – bruttó 49.990 Ft – Keresőhirdetések 2. rész, display hirdetések 1. rész
 6. hónap – bruttó 49.990 Ft – Display hirdetések 2. rész
 7. hónap – bruttó 49.990 Ft – Saját közönségek, remarketing hirdetések
 8. hónap – bruttó 49.990 Ft – Tesztelés, optimalizálás
 9. hónap – bruttó 49.990 Ft – Videós hirdetések
 10. hónap – bruttó 49.990 Ft – Felfedezési (discovery) hirdetések, Shopping hirdetések
 11. hónap – bruttó 49.990 Ft – Haladóbb anyagok, tippek
 12. hónap – bruttó 49.990 Ft – Felfedezési (discovery) hirdetések, Shopping hirdetések, Haladóbb anyagok, tippek, Ügyfélkezelés, Ügyfélszerzés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Google Ads szakértő alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft
 • A Google Ads szakértő haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 503.880 Ft részletekben fizetve 12 x 41.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 419.900 Ft

Mi a különbség a Google Ads szakértő alap- és a haladó képzés között?

Az alapképzésen megtanulsz minden szükséges alapot és a leggyakoribb, leghasznosabb hirdetések kezelését. Tehát már az alapképzésen is valódi, azonnal alkalmazható gyakorlati tudást kapsz, amivel azonnal el tudsz kezdeni eredményeket elérni a PPC hirdetések területén.

A haladó képzés tartalmazza az alapképzés anyagát, és további nagyon sok és hasznos, kifejezetten haladó hirdetéskezelői és Google Ads trükköt gyakorlati tudást. A haladó képzésben tanulod meg az ügyfélkezelést és a saját Google Ads vállalkozás felépítését.

Mi a különbség a mostani Google Ads szakértő, és a korábbi Ads képzések között?

A két képzés között három fő különbség van:

1. A mostani Google Ads szakértői képzést, amelyre itt az oldal alján tudsz jelentkezni, a felnőttképzés keretében nyújtjuk, így arról a feljebb írtak szerint hivatalos tanúsítványt is ki tudunk állítani. A Google Ads területén erre nálunk korábban nem volt lehetőség.

2. Ez a Google Ads szakértői képzés sokkal alaposabb, mint a korábbi képzésünk. Egészen részletesen belemegyünk a hirdetéskezelésbe, az egyes hirdetéstípusokba. Ráadásul azt is meg fogod tanulni, hogy mások számára – akár több cég számára egyszerre – hogyan tudsz hatékonyan Google Ads hirdetéseket kezelni. Tehát amíg a korábbi képzésünk arra volt jó, hogy valaki vállalkozóként eligazodjon a Google Ads hirdetések között, ez a mostani képzés teljes gyakorlati tudást ad erről a nagyon hasznos, de nagyon bonyolult területről.

3. A Google Ads szakértő képzés nagyrészt teljesen újraforgatott anyagokat tartalmaz. Így nem csak teljes gyakorlati tudást kapsz, de a legújabb felületet, beállítási lehetőségeket stb. fogod megtanulni.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Google Ads hirdetéskezelőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz Facebook hirdetéskezelőként vagy éppen a hirdetésekkel keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Facebook hirdetések kezelésében szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Google Ads szakértő képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket.
Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.
Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni.
Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.
De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.
Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a Google Ads hirdetések területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg.
A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg. A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről.
A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.
Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!
Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Ads szakértő képzés!

Jelentkezz a képzésre most!

További információk

Képzés típusa

Google Ads szakértő alapképzés, Google Ads szakértő haladó képzés, Google Ads szakértő alapképzés – VIP tagoknak, Google Ads szakértő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Ads szakértő” értékelése elsőként

Google Ads szakértő

239 900 Ft-tól