Ismerős akár csak egy is
az alábbi problémák közül?

Keresed azt a képzést, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz a Google Ads hirdetések területén?

Szeretnéd végre a hatékony hirdetéskezelés minden technikai részletét megtanulni?

Valódi, kézzel fogható eredményeket, azaz bevételt szeretnél végre az online hirdetésekből?

Eleged van már abból, hogy a hirdetések neked csak a pénzt viszik, és szeretnéd végre te is megtanulni, hogyan lehet az online hirdetésekkel a pénzből még több pénzt csinálni?

Szeretnél betanítani egy valóban eredményes hirdetéskezelő kollégát a saját vállalkozásodban?

Szeretnél egy korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál az online marketing, azon belül is a hirdetések területén?

Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Miben segít ha elvégzed ezt a

Google Ads szakértő képzést!

Az az igazság, hogy hirdetések nélkül egyszerűen nem lehet online sok pénzt keresni – ezt bármelyik tapasztalt online vállalkozó vagy online marketinges elmondja neked.

A Google Ads szakértő képzésen a hatékony hirdetéskezelést fogod megtanulni, hogy a legkevesebb pénz elköltésével a legtöbbet tudd kihozni a hirdetéseidből.

Rögtön az elején, azzal fogunk kezdeni, hogy megnézzük, hogyan lehet a hirdetésekből egyáltalán pénzt csinálni, és igazából min múlik, hogy akár a saját vállalkozásodban, akár mások hirdetéseit kezelve valóban hatékony, jövedelmező hirdetéseket tudj futtatni.

A hirdetéskezelői képzések általában a felület bemutatásáról szólnak. Ez is fontos persze – és természetesen ez is része a Google Ads szakértői képzésünknek – de önmagában kevés. A hirdetésekkel sajnos nagyon sok pénzt el lehet szúrni, ha az ember nem tudja, hogy pontosan mire figyeljen. Egy igazi “varázsló” kezében viszont a hirdetések valódi “pénzgyárrá” változnak, vagyis egy igazi PPC szakember ténylegesen minden hirdetésre elköltött forintból többet tud csinálni.

Ha saját hirdetéseidet kezeled, akkor tudod, hogy miért nagyon fontos ez, ha pedig másnak szeretnél hirdetéseket kezelni, akkor gondold végig, mekkora érték lesz, ha igazán hatékony eredményeket fogsz tudni elérni a hirdetések területén.

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Google Ads Szakértő

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Egy kifejezetten gyakorlatias és eredményorientált képzést állítottam össze. Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy Google Ads szakértőként sikeres légy és az is tudj maradni.

Nem pusztán az Ads felület “kezelését” tanulod majd meg, hanem az eredményes hirdetéskezelést. Mit jelent ez? Hogy a hirdetésre elköltött forintokból valóban még több pénzt tudsz majd csinálni. Ez az online hirdetések lényege, mégis kevesen értenek igazán ehhez!

Érthető, gyakorlatorientált képzés. Már a képzés alatt, a feladatoknál ki is tudod próbálni a gyakorlati tippeket a saját munkádban vagy a vállalkozásodban. Így a képzés végén valós gyakorlati tudásod lesz, nem csak egy adag jegyzeted.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat és trükköket fogsz megtanulni, amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni a Google hirdetések területén.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online hirdetések témájában, hogy inkább átnézünk minden fontosat az elejétől.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzéshez örökös hozzáférést biztosítunk, így nem csak a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor újra megnézheted és meghallgathatod.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

 

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A Google Ads Szakértő képzés tematikája

Az Alap képzésen megtanulsz minden lényegeset a kezdéshez: a leggyakoribb, leghasznosabb hirdetések kezelését, amivel azonnal kezdhetsz eredményeket elérni a PPC hirdetések területén.

A Haladó képzés az alapok megértése után további nagyon sok hasznos, kifejezetten haladó hirdetéskezelői és Google Ads trükköt, valamint gyakorlati tudást tartogat a számodra. Itt ismered meg az ügyfélkezelést és a saját Google Ads vállalkozás felépítését is.

Alap képzés

Fizetett online hirdetés alapok

Pontosan meg fogod érteni, hogy bármilyen online hirdetési rendszer, akár a Google Ads, akár pl. a Facebook, mitől működik igazán jól.

Stabil alapok nélkül nincs biztos szakmai tudás – és itt éppen ezeket a sziklaszilárd alapokat kapod meg!

Google Ads regisztráció és a Google Ads felülete

Megismered, hogyan tudsz új Google Ads fiókot indítani valamint azt is, hogy mi ez a felület egyáltalán, és hogyan működik?

Ha ezt megérted, már leküzdötted az első akadályt, amivel a legtöbben szembenéznek a hirdetések terén, és végre nem a technika lesz az akadálya annak, hogy sikeres legyél!

A Google Ads működése

Ha hatékonyan akarsz hirdetni a Google Ads-szel, akkor meg kell értened, hogy hogyan alakulnak ki a hirdetési árak,

mik azok az aukciók, mik a hirdetések rangsorolásának alapjai,

mi az a minőségi mutató, ami nagymértékben meghatározza nemcsak azt, hogy mennyit fogsz fizetni a hirdetésekért, de azt is, hogy egyáltalán megjelennek-e.

De ezen kívül ebben a részben még rengeteg dolgot nézünk meg, többek között:

  • Hozzáférés a megbízód fiókjához – ha nem csak a saját hirdetéseidet kezeled, akkor itt meg fogod tanulni, hogyan tudsz hozzáférni más (a megbízód, ügyfeled) fiókjához.

  • A különböző hirdetésfajták – alapszinten átnézzük, hogy milyen hirdetésfajták vannak a Google Adsben. Ezeket később a képzés részeként részletesen fogjuk venni.
  • Számlázás – hol találod a számlát, milyen fizetési lehetőségek vannak, mit kezdj az ÁFA-val stb.
  • Google Ads hirdetési szabályok – ha ezeket nem ismered, akár örökre eltilthatnak a Google Ads kezelésétől!
A Google Ads “szentháromság”

Van három dolog, aminek együtt kell állnia a sikeres Google Ads kampányokhoz.

Ha bármelyik is kilóg, csak a pénzed költöd. Ha viszont ezek rendben vannak, a hirdetéseid hirtelen elkezdik hozni az eredményeket!

Az 5 fő elem

Ismered meg az 5 fő elemet, amiből minden egyes Google Ads hirdetés áll.

Ha ezeket megérted, nem csak hirdetést összerakni lesz majd gyerekjáték a számodra, de sokkal könnyebben meg fogod találni, hogy hol a hiba, ha egy hirdetés nem megy.

Ráadásul bármennyire hihetetlen, de ez az 5 elem változatlan már évek óta a Google Ads hirdetési rendszerében.

Tehát ha megérted ezeket az alapokat, még akkor is tudni fogod majd, hogy hogyan kell sikeresen hirdetni, ha változik maga a hirdetési felület.

Ami azért valljuk be, elég gyakran megtörténik.

Ugye tudod, mekkora előny lesz ez számodra azokhoz képest, akik minden hónapban újra tanulják a kattintgatást?!

A Google Ads és az értékesítési tölcsér

Mit jelent pontosan az értékesítési tölcsér?

Hogyan tudod ezt hatékonyan használni a saját vagy a megbízód vállalkozásában, és hogyan tudod az Ads hirdetéseket ezzel összehangolni?

A legfőbb oka, amiért sokan nem tudnak pénzt keresni az Ads segítségével az, hogy vagy nincs online marketing stratégiájuk, vagy nem tudják ebbe beleilleszteni a Google Ads hirdetéseket.

Itt tiszta lesz számodra, hogy akár a saját cégedben, akár ha másnak dolgozol, mit kell pontosan látnod a sikeres Google Ads hirdetésekhez!

Google Ads induló beállítások és összekapcsolás más eszközökkel

Már csak azzal, ha tudod, hogy egy új fiók létrehozásakor vagy egy fiók átvételekor pontosan miket kell beállítani (sok ilyen van!!!), sokkal profibb leszel.

Egyrészt azonnal képes leszel eredményeket elérni, másrészt akár szó szerint hónapokat spórolhatsz magadnak vagy a megbízódnak.

Megnézzük, hogyan kell összekapcsolni más eszközökkel többek között olyanokkal mint a Google Analytics, vagy Google Tag manager.

A kulcsszótervező professzionális használata

A Google Ads kulcsszótervező egy zseniális eszköz, amit keresőhirdetésekre vagy akár keresőoptimalizálásra is lehet használni.

Most végre professzionális módon képes leszel használni!

Keresőhirdetések

A keresőhirdetések a Google Ads alapja, valaha ezzel indult el ez a mára hatalmassá nőtt rendszer.

Végre pontosan megérted, hogy mitől tudnak egyesek rengeteg pénzt keresni ezekkel a hirdetésekkel, míg mások csak a pénzt szórják.

Ez egy hatalmas terület, és teljes részletességgel meg fogod tanulni a keresőhirdetések kezelését.

A teljesség igénye nélkül ebben a részben a következők találhatók:

  • Keresőhirdetések kezelése – hogyan állíts be és kezelj keresőhirdetéseket.

  • A kulcsszavak kiválasztásának szabályai – megsúgom, akár ezen az egy ponton is simán múlhat, hogy csak a pénzt szórod az ablakon, és a Google-t gazdagítod, vagy pedig valóban hatékony kampányokat raksz össze, amik neked vagy a megbízódnak hozzák majd a pénzt.
  • A keresőhirdetés szövegírás szabályai – a Google Ads hirdetésekben néhány szóból kell kihozni a legtöbbet. Megnézzük, hogy mik a legfontosabb szempontok, amiket a látogatók és a Google is szeretnek!
  • Keresőhirdetés tippek és trükkök – hogyan tudsz kevesebb pénzből hatékonyabb hirdetési eredményeket elérni a keresőhirdetésekkel.
Display hirdetések

A Display hirdetések egy másik hatalmas területe a Google Ads-nek.

Gyakorlatilag azokról a “képes” hirdetésekről beszélünk, amelyek más weboldalakon vagy akár YouTube videókon is megjelennek.

A keresőhirdetések mellett a Display hirdetések ismerete hihetetlen gazdag ismeretet és biztos alapot nyújt ahhoz, hogy hatékonyan tudj hirdetéseket kezelni.

Ez is egy hatalmas anyagrész, rengeteg dolgot fogsz megtanulni, és képes leszel Display hirdetéseket kezelni.

Ebben az anyagrészben a teljesség igénye nélkül az alábbiakat is meg fogod tanulni:

  • Display hirdetések kezelése.
  • Szövegírási tippek és trükkök.
  • G-mail hirdetések.

haladó Képzés

Alap képzés anyaga

A Haladó képzés tartalmazza az Alap képzés teljes tananyagát.

Saját közönségek létrehozása

A haladó hirdetéskezelés részeként megtanulsz profi szinten saját közönségeket létrehozni és kezelni.

Pl.: Remarketing közönségek, egyéni közönségek, kombinált közönségek.

A legdurvább célzási trükk

A saját és a konkurenseid honlapját fogjuk felhasználni arra, hogy valóban azokra célozz, akik a te célcsoportod, akiket te sikerrel elérsz.

Tudod mit jelent ez? Hogy sokkal hatékonyabban, vagyis sokkal olcsóbban fogsz tudni hirdetni, és sokkal jobban fogják a hirdetéseidet szeretni!

Remarketing hirdetések

A remarketing esetében azokra célzol, akik már érdeklődtek a vállalkozás, a honlap, a termék stb iránt.

Ők a legelkötelezettebbek, őket a legkönnyebb megfogni. De hogyan csináld?

A részleteket, pontos technikai beállításokkal együtt megnézzük a képzésen.

Tesztelés – a sikeres online marketing egyik titka

Minden sikeres online marketing tevékenység, így a hirdetések egyik titka is, hogy teszteljünk.

Itt végre megérted, hogyan lásd, hogy mi működik és mi nem.

Ha pedig megtartod, ami működik, és kidobod, ami nem, akkor a hirdetéseid hatékonyak lesznek.

Ez ilyen egyszerű!

Videós hirdetések - YouTube

Az egyik legjobb lehetőség a Google Ads rendszerében a videós hirdetések létrehozása.

Magyarul hirdetés a YouTube-on.

Miért? Mert kevesen csinálják.

Ehhez persze kellenek videók, de ha ügyfeleknek kezeled az Ads fiókját, akkor lesz köztük, akiknek ez nem probléma.

Akkor pedig ezzel a lehetőséggel nagyot fogsz tudni dobbantani!

Discovery hirdetések és Shopping hirdetések

Webáruházaknak kötelező ez a viszonylag új rendszer a Google Ads-ben.

Borzasztóan egyszerűen lehet vele a webáruház termékeket hirdetni, és a rossz hírem az, hogy ha te nem csinálod, akkor a konkurenciád fogja!

Haladó anyagok és tippek

Rengeteg haladó anyagot és tippet tartogatok a számodra.

A képzésnek ezen a pontján már pontosan érteni fogod, hogy hogyan működik az Ads, mire kell figyelni, és létre is fogsz tudni hozni hirdetéseket.
Itt az ideje, hogy az Ads tudásodat igazán profi szintre pörgesd. Többek között az alábbiakat fogod megtanulni:

Hirdetések, kampányok, hirdetéscsoportok stb. profi szintű szervezése

Negatív listák (kulcsszavak és további negatív listák kezelése – rengeteget spórolhatsz ezzel!)

Ajánlattételi stratégiák

Költségkeret tippek

Kép tippek. A képes hirdetéseidhez adok rengeteg tippet

Keresőoptimalizálás vs. Google Ads. – melyiknek mi a helye az online marketingedben, hogyan támogatják egymást, és miért (és hogyan) kell mindkettőt használnod!

Különböző fiókok kezelése – mert elképzelhető, hogy érdemes több Google Ads fiókot üzemeltetni.

MCC Manager Account – ha másoknak kezelsz hirdetéseke.

Hirdetések, listák elnevezése – már egy közepes hirdetési költés esetén is könnyen bele lehet zavarodni a különböző elnevezésekbe. Segítek olyan rendszert kialakítani, amivel rengeteg hirdetést is könnyen átláthatóan kezelhetsz.

Speciális optimalizálási megoldások. 

Ha igazán hatékonyan akarsz hirdetni, ezeket mind ismerned kell. A Google sajnos az alapbeállításokkal sokszor saját magának kedvez. Viszont többé ettől nem kell félned: minden esetben a legtöbbet fogod tudni kihozni a hirdetéseidből.

Olyan dolgokat veszünk itt, mint optimalizálás időre, napra, mobilra, földrajzi helyre; licit stratégiák és árazási modellek; költségkeret elosztása; keresések optimalizálása; haladó konverzió-optimalizáló tippek és trükkök; valamint keresési kifejezések szűrése.

Hatékony landing oldal.

Hiába jó a hirdetés, ha a landing oldal nem megfelelő, akkor valószínűleg a kampányra szánt összeg nagyrészt kidobott pénz lesz.

Megmutatom, hogyan készíts a Google Ads hirdetésekhez hatékony landing oldalt.

Google Ads ügyfélkezelés

Hogyan kezelj ügyfeleket, ha vállalkozásként mások Google Ads fiókjait, hirdetéseit kezeled.

Miért érzik sokan átverésnek, ha ügynökséggel dolgoznak?

Nem akarok általánosítani, de a tapasztalatom szerint a magyar kisvállalkozók nagy része csalódott már AdWords ügynökségben.

Ennek sajnos megvan a pontos oka, és ezt is meg fogod érteni ezen a képzésen!

Hírlevél behúzó anyag és feliratkoztató sorozat

Ne hagyd magad kiégni! Néha bizony el kell számolni 10-ig…

Megismered a hatékony kommunikációt az ügyfelekkel.

Ügyfélszerzés

Hogyan szerezz ügyfeleket a PPC hirdetéskezelői vállalkozásodba.

Megmutatom neked, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a Google Ads hirdetések kezelését vállalkozásban, másoknak végezd, és ezen a területen sikeresen szerezz ügyfeleket.

Google Ads Szakértő

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

Google Ads Szakértő képzésünkön?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

2 ZÁRT VIP FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

Ez 2 igen értékes zárt Facebook csoport tagságot – VIP csoport és Linkcsere csoport – jelent.

A képzés időtartama

Az Alap képzés 147 videós anyagot tartalmaz.

A Haladó képzés 181 videós anyagot tartalmaz, ami 3 óra 03 perc hosszúságú.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Ez a képzés jelenleg nem rendelhető. Amennyiben érdekel, kérlek írj nekünk egy e-mailt az info@honlaprafel.hu címre, és felteszünk a képzés várólistájára.

Google Ads Szakértő képzés árak

alap képzés

329.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 6 x 65.980 Ft 

RÉSZLETFIZETÉSSEL 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

alap + haladó képzés egyben

569.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 12 x 56.990 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27% ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Google Ads Szakértő

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Google Ads Szakértő képzéssel kapcsolatban?

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Igen, akár az első rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a második részre.

Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@honlaprafel.hu címen. Kollégáink készségesen segítenek ebben.

Elvégezhetem-e önállóan csak a második részt?

Mivel a második rész anyaga az első rész anyagára épül, így nincs lehetőség a második rész önálló megvásárlására, elvégzésére.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.