Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Analytics 4 (GA4) képzés

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

Google Analytics 4

Mi a baj a Google Analyticsszel?

A legtöbb vállalkozónak gondot okoz a Google Analytics használata. Túl sok benne a menüpont, és az ember könnyen el tud veszni a részletekben.

Ráadásul, kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …van Google Analyticsed, de még a régi változat, az Universal Analytics (UA kódos).
 • …még nincs Analyticsed, de tudod, hogy használni kellene, mivel nem szeretnél „vakon” repülni.
 • … ott a Google Analytics 4, de nem használod még semmire.
 • … nem tudod, mit kell nézni, és hogyan lehetne ez a hasznodra.
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Google Analytics 4 kezelésébe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2023-ban szükségük van a Google Analytics 4-ből.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Analytics 4 online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni az Analyticset!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több vevőt a Google Analytics 4 segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Google Analytics 4 képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Google Analytics feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni.

Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Google Analytics 4 képzésünkön.
Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Google Analytics 4 képzés tematikáját.

Az ellenőrző feladatokat a képzés végén kapod meg. Nézd végig a videókat, sajátítsd el az ott mutatott dolgokat, és a végén csináld meg egyben a feladatokat. Ezután küldd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Google Analytics 4 képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent a Google Analytics 4-ben.

Fontos tudnod, hogy 2023. július 1-től az adatok már csak a GA4-be fognak bekerülni, ezért érdemes minél előbb átállni a Google Analytics Universalról a GA4-re.

Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben, de neked is sokkal jobb, ha pontosan tudod, hogy mi micsoda ezen a bonyolult kezelőfelületen.

Nézd meg, miről szól a Google Analytics 4 képzés 1. része:

 • Mi az Analytics – Mi az analytics, azon belül mi az Universal Analytics, és mi a GA4? Átnézzük, hogy mire képes az Analytics, és hogy hogyan válik ez a hasznodra.
 • GA4 bevezető – Mit lehet róla tudni? Mikortól lép életbe? Fontos szem előtt tartanod a nagy átállás dátumát, mert ha nem kapsz időben észbe, egy idő után teljesen eltűnik a régi verzió, megszűnik az adatgyűjtés.
 • GA4 bemutatása – A felület bemutatása már az új GA4-ben. Végigmegyünk a főoldalon, a 4 menün és az admin felületén.
 • GA4 áttekintés – Röviden áttekintjük, hogy az új felületen, milyen lehetőségeid lesznek, miben más és miben jobb az új GA4.
 • GA4 adatokkal – Megmutatom egy élő és egy demo oldalon, hogyan tudod az értékes adatokat kinyerni, amiket azután felhasználva, nagyobb eredményekkel tudsz majd elérni a vállalkozásodban.
 • Hogyan hozd létre az UA és a GA4-et? többféle verziók bemutatása – Lépésről lépésre megtanulod, hogyan állj át az új GA4-re. Akkor is segítségedre leszek, ha még eddig sohasem használtad a Goggle Analyticset.
 • Követőkód elhelyezése – A követőkód elhelyezésére többféle lehetőség van, így több módon mutatom be, hogyan helyezd ezt el a honlapodon. Ahhoz, hogy az adatokat az Analytics összegyűjtse, szükséges, hogy követőkódokkal információkhoz jusson.
 • Követőkód tesztelése, mér-e adatokat a rendszer? – Amint a követőkód be van ágyazva a honlapodba, az adatokat elkezdi mérni és elemezni a rendszer. Ahhoz, hogy jól működjön, le kell tesztelni a működését.
 • Meglévő UA átnézése, az alapján GA4 megtervezése (célok, felhasználók, események, egyéb beállítások szintjén) – Hogy az átállás gördülékenyen menjen, mindent átnézünk, hogy a beállítások a legjobban segítsék a munkádat, hogy az adatok, amiket a GA4 összegyűjt, a lehető leghasznosabbak legyenek.
 • GA4 további beállítások – Végig fogunk menni a további beállításokon. Fontos többek között például, hogy a felhasználók beállítása, hivatkozókizárások is jól legyenek testre szabva.
 • Összekötések – Megtanulod azt is, hogyan kell a Google Adsben, Search Console-ban és a Merchant Centerben az összeköttetéseket elvégezni.
 • Riportok, jelentések – A legfontosabb jelentéseket és riportokat fogjuk végignézni, amiket érdemes figyelned.
 • Nézd meg, miről szól a Google Analytics 4 képzés 2. része:

  A haladó részben már komolyabb beállításokat és nézeteket fogunk venni, hogy tökéletesre csiszold és maximálisan kihasználd a GA4 lehetőségeit.

 • Riportok létrehozása – A számodra fontos és beszédes riportok létrehozásával az adatokat precízen és tűpontosan fogod látni és használni.
 • Események, konverziók létrehozása – Tag Manager használatával további beállításokon megyünk végig. Az események és konverziók létrehozásával, újabb sokatérő adatokat nyerhetsz ki.
 • Tag Manager – Kitérünk a Tag Manager lehetőségeire. Ennek ismeretében ki tudod használni az előnyeit, ezáltal jobban megismered a lehetőségeidet.
 • TagManager és GA4 konfigurálása – Bemutatom neked a további opciókat a TagManager és GA4 konfigurálásával.
 • Esemény létrehozása – GA4 esemény létrehozása TagManager-ben, majd GA4-ben is.
 • Tesztelés – Az egyik legfontosabb dolog, hogy az események, konverziók mutatása a tesztelés során is eredményeket mutasson. Végigmegyünk a tesztelési folyamaton.
 • Hirdetések és a GA4 – Hogyan tudod a SEO (keresőoptimalizálás), a Google hirdetések, és a Facebook hirdetések eredményeit mérni a GA4-ben? A hirdetések konverzió mérésének a beállításával a hirdetéseid eredményéről kapsz bővebb tájékoztatást.
 • Mit érdemes áthozni az UA-ból a GA4-be? – Mire figyelj az átállásnál? Hogyan lesz neked a segítségedre a Google Analytics következő generációja? Erről szól a tanfolyam!

Fogok neked segíteni, akkor is ha nagyobb céged van, és alkalmazottaid vannak. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok az Analytics 4-ben, amiket muszáj számon kérned, akár több marketinges munkatárssal, akár csak egy asszisztenssel dolgozol.

(Ha nincs alkalmazottad, akkor ez alapján tudni fogod, hogy mire kell figyelned.)

Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi, mit jelent az Analytics 4-ben, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.

Abban tud neked a Google Analytics 4 képzés segíteni, hogy a látott adatokat ki tudd értékelni, tudj cselekedni, amennyiben szükséges, és ne vesszél el a részletekben.

Google Analytics 4 (2)

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az Anaytics 4-et arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj az Analytics 4-ben, miket állíts be, és ezeket hogyan használd annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

 • Megmutatom, hogyan használd a Google Analytics 4-et arra, hogy jobb eredményeket érj el a keresőben.

  Igen, Analytics és SEO. Ráadásul a világ legegyszerűbb módján. Ez az a trükk, aminek részben köszönhetem, hogy ma is első oldalon vagyok olyan kemény kulcsszavakra, mint „linképítés”, „WordPress sablonok”, vagy akár „WordPress SEO”. Ha megérted, hogy mi van emögött, akkor egyszerűen a fejedre fogsz csapni, és csak átkozódni fogsz, hogy eddig ezt miért nem csináltad!

 • SERP jó helyezés példák

 • Megmutatom, hogyan tudod azonnal megmondani az Analytics 4-ből, hogy mit posztolj a Facebookon.

  Ez a lenti kép talán ellentmond mindennek, amit eddig a sikeres Facebook posztokról tudtál, mégis 37000 ember látta, és 287-en osztották meg, egyetlen fillér hirdetési költség nélkül. És ez nem volt véletlen. A tanfolyam végére te is pontosan tudni fogod, hogy hogyan érj el minél több megjelenést, lájkot, megosztást a Facebookon egy nagyon egyszerű trükk segítségével.

 • Házi pizza Facebook kép

  + 2 extra

 • Azt is elmondom, hogy egy elfoglalt vállalkozónak milyen statisztikákat érdemes figyelnie és milyen gyakorisággal. A statisztikákból, milyen következtetéseket érdemes levonni és az ott látottakról, hogyan tudja eldönteni, hogy az év eleji tervét támogatja-e vagy nem.
 • Ha többen is írnak cikket a honlapodra, akkor felmerülhet e kérdés: ki a sikeresebb? Hogyan kövesd nagyon egyszerűen, hogy melyik szerződ a sikeresebb, kinek olvassák többet a cikkeit, illetve bármilyen adatot a cikkjeid szerzője alapján! (Ezt a funkciót WordPress honlaphoz tudom megmutatni.)

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez profi segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Varga Éva, aki a Google Analytics Universal és a Google Analytics 4 szakértője, és napi szinten használja. Éva többek között a profi SEO képzésem tanulója, miközben vállalkozásában napi szinten foglalkozik keresőoptimalizálással, online marketinggel, Google Ads hirdetésekkel és Pinteresttel.

Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Varga Éva bemutatkozás

2015 óta foglalkozom online marketing kivitelezéssel, azon belül pedig a fő szakterületeim a keresőoptimalizálás (SEO), Google Ads hirdetések kezelése és a Pinterest.

Célom: olyan vállalkozóknak, cégeknek segíteni, akik már sikereket értek el, és szeretnék ezt az online térben is megvalósítani. Nekik segítek abban, hogy vevőket szerzek számukra a Google-ből. Legyen ez akár hirdetéssel (Google Ads), vagy organikusan (keresőoptimalizálással).

Varga Éva
SEO mester Varga Éva

A SEO tudásomat Balázsnál szereztem. Először csak a 4 napos SEO képzésen vettem részt, majd utána a SEO mesterképzést is elvégeztem, melyről hivatalos tanúsítványt is kaptam (T2021049229-1).

A Google Analytics napi szintű haszálója vagyok, már évek óta. A mindennapi munkám részét képezi, mivel ezzel jelentősen lecsökken az online marketingre fordított idő, hiszen ennek a segítségével futószalagon jönnek a hasznos információk. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindent elvégez helyetted, és nem kell többé gondolkodni, mert az emberi gondolkodást még mindig nem tudja egyetlen gép sem pótolni. Remélem, ez így is marad. 😉

Mit mondanak mások Éva munkájáról?

„Profi hirdetéskezelő és keresőoptimalizálási szakember. Kisujjában van az Google Ads, a Facebook hirdetések világa, de a seo területén is megalapozza hosszútávon a bevételed. Komplett marketing ügynökségi feladatok ellátását képes megoldani és menedzselni. Még előfizetéses klub weboldalt is tud építeni és beállítani kártyás ismétlődő fizetéssel – szívből ajánlom 🙂 Köszi Évi az együttműködést!”

Demeter Miklós

„Évával nagyon hatékonyan át tudtuk beszélni az oldal főbb SEO stratégiáját, amit később önállóan is végre tudok majd hajtani. Évánál gyakorlatilag időt tudunk vásárolni, több évnyi időt, amit nem kell nekünk SEO tanulásával töltenünk.”

Haláchy Nóra

„Évát régóta ismerem, rendkívül tapasztalt szakértőnek tartom. Munkájában precíz, folyamatokban gondolkodik, könnyen épít fel komplett rendszereket. Mindig tartja a megbeszélt határidőket, így maximálisan támaszkodhatok rá. Remek ötletei vannak, naprakész az újdonságok terén is. Olyan dolgokra hívja fel a figyelmemet, amik eszembe sem jutnának. Nekem rengeteget segített az online világ útvesztőiben való tájékozódásban, mindig minden kérdésemre készségesen válaszol. Örülök, hogy együtt dolgozhatok vele, csak ajánlani tudom!”

Éva Balogh

„Profi, gyors és hatékony ismertetést kaptam általános SEO és Pinterest témakörben. Rengeteg időt, pénzt, energiát spóroltam magamnak és a kollégáimnak az Éva által tartott workshop-on. Köszönjük még egyszer a profizmust és a rugalmasságot, valamint azt, hogy az általunk biztosított helyszínen rendezhettük meg az oktatást, nem kellett egy csomó embernek utazni. A Batz Manufaktúra teljes marketing csapata nevében: Rács Balázs”

Rács Balázs

Google Analytics 4 (3)

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyszer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Mennyi időt vesz el a tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részekkel kell számolni. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Google Analytics 4 képzés 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • A Google Analytics 4 képzés 1-2 rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, sem 200.000 Ft-ot.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Google Analytics 4 képzés 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Google Analytics 4 képzés 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Vannak még kérdéseid a Google Analytics 4 képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2. rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Google Analytics 4 képzés, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Analytics szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Google Analytics kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

További információk

Képzés típusa

Google Analytics 4 képzés 1. rész, Google Analytics 4 képzés 1. rész – VIP tagoknak, Google Analytics 4 képzés 1-2. rész, Google Analytics 4 képzés 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Analytics 4 (GA4) képzés” értékelése elsőként

Google Analytics 4 (GA4) képzés

49 900 Ft -tól