Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Google Analytics Universal alapképzés

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Mi az az online eszköz amivel kapcsolatban a magyar vállalkozók, a leginkább elveszettnek érzik magukat?

↓ Nézd meg a videót! ↓

Mi a baj a Google Analyticsszel?

A legtöbb vállalkozónak gondot okoz a Google Analytics használata. Túl sok benne a menüpont, és az ember könnyen el tud veszni a részletekben.

Ráadásul, kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … ott az Analytics, de nem használod semmire
 • … nem tudod, mit kell nézni, és hogyan lehetne ez a hasznodra.
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2021-ben szükségük van a Google Analyticsből.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Analytics Universal alap online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni az Analyticset!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több vevőt a Google Analytics Universal segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat.

Hivatalos tanúsítványt adó Google Analytics Universal alapképzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Google Analytics feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. “Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni.

Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Google Analytics Universal alapképzésünkön.
Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Google Analytics Universal alapképzés tematikáját.

Az ellenőrző feladatokat a képzés végén kapod meg. Nézd végig a videókat, sajátítsd el az ott mutatott dolgokat, és a végén csináld meg egyben a feladatokat. Ezután küldd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Google Analytics Universal alapképzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent a Google Analyticsben.

Fontos tudni, hogy ez az Universal Analytics, és nem az új GA4.

Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben, de neked is sokkal jobb, ha pontosan tudod, hogy mi micsoda ezen a bonyolult kezelőfelületen.

 • Követőkód beillesztése – Megtanulod, hogy hogyan tudod beilleszteni a követőkódot a honlapodba. További tippeket adok arra, hogy – elsősorban WordPress honlap esetén – hogyan tudod egyéb módszerrel beilleszteni ezt a kódot.
 • És ami ennél sokkal fontosabb: azt is megmutatom, hogy melyik menüpontokat használd, és melyikkel ne foglalkozz vállalkozóként!
 • Főoldal bemutatása – Ez az, ami alapból bejön, amit látunk, amikor megnyitjuk a Google Analyticset. Nagyon hasznos adatokat fogsz itt látni áttekintés jelleggel.
 • 5 alapvető jelentés – Sorra vesszük a főbb analitikai jelentéseket.
  • Valós idő
  • Közönség menü
  • Ügyfélszerzés
  • Viselkedés
  • Konverziók
 • Képernyőfelbontás fontossága – Mint a legtöbb fontos menü, úgy a képernyőfelbontás is az Analyticsben nagyon el van rejtve. Te sem akarsz elveszni az adatrengetegben, ezért nézni fogjuk, hogy mi az, ami hasznos, és amivel kapcsolatban érdemes cselekedni, hogy eredményeket érhess el.
 • Látogatószerzés – Meg tudod nézni, hogy a látogatók, honnan jönnek, illetve hogyan jönnek a honlapodra. Nagyon sok mindent fogsz látni ebben a menüpontban, amire honlaptulajdonosként fontos figyelmet szentelned.
 • Viselkedés – Az egyik leghasznosabb része a Google Analyticsnek, mégis nagyon kevesen használják. Ha a követőkód fent van a honlapodon, akkor ennél a menüpontnál, nem kell egyéb technikai beállításokat csinálnod, hogy számodra értékes információt kapj. Ez az a rész, ami az emberről, a látogatóidról szól.
 • Kísérlet – Meg tudod nézni, hogy egy adott aloldalra mi alapján érkeztek a látogatók. Feketén-fehéren ki tudod elemezni, hogy melyik az a gomb, amire kattintottak, hogy megnézzék a honlapodat. Ha szeretnél a honlapod eredményein javítani, akkor itt tudod beállítani, tesztelni objektíven a látogatók viselkedését.

  WordPress tipp – Ha WordPresst használsz, megmutatom, hogyan tudod ezt beállítani.

 • Konverziók – Picit több beállítást igényel, de javaslom, hogy mindenképpen használd. Itt találod azokról a felhasználókról az adatokat, akik valami olyan dolgot csináltak a honlapodon, ami számodra hasznos. Eddig általánosságban néztük az adatokat, de itt ha bármilyen üzleti célod van a honlapoddal (eladás, feliratkozás), akkor meg tudod megnézni, hogy mi hozza neked az eredményeket egészen pontosan. Ennek a beállítására is kapsz segítséget.
 • Milyen statisztikákat nézz és milyen gyakran? – Annyira sok adatot nyújt a Google Analytics, hogy fontosnak tartom, hogy erről is szót ejtsünk, hogy mit nézz és milyen gyakran.
 • Alkalmazottól mit kérj számon? – Hogyan használd az Analyticset, ha az alkalmazottaidat szeretnéd kontrollálni. Az Analytics előnye, hogy objektíven képes mérni az adatokat, így a munkatársaid teljesítményét is figyelemmel tudod kísérni.
 • A Google Analytics és a keresőoptimalizálás – Hogyan használd a Google Analyticset a keresőbeni eredményeid növelésére. Néhány tippet kapsz, amit fel tudsz használni a honlapod keresőoptimalizálásával kapcsolatban.
 • A Google Analytics és a Facebook – Mit és mikor posztolj a Facebookon? Megtanulod, hogy hogyan tudod az Analyticset a közösségi média és inkább a Facebook eredményeid javítására használni.
 • Szerző megjelenítése – A szerző megjelenítése egy elég speciális igény, és lehet, hogy nálad nem lesz szükség erre. De ebben a részben láthatod egyben az egyéni jelentések kezelését is – amit akár az itt bemutatott extra lépések nélkül is tudsz használni.

Akkor is fogok neked segíteni, ha nagyobb céged van, és alkalmazottaid vannak. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok az Analyticsben, amiket muszáj számon kérned, akár több marketinges munkatárssal, akár csak egy asszisztenssel dolgozol.

(Ha nincs alkalmazottad, akkor ez alapján tudni fogod, hogy te magadnak mire kell figyelned.)

Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi, mit jelent az Analyticsben, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.

Abban tud neked a Google Analytics Universal alapképzés segíteni, hogy a látott adatokat ki tudd értékelni, tudj cselekedni, amennyiben szükséges, és ne vesszél el a részletekben.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az Anayticset arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj az Analyticsben, miket állíts be, és ezeket hogyan használd annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

 • Megmutatom, hogyan használd a Google Analyticset arra, hogy jobb eredményeket érj el a keresőben.

  Igen, Analytics és SEO. Ráadásul a világ legegyszerűbb módján. Ez az a trükk, aminek részben köszönhetem, hogy ma is első oldalon vagyok olyan kemény kulcsszavakra, mint „linképítés”, „WordPress sablonok”, vagy akár „WordPress SEO”. Ha megérted, hogy mi van emögött, akkor egyszerűen a fejedre fogsz csapni, és csak átkozódni fogsz, hogy eddig ezt miért nem csináltad!

 • SERP jó helyezés példák

 • Megmutatom, hogyan tudod azonnal megmondani az Analyticsből, hogy mit posztolj a Facebookon.

  Ez a lenti kép talán ellentmond mindennek, amit eddig a sikeres Facebook posztokról tudtál, mégis 37000 ember látta, és 287-en osztották meg, egyetlen fillér hirdetési költség nélkül. És ez nem volt véletlen. A tanfolyam végére te is pontosan tudni fogod, hogy hogyan érj el minél több megjelenést, lájkot, megosztást a Facebookon egy nagyon egyszerű trükk segítségével.

 • Házi pizza Facebook kép

  + 2 extra

 • Azt is elmondom, hogy egy elfoglalt vállalkozónak milyen statisztikákat érdemes figyelnie és milyen gyakorisággal. A statisztikákból, milyen következtetéseket érdemes levonni és az ott látottakról, hogyan tudja eldönteni, hogy az év eleji tervét támogatja-e vagy nem.
 • Ha többen is írnak cikket a honlapodra, akkor felmerülhet e kérdés: ki a sikeresebb? Hogyan kövesd nagyon egyszerűen, hogy melyik szerződ a sikeresebb, kinek olvassák többet a cikkeit, illetve bármilyen adatot a cikkjeid szerzője alapján! (Ezt a funkciót WordPress honlaphoz tudom megmutatni.)

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

“Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyszer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Mennyi időt vesz el a tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részekkel kell számolni. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

 • A Google Analytics Universal alapképzés javasolt időtartama: 1 hónap.

A képzés 2021. december 28-án (kedden) indul. Ekkor kapják meg a hozzáférést a már beiratkozott résztvevők. Persze a saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot ettől kezdve később is el lehet kezdeni.

 • A Google Analytics Universal alapképzés befejezésének tervezett időpontja: 2022. január 28.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 50.000 Ft-ot.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Google Analytics Universal alapképzés ára: bruttó 37.465 Ft (29.500 Ft + ÁFA).
 • Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra a képzés ára most bruttó 29.845 Ft (23.500 Ft + ÁFA).

A befizetési határidő minden esetben a tanfolyam kezdőnapja. Az összegnek tehát a tanfolyam kezdetéig be kell érkeznie a számlánkra, ekkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet az adott képzésre.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, és ha elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a többi videóra.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Kattints a “Jelentkezem” gombra!
 • Jelentkezési határidő: 2021. december 28. (kedd) dél!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez. Ahol a képzés indulásának időpontjától megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ettől az időponttól bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

További információk

Képzés típusa

Google Analytics Universal alapképzés, Google Analytics Universal alapképzés- VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Analytics Universal képzés” értékelése elsőként

Google Analytics Universal képzés

29845 Ft37465 Ft

Törlés