Ismerősek ezek a problémák a
Search Consollal kapcsolatban?

Fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád, bár sejted, hogy érték van a kezedben.

Nem ismered eléggé, mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot.

Próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok szám meg grafikon között elveszik a lényeg.

Nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.

Tudsz a Search Console-ról, de nem használod semmire.

A megváltozott, új Search Console felületen egyáltalán nem ismered ki magad.

 

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Valójában mi is az a
Google Serach Console?

A Google Search Console a Google igen értékes és ingyenes szolgáltatása, ami megmutatja, hogy a Google hogyan térképezi fel, azaz hogyan látja a honlapodat.

Megismerd a honlapod látogatottságát, keresési teljesítményét, felhasználói élményhez kapcsolódó információit. Na de mit is kezdj ezzel?

Képes leszel megnézni, hogy a honlapodon mit kell változtatni, hogy a Google jobban értékelje, képes leszel olyan változtatásokra a honlapodon, ami segíti az organikus elérést, a látogatói élmény növelését, azaz növelni a forgalmad és a vállalkozásod bevételeit.

Search console teljesítmény jelentés

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Google Search Console

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem a lényeget, a megújult Google Search Console-ról. A képzés végére megérted, hogyan működik és használatával képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére!

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, könnyen követhető képzés, csak a lényeget vesszük át.

Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Megtudod, hogyan szerezz több látogatót, akár több bevételt a Google Search Console segítségével.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Google Search Console képzés tematikája

Melyik menüpont mit jelent

Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent az új Search Console-ban. Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben. Akkor is meg fogsz mindent érteni, ha közöd sincs az informatikához, programozáshoz.

Ha esetleg a régi felületet már ismerted, de ezzel az újjal nem boldogulsz?
A képzés a Google Search Console 2023-as frissített verzióját mutatja be, ezért neked is segítségedre lesz ez a tanfolyam!

 

A "Teljesítmény” jelentés

Tudj meg mindent a honlapodról a Google-ben a legfrissebb „Teljesítmény” jelentésből!

Ha csak ezt az egy jelentést nézed meg néha, jobban képben leszel a honlapod keresőoptimalizálásával, mint a webhelytulajdonosok 95%-a (nem vicc!). Ráadásul alaposan, pontról pontra, több videóban bemutatom neked, hogy hogyan használd ezt a nagyon erőteljes, nagyon részletes jelentést.

Van ebben a jelentésben néhány nagyon durva statisztika, amit a hozzáértők le tudnak kérdezni.
Például ilyen, hogy pár kattintással meg fogod tudni nézni, hogy a mobil oldalaidat mennyire szereti a Google!

Search console teljesítmény jelentés
Az új Search Console felület. A képzésen 100%-ban ezt vesszük!

 

Minden ponton részletesen végigmegyünk

Minden ponton részletesen végigmegyünk, hogy megértsd, melyik mit jelent, és végre hatékonyan tudd felhasználni a jobb eredmények érdekében!

A teljesség igénye nélkül az alábbiakat fogod tudni kezelni a honlapoddal kapcsolatban: megérted a Google problémáit és képes leszel javítani; teljes képed lesz a honlapodra mutató külső és belső linkekről; kezelni tudod a mobilos problémákat; akár aloldalanként meg fogod tudni nézni, hogy mit szeret vagy mit nem szeret a Google.

statisztikák, jelentések

Akkor is fogok neked segíteni, ha alkalmazottad vagy külsős cég foglalkozik a keresőoptimalizálással. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok a Search Console-ban, ami alapján kétség nélkül el tudod dönteni, hogy valóban jól dolgoznak-e.

Ha te magad csinálod, akkor ez alapján tudni fogod, hogy neked mire kell a legjobban figyelned.

 

Mi mit jelent a Search Console-ban

Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi mit jelent a Search Console-ban, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.

Bónusz! 2 zseniális trükk..

Az első zseniális trükk, amiről szó lesz, az segít ha valamiért visszaesel a Google-ben (ne legyen ilyen, de sajnos ez szinte elkerülhetetlen).

A Search Console-t pontosan azért találta ki a Google, hogy segítsen keresőbarát tartalmat csinálni, és megtalálni a visszaesések okait. A baj csak az, hogy túl sok az információ. Az aranyat érő lényeg a sorok között van elrejtve.

Megmutatom neked, hogy mit és hogyan nézz az új Search Console-ban ahhoz, hogy megtaláld a problémád igazi okát, és aztán kezelni is tudd!

Ezen felül elárulok még egy trükköt, amivel ha ügyes vagy, nagyon kevés időbefektetéssel tudsz pénzt keresni a Search Console-ban.

Ez egy olyan módszer, ami mindig, minden honlapon működik.

Az egyetlen gyenge pontot használja ki, ami a Google gépezetében van és ez nem is fog megszűnni.  A tanfolyamból azt is megérted, hogy miért.

Ezzel, a Google rangsorolási módszereit vissza lehet fejteni és ezt konkrétan ki is lehet használni! Mindegy, hogy reklámfelületből, saját szolgáltatásból vagy webáruház termékekből van a bevételed. Minden esetben tudod alkalmazni.

FONTOS!!! Ez a képzés teljes egészében Google Search Console a 2024-ben érvényes verzióját mutatja be.

Segítségedre lesz akkor is ha esetleg a régi felületet már ismerted, de ezzel az újjal nem boldogulsz!

Google Search Console

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

tanfolyamunkon?

Egyéni időbeosztás

A Google Search Console képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint bármikor végezhető. Online felületünket bárhonnan, bármikor eléred.

Online anyagok

Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor megnézhető a későbbiekben is. Ha elakadnál, kérdezz bátran, bármikor, szakértő kollégáim hamarosan válaszolnak. Igyekszünk a segítségedre lenni.

Gyakorlati feladatok
Örökös hozzáférés
A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.
A képzés időtartama

Ez a képzés 45 videós anyagot tartalmaz.

Összesen 6 óra 23 perc hosszúságú.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Google Search Console képzés

59.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
Megvan neked a Google Search Console online videótanfolyam 2.0 változata?

Ha már megvan neked a Google Search Console 2.0 online videótanfolyam, akkor 10.000 Ft + áfa összegért a frissítést is megszerezheted hozzá.
Ebben az esetben kérlek, rendeléskor ne a bankkártyás fizetést válaszd, és vedd fel velünk a kapcsolatot a megrendeles@honlaprafel.hu e-mail címen.

VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Google Search Console

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Google Search Console tanfolyammal kapcsolatban?

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre