Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
GOOGLE SEARCH CONSOLE alapképzés

VILLÁMAKCIÓ!
Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. június 4. (vasárnap) éjfélig!

3.0-ás verzió!
Frissített, legújabb kiadás!

Mi a baj a Google Search Console-lal?

A legtöbb vállalkozó egyszerűen nem használja a Google Search Console-t (Webmestereszközöket). Azt sem tudja, mire való, nem boldogul vele.

Ráadásul kinek van manapság arra ideje, hogy ennyi adatot böngésszen?

Search console teljesítmény jelentés

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … ott a Search Console (régi nevén Webmestereszközök), de nem használod semmire
 • … talán nem is tudod, egyáltalán mire való, hogyan hozhat ez neked hasznot
 • … próbálod használni, de nem boldogulsz vele. A sok szám meg grafikon között elveszik a lényeg
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt adatokat böngészve.
 • … tudod, hogy érték van a kezedben, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád.
 • … a megváltozott, új Search Console felületen egyáltalán nem ismered ki magad.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Search Console képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Google Search Console alapképzés

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van a teljesen megújult Google Search Console-ból (korábban Webmestereszközök).

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Google Search Console alapképzés segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni a megújult Search Console-t!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy ott vannak az értékes adatok a kezedben, de nem tudod őket semmire sem használni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy melyik menüpont mit jelent, hogyan szerezz több látogatót, akár több bevételt a Google Search Console segítségével. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

3.0-ás verzió!
Frissített, legújabb kiadás!

VILLÁMAKCIÓ!
Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. június 4. (vasárnap) éjfélig!

Hivatalos tanúsítványt adó Google Search Console alapképzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Search Console feladatok elvégzésére.
Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Google Search Console alapképzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Google Search Console alapképzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Google Search Console alapképzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • Megmutatom neked, hogy melyik menüpont mit jelent az új Search Console-ban.

  FONTOS!!! Ez a tanfolyam teljes egészében Google Search Console a 2023-as frissített verzióját mutatja be. Tehát akkor is új információkat fogsz kapni, ha esetleg a régi felületet már ismerted, de ezzel az újjal nem boldogulsz!

  Ígérem, nem fogunk elveszni a részletekben. Akkor is meg fogsz mindent érteni, ha közöd sincs az informatikához, programozáshoz.

 • Tudj meg mindent a honlapodról a Google-ben a legfrissebb „Teljesítmény” jelentésből!

  Ha csak ezt az egy jelentést nézed meg néha, jobban képben leszel a honlapod keresőoptimalizálásával, mint a webhelytulajdonosok 95%-a (nem vicc!). Ráadásul alaposan, pontról pontra, több videóban bemutatom neked, hogy hogyan használd ezt a nagyon erőteljes, nagyon részletes jelentést.

  Van ebben a jelentésben néhány nagyon durva statisztika, amit hozzáértők le tudnak kérdezni. Pár kattintással meg fogod tudni találni például, hogy a mobil oldalaidat mennyire szereti a Google!

 • Search console teljesítmény jelentés
  Az új Search Console felület. A képzésen 100%-ban ezt vesszük!
 • Minden ponton részletesen végigmegyünk, hogy megértsd, melyik mit jelent, és végre hatékonyan tudd felhasználni a jobb eredmények érdekében!

  A teljesség igénye nélkül az alábbiakat fogod tudni kezelni a honlapoddal kapcsolatban: megérted a Google problémáit és képes leszel javítani; teljes képed lesz a honlapodra mutató külső és belső linkekről; kezelni tudod a mobilos problémákat; akár aloldalanként meg fogod tudni nézni, hogy mit szeret vagy mit nem szeret a Google.

 • Akkor is fogok neked segíteni, ha alkalmazottad vagy külsős cég foglalkozik a keresőoptimalizálással. Megmutatom, hogy mik azok a statisztikák, jelentések, adatok a Search Console-ban, ami alapján kétség nélkül el tudod dönteni, hogy valóban jól dolgoznak-e.

  (Ha te magad csinálod, akkor ez alapján tudni fogod, hogy neked mire kell a legjobban figyelned.)

 • Ennek a tanfolyamnak a végére pontosan érteni fogod, hogy mi mit jelent a Search Console-ban, és hogyan használd a jobb eredmények érdekében.
 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, „vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted bármelyik videót, és minden videó alatt kérdezhetsz is.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak neked néhány menüpontot.

 • Mutatok neked egy rendkívül egyszerű, de zseniális trükköt. Ez most arról szól, amikor valamiért visszaesel a Google-ben (ne legyen ilyen, de sajnos ez szinte elkerülhetetlen).

  A Search Console-t pontosan azért találta ki a Google, hogy segítsen keresőbarát tartalmat csinálni, és megtalálni a visszaesések okait.

  A baj csak az, hogy túl sok az információ. Az aranyat érő lényeg a sorok között van elrejtve.

  Én megmutatom neked, hogy mit és hogyan nézz az új Search Console-ban ahhoz, hogy megtaláld a problémád igazi okát, és aztán kezelni is tudd!

 • Mutatok egy trükköt, amivel ha ügyes vagy, nagyon kevés időbefektetéssel pénzt tudsz keresni a Search Console-ban.

  Az alábbi ábrán láthatod ezt működésben. Ez egy nagyon régi honlapomnak a bevételi grafikonja. Szinte egyáltalán nem foglalkozom már vele, az elmúlt két évben összesen 3 új tartalom került fel rá, ezt jelzik a kék nyilak. Láthatod, hogy mind a három esetben jelentősen megnőtt a bevétel, szinte előre jósolhatóan!

  ambv2

  Ráadásul ez számomra teljesen passzív jövedelem (szó szerint), csak ülni kell és nézni, ahogy minden hó végén befolyik az összeg.

  Pontosan megmutatom neked, hogy mit csináltam, hogyan választottam ki annak a 3 cikknek a témáját (ez volt a lényeg!), miért működött és mennyi pénzt hoz nekem.

  Ez egy olyan módszer, ami mindig, minden honlapon működik. Az egyetlen gyenge pontot használja ki, ami a Google gépezetében van (és ez nem fog megszűnni, a tanfolyamból azt is megérted, hogy miért). Ez az általam ismert egyetlen olyan pont, ahol a Google rangsorolási módszereit vissza lehet fejteni és ezt konkrétan ki is lehet használni!

  Ráadásul teljesen mindegy, hogy miből van a bevételed, reklámfelületből, saját szolgáltatásból vagy webáruházban termékekből. Minden esetben tudod alkalmazni – megmutatom, hogyan.

  Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy pontosan milyen adatokat figyelj a Search Console-ban, hogy több látogatót, feliratkozót és bevételt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot, remélem a továbbiakban egyre több SEO okosságot teszel elérhetővé online formában is!”

K. R.

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

3.0-ás verzió!
Frissített, legújabb kiadás!

VILLÁMAKCIÓ!
Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. június 4. (vasárnap) éjfélig!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.

Mennyi időt vesz el a tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részekkel kell számolni. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Google Search Console alapképzés javasolt időtartama: 1 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, sem 70.000 Ft-ot.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft
 • A képzés ára bruttó 24.950 Ft

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 20.450 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

Ez nem minden!

Megvan neked a Google Search Console online videótanfolyam 2.0 változata?

Ha már megvan neked a Google Search Console 2.0 online videótanfolyam, akkor 10.000 Ft + áfa összegért a frissítést is megszerezheted hozzá.
Ebben az esetben kérlek, rendeléskor ne a bankkártyás fizetést válaszd, és vedd fel velünk a kapcsolatot az info@honlaprafel.hu e-mail címen.

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, és ha elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a többi videóra.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

3.0-ás verzió!
Frissített, legújabb kiadás!

VILLÁMAKCIÓ!
Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. június 4. (vasárnap) éjfélig!

További információk

Képzés típusa

Google Search Console alapképzés, Google Search Console alapképzés- VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Search Console alapképzés” értékelése elsőként
Akció!

Google Search Console alapképzés

20 450 Ft-tól