Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Hatékony Marketing Terv
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Marketing terv - plan

Tudod, hogy a magyar vállalkozók, mivel kapcsolatban kérnek rendszeresen segítséget?

Miért van szükséged hatékony marketing tervre?

A legtöbb vállalkozó egyszerűen nem készít konkrét marketing tervet, mert nem tudja, hogyan fogjon neki.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … tudod, hogy jó lenne, ha volna marketing terved, de nem tudod hogyan kezdj hozzá
 • … akár évekig is tanultál marketinget, de a sok száz oldalas könyvek ott porosodnak a polcodon, és semmire nem mész velük
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a neten és ellentmondásos marketing tanácsokból bogarászd ki a lényeget
 • … már tapasztalod, hogy mehetne jobban az üzleted és nem ártana egy kis marketing előtervezés
 • … jó lenne végre egyben látni, hogy milyen konkrét marketing lépéseket kell végrehajtani a vállalkozásodban, hogy több vevőt tudj szerezni.
 • … áhítozol egy szuper hatékony és egyszerű marketing terv sablonra, amit minden évben elővehetsz.
 • Szeretnél azonnal belevágni a hatékony marketingtervezésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van egy örökzöld marketing stratégiához.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Hatékony Marketing Terv online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére megtervezni a marketing stratégiádat.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati marketing tippeket, amelyeket évekig sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző marketing tervezéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Hatékony Marketing Terv online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Hatékony Marketing Terv videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Hatékony Marketing Terv online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a Hatékony Marketing Terv online videótanfolyamon?

 • Piacfelmérések. Felmérések nélkül nincs hatékony eredmény. Ezért meg fogod tanulni, hogy az elérhető ingyenes online eszközök segítségével hogyan készíts el egy piacfelmérést. Hidd el, ez az alapja minden sikeres marketing akciónak!

 • Termékek, terméklétra. Az alapoknál kezdjük. A termékek és a terméklétra kialakításában is segítek, hiszen ezekre építjük fel a marketing tervet.
 • Marketing akciók. Az akciókról az embernek lehet jó vagy rossz személyes véleménye. De az igazság az, hogy ezek nélkül ma már nem tudsz hatékonyan eladni. És vajon mi az igazság az akciókkal kapcsolatban az online világban? Hogyan alkalmazd őket? Mit és mikor akciózz?
 • Értékesítési tölcsér. Ez egy divatos név arra, hogy az online világban hogyan építs fel egy olyan rendszert, ami a vadidegenekből először érdeklődőket, majd vásárlókat és visszatérő vevőket konvertál. De sajnos sokakban több kérdés, mint válasz van ezzel kapcsolatban. Ugye jó lesz, ha megérted, hogy mitől működik egy ilyen rendszer valójában, és képes leszel bármilyen témában összerakni egy hatékony értékesítési tölcsért?
 • A sikeres marketing terv két legfontosabb lépése. Meglepő, hogy milyen két egyszerű dolgon múlik az, hogy egy tervezés (itt: marketing tervezés) sikeres lehet-e egyáltalán.

  Ha eddig azt érezted, hogy fogalmad sincs hogy állj neki, bonyolult az egész, nem is lehet a való élethez marketing tervet készíteni, akkor elárulom: itt a megoldás. Amikor ezt a két lépést megérted, onnantól gyerekjáték lesz a marketing tervezés.

 • Egy statikus marketing terv. Ez meglepően egyszerű lesz, mégsem gondoltál eddig rá. Amikor ide jutunk a tanfolyamon, akkor szó szerint öt perc alatt össze fogsz tudni rakni egy egyszerű marketing tervet – amit én statikusnak nevezek. És garantálom, hogy már ettől jobban fogod érezni magad, és jobban át fogod látni a marketingedet, mint a legtöbb cég vagy vállalkozó.
 • Mi kerüljön a marketing tervbe? Konkrétan végigvesszük, hogy egy kisvállalkozásnak mit kell bevennie a marketing tervébe. Nem lesz többé kérdésed ezen a területen.
 • Összerakod a marketing tervedet! A tanfolyam során azért veszünk ennyire részletesen minden alapot, hogy teljesen megértsd, hogyan kell összeállítani egy marketing tervet. Így a tanfolyam végére a gyakorlati feladatok során képes leszel te magad is összeállítani a saját marketing tervedet.
 • Bárhol, bármikor. Ez nem csak a képzés elérhetőségére vonatkozik, hiszen korlátozás nélkül hozzáférhetsz az anyagokhoz.

  De ha elvégezted a képzést, akkor onnantól kezdve tényleg bárhol és bármikor képes leszel hatékony, működőképes marketing tervet összeállítani. Akár a mostani vállalkozásodban jövőre vagy később, akár bármelyik másik vállalkozásodban.

 • Ráadásul mindent olyan nagyon részletesen, ahogy szoktam. Számodra is érthető, „vállalkozói” nyelven elkészített online oktatóvideók. Ha megrendeled, nem vesszük el a hozzáférésedet, akármikor, akárhányszor megnézheted.

Extra!

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked a marketingről.

 • Extraként kapsz tőlem egy letölthető marketing tervezési sablont. És amit még pluszban kapsz: pontosan érteni fogod, hogy miért és hogyan töltsd ki!

Hivatalos tanúsítványt adó Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Hatékony Marketing Terv?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassak egy marketing tervet.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a marketing tervet arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a marketing tervet annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.
 • hatékony marketing terv képzés

  Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

  „Köszönöm a lehetőséget (…) Az online tanfolyamok jelenleg rettentő hasznosak számomra és nagy segítséget nyújtanak, így már a készítés közben tudok majd figyelni a kritikus pontokra! (…) Még egyszer köszönöm az ügyfélközpontúságot (…)”

  K. R.

  „Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

  O. E. (USA)

  „A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni.(…)”

  Korfanti Gábor

  „…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

  Baji Angéla
  www.interjuramegyek.hu

  „…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

  Szklenár Ferenc

  „Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

  R.A.

  A képzés anyagai a következőkből állnak:

  • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
  • Gyakorlati feladatok.

  Mikor kezdheted el a képzést?

  Akár már holnap kezdheted is!
  A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
  Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

  Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

  A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

  Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több tízezer forintot.

  De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

  Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

  • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

  Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

  VIP kedvezmény:

  Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

  Hivatalos tanúsítványt adó Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam

  Jelentkezz most a képzésre!

  Vannak még kérdéseid a Hatékony Marketing Terv online videótanfolyammal kapcsolatban?

  Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

  Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

  Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

  Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

  De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

  Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

  Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

  Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

  Speciális marketing előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

  Figyelem!

  A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

  Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

  Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni marketing terv készítő szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

  Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

  Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a marketing terv kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

  De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
  • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Hatékony Marketing Terv videótanfolyam, Hatékony Marketing Terv videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam” értékelése elsőként

Hatékony Marketing Terv online videótanfolyam

40 900 Ft-tól