Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Hatékony online árazás
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hatékony online árazás tanfolyam

Már azt sem tudod, hogyan alakítsd ki az áraidat?

Megfelelő árak nélkül éhen halsz

Ha nincsenek megfelelően kialakítva az áraid, akkor minden bizonnyal egy idő után csődbe megy a vállalkozásod. Nem titok, hogy neked is – mint minden más vállalkozónak – a célja az, hogy több bevételed, több vevőd legyen. Ezzel én is így vagyok. A bevételedet és a profitodat pedig az eladásaid és az áraid határozzák meg.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnéd végre optimális árakon eladni a termékeidet, szolgáltatásaidat.
 • … eleged van abból, hogy valaki mindig megjelenik alacsonyabb árakkal.
 • … szinte már rettegsz az árazástól.
 • … már azt sem tudod, mit, hogyan árazz be, hogy megvegyék.
 • … tudod, hogy sokkal több bevételed is lehetne, de valahogy mégsem jön össze.
 • … ha még lejjebb viszed az áraidat, nem tudsz nyereséget kitermelni.
 • … másoknak valahogy minden könnyebben megy.
 • Szeretnéd azonnal megismerni az online árazási lehetőségeket?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam egy konkrét, azonnal alkalmazható online árazási tanfolyamot, amire a magyar vállalkozóknak ma szükségük van ahhoz, hogy a számukra és a piac számára is a legoptimálisabb online árakat alakítsák ki.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Hatékony online árazás online videótanfolyam segítségével végre képes leszel olyan árakat kitalálni, amelyekkel a legtöbb bevételre teszel szert, és még a célpiacodnak is tetszeni fog.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres online árazásról. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Hatékony online árazás

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző árazási feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Hatékony online árazás online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Hatékony online árazás videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Hatékony online árazás videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz megtanulni a Hatékony online árazás online videótanfolyamon?

Mit tartalmaz a Hatékony online árazás online tanfolyam?

 • 7 nagyon fontos gondolat, hogy tényleg a profitod legyen több!

  Ez egy kicsit technikai lesz, de muszáj rendbe tennünk, mielőtt az árazásról eredményesen beszélhetünk. Ha megérted, melyik mit jelent erről a listáról, sokkal biztosabban fogsz mozogni az árazás területén: Bevétel, ÁFA, jutalékok, árrés, fix költségek, változó költségek, profit.

 • Hogyan bukhatsz sokat pár forinton? Avagy a jólét igazi titka.

  Ha ezt még sosem számoltad így ki, akkor döbbenni fogsz. Megérted, hogy miért élhet sokkal jobban az, aki csak egy kicsivel többet keres, és hogy miért lehet sokkal több pénzed, ha csak egy kicsivel képes leszel emelni az áraidat.

 • Miért rettegnek sokan az árazástól?

  Talán neked is eszedbe jutott már, hogy csak árazni vagy árat adni ne kelljen – abból biztosan nem jöhetsz ki győztesen. Itt végre megérted, hogy mi ennek az oka, és hogy pontosan mit tegyél ellene!

 • A helyes sorrend: Profit, pörgés, presztízs

  Megnézzük, mit jelent ez, és hogy miért ez a helyes sorrend az árazásnál, ha sok pénzt akarsz keresni. (A pörgés-presztízs viszonya lesz a legmeglepőbb!)

 • A négy alapvető árazási formula

  Mi a 4 alapvető árazási formula, amit minden vállalkozásban tudsz használni. Melyiknek mi az előnye és a hátránya. Ha csak ezt megérted, már tisztábban fogsz látni az árazás világában!

 • Az ismeretlenség ára – tippek kezdő vállalkozóknak

  Avagy hogyan árazz kezdőként, ha tényleg gyorsan pénzt akarsz keresni!

 • Kétféle életciklus-árazási modell

  Mindkét modell működik. Az egyikkel egyenesen szembemegyek mindennel, amit erről a témáról máshol hallhatsz. Pedig én éppen ezt alkalmazom, és ezért keresek nagyon sok pénzt!

 • 6 tipp extra magas árazáshoz, avagy az árérzékenység kiütése

  6 konkrét tipp, amivel extra magas árakat leszel képes megadni. És ráadásul ki is fogják fizetni!

 • A magas árak 3 előnye

  Ha már tudod, hogyan határozz meg magas árakat (előző pont), és ebben a pontban megérted, hogy ez miért jó nem csak neked, de még a vásárlódnak is, akkor már tényleg senki sem fog megállítani, hogy innentől extra árakat alkalmazz!

 • Egy nagyon durva teszt

  Lesz egy nagyon egyszerű, de mégis nagyon ütős teszt, amivel le fogod tudni tesztelni, hogy a vállalkozásod mennyire “érett” a magas árakra. A jó hír: ha esetleg az eredmény negatív, akkor elmondom, hogy hogyan tudod ezt megváltoztatni!

 • A háromféle kötelező árkategória

  Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor ezt a háromféle árkategóriát egyszerre muszáj alkalmaznod a vállalkozásodban, mindegy mit árulsz!

 • 6 webáruház árazási tipp

  6 olyan tippet szedtem össze, amit ha webáruházad van, az eddigieken kívül még külön is alkalmazhatsz a helyes árazáshoz.

 • A nagy bevétel alapvető képlete

  Tudod mi a leglényegesebb elem, ha sok pénzt akarsz keresni? A képzésen megérted, és innentől a gyakorlatban is alkalmazni fogod tudni!

 • Egy nagyon egyszerű, de nagyon hatékony online árazási tipp

  Mi ezt használva 10-15%-kal tudjuk emelni az árainkat.

 • Az árak sikeres tesztelése

  Az online marketingről azt mondják, azért a legjobb, mert ott mindent lehet tesztelni. Ez még az árakra is igaz. De talán eddig nem tudtad, hogy pontosan hogyan tudod ezt megcsinálni – azaz az áraidat éles környezetben tesztelni. Itt konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati módon megmutatom neked, hogy hogyan tudod letesztelni a számodra legjobb árakat!

 • Hogyan emelj árat?

  Az áremelés egy remek lehetőség, hogy a vásárlók szeressenek, és még többet keress. A képzésen megérted, hogyan lehetséges ez!

 • A legütősebb online bevételi trükk

  Ez a módszer mindig működik! Ez az, ami nekem a bevételem 80%-át hozza. Végre te is megérted, hogyan alkalamzhatod a saját vállalkozásodban!

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Hatékony online árazás?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam mire figyelj az árazásnál.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd az árazást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd az árazást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.
 • A képzés anyagai a következőkből állnak:

  • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
  • Gyakorlati feladatok.

  Hatékony online árazás árcímke

  Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

  „Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
  Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

  Varga Éva
  valodiertek.hu

  „…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

  Baji Angéla
  www.interjuramegyek.hu

  „„Hatalmas segítséget jelent az, amit Balázsnál tanultam, nagyon sok bizonytalan tényező van így az elején, illetve csak lenne sok bizonytalan tényező, de Balázsnak köszönhetően tudom, hogy mit kell csinálni.””

  Szekerák Zsolt
  arwebshop.hu

  „“Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!””

  Egy Ügyfél

  „…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

  Szklenár Ferenc

  „Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

  R.A.

  Mikor kezdheted el a képzést?

  Akár már holnap kezdheted is!
  A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
  Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

  Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • A Hatékony online árazás online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

  A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

  Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle, ráadásul képes leszel végre profittermelő árakat kialakítani, ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

  De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot vagy 70.000 Ft-ot sem.

  Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

  Hivatalos tanúsítványt adó Hatékony online árazás online videótanfolyam

  Jelentkezz most a képzésre!

  • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

  Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

  VIP kedvezmény:

  Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

  Vannak még kérdéseid a Hatékony online árazás online videótanfolyammal kapcsolatban?

  Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

  Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

  Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

  Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

  De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

  Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

  Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

  Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

  Speciális árazási előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

  Figyelem!

  A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

  Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

  Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni árazási szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

  Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

  Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfontosabb területén, az árazásban szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

  De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
  • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Hatékony online árazás videótanfolyam, Hatékony online árazás videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hatékony online árazás online videótanfolyam” értékelése elsőként

Hatékony online árazás online videótanfolyam

40 900 Ft-tól