Leírás

Magyarországon először nálunk:
Hivatalos tanúsítványt adó
Hírlevél Szakértő
alap- és haladó képzés!

Hírlevél szakértő képzés 2

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Te is szeretnél végre egy stabil, online bevételi forrást? Egy eszközt, ami számodra is elérhető, csak eddig nem használtad?

Itt az ideje, hogy te is sikeresen használd azt az online eszközt, ami a mai napig a legtöbb és legbiztosabb bevételt hozza az igazán sikeres online vállalkozóknak!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Mindig irigykedve nézed azokat, akik hírlevelezéssel el tudnak adni online?
 • Tudod, hogy jó a terméked vagy szolgáltatásod, de mégsem tudsz elég bevételt csinálni?
 • Szeretnél egy hírlevélrendszert, ami folyamatosan vevőket és vásárlókat hoz neked?
 • Hallottál már a hírlevélről, de el nem tudod képzelni hogyan tudnál te ezzel pénzt keresni?
 • Próbálkoztál már a hírlevelezéssel, de úgy érzed, nálad ez nem működik?
 • Mindig is akartál egy vevőmágnest, de nem tudtad, hogy merre keresd?
 • Attól tartasz, hogy leiratkoznak az emberek, ha elkezdesz hírleveleket küldeni?
 • Túl bonyolult számodra a hírlevélküldő rendszerek használta?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Hírlevél Szakértő képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz, hogy egy eredményeket hozó, működő és bevételt termelő hírlevélrendszert építsenek fel akár a nulláról. Ebben a kettő részes képzésben megmutatom neked a konkrét módszert, amit mi is használunk, ami nekünk is a sikerünk egyik alapja.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem az általánosságokat, hanem konkrétumokat és gyakorlati útmutatást, hogy hogyan tudod felépíteni a saját hírlevélrendszeredet. Mindezt lépésről lépésre a nulláról a profi szintig!

SŐT!! A képzés legnagyobb értéke, hogy azt is megtutod, hogy másoknak, miért nem megy a hírlevelezés. Konkrét példákkal rombolom le azokat a marketing általánosságokat, amik eddig megakadályoztak abban, hogy elég pénzt keress online!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző hírlevelezéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzés tematikáját. Mindkettő képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Hírlevél Szakértő alap- és/vagy haladó képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Hírlevél szakértő képzés 3

A hírlevél még mindig működik?

Igen.

Mi ebből csináljuk a bevételünk nagy részét, és nem kevés ügyfelem tanulta meg nálam, hogy hogyan építsen fel egy olyan hírlevélrendszert akár a nulláról, amivel azóta nagyon sok pénzt keres.

Ha érdekel ez a módszer, szeretnéd te is alkalmazni, és a saját vállalkozásodban felépíteni, akkor olvass tovább, mit tanulsz meg a képzésen!

Jelentkezz most a képzésre!

Hírlevél Szakértő alapképzés tematikája

 • Hírlevél alapok
 • Miért kell a hírlevél
 • Miért kell a hírlevéllel bajlódni, hogyan lehetséges az, hogy még most is működik?
  A hírlevélnek is megvan a saját helye az online marketingben.
  Ahhoz, hogy jól tudd használni, szükséged van olyan termékre, szolgáltatásra, ami piacképes.
  A képzésen megtanulod, hogyan lesz a hírlevél a vállalkozásod mozgatórugója.

 • Az első lépések
 • Megismered, melyek az első lépések, amik a folyamatos feliratkozókat hozzák. A technikai akadályok leküzdése után olyan rendszert fogsz tudni összerakni, ami ezüsttálcán hozza neked az érdeklődőket.

 • A hírlevelezés jogi háttere
 • Megismered a hírlevelezés jogi hátterét, mert nem ronthatunk ajtóstól a házba. Megvannak azok a jogi teendők, amit minden hírlevélszakértőnek ismernie kell.

 • A hírlevél szerepkörök
 • Különböző hírlevél szerepkörök az ötletgazdától a kiküldésért felelős személyig.
  Bár legtöbbször egy kézben vannak a folyamatok, de van, amikor a szövegírás, a technikai beállítások és a kiküldés más más személy feladatköre lehet.

 • Mikor, miről írj a hírlevélben
 • A hírlevélszakértő munkájának a legfontosabb célja, hogy ne veszítse el a fókuszt.
  Minden hírlevelezés lényege, hogy elérd azt, amiért csinálod az egészet.
  Ha ezek nincsenek kitűzve, akkor elfogy a lelkesedés, az energia. Nem egy kudarcba fulladt esetet láttam már.
  Ha megtanulod azokat a technikákat, amivel komoly eredményeket lehet elérni hosszú távon, akkor neked nem lesz gond, hogy mikor, miről írj a hírlevélben.

 • Hogyan szerezz feliratkozókat
 • A hírlevelezéshez szükséged lesz olyan dolgokra, amelyek segítik a munkádat, az eladásaidat. Ezeknek a létrehozásában, felépítésében és használatában is jártasságot szerzel, nem lesz gond, hogyan szerezz feliratkozókat, akik az eladási oldaladra kattintanak, majd vásárolnak tőled.
  Az egész folyamatot végigvesszük, és te, saját magad fogod tudni azokat a rendszereket felépíteni, amik segíti az érdeklődőt, hogy a virtuális kasszádhoz eljusson.
  A hírlevélrendszer felépítése és maga a kommunikáció is rengeteget segít a vállalkozás, a marketing felépítésében.

 • Mikor van a legalkalmasabb idő
 • Mikor van a legalkalmasabb idő a hírlevelezéshez?
  A legjobb, ha azonnal elkezded, mert minden egyes nap, amit kihagysz, érezhető lesz a bankszámládon. Pozitív és negatív irányban is.

 • Pénz nélkül nem megy
 • A hírlevél nem lesz sikeres pénz nélkül. Számítanod kell arra, hogy előbb utóbb fizetned kell a hírlevélküldő rendszer használatáért is.
  Kívánom, hogy eljuss arra szintre, hogy már nem elégszel meg az ingyenes verziókkal!
  Ha jól csinálod, ez csak befektetés lesz, ami hamar megtérül, de ehhez követned kell azokat a lépéseket, amelyeket a képzésen végigveszünk.

 • Hirdetés nélkül nem fog menni
 • Hirdetés nélkül nem fog menni. Kizárt, hogy hirdetés nélkül olyan listát fogsz tudni felépíteni, ami hatékony és amivel megtérül a befektetett energiád. Lépj túl azon a szinten, hogy csak egyhelyben topogsz, kezdd el komolyan felépíteni a hírlevélrendszeredet.

 • Tévhitek a hírlevéllel kapcsolatban
 • Számos tévhit kering a hírlevéllel kapcsolatban. Ezeket sorra meg fogom cáfolni, és rávilágítok azokra a tényekre, amik túlmutatnak azon, hogy a hírlevéllel szórakoztatni kell az olvasókat.
  Ha rám hallgatsz, akkor egyszerre leszel informatív és sikeres vállalkozó is.

 • Hírlevélküldő rendszerek
 • Hogyan válassz a rengeteg szolgáltató közül?
  Különböző rendszereket mutatok neked, ami alapján eldöntheted, melyikkel szeretnél jobban megismerkedni. Mindegyiknek megvan a sajátossága, előnye és bonyolultsága. Rá kell hangolódni minden rendszer, minden egyes hülyeségére is. Márpedig mindegyiknek megvannak az indokolatlan funkciói.

 • Behúzó anyag
 • A behúzó anyag az egyik legfontosabb elem, az értékesítési tölcséred első lépése. Itt van az a pont, amikor, ha jó a behúzó anyagod, jól felépíted a rendszeredet, akkor a feliratkozók jönnek folyamatosan.
  Ha ez nincs jól átgondolva, akkor a hírlevélrendszered is döcögősen fog működni. Számos példát fogsz látni a képzésen, hogyan és mitől működik jól egy behúzó anyag.

 • Behúzó oldal
 • Az egy dolog, hogy van egy jó terméked vagy szolgáltatásod. Azt úgy kell eladnod, hogy az eladási oldaladra érkező olvasó figyelmét végigvezesd az oldalon egészen a pénztárig.
  Milyennek kell lennie egy behúzó oldalnak, mi az, ami miatt olyan hatékony?
  Profi behúzó oldalt fogsz tudni összeállítani, amihez sablonokat, mintákat fogsz kapni, hogy neked már csak meg kelljen tölteni tartalommal.

 • Feliratkozók szerzése
 • A feliratkozók nem jönnek maguktól, mint ahogy a vásárlók sem. Különböző feliratkozószerzési stratégia van, de a jól bevált és valós érdeklődőket hozó feliratkozókért meg kell dolgozni.
  Van egy jó és egy rossz hírem. A jó hír, hogy ömegével lehet feliratkozókat szerezni, de valószínűleg nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnád.
  Meg fogod ismerni azokat a hirdetési módszereket, amivel felkelted az érdeklődést a potenciális érdeklődők körében.

 • Felépítő sorozat
 • Már korábban említettem, hogy nem rontunk ajtóstól a házba. Senkit nem rohanunk le olyan hírlevelekkel, aminek se füle, se farka. A felépítő sorozat pont abban fog neked segíteni, hogy tudatosan, lépésről lépésre építse fel a bizalmat a feliratkozóban.
  Mit tartalmaz ez? Hogyan tudod ezzel a személyes márkádat erősíteni?
  A képzésen erről is nagyon sok szó fog esni.

 • Hírlevelek írása / Rendszeres hírlevelek
 • Ha már a kezdeti lépések megvannak, indulhatnak a rendszeres levelek. A szövegírás részeként a hírlevél szövegírás pontos és eredményt hozó lehetőségeit fogjuk átvenni.
  Hogy ne lépjen fel technikai malőr, az ellenőrzés és tesztelés jelentőségét is meg fogod ismerni.

Hírlevél Szakértő haladó képzés tematikája

Ebben a részben az alapképzésre épülő haladó hírlevelezési technikákat ismered meg.
Hírlevélszakértőként a haladó képzésen már nemcsak az alap technikai dolgokat fogod megtanulni, hanem azt is, hogyan tudod ezt a tudásodat szélesebb körben kamatoztatni, hogyan építs fel ebből egy saját vállalkozást.

 • Hírlevél és a sikeres kommunikáció
 • A hírlevélírás nem más mint az érdeklődőiddel való kommunikáció. Az, hogy megvannak benne a „kötelező” elemek, az még önmagában nem elég. A saját személyednek és egyéniségednek is benne kell lennie.

 • Negatív visszajelzések
 • Te is tartasz a negatív visszajelzésektől?
  Innentől nem kell aggódnod, mert megmutatom, hogyan kezeld azokat, akik az utadba állnak.

 • A szabad kommunikáció
 • A szabad kommunikáció lényege, hogy küldőként is és fogadóként is szabadon eldöntöd, hogy mikor, miről akarsz vagy nem akarsz kommunikálni.
  Ez a hozzáállás nagyban segít elfogadni a leiratkozásokat, és a beszólogatókat.
  Csinálni kell, azokra figyelve, akik fogadják a kommunikációdat, és nem azokra, akik nem fogadják (joguk van rá), vagy kívülről kritizálják.

 • Milyen elemeket kell tartalmazzon egy hírlevél
 • A sok kommunikáció, ismétlődő szövegelés nem azért van, mert kifogytunk a témából. Ha úgy érzed, akkor biztosan a téma iránt igencsak érdeklődő vagy.
  Hogyan érd el, hogy mindig tudj mit írni, de a fókuszt ne veszítsd el?
  Milyen elemeket kell tartalmazzon egy hírlevél, hogy a céljaid is megvalósuljanak vele?
  A képzésen megismered a kulcsfontosságú hírlevél összetevőket, és azt is milyen gyakran küldj ki hírlevelet.

 • Túl sok hírlevél
 • Mennyi a túl sok hírlevél? Ezt is kifogjuk vesézni, mert neked mint hírlevél küldőnek stratégiád, céljaid vannak.

 • Hírlevél stratégia
 • Ahhoz, hogy hírlevélszakértőként másoknak tudj a hírlevelezéssel eredményt csinálni, ahhoz ismerned kell a pénz útját a vállalkozásában.
  Hogyan csinál pénzt az a vállalkozó, akinek a kommunikációját te viszed a hátadon?
  Amíg nem látod át az egész rendszert, nem fogsz tudni jó hírleveleket csinálni!
  Ezt át kell beszélni, felépíteni a folyamatot, ha eddig nem volt jól átgondolva.
  Ehhez kapsz segítséget ebben a részben.

 • Haladó tippek
 • Hírlevél tervezés lényege, hogy egy olyan mankód van, amire bármikor támaszkodhatsz. Heti, negyedéves terveket állítunk fel, hogy mindig érdekes és az olvasó számára hasznos tartalmat hozz létre. Kombinálhatod a meglévő listákat és újakat hozhatsz létre, hogy mindig fenntartsd a figyelmet, új terület és célcsoportot szólíthass meg.

  • Hírlevél időzítés előre
  • Mikor érdemes hírlevelet küldeni
  • Hírlevél ötletek szerzése
   • Analytics
   • Trends
   • Közösségi média
   • Hozzászólás amihez jött
   • és természetesen kampány
 • Iratkozz fel mások hírlevél listájára
 • Apró változtatások, sikeres akciók megtartása, sikertelenek elvetése
 • Hírlevél sablonok
 • Hírlevél sablonok segítségével kialakíthatod a neked tetsző kinézetet, és egyénre szabhatod a feliratkozódnak az olvasási élményt.

 • Statisztikák
 • A statisztikák közül megismered, hogy mire szentelj figyelmet, mit hagyhatsz figyelmen kívül.
  Mit olvashatsz ki a számokból?
  Mi kell, mit érdemes nézni és miért ne reagáld túl a statisztikákat?
  Erről is egy egész anyagrész fog szólni, nehogy átess a ló túloldalára, nehogy elvesszen a lényeg és görcsös legyen az egész kommunikációd.

 • Hírlevélkezelő váltás
 • Van, hogy szükséged lesz hírlevélkezelő váltásra, mert a folyamataid annyira megváltoznak, hogy új, jobb, sokoldalúbb rendszerre lesz szükséged.
  Ebben az anyagrészben a technikai dolgokon kívül, azt is megtudod, hogy mikor jön el az a pont, hogy a régi rendszer már szolgálja ki a megnövekedett igényeket.

 • Konkrét hírlevélkezelő haladó tippek
 • Bemutatom neked a legnépszerűbb hírlevélkezelők felületeit, és megismered a automatizálások sokoldalúságát, a szegmentálás kreatív lehetőségeit, A/B tesztek jelentőségét.

  Az alábbi hírlevélkezelőkkel fogsz találkozni a képzésen:

  • ActiveCampaign
  • Listamester
  • MailerLite
 • Hogyan szerezz hírlevélszakértőként ügyfeleket?
 • A képzés során nemcsak a hírlevélírással és a technikai dolgokkal foglalkozunk, hanem arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy építs erre a tudásra egy saját vállalkozást.
  Hogyan találd meg azokat az ügyfeleket, akiknek a hírlevél kommunikációját átveszed, és ezzel tehermentesíted őket. Most, hogy egyre több az online vállalkozás, egyre nagyobb erre a feladatra a kereslet is.

 • Ügyfélkezelés
 • Végül, de nem utolsósorban az ügyfélkezelésről is ejtünk néhány szót. Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Tehát az egyik legfontosabb pontja egy sikeres vállalkozás működésének az ügyfélkezelés, a hatékony kommunikáció az ügyféllel.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha hírlevélszakértőként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más Online marketingesekkel és Közösségi média vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Hírlevél szakértő képzés 1

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a hírlevél képzésemről?

” Balázs tanácsára kezdtem el a hírlevelezést. Nagyon sok hasznos dolgot megtanított a tanfolyamon. Számomra a leghasznosabb az volt, hogy eloszlatott bennem minden tévhitet és aggályt a hírlevelekkel kapcsolatban. Ma napi szinten küldök ki hírlevelet és a statisztikák alapján az eladások 20%-ában szerepet játszanak ezek. Ezt nagyon fontos eredménynek tartom, mert mind közvetlen, mind közvetett módon hozzájárul az eladásokhoz. Az egyik legköltséghatékonyabb eszköz.

A Vevőszerző hírlevél tanfolyamot csak ajánlani tudom mindenkinek, elsősorban azért, mert őszintén azt mondja el ami könnyen megvalósítható és működik a hírlevélben!”

Biró Viktória (www.sussvelem.com)

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

 

Szklenár Ferenc

„Már akkor küldtem hírleveleket, amikor még nem ismertem Balázst, de akkor még nem tudtam velük igazán pénzt keresni. Amióta részt vettem Balázs tanfolyamain, azóta ugrásszerűen emelkedtek a bevételeim a hírlevelek által. Csak ajánlani tudom.”

 

Teremi Alex (dietmaker.hu)

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap el is kezdheted, viszont a képzés teljes anyaga folyamatosan kerül feltöltésre.
A rendelésed után 1 munkanappal már el tudod kezdeni, megadjuk a hozzáférésed a már befizetett és feltöltött videókhoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Hírlevél Szakértő alapképzés javasolt időtartama: 4 hónap.
 • Hírlevél Szakértő haladó képzés javasolt időtartama: 4 + 4 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

 • A Hírlevél Szakértő alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 224.280 Ft részletekben fizetve 4 x 56.070 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 186.990 Ft
 • A Hírlevél Szakértő haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 395.880 Ft részletekben fizetve 8 x 49.485 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 329.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Hírlevél Szakértő alapképzés esetén 4, míg a Hírlevél Szakértő haladó képzés esetén 8 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Hírlevél Szakértő alapképzés:

Amennyiben a Hírlevél Szakértő alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 224.280 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 56.070 Ft – Hírlevél alapok
 2. hónap – bruttó 56.070 Ft – Hírlevélküldő rendszerek, behúzó anyag
 3. hónap – bruttó 56.070 Ft – Behúzó oldal, feliratkozók szerzése
 4. hónap – bruttó 56.070 Ft – Bevezető hírlevél sorozat, hírlevelek írása / rendszeres hírlevelek

Hírlevél Szakértő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó hírlevélszakértői tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Hírlevél Szakértő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 395.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.485 Ft – Hírlevél alapok
 2. hónap – bruttó 49.485 Ft – Hírlevélküldő rendszerek, behúzó anyag
 3. hónap – bruttó 49.485 Ft – Behúzó oldal, feliratkozók szerzése
 4. hónap – bruttó 49.485 Ft – Bevezető hírlevél sorozat, hírlevelek írása / rendszeres hírlevelek
 5. hónap – bruttó 49.485 Ft – Hírlevél és a sikeres kommunikáció, hírlevél stratégia
 6. hónap – bruttó 49.485 Ft – Haladó tippek, hírlevél sablonok, statisztikák
 7. hónap – bruttó 49.485 Ft – Konkrét hírlevélkezelő haladó tippek, automatizálások, szegmentálás, listák szervezése, A/B tesztek, jogi kérdések haladóbb szinten
 8. hónap – bruttó 49.485 Ft – Ügyfélszerzés, ügyfélkezelés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Hírlevél Szakértő alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 191.880 Ft részletekben fizetve 4 x 47.970 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 159.900 Ft
 • A Hírlevél Szakértő haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 8 x 41.985 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft

Hírlevél szakértő képzés

Vannak még kérdéseid a Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a hírlevelezés területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjának a különbözetével megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Jelentkezz most a képzésre!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni hírlevélszakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a hírlevélkezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Hírlevél szakértő képzés 4

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Hírlevél Szakértő alapképzés, Hírlevél Szakértő haladó képzés, Hírlevél Szakértő alapképzés – VIP tagoknak, Hírlevél Szakértő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzés” értékelése elsőként

Hírlevél Szakértő alap- és haladó képzés

159 900 Ft-tól