Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Hogyan keress pénzt a blogoddal?
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Érdekel a válasz? Nézd meg a videót!

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne pénzt keresni abból, hogy blogot írsz? Netán passzív jövedelmet, amit akkor is megkapsz, ha éppen nem dolgozol vele?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … te is szeretsz blogolni
 • szívesen írsz a hobbidról, vagy arról ami éppen foglalkoztat
 • szívesen segítenél online másoknak, ha tudnád, hogyan érj el sok emberhez
 • … a szíved-lelked kiírod magadból, és közben alig-alig olvassák a blogodat
 • sehogy sem tudsz annyi emberhez eljutni a blogoddal, hogy azzal már jól érezd magad
 • … szeretnél valamennyi passzív bevételt a blogodból, ami akkor is jönne, ha te épp nem dolgoznál vele
 • Szeretnél azonnal belevágni a képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs vagyok, író, blogger és vállalkozó.

2005-ben publikáltam az interneten egy blogon a barátaimnak Amerikából küldött leveleimet – akkor másfél évig ott éltem.

2011-ben indítottam útjára első gasztroblogomat (Rántott hús wokban), amely azóta az egyik leglátogatottabb függetelen gasztroblog lett magyarul. 2014-ben indítottam hozzá a második főzős blogot, Kemény Tojás néven.

A blogjaim ismertté tétele vitt arra, hogy megtanuljak keresőoptimalizálni. Mára talán a legismertebb keresőoptimalizálási oktató lettem Magyarországon. Eddig több, mint 1000 ember tanult nálunk.

Csak az elmúlt 28 napban több, mint 330 ezer látogató járt ezen a három blogomon, és ez nekem 200 ezer Forint feletti, teljesen passzív jövedelmet hozott!

Közben van 3 csodálatos gyermekem, akik különösen élvezik, amikor apa a blogjára készít valami finomat. 🙂

A „Hogyan keress pénzt a blogoddal” képzésen pontosan megmutatom neked, hogy milyen lépésekkel tudsz te is hasonló látogatottságot és jövedelmet felépíteni. Nézd meg a részleteket!

Létezik megoldás!

A jó hírem számodra, hogy létezik tanulható és könnyen alkalmazható módszer arra, hogy egy látogatott blogot építs, amiből aztán rendszeres, passzív jövedelemhez juthatsz.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

És még csak olyat sem kell csinálnod érte, amivel nem érzed jól magad. Vagy olyan dolgokról írnod, amikről igazából nem is szeretnél.

Foglalkozhatsz azzal, amit igazán szeretsz, a hobbiddal és a blogolással. És közben nem kell azon aggódnod, hogy lesz-e elég látogatód.

És passzív jövedelem formájában kiveheted azt a pénzt a blogodból, amit igenis megérdemelsz a munkád után!

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Így segítek neked

A „Hogyan keress pénzt a blogoddal” online tanfolyamon megtanítom neked, hogyan építs fel egy olyan blogot, amit sokan látogatnak, és amiből passzív bevételt is tudsz kivenni.

Nem rizsázunk, nem beszélünk mellé. Ez tényleg a lényeg! Konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Mennyi pénzt lehet keresni blogolással Magyarországon? Készítettem erről egy videót:

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző bloggal kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Hogyan keress pénzt a blogoddal? videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Hogyan keress pénzt a blogoddal? videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tanulsz meg a képzésen?

A célom az, hogy megmutassam neked azokat az alapokat, amik valóban hozzájárulnak ahhoz, hogy az én blogjaim sikeresek. Sikeresek mert sokan olvassák, és sikeresek, mert passzív bevételt hoznak nekem.

 • Mi az alapvető titka annak, hogy egy blog vagy akár egy blogbejegyzés egyáltalán sikeres lehet?
 • Ez nem is annyira online kérdés – és valószínűleg a fejedre csapva fogsz magadban káromkodni, hogy eddig ez miért nem jutott eszedbe.

  A sikeres bloggerek mindegyike alkalmazza ezt a módszert. A sikertelen blogok viszont mind pontosan fordítva csinálják, mint ahogy kellene. De nem kell többet ezen töprengened, ezen az online tanfolyamon megmutatom az egyszerű módszert, és azt is, hogy miért működik!

 • Lehet, hogy most más keres a blogodon???
 • Megmutatom neked, hogy ha eddig volt olyan érzésed, hogy igazából valaki más keres a blogodon, nem pedig te, akkor ez miért volt.

  A rossz hírem, hogy valószínűleg igazad van. De a képzés után tudni fogod, hogy pontosan mit tegyél, ha te akarod megkeresni azt a bevételt, ami a munkád után igenis megillet téged!

 • Az online tanfolyamom egyik lényege: hogyan csinálj bevételt a blogodból
 • Megmutatom neked, hogy milyen konkrét bevételtermelő módszerek vannak, amiket ma Magyarországon te is sikeresen tudsz alkalmazni.

 • Automatikus bevételtermelő rendszerek
 • Ide elég csatlakoznod, és máris pénzt kereshetsz a blogodból. És persze nem csak azt nézzük meg, hogy milyen automatikus rendszerekhez csatlakozhatsz, de megmutatom neked, hogy például pontosan hová és hogyan helyezz ki reklámokat a blogodon, ha a legnagyobb bevételt akarod!

 • Ha több pénzt szeretnél keresni a blogodból…
 • Mutatok módszereket arra is, ha több pénzt szeretnél a blogodból keresni, és hajlandó vagy ezért egyéni munkát is beletenni. Sőt, elárulom, ha főállásban csinálod, egy jó fizetést is könnyen meg lehet bloggerként keresni.

 • Honnan szerezz látogatókat?
 • Ha nincs elég látogató, akkor nincs bevétel sem. És nem csak az elméletet beszéljük át, hanem konkrét megoldásokat adok neked, amiket ha alkalmazol, akkor konkrét, hús-vér látogatókat tudsz szerezni a blogodra, ami sajnos a legtöbb bloggernek nem megy igazán. Ráadásul sok látogatót, és rendszeresen.

 • Blog keresőoptimalizálás
 • Egy sikeres blog egyik stabil alapja a jó keresőoptimalizálás. Magyarország talán legismertebb keresőoptimalizálás oktatójaként megmutatom neked, hogy konkrétan min múlik a sikered a keresőben.

  Ez után a képzés után azon fogod észrevenni magad, hogy elkezdesz egyre több és több kulcsszóra feljönni a keresőben, és közben ráadásul élvezni is fogod!

 • Megtanítalak keresőoptimalizáltan szöveget írni
 • Rengeteg blog van az interneten nagyon jó tartalommal – és mégsem jutnak el senkihez, mert néhány alapvető szövegírási szabályt nem tartanak be. Tetszik nem tetszik, a 2010-es években ha lágotatókat akarsz, akkor bloggerként tudnod kell úgy írni, hogy az az olvasóidnak és a Google-nek is tetszen!

 • A blogod és a hatékony közösségi média
 • Legyünk őszinték magunkkal! Nem tudom, te hogy vagy vele, de a legtöbb blogger csak az idejét tölti feleslegesen a Facebookon, legfeljebb néhány másik blogger társaságában, pár tucat látogatóhoz elérve.

  Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony működés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is, bloggerként. Megmutatom, hogy hogyan használd valóban hatékonyan a közösségi médiát arra, hogy látogatókat, követőket, rajongókat szerezz. Mit tegyél, hogy a kereső is szeresse, amit a Facebookon csinálsz? Hogyan posztolj, kommentelj, egyáltalán mit csinálj a Facebookon ahhoz, hogy ne eméssze fel a fél napodat, és mégis valódi eredményeket érj el vele.

 • Az utóbbi idők nagy közösségi média sikere: a Pinterest
 • Lehet, hogy te még nem hallottál róla, de egyre többen használják Magyarországon is, nem mehetsz ma már el mellette!

  Szinte bármilyen témában blogolsz, a Pinterestről tudsz látogatókat szerezni – ráadásul sokkal stabilabban és kevesebb munkával, mint a Facebookról. Én pedig megmutatom neked lépésről lépésre, hogy pontosan hogyan.

 • Motiváció
 • Mit tegyél, ha úgy érzed, hogy már semmi kedved az egészhez, és elveszted a lelkesedésed? Hatékony, mindig működő konkrét megoldások, ha elhagyna az ihlet!

+ 4 Extra!

 • Egy titkos bevételi forrás
 • Ha igazán pénzt szeretnél keresni a blogoddal, akkor ezt egyszerűen alkalmaznod kell. Jelentkezz az online tanfolyamra, és pontosan látni fogod, hogy mi ez, mennyire egyszerűen tudod te is alkalmazni, és micsoda lehetőségek vannak benne a számodra is!

 • Hogyan számolj el bloggerként legálisan olyan költségeket, amikről eddig nem is gondoltad volna, hogy elszámolhatók, és fizess kevesebb adót.
 • Legutóbb bevásároltam egy bioboltban mindenféle finomságból, és amikor szóltam, hogy számlát kérek róla, az eladó elkerekedett szemekkel rám nézett, és megkérdezte: Te ezt el tudod számolni? Hogy a fenébe csinálod?

  — Na éppen ezt mutatom meg neked többek között ezen a képzésen, teljesen legálisan.

Én a módszert mutatom meg neked, ami működik. Ha ismersz, akkor ráadásul tudod, hogy semmit sem titkolok el előled.

Pontosan megmutatom, hogy mit csinálok, még a hatékonyságot is beleértve. Nekem ez hobbi, heti legfeljebb pár órában, és mégis egy magyar átlagfizetést keresek belőle, valóban teljesen passzív módon. Ez a pénz nekem akkor is bejön, ha rá sem nézek a blogjaimra a következő hónapban, vagy azután.

Én minden kelléket megmutatok neked ezen a képzésen ahhoz, hogy te is képes legyél egy blogot így felépíteni.

 • Hirdetések tesztelése
 • Nem mindegy, hol jelennek meg a hirdetéseid. Akár a sokszorosát megkeresheted (vagy a sokszorosát elveszítheted) annak az összegnek, amit alapból keresel, ha jó helyre teszed a hirdetéseidet.

  És ennek a legjobb módszere, ha leteszteled. Konkrétan, a te blogodban hol és milyen hirdetések hozzák a legtöbb pénzt. Ezt mutatom meg, részletesen.

 • WordPress technikai segítség
 • Hogyan helyezd el a hirdetésed automatikusan a tartalomban (általában ott hozza a legtöbbet!). A szükséges fájlokat, mindent megadok hozzá, neked csak használnod kell.

Hivatalos tanúsítványt adó Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Hogyan keress pénzt a blogoddal? tanfolyam?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan kell egy blogot elindítani

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a blogodat arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a blogot annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Szia Balázs!
…Szeretnék veled megosztani pár elképesztő infót. Már egy ideje érlelődik, hogy írok neked, de csak most van időm megírni mindezt…

Idén megvettük a párommal az első nagy családi házunkat, természetesen némi hitelt is fel kellett még vennünk hozzá. Hihetetlen élmény, hogy konkrétan a ház teljes költségét az Adsense passzív bevételünk fedezi. A rezsit, a hitelt, az otthonosítást, mindent. Természetesen nem erre alapoztuk a vásárlást mint döntést, az adsense nélkül is simán jók lettünk volna, de én nagyon szeretem ebből az aspektusból nézni. A mai napig (úgy hogy szerintem már kellőképpen mögé látok) még mindig elképeszt és teljes egészében meseszerűnek tűnik, hogy ilyen komoly passzív bevételt tudtam felépíteni a segítségeddel.
Ezért életem végéig hálás leszek neked 🙂

Elkezdtem hálózattá szervezni a honlapjaimat és más lelkes barátaimat is hozzád küldöm, hogy vegyék meg az anyagaidat, illetve én is tanítom őket, hogy együtt egy még nagyobb hálózattá nőjön, hogy együtt legyünk erősebbek és keressünk többet.

Nagyon durva szemlélet és életstílus-változáson mentem keresztül az elmúlt években, brutális vízióim születtek, amelyek nagy részét már meg is valósítottam. A seo és a marketing + a józan paraszti ész úgy tűnik a legyőzhetetlen kombó. És őszintén.. boldog vagyok, mert úgy érzem pont ott vagyok ahol lennem kell, emellett pontosan látom az utat, hogy merre tovább.

Bocs a hosszúság miatt, de szerintem mindig örülsz a pozitív visszacsatolásnak 🙂…”

M.

„Átfogó képet kaptam a blogokról. Egyáltalán nem hozzáértőként érkeztem a tanfolyamra, most rengeteg tudással rögtön jó irányba indulhatok el. Balázs nem egy elméleti oktató, mint sokan mások, hanem a gyakorlat által vált a téma szakértőjévé. Köszönöm a hiteles és alkalmazható tudást.”

Szántai Gábor

„Külön blogspecifikus a tematika, hiánypótló! Sok képzésen vettem már részt Balázsnál, de ezen a képzésen olyan tudást és információkat kaptam, amit eddig nem tudtam így rendszerben látni. Most azt mondom, hogy ez a szemléletmód a háromszorosát is megérte volna. Nagyon hálás vagyok!”

Tihanyi Gabriella
karriervalto.hu

„Átfogó képet kaptam a keresőoptimalizált blogolásról, több olyan információval, amelyekkel máshol még nem találkoztam, pedig évek óta írok blogot. Köszönöm!”

Sármási Zoltán
www.sarmasi-zoli.hu/idokalauz

„Gratulálok Balázs! Alaposan körbejártad a témát, nagyon fellelkesültem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok, és óriási lendületet, mennyire jobban is csinálhatom. Köszönöm!”

Hubadúr ceremóniamester és trubadúr – Street Gábor Huba
daloseskuvo.hu; ajandekdal.hu

„Nagyon jól strukturált, step by step végig visz a teljes folyamaton, hogy hogyan kell egy jól működő blogot felépíteni.”

Orosz Éva

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

FIGYELEM!

Az általam bemutatott bevételek magyar bevételek, Magyarországon elérhető módszerekkel, magyar nyelvű bloggal, magyar célpiacnak – tehát semmilyen amerikai vagy egyéb trükk nincs benne.

De az általam elért eredmények semmilyen módon nem jelentenek garanciát arra, hogy te mennyit tudsz keresni a blogoddal.

Az eredmények azon múlnak, hogy mennyire érted meg és mennyire alkalmazod amit itt tanulsz, egyáltalán alkalmazod-e. Attól, hogy részt veszel egy képzésen, még nem lesz több látogatód, vagy bevételed. Ha alkalmazod az itt tanultakat, csak akkor várhatsz bármilyen eredményt! Ráadásul arra fel kell készülnöd, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenni – látszólag semmiért. Mint mindennek, egy blognak is idő kell ahhoz ugyanis, hogy beérjen.

Kinek való ez a képzés?

Ha magadra ismersz, akkor ott a helyed a tanfolyamon. Nem fogod megbánni, hatalmas energiabombával, konkrét ötletekkel, tippekkel fogsz gazdagodni!

 • Szeretsz blogolni, van is már blogod
 • Szeretsz írni, szeretnél blogolni, de eddig sosem mertél nekifogni
 • Hajlandó vagy egy célodért akár éveken keresztül is dolgozni. El tudod fogadni, hogy egy blogból nincs azonnal eredmény
 • Van heti néhány szabad órád a blogodra
 • Szeretnéd, ha valaki megmutatná azt a módszert, amivel a hobbidból passzív jövedelmet tudsz csinálni online – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.

Kinek nem való ez az anyag?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne jelentkezz a képzésre, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Nem igazán tudod, mit akarsz csinálni, csak jól hangzik ez a passzív jövedelem meg ez a blogolás
 • Soha semmire sincs időd
 • Reménytelenül és azonnal van szükséged pénzre

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ezen az online tanfolyamon kapsz, azt ha alkalmazod, éveken keresztül tud neked látogatottságot és stabil passzív jövedelmet hozni!

Ez egy gyakorlatorientált képzés, konkrét tippekkel, példákkal. Nem beszélünk mellé!

Ez a tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte gond nélkül akár százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még csak 70.000 Ft-ot sem.

Hivatalos tanúsítványt adó Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Nincs semmilyen plusz költség sem most, sem később. A képzésen bemutatott minden eszköz is teljesen ingyenesen elérhető, ez nem egy csali.

Az „időpont”

A tanfolyam nincs időponthoz kötve. Befizetésed után megkapod a hozzáférést a zárt tanfolyami felületünkre, így eléred majd a videókat. A videókat bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted. Csupán internetkapcsolatra van szükség és egy eszközre (asztali gép, laptop, tablet stb.), amin a videókat meg tudod nézni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális bloggal kapcsolatos előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni blog szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a blogos pénzkeresés kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Hogyan keress pénzt a blogoddal? videótanfolyam, Hogyan keress pénzt a blogoddal? videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam” értékelése elsőként

Hogyan keress pénzt a blogoddal? online videótanfolyam

40 900 Ft-tól