Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
3 részesre bővült INSTAGRAM SZAKÉRTŐ PRO TANFOLYAM

ITT A 3. RÉSZ – FÓKUSZBAN AZ INSTA REELS!!!

Jelentkezz most a képzésre!

Instagram kod

Talán Te is hallottad, hogy 2022 nyarán Magyarországra is berobbantak az Insta Reels videók. Már nem csak nézhetjük a külföldi tartalomgyártókét, de mi is készíthetünk ilyen álló videókat.

Az Instagramon óriási változások mentek végbe 2022-ben. Ez nagyrészt a TikTok sikerének köszönhető…de erről majd később, a 3. résznél írok. A lényeg, amit nem téveszthetsz szem elől, hogy ha elérést és növekedést szeretnél az Instán, akkor el kell kezdened használni a Reels-t!

Ha már alapszinten képes vagy használni az Instagramot, van saját profilod, de szeretnéd magasabb szintre emelni a látogatottságot és az Insta sikereidet, akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A márkádat remekül képviselheted vizuálisan is, anélkül, hogy grafikus vagy fotós tanfolyamot kellene elvégezned.

 • Hogyan csináld?
 • Mik a trükkök?

Ezt osztom meg veled ebben a tanfolyamban. Praktikák, applikáció ajánlások, profi megoldások az Insta fiókodhoz!

Instagram Pro tanfolyam

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … már ismered az Instagramot, de a sikerek és a követők elmaradoznak
 • … nem érted, hogy lehet hasznodra, ha Te is kitennél fotókat
 • nem használsz professzionális fiókot és egyéb technikai beállításban is jó lenne egy kis segítség
 • … nem ismered azokat az applikációkat, amik segítségedre lehetnek abban, hogy az amatőr fotóid, videóid insta-kompatibilisek legyenek
 • … nem ismered azokat az alkalmazásokat sem amik segítségével dizájnos, izgalmas tartalmakat készíthetsz az insta oldaladra
 • nincs ötleted, hogy milyen tartalmakkal növelhetnéd az interakciót a követőidnél
 • … tudod, hogy az egyik legnépszerűbb közösségimédia-felület az Instagram, de leragadtál a Facebooknál és legfeljebb a Facebook posztjaidat osztogatod meg itt is
 • Szeretnél azonnal belevágni az Insta képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak és online marketingeseknek szükségük van ahhoz, hogy ismertséget építsenek és több vevőt szerezzenek az Instagram segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Instagram Pro online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségimédia-felületet!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő “Instagramozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Instagram egy képmegosztó, de sokkal többre van szükséged, mint szép képekre.

Instagram a képmegosztó

Amellett, hogy az Instagram egy képmegosztó, sokkal többre van szükséged, mint szép képekre. De az is lehet, hogy már ott feladtad, hogy egyáltalán kitegyél egy képet magadról, pedig tudod, hogy a szakértőséged növeléséhez az arcodat is adnod kell.

Segíteni fogok, hogyan hidald át azt a problémát, hogy nem kérhetsz meg egy profi fotóst minden hónapban, hogy retusált képekkel láthasd el az insta posztjaidat.

És a képek még nem is minden! Nagyon fontos, hogy milyen típusú posztokat, sztorikat teszel ki és képes vagy-e megmozgatni a követőidet.
Vizuálisan kell kommunikálnod a márkádat, a termékeidet, a szolgáltatásaidat és magadat!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Hivatalos tanúsítványt adó Instagram szakértő pro tanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző feladatok elvégzésére az Instagramon.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Instagram szakértő pro tanfolyamunkon.
Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Instagram szakértő pro tanfolyam tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Instagram szakértő pro tanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tanulsz meg az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. részén?

Instagram-tanfolyam

 • Képbe hozlak azzal amit erről a felületről tudnod kell beleértve azt is, hogy mi számít az Instagram algoritmusának, milyen szempontokat figyel és mér.
 • Az Insta szótárból minden insta kifejezést megtanulhatsz, hogy ne ess kétségbe, ha feedről, highlightról, engagementről vagy bioról hallasz..
 • Megtudod, hogy miért kell egy vállalkozásnak jelen lenni az instán, milyen előnyökkel szolgál ez a közösségimédia-felület.
  • Ha követed a tanultakat, akkor jönni fog a számok. A Facebookhoz képest sokszoros organikus eredményekre számíthatsz.
  • Te is tapasztaltad, hogy hirdetés, kiemelés nélkül ma már nagyon nehéz a Facebookon lájkokat és megosztásokat elérni?
   Az Instagram más! Az én tapasztalatom szerint 10.000 követő alatti profiloknál sem ritka a postonkénti 100-200 lájk mindenféle kiemelés és hirdetés nélkül.
 • Megmutatom hogyan válts professzionális fiókra és miért jó ez neked
  • Professzionális irányítópultod lesz ahol nyomon követheted a teljesítményedet és az Instagram által válogatott tájékoztató információk között böngészhetsz.
  • Kattintható elérhetőségek: A professzionális fiókokban található egy „Kapcsolat” gomb is. Lehetőséged lesz útvonalat, telefonszámot és/vagy e-mail-címet megadni.
  • Elemzési adatok: Hozzáférést kapsz az Instagram „Elemzések” funkciójához. Ezzel információt kaphatsz arról, hogy kik a követőid, mikor vannak online stb. Az általad létrehozott konkrét bejegyzésekre vonatkozóan is meg tudod nézni, hogy melyik milyen eredményeket ért el, illetve milyen aktivitást váltott ki az emberekből.
  • Másodlagos üzenetmappa: Hozzáférhetsz egy „Elsődleges” és egy „Általános” lapot tartalmazó üzenetmappához. Ezzel az üzenetmappával rendszerezheted az üzeneteidet és kézben tarthatod az értesítéseidet.
 • Megtudod hogyan cselezhető ki az “egy link” megosztási lehetősége és hogyan teheted kattinthatóvá, akár 5-10 url-edet a profilodból
 • Megtanítalak arra, hogy milyen típusú hashtageket használj és milyen eszközt hívhatsz segítségül ezek kiválasztásához.
 • Bemutatok 5 hashtag típust, amit mindenféleképpen érdemes lesz használnod!
 • Tudtad, hogy az Instán vannak tiltott hashtagek, olyan tilos szavak, amikre nem is gondolnál? Pl a #beautyblogger is ilyen. Ezek évről-évre változnak, a tanfolyamban megtudod mi az aktuális lista 2021-ben!
 • Az instagram lelke az Insta feeded, azaz a postjaid összessége a profilodban.

  Insta feed

  Megkapod azokat a post és fotó szerkesztési alapismereteket, amik segítségével esztétikus, trendkövető insta feedet tudsz létrehozni.

 • Kékesi Réka insta feed előtte
  Előtte
  Kékesi Réka insta feed utána 1
  Utána
 • Megmutatom azt az 5 applikációt, amiket én is használok, és amik segítségével könnyen és gyorsan tudsz:
  • fotókat szerkeszteni, menő filtereket adni a képeidhez,
  • szelfiket vagy portrékat retusálni,
  • rács típusú posztokat készíteni,
  • előnézetet csinálni a feededhez.
 • Sokan ódzkodnak attól, hogy saját fotójukat tegyék ki az instagramra. Amennyiben a szakértőségedet is növelni szeretnéd, ez elkerülhetetlen. Megtanítalak arra hogyan tudsz 5 perc alatt retusálni akár egy általad készített szelfit. Az alábbi előtte-utána kép elkészítése éppen ennyi időt vett igénybe.
 • Saját fotó retusálása

 • Kapsz 9 post ötletet ami növeli az elköteleződést a követőidnél és további tippeket a lapozható, galéria típusú posztok tartalmához!
 • 4 Post ötletet is megosztok, amivel növelheted a poszt mentés esélyét. Hogy ez miért fontos? Az, hogy hányan mentik le a kitett tartalmaidat az egyik fontos szempont, amit az Insta algoritmus figyel. Minél több a mentés, annál előrébb sorolja a tartalmaidat és több emberhez fogsz eljutni organikusan.
 • Ha használsz Pinterestet, akkor mutatok egy szupergyors módszert, amivel az Insta posztjaid kikerülhetnek a Pinterest profilodba. Ezután a Pinterestről is szállíthatod a látogatókat az Insta profilodra.
 • Megtanulod, hogyan készítsd el az egyik legnépszerűbb post típust, a puzzle postot. Ezért mások darabárat, vagy havi díjat fizetnek. A tiéd mindig egyedi lesz, mert Te fogod elkészíteni, ráadásul ingyen. Az én módszerem a puzzle post elkészítésére sokkal gyorsabb és könnyebb, mint amit eddig bárkinél is láttam. Most megosztom Veled!
 • Puzzlepost

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tanulsz meg az Instagram szakértő pro tanfolyam 2. részén?

 • Nincsen Insta-siker sztorizás nélkül. Megnézzük mit kell ma tudnod a sztorizásról, hogyan készíthetsz sztorit az Instagramon belül és applikációk segítségével.

  Ezután képes leszel animált sztorikat csinálni és ajánlok egy alkalmazást, amivel nosztalgikus történeteket is készíthetsz!

 • Valamint kapsz 5 sztori témát, amit mindenképp érdemes lesz használnod!
 • Kitérünk a Highlightokra, amik azok az instagram történetek, amik nem fognak eltűnni 24 óra után a profilodról. A kívánt insta sztorijaidat kiemelheted, és ezek mintegy menüpontként szolgálhatnak a profilodon azoknak a tartalmaknak, amiket szeretnél, hogy folyamatosan elérjen a követőtáborod.

  Mit emelj ki highlightba és hogyan csinálj hozzá borítót? Megnézzük a lehetséges alternatívákat.

 • Ráadásul mutatok egy Insta Hacket, amit ezeknél a borítóknál alkalmazhatsz.
 • A videókról is tanulni fogsz és elmondom az Insta erre vonatkozó szabályait.
 • Mutatok egy ingyenes alkalmazást, amivel meg tudod vágni a videódat, borítóképet tehetsz rá, effektekkel és zenékkel láthatod el és egy applikációt amivel 10mp-es darabokra szeletelheted a videóidat, hogy azokat külön sztorikban tudd feltölteni.
 • Ha nem csak hobbista vagy az Instán, nem feledkezhetsz meg a folyamatos statisztika figyelésről! Azaz használnod kell az analitikát!
  Hogyan teljesítenek a posztjaid, hány embert érsz el velük, hány lájkot kaptál, hányan mentették őket és egyáltalán ki a közönöséged az instán és mikor legaktívabbak?
  Azért is fontos tudnod, hogy lásd milyen posztokat szeretnek leginkább, és mikor érdemes azokat kitenned.
 • Egy kis konkurenciafigyelést is belecsempésztem a tanfolyamban. Mivel érdemes képben lenned a konkurencia kapcsán? Mit figyelj a profiluknál és mit tanulhatsz el tőlük? Még azt is megtanulod hogyan pillants bele a konkurenciád hirdetéseibe.
 • Megnézzük a 2021-es szabályokat a bekövetésről és kikövetésről, illetve minden fontos limitet, amivel képben kell lenned, ha nem akarsz tiltást kapni.
  De ha netán mégis, akkor megmutatom hogyan kerülhetsz ki leggyorsabban a tiltásból.
 • A bekövetés és a kikövetés érzékeny témájáról is elmondom saját tapasztalataimat, hogyan tudd miként növelheted a követőtáborodat.
  2019 után már nem olyan egyszerű követőket szerezni, mint előtte, de mutatok működő stratégiát erre is!
 • Szinte mindenki szeret játszani, ajándékot kapni. A nyereményjátékok szerepe szerintem kiemelt ezen a felületen, ezért alaposan körbejárjuk a szabályzattól kezdve a nyereményjáték típusokon át és megosztom Veled saját esettanulmányomat is a követőszerzés és nyereményjáték kapcsolatáról.
 • Végül tippeket kapsz arra vonatkozóan hogyan kezelj több fiókot egyszerre és miként tervezz előre az Instán!
  Ehhez egy letölthető PDF melléklet is a segítségedre lesz!
 • Insta tervező

  • Amatőr videóid vágásához is adok tippeket, hiszen a videós tartalmak mindenhol hasítanak.
  • Apropó videó…tisztába tesszük, hogy a videók megosztásának milyen feltételei vannak az instagramon és hogyan tudsz ezeknek megfelelni saját videóiddal.
  • Konkurenciafigyelési tippet is kapsz kifejezetten erre a felületre vonatkozóan.
  • PDF formátumban letölthetővé teszek számodra egy Instagram tervezőt, aminek a segítségével megtervezheted előre az insta jelenlétedet és a céljaidat ezen a felületen.
  • Tisztába tesszük a 2021-es szabályokat a bekövetésről és a kikövetésről (az aktuális lehetőségekről szóló videót 2022-ben, extra videóban teszem majd közzé).

3. RÉSZ – FÓKUSZBAN AZ INSTA REELS!

Mi az az Instagram Reels?

Az Instagram saját meghatározása szerint “a Reels-videók szórakoztató, magukkal ragadó videók, amelyekkel kreatívan mesélheted el a márkád sztoriját, információkat adhatsz át a közönségednek, és elérheted, hogy felfedezzenek azok, akiknek tetszhet a vállalkozásod”.

A Reels-videóidra a „Reels-lapon”, az Instagram-képfolyam kezdőlapján és a „Felfedezés” területen azok is rábukkanhatnak, akik nem követnek téged.

Jól hangzik, igaz? De hogy fogsz hirtelen videós tartalomkészítővé válni? Sokakban felmerült ez a kérdés és többen kétségbe estek, amikor meglátták, hogy augusztus óta nem jön az elérés, ha nincs kitéve megfelelő mennyiségű és minőségű Reel videó.

Ez a hiánypótló tanfolyam azért jött létre, hogy Neked is mindenben segítséget nyújtson a videós tartalomkészítés ijesztőnek tűnő rengetegében.

Viszont tudnod kell, ha csak erre a kiegészítő képzésre jelentkezel, akkor az Instagram felhasználó szintű ismerete szükséges hozzá.

Mit tanulsz meg az Instagram Pro tanfolyam 3. részén?

 • Megnézzük hol tart 2022-ben az Instagram. – Mik voltak a legnagyobb változások és miért következtek be? – A TikTok hatása vitathatatlan az Instára. 2021-es sikereit és növekedését látva az Insta is a videós tartalmak felé fordult. Hogy mit jelent ez? A legértékesebb tartalom az Instán az álló videó, azaz az Insta Reel lett. Megnézzük azt is, hogy milyen változások történtek még a felületen és mik várhatók?
 • Mik a legfrissebb Insta limitek? – Évről évre változnak a limitek. Érdemes képben lenni, hogy aktuálisan miből, mennyit használhatsz és tehetsz ki, kezdve a napi lájkoktól a sztorik hosszáig.
 • Az Insta Pro tanfolyam 3.részében főként az Insta Reel videókkal fogunk foglalkozni. – Miután átnéztünk pár újdonságot, megismerkedünk az Insta Reels világával. Megnézzük, milyenek a sikeres Reelek és hol találkozhatunk velük.
 • Hogyan vegyél fel Reel videót? – Ha a nulláról kezded, és TikTokra sem készítettél eddig tartalmat, akkor ez egy igazán hasznos rész lesz a számodra.
 • Ha már “tiktokozol”, akkor is fontos, hogy tudd, az Insta felületén mit hol találsz. – Pontról pontra végig fogjuk venni a Reels szerkesztő felületének azt a részét, amivel a felvétel előtt találkozol.
 • Mit kell tudnod az Insta musicról, az effektusokról, az időtartamról – Ezt mind megnézzük. Hogyan állíthatod be a videó sebességét, hányszorros gyorsítások megengedettek. Megnézzük, milyen elrendezésben vehetsz fel anyagot és azt is, hogy ha nincs segítséged a felvételnél, hogyan időzítsd a kezdést.
 • Megnézzük a dual kamerás felvételi lehetőséget – Ami nagyon hasznos lesz, ha be szeretnél mutatni egy terméket, helyszínt…stb és közben azt is szeretnéd hogy a nézőid, téged is lássanak.
 • Hogyan készíts Insta Reelt, meglévő videóból? – Ha már több rövid álló videót készítettél korábban, nem hagyjuk veszni őket. Megnézzük, hogy meglévő tartalmakból, miként csinálj Insta Reelt.
 • Milyen lehetőségeid vannak, ha több képet vagy videót használsz egy Reelen belül? – Sokan nem tudják, hogy izgalmas átmeneteket is lehet beállítani a váltásokhoz és utólag is csereberélhetőek a tartalmak. Megnézzük miként.
 • Hogyan szerkeszd a Reel videót az Instagram alkalmazáson belül? – Ha már kész van a nyers videó, vagy akár videók, akkor egy másik felületre kerülsz, ahol a szerkesztés rejtelmei várnak. Ez egy hatalmas téma, így több videón keresztül vesszük végig, hogyan tudod például utólag zenével ellátni, feliratozni, szinkronizálni, effektezni, matricázni a felvételeedet.
 • Utolsó simítások posztolás előtt – Az Insta Reels-ek úgy működnek, mint a posztok, azaz meg kell néznünk, hogyan készíts hozzájuk képaláírást, milyen borítókat csinálj, mit állíts be a videódon és hogyan jelölhetsz meg benne másokat.
 • Hashtagek a Reels-ekben? – Igen, ennél a videó típusnál is elmaradhatatlanok a fontos hashatagek. Megnézzük hogyan kutasd ki őket és mennyit használj belőlük.
 • Piszkozat üzemmód, azaz dolgozz előre – Ha nem szeretnéd azonnal közzétenni, akkor piszkozatba is teheted az elkészített Reeleket.
 • Hol tudod megnézni a Reelekre vonatkozó analitikát? – A munkád eredményét mindig fontos utánkövetned. Figyeld az elemzéseket, hogy megtudd, mit szeret a közönséged.

Miután végig mentünk minden fontos alaplépésen, jöhetnek a REELS extrák!

 • 7 dolog, amit ne csinálj a Reels-ben!
 • 5 izgalmas effekt, amit érdemes kipróbálnod
 • Green screen effektek, amiket imádni fogsz!
 • Hogyan ments le egy effektet, és hol találod ezután?
 • Mutatok izgalmas “fontokat” azaz betűtípusokat, amikkel feldobhatod a videóidat
 • Hogyan használd a TikTok videóidat Insta Reelként a TikTok vízjel nélkül?
 • Milyen posztolási metódust használj, hogy a legmagasabb elérést hozza az Insta Reel videód?
 • Mutatok egy applikációt amivel kreatív Sztorikat és Insta reeleket is készíthetsz a jövőben.
 • Megnézünk több tucat sablont, amik szintén segíteni fognak, hogy egyedi és dekoratív tartalmakat gyárthass.
 • Posztok pinnelése – Hogyan rögzítsd a kedvenc posztjaidat a legfelső sorban, akár fotós, akár videós posztról legyen szó?
 • Hogyan készíts és ments el QR kódot egy poszthoz – Akár QR kód segítségével is a posztodhoz vezetheted az embereket. Hogyan készíts az Insta felületén QR-kódot egy poszthoz, ezt is megnézzük.

És itt még mindig nincs vége:

Kapsz egy letölthető PDF-et ami tartalmaz 30 Insta reel ötletet, ami segít elindulni a videós tartalom gyártásban.

Most lehetőséged van elvégezni az Instagram képzés 1. részét, az 1-2. részét, és külön megveheted a 3. részt is!

Egy különlegesség

Egy Instagram-képzés nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész egy olyan szakértőtől, aki maga is aktívan dolgozik a saját és más vállalkozók Instagram oldalával. Ezért az Instagram tudásanyagok egy részét nem én, hanem Takáts Kriszta készíti.

Takáts Kriszta

Takáts Kriszta

A marketing tudásomat Balázs mellett alapoztam. Annak ellenére vallom ezt, hogy találkozásunkkor már 5 éve foglalkoztam tartalomfejlesztéssel és közösségi médiával, főként Facebook profilok kezelésével.

Az ELTE-n végeztem bölcsészként, de már az ottani kulturális menedzser képzésen is kiderült, hogy a marketing és a kultúra az a terep, ahol igazán elememben vagyok.
Másfél évet dolgoztunk együtt Balázzsal 2017-től, majd szabadúszóként folytattam, de azóta is együttműködünk. Ez az Insta képzés a második tanfolyamos kooperációnk, 2019-ben közös webdizájn tanfolyamot jelentettünk meg.

Balázs csapatának vezetője voltam, amikor a Honlaprafel instagram oldala elindult, azóta vállalkozások és egyéni vállalkozók online és offline marketingjével, személyes marketing tanácsadással és képzéssel foglalkozom.

Az Instagram 2019-et követően olyan limiteket hozott, hogy sokkal nehezebb lett követőket szerezni, viszont az elköteleződésük jóval magasabb, mint egyéb csatornákon. Tapasztalataim szerint 8-10-szerese az organikus interakciók száma Instán a Facebookhoz képest.

Tiszta energiák

A Tiszta Energiák Instagram fiókját két éve indítottam, jelenleg 7060 követőt számol, a lájkok képeként 100-200 között mozognak, de volt 300 feletti szám is, kizárólag hirdetés nélkül.

Kovács Zoltán vegan chef Instagram fiókja egy év alatt érte el a 6600 követőt a segítségemmel.

Az Elektrobiker Instagram fiókja 2019.07-tól növekszik, jelenleg 6740 követővel bír.

A Pure Style Budapest Szépségszalon Instagram fiókját 2021-től vettem át, azóta + 1200 fős a tábor és a posztok átlagos lájk száma 100 feletti, de előfordul 200 lájk feletti poszt is organikusan.

Szépségszalon Insta fiók

Mit mondanak mások Kriszta munkájáról?

„Az elmúlt pár évben sok marketingessel dolgoztam együtt, több árkategóriában.
Rendszeres probléma volt, hogy elbeszéltünk egymás mellett, meggyőztek, hogy olyan postok kerüljenek ki ami teljesen ellentétes minden elképzelésemmel, de ez lesz a kifizetődő. Az eredmény természetesen elmaradt.
Krisztánál más a helyzet. Kivétel nélkül figyel rá, hogy harmonikus összkép legyen a feeden, minden témát egyeztetünk. Az eredmény magáért beszél. A követők folyamatosan gyarapodnak, még hirdetések nélkül is sokkal jobb az elérés. A kinézetre annyi visszajelzést kaptam mint égen a csillag, a vendégek imádják, külön kiemelve dicsérik a munkáját. A kommunikáció 5 csillag, bármilyen „hülyeseggel” állok is elő, mindig megkapom a megfelelő valaszokat.
A munkája gyakorlatilag minden terhet levesz a vállamról, és aggodalom nélkül tudok a saját dolgommal foglalkozni, sokkal hatékonyabban.
Összességében nagyon-nagyon elégedett vagyok”

Kékesi Réka – szépségszalon tulajdonos

“Instán az interkació kb 10-szerese az organikus facebook interakcióknak. Lájk, hozzászólás…míg facebookon ez organikusan jó ha 10-30fő /post addig instán átlag 200fő /post”

“Mióta Kriszta kezelésbe vette az insta profilunkat, tízszer annyi követőnk lett, mint bármely másik konkurensünknek. Él az oldal, jönnek a lájkok százasával organikusan! Határozottan elégedettek vagyunk.”

R.T.

“2020-ban indult a vegán instám és youtube csatornám. Fogalmam sem volt mit kell csinálni. Minden részletre kiterjedő segítséget kaptam Krisztától, folyamatos visszajelzésekkel, amik ösztönzőek és fejlesztő hatásúak voltak.
Segített a félelmek legyőzésében és megerősített, hogy nagy érték amit képviselek. Egy év alatt több, mint 6000 feliratkozóm lett instán és yt-on is.
Köszönök minden segítséget és támogatást !”

Kovács Zoltán vegan chef

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Mennyi időt vesz el a tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részekkel kell számolni. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod!
Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap
 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap
 • Az Instagram Reels kiegészítő 3. rész javasolt időtartama: +1 hónap

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, sem 200.000 Ft-ot, de még csak 150.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • Az Instagram Reels kiegészítő 3. rész ára: bruttó 49.900 Ft

A 2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. részre épülő haladó Instagram tudást sajátíthatod el.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd az 1-2. rész árát törleszteni, úgy az Instagram Pro 1-2. tanfolyamot 2 részletben fizetheted be a képzés árát.
Ha az Instagram 1. része mellé kéred a kiegészítő 3. részt is, akkor is 2 részletben fizetheted be a képzés árát.
Amennyiben az Instagram 1-2. rész mellé szeretnéd a kiegészítő 3. részt, akkor 3 egyenlő részletben fizethetsz.
Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Instagram Pro 1-2. tanfolyam:

Amennyiben az Instagram Pro 1-2. tanfolyamot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 2. rész

Instagram Pro 1. rész + kiegészítő REELS képzés:

Amennyiben az Instagram Pro 1. részt és a kiegészítő Reels képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.800 Ft – Instagram REELS

Instagram Pro 1-2. rész + kiegészítő REELS képzés:

Amennyiben az Instagram Pro 1-2. tanfolyamot + kiegészítő Reels képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 2. rész
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – Instagram REELS

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.
Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft
 • Az Instagram Reels kiegészítő 3. rész ára VIP kedvezménnyel: bruttó 40.900 Ft

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Instagram szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfelkapottabb területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a mi ügyfeleinket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen alvállalkozókra van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, és ha elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a többi videóra.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész tanulása közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Instagram szakértő pro tanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. rész díjával megegyező összeg. A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 1-2. rész sikeres elvégzéséről.

A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Az Instagram Reels kiegészítő 3. részre külön is jelentkezhetsz, de választhatod az 1. rész vagy az 1-2. rész mellé is!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

 width=

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Jelentkezz most a képzésre!

.

További információk

Képzés típusa

Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész + Reels, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész + Reels, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész – VIP tagoknak, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész + Reels – VIP tagoknak, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész – VIP-tagoknak, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész + Reels – VIP-tagoknak, Kiegészítő Instagram Reels, Kiegészítő Instagram Reels – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Instagram Szakértő Pro tanfolyam” értékelése elsőként

Instagram Szakértő Pro tanfolyam

40 900 Ft-tól