Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
INSTAGRAM SZAKÉRTŐ PRO TANFOLYAM

Jelentkezz a képzésre kedvezménnyel
2022. október 7. (péntek) éjfélig!

Ha már alapszinten képes vagy használni az Instagramot, van saját profilod, de szeretnéd magasabb szintre emelni a látogatottságot és az Insta sikereidet, akkor ez a tanfolyam Neked szól!
A márkádat remekül képviselheted vizuálisan is, anélkül, hogy grafikus vagy fotós tanfolyamot kellene elvégezned.

 • Hogyan csináld?
 • Mik a trükkök?

Ezt osztom meg veled ebben a tanfolyamban. Praktikák, applikáció ajánlások, profi megoldások az Insta fiókodhoz!

Instagram Pro tanfolyam

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … már ismered az Instagramot, de a sikerek és a követők elmaradoznak
 • … nem érted, hogy lehet hasznodra, ha Te is kitennél fotókat
 • nem használsz professzionális fiókot és egyéb technikai beállításban is jó lenne egy kis segítség
 • … nem ismered azokat az applikációkat, amik segítségedre lehetnek abban, hogy az amatőr fotóid, videóid insta-kompatibilisek legyenek
 • … nem ismered azokat az alkalmazásokat sem amik segítségével dizájnos, izgalmas tartalmakat készíthetsz az insta oldaladra
 • nincs ötleted, hogy milyen tartalmakkal növelhetnéd az interakciót a követőidnél
 • … tudod, hogy az egyik legnépszerűbb közösségimédia-felület az Instagram, de leragadtál a Facebooknál és legfeljebb a Facebook posztjaidat osztogatod meg itt is

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak és online marketingeseknek szükségük van ahhoz, hogy ismertséget építsenek és több vevőt szerezzenek az Instagram segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Instagram Pro online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségimédia-felületet!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő “Instagramozásról”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Instagram egy képmegosztó, de sokkal többre van szükséged, mint szép képekre.

Instagram a képmegosztó

Amellett, hogy az Instagram egy képmegosztó, sokkal többre van szükséged, mint szép képekre. De az is lehet, hogy már ott feladtad, hogy egyáltalán kitegyél egy képet magadról, pedig tudod, hogy a szakértőséged növeléséhez az arcodat is adnod kell.

Segíteni fogok, hogyan hidald át azt a problémát, hogy nem kérhetsz meg egy profi fotóst minden hónapban, hogy retusált képekkel láthasd el az insta posztjaidat.

És a képek még nem is minden! Nagyon fontos, hogy milyen típusú posztokat, sztorikat teszel ki és képes vagy-e megmozgatni a követőidet.
Vizuálisan kell kommunikálnod a márkádat, a termékeidet, a szolgáltatásaidat és magadat!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

Hivatalos tanúsítványt adó Instagram szakértő pro tanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző feladatok elvégzésére az Instagramon.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. “Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Instagram szakértő pro tanfolyamunkon.
Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Instagram szakértő pro tanfolyam tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Instagram szakértő pro tanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz a képzésre kedvezménnyel
2022. október 7. (péntek) éjfélig!

Mit tanulsz meg az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. részén?

Instagram-tanfolyam

 • Képbe hozlak azzal amit erről a felületről tudnod kell beleértve azt is, hogy mi számít az Instagram algoritmusának, milyen szempontokat figyel és mér.
 • Az Insta szótárból minden insta kifejezést megtanulhatsz, hogy ne ess kétségbe, ha feedről, highlightról, engagementről vagy bioról hallasz..
 • Megtudod, hogy miért kell egy vállalkozásnak jelen lenni az instán, milyen előnyökkel szolgál ez a közösségimédia-felület.
  • Ha követed a tanultakat, akkor jönni fog a számok. A Facebookhoz képest sokszoros organikus eredményekre számíthatsz.
  • Te is tapasztaltad, hogy hirdetés, kiemelés nélkül ma már nagyon nehéz a Facebookon lájkokat és megosztásokat elérni?
   Az Instagram más! Az én tapasztalatom szerint 10.000 követő alatti profiloknál sem ritka a postonkénti 100-200 lájk mindenféle kiemelés és hirdetés nélkül.
 • Megmutatom hogyan válts professzionális fiókra és miért jó ez neked
  • Professzionális irányítópultod lesz ahol nyomon követheted a teljesítményedet és az Instagram által válogatott tájékoztató információk között böngészhetsz.
  • Kattintható elérhetőségek: A professzionális fiókokban található egy „Kapcsolat” gomb is. Lehetőséged lesz útvonalat, telefonszámot és/vagy e-mail-címet megadni.
  • Elemzési adatok: Hozzáférést kapsz az Instagram „Elemzések” funkciójához. Ezzel információt kaphatsz arról, hogy kik a követőid, mikor vannak online stb. Az általad létrehozott konkrét bejegyzésekre vonatkozóan is meg tudod nézni, hogy melyik milyen eredményeket ért el, illetve milyen aktivitást váltott ki az emberekből.
  • Másodlagos üzenetmappa: Hozzáférhetsz egy „Elsődleges” és egy „Általános” lapot tartalmazó üzenetmappához. Ezzel az üzenetmappával rendszerezheted az üzeneteidet és kézben tarthatod az értesítéseidet.
 • Megtudod hogyan cselezhető ki az “egy link” megosztási lehetősége és hogyan teheted kattinthatóvá, akár 5-10 url-edet a profilodból
 • Megtanítalak arra, hogy milyen típusú hashtageket használj és milyen eszközt hívhatsz segítségül ezek kiválasztásához.
 • Bemutatok 5 hashtag típust, amit mindenféleképpen érdemes lesz használnod!
 • Tudtad, hogy az Instán vannak tiltott hashtagek, olyan tilos szavak, amikre nem is gondolnál? Pl a #beautyblogger is ilyen. Ezek évről-évre változnak, a tanfolyamban megtudod mi az aktuális lista 2021-ben!
 • Az instagram lelke az Insta feeded, azaz a postjaid összessége a profilodban.

  Insta feed

  Megkapod azokat a post és fotó szerkesztési alapismereteket, amik segítségével esztétikus, trendkövető insta feedet tudsz létrehozni.

 • Kékesi Réka insta feed előtte
  Előtte
  Kékesi Réka insta feed utána 1
  Utána
 • Megmutatom azt az 5 applikációt, amiket én is használok, és amik segítségével könnyen és gyorsan tudsz:
  • fotókat szerkeszteni, menő filtereket adni a képeidhez,
  • szelfiket vagy portrékat retusálni,
  • rács típusú posztokat készíteni,
  • előnézetet csinálni a feededhez.
 • Sokan ódzkodnak attól, hogy saját fotójukat tegyék ki az instagramra. Amennyiben a szakértőségedet is növelni szeretnéd, ez elkerülhetetlen. Megtanítalak arra hogyan tudsz 5 perc alatt retusálni akár egy általad készített szelfit. Az alábbi előtte-utána kép elkészítése éppen ennyi időt vett igénybe.
 • Saját fotó retusálása

 • Kapsz 9 post ötletet ami növeli az elköteleződést a követőidnél és további tippeket a lapozható, galéria típusú posztok tartalmához!
 • 4 Post ötletet is megosztok, amivel növelheted a poszt mentés esélyét. Hogy ez miért fontos? Az, hogy hányan mentik le a kitett tartalmaidat az egyik fontos szempont, amit az Insta algoritmus figyel. Minél több a mentés, annál előrébb sorolja a tartalmaidat és több emberhez fogsz eljutni organikusan.
 • Ha használsz Pinterestet, akkor mutatok egy szupergyors módszert, amivel az Insta posztjaid kikerülhetnek a Pinterest profilodba. Ezután a Pinterestről is szállíthatod a látogatókat az Insta profilodra.
 • Megtanulod, hogyan készítsd el az egyik legnépszerűbb post típust, a puzzle postot. Ezért mások darabárat, vagy havi díjat fizetnek. A tiéd mindig egyedi lesz, mert Te fogod elkészíteni, ráadásul ingyen. Az én módszerem a puzzle post elkészítésére sokkal gyorsabb és könnyebb, mint amit eddig bárkinél is láttam. Most megosztom Veled!
 • Puzzlepost

Jelentkezz a képzésre kedvezménnyel
2022. október 7. (péntek) éjfélig!

Mit tanulsz meg az Instagram szakértő pro tanfolyam 2. részén?

 • Nincsen Insta-siker sztorizás nélkül. Megnézzük mit kell ma tudnod a sztorizásról, hogyan készíthetsz sztorit az Instagramon belül és applikációk segítségével.

  Ezután képes leszel animált sztorikat csinálni és ajánlok egy alkalmazást, amivel nosztalgikus történeteket is készíthetsz!

 • Valamint kapsz 5 sztori témát, amit mindenképp érdemes lesz használnod!
 • Kitérünk a Highlightokra, amik azok az instagram történetek, amik nem fognak eltűnni 24 óra után a profilodról. A kívánt insta sztorijaidat kiemelheted, és ezek mintegy menüpontként szolgálhatnak a profilodon azoknak a tartalmaknak, amiket szeretnél, hogy folyamatosan elérjen a követőtáborod.

  Mit emelj ki highlightba és hogyan csinálj hozzá borítót? Megnézzük a lehetséges alternatívákat.

 • Ráadásul mutatok egy Insta Hacket, amit ezeknél a borítóknál alkalmazhatsz.
 • A videókról is tanulni fogsz és elmondom az Insta erre vonatkozó szabályait.
 • Mutatok egy ingyenes alkalmazást, amivel meg tudod vágni a videódat, borítóképet tehetsz rá, effektekkel és zenékkel láthatod el és egy applikációt amivel 10mp-es darabokra szeletelheted a videóidat, hogy azokat külön sztorikban tudd feltölteni.
 • Ha nem csak hobbista vagy az Instán, nem feledkezhetsz meg a folyamatos statisztika figyelésről! Azaz használnod kell az analitikát!
  Hogyan teljesítenek a posztjaid, hány embert érsz el velük, hány lájkot kaptál, hányan mentették őket és egyáltalán ki a közönöséged az instán és mikor legaktívabbak?
  Azért is fontos tudnod, hogy lásd milyen posztokat szeretnek leginkább, és mikor érdemes azokat kitenned.
 • Egy kis konkurenciafigyelést is belecsempésztem a tanfolyamban. Mivel érdemes képben lenned a konkurencia kapcsán? Mit figyelj a profiluknál és mit tanulhatsz el tőlük? Még azt is megtanulod hogyan pillants bele a konkurenciád hirdetéseibe.
 • Megnézzük a 2021-es szabályokat a bekövetésről és kikövetésről, illetve minden fontos limitet, amivel képben kell lenned, ha nem akarsz tiltást kapni.
  De ha netán mégis, akkor megmutatom hogyan kerülhetsz ki leggyorsabban a tiltásból.
 • A bekövetés és a kikövetés érzékeny témájáról is elmondom saját tapasztalataimat, hogyan tudd miként növelheted a követőtáborodat.
  2019 után már nem olyan egyszerű követőket szerezni, mint előtte, de mutatok működő stratégiát erre is!
 • Szinte mindenki szeret játszani, ajándékot kapni. A nyereményjátékok szerepe szerintem kiemelt ezen a felületen, ezért alaposan körbejárjuk a szabályzattól kezdve a nyereményjáték típusokon át és megosztom Veled saját esettanulmányomat is a követőszerzés és nyereményjáték kapcsolatáról.
 • Végül tippeket kapsz arra vonatkozóan hogyan kezelj több fiókot egyszerre és miként tervezz előre az Instán!
  Ehhez egy letölthető PDF melléklet is a segítségedre lesz!
 • Insta tervező

  • Amatőr videóid vágásához is adok tippeket, hiszen a videós tartalmak mindenhol hasítanak.
  • Apropó videó…tisztába tesszük, hogy a videók megosztásának milyen feltételei vannak az instagramon és hogyan tudsz ezeknek megfelelni saját videóiddal.
  • Konkurenciafigyelési tippet is kapsz kifejezetten erre a felületre vonatkozóan.
  • PDF formátumban letölthetővé teszek számodra egy Instagram tervezőt, aminek a segítségével megtervezheted előre az insta jelenlétedet és a céljaidat ezen a felületen.
  • Tisztába tesszük a 2021-es szabályokat a bekövetésről és a kikövetésről (az aktuális lehetőségekről szóló videót 2022-ben, extra videóban teszem majd közzé).

Egy különlegesség

Egy Instagram-képzés nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész egy olyan szakértőtől, aki maga is aktívan dolgozik a saját és más vállalkozók Instagram oldalával. Ezért az Instagram tudásanyagok egy részét nem én, hanem Takáts Kriszta készíti.

Takáts Kriszta

Takáts Kriszta

A marketing tudásomat Balázs mellett alapoztam. Annak ellenére vallom ezt, hogy találkozásunkkor már 5 éve foglalkoztam tartalomfejlesztéssel és közösségi médiával, főként Facebook profilok kezelésével.

Az ELTE-n végeztem bölcsészként, de már az ottani kulturális menedzser képzésen is kiderült, hogy a marketing és a kultúra az a terep, ahol igazán elememben vagyok.
Másfél évet dolgoztunk együtt Balázzsal 2017-től, majd szabadúszóként folytattam, de azóta is együttműködünk. Ez az Insta képzés a második tanfolyamos kooperációnk, 2019-ben közös webdizájn tanfolyamot jelentettünk meg.

Balázs csapatának vezetője voltam, amikor a Honlaprafel instagram oldala elindult, azóta vállalkozások és egyéni vállalkozók online és offline marketingjével, személyes marketing tanácsadással és képzéssel foglalkozom.

Az Instagram 2019-et követően olyan limiteket hozott, hogy sokkal nehezebb lett követőket szerezni, viszont az elköteleződésük jóval magasabb, mint egyéb csatornákon. Tapasztalataim szerint 8-10-szerese az organikus interakciók száma Instán a Facebookhoz képest.

Tiszta energiák

A Tiszta Energiák Instagram fiókját két éve indítottam, jelenleg 7060 követőt számol, a lájkok képeként 100-200 között mozognak, de volt 300 feletti szám is, kizárólag hirdetés nélkül.

Kovács Zoltán vegan chef Instagram fiókja egy év alatt érte el a 6600 követőt a segítségemmel.

Az Elektrobiker Instagram fiókja 2019.07-tól növekszik, jelenleg 6740 követővel bír.

A Pure Style Budapest Szépségszalon Instagram fiókját 2021-től vettem át, azóta + 1200 fős a tábor és a posztok átlagos lájk száma 100 feletti, de előfordul 200 lájk feletti poszt is organikusan.

Szépségszalon Insta fiók

Mit mondanak mások Kriszta munkájáról?

“Az elmúlt pár évben sok marketingessel dolgoztam együtt, több árkategóriában.
Rendszeres probléma volt, hogy elbeszéltünk egymás mellett, meggyőztek, hogy olyan postok kerüljenek ki ami teljesen ellentétes minden elképzelésemmel, de ez lesz a kifizetődő. Az eredmény természetesen elmaradt.
Krisztánál más a helyzet. Kivétel nélkül figyel rá, hogy harmonikus összkép legyen a feeden, minden témát egyeztetünk. Az eredmény magáért beszél. A követők folyamatosan gyarapodnak, még hirdetések nélkül is sokkal jobb az elérés. A kinézetre annyi visszajelzést kaptam mint égen a csillag, a vendégek imádják, külön kiemelve dicsérik a munkáját. A kommunikáció 5 csillag, bármilyen “hülyeseggel” állok is elő, mindig megkapom a megfelelő valaszokat.
A munkája gyakorlatilag minden terhet levesz a vállamról, és aggodalom nélkül tudok a saját dolgommal foglalkozni, sokkal hatékonyabban.
Összességében nagyon-nagyon elégedett vagyok”

Kékesi Réka – szépségszalon tulajdonos

“Instán az interkació kb 10-szerese az organikus facebook interakcióknak. Lájk, hozzászólás…míg facebookon ez organikusan jó ha 10-30fő /post addig instán átlag 200fő /post”

“Mióta Kriszta kezelésbe vette az insta profilunkat, tízszer annyi követőnk lett, mint bármely másik konkurensünknek. Él az oldal, jönnek a lájkok százasával organikusan! Határozottan elégedettek vagyunk.”

R.T.

“2020-ban indult a vegán instám és youtube csatornám. Fogalmam sem volt mit kell csinálni. Minden részletre kiterjedő segítséget kaptam Krisztától, folyamatos visszajelzésekkel, amik ösztönzőek és fejlesztő hatásúak voltak.
Segített a félelmek legyőzésében és megerősített, hogy nagy érték amit képviselek. Egy év alatt több, mint 6000 feliratkozóm lett instán és yt-on is.
Köszönök minden segítséget és támogatást !”

Kovács Zoltán vegan chef

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

“…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

“Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

“…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

“Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz a képzésre kedvezménnyel
2022. október 7. (péntek) éjfélig!

Mennyi időt vesz el a tanfolyam egy héten?

Ez részben tőled is függ. Részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részekkel kell számolni. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 4 hét.
 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 9 hét.

A képzés 2022. november 4-én indul. Ekkor kapják meg a hozzáférést a már beiratkozott résztvevők. Persze a saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot ettől kezdve később is el lehet kezdeni.

 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész befejezésének tervezett időpontja: 2022. december 2.
 • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész befejezésének tervezett időpontja: 2023. január 6.
 • Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár százezer forintot.

  De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 50.000 Ft-ot sem.

  Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

  • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész ára: bruttó 44.900 Ft.
  • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész ára: bruttó 37.400 Ft.
  • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész ára: bruttó 94.800 Ft, részletekben fizetve 2 x 47.400 FT havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 89.800 Ft
  • Az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész ára: bruttó 79.800 Ft, részletekben fizetve 2 x 39.900 FT havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 74.800 Ft

  A 2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. részre épülő haladó Instagram tudást sajátíthatod el.

  A befizetési határidő minden esetben a tanfolyam kezdőnapja. Az összegnek tehát a tanfolyam kezdetéig be kell érkeznie a számlánkra, ekkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet az adott képzésre.

  A részletfizetés ütemezése

  Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd az 1-2. rész árát törleszteni, úgy az Instagram Pro 1-2. tanfolyamot 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

  Instagram Pro 1-2. tanfolyam:

  Amennyiben az Instagram Pro 1-2. tanfolyamot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 94.800 Ft helyett 79.800 Ft 2022. október 7-ig, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

  1. hónap – bruttó 47.400 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész
  2. hónap – bruttó 47.400 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 2. rész
  1. hónap – bruttó 39.900 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész
  2. hónap – bruttó 39.900 Ft – Instagram szakértő pro tanfolyam 2. rész

  Automatikus fizetés beállítása

  Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.
  Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

  VIP kedvezmény:

  Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész ára: bruttó 37.400 Ft.
  • Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra az Instagram szakértő pro tanfolyam 1. rész ára: bruttó 29.900 Ft.
  • Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész ára: bruttó 79.800 Ft részletekben fizetve 2 x 39.900 Ft havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 74.800 Ft
  • Ha VIP Klub tag vagy, akkor számodra az Instagram szakértő pro tanfolyam 1-2. rész ára: bruttó 64.800 Ft részletekben fizetve 2 x 32.400 Ft havi részletben.
   Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 59.800 Ft

  Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

  Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, és ha elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a többi videóra.

  Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

  Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

  A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész tanulása közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

  Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik az Instagram szakértő pro tanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. rész díjával megegyező összeg. A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 1-2. rész sikeres elvégzéséről.

  A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

   width=

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Kattints a “Jelentkezem” gombra!
  • A jelentkezési határidő: 2022. november 4. dél.
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez. Ahol a képzés indulásának időpontjától megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ettől az időponttól bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

  Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

  Jelentkezz a képzésre kedvezménnyel
  2022. október 7. (péntek) éjfélig!

  További információk

  Képzés típusa

  Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1. rész – VIP tagoknak, Instagram Szakértő Pro tanfolyam 1-2. rész – VIP-tagoknak

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Instagram Szakértő Pro tanfolyam” értékelése elsőként
  Akció!

  Instagram Szakértő Pro tanfolyam

  29900 Ft74800 Ft