Leírás

Junior online vállalkozó képzés

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlati online vállalkozói képzés fiataloknak és pályakezdőknek
távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Jelentkezz most a képzésre!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Junior online vállakozó képzés

Keress végre te is pénzt az interneten!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szükséged van egy független, saját jövedelemforrásra.
 • Szeretnél végre valami hasznosat csinálni, amivel ha lehet még pénzt is tudsz keresni.
 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál az online marketing területén.
 • Végre gyakorlati, használható online tudást keresel a sok rizsa, mellébeszélés és használhatatlan tananyag helyett.
 • Szeretnél végre pénzt is keresni az internetből.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Junior vállalkozó képzésbe?
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.

Jelentkezz most a képzésre!

Így segítek neked

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta vállalkozó vagyok, az online és offline marketing területén dolgozom.

2012-ben újra kellett kezdenem, és a semmiből kellett felépítenem egy online vállalkozást. Semmilyen nevem vagy tapasztalatom nem volt az új piacon, tényleg a nulláról indultam. Az elmúlt néhány évben a magyar kisvállalkozások számára az egyik vezető keresőoptimalizálási és online marketing tanácsadó szerepét sikerült elérnem, miközben a cégem bevétele folyamatosan, stabilan növekedett.4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megmutatni neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, amelyekkel te is akár a semmiből fel tudod építeni az online vállalkozásodat, vagy rendbe tudod tenni, ha most nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd!

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető Junior online vállalkozó képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Elindítom a 100%-ban otthonról online végezhető, kifejezetten gyakorlat- és eredményorientált, hivatalos tanúsítványt adó, fiataloknak és pályakezdőknek szóló Junior online vállalkozó tanfolyamot.

Ez a képzés kifejezetten fiataloknak szól. Nincs rizsa, nincs mellébeszélés, de azt is figyelembe vesszük, hogy még semmilyen tapasztalatod nincs a munka, az online pénzkeresés témájában. Sőt, még segítek azt az akadályt is leküzdeni, hogy “miért bíznának meg valakit, akinek semmi tapasztalata nincs, és még fiatal is… “!

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online pénzkeresés és vállalkozás témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat és trükköket fogsz megtanulni, amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hogyan fog neked segíteni a Junior online vállalkozó képzés?

Ahogy írtam, valódi, versenyképes tudást fogsz kapni ezen a képzésen.

Egyrészt megtanulod, hogy hogyan lehet vállalkozóként a mai világban valóban boldogulni. Ennek keretében vállalkozói alapismereteket fogsz tanulni egy valódi, hús-vér vállalkozótól, aki már 1994 óta saját maga teremti meg a jövedelmét!

Másrészt nem egy, nem is kettő vagy három, hanem négy konkrét, piacképes és nagyon keresett szakmát tanulsz meg alapszinten. Ezek a következők – a részleteket lásd lejjebb:

 • Facebook posztolás és kommunikáció
 • Instagram posztolás és kommunikáció
 • Google cégem kezelése (elengedhetetlen helyi vállalkozásoknak)
 • Honlapkészítés

Ezzel a tudással 100%-ban képes leszel kisebb cégeknek olyan értéket adni, amire nekik valóban szükségük van. Ráadásul még az ügyfélszerzésben is lesz gyakorlati tudásod, hogy ne csak az íróasztalfióknak tanulj, hanem valódi eredményeket is el tudj érni!

Hivatalos tanúsítványt adó Junior online vállalkozó képzés

És ez még nem minden! Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, képes vagy Junior online vállalkozóként kisebb cégeknek az online marketingben, közösségi médiában segíteni.
.
Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Junior online vállalkozó képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Junior online vállalkozó alap- és haladó képzés tematikáját. A képzés mindkét része nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Junior online vállalkozó képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

A Junior online vállalkozó képzés időtartama és beosztása

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek, ami itt csak pár szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan érj el gyakorlati eredményeket és szerezz ügyfeleket.

A Junior online vállalkozó képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.

Ez a legfontosabb!

A Junior online vállalkozó képzés legfontosabb előnye, hogy valódi, gyakorlatban is alkalmazható tudást ad.
Ha vállalkozóként pénzt akarsz keresni, akkor az első, amit meg kell értened, hogy valami olyat kell szolgáltatnod vagy árulnod, ami hasznos a vásárlók számára. Ezen a képzésen éppen ezt fogod megtanulni, és még ráadásul azt is, hogy hogyan szerezz vásárlókat (ügyfeleket, megbízókat)!

A Junior online vállalkozó képzés tematikája

A képzésben egyrészt lesz egy vállalkozói ismeretek rész, másrészt 4+1 konkrét online szakma alapjait fogod megtanulni. Ezek így egyben fogják azt biztosítani, hogy piacképes tudásod legyen, és megbízókat is könnyebben tudj találni, akik hajlandóak ezért neked fizetni!

Vállalkozói tudás

A vállalkozói tudás abban fog neked segíteni, hogy akármilyen fiatal vagy, akármennyire nincs még tapasztalatod, és akármivel akarj később foglalkozni, megérted, hogy vállalkozóként miből és hogyan lesz a pénz.

 • Vállalkozás alapok fiataloknak
  Pontosan meg fogod érteni, hogy vállalkozóként mire kell figyelned, min múlik az, hogy mennyi pénzt keresel.
 • Hogyan szerezz azonnal bevételt?
  Én is így csináltam majdnem 200 ezer Forintot induláskor anélkül, hogy egyáltalán honlapom lett volna.
 • Hogyan keress sok pénzt
  Ez nem csak üres szöveg. Konkrétan két dolgon múlik, hogy mennyi pénzt fogsz keresni. Ezt fogod megérteni és a gyakorlatban is alkalmazni.
 • Miért kell azonnal elkezdened pénzt keresni, és hogyan csináld?
  Ne vicceljünk egymással – sokan el vannak azzal, hogy 2-3 évig építgetik az online üzletet bevétel nélkül, de ez valójában nem vezet sehová!
 • Hogyan legyél hiteles fiatalon
  Ha most azt gondolod, hogy senki sem fog komolyan venni a korod miatt, akkor van egy jó hírem! Megmutatom neked, hogy hogyan legyél akár tizenkilenc évesen is hiteles még az “öreg rókák” világában is.
 • Elégedetlen vásárlók (akár nagyszájúak!!!) kezelése
  Kétféle elégedetlen vásárló van: ha rosszul azonosítod be őket, az egyik fajta ki fog nyírni! Ha viszont jól, akkor a másik fajta lehet akár a legelhivatottabb nagyköveted online!
 • Árazás
  Az egyik legnehezebb kérdés szinte mindenki számára az árazás. Mennyiért csináljam? Mennyit kérjek? De ne aggódj, segítek, hogy milyen munkádért mennyi pénzt kérj el!
 • Adózási nehézségek kezelése
  Mi a helyzet az adózással valójában ma Magyarországon? Na erről tényleg nem fog neked szinte senki őszintén beszélni – én megteszem.
  Ráadásul megmutatom annak a veszélyét, hogy ha ezt nem jól kezeled, hogyan mehet akár teljesen tönkre, amit felépítettél. És az egyetlen működő megoldást, amit ha alkalmazol, akkor gyerekjáték lesz minden adót időben befizetni!
 • Hogyan kerüld el az ingyen tanácsadó szerepét?
  Ha eddig jól dolgoztál, a hitelességed egyik mellékterméke az lesz, hogy sokan kérnek tőled majd ingyen tanácsot fiatal korod ellenére. Ez elsőre szimpatikus lesz, de egy idő után elég unalmas. Hogyan kezeld ezt, hogy az időd is megmaradjon, és ne kelljen elhajtanod senkit?
 • Ügyfélszerzés
  Hogyan szerezz ügyfeleket (megbízókat, megrendelőket). Végül is ez az egyik lényeg, ezért csináljuk, hiszen ők fogják neked a pénzt adni!
 • Ügyfélkezelés
  Az a helyzet, hogy a megbízókkat kezelni is kell, jóban kell velük lenni. Ha folyamatosan jó a kapcsolat, akkor akár éveken keresztül is veled fognak dolgozni!

Konkrét szakmai tudás

4+1 olyan konkrét online szakmai tudásanyagot kapsz itt meg, amelyek külön-külön is rendkívül piacképesek és keresettek a 21. században.

 • Honlapkészítés
  Alapszinten meg fogsz tanulni helyi kisvállalkozások számára honlapot készíteni. Ez nem egy programozói vagy fejlesztői képzés – ma már erre egyszerű honlapokhoz nincs is szükség. Gyakorlatilag néhány kattintással, bármilyen programozói tudás nélkül csodaszép honlapokat lehet készíteni, amelyek egy kis cég számára valóban értékesek!
 • Facebook posztolás és kommunikáció
  Teljes mértékben meg fogod tanulni, hogyan kezeld helyi vállalkozások Facebook oldalát hatékonyan, hogyan posztolj más cég nevében, hogyan legyél sikeres csoportok kezelésében.
  Itt csak néhány gondolatban szedtük össze, de a Facebook posztolás és kommunikáció hatalmas rész a képzésen, és az egyik alapja lesz annak, amit szolgáltatásként majd nyújtani tudsz. Néhány kiemelt téma:
  • Hogyan működik a Facebook? (vállalkozói szemmel)
  • A céges Facebook-oldal pontos beállítása
  • A céges oldal előnyei és hátrányai
  • Mire figyelj, ha céges oldalt hozol létre, mik a buktatók?
  • Közösségi média tippek
  • Milyen gyakran publikálj?
  • Miért ne félj attól, hogy kifogysz a témából?
  • Hogyan érheted el a embereket, akik követni fognak téged?
  • Hogyan építs fel egy POZITÍV közösséget?
  • Facebook csoport tippek
  • Facebook dizájnalapok
 • Instagram posztolás és kommunikáció
  A Facebook mellett az Instagram a másik olyan közösségi média felület, ahol nagy szüksége van a cégeknek egy hozzáértő, ügyes és talpraesett fiatal kollégára, akinek kiadhatják az Instagram publikálás feladatát.
  Részletesen megtanulod, hogyan működik az Instagam, és hogyan érj el eredményt helyi vállalkozók számára. Csak néhány a témák közül.
  • Canva dizájnalapok (az egyik legjobb, online, ingyenesen is használható képszerkesztő)
  • Hogyan működik az Instagram (vállalkokzói szemmel)
  • Professzionális Instagram fiók létrehozása (vagy váltás)
  • Hashtagek használata (benne: tiltott hashtagek)
  • Insta applikáció tippek
  • Haladó Instagram tippek
 • Google cégem kezelése
  A Google cégem minden helyi vállalkozás számára ingyenesen teszi lehetővé, hogy címükkel, elérhetőségükkel, nyilvános értékelésekkel, de akár még termékeikkel is megjelenjenek a Google-ben. Csak a kis vállalkozások ritkán használják.
  Ezért hatalmas érték lesz, ha képes leszel bármelyik helyi vállalkozás számára beállítani és kezelni a Google cégem szolgáltatásait!
 • Helyi keresőoptimalizálás
  Mint +1 extra tudásanyag, megtanulod a legfontosabb tudnivalókat egy kisebb cég helyi üzletének keresőoptimalizálásához.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

Teremy Alex

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„Hali,

Ugye én részt vettem az online vállalkozás indítása tanfolyamon és nagyon sokat segített, az árának a többszörösét tudtam visszakeresni…

T.A

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Junior online vállalkozó képzés javasolt időtartama: 6 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Jelentkezz most a képzésre!

Mennyibe kerül a képzés?

 • Az alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Junior online vállalkozó képzés setén 6 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Junior online vállalkozó képzés:

Amennyiben a Junior online vállalkozó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Bevezető, vállalkozás alapok
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Facebook
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Instagram
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Honlapkészítés
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Google cégem, helyi keresőoptimalizálás, hitelesség felépítése
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Ügyfélszerzés, ügyfélkezelés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.
Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. században szükséged ahhoz, hogy megbízókat szerezz és valóban értékes munkát végezz nekik.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Junior online vállalkozó képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.
Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját vállalkozásod online marketingjét építed.
De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Ennek a képzésnek éppen az az egyik nagy előnye, hogy teljesen az alapokról indulunk, akkor is érteni fogod az anyagot, ha soha nem foglalkoztál még ezzel a területtel.

Mi a különbség a mostani Junior online vállalkozó és más képzéseitek között?

A Junior online vállalkozó egy teljesen új, 2021-es képzés, kifejezetten a most működő tudást adjuk benne át.
Ez a képzés kifejezetten fiataloknak szól, tehát leginkább akkor tudunk segíteni, ha még sosem dolgoztál senkinek, nincs tapasztalatod az online marketingben vagy pénzkeresésben, de szeretnél elindulni egy olyan úton, ahol a saját munkád, a saját talpraesettséged határozza meg, hogy mennyit keresel – akár határok nélkül.
A Junior online vállalkozó képzés más képzéseinkből is tartalmaz anyagokat, de egy nagyon kompakt, nagyon érthető és követhető képzés, amivel az a célunk, hogy a lehető leghamarabb valódi gyakorlati tudást szerezz, amit azonnal el tudsz kezdeni alkalmazni.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Junior online vállalkozó képzés, Junior online vállalkozó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Junior online vállalkozó képzés” értékelése elsőként

Junior online vállalkozó képzés

239 900 Ft-tól