Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Keresőoptimalizált szövegírás
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Végre egy módszer, amivel Te is folyamatosan növelheted a látogatóid számát a keresőből!

 

Érdekel, hogyan tudsz folyamatosan egyre több látogatót szerezni a keresőből?

Elárulom, hogyan tudok ebben segíteni a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyamommal!

De előtte egy nagyon fontos dolog, amit szeretnék, ha megértenél.

Szerinted az emberek manapság hogyan vásárolnak az interneten?

Neked melyik a reálisabb ezek közül, akár webáruházad van, akár cégeknek vagy magánszemélyeknek adsz el szolgáltatást?

?

 • Pontosan tudják, mire van szükségük.
 • Rákeresnek a Google-ben.
 • Nem kattintanak AdWords hirdetésre, nem mennek árösszehasonlító oldalra.
 • Azonnal rákattintanak a honlapodra.
 • Azonnal megveszik a terméket vagy megrendelik a szolgáltatást, amit kínálsz.

?

vagy

?

 • Fogalmuk sincs, mit akarnak.
 • Keresgélnek a neten összevissza.
 • Vásárlói véleményeket, teszteket, infókat keresnek.
 • Nem tudják, hogy az első három találat igazából fizetett hirdetés.
 • Az árösszehasonlító oldalak az igazi barátaik.
 • Leggyakrabban ár alapján döntenek.

?

Szerintem így összefoglalva neked is egyértelmű, hogy sajnos nem a bal oldali, racionális módon viselkednek a vásárlók az interneten.

Persze jó lenne, de nem így van.

Nem racionális alapon hoznak döntést. Mindenféle – jobb, rosszabb, igaz vagy akár átverős – oldalt megnéznek, aztán valahol egyszer csak elköltik a pénzüket.

Egyáltalán nem biztos, hogy ott, ahol a keresési találatok alapján logikus lenne.

És sajnos legtöbbször az ár dönt.

De hogyan tudod ezt a keresőre írt szövegekkel kihasználni?

 • Keresőre írt szövegekkel könnyen és gyorsan célozhatsz meg olyan kulcsszavakat, amikkel a konkurenseid nem is foglalkoznak.
 • Akármilyen eredményeid is vannak a keresőben, ez a módszer garantáltan több látogatót tud neked hozni, nagyon gyorsan.
 • Az AdWordsszel, Facebookkal vagy más fizetős megoldásokkal ellentétben akkor is hozza a látogatókat, ha éppen nem foglalkozol vele (vagy nem fizetsz érte, merthogy ez ingyen van!).
 • Ez a módszer képes még a legnehezebb, főoldali kulcsszavaidra is előrébb hozni, amit máshogy csak nagyon sok pénzből érhetnél el.
 • A jól megírt cikkekkel könnyen válhatsz a szakmád szakértőjévé, aki után az interneten mennek.Hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Ez nem ördöngösség! Te is képes vagy megcsinálni!

Csak eddig senki sem mutatta meg neked, ezért nem tudtál a keresőből igazán vevőket szerezni!

Nem kell hozzá speciális tudás – elég a saját szakmádat ismerni.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

 • Szeretnél azonnal belevágni a Keresőoptimalizált szövegírás képzésbe?

Hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző keresőoptimalizált szövegírási feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Ha magadra ismertél, ez az online videótanfolyam pontosan neked szól!

Mit kapsz ezen a tanfolyamon?

 • Több, mint 3 órányi online videó, ahol megmutatom, hogy mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy a jól megválasztott kulcsszavakra írt cikkeid jó helyezést érjenek el a keresőben.
 • Megtanulod a keresőoptimalizált szövegírás mind az 5 lépését. Én azt látom, hogy ezekből mindenki csak egyetlenegyre fókuszál, és ezért nem ér el valódi eredményeket.
 • A pontos módszert lépésről lépésre, amivel én is írom a cikkeimet. Van honlapom, ami havonta 200 ezer látogatót szerez a keresőből, és a Honlapra Fel! oldal is ennek a technikának köszönhetően került a keresőoptimalizálás kulcsszóra az első oldalra a keresőben.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„…Jelenleg 302 db olyan kereső szó van, amire az oldalam az első tíz találati hely valamelyikre jön a google-ben a webmestereszközök szerint. Ezek többsége longtail, de én azt se bánom.

Ahhoz képest, hogy a korábbi oldalaimon mit megkínlódtam, hogy kulcsszavazzam a termékeimet, és nem hozott semmit, most öröm és boldogság ezt látni, miközben olyan blogbejegyzéseket írok, amiket még nagyrészt élvezek is.”

dualsimsmartphones.hu

Webmestereszkozok_DualSIMSmartphones_20141016

„Közérthetően (nem túlmisztifikálva az egyes részeket) végigmentünk a SEO feladatokon, amit weboldal tulajdonosként el kell végeznünk, hogy a kereső számára is láthatóak legyünk (és minél előkelőbb helyen).”

Zsemberi Norbert
greensoltrade.hu

Hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Nem akarom tovább ragozni

Két esetben engedheted meg magadnak és a vállalkozásodnak, hogy nem jelentkezel erre a tanfolyamra:

 • Ha nem akarsz a keresőből vevőket szerezni.
 • Ha már több száz, számodra fontos kulcsszóra az első oldalon vagy.

Innentől a te döntésed. Most itt a lehetőség, és egy profi eszközt kaphatsz a profi keresőoptimalizálási megbízások töredékéért. Vagy nyomsz egy ablak-bezárt, legyintesz, és jövőre majd megint panaszkodsz a válságra, az emberekre meg a konkurenciára…

Mire képes a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a szövegírást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Keresőoptimalizált szövegírást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

SEO szövegírás képzés

Ez a tanfolyam aranyat ér.

A keresőoptimalizált szövegírás témájában talán eddig arról hallottál, hogy milyen kulcsszósűrűséggel dolgozz, hogyan állíts be egy-két elemet a szövegben.

DE FIGYELJ!

Ez csak elenyésző része a sikernek, sőt az én tapasztalatom szerint van még 4 dolog, amin a keresőre írt szövegek hosszú távú jó eredménye igazán múlik!

Mert ha a kulcsszósűrűség lenne az igazi válasz, akkor már most minden cikkeddel az első helyen lennél, nem igaz?

Ezzel szemben tőlem megkapod azt a tudást, ami eddig hiányzott a sikerhez! Ezen a tanfolyamon megmutatom neked, hogy

 • Mi az az 5 lépés, ami elengedhetetlenül szükséges a sikeres SEO szövegíráshoz.
 • Mi a keresőoptimalizált szövegírás helyes sorrendje. Sokan már ott eleve kudarcra vannak ítélve, hogy ezt elrontják!
 • A konkrét beállításokat. Nem a rizsát, hanem ami tényleg működik. Meg fogsz lepődni, amikor azt mondom, hogy akár 0% kulcsszósűrűséggel is a Google 1. helyére kerülhetsz!
 • Olyan konkrét tippeket, trükköket, amikkel én is több ezer kulcsszóra tudtam már eddig is a saját honlapjaimat a Google első oldalra felhozni.
 • Kiegészítő tippeket, ha angol nyelvű honlapokat is üzemeltetsz.
 • Egy saját esettanulmányt lépésről lépésre, ahol egy 5 cikkből álló sorozat mindegyik cikkje az első-második helyre került!
 • Értékesítési (sales) oldal keresőoptimalizált megírása. Vagyis hogyan írj a keresőre nem csak blogbejegyzés esetén, hanem amikor eladsz az oldalon.
 • Webáruház termék oldal keresőoptimalizált szövegírása.
 • Két esettanulmány videót, ahol én írtam át élesben a cikkek szövegét.

Mennyit lehet ezért a tanfolyamért elkérni?

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Mennyit jelentene neked, ha megmutatnám, hogyan tudod a keresőt dominálni a saját szakmádban?

Ha tudnád, mit tegyél ahhoz, hogy mostantól kezdve stabilan növeld a honlapod látogatottságát? Akár kéthavonta megduplázhatod – és ez nem kamu, nekem sikerült.

Azt a tudást, amit ezen a tanfolyamon megkapsz, nem találod meg máshol. Nem a rizsa vagy a száraz adatok a lényeg, hanem hogy miért is működik ez az egész!

Google frissítésektől és büntetésektől függetlenül. Sőt, a legtöbb frissítés után azt tapasztalom, hogy még jobb helyezéseket sikerül az így megírt cikkekkel elérni, még több látogatót hozni a honlapra.

Bármilyen változás lesz a keresőben, bárhogyan változik a világ, ezt a módszert mindig fogod tudni használni!

Egy PR szakember százezreket vagy milliókat kérne el tőled azért, hogy a piacod legismertebb szereplőjévé tegyen.

Az AdWordsben vagy Facebookon havonta több tízezer forintot kell ahhoz kifizetned, hogy elég látogatót szerezz.

Egyéni konzultáció keretében 200.000 forint alatt biztosan nem kapnád meg ezt a tudást, és azt még csak vissza sem nézheted később!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még csak 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mailben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

De miért? Miért adom ilyen hihetetlenül olcsón?

Mert azt szeretném, ha Te már a jövő hónapban több vevőt és több pénzt keresnél a honlapodból!

Nekem ez a célom, ebben szeretnék neked segíteni. Jobban érzem magam, ha hozzá tudok járulni a sikeredhez, és megfizethető áron több vállalkozónak juttatom el ezt a tudást, mint ha megtartom magamnak, és aranyárban mérem.

Mert tudom, hogy ha elvégzed ezt a tanfolyamot, alkalmazod azt a tudást, amit az oktatóvideókban megszerzel, akkor garantáltan több látogatód lesz a keresőből. És ha több a látogatód, akkor onnan már csak egy ugrás, hogy több vevőd és több bevételed legyen!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy pár órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális szövegírási előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni keresőoptimalizált szövegíróként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a keresőoptimalizált szövegíráshoz szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Hivatalos tanúsítványt adó Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Keresőoptimalizált szövegírás videótanfolyam, Keresőoptimalizált szövegírás videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam” értékelése elsőként

Keresőoptimalizált szövegírás online videótanfolyam

40 900 Ft-tól