Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Konkurenciaelemzés
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Téged is zavarnak a konkurenseid?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Mi a baj a konkurensekkel?

A legdühítőbb a konkurensekkel, versenytársakkal kapcsolatban sokszor nem az, hogy léteznek, hanem hogy semmit sem tudsz róluk. Nem tudod, kitől kell igazából tartani, ki a legveszélyesebb. Nem tudod a következő lépésüket, és ezért sokszor úgy érzed, hogy a sötétben tapogatózol.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnéd végre megtudni, hogy mennyire erősek valójában a konkurenseid.
 • … szeretnél egy megbízható módszert, amivel ízekre szedheted az összes konkurensedet, és megtudod mik az erősségeik és gyengeségeik.
 • … kíváncsi vagy azokra az ingyenes eszközökre, amikkel mindent megtudhatsz a konkurenciáról.
 • … jó lenne végre egy valóban működő, gyakorlatban alkalmazható stratégia, ami segít a konkurenseid fölé kerekedni.
 • Szeretnél azonnal belevágni a konkurenciaelemzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam egy konkrét, azonnal alkalmazható konkurenciaelemzési programot, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van ahhoz hogy megismerjék, megértsék a versenytársaikat, megtalálják az erősségüket és gyengeségeiket, és konkrét stratégiát alakítsanak ki, amivel jobbak lehetnek a piacon a konkurenseknél.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Konkurenciaelemzés online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel bármelyik konkurensedről két perc alatt megállapítani, hogy mit is tud valójában, és egy működő stratégiát kialakítani a saját vállalkozásodban!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres konkurenciaelemzésről. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Konkurenciaelemzés versenytárs bevétel

Hivatalos tanúsítványt adó Konkurenciaelemzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző konkurenciaelemzés feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Konkurenciaelemzés online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Konkurenciaelemzés videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Konkurenciaelemzés videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a Konkurenciaelemzés online videótanfolyamon?

 • Ki pontosan a konkurensed?

  Az első lépés, hogy megtudd, ki pontosan a konkurensed. Amíg ezt nem tudod, csak a sötétben tapogatózol! Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen gyakran nem tudják a vállalkozók pontosan, hogy kik is az igazi konkurenseik!

 • Honlapelemzés

  Ízekre szedjük a konkurensed honlapját. Megtudod a látogatottsági adatait, hogy melyek a legerősebb aloldalai (vagyis mi hozza neki a legtöbb látogatót/pénzt), honnan jönnek a látogatói (miben erős). Milyen honlapmotort, sablont használ (még akkor is megtudod, ha megpróbálja elrejteni!!!), milyen további honlapjai vannak, stb.

 • Kulcsszóelemzés

  Nem csak azt tudod majd könnyen megtalálni, hogy milyen kulcsszavakra céloz és milyen kulcsszavakban erős a konkurensed. Konkrét ötleteket, azonnal alkalmazható tippeket fogsz szerezni, hogy te milyen kulcsszavakkal tudsz nagyot dobbantani!

 • Közösségi média fiókok elemzése

  Megtanulod, hogyan tudod eredményesen elemezni a konkurencia összes közösségi média fiókját (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest). Nemcsak magát a fiókot, hanem külső és belső eszközökkel a hatékonyságát is. Olyan adatokat fogsz látni a konkurensedről, amit eddig valószínűleg nem is gondoltad, hogy láthatsz!

 • Hírlevél elemzése

  Nagyon sokat mond el egy vállalkozásról az online marketing területén, hogy hogyan kezeli a hírlevelét. Megtanulod, hogy mire figyelj, és hogyan döntsd el akár néhány hírlevél alapján, hogy mennyire veszélyes a konkurensed ezen a területen!

 • Cégelemzés

  Nem csak azt fogod megtanulni, hogyan tudsz bármelyik magyar vállalkozásról nagyon részletesen adatokat szerezni (bevétel, költségek típusonként, alkalmazottak száma stb.), hanem hogy ezt hogyan használd fel! Gyakorlatilag megtanítalak az összes nyilvános adatot lekérni és mérleget elemezni azon a szinten, ahogy erre a konkurenseid tekintetében szükséged van!

 • Ilyen “apróságokat” segítek ezekből az adatokból összerakni: leszálló vagy felszálló ágban van-e a vállakozás? Mennyire „titkolja” a számait a hatóságok elől? Mennyire mond igazat a nyilvános kommunikációiban? Mennyire stabil a gazdálkodása?

 • Csak ingyenes, nyilvános adatokat fogsz használni!

  Ha csak a használt eszközöket mutatnám meg, már akkor megérné neked ez a tanfolyam, annyira értékes adatokat adnak. De én segítek érelmezni is, hogy mit látsz, és hogyan tudod azt felhasználni a saját boldogulásod érdekében.

 • Csak teljesen ingyenesen hozzáférhető, nyilvános adatokat fogunk felhasználni! Tehát nem kell semmire előfizetned pluszban, bármelyik konkurensedet bármikor le tudod majd csekkolni ezekkel az ingyenes eszközökkel!

 • Két perces beazonosítás

  Képes leszel szó szerint két perc alatt beazonosítani bármelyik konkurensedet. Mennyire veszélyes, veszélyes-e egyáltalán? Mi a legnagyobb erőssége? Hol kell tőle leginkább tartani?

 • Ki az igazán veszélyes konkurensed?

  Nagyon sok kisvállalkozás itt bukik el, amikor a konkurenseket elemzi. Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy az a legveszélyesebb konkurensed, aki annak látszik. Sőt – gyakran nem a legnagyobb játékostól kell igazán tartani! De végre megtanulod, hogyan találd meg az igazán veszélyes konkurenseket!

 • Konkurenciaelemzés 2.0

  Na ez lesz az igazán komoly anyagrész – amit senki mástól nem kapsz meg! Itt megosztom veled a legelvetemültebb titkaimat, amivel tényleg csontig tudod elemezni bármelyik konkurensedet! Megérted, miben a legerősebb, miben a leggyengébb és miért – és ezzel kezedbe kapsz egy megoldást, hogy HOGYAN A LEGEGYSZERŰBB LENYOMNI!!

 • Hogyan használd fel a megszerzett adatokat?

  Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok, hogy hogyan használd fel a konkurensedről megszerzett adatokat, hogyan alakíts ki stratégiát, hogy erősebb legyél a piacon, és akár le is győzd a konkurenseidet!

Mikor és miért van szükséged konkurenciaelemzésre?

 • A konkurenciád kielemzésével még a vállalkozásod elindítása előtt képbe kerülhetsz arról, hogy pontosan milyen szereplői vannak a piacnak, amire ki szeretnél lépni. Kik azok a cégek, akik hasonló termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak, mit érdemes eltanulni tőlük, miben és hol kell jobban teljesítened, ha sikeresen meg szeretnéd vetni a lábadat a piacon.
 • A konkurencia elemzés nem arról szól, hogy megnézed kinek van több követője valamelyik közösségi média felületen. Ez az információ még édeskevés és akár hamis számokat is mutathat. Egy komplex képet kell látnod ahhoz, hogy te lehess a legsikeresebbek egyike.
 • Ha már gyakorlott vállalkozó vagy, akkor segít a versenytársak kielemzése abban, hogy pontos kulcsokat kapj ahhoz mire kell még jobban fókuszálnod, kinek a tevékenységét érdemes szemmel tartanod, hogy a mindennapos üzleti versenyből te kerülj ki győztesen.

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Konkurenciaelemzés?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam kire keress rá a neten.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a konkurenciaelemzést arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a konkurenciaelemzést annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Konkurenciaelemzés dobogó

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt.
Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá!
Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Konkurenciaelemzés online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, sem 100.000 Ft-ot, de még csak 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Konkurenciaelemzés online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni konkurenciaelemző szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a konkurenciaelemzés kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

konkurenciaelezés képzés

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Hivatalos tanúsítványt adó Konkurenciaelemzés online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

További információk

Képzés típusa

Konkurenciaelemzés videótanfolyam, Konkurenciaelemzés videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konkurenciaelemzés online videótanfolyam” értékelése elsőként

Konkurenciaelemzés online videótanfolyam

40 900 Ft-tól