Leírás

Magyarországon először nálunk:
Hivatalos tanúsítványt adó online
Közösségi Média Menedzser képzés!

2023-as, LEGÚJABB változat!

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Közösségi Média Menedzser képzés 1

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál a közösségi médiával?
 • Gyakorlati, használható közösségi média tudást keresel?
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre a közösségi média tudásoddal?
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?
 • Szeretnéd a sikeres közösségi média kommunikáció minden technikai részletét megtanulni?
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes közösségi média menedzser kollégát a saját vállalkozásodban?
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz a közösségi média platformokról?
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető social media manager képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), hivatalos tanúsítványt adó Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyama most 2023-as anyagokkal megújul!

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen valódi eredményeket érj el.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a social media témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel valós eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek közösségi média menedzserként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni a közösségi média területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nemcsak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Bejelentett felnőttképzőként (nyilvántartási szám: B/2023/000409) hivatalos tanúsítványt is tudunk adni számodra a tanfolyam elvégzéséről.

Közösségi Média Menedzser képzés 4

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a 3 részes Social Media Manager tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati, közösségi média képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni a közösségi média területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosíthatod az itt tanultakat.
 • Közösségi média menedzserként más cégek kommunikációját viheted – erre nagyon nagy igény van, vállalkozóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani! Vagy könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.
 • Saját közösségi média tanácsadói szolgáltatást vállalhatsz.
 • Közösségi média menedzser munkatársat fogsz tudni kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nemcsak a sikeres közösségi média jelenlét gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető Social Media Manager megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a social media feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes közösségi média jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes közösségi média jelenlétét fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt. Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a közösségi média jelenlétét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő közösségi média felületeivel is dolgozhatsz!
 • Mastermind program. Csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más közösségi média menedzserektől, online marketingesektől, virtuális asszisztensektől rengeteg segítséget fogsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként (nyilvántartási szám: B/2023/000409) a Social Media Manager tanfolyam elvégzéséről hivatalos tanúsítványt tudunk számodra adni. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző közösségi média menedzser feladatok elvégzésére.

Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért a jelentkezés során több személyes adatot is be kell tőled kérnünk, így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzésünkön.

A felnőttképzési szerződés magánszemély nevére szól, de a képzésről céges számlát is tudunk adni.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

A Social Media Manager képzés nagyobb blokkokra van felosztva (lásd a tematikát lejjebb), az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod, és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre

Az ellenőrző feladatok teljesítése nem kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Közösségi Média Menedzser képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened, legkésőbb a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül.

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

A Social Media Manager képzés tematikája

Social Media Manager Alapképzés

Az első részben az alapokkal fogsz megismerkedni, hogy mitől működik jól, és mit kell csinálnod a közösségi médiában ahhoz, hogy a munkáddal eredményeket és elismerést érj el.
Közösségi média menedzserként számos online eszköze áll rendelkezésedre az ügyfelek elérése és a feladataid végrehajtása érdekében. Ezek könnyebbé teszik a munkádat és növelik a hatékonyságodat. Ezekkel fogsz megismerkedni ebben a részben.

 • Közösségi média alapok – A közösségi médiával kapcsolatban számos téves elképzelés kering az interneten. Átnézzük az alapokat, hogy mi a közösségi média és mitől hasznos egy közösségi média menedzser.
  Megismered az eladáshoz vezető utat, ismerni fogod a titkát, hogyan lesz bevétel a közösségi médiából.
 • A közösségi média menedzser feladata – Rálátásod lesz arra, hogy mi az, ami nem hiányozhat, ami nélkül nem fogsz tudni eredményt elérni.
 • Közösségi média csatornák – Átnézzük a platformokat, és tudni fogod, hogy a célközönséged számára melyik a legoptimálisabb felület.
 • Organikus és fizetett elérések – Látni fogod, hogy a jól megtervezett munkád hatására mennyi emberhez tudsz szólni, mennyi embert tudsz megmozgatni, amivel az általad képviselt vállalkozás eredményt tud letenni az asztalra, azaz bevételt tudsz csinálni.
 • Mindenkinek élnie kell valamiből – A közösségi médiában számos kihívással és lehetőséggel lehet találkozni. Az egyik legfontosabb küldetésed és feladatod közösségi média menedzserként, hogy arra szenteled az életedet, hogy valamilyen módon hozzájárulsz a saját vagy más vállalkozások sikeréhez és jólétéhez. Ennek az eléréséhez pedig a tanfolyam fog neked nagyon sokat segíteni.
 • Milyen statisztikákat figyelj? – A statisztikák segítségével megértheted a fogyasztók viselkedését és igényeit. Segít a hatékonyabb döntéshozatalban és a jobb eredmények elérésében.
  Az adatok elemzése neked lesz hasznodra, mert ezáltal hatékonyabban célozd meg a közönségedet, esetleg ennek tovább-boncolgatásával javítani lehet a termékek vagy szolgáltatások minőségét, színvonalát.
 • Biztosítsd, hogy mindig elismerjék a munkádat – Az elismerés és a pozitív visszajelzés mindig segít, hogy motivált maradj és jobban teljesíts. Mit kell tenned, hogy az elismerés soha ne maradjon el? Ehhez kapsz tippeket.
 • Közösségi média tippek – Ha a javaslataimat megfogadod, akkor biztos vagyok benne, hogy hatékony lesz a kommunikációd a közösségi médiában. Biztos vagyok abban is, hogy a megfelelő stratégiával fogsz nekirugaszkodni a feladataidnak, és meglesz a sajátos és lehengerlő stílusod is. Tudni fogod, hogy mikor, melyik közösségi média felületen legyél jelen, és miért ne félj a közösségi média jelenléttől.
 • Ne akard mindenáron automatizálni – Megvan mindennek az előnye és a hátránya. Elmondom a legfontosabb titkot, amivel a vevőid szemében ember tudsz maradni.
 • Esettanulmányok, saját jó eredmények, vásárlói visszajelzések – A saját példámon keresztül is látni fogod, hogyan működnek az online felületek, és látni fogod, hogy mekkora ereje van a közösségi médiának.
 • Hogyan építs fel egy pozitív közösséget – Meg fogod érteni, hogyan gyűjts magad köré derűlátó, optimista, konstruktív gondolkodású embereket. Nem mindegy, hogy kivel lesz dolgod, amikor közösséget építesz. Tudnod kell, hogy mi a célod, és tudnod kell kezelni akár a negatív embereket is. A képzés után ezzel már nem lesz gondod.
 • Ismételd magadat – Az ideális vásárlókhoz kell szólnod. Bártan ismételd a fő üzeneted, nyugodtan írj pozitív dolgokról, írd le, hogyan tudsz segíteni. Viszont fontos tudni azt is, hogy mit ne csinálj, mit hogyan reagálj le, ha úgy adódik. Ehhez kellenek neked a majd a közösségi média menedzseri ismeretek.
 • Közösségi média dizájn alapok – Betekintést nyújtunk a dizájn világába, ahol megismered az egységes megjelenés, a betűk és a színek harmóniáját. Ezen a ponton már fogsz találkozni a Canva képszerkesztő program alapjaival is.
 • Facebook – Rátérünk és el is időzünk az egyik legnagyobb és talán mondhatom, hogy közösségi média menedzserként az egyik legfontosabb platformon a FACEBOOK-on. Megismered a profi profilkészítést, a csoportlétrehozást, a megfelelő kommunikációt. A beállítások alapjaitól egészen az események létrehozásáig, a vevőcsalogató posztoktól az informatív bejegyzésekig. Azt is meg fogod tudni, hogyan lehelj életet egy olyan csoportba, ahol eddig nem nagyon történt mozgolódás. Meglátod, hogy ennek a tananyagnak a végére egy profi Facebook-szakértővé válhatsz.
 • Instagram – A második nagyágyú, az INSTAGRAM, amiről szó lesz az közösségi média alapképzésen. Ha tudod, hogy a célközönséged ezen a felületen a legaktívabb, akkor azt is tudni fogod, hogyan szólítsd meg őket, hogyan szegezd meg a figyelmüket. Amellett, hogy az Instagram egy képmegosztó felület, sokkal többre van szükséged, mint szép képekre, hogy sikeres lehess ezen a platformon is.

Social Media Manager Haladó képzés

A haladó képzésen olyan sajátos platformokkal fogsz találkozni, amelyek ma már rendesen begyűrűztek az életünkbe, de mégis kevesen értenek hozzá. Itt nem azt fogod megtanulni, hogyan tegyél ki posztokat a különböző felületekre, hanem, hogy haladó közösségi média menedzserként, hogyan tegyél egy vállalkozást ismertté és sikeressé a felületeken, amivel aztán eredményeket fogsz tudni elérni.

 • TikTok – Ez a platform különösen a fiatalabb generációk között népszerű, és a felhasználók kreatív és humoros tartalmakat osztanak meg egymással. Ez egy dinamikusan fejlődő platformnak számít. Aki mostanában jelen van a Tiktokon, az már nem számít csodabogárnak. Mára már ez a platform is elérte azt a szintet, hogy informatív és komolyabb témákkal is találkozhatsz. Közösségi média menedzserként vállalkozásban kell gondolkodnod, ismerned kell, hogy mit tehetsz azért, hogy ezen a népszerű csatornán is szélesítsd az általad képviselt vállalkozás ismertségét. Ez jól hangzik! A technikáját pedig a képzésen megismered.
 • LinkedIn – A LinkedIn egy üzleti közösségi média platform, ahol a felhasználók kapcsolatot tarthatnak munkatársaikkal, üzleti partnereikkel vagy potenciális munkaadóikkal. Az itt megosztott tartalmak és információk leginkább az üzleti élettel kapcsolatosak. És a lényeg, hogy üzleti szempontból egy főnyereménynek számító online közösségi hely. Itt más a stílus, itt egészen más a hozzáállás a kapcsolatokhoz, már csak tudod kell élni vele. Segítek megérteni ezt a közösségi oldalt is, profivá válhatsz a kezelésében. Ez is egy hatalmas anyagrész, ahol az alapoktól a követőszerzésig, a beállításokon keresztül a speciális ismeretekig, mindennel fogsz találkozni.
 • YouTube – Ez az a videómegosztó felület, amit mára már minden korosztály nap mint nap használ. Ez a világ második legnagyobb keresőmotorja, és a felhasználók keresése alapján megjelenő videók széles skálája található itt. Ha nem vagy itt jelen, egyszerűen lemaradsz! Meg fogod pontosan érteni, hogy mi kell ahhoz, hogy a területeden te legyél ott szinte minden kulcsszóra az elsők között. Itt olyan haladó témákról lesz szó, amelyekről a sikeres YouTube csatorna üzemeltetéséhez mindenképpen tudnod kell.
 • Pinterest – A hely, ami a legtöbb nő kedvence! Persze férfi látogatók is vannak szép számmal, ezért nem lehet ezt a felületet sem kihagyni. Egyfajta vizuális keresőmotor, ahol a felhasználók képeket és videókat keresnek és osztanak meg különböző témákban. Az oldal a kreativitást és az ötletelést ösztönzi. A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Pinterestet, így fogalma sincs, hogyan lehet ezt üzletileg kihasználni, hogyan szerezhetne több látogatót az oldalára a segítségével. Elmondom neked többek között, hogy melyek azok a képek, amelyek jó eséllyel, nagy eredményeket hoznak a Pinteresten.
 • Twitter – Magyarországon kevésbé használt, de angol nyelvterületen kihagyhatatlan felület. A Twitter rövid szöveges üzenetek (tweekek) megosztására szolgál, amelyek maximum 280 karakter hosszúak lehetnek. Ez a platform elsősorban arra használatos, hogy gyorsan megoszthassunk információkat, híreket, véleményeket vagy éppen vicces dolgokat. Részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres Twitter-oldalt. Itt azt is megtanulod, kinek érdemes elindulni a Twitteren, mit csinálj, ha vállalkozóként további sikereket szeretnél elérni.

Social Media Manager Szakértő képzés

A képzés harmadik, szakértői részében már olyan speciális ismeretekkel leszel gazdagabb, amivel aztán már nem lehet téged megállítani, hogy a sikerre vigyél egy vállalkozást, ami lehet, hogy a te saját vállalkozásod, de ezen a ponton már mint közösségi média menedzser vállalkozó más, több vállalkozást is megtestesíthetsz bármelyik online felületen. Nem lesz probléma az egészen különleges kívánság, nem fogsz akadályba ütközni, ha egy speciális feladatra kérnek majd fel.

 • Közösségi média és fizetett hirdetések – Az egyik legjövedelmezőbb terület a hirdetéskezelés. A sikeres vállalkozók már felismerték, hogy hirdetés nélkül, hiába a nagy online jelenlét, akkor sem lehet akkora profitot termeli, mint profi hirdetéssel. Igen, profi hirdetéskezeléssel, mert ha nincs meg a kellő információd a technikáról, a beállításokról, akkor lehet, hogy csak a pénz folyik ki a kezeid közül. Ennek a tananyagnak a végére bebizonyíthatod a sok csalódott vállalkozónak, hogy a hirdetés és az egész közösségi média jelenlét, mekkora befolyással bír a vállalkozás jövőjét tekintve.
 • Haladó Insta, TikTok titkok – Mit csinálj, és mit ne, hogy az eredmények jöjjenek és folyamatos érdeklődés legyen a befektetett munkád hatására. Megmutatom, hogy mi legyen az, amit meg kell tenned a siker érdekében. Az utolsó simításokat is elvégezzük, hogy minden tökéletes legyen.
 • Haladó közösségi média tippek – Nincs eredményes közösségi média jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valós és hiteles tapasztalatokat szerezz. Amint pontosan megérted, hogy mi az igazi üzleti értelme a közösségi média tevékenységnek, nyitva áll előtted az út a sikerhez!
 • Közösségi média és SEO – Hiába van rendben egy honlap, ha külső jeleket nem lát a Google, ekkor egy bizonyos szintnél nem tudsz jobb lenni. Ma már az egyik legfontosabb külső jel a keresőoptimalizálásban a közösségi média jelek. Hogyan használd a Facebookot és társait a keresőoptimalizálásod hasznára? SEO szempontjából egyáltalán nem az az érdekes, hogy hány lájkolód van, vagy mit osztasz meg. Valami nagyon mást néz a Google, ami a honlapok többségében nagyon nincs rendben. Ezt fogod most ebben a részben megtanulni!
 • Közösségi média stratégia és tervezés – Mit kell tartalmaznia egy közösségi média stratégiának és miért fontos? Miért kell jelen lenni, és miért nem elég csak néha posztolgatni? A hatékony közösségi média stratégiának számos fontos elemet kell tartalmaznia, amelyek segítenek abban, hogy az adott célcsoporttal hatékonyan tudj kommunikálni és ezáltal az üzleti célokat elérhesd. Tisztában kell lenned azzal, hogy milyen célokat szeretnél elérni a közösségi média felületeken. Az üzeneteknek és a tartalmaknak az adott célközönség igényeihez kell igazítanod, hogy hatékonyak legyenek és elérd a kitűzött célokat.
 • Követők gyors megszerzése – A követőszerzés fontos a közösségi média marketingben, mert segíti a vállalkozásokat a márkaépítésben és a láthatóság növelésében. Az ügyfélbázis bővítése, és ezáltal az értékesítési lehetőségek is előremozdulnak. Ehhez profi stratégiai lépést kell tenni, hogy támogatni tudd a követőtábor növelést, akár hirdetéssel is.
 • Események, nyereményjáték – Az események és játékok lehetővé teszik, hogy szorosabb kapcsolatot tudj kiépíteni a közönségeddel. Ezzel növelni tudod a márka ismertségét és elkötelezettségét. A nyereményjátékok különösen hatékonyak a felhasználók aktivizálásában, hiszen az emberek szeretnek játékokban részt venni és esélyt kapni valami ingyen vagy kedvezményes termékre vagy szolgáltatásra. Mire kell figyelned, és hogyan kell ezt jól lebonyolítani? Ebben a részben bővebben fogunk erről is beszélni.
 • Influencer marketing – Az influencer marketing azért működik, mert az emberek hajlamosak megbízni azokban az emberekben, akiket tiszteletben tartanak, és akiket követnek az online térben.
  Olyan online marketing stratégia, amely segíti a vállalkozást népszerű, befolyásos emberekkel.
 • Közösségi média terv vs. stratégia – Miért fontos és mit tartalmazzon? Profi szinten képes leszel kialakítani egy kommunikációs tervet és stratégiát bármelyik közösségi média csatornára. Azt tudnod kell, hogy minden egyes csatorna beindításához külön tervre lesz szükséged. Itt ezen a ponton meg fogod ismerni a lehetőségeidet!
 • Automatizálás – Elárulom, hogy mi a legnagyobb félreértés a közösségi média automatizálással kapcsolatban. Mi az igazság a gépi automatizálással kapcsolatban? Mi az, ami működik, és mi az, amit el kell felejtened, ha sikeres akarsz lenni? Ebben a részben bővebben kifejtem az állápontomat. Legtöbbször ez szembemegy az ép ész érvekkel, de működik, de majd meglátod te is! Ebben a részben hasznos eszközöket is be fogok neked mutatni.
 • A közösségi média kommunikáció sikeres kiszervezése – Különösen azok számára hasznos, akiknek nincs megfelelő szakértelemmel rendelkező személyzete a közösségi média kezelésére, vagy nincs elegendő idő és erőforrás az online jelenlét hatékony kezelésére. A sikeres közösségi média kiszervezés kulcsa azonban az, hogy a vállalkozások megtalálják azokat a szakértőket (Téged!), akik értenek a közösségi média kezeléséhez. Egyszóval a vállalkozásoknak rád van szükségük!
 • Ügyfélkezelés – Célom, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni közösségi média menedzserként. Hogyan szúrd ki már ajánlatkéréskor, hogy ki lesz a jó ügyfél, és ki lesz a problémás, amelyeket nem szabad elvállalni, mert rengeteg munkád megy majd bele és nem lesz sok eredmény? Hogyan érd el, hogy valóban eredmény legyen az ügyfélnél – tehát soha ne kelljen magyarázkodnod amiatt, hogy pontosan mit csináltál? Segítek ebben is!
 • Ügyfélszerzés – Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Pontosan tudni fogod, hogy mit kell letenned az asztalra, ha hosszú távú, elégedett ügyfeleket szeretnél. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hogyan építs erre a tudásra egy saját szakértői vállalkozást. Olyan konkrét tippeket adok, amikkel azonnal fogsz tudni ügyfelet, bevételt szerezni. Így nemcsak a bevételed lehet a legtöbb, hanem így tudod felépíteni a legelégedettebb ügyfélkört. Most, hogy egyre több az online vállalkozás, egyre nagyobb erre a területre a kereslet is.

Várlak téged is a képzésen!

Közösségi Média Menedzser képzés 3

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser képzés!

2023-as, LEGÚJABB változat!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak a végzett tanulóink a Közösségi Média Menedzser képzésről?

„Nagyon örültem hogy rátaláltam a Honlapra Fel oldalra. Nehezen tudtam eldönteni hogy melyik képzésbe vágjak bele, mert több is megtetszett. Végül a Közösségi média menedzser alapképzés mellett döntöttem. Ami jó döntés volt. Tetszett hogy saját tempómban tudtam haladni, jó volt ez a nagy szabadság. A videókból sok új és hasznos információt tudtam meg, amikre azelőtt nem is gondoltam. Aki érdeklődik a média iránt, annak őszintén tudom ajánlani, mind a képzést, mind hogy nézzen a Honlapra Fel! ;)”

Hegyi-Marczell Zsófi

A képzés magasan felülmúlta a kezdeti elképzelésemet. Nem csak elméletet tanulhatunk, hanem sok gyakorlatot, rengeteg hasznos tippel, instant tanácsokat, amikkel a jövőbeni munka is sokkal könnyebb, letisztultabb és nem utolsó sorban a szakmai elindulás is megalapozott a képzés által. Az, hogy maximálisan elégedett vagyok, nem is kérdés!!!

Tóth Tímea – Happy-Time Tánciskola; vezető, oktató

Nagyon könnyen átláthatóan és részletesen fekteti le az alapokat, amiket tudnod kell. Nagyon sokat tanultam ez alatt a képzés alatt amit már gyakorlatban is tudtam alkalmazni eredményesen. Imádtam minden percét a tanulásnak. Emelett bármi kérdésem vagy problémám felmerült azonnal kaptam rá választ és segítséget.

M. A.

„A képzésben az tetszett a legjobban, hogy tényleg minden egy kis részletre kitértek. Nagyon jól van felépítve. A legalapabb dolgoktól haladtunk az egyre bonyolultabb műveletekig. Tetszett az is, hogy a képzés két részre volt szedve. Számomra a Haladó képzés nyújtott rengeteg betekintést és tudást. ami majd fogok tudni hasznosítani.”

Molnár Olivér

„Tetszett a képzés tematikája. Külön örültem neki, hogy az alapoktól kezdtünk és konkrétan megnéztünk gyakorlatban mindent (hova kell kattintani, mit hol kell beállítani) A hirdetéskezelés rész nagyon részletes volt, nem csak a gyakorlati tudnivalókat adta át, hanem megtanított stratégiailag gondolkozni. Balázs végig nagyon szimpatikus volt, jó a stílusa és jól magyaráz. Nagyon hasznos volt, hogy minden témakör végén kötelező feladatokat kellett megoldani, mert lehet egy-két dolgot az ember elsumákolna, de így muszáj volt vele foglalkozni, és gyakorlatban jobban rögzül minden. Amiben lehetne fejleszteni a képzést, az a technikai háttér, mert sokszor nagyon lassan töltött be az oldal, nehezen lépett át egyik menüpontról a másikra, így sok plusz időbe telt pár videót megnézni. Tudom, hogy van már TikTok képzés külön, azonban lehet hogy jó lenne ebbe a képzésbe is beépíteni hiszen ma már egy közösségi média menedzser TikTok ismeretek nélkül nem boldogul. Összegezve: Azt kaptam a képzéstől, amit ígért és amire számítottam.”

Hacher Mónika – webdesigner és közösségi média menedzser / Parfait-Webdesign
www.parfait-webdesign.hu

„Alapos, de néha keresgetni kellett mi hol van, mert az online platformok változtak. Ennek ellenére hatalmas tudást és átfogó képet ad, mindenkinek ajánlom.”

Wanke Fiona

„A képzés nagyon szuper volt és hasznos! Sok mindent tanulhattam, nagyon érdekesnek találtam mindegyik tananyagot. Az ellenőrző feladatok is szuperek voltak! Számomra ez a képzés sok mindent adott, megtudtam nagyon sok új és jó információkat amiket ma már alkamazok is. A dizájn alapok tananyag tetszett a legjobban, mivel Canvával fogok dolgozni ezért nekem ez egy nagy segítség volt, hogy kicsit megismerjem az alapokat! 🙂 Érthető, precíz beszéd és tanítás. Köszönöm a lehetőséget! :)”

Hidvégi Szilvia – Esküvő és portréfotográfus, hidvegiszilvia.hu

„A Canvás rész tetszett a legjobban. Korábban is használtam, de a hölgy, aki tartotta azokat a részeket, nagyon jól és érthetően kommunikál, felépített mondanivalója van és végig mutatja a lépéseket. Nagyon tetszett, hogy a házi feladatokat tényleg ellenőrzik és amennyiben nem töltöttem ki jól, gond nélkül visszadobták, ebből tudtam tanulni.”

K. Dóra, projektmenedzser

„Számomra nagyon fontos volt, hogy kisgyermek mellett akkor tanultam, amikor az időm engedte.
A tananyag logikusan felépített, érdekes témákkal. Balázs még egy kezdő számára is érthetően magyaráz, mellébeszélés nélkül.
Úgy érzem, hogy egy nagyon jól hasznosítható képzésben részesültem.
Ajánlom mindazoknak, akiket érdekel a közösségi média világa.
Az a tény, hogy a későbbiekben is van hozzáférésem tananyaghoz, csak hab a tortán.”

A.R.Edit

„2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt.
Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá!
Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

„Amikor elkezdtem a képzést eleinte nem tudtam teljesen mibe is fogok bele, egyszerűen csak jobban akartam érteni a közösségi média felületeim kezeléséhez. Ugyanakkor az elképzeléseimet ez a képzés magasan túlszárnyalta. Gyakorlatias, egyértelmű anyagok, megfelelő szemléltetéssel, magyarázattal és mellébeszélés nélkül. Lépésről lépésre lettem jobb és magabiztosabb is ezen a területen. Mindenkinek ajánlom, aki ezzel akar foglalkozni, vagy saját közösségi média felületein sikeresebb akar lenni.”

Tóth Tímea
happytimetanciskola.hu

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha Social Media managerként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más online marketingesekkel, közösségi média vállalkozókkal és virtuális asszisztensekkel leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mennyi időt vesz el a Social Media Manager képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mikor kezdheted el a képzést?

A képzés első leckéi 2023. április 21-én (pénteken) kerülnek fel. A képzés teljes anyaga innentől hetente, folyamatosan kerül feltöltésre.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Közösségi Média Menedzser alapképzés javasolt időtartama: 4 hónap
 • A Közösségi Média Menedzser haladó képzés javasolt időtartama: 8 hónap
 • A Közösségi Média Menedzser szakértő képzés javasolt időtartama: 12 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser képzés!

2023-as, LEGÚJABB változat!

Jelentkezz most a képzésre!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nemcsak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált Social Media Manager képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Ezt a képzést akár árazhattam volna több millió forintra – egy éven belül megkeresheted az árát.

De nem áraztam több millió forintra. Sőt, még csak egymillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár kényelmes havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Közösségi Média Menedzser Képzés ára:

Közösségi média menedzser alapképzés

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 186.990 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 4 x 56.070 Ft

Közösségi média menedzser haladó képzés (tartalmazza az alapképzés anyagát is)

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 329.900 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 8 x 49.485 Ft

Közösségi média menedzser szakértő képzés (tartalmazza az alap- és haladó képzés anyagát is)

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 12 x 49.990 Ft .

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.
Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

Közösségi média menedzser alapképzés VIP Klub kedvezménnyel

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 159.900 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 4 x 47.970 Ft

Közösségi média menedzser haladó képzés VIP Klub kedvezménnyel (tartalmazza az alapképzés anyagát is)

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 8 x 41.985 Ft

Közösségi média menedzser szakértő képzés VIP Klub kedvezménnyel (tartalmazza az alap- és haladó képzés anyagát is)

 • Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 419.900 Ft
 • Kényelmes havi részletekben 12 x 41.990 Ft

Közösségi Média Menedzser képzés 2

Fontos információ a korábbi Közösségi Média Menedzser képzés résztvevőinek!

Ha korábban részt vettél az Közösségi Média Menedzser képzésen, lehetőséged van a frissítéseket megvásárolni 50% kedvezménnyel.
Amennyiben a korábbi szinthez képest szeretnél továbbtanulni, ebben az esetben a frissítéseket részenként bruttó 25.400 Ft-ért (20.000 Ft + áfa) megkapod, és a további részeket, azaz a különbözetet kell még az éppen aktuális áron kifizetned.

Jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk, és megkapod a frissítéshez, illetve az új részekhez a hozzáférést.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt.
Bármi észrevétel, kérdés, probléma esetén jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz közösségi média menedzserként keresni a tanfolyam elvégzése után. Azt sem tudom garantálni, hogy fogsz-e megrendelőt találni. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfelkapottabb területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a mi ügyfeleinket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen alvállalkozókra van szükségük.

De a játékhoz te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser képzés!

2023-as, LEGÚJABB változat!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó, majd a szakértő képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, az alap és haladó képzést magába foglalja a szakértő képzés opció, tehát nem kell mindet külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó, majd a szakértő tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a további részekre.

A három tanfolyam külön tanfolyam, így akár mindháromnál megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

A három tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó vagy a szakértő tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a közösségi média területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó, illetve a szakértő tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg.

A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor éppen aktuális alapképzés díjával megegyező összeg. Tehát jóváírjuk neked a már megvásárolt részt.
A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a további részek sikeres elvégzéséről.
A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • A képzés első leckéi 2023. április 21-én (pénteken) kerülnek fel. Amint megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser képzés!

2023-as, LEGÚJABB változat!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Közösségi Média Menedzser alapképzés, Közösségi Média Menedzser haladó képzés, Közösségi Média Menedzser szakértő képzés, Közösségi Média Menedzser alapképzés – VIP tagoknak, Közösségi Média Menedzser haladó képzés – VIP tagoknak, Közösségi Média Menedzser szakértő képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager Képzés” értékelése elsőként

Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager Képzés

159 900 Ft-tól