Leírás

Magyarországon először nálunk:
Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser
– Social Media Manager képzés!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Közösségi média menedzser - Social Media Manager

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és SEO szakmában. Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A közösségi média területén a Honlapra Fel! YouTube csatornája ma már a legnézettebb magyar online marketing csatorna, 8 hónap alatt felépítettem Magyarország legelső 10 ezer követővel rendelkező online marketing és keresőoptimalizálás témájú szakmai Instagram oldalát, és több száz kisvállalkozót tanítottam meg a Pinterestről hús-vér látogatókat szerezni a honlapjukra, és így több vevőt elérni.

A személyes és online képzéseimen már több, mint 2000 embert képeztem sikerrel a keresőoptimalizálás, online marketing, közösségi média különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média és PR szakmai tudást, ami mögöttem van!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást, és szívesen dolgoznál a közösségi médiával.
 • Gyakorlati, használható közösségi média tudást keresel.
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre a közösségi média tudásoddal.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd a közösségi média minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes közösségi média menedzser kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz a közösségi média platformokról.
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Közösségi Média Menedzser képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető social media manager képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), hivatalos tanúsítványt adó Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen valódi eredményeket érj el.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a social media témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek vállalkozóként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni a közösségi média területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Közösségi média menedzser - social media menedzser képzés

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati közösségi média képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni a közösségi média területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat.
 • Közösségi média menedzserként más cégek kommunikációját viszed – erre nagyon nagy igény van, vállalkozóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani! Vagy könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.
 • Saját közösségi média tanácsadói szolgáltatást vállalsz.
 • Közösségi média menedzser munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a sikeres közösségi média jelenlét gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető Közösségi média menedzser megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a social media feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes közösségi média jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Közösségi média menedzser – Social media manager képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes közösségi média jelenlétét fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt.Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a közösségi média jelenlétét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő közösségi média felületeivel is dolgozhatsz!
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más közösségi média menedzserektől és online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző közösségi média menedzser feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Közösségi Média Menedzser alap- és haladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Közösségi Média Menedzser képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

ALAP képzés tematikája

Az alapszintű social manager anyag akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

Az ALAP tudásanyag külön is rendelhető, lásd lejjebb az áraknál.

 • A közösségi média igazi üzleti haszna Nem a lájkok, és nem is az eladás. Amint pontosan megérted, hogy mi az igazi üzleti értelme a közösségi média tevékenységnek, nyitva áll előtted az út a sikerhez!
 • Az eladáshoz vezető út 3 legfontosabb lépése – avagy hogyan lesz a közösségi médiából bevétel?Mindenki vevőt szeretne, de manapság az eladáshoz vezető út 3 legfontosabb lépése sem tiszta a vállalkozások többségének! Itt megtanulod, hogyan lesz a közösségi médiából bármilyen területen eredmény!
 • Statisztikák Milyen statisztikákat nézz a közösségi médiában. Heti pár perc, és teljesen át fogod látni, hogy jó úton jársz-e!
 • Értékesítési tölcsér Annyian beszélnek róla, de szinte senki sem érti. Pedig egy jól kialakított értékesítési tölcsér csodákra képes. Ráadásul nagyon szépen meg van benne a közösségi média helye is!
 • Az igazán sikeres közösségi média kommunikáció lépései A közösségi média tulajdonképpen kommunikáció. Végre tudományos alapon megérted, hogyan kommunikálj sikeresen bármilyen online csatornán.
 • A pozitív közösség építésének 2 titkos lépése Bocsánat, de egyenes leszek: ha hülyéket gyűjtesz magad köré a közösségi médiában, akkor ne csodálkozz, ha problémás vásárlóid lesznek. De nem kell hogy így legyen! 2 tuti lépéssel a legjobb vevőjelölteket gyűjtheted magad köré!
 • Hogyan kezeld a negatív embereket Pontos és működő módszert mutatok neked, amivel sikeresen kezelheted a beszólókat, kritizálókat és bárkit, akitől most még a hideg is kiráz.
 • Dizájnalapok közösségi média kezeléséhez Hogyan készíts ütős dizájn elemeket (borító, kép, poszt, illusztráció, stb.) teljesen ingyenes eszközökkel, grafikai vagy dizájneri tudás nélkül! Lépésről lépésre, tudományos alapon mutatjuk be nemcsak a webdizájn idevonatkozó legfontosabb alapelveit, de konkrét eszközöket is, amikkel szó szerint pár kattintással állíthatod össze a legütősebb grafikai elemeket bármilyen közösségi média csatornára!

Ezeknek a mintáknak darabját 5 perc alatt fogod tudni elkészíteni:

Közösségi média menedzser - social media menedzser kollázs

Konkrét közösségi média csatornák kezelése

Mindegyik közösségi média csatornát konkrét, azonnal alkalmazható lépésekkel, teljesen az indulástól vesszük végig.

Tehát megtanulod a csatornát elindítani, létrehozni akár grafikusi tudás nélkül is az ütős borítóképeket és posztokat, megszerezni az első követőket (ez mindig a legnehezebb), folyamatosan bővíteni a követők (lájkolók, feliratkozók stb.) számát, és a sikeres kommunikáció fortélyait az adott csatornán! (Zárójelben jegyzem meg: ha csak ennyi lenne ebben a képzésben, az már olyan tudást adna neked, amellyel sok “szakembert” azonnal magad mögé utasíthatsz a piacon.)

 • Facebook Facebook üzleti oldalak és csoportok indítása és kezelése. Minden, amire szükséged van, hogy sikeres legyél a legnépszerűbb, de ezért egyben ma már legnehezebb közösségi média felületen.
 • YouTube Közösségi média menedzserként értened kell a legütősebb és legjobb eredményeket produkáló csatornához, a YouTube-hoz. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy elindíts és sikeressé tegyél egy üzleti csatornát!
 • Instagram Hogyan indíts el és építs fel sikeresen egy Instagram üzleti oldalt bármilyen témában.
 • Pinterest Sokan még ma sem veszik komolyan, pedig ez az egyik legegyszerűbben kezelhető közösségi média csatorna, amivel már Magyarországon is milliókat lehet sikerrel elérni! Ráadásul innen tudsz talán legkönnyebben egyenesen látogatókat vinni a honlapodra!

HALADÓ képzés tematikája

A HALADÓ tananyagokból többek között megtanulsz felépíteni egy Közösségi média menedzser vállalkozást. A HALADÓ képzés tartalmazza egyben az ALAP képzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

Az ALAP anyagokon kívül a HALADÓ anyagok a következőket is tartalmazzák:

 • Közösségi média menedzser vállalkozás felépítése A haladó tanfolyam egyik legnagyobb értéke számodra: megmutatom, hogyan építs fel akár a nulláról egy sikeres közösségi média menedzser vállalkozást! További részleteket lásd még lejjebb.
 • Facebook és YouTube eredmények felturbózása fizetett hirdetésekkelMegtanulod, hogyan erősítsd a Facebook jelenléted, hogyan érj el több embert, hogyan szerezz feliratkozókat, hogyan növeld a nézettséget, hogyan érd el egyszerűen és hatékonyan a célpiacod és hogyan tedd igazán hatékonnyá a Facebook és YouTube kommunikációt fizetett hirdetésekkel.
 • Konkurenciaelemzés Ebben a részben ízekre fogjuk szedni a konkurensek közösségi média tevékenységét. Te magad is meg fogsz lepődni, mennyi mindent megtudhatsz a versenytársakról!
 • Közösségi média kommunikációs terv Profi szinten képes leszel kialakítani egy kommunikációs tervet bármelyik közösségi média csatornára.
 • Sikeres közösségi média stratégiák Többek között nyereményjáték, influencer marketing, követők extra gyors megszerzése, márkaépítés stb. Ami a titok: meg fogod érteni, hogy mikor melyiket használd, ha nem csak divatos szeretnél lenni, de tényleg eredményeket is akarsz!
 • Hogyan szerezz vevőket ismeretlenül, referencia nélkül Szó szerint. Ha követed amit mutatok, akkor kapkodni fognak a vevők a social media manager szolgáltatásaidért még akkor is, ha még egy darab referenciát sem tudsz felmutatni.
 • Közösségi média menedzser árazás Hogyan alakítsd ki a social media manager áraidat, hogy a legtöbb profitot zsebeld be.
 • Automatizálás A cél: ne kelljen annyit dolgozni, de mégis jöjjenek az eredmények!
 • Hogyan motiváld magad a félelmeid ellenére Segítek abban, hogy hogyan legyél motiovált ezen a területen akkor is, ha az elején azt gondolod, mindenki jobb nálad.

Konkrét közösségi média csatornák kezelése

Mindegyik közösségi média csatornát konkrét, azonnal alkalmazható lépésekkel, teljesen az indulástól vesszük végig. Tehát megtanulod a csatornát elindítani, létrehozni akár grafikusi tudás nélkül is az ütős borítóképeket és posztokat, megszerezni az első követőket (ez mindig a legnehezebb), folyamatosan bővíteni a követők (lájkolók, feliratkozók stb.) számát, és a sikeres kommunikáció fortélyait az adott csatornán! (Zárójelben jegyzem meg: ha csak ennyi lenne ebben a képzésben, az már olyan tudást adna neked, amellyel sok “szakembert” azonnal magad mögé utasíthatsz a piacon.)

 • LinkedIn Az egyik legfontosabb szakmai közösségi média csatorna. Tulajdonképpen mindegy, milyen területen szeretnél eredményeket elérni, a LinkedIn-en ott kell lenni. De ez egy speciális csatorna, és itt most végre megtanulod, hogyan kezeld sikeresen!
 • Twitter Magyarországon is van kisebb Twitteres közösség, bizonyos területeken azonnal hasznosítani tudod ezt az tudást. Mint hozzáértő viszont mindenképpen ismerned kell az egyik első, és ráadásul a világban (pl. angol nyelven) máig egyik vezető közösségi média csatornát!
 • Snapchat Röviden megnézzük ezt a már nem is annyira új, de egyre erősebb lehetőséget is. Ha bármilyen szinten is gondolkozol abban, hogy fiatalokat kellene elérned neked vagy az ügyfeleidnek, akkor ez a rész számodra rendkívül hasznos lesz!

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„… megcsináltam életem első facebook fizetett hirdetését és brutálisan működik.
Az analyticsben azt is látom, hogy nem mindegy milyen linket adok meg..minden percben tanulok, tapasztalok és ezt nagyon nagyon élvezem. megrendeltem közben a két könyvét Balázsnak, az 100 millióssal 2 nap alatt végeztem :D, a SEO-s félig elolvasva, de már látom, ismétlés lesz ezekből.
Nagyon sokat adott a képzés nekem és tudom, hogy ez még most csak a kezdet.”

Szabó Zsolt

„2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt.
Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá!
Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

„Amikor elkezdtem a képzést eleinte nem tudtam teljesen mibe is fogok bele, egyszerűen csak jobban akartam érteni a közösségi média felületeim kezeléséhez. Ugyanakkor az elképzeléseimet ez a képzés magasan túlszárnyalta. Gyakorlatias, egyértelmű anyagok, megfelelő szemléltetéssel, magyarázattal és mellébeszélés nélkül. Lépésről lépésre lettem jobb és magabiztosabb is ezen a területen. Mindenkinek ajánlom, aki ezzel akar foglalkozni, vagy saját közösségi média felületein sikeresebb akar lenni.”

Tóth Tímea
happytimetanciskola.hu

„(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

„Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy ilyen képzésre adtál lehetőséget. Az online marketing szerteágazó bugyrait összekötötted és emészthető formában átadtad. Imádtam minden pillanatát! Köszönöm a sok jó tanácsot és segítséget Neked és a kolléganőidnek is! … Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!”

K.R.

„Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha Social Media managerként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más Online marketingesekkel és Közösségi média vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mennyi időt vesz el a Közösségi média menedzser – Social media manager képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek. Így az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre. De a tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Közösségi Média Menedzser alapképzés javasolt időtartama: 4 hónap
 • A Közösségi Média Menedzser haladó képzés javasolt időtartama: 8 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált Közösségi média menedzser – Social media manager képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát.

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

 • Az alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 224.280 Ft részletekben fizetve 4 x 56.070 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 186.990 Ft
 • A haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 395.880 Ft részletekben fizetve 8 x 49.485 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 329.900 Ft

A Közösségi Média Menedzser haladó képzés tartalmazza egyben a Közösségi Média Menedzser alapképzés teljes anyagát is, így árában már benne van a Közösségi Média Menedzser alapképzés költsége is plusz a haladó anyagok.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Közösségi Média Menedzser alapképzés esetén 4, míg a Közösségi Média Menedzser haladó képzés esetén 8 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Közösségi Média Menedzser alapképzés:

Amennyiben a Közösségi Média Menedzser alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 224.280 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 56.070 Ft – Értékesítési tölcsér, Közösségimédia-alapok és -tippek
 2. hónap – bruttó 56.070 Ft – Közösségi média és a SEO, Dizájn-alapok
 3. hónap – bruttó 56.070 Ft – Minden, amit tudnod kell a Facebookról és a Pinterestről
 4. hónap – bruttó 56.070 Ft – Minden, amit tudnod kell az Instagramról és a YouTube-ról

Közösségi Média Menedzser haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó Közösségi Média Menedzser tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Közösségi Média Menedzser haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 395.880 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.485 Ft – Értékesítési tölcsér, Közösségimédia-alapok és -tippek
 2. hónap – bruttó 49.485 Ft – Közösségi média és a SEO, Dizájn-alapok
 3. hónap – bruttó 49.485 Ft – Minden, amit tudnod kell a Facebookról és a Pinterestről
 4. hónap – bruttó 49.485 Ft – Minden, amit tudnod kell az Instagramról és a YouTube-ról
 5. hónap – bruttó 49.485 Ft – Fizetett hirdetések, Remarketing
 6. hónap – bruttó 49.485 Ft – LinkedIn
 7. hónap – bruttó 49.485 Ft – Twitter, Snapchat
 8. hónap – bruttó 49.485 Ft – Közösségi média stratégia, Közösségi média menedzser vállalkozás felépítése

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.
Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 191.880 Ft részletekben fizetve 4 x 47.970 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 159.900 Ft
 • A haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 8 x 41.985 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz Közösségi média menedzserként keresni a tanfolyam elvégzése után. Azt sem tudom garantálni, hogy fogsz-e megrendelőt találni. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legfelkapottabb területén szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a mi ügyfeleinket összehozzuk azokkal a cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen alvállalkozókra van szükségük.

De a játékhoz te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés!

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is.
A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a közösségi média területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg. A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés!

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

További információk

Képzés típusa

Közösségi Média Menedzser Alapképzés, Közösségi Média Menedzser Haladó képzés, Közösségi Média Menedzser Alapképzés – VIP tagoknak, Közösségi Média Menedzser Haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager Képzés” értékelése elsőként

Közösségi Média Menedzser – Social Media Manager Képzés

159 900 Ft-tól