Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Kulcsszókutatás 4.0
online videótanfolyam

Jelentkezz a képzésre most!

Őszintén, Te végre már pénzt szeretnél keresni a honlapoddal,
vagy
még mindig százezreket kifizetni „szakértőknek”, látható eredmények nélkül?


Érdekel, miért nem tudsz stabil, jó helyezést elérni a keresőben, és miért nem tudsz elég pénzt keresni a honlapoddal?

Elárulom, hogyan tudok ebben segíteni a Kulcsszókutatás online videótanfolyamommal!

De előtte egy nagyon fontos dolog, amit szeretnék, ha megértenél.

Szerinted az emberek manapság hogy vásárolnak az interneten?

Neked melyik a reálisabb ezek közül, akár webáruházad van, akár cégeknek vagy magánszemélyeknek adsz el szolgáltatást?

?

 • Pontosan tudják, mire van szükségük.
 • Rákeresnek a Google-ben.
 • Nem kattintanak AdWords hirdetésre, nem mennek árösszehasonlító oldalra.
 • Azonnal rákattintanak a honlapodra.
 • Azonnal megveszik a terméket vagy megrendelik a szolgáltatást, amit kínálsz.

?

vagy

?

 • Fogalmuk sincs, mit akarnak.
 • Keresgélnek a neten összevissza.
 • Vásárlói véleményeket, teszteket, infókat keresnek.
 • Nem tudják, hogy az első három találat igazából fizetett hirdetés.
 • Az árösszehasonlító oldalak az igazi barátaik.
 • Leggyakrabban ár alapján döntenek.

?

Szerintem így összefoglalva neked is egyértelmű, hogy sajnos nem a bal oldali, racionális módon viselkednek a vásárlók az interneten.

Persze jó lenne, de nem így van.

Nem racionális alapon hoznak döntést. Mindenféle – jobb, rosszabb, igaz vagy akár átverős – oldalt megnéznek, aztán valahol egyszer csak elköltik a pénzüket.

Egyáltalán nem biztos, hogy ott, ahol a keresési találatok alapján logikus lenne.

És sajnos legtöbbször az ár dönt.

De hogyan lehet ezen kulcsszókutatással változtatni?

 • Ha jól csinálod, a megfelelő kulcsszavak kiválasztása a világ egyik legpontosabb, ráadásul teljesen ingyenes piackutatása!
 • Jó kulcsszavakkal nem csak vevőket tudsz szerezni, de márkát, ismertséget és biztos jövőt tudsz építeni!
 • A pontos kulcsszóválasztás és az erre alapozott tartalom ma az egyetlen módja, hogy a szakmád minden területén domináld a Google találati listát!

Ez nem ördöngősség! Te is képes vagy megcsinálni!

Nem kell hozzá speciális tudás – elég a saját szakmádat ismerni.

Csak eddig senki sem mutatta meg neked, ezért nem tudtál a keresőből igazán vevőket szerezni!

Ha magadra ismertél, ez az online videótanfolyam pontosan neked szól!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

 • Szeretnél azonnal belevágni a Kulcsszókutatás képzésbe?

Hivatalos tanúsítványt adó Kulcsszókutatás online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Kulcsszókutatással kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Kulcsszókutatás online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Kulcsszókutatás videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Kulcsszókutatás online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz megtanulni a Kulcsszókutatás online videótanfolyamon?

Mit kapsz ezen a tanfolyamon?

 • Több, mint 3 órányi online videó, ahol megmutatom, hogy mit és hogyan csinálj ahhoz, hogy a szakmádban domináld a keresőt!
 • Megtanulod használni azt az 4 ingyenes eszközt, amivel minden egyes kulcsszót megtalálhatsz, amire a célpiacod keres. Nincs másra szükséged!
 • Kizárólag ingyenes eszközöket fogunk használni! Később sem kell fizetned semmilyen más kulcsszókutató eszközért sem nekem, sem másnak!
 • Pontosan tudni fogod, hogy miért működik ez a módszer bármelyik piacon, függetlenül attól, hogy most hol állsz a keresőben (még akkor is, ha most indul a honlapod)!
 • A pontos módszert lépésről lépésre, amivel havi 8 ezer látogatót szerzek az online marketinges szakmai honlapomra (amit most olvasol), vagy havi 150 ezer látogatót a gasztrobljaimnak!
 • Az egyetlen működő kulcsszóstratégiát, amivel bármilyen témában akár a nulláról olyan kulcsszavakat találhatsz, amikkel a Google is szeretni fog, és amikre a te célpiacod valóban keres!
 • Megérted a kulcsszavak 4 típusát. A tapasztalatom szerint amíg ezt valaki nem érti, addig szinte garantáltan eredmények nélkül próbálkozik a keresőben!
 • Egyszerű, azonnal használható táblázatot a saját kulcsszavaidhoz. Mi is ezt használjuk!
 • A 8 leggyakoribb kulcsszó hiba

  Mi az a 8 dolog, amit feltétlenül kerülj el, ha sikeresen akarsz kulcsszavakat találni és megcélozni.

 • Angol nyelvű kulcsszókutatás – közkívánatra

  Közkívánatra ebbe a képzésbe bekerült egy videó, amiben az angol és magyar kulcsszókutatás közötti különbségeket mutatom meg.

 • Kulcsszókeresés példa – esettenulmány

  Egy konkrét esettanulmányban mutatom be, hogy én hogyan keresek kulcsszavakat.

2020-as frissített változat

Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan.

Ezek a pontok a legújabb, 2020-as kiadásba kerülnek bele, mert az utóbbi pár évben jelentősen megváltozott, hogy milyen információt tudsz a Google-től ingyen megszerezni:

 • Miért nem használok fizetős eszközöket?

  Nagyon sokan el akarják neked és nekem is adni, hogy csak fizetős eszközkkel tudsz ma már jó kulcsszavakat találni. Ez nem igaz! Nem csak azt fogod megérteni, hogy mi az üzlet abban, hogy mások ilyen eszközökről akarnak meggyőzni, de megtanulsz az ingyenes eszközökkel profi kulcsszólistát összeállítani.

 • A honlap témája

  Látszólag nincs köze a kulcsszókutatáshoz, a gyakorlatban mégis ez az a legfontosabb dolog, ami alapján a Google manapság megítéli, hogy „szeret”-e egy honlapot vagy sem.

 • A legfontosabb tényező, amire a Google figyel

  Van egy elem, amiről sokan nem is tudnak. Mégis ez az az egyetlen tényező, amire a kulcsszókutatásban figyelni kell. Gyakorlatilag ezt várja el a Google minden honlaptól!

 • Mit csinálj törölt kulcsszavak esetén

  Bizonyos témákhoz ma már egyszerűen nem kapsz kulcsszójavaslatokat. Ha ez érvényes rád, akkor tudod miről beszélek – ha nem, akkor örülj neki! Viszont mostantól teljesen mindegy, hogy mennyire érzékeny témában szeretnél kulcsszókutatást végezni, fogsz tudni ingyenesen nagyon jó kulcsszavakat találni!

 • A kulcsszó piramis

  Ha ezt az egyetlen dolgot megérted abból a szisztémával, amivel mi és a sikeres ügyfeleink honlapokat építünk, már jobb eredményeid lesznek a keresőben, mint az online vállalkozók 95%-ának!

 • Fordított kulcsszókutatás

  Ezt eddig egyetlen képzésemben sem mutattam be, pedig egy olyan technika, amit a kezdetektől fogva sikeresen alkalmazok.

 • Search Console tipp 2020-as változat

  Ez a tipp nekem sokmillió Forintot hozott már. Viszont a Google Search Console megváltozott, és most egy új videóban bemutatom, hogyan találj olyan kulcsszavakat, amiket szinte 100%-os eredménnyel fogsz tudni megcélozni.

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a kulcsszókutatás?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan keress kulcsszót.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a kulcsszókutatást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a kulcsszókutatást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„…Van egy másik oldalam, a szallas.szoboszlo.com, itt is elkezdtem a turbózást, + blogolgatok is hozzá, és az addigi 4, azaz négy 🙂 kulcsszótalálatom pillanatnyilag 24! Ráadásul nagyon komoly kulcsszavakra (hajdúszoboszló kiadó apartman, kiadó apartman hajdúszoboszló) első oldalon vagyok, 6-8. helyen. A nagy szállásoldalak közé befurakodni nagyon klassz érzés 🙂 🙂

Igazad volt, és nagyon meggyőz, hogy az eredmények tényleg nem hónapok múlva jönnek, hanem 1-2 hét alatt. Mégegyszer köszönöm azt a sok tudást és módszert, amit megtanulhattam tőled.”

Keresztesné Molnár Anita

szállás szoboszlo.com siker

vízmegoldás eredmények

„Mielőtt elmentem a tanfolyamodra kb. 20 kulcsszóra jöttem fel és azok nagyrészt nem olyan kulcsszavak voltak, amiket akartam. 1 hónappal a tanfolyam után viszont most 67 kulcsszóra jövök fel és ebből 22-re az első oldalon és pontosan azokra a kulcsszavakra, amiket stratégiailag kiválasztottam. És tudom, hogy, ha a tanfolyamon tanult szisztémát követem és így építem fel a weboldalam, akkor egyre növekvőbb és növekvőbb eredményekre számíthatok. Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mert teljesen átlátom a SEO-t, ami régen csak egy nagy zűrzavarnak tűnt és úgy érzem a kisujjamban van már, hogyan írjak meg egy cikket, ami rövid időn belül az első oldalon megjelenik. Abszolút működik, amit nálatok tanultam.”

Csábi Boróka
vizmegoldas.hu

„Szia Balázs!
A keresőoptimalizáló tanfolyamod nagyon hasznos volt, azóta folyamatos látogató emelkedésről tudok beszámolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ne hagyja ki!!!! … Még egyszer köszönöm, hogy részt vehetünk az oktatásodon.”

Üdvözlettel Korfanti Gábor

Nem akarom tovább ragozni

Két esetben engedheted meg magadnak és a vállalkozásodnak, hogy nem jelentkezel erre a tanfolyamra:

 • Ha nem akarsz a keresőből vevőket szerezni.
 • Ha már több száz, számodra fontos kulcsszóra az első oldalon vagy.

Innentől a te döntésed. Most itt a lehetőség, és egy profi eszközt kaphatsz a profi keresőoptimalizálási megbízások töredékéért. Vagy nyomsz egy ablak-bezárt, legyintesz, és jövőre majd megint panaszkodsz a válságra, az emberekre meg a konkurenciára…

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Kulcsszókutatás online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez a tanfolyam aranyat ér.

Ha eddig kulcsszókutatásról volt szó, akkor talán hallottál egy-két eszközről, és talán azt is elmondták, hogy hová kattints.

De ha ez elég lett volna, akkor már most dominálnád a keresőt, és nem lenne problémád!

Ezzel szemben tőlem megkapod azt a tudást, ami eddig hiányzott a sikerhez! Ezen a tanfolyamon megmutatom neked, hogy

 • Hogyan keress olyan kulcsszavakat, amikkel senki sem fog tudni megállítani a keresőben!
 • Miért működik ez minden esetben. Mindegy, hogy mennyire speciális piac a tiéd, vagy hogy kinek akarsz eladni.
 • És persze azt is, hogy a 4 ingyenes kulcsszókutató eszközt pontosan hogyan használd (képernyő videókkal fogom megmutatni).

Mennyit lehet ezért a tanfolyamért elkérni?

Mennyit jelentene neked, ha megmutatnám, hogyan tudod a keresőt dominálni a saját szakmádban?

Ha tudnád, mit tegyél ahhoz, hogy mostantól kezdve stabilan növeld a honlapod látogatottságát? Akár kéthavonta megduplázhatod – és ez nem kamu, nekem sikerült.

Azt a tudást, amit ezen a tanfolyamon megkapsz, nem találod meg máshol. Ezt a módszert én dolgoztam ki, és ha követed a benne írtakat, akkor garantáltan egyre több látogatód lesz!

Még angol nyelven is csak azt mutatják meg neked a kulcsszókutatásról, hogy hogyan csináld. Ezen a tanfolyamon megtanulod azt is, hogy miért!

Bármilyen változás lesz a keresőben, bárhogyan változik a világ, ezt a módszert mindig fogod tudni használni!

Nem ismerek olyan anyagot, ami ezt a tudást így összefoglalja.

Egyéni konzultáció keretében 100.000 Forint alatt biztosan nem kapnád meg.

Szóval mennyiért szerezheted meg ezt a tudást?

Én most nem kérek érte 100.000 Ft-ot, de még 70.000 Ft-ot sem, bár megtehetném.

Jelentkezz most a képzésre!

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

De miért? Miért adom ilyen hihetetlenül olcsón?

Mert azt szeretném, ha Te már a jövő hónapban több vevőt és több pénzt keresnél a honlapodból!

Nekem ez a célom, ebben szeretnék neked segíteni. Jobban érzem magam, ha hozzá tudok járulni a sikeredhez, és megfizethető áron több vállalkozónak juttatom el ezt a tudást, mintha megtartom magamnak, és aranyárban mérem.

Mert tudom, hogy ha elvégzed ezt a tanfolyamot, alkalmazod azt a tudást, amit az oktató videókban megszerzel, akkor garantáltan több látogatód lesz a keresőből. És ha több a látogatód, akkor onnan már csak egy ugrás, hogy több vevőd és több bevételed legyen!

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Kulcsszókutatás online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni munkavállalóként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a kulcsszókutatásban szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz a képzésre most!

További információk

Képzés típusa

Kulcsszókutatás videótanfolyam, Kulcsszókutatás videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kulcsszókutatás online videótanfolyam” értékelése elsőként

Kulcsszókutatás online videótanfolyam

40 900 Ft-tól