Leírás

LinkedIn online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlati képzés
távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Hogyan tudsz akár havi több száz új üzleti kapcsolatot építeni a LinkedInen?

(!!!Teljesen ingyen és hirdetés nélkül!!!)

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja. Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Érdekel a válasz? Olvass tovább!

Honlapra Fel LinkedIn üzlet

Mi a baj a LinkedInnel?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a LinkedInt. Fogalma sincs, hogyan építhetne nagyobb ismertséget, szakmai, üzleti kapcsolatokat, vagy szerezhetne akár ügyfeleket, szponzorokat, új munkaerőt a LinkedIn segítségével.

De elárulom, ha munkahelyet keresel, még azt is találhatsz a LinkedInen keresztül.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … nem hallottál még a LinkedInről, és nem használod semmire.
 • … hallottál már a LinkedInről, de nem tudod, hogyan tudnál üzletet kötni és több bevételhez jutni egy közösségi média felület segítségével.
 • fogalmad sincs, hogyan kell használni a LinkedInt a saját szakmai kapcsolati hálód sikeres építésére.
 • … valahogy nem találod meg azokat az embereket, akikkel szívesen együtt dolgoznál a vállalkozásodban.
 • … tudod, hogy növelned kellene – vállalkozóként vagy magánszemélyként – a szakmai hitelességed, de nem tudod, hogyan.
 • … legalább részben a szakmai ismertségedre alapozva szereznél több vevőt.
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi szakmai kapcsolatokat szerezhetsz és ismertséget építhetsz a LinkedInen.
 • Szeretnél azonnal belevágni a LinkedIn képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Miért a LinkedIn?

A LinkedIn ma az a közösségi média felület, ahol a leggyorsabban és a leghatékonyabban el tudsz érni más vállalkozókat, szakembereket. Attól függően, hogy mennyire speciális a célpiacod, havonta akár több száz új kapcsolatot is képes vagy kialakítani.

A LinkedIn segítségével hatékonyan tudod építeni a szakmai hírneved vállalkozóként és magánszemélyként, munkavállalóként is. Erre mindenkinek szüksége van. Bármilyen területen is tevékenykedsz, ne hidd, hogy a vevőid, ügyfeleid, partnereid, a munkáltatód nem ellenőriznek le, nem néznek utánad. Így a szakmai hitelesség kiépítésében a LinkedIn hihetetlen segítséget nyújt. Sőt! Ha jól elkészíted a LinkedIn profilod, még a Google is felhoz találatként.

Amennyiben legalább részben a szakmai ismertségedre alapozva szeretnél több vevőt szerezni, szinte már kötelező jelen lenned a LinkedInen.

A LinkedIn most még gyerekcipőben jár. Kiemelkedő eléréseket tudsz produkálni viszonylag kevés munkával. Az emberek sokkal közlékenyebbek és közvetlenebbek, mint más média felületeken.

Most van itt az idő! Lehet, hogy néhány hónap múlva már sokkal több munkádba és erőfeszítésedbe kerül majd ugyanazokat az eredményeket elérni, mint amire most lehetőséged van.

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2021-ben szükségük van ahhoz, hogy szakmai ismertséget és hitelességet építsenek a LinkedIn segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A LinkedIn online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi média felületet is!

Bár még nem jelent meg a LinkedIn felülete magyar nyelven, emiatt nem kell aggódnod. Lépésről lépésre, teljesen a nulláról fogom megmutatni, mi mit jelent, hová kattints – vagy ne, ha felesleges számodra az a funkció. Szóval, simán eligazodsz majd a LinkedIn felületén.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő „LinkedInezésről”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Honlapra Fel LinkedIn online videótanfolyam

Fontos!!!

Valóban működő, azonnal alkalmazható tippeket adok neked a LinkedInhez. Ez nem rizsa, nem mellébeszélés.

 • Egy hónap alatt közel 1000 új kapcsolatot szereztünk ezzel a technikával – megmutatom neked is, hogyan lehetséges ez! De, a tapasztalatok szerint még a legnehezebb célpiacoknál is el lehet érni a közel 500 új kapcsolatot havi szinten. A ma is aktív kapcsolatainkat mindössze 1 hónap alatt értük el, amikor valóban aktívan foglalkoztunk vele.
 • Egy hét alatt 35-en reagáltak a megkeresésünkre, továbbá 24 olyan üzenetváltás történt, ahol valamilyen konkrét indok – további kapcsolatépítés, munka, ügyfélvisszajelzés stb. – miatt kerestek fel minket.
 • Egy partnerünk pedig ugyanezzel a módszerrel már több millió forintot keresett a LinkedInen. A szakmai képzésein részvevő személyek 1/3-a érkezett a LinkedIn-nek köszönhetően. Továbbá néhány hónap alatt 10-15 privát ügyfelet szerzett.
 • Nem használunk egy fizetős LinkedIn szolgáltatást és hirdetéseket sem. Tehát nem kell attól tartanod, hogy majd a gatyádat elköltöd hirdetésekre vagy bármire, hogy ez működjön. Szimplán logikával, a bemutatott lépések követésével képes leszel te is valódi eredményeket elérni!

Hivatalos tanúsítványt adó LinkedIn online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző LinkedIn feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó LinkedIn online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a LinkedIn online videótanfolyam tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a LinkedIn online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tartalmaz a LinkedIn tanfolyam?

A LinkedIn online videótanfolyam 2 részből áll. Az első részben megismered a LinkedIn alapjait és képes leszel kialakítani egy jól működő, hatékony profilt. A második részben pedig bevetünk minden eszközt, amivel a LinkedInen a leghatékonyabb tudsz lenni, és ügyfeleket szerezni. Megrendelheted az első részt külön, vagy mindkettőt egyben.

A teljes LinkedIn képzési anyagot úgy állítottuk össze, hogy LinkedIn előfizetés nélkül – vagyis ingyenes fiókkal is – képes legyél az eredményeket elérni!

Az 1. rész tartalma

 • Hogyan működik a LinkedIn?
 • Ahhoz, hogy sikeres és hatékony legyen az üzleti kapcsolataid kiépítése, ismerned kell, hogyan működik a LinkedIn. Sokan már itt elakadnak. A tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon magyarázom el a rendszer teljes működését. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?

 • A LinkedIn siker 3 titka
 • Van 3 terület a LinkedInen, amit rendbe kell tenned, ha el akarod érni az embereket és ki akarod építeni a hitelességed, a kapcsolataid. Ha ebből bármelyik hiányzik, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak vergődsz majd, mint a partra vetett hal. De ezt egyikünk sem akarja, ezért részletesen, érthetően elmagyarázva megosztom veled ezt a 3 titkot – hiszen ezért vagy itt.

 • A LinkedIn felépítése
 • Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! Pontosan látni és érteni fogod, melyik menüpont, melyik része mit jelent. Ha üzleti kapcsolatokat szeretnél kiépíteni, már ennél a pontnál tudni fogod, hogy hol és hogyan.

 • Tegeződés vagy magázódás?
 • A LinkedIn egy szakmai felület. Mi a helyes ebben az esetben: a tegeződés vagy a magázódás? Hogyan szólíts meg teljesen idegen embereket, akikkel komoly üzleti kapcsolatot szeretnél kialakítani? Ezekre a kérdésekre is megkapod a pontos választ.

 • A tökéletes LinkedIn profil kialakítása
 • Ha másra nem is használnád a LinkedInt, már ezért megéri ez a képzés. Egy jól kialakított LinkedIn profil többet ér bármely önéletrajznál. Ráadásul még nagyon jó minősítésű ügyfélvéleményeket is fogunk szerezni, nem is egy, hanem mindjárt két helyen.

  Tipp: Ha üzleti tárgyalásra készülsz, és még nem ismernek, csak küldd el a profilod linkjét, és máris egy nyerő pozícióból indulsz.

  Éppen ezért a LinkedInen történő kapcsolatépítésnek is a profil az egyik alapja. Bár ez itt csak egy pont, a valóságban nagyon fontos része a LinkedInnek, így a képzésnek is. Ha jól elkészíted, még a keresőben is meg fogsz jelenni.

 • Posztolj a LinkedInen!
 • A LinkedIn mindjárt 3 posztolási lehetőséget is felkínál. Melyiket, hogyan alkalmazd? Miről, mikor, hogyan és milyen stílusban írj?

 • Negatív kommentek kezelése
 • A negatív kommentelőket sehol nem tudod elkerülni. De hogyan kezeld őket? Hogyan tudsz fellépni ellenük? Elmondom a leghatékonyabb módszert erre a problémára.

 • Statisztikák a LinkedInen
 • Milyen számokat és hol nézz meg, hogy tudd, mennyire sikeres a profilod? Ezek az adatok meg fogják neked mutatni, hogy jó az, amit csinálsz.

A 2. rész tartalma

 • A LinkedIn és az értékesítési tölcsér
 • Az értékesítési tölcsér vagy marketing tölcsér egy divatos online marketing kifejezés egy “vevőgeneráló” rendszerre. A nevét egy tölcsérről kapta, hiszen a szélesebb végén sok érdeklődő “megy bele”, míg a szűkebb végén találjuk a vásárlóinkat, megrendelőinket, akik pénzt hagynak nálunk. De hol helyezkedik el benne a LinkedIn? Pontosan látni fogod, mit és miért csinálunk.

 • Hogyan lesz pénzed a LinkedInből?
 • Nincs hatékony cégműködés, ha nem tudsz több bevételt szerezni. Elmondom minden formáját, amivel vállalkozóként vagy magánemberként pénzt tudsz keresni a LinkedIn segítségével.

 • Céges oldal a LinkedInen
 • Nemcsak személyes profilt, hanem céges oldalt is építünk. Így mindjárt nemcsak egy, hanem két oldalról is „támadunk”.

 • Teljes megértés a hashtagekről
 • A LinkedInen is használunk hashtageket. Pontosan érteni fogod ennek a működését és átlátod majd, hogy mit, miért alkalmazunk.

 • A hatékony posztolás 3 legdurvább trükkje, azaz hogyan válassz ütős témát
 • Megismered a 3 legütősebb módját a téma kiválasztásnak. Ha nem tudod, miről írj, akkor itt nagyon megkönnyítem a dolgod.

  Azt is megmutatom, hogyan készíts profi képeket a posztjaidhoz és a cikkeidhez grafikai tudás nélkül.

 • Maximális eredmény minimális időráfordítással
 • Tudom, hogy neked sincs soha időd. Éppen ezért kapsz tőlem 2 olyan tippet, amivel rengeteg időt spórolhatsz meg, és még más közösségi média felületeid is épülni fognak.

 • Posztok időzítése
 • A LinkedIn nem biztosít jelenleg lehetőséget a posztok beidőzítésére. Megmutatok neked egy online eszközt, amely segítségével ezt akár teljesen ingyenesen is megoldhatod.

 • 5 tipp a sikeres blogoláshoz
 • Jól látod, a LinkedInen még blogolni is tudsz. Pontosan érteni fogod, miért jó ez neked, és hogyan tudod a legkevesebb időráfordítással létrehozni a cikkeid. Adok egy tippet is arra, hogy még a témán se kelljen gondolkodnod.

  Ezenkívül azt is megmutatom, hogyan készíts teljesen ingyen, grafikai tudás nélkül, profi képet a cikkeidhez.

 • A legütősebb módszer a sikeres szakmai kapcsolatépítésre
 • Konkrét, azonnal alkalmazható tippek és lépések, amivel stabil követőket tudsz szerezni. Mi egy hónap alatt több száz kapcsolatot szereztünk így, és habár ezt a számot nem tudom garantálni, de az eredményes, valódi és értékes kapcsolatszerző módszert igen.

 • Mélyítsük el a szakmai kapcsolataid
 • Egy nagyon egyszerű, de annál ütősebb módszert mutatok arra, hogyan tudod elmélyíteni a kialakított kapcsolataid. Abban biztos vagyok, hogy fogod majd a fejed, ezt miért nem kezdted el eddig.

 • Csoportok a LinkedInen
 • Ó, igen! Még csoportokat is tudsz kialakítani nagyjából úgy, ahogy a Facebookon is. Ha szeretnéd valamilyen témában jobban összefogni a kapcsolataid, akkor ez egy kiváló lehetőség rá.

 • A legtutibb funkció a LinkedInen
 • Eseményeket is lehet létrehozni a LinkedInen. Hol és hogyan? Pontosan megmutatom neked a képzésen.

 • Többnyelvű profil kialakítása
 • Külföldön is terjeszkednél? A LinkedIn erre is ad lehetőséget. Az erre kialakított felület – finoman szólva – elég béna, de megmutatom erre a legjobb megoldást.

 • Haladó statisztikák a LinkedInen
 • A LinkedIn még külön oldalt is létrehozott annak érdekében, hogy mérje, mennyire vagy sikeres. Meg fogod érteni, melyik szám, mit jelent, és hogyan javíts rajtuk.

A teljes LinkedIn képzési anyagot úgy állítottuk össze, hogy LinkedIn előfizetés nélkül – vagyis ingyenes fiókkal is – képes legyél az eredményeket elérni!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!”

Ügyfél

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • LinkedIn online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap
 • LinkedIn online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, egy felkészült online marketinges tudásánál is többet kapsz belőle ezért elkérhetnék érte akár több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, sem 200.000 Ft-ot, de még csak 150.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a LinkedIn online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2. részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

LinkedIn online videótanfolyam:

Amennyiben a LinkedIn online videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – LinkedIn online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – LinkedIn online videótanfolyam 2. rész

Az 1-2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. részre épülő haladó LinkedIn tudást sajátíthatod el.

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Megvan neked a LinkedIn online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a LinkedIn online videótanfolyam korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a LinkedIn online videótanfolyam képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először a 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a 1-2. rész, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

Igen, akár a 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a LinkedIn területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. rész díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni LinkedIn „szakértőként2! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a LinkedIn kezelésében szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

LinkedIn 1. rész, LinkedIn 1-2. rész, LinkedIn 1. rész – VIP tagoknak, LinkedIn 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LinkedIn online videótanfolyam” értékelése elsőként

LinkedIn online videótanfolyam

40 900 Ft-tól