Miért a

LinkedIn?

A LinkedIn ma az a közösségi média felület, ahol a leggyorsabban és a leghatékonyabban tudsz elérni más vállalkozókat, szakembereket.

A LinkedIn segítségével hatékonyan tudod építeni a szakmai hírnevedet is vállalkozóként, magánszemélyként, sőt még munkavállalóként is. Bármilyen területen is dolgozol, ne hidd, hogy a vevőid, az ügyfeleid, a partnereid, vagy akár a munkáltatód nem ellenőriznek le, nem néznek utánad.

Plusz! Ha jól elkészíted a LinkedIn profilod, még a Google is felhozza találatként.

Amennyiben a szakmai ismertségedre alapozva is szeretnél több vevőt szerezni, szinte már kötelező jelen lenned a LinkedInen.

Attól függően, hogy mennyire speciális a célpiacod, havonta akár több száz új kapcsolatod is lehet a LinkedInen keresztül.

Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Hallottál már a LinkedInről, de nem tudod, hogyan tudnál üzletet kötni és több bevételhez jutni egy közösségi média felület segítségével.

Fogalmad sincs, hogyan kell használni a LinkedInt a saját szakmai kapcsolati hálód sikeres építésére.

Nem is hallottál még a LinkedInről, és nem használod.

Valahogy nem találod meg azokat az embereket, akikkel szívesen együtt dolgoznál a vállalkozásodban.

Tudod, hogy növelned kellene – vállalkozóként vagy magánszemélyként – a szakmai hitelességed, de nem tudod, hogyan.

Legalább részben a szakmai ismertségedre alapozva szereznél több vevőt.

Szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel valódi szakmai kapcsolatokat szerezhetsz és ismertséget építhetsz a LinkedInen.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem a lényeget, amre vállalkozóként 2023-ban szükséged van ahhoz, hogy szakmai ismertséget és hitelességet építs a LinkedIn segítségével.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, könnyen követhető képzés. Sok gyakorlati példával.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A LinkedIn tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségi média felületet is!

Bár még nem jelent meg a LinkedIn felülete magyar nyelven, emiatt nem kell aggódnod. Lépésről lépésre, teljesen a nulláról fogom megmutatni, mi mit jelent, hová kattints – vagy ne, ha felesleges számodra az a funkció. 

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

LinkedIn képzés

Jelentkezz most!

A LinkedIn képzés tematikája

Az első részben megismered a LinkedIn alapjait és képes leszel kialakítani egy jól működő, hatékony profilt.

A második részben pedig bevetünk minden eszközt, amivel a LinkedInen a leghatékonyabb tudsz lenni, és ügyfeleket szerezni.

Első rész

Hogyan működik a LinkedIn?

 

Ahhoz, hogy sikeres és hatékony legyen az üzleti kapcsolataid kiépítése, ismerned kell, hogyan működik a LinkedIn. Sokan már itt elakadnak. A tőlem megszokott, alapoktól induló, mindenki számára érthető módon magyarázom el a rendszer teljes működését. Hiszen hogyan is tudnál kimagasló eredményeket elérni, ha az alapokat sem ismered?

LinkedIn siker 3 titka

Van 3 terület a LinkedInen, amit rendbe kell tenned, ha el akarod érni az embereket és ki akarod építeni a hitelességed, a kapcsolataid. Ha ebből bármelyik hiányzik, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak vergődsz majd, mint a partra vetett hal. De ezt egyikünk sem akarja, ezért részletesen, érthetően elmagyarázva megosztom veled ezt a 3 titkot – hiszen ezért vagy itt.

A LinkedIn felépítése

Lépésről lépésre, könnyen követhető videóban mutatok be mindent egészen az indulástól! Pontosan látni és érteni fogod, melyik menüpont, melyik része mit jelent. Ha üzleti kapcsolatokat szeretnél kiépíteni, már ennél a pontnál tudni fogod, hogy hol és hogyan.

Tegeződés vagy magázódás?

A LinkedIn egy szakmai felület. Mi a helyes ebben az esetben: a tegeződés vagy a magázódás? Hogyan szólíts meg teljesen idegen embereket, akikkel komoly üzleti kapcsolatot szeretnél kialakítani? Ezekre a kérdésekre is megkapod a pontos választ.

A tökéletes LinkedIn profil kialakítása

Ha másra nem is használnád a LinkedInt, már ezért megéri ez a képzés. Egy jól kialakított LinkedIn profil többet ér bármely önéletrajznál. Ráadásul még nagyon jó minősítésű ügyfélvéleményeket is fogunk szerezni, nem is egy, hanem mindjárt két helyen.

Tipp: Ha üzleti tárgyalásra készülsz, és még nem ismernek, csak küldd el a profilod linkjét, és máris egy nyerő pozícióból indulsz.

Éppen ezért a LinkedInen történő kapcsolatépítésnek is a profil az egyik alapja. Bár ez itt csak egy pont, a valóságban nagyon fontos része a LinkedInnek, így a képzésnek is. Ha jól elkészíted, még a keresőben is meg fogsz jelenni.

Posztolj a LinkedInen!

A LinkedIn mindjárt 3 posztolási lehetőséget is felkínál. Melyiket, hogyan alkalmazd? Miről, mikor, hogyan és milyen stílusban írj?

Negatív kommentek kezelése

A negatív kommentelőket sehol nem tudod elkerülni. De hogyan kezeld őket? Hogyan tudsz fellépni ellenük? Elmondom a leghatékonyabb módszert erre a problémára.

Statisztikák a LinkedInen

Milyen számokat és hol nézz meg, hogy tudd, mennyire sikeres a profilod? Ezek az adatok meg fogják neked mutatni, hogy jó az, amit csinálsz.

Második rész

A LinkedIn és az értékesítési tölcsér

Az értékesítési tölcsér vagy marketing tölcsér egy divatos online marketing kifejezés egy “vevőgeneráló” rendszerre. A nevét egy tölcsérről kapta, hiszen a szélesebb végén sok érdeklődő “megy bele”, míg a szűkebb végén találjuk a vásárlóinkat, megrendelőinket, akik pénzt hagynak nálunk. De hol helyezkedik el benne a LinkedIn? Pontosan látni fogod, mit és miért csinálunk.

Hogyan lesz pénzed a LinkedInből?

Nincs hatékony cégműködés, ha nem tudsz több bevételt szerezni. Elmondom minden formáját, amivel vállalkozóként vagy magánemberként pénzt tudsz keresni a LinkedIn segítségével.

Céges oldal a LinkedInen

Nemcsak személyes profilt, hanem céges oldalt is építünk. Így mindjárt nemcsak egy, hanem két oldalról is „támadunk”.

Teljes megértés a hashtagekről

A LinkedInen is használunk hashtageket. Pontosan érteni fogod ennek a működését és átlátod majd, hogy mit, miért alkalmazunk.

A hatékony posztolás 3 legdurvább trükkje, azaz hogyan válassz ütős témát

Megismered a 3 legütősebb módját a téma kiválasztásnak. Ha nem tudod, miről írj, akkor itt nagyon megkönnyítem a dolgod.

Azt is megmutatom, hogyan készíts profi képeket a posztjaidhoz és a cikkeidhez grafikai tudás nélkül.

Maximális eredmény minimális időráfordítással

Tudom, hogy neked sincs soha időd. Éppen ezért kapsz tőlem 2 olyan tippet, amivel rengeteg időt spórolhatsz meg, és még más közösségi média felületeid is épülni fognak.

Posztok időzítése

A LinkedIn nem biztosít jelenleg lehetőséget a posztok beidőzítésére. Megmutatok neked egy online eszközt, amely segítségével ezt akár teljesen ingyenesen is megoldhatod.

5 tipp a sikeres blogoláshoz

Jól látod, a LinkedInen még blogolni is tudsz. Pontosan érteni fogod, miért jó ez neked, és hogyan tudod a legkevesebb időráfordítással létrehozni a cikkeid. Adok egy tippet is arra, hogy még a témán se kelljen gondolkodnod.

A legütősebb módszer a sikeres szakmai kapcsolatépítésre

Konkrét, azonnal alkalmazható tippek és lépések, amivel stabil követőket tudsz szerezni. Mi egy hónap alatt több száz kapcsolatot szereztünk így, és habár ezt a számot nem tudom garantálni, de az eredményes, valódi és értékes kapcsolatszerző módszert igen.

Mélyítsük el a szakmai kapcsolataid

Egy nagyon egyszerű, de annál ütősebb módszert mutatok arra, hogyan tudod elmélyíteni a kialakított kapcsolataid. Abban biztos vagyok, hogy fogod majd a fejed, ezt miért nem kezdted el eddig.

Csoportok a LinkedInen

Ó, igen! Még csoportokat is tudsz kialakítani nagyjából úgy, ahogy a Facebookon is. Ha szeretnéd valamilyen témában jobban összefogni a kapcsolataid, akkor ez egy kiváló lehetőség rá.

A legtutibb funkció a LinkedInen

Eseményeket is lehet létrehozni a LinkedInen. Hol és hogyan? Pontosan megmutatom neked a képzésen.

Többnyelvű profil kialakítása

Külföldön is terjeszkednél? A LinkedIn erre is ad lehetőséget.

Haladó statisztikák a LinkedInen

A LinkedIn még külön oldalt is létrehozott annak érdekében, hogy mérje, mennyire vagy sikeres. Meg fogod érteni, melyik szám, mit jelent, és hogyan javíts rajtuk.

LinkedIn képzés

Jelentkezz most!

Mit adott nekünk a LinkedIn?

Egy hónap alatt közel 1000 új kapcsolatot szereztünk ezzel a technikával – megmutatom neked is, hogyan lehetséges ez! De, a tapasztalatok szerint még a legnehezebb célpiacoknál is el lehet érni a közel 500 új kapcsolatot havi szinten. A ma is aktív kapcsolatainkat mindössze 1 hónap alatt értük el, amikor valóban aktívan foglalkoztunk vele.

Egy hét alatt 35-en reagáltak a megkeresésünkre, továbbá 24 olyan üzenetváltás történt, ahol valamilyen konkrét indok – további kapcsolatépítés, munka, ügyfélvisszajelzés stb. – miatt kerestek fel minket.

Egy partnerünk pedig ugyanezzel a módszerrel már több millió forintot keresett a LinkedInen. A szakmai képzésein részt vevő személyek 1/3-a érkezett a LinkedIn-nek köszönhetően. Továbbá néhány hónap alatt 10-15 privát ügyfelet szerzett.

Nem használunk egy fizetős LinkedIn szolgáltatást és hirdetéseket sem. Tehát nem kell attól tartanod, hogy majd a gatyádat elköltöd hirdetésekre vagy bármire, hogy ez működjön. Szimplán logikával, a bemutatott lépések követésével képes leszel te is valódi eredményeket elérni!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

LinkedIn tanfolyamunkon?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

LinkedIn képzés ára

első Rész

59.990 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 

 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész

119.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 71.880 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

LinkedIn képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a LinkedIn képzéssel kapcsolatban?

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre vagy előzetes tudásra nincs szükséged a LinkedIn tanfolyam sikeres elvégzéséhez.

Ha most csak az első rész veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Igen, akár az első rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a második részre.

Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@honlaprafel.hu címen. Kollégáink készségesen segítenek ebben.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre