Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
ÚJ Linképítés online videótanfolyam

Legfrissebb, 3.0-ás tudásanyag, online végezhető felnőttképzés keretében hivatalos tanúsítvánnyal!

Jelentkezz most a képzésre!

Végre magyarul is elérhető:
Hogyan építsd meg magadnak a legütősebb linkeket tudásanyag!

Szeretnél Te is ilyen linkeket? Nézd meg a videót – alatta megmutatom, hogyan csinálhatod meg Te is!

 

Ismerősek ezek a linképítési problémák?

 • … nem tudod hogyan és hol építs linkeket.
 • nem akarsz a rossz linkek miatt büntetést kapni, ezért inkább nem is csinálod.
 • … jó amit csinálsz, jó a honlapod, mégsem hozza úgy a Google, ahogy megérdemelnéd.
 • hiába építed a linkeket (ahogy eddig tanultad), nincs semmi javulás a helyezésekben vagy a látogatottságban.
 • … tudod, hogy kellenének a linkek, de fogalmad sincs, merre indulj el.
 • … vagy még abban sem vagy biztos, hogy egyáltalán kellenek-e a linkek (bár a fenti videó alapján talán már tudod, hogy igen).

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam a teljes tudásanyagot, amit a linképítésről 2023-ban tudni lehet.

Ez nem afféle rizsa, linkkatalógus-építgetős maszatolás, hanem a legütősebb anyag, ami tudomásom szerint eddig magyarul nem volt online elérhető!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem kivitelezhetetlen megoldásokat, és egyáltalán nem „rábeszélést” valami húzós árú szolgáltatásra.

Azonnal alkalmazható, működő, professzionális linképítési technikákat fogsz megtanulni, amiket te magad, a saját számítógéped mellől, vállalkozóként is meg tudsz csinálni! Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy bármikor visszanézhető, online videó tanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Linképítés online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző linképítési feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Linképítés online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Linképítés online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Linképítés online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Linképítés online videótanfolyam 3.0-ás változat

A most rendelhető Linképítés online videótanfolyam már a frissített linképítési technikák bemutatásával készült.

A tanfolyam egy részét újra vettük, már a mai tudásommal. Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben kedvezményt biztosítunk, lásd lejjebb az áraknál.

Linképítés videótanfolyam

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A képzés kettő részből áll.

Az első részben az alapokat fogod elsajátítani egészen a nulláról. Megismered a linkszerző módszereket, és tudni fogod, hogy mi kell ahhoz, hogy a Google szemében is kiemelkedő helyezést érj el.

A második részben megmutatom neked a legütősebb trükköket, amiket ha alkalmazol, gyakorlatilag „kipipálhatod” a linképítést a honlapodon vagy honlapjaidon

1. rész tematikája:

 • Linképítés alapok
 • Igen, ez talán unalmasnak tűnhet elsőre. De végre egyszer valaki érthetően elmagyarázza neked, hogy mik azok a linkek, hogyan használhatod őket (és hogyan nem) a jobb Google eredmények érdekében.

 • Linkek és SEO 2020. után
 • Ha azt érzed, hogy az elmúlt pár évben már nem úgy működik a linképítés, mint korábban, akkor igazad van. Végre megérted, hogy mi változott a Google algoritmusában az elmúlt évek során, és mi az az egyetlen módszer, ami működik a linképítés terén 2020. után.

 • A valódi domain authority (honlap érték) mutató
 • PageRank, DA, stb. Rengetegféle mutatóról hallhatsz, amit a linképítés során használnak. Egyrészt megérted, hogy mik ezek, ha nem ismered őket. Másrészt azt is megérted (és ez a fontosabb), hogy mi az az egyetlen dolog, ami ezek közül valóban számít a Google-nek!

 • Kezdő honlap linképítés tippek
 • Konkrét, azonnal alkalmazható tippeket kapsz arra az esetre, ami a linképítés területén valóban a legnehezebb: hogyan indulj el, ha teljesen új a honlapod, és még egyetlen árva link sem mutat rá?!

 • Milyenek a rossz linkek? És miért mindennél fontosabb ezt tudni?
 • Ha ezt megérted, egy dolog már biztos: attól nem kell tartanod, hogy bármilyen linképítő cég vagy személy átver olyan linkekkel, amik a végén Google büntetést jelentenének neked!

 • Milyenek a tökéletes linkek?
 • Ha már a rossz linkeket ismered, akkor itt az ideje, hogy megértsd, mitől „jó” egy link a Google szemében. Ez segíteni fog abban, hogy bármikor, amikor linket építesz (vagy mást bízol meg vele), akkor pontosan tudd, hogy mi jó neked.

 • A linkkatalógusok és linkmegosztók jók még valamire?
 • Egyáltalán: Mik ezek? És mi a különbség a kettő között? De ami még fontosabb, használhatod-e még őket 2020. után is (megsúgom: igen), és ha igen, hogyan?

 • Linkek a Search Console-ban
 • Megismered, hogyan találhatod meg a Google ingyenes eszközében, hogy pontosan milyen linkek mutatnak a honlapodra.

 • Amikor “csak úgy” jönnek a linkek – 4 organikus linkszerző módszer
 • Ez a legjobb, és ráadásul bárki számára elérhető! Az organikus linkszerzés azt jelenti, hogy nem csinálsz semmi extra munkát, csak úgy, automatikusan linkelik a honlapodat. A jó hírem, hogy ez bárki számára elérhető – a képzésen 4 különböző módszert mutatok neked, hogy hogyan!

 • 4 kreatív linkszerző módszer
 • Plusz 4 módszer, amivel már dolgozni kell, de valódi és nagyon értékes linkeket fogsz tudni vele szerezni!

 • Közösségi média és linképítés
 • Eltöröljük az összes hülyeséget, amit a közösségi média és a keresőoptimalizálás témájában hallottál. Például: tudtad, hogy a közösségi média linkek egyáltalán nem számítanak? Vagyis aki azt mondja neked, hogy a linkek miatt posztolj, az igazából azt sem érti, hogy miről beszél!

  De ebben a részben megérted, hogy hogy is van ez igazából, és miért a közösségi média kell, hogy legyen a legfontosabb külső eleme a keresőoptimalizálásodnak a linkek mellett + hogyan csináld – azonnal alkalmazható tippekkel!

  Ahogy már megszoktad, a tanfolyami videók alatt kérdezni tudsz, ha bármiben elakadsz, vagy nem világos!

Extra bónusz!

  Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékonyság, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Ennek a tanfolyamnak a részeként meghívlak a következő Facebook csoportba:
  Profi linkcsere titkos online csoport!

  Gondold végig a helyzetet: profi leszel abban, hogyan kell linkeket építeni. Lesznek honlapjaid, amik sokat érő linkeket szolgáltatnak. Hogyan lehet ebből még többet kihozni?
  Egy titkos csoporthoz kapsz hozzáférést, ahol a hozzád hasonló profi „linképítők” lesznek. Itt tudtok olyan linkeket cserélni, amik a Google minden szűrőjén átmennek – hiszen ezt a tanfolyamból megtanultátok.

  Ezt most a tanfolyam részeként, bónuszként megkapod – a részleteket lásd lejjebb!

2. rész tematikája:

 • A legjobb ingyenes linképítés trükk: a belső linkek
 • Engem a mai napig megdöbbent, hogy miért nem használják sokan tudatosan ezt a rendkívül ütős eszközt. Igen, a saját honlapjaidon belüli linkekkel sokszor többet tudsz elérni linképítés témájában, mint sok pénzért vett külső linkekkel.

 • Linképítés webáruházaknak
 • Az elmélet ugyanaz, a gyakorlatban azonban talán te is tapasztaltad, hogy ha webshopod van, oda a legnehezebb linkeket szerezni. Itt mutatok neked 3 extra trükköt, amit webáruház esetén linképítésre tudsz alkalmazni.

 • “Hogy soha többé ne kelljen linkeket építened!”
 • Ebben a részben egy olyan módszert mutatok be, amit ha megvalósítasz, akkor tényleg soha többet nem kell hagyományos módon linkeket szerezned vagy építened, mégis hihetetlen erős honlapjaid lesznek!

 • Személyes márka építés és SEO
 • Na ez nagyon durva! Itt megtanulod, hogyan használd fel a saját nevedet annak érdekében, hogy eredményesebb legyél a keresőben. Ez annyira durva, hogy még akkor is működik, ha pl. álnéven akarod csinálni az egészet!

 • 3 extra linképítő módszer garantált eredményekkel
 • Az első részben bemutatott rengeteg konkrét lépésen túl itt 3 olyan extra módszert mutatok, amikkel ugyan dolgozni kell, de minden esetben garantált eredményt hoznak!

 • Lejárt értékes domainek szerzése
 • Szerintem ez az egyik legdurvább technika a linképítés területén. Ez akár önmagában is megérne egy tanfolyamot. Megmutatom neked, hogyan szerezz meg olyan domaineket, amikre akár több száz vagy több ezer értékes link mutat, és hogyan használd fel ezeket a saját honlapjaid erősítésére.

 • Saját linkelő honlap építése
 • Akár a semmiből is össze fogsz tudni rakni egy olyan honlapot, ami szuperértékes linkeket tud szolgáltatni neked!

 • Hogyan válassz, bízz meg és ellenőrizz linképítőket
 • Vagyis ez az egész még akkor is a hasznodra lesz, ha eszed ágában sincs linket építeni, nem akarsz már ezzel foglalkozni. De akkor tudni fogod, hogy kiben bízz meg, mit ellenőrizz, vagy hogyan add ki pl. a linképítési munkát egy virtuális asszisztensnek!

 • Hogyan keress pénzt a keresőből?
 • Ebben a bónusz videóban megmutatom neked, hogyan keress pénzt a keresőből olyan módon, amire talán elsőre nem gondolnál. Erre azért van szükség, mert ha jól összerakod, amit a tanfolyamon tanulsz, akkor rengeteg kulcsszóra, rengeteg látogatód lesz előbb-utóbb a keresőből. Mi értelme van ennek, ha nem tudsz belőle pénzt csinálni?

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Egyszerű, könnyen használható eszközök. Nem értem miért nem jöttem rá ezekre. De így egységes rendszerbe összerakva – Nagyon ütős! Köszönöm.”

Tihanyi Gabriella

„Köszönöm a sok-sok (azonnal) használható információt és tudásanyagot, ami egyre több „csatornán” árad felém. A levelet megkaptam, köszönöm, jólesik látni a sikereket, gratulálok az évfordulóhoz és külön köszönet az „ajándék információkért”.

Megmondom őszintén nagyon elúsztam így év végére a tanulással és a munkával, nemhogy még a keresőoptimalizálással vagy az Online Vállalkozás Indítás Tanfolyammal, na most még hozzájön a rengeteg videó és cikk, ráadásként a levél az „ajándékkal”…

Szerintem sokunknak ez maga a „Seo Kánaán”… vagy a „Keresőoptimalizálás Lottó ötöse”…

Hálás Köszönetem Nektek… Ny. L.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Linképítés online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Linképítés online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Ez a tanfolyam a legdurvább és legfrissebb linképítési információkat tartalmazza! A fórum hozzáféréssel együtt simán megér legalább 500.000 Forintot – külföldön (eddig csak angolul volt ez tudás elérhető) havi 15-30 ezer forintot számláznának neked érte!

De én nem teszem!

Ezt a tanfolyamot úgy áraztam be, hogy tudjak neked segíteni jobb eredményeket elérni!

Nem kérek el érte 300.000 Forintot (bár megtehetném), de még 200.000 Forintot sem!

Jöjjön az ára

 • A Linképítés online videótanfolyam 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • A Linképítés online videótanfolyam 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Linképítés online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Linképítés online videótanfolyam 1-2. rész:

Amennyiben a Linképítés online videótanfolyam 1-2. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft –Linképítés online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft –Linképítés online videótanfolyam 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Linképítés online videótanfolyam 1. rész ára VIP-kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • A Linképítés online videótanfolyam 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 FT havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Mit tartalmaz az ár?

 • A Linképítés online videótanfolyam anyagát.
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz.
 • Honlapra Fel! VIP Klub tagságot. Ez hozzáférés a Facebook csoportunkhoz, ahol hozzád hasonló, konstruktív vállalkozók tudnak segíteni, a tapasztalatok szerint bármilyen online kérdésedben. Ezen kívül kedvezményes áron fogsz tudni ezentúl vásárolni (látod, már ezt a tanfolyamot is kedvezménnyel vehetik meg a VIP Klubtagjaink).
 • Hozzáférést a Honlapra Fel! Linkcsere csoporthoz. Több száz honlaptulajdonos van benne, és linkekkel segítünk egymásnak jobb helyezéseket elérni.

Ez nem minden!
Megvan neked a Linképítés online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a linképítés képzésünk valamelyik korábbi változata, akkor a frissítést és a hivatalos tanúsítványt 10.000 + áfa összegért megszerezheted.
Ebben az esetben kérlek, rendeléskor ne a bankkártyás fizetést válaszd, és vedd fel velünk a kapcsolatot az info@honlaprafel.hu e-mail címen.

Fontos információ, ha szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre!

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a lenti képzések legutolsó verziójából egy is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked a rendelésnél.

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.

További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Vannak még kérdéseid a Linképítés online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, vagy akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Divi online videótanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Jelentkezz most a képzésre!

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni linképítés-szakemberként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz linképítéssel keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a linképítés kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a honlapomat, az e-mailjeimet, talán végezted már másik tanfolyamomat. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami működik és neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, a tanfolyam indulásától számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a tanfolyamra befizetett pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Linképítés 1., Linképítés 1. VIP, Linképítés 1-2., Linképítés 1-2 VIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linképítés online videótanfolyam” értékelése elsőként

Linképítés online videótanfolyam

49 900 Ft -tól