Leírás

Otthonról végezhető,
hivatalos tanúsítványt adó
Online Értékesítő alap- és haladó képzés

Jelentkezz a képzésre most!

Tanulj meg eladni bármit bárkinek, és ezzel jobb eredményt elérni!

Komplett, online végezhető értékesítő képzés: azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár nullától a profi szintig.

„Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

A legértékesebb tudás lehet a tiéd!

↓ Nézd meg a videót! ↓

Mindegy, milyen nehéz idők járnak most, vagy milyen nehéz idők várhatók.
Mindegy, hogy miből szeretnél pénzt csinálni most vagy a jövőben.

Ha el tudsz adni, akkor mindig meg fogsz tudni élni. Ha el tudsz adni, akkor mindig jobban fogsz tudni élni, mint az átlag. Magyarul: az eladás az a valódi tudás, amire szükséged van, ha bármilyen szituációban pénzt szeretnél keresni.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt az értékesítési tudást és tapasztalatot, ami mögöttem van!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

  • Szeretnél végre valóban sikeresen eladni bárkinek bármit.
  • Jó lenne megtanulni az eladás művészetét bármilyen helyzetben.
  • Szeretnél egy olyan tudást, amivel bármilyen helyzetben kamatoztathatod a képességeidet.
  • Tudod, hogy jók a termékeid vagy szolgáltatásaid, de mégsem tudsz eleget eladni.
  • Több van benned, mint amit most csinálsz, és szeretnéd ennek az anyagi előnyeit is élvezni.
  • Jó lenne végre valóban felturbózni a vállalkozásod, és eredményeket elérni?.
  • Szeretnél azonnal belevágni az Értékesítő képzésbe?
  • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Online értékesítő képzés

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy megtanulj sikeresen eladni! Akár online, akár hagyományos módon.

Ez tényleg a teljes anyag! A nulláról indulunk, és megmutatom neked, hogy hogyan tudsz sikeresen eladni gyakorlatilag bárkinek bármit.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek és lépések, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy könnyen követhető, érthető és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az Online Értékesítő képzésen?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb értékesítő képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi ügyfeleket tudj szerezni, többet tudj eladni, vagy fel tudd pörgetni a vállalkozásodat.

Ráadásul az eladást online és hagyományos formában is megtanulod. Tehát teljesen 21. századi értékesítői tudást kapsz: akár az interneten, akár bármilyen hagyományos helyzetben – még egy üzletben is – a gyakorlatban fogod tudni hasznosítani az itt tanultakat.

Nemcsak a megfelelő gyakorlati tudásod lesz meg ahhoz, hogy ezen a vonzó 21. századi területen elhelyezkedj, hanem a hivatalos tanúsítvány ezt a tudásodat igazolni is fogja.

Négyféle módon fogod tudni az értékesítési tudásodat kamatoztatni:

  • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Egyszerűen megtanulsz profin eladni.
  • Megtanulsz eladni! Jó értékesítőkre mindig szükség van és mindig szükség lesz. Ha az eladás a kisujjadban van, akkor nem lesz gondod bármikor olyan céget találni, ahol elismerik a tudásodat.
  • Értékesítő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásodban. Ha nagyobb cégben gondolkozol, vagy itt lenne az ideje, hogy rajtad kívül végre más is megtanulja az eladást, akkor ez a megoldás. Akár új, akár régi kollégát ezzel a képzéssel be tudsz tanítani, hogy valóban hatékonyan tudjon eladni!
  • Bárkinek, aki szeretne jobban élni. Ez lehet, hogy kicsit közhelynek tűnik, de az életben valójában mindenhol el kell adni. Képzeld el, ha könnyebben menne az új munkahelyen elhelyezkedés, a fizetésemelés kérése, vagy akár az, hogy a családban hamarabb megtegyék, amit szeretnél. Persze ezekre 100%-os ígéretet nem tudok tenni, de ha megtanulsz – pozitív értelemben – eladni, akkor azt akár az élet minden területén is hasznosíthatod.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – ezeket az elveket használjuk az értékesítésben. Ez a képzés egyben nálunk is belső értékesítési képzés lett, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtam, hogy tökéletes legyen!

Hivatalos tanúsítványt adó Online Értékesítő képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző online értékesítési feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online Értékesítő képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Online Értékesítő képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online Értékesítő képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Az Online Értékesítő képzés tematikája

Az Online Értékesítő képzés kettő nagy részből áll, amelyek egymásra épülnek. Megvásárolhatod külön az alap részt, vagy a haladót, ami az alapképzést is magába foglalja.

Online Értékesítő alapképzés

Az első részben megtanulod az értékesítés alapjait – ami nélkül soha nem lehetsz sikeres -, valamint azokat a legfontosabb értékesítési lépéseket, tippeket és trükköket, amelyekkel már sikeresen fogsz tudni eladni. Lényegében már az alapképzésben többet kapsz, mint sok már értékesítési könyvben vagy anyagban.

Kifejezetten profi értékesítési tudásanyagot kapsz: megtanulod az értékesítők két legfontosabb erősségét, az utánkövetést és a kifogáskezelést. Ezen kívül kifejezetten hasznos értékesítési trükköket veszünk, és kielemezzük a leggyakoribb értékesítési hibákat.

  • Az eredményes értékesítés megalapozása Ismersz, és tudod, hogy mindig az alapoktól indulok, ez nem lesz másként most sem. Lehet, hogy jó lenne rögtön a “tuti mondat”-tal kezdeni, de nagyon részletesen át fogjuk venni az alapokat. Az profi és sikeres értékesítésre is igaz ugyanis, hogy ha az alapok nincsenek rendben, akkor a számok egyszerűen nem fognak jönni.
  • Az értékesítés helye az eladási folyamatban Ha ezt megérted, akkor végre tiszta lesz, hogy miért iszonyatosan könnyű bizonyos vállalkozásoknak eladni, mások pedig vért izzadva sem érnek el sikereket.
  • Értékesítési szótár Talán tűnhet furcsának – szótár egy online képzésben? De ha voltál már olyan kellemetlen helyzetben, hogy valakik nagyon okosnak tűntek bizonyos szakszavakkal, de te egy árva kukkot sem értettél abból, amit mondtak, akkor ennek most vége! Minden szükséges szakszót külön összegyűjtöttem és elmagyarázok neked, amivel értékesítőként akár ezen a képzésen, akár az életben találkozni fogsz.
  • A sikeres értékesítés 7 alapfeltétele Ennek a 7 dolognak rendben kell lennie! Ha bármelyik is hiányzik, nem fogsz tudni eladni!
  • A 2 legfontosabb dolog, amit meg kell tanulnod kimondani Van 2 dolog, amit a legtöbb értékesítő nem tud kimondani. Amíg ezzel gondjaid vannak, ne is számíts komolyabb eladásra!
  • Miért nem szeretnek az emberek eladni? Megnézzük, hogy miért idegenkednek annyira sokan az eladástól. Hogy mire jó ez neked? Meg fogod érteni azokat a dolgokat, amik esetleg eddig téged is megakadályoztak, hogy a teljes potenciálod kihasználd – magyarul annyi pénzért adj el, amennyiért csak nem szégyellsz!
  • Komplett gyakorlati értékesítési tudásanyag Ez ugyan itt csak néhány szó, de a képzésben az első rész gerincét ez adja. Röviden: megtanulsz eladni! Néhány téma ízelítőül:
    • A 4 eladási pont, ami minden ügyfélnél működik
    • A sikeres értékesítés folyamata
    • Az ütős bemutatkozás
    • Milyen a „jó” értékesítő?
    • Tények és előnyök
    • A profi értékesítő igazi aranybányája
    • A legfontosabb tulajdonság a 21. századi sikeres eladáshoz
    • Apropó – avagy hogyan lesz minden helyzet értékesítési helyzet
    • Hogyan gyere ki győztesen, ha tuti nem vásárol az ügyfél
  • Kifogáskezelés Tudom, ez a legtöbb értékesítő vagy vállalkozó rémálma. Most végre megtanulod, hogyan kezeld profi módon az érdeklődő összes kifogását, és hogyan adj el ezek ellenére. Ez szintén egy nagyon részletes anyag, több tucat videóval. Itt csak néhány alpont belőle kedvcsinálónak:
    • Az egymondatos kifogáskezelés
    • A valós és „kreált” kifogások megkülönböztetése
    • Miért a legjobb taktika minden kifogást elfogani?
    • Az arcmentő
  • Utánkövetés Az egyik legnagyobb értékesítési hiba, ha valaki azt gondolja, hogy mindenkinek azonnal el lehet adni. Nem lehet. Viszont attól még, hogy valaki ma nemet mond, később igenis lehet belőle akár a legértékesebb vásárlód! Ezért van az, hogy az igazán profi értékesítők egy dolgot járatnak csúcsra: az utánkövetést. Ez szintén önmagában egy komplett anyagrész. Ebben a részben alaposan megtanulod, hogyan ne veszíts el egyetlen ügyfelet sem azért, mert éppen ott és akkor nem vásárol.
  • Az utánkövetés 2 fajtája Sokan azt hiszik, hogy az utánkövetés csak annyit jelent, hogy addig hívjuk az érdeklődőt, amíg nem vásárol. Pedig ez nagyon nem igaz! Van az utánkövetésnek egy másik típusa is, amivel sokan nem is foglalkoznak, de mégis ez az igazán sikeres és sokat kereső értékesítők titkos aranybányája!
  • Profi értékesítési trükkök Egy teljes részben olyan trükköket és tippeket fogok neked megmutatni, amik az eladás igazán haladó szintjét jelentik. Te magad is meg fogsz lepődni, hogy mennyivel könnyebb lesz utána eladni!
  • Értékesítési hibák Általában nem szeretek a hibákra fókuszálni, csak arra, ami működik. Az értékesítés területén azonban annyi a hamis információ, a félreértett dolog, hogy muszáj megemlíteni a leggyakoribb hibákat is, hogy el tudd őket kerülni. Mellesleg lehet, hogy hosszú távon ezek is milliókat fognak hozni neked! Olyan dolgokat veszünk itt, mint például az ingyenes tanácsadás 2 csapdája, vagy hogy miért lehet hiba a 21. században a személyes találkozó vagy a telefonálás, amiket pedig klasszikus értékesítési módszereknek gondolnak még ma is sokan.

Online Értékesítő haladó képzés

A haladó részben az online értékesítésre koncentrálunk. Megtanulod a saját személyes hitelességedet felépíteni és ezen kívül az online eladás minden csínját-bínját. Ez akkor is hasznos lesz, ha nem vállalkozóként, hanem kifejezetten „csak” értékesítőként gondolkozol.

Kifejezetten haladó gyakorlati anyag az igazán eltökélteknek. Itt a gyakorlatban fogsz összerakni egy működő online értékesítési rendszert a nulláról. Szintén nem csak vállalkozásoknak hasznos, ha értékesítőként dolgozol akkor is érdeklődőket és megrendelőket fog hozni neked ez a rendszer!

Nagyon sok cég van, akik nem tudnak online eladni, vagy akik kiadják a feladatot egy értékesítőnek, de nem igazán tudják, hogy ezt hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani. Nem kell emiatt tovább ügyfeleket veszíteni! Akár vállalkozóként, akár értékesítőként egy teljes online értékesítési rendszert fogunk összerakni, ami egészen a nulláról indulva érdeklődőket és akár ügyfeleket tud neked generálni.

  • Online értékesítés Meg fogsz tanulni „online” is eladni. Ma már nem kell ugyanis személyes találkozó akár milliós üzletekhez sem, és aki a táv-eladás technikáit nem ismeri, az bizony lemarad. Az online-t pedig azért tettem idézőjelbe, mert ez lehet akár az internet, akár telefon, email, Messenger stb. Ez is egy hatalmas terület, amit részletesen veszünk. Ide csak néhány ebből ízelítőül:
    • Az internet igazi ereje
    • Online értékesítési megoldások
    • A megfelelő csatorna kiválasztása
    • A sikeres értékesítő és a közösségi média
  • Értékesítési szövegírás Hogyan írj olyan szöveget online, amivel garantáltan el tudsz adni?!
  • A sikeres értékesítési oldal titka Megtanulsz összerakni egy értékesítési oldalt, amivel tényleg lehet eladni.
  • Az értékesítő személyes márkájának felépítése Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor ma már értékesítőként is figyelned kell arra, hogy személyes márkát építs.
    Ráadásul online is. Az ok egyszerű: 1. Rád is rád fognak keresni – nem mindegy mit találnak online. 2. Ha te nem vagy hiteles az ügyfélnek, akkor garantáltan nem fog vásárolni.

    Az alábbi dolgokat fogod megtanulni sikeresen alkalmazni ezen a területen:

    • A jó névjegy és a helyes használata
    • A jó online névjegy
    • Saját weboldal a garantált hitelességért!
    • Közösségi média tippek
    • Miért legyél „kemény” az érdeklődővel, és hogyan építi ez a hitelességed?
    • Egymondatos eladás
  • Felépíted a saját online személyes márkádat Mindazt konkrét lépésekkel megvalósítod, amiről az eddigiekben tanultál.
  • Az egyetlen jogszerű és korrekt megoldás ügyfelek „átmentésére” Fontos: senkit sem kell átverni! Megmutatom azt a – talán egyetlen – jogszerű és ráadásul korrekt megoldást, amivel értékesítőként átmentheted az ügyfeleidet egyik cégtől a másikba. Ráadásul a megbízóid nem hogy nem lesznek haragosak, egyenesen imádni fognak érte!
  • Ajánlatkérési oldal A gyakorlatban tanulsz meg megvalósítani egy sikeres ajánlatkérési oldalt.
  • Értékesítési oldal A gyakorlatban tanulsz meg megvalósítani egy sikeres értékesítési oldalt a teljes szöveggel.
  • Érdeklődők generálása A legtöbb értékesítő ettől szenved: nincs elég érdeklődő. Itt meg fogod tanulni, hogyan generálj érdeklődőket bármilyen területen akár a semmiből.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

 

Varga Éva

„Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

 

Csernai Kata

„Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

 

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

 

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

 

Korfanti Gábor

„Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

 

Dóra Gyula

Pluszban még az alábbi hozzáférést kapod meg

  • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted az Értékesítő tanfolyamot. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • Az Online Értékesítő alapképzés javasolt időtartama: 6 hónap
  • Az Online Értékesítő haladó képzés javasolt időtartama: 12 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Mennyi időt vesz el az Online Értékesítő képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti kb 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek. A tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Jelentkezz most a képzésre!

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált értékesítési képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, ami 100%-ban távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz egy olyan vállalkozótól, aki lassan 30 éve abból él, hogy elad, és egymilliárd(!) Forint fölötti értékben adott már el.

Egy „átlagos” értékesítőnek napi 8 órában dolgozva ma meg kell tudnia keresni havonta legalább 500 ezer Forintot – ez egy évben 6 millió Forint, tíz év alatt 60 millió Forint.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sokmillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló értékesítőt szeretnék képezni!

De nem áraztam sokmillió Forintra. Sőt, még csak másfél millió vagy egymillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Az Online Értékesítő képzés ára:

  • Az alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
    Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
  • A haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 599.880 Ft részletekben fizetve 12 x 49.990 Ft összegű havi részletben.
    Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Online Értékesítő alapképzés esetén 6, míg az Online Értékesítő haladó képzés esetén 12 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Online Értékesítő alapképzés:

Amennyiben az Online értékesítő alapképzést részletekben fizetnéd be, úúgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

  1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Az értékesítés megalapozása
  2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Értékesítés
  3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Utánkövetés
  4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Kifogáskezelés
  5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Haladó értékesítési trükkök – értékesítőknek és vállalkozóknak
  6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Prospecting tippek, Értékesítési hibák

Online Értékesítő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó értékesítő tudást sajátíthatod el.
Amennyiben az Online Értékesítő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 599.880 ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

  1. hónap – bruttó 49.900 Ft – Az értékesítés megalapozása
  2. hónap – bruttó 49.900 Ft – Értékesítés
  3. hónap – bruttó 49.900 Ft – Utánkövetés
  4. hónap – bruttó 49.900 Ft – Kifogáskezelés
  5. hónap – bruttó 49.900 Ft – Haladó értékesítési trükkök – értékesítőknek és vállalkozóknak
  6. hónap – bruttó 49.900 Ft – Prospecting tippek, Értékesítési hibák
  7. hónap – bruttó 49.900 Ft – Az értékesítő személyes márkájának felépítése
  8. hónap – bruttó 49.900 Ft – Online értékesítés 1.
  9. hónap – bruttó 49.900 Ft – Online értékesítés 2.
  10. hónap – bruttó 49.900 Ft – Online értékesítési rendszer felépítése 1. rész
  11. hónap – bruttó 49.900 Ft – Online értékesítési rendszer felépítése 2. rész
  12. hónap – bruttó 49.900 Ft – Online értékesítési rendszer felépítése 3. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • Az alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
    Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft
  • A haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 503.880 Ft részletekben fizetve 12 x 41.990 Ft összegű havi részletben.
    Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 419.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz értékesítőként vagy vállalkozóként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire ahhoz van szükséged, hogy akár a nulláról megtanulj eladni. De a játékhoz te is kellesz! A képzésen elhangzottakat meg kell valósítanod, gyakorolnod kell, és – mivel az értékesítés sokak szemében nem könnyű terület – lehet, hogy néha a saját eddigi korlátaidon is túl kell lépned.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid az Online Értékesítő képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Mint minden anyagomat, ezt a tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Meddig érhető el a tanfolyam anyaga?

Nálunk nincs korlátozás az online tanfolyamainkra. Ha egyszer kifizetted, akkor azt onnantól bárhonnan, akárhányszor megnézheted. És még a kérdéseidre is válaszolni fogunk a videók alatt, akár évek múlva is!

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.
Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik az online értékesítés területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg.
A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.
A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Vannak-e további költségek?

A tanfolyamunkhoz örökös hozzáférést kapsz, bármilyen további költség nélkül. Semmilyen eszközre, előfizetésre nem lesz szükséged, hogy a képzésben tanultakat megvalósítsd. Ha a haladó részben a tanultak alapján egy online rendszert szeretnél megvalósítani, akkor elképzelhető, hogy havi pár ezer forintos költséged lesz. De ezt egyrészt nem nekünk fizeted, másrészt a képzés alapján pontosan fogod látni, hogy mi mibe kerül, és mennyit hozhat neked.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
  • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Jelentkezz a képzésre most!

További információk

Képzés típusa

Online Értékesítő alapképzés, Online Értékesítő haladó képzés, Online Értékesítő alapképzés – VIP tagoknak, Online Értékesítő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Értékesítő Képzés” értékelése elsőként

Online Értékesítő Képzés

239 900 Ft-tól