Leírás

Online Milliók Klubja
személyes vállalkozói workshop és mentorprogram

Teljes gyakorlati online képzés hivatalos tanúsítvánnyal
(workshop + mastermind + oktatóanyagok) azoknak, akik szeretnének végre többet elérni

Ez a mentorprogran jelenleg nem rendelhető.

Online Milliók Klubja

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok!”

 • Nem az vagy, aki szeretnél lenni
 • Nem annyit keresel, amennyit szeretnél

Ha te is tudod, hogy több van benned, akkor itt a helyed!

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Az elmúlt években teljesen a nulláról felépítettem Magyarország egyik legnagyobb online marketing oktatási vállalkozását.

Jelenleg 10 embernek adok munkát, 100%-ban online dolgozunk. Mindenki család és gyerekek mellett tud egy megbecsült munkahelyen, versenyképes fizetésért dolgozni. Ráadásul olyan szervezettségi keretek között, amit sok nagyobb cég is megirigyelhetne.

Én magam rengeteg időt tudok a vállalkozásom és a saját magam fejlesztésével tölteni – nem viszik el a mindennapjaimat az aprólékos feladatok. Ráadásul évek óta a magyar átlaghoz képest sokszoros személyes jövedelmet tudok kivenni a vállalkozásomból. Mindezt 100%-ban legálisan, az adószabályokat betartva.

Most itt az idő, hogy segítsek neked is egy olyan szintet lépni a vállalkozásodban és az életedben, amit megérdemelsz.

Így tudsz szintet lépni a vállalkozásoddal és a jövedelmeddel

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Eleged van abból, hogy a semmiért gürcölsz nap mint nap.
 • Stabil, 7-számjegyű havi jövedelemre vágysz.
 • Lehet, hogy sok bevételed van, de ennek semmi látszata az életedben.
 • Nagyon unod már, hogy folyamatosan csak másokat gazdagítasz a nehezen megkeresett pénzeddel.
 • Tudod, hogy több van benned, de nem tudod, hogy hogyan aknázd ki.
 • Eleged van abból, hogy a vállalkozásodban mindent te csinálsz, és gyakran kevesebbet viszel haza hó végén, mint egy alkalmazott.
 • Szeretnél sikeres és eredményes emberek között mozogni, hogy hozzád hasonlóktól tanulj, és magadba szívd azt a pozitív légkört, amire a fejlődéshez szükséged van.
 • Szükséged van hozzáértő útmutatásra valaki olyantól, aki nemcsak a levegőbe beszél, hanem már elérte azt, amit te szeretnél.

Így segítek neked

Elindítom az Online Milliók Klubja elnevezésű programot, amivel kifejezetten akkor tudok segíteni, ha szeretnél szintet lépni az életedben vagy a vállalkozásoddal.

Az Online Milliók Klubja egy online végezhető program, amely rengeteg tudásanyagot, több hónapnyi online workshopot és vezetett mastermind találkozókat tartalmaz. Mindezt olyan környezetben, ahol a résztvevők vagy már elérték azt a szintet, amire te vágysz, vagy maguk is úton vannak ide. Nincs lehúzás, nincs problémakeresés, csak a megoldáson dolgozunk. A részleteket lásd lejjebb.

Célom, hogy átadjam mindazt a tudást, amivel én rendelkezem, hogy személyesen segítsek neked leküzdeni az előtted álló akadályokat. Szeretném, ha te is el tudnád érni azt a következő szintet a vállalkozásodban, az életedben, a jövedelmedben, amire mindig is vágytál. Szeretném, hogy az “Online Milliók Klubja” elnevezés számodra is forintosítható tartalommal teljen meg minél hamarabb.

Ilyen még nem volt – talán nem is lesz

Az Online Milliók Klubja azért van, hogy te eredményeket érj el. Ebben a programban három olyan lehetőséget kombinálunk, amit eddig még sosem tettünk meg, hogy Te a legjobb eredményeket elérd. A részleteket lásd lejjebb, de a három összetevő, ami miatt ez a program tényleg csak a legjobbaknak van:

 1. Online workshopok – online oktatás és alkotás csoportban, személyesen Szilágyi Balázs vezetésével
 2. Online mastermind találkozók – együtt gondolkodás hozzád hasonló emberekkel, személyesen Szilágyi Balázs vezetésével
 3. Online oktatóanyagok – hagyományos videós oktatóanyagok, hogy a képzéseken felkészült legyél és később is visszanézhess mindent.

Ráadásul minden anyagról a résztvevők számára zárt rendszerben elérhető felvétel készül, amit korlátlanul hozzáférhetővé teszünk számodra.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzési program személyes mentorálással és mastermind programokkal. A végén nemcsak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod is. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Bár tudom, hogy ebben az esetben ez a legkisebb motiváció, de mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, és ezt a képzést éppen a személyes tanácsadások és mastermind programok miatt csak a felnőttképzés keretein belül tudjuk nyújtani, így még hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a program elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat.

Hivatalos tanúsítványt adó Online Milliók Klubja személyes vállalkozói workshop és mentorprogram

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A mentorprogram elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban részt vettél, megszerezted a tudást.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online Milliók Klubja személyes vállalkozói workshop és mentorprogramon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Online Milliók Klubja személyes vállalkozói workshop és mentorprogram tematikáját. A mentorprogram nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt Online Milliók Klubja személyes vállalkozói workshop és mentorprogramról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Miért tudok neked segíteni?

A válasz nagyon egyszerű.

“Attól tudsz tanulni, aki néhány lépéssel előrébb jár azon az úton, amin te szeretnél járni.”

Az elmúlt években stabilan sok millió Forint havi adózott személyes jövedelmem volt. Tudom, hogy ezt hogyan kell elérni, és ezt a tudást át tudom adni.

Csak hogy tisztázzuk: ez nem a cégem bevétele, ez nem valami jól hangzó képzelgés. Ez valóban megkeresett, a NAV felé lejelentett és leadózott személyes jövedelem, amit arra költök, amire éppen jól esik.

Vagyis nemcsak abban tudok segíteni, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen nagyságrendben keressen stabilan, de abban is, hogy hogyan lehet mindezt legálisan, leadózva – teljes lelki nyugalommal és jó érzéssel elérni.

Az adózás kényes kérdés

Az adózás kényes kérdés Magyarországon. Szinte általános vélemény, hogy tisztán, legálisan nem lehet sok pénzt keresni. Majdnem az egész ország játssza az “okosban” játékot.

Követheted ezt, ha ezt szeretnéd. De talán te is tudod vagy érzed, hogy ez nem ad hosszú távú stabilitást vagy biztonságot számodra. Az ember nehezen alszik éjszaka, sosem tudja, mikor találnak rá a rejtett titkaira. Ráadásul egy idő után akár unalmas is lehet, hogy ahelyett, hogy valami hozzád méltóan nagyot építenél, a jövedelmed elrejtése legyen a legnagyobb kihívás számodra az üzleti életben.

A jó hír: ha megérted, hogy igenis lehet legálisan és adózva is sok pénzt keresni még Magyarországon is, akkor onnantól kezdve képes leszel valóban azzal foglalkozni, ami számodra a leggyümölcsözőbb. Nem azért kell majd kreatívnak lenned, hogy elkerüld az adót, hanem hogy valóban azzal foglalkozz és úgy élj, ahogy szeretnéd!

Mit tartalmaz az Online Milliók Klubja program?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra! Az Online Milliók Klubja résztvevők számára a program díja az összes alábbi szolgáltatást tartalmazza:

 • 6 darab egész napos, intenzív online workshop és csoportos mentorálás Szilágyi Balázs vezetésével.
 • 8 hónapon keresztül havonta egy alkalommal 4 órás csoportos mastermind találkozó Szilágyi Balázs vezetésével – mindez az online workshopokon felül van! Tehát összesen 14 alkalommal találkozunk online.
 • Videós oktatóanyagok minden workshop előtt, hogy érdemben fel tudj készülni.
 • Korlátlan hozzáférés a videós oktatóanyagokhoz.
 • Korlátlan hozzáférés az online workshopok és mastermind találkozók felvételeihez.
 • 2-szer fél óra személyes konzultáció online. Ezt Szilágyi Balázs tartja csak veled, csak a te céljaidra koncentrálva. Egy alkalom a program előtt, egy alkalom a program zárását követően.
 • 110.000 Ft + ÁFA értékű kupon, amelyet az Online Milliók Klubja program indulását követő 3 hónapon belül bármilyen képzésünkre vagy termékünkre beválthatsz.
 • Honlapra Fel! VIP-klub tagság.
 • Opcionális, extra költséggel: 5×2 óra (összesen 10 óra) intenzív személyes online konzultáció Szilágyi Balázzsal. Ebben a 10 órában csak veled foglalkozom, személyesen neked segítek megvalósítani és működésbe tenni mindazt, amiről a programon tanulsz.

Az Online Milliók Klubja program tematikája

Az Online Milliók Klubja során 6 hónapban egy egész napos, intenzív online workshop kerül megrendezésre, amelyekhez előzetesen még plusz oktatóanyagokat is kapsz. A mastermind találkozók mind ezeken felül vannak.

Az oktatóanyagok és a workshopok tematikusak, az alábbiakban találod, hogy az egyes hónapok során vázlatosan miről lesz szó.

1. hónap

Az első hónap témája: Te.

Ez talán meglepően hangzik, de amíg te nem vagy rendben, addig pénzt sem fogsz tudni stabilan keresni. Végre egyszer valaki meghallgatja, hogy mi van veled, és rendbe tesszük a legfontosabb dolgokat az életedben.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Mire jó az énidő, és hogyan tedd be az életedbe úgy, hogy ennek hatására akár még többet is tudj keresni, több feladatot meg tudj csinálni, mint korábban.
 • Hogyan legyél önmagad a vállalkozásodban. Mi nem színpadi bohócokat képzünk, nem arra foglak megtanítani, hogy hogyan viselkedj úgy, ahogy nem szeretnéd, de néhányak számára jól hangzik. Ha saját magad vagy, akkor vagy a legtöbbre képes!
 • Meg akarnak állítani. Mindig lesznek majd, akik meg akarnak állítani. Konkrét tippeket kapsz arra, hogy hogyan kezeld ezeket a szituációkat.
 • Önbizalom. Természetesen ez nem egy önismereti tanfolyam, nem feltétlenül tudjuk az önbizalom területének minden problémáját kezelni. De adok olyan kézzel fogható, azonnal alkalmazható tippeket, amik a legtöbb esetben segítenek helyreállítani a kapcsolatot és a bizalmat saját magaddal.
 • Támogató vagy nem ellenséges környezet. Sokat lehet hallani arról, hogy milyen környezetre van szüksége egy sikeres embernek. Itt most végre megtudod, hogy mi az az egyetlen dolog, amire figyelned kell. És meg fogod érteni, hogy talán nem is annyira reménytelen a helyzeted, mint amilyennek most tűnik.
 • Család és barátok. Mire számíts a két legközelebbi körtől, a családtól és a barátoktól, ha nagyságrendet szeretnél ugrani. Hogyan kezeld őket.
 • A jó önfejlesztés titka. Mi az az egyetlen kulcsfontosságú tényező, ami meghatározza, hogy az önfejlesztésre szánt energiád csak kárba vész, vagy valóban jobb ember leszel tőle.
 • A saját céljaid. Hogyan találj olyan célt, ami végigvisz ezen a programon, és utána is tartani fogja benned a lelket minden nehézség, kihívás esetén.
 • Milyen jövedelmi szintet szeretnél? Hogyan befolyásolhatja az, hogy te milyen jövedelmi szintet szeretnél elérni azt, hogy valójában mennyit keresel. Mi a titka az átlagon felüli jövedelmeknek?

2. hónap

A második hónap két témája: Amit eladsz és Vállalkozásépítés.

Ha nagyon röviden kellene leírnom, akkor itt tesszük rendbe azt, hogy miből lehetséges egyáltalán átlagon felüli jövedelmet elérni.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Milyen termékből vagy szolgáltatásból lehet egyáltalán milliókat keresni. Sajnos nem mindegy. Lehet, hogy itt soha el nem érhető tervek vagy álmok fognak szertefoszlani, de egy dolgot meg tudok ígérni: a végén olyan, valóban eredményt hozó terméked vagy szolgáltatásod lesz, amivel ténylegesen képes leszel végre azt a jövedelmi szintet elérni, amit megcéloztál.
 • A sok pénz keresésének titka a 21. században. Sok kisvállalkozás belebukik abba, hogy ezt a szabályt figyelmen kívül hagyja.
 • A stabil és a nagy bevétel 2 alappillére. Ez két külön dolog, de ha nem úgy állítod össze a termékeidet vagy szolgáltatásaidat, hogy erre figyelsz, akkor vagy nagyon változó, vagy borzalmasan alacsony lesz a bevételed.
 • A vállalkozási formád. Akár hiszed, akár nem, a vállalkozási formád önmagában is lehet az oka annak, hogy keveset keresel.
 • Piackutatás. Hogyan találd meg, hogy mi az, amire ténylegesen igény van, amiért tényleg hajlandók az emberek sok pénzt fizetni.
 • Árazás. A legtöbb vállalkozás legnagyobb problémája. Megoldást adok arra, hogy hogyan lehet sok bevételt elérni, és közben korrektnek maradni az ügyfelek vagy a vevők felé.
 • A kisvállalkozások 8 stádiuma. Ezen a 8 lépésen megy keresztül minden kisvállalkozás. Ha tutod, hogy te éppen melyikben vagy, akkor sokkal könnyebb lesz látni, hogy mit kell tenned.
 • A legegyszerűbb szabály, ami megsokszorozza a bevételed. Egyetlen, sokszor figyelmen kívül hagyott szabályt fogunk a gyakorlatba tenni, hogy tényleg a lhető legkevesebb befektetett energiával a legtöbbet érd el.
 • A kisvállalkozások legnagyobb veszélyforrása. Van egy olyan kényelmes helyzet, amiben a legtöbb kisvállalkozó boldogan hátradől, de ez garantáltan a bukásukat jelenti.
 • Amit a videójátékokból tanultam. Ez vicces lesz! Nemcsak hogy van időm néha videójátékokkal játszani (a cél, hogy neked is legyen időd hobbira, kikapcsolódásra), de ezek képesek olyan dolgokat megtanítani a vállalkozásunkkal kapcsolatban, amit az ember szinte sosem venne észre magától.
 • Merre halad a világ. Hogyan készülj fel a 21. század előttünk álló, várható kihívásaira.
 • A helyes folyamat 5+1 lépése sikeres vállalkozók részére. Ez a titka az összes sikeres, növekvő vállalkozásnak. Az igazi hiba viszont az, hogy a legtöbb kisvállalkozó megáll a 3. lépésnél!
 • Adózás. Hogyan lehet legálisan sok pénzt keresni.

3. hónap

A harmadik hónap két témája: Csapatépítés és Vállalkozói automatizálás.

Ez elsőre lehet, hogy keménynek hangzik. De van egy rossz és egy jó hírem! A rossz hír: csapat nélkül nem fogsz tudni sok pénzt keresni hosszú távon. A jó hír: Ebben a hónapban megoldást kapsz azokra a félelmeidre, amik miatt most esetleg nem szeretnél csapatot építeni.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Hogyan lesz 3*1 jóval több, mint 3. Ez a matematikai képtelenség arra fog megtanítani, hogy ha átlagon felüli eredményeket akarsz elérni, akkor az csak csapatban fog menni.
 • Miért nem mersz csapatot építeni. Ha tartasz attól, hogy másokkal dolgozz, másokat irányíts, akkor itt megkapod nem csak a választ arra, hogy miért, hanem hogy hogyan tudsz ebből kilépni.
 • 21. századi csapatstruktúra. Megváltozott a világ. Ezt mindenki tudja, de nem mindenki képes a megváltozott helyzettel élni is.
 • A hátrányod lesz az előnyöd. Hogyan fordítsd előnyöddé azt, amit most hátránynak gondolsz. Vagyis hogy sok esetben nem tudsz olyan béreket és munkakörülményeket biztosítani, mint a legtöbb nagy cég.
 • Hogyan találd meg és vedd fel a legjobb munkatársakat. Nem kell többé attól tartanod, hogy “rossz” embereket találsz, vagy olyanokat, akik nem dolgoznak, lehúznak stb. Ezt a tudásanyagot eddig két egyetlen alkalommal, zárt körben adtam át.
 • Hogyan adj ki munkát.
 • Csapat irányítása online. Konkrét, azonnal alkalmazható tippek arra, hogy hogyan irányíts egy 2-10 fős csapatot távolról, kizárólag online eszközökkel.
 • Hogyan találd meg mindig, hogy ki a hibás! Két nagyon egyszerű, de mégis 100%-ban hatékony módszer, ami minden esetben ki fogja mutatni, hogy ki hibázott a csapatban.
 • Hogyan fizesd a munkatársakat, hogy mindenki nyerjen. Az árazás mellett a munkatársak bérezése, fizetsége a másik legnagyobb kérdés a legtöbb kisvállalkozó számára. Itt olyan megoldást adok neked, amitől egyrészt lepadlózol, másrészt viszont a leghatékonyabb csapatot fogod tudni felépíteni, amiben mindenki jól jár. És még egy extra ehhez: ez a rendszer garantáltan távol tartja az “ingyenélőket”, a “rossz” munkatársakat.
 • Minél kevesebbet dolgozom, annál többet keresek. Tudom, hogy ez jól hangzik, de így van valójában. Sőt, ennek a fordítottja is igaz: minél jobban “izzadok”, annál kevésbé működik a cégem. Itt megérted a miértet, és azt is, hogy hogyan alakíts ki vállalkozóként egy hasonló szituációt.
 • A leghatékonyabb vállalkozói automatizálás. Tökéletes, minden helyzetben alkalmazható automatizálást veszünk végig lépésről lépésre. Nem fogod elhinni, hogy ez mennyire egyszerű, és hogy miért nem esik erről szó a “menő” anyagokban.

4. hónap

A negyedik hónap fő témája: Online jelenlét.

Ez az az anyagrész, amit klasszikusan “online marketing”-nek hívhatunk. Itt fogod kialakítani és tökéletesíteni azt a rendszert, ami képes lesz számodra online érdeklődőket és vásárlókat hozni.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Online értékesítési felület. Mi kell ahhoz, hogy pénzt tudj keresni online? És ezt nem csak elméletben nézzük meg, hanem konkrétan megkapsz minden útmutatást, hogy meg is tudd valósítatni.
 • Honlap. Hány darab és milyen honlapod legyen a leghatékonyabb online jelenléthez. Hogyan alakítsd ki ezt (vagy ezeket) úgy, hogy eredményt hozzanak.
 • “Primitív” megoldás hoz nagy eredményt. Mutatok néhány esettanulmány egy “primitív”, szuperegyszerű, bárki által megvalósítható módszerről, ami nagy eredményt tud hozni online.
 • Érdeklődők szerzése nagy számban. Ki fogsz alakítani egy rendszert, amivel képes leszel valódi érdeklődőket szerezni nagy mennyiségben.
 • Hírlevél és online hirdetés alapok. Tetszik nem tetszik, e nélkül a két eszköz nélkül nem lehet igazán nagy eredményt hosszú távon elérni online. De itt megtanulod, hogy mi ezeknek a kulcsa, hogy képes legyél te is valódi eredményeket elérni ezekkel a haladó eszközökkel.
 • A nagy online bevétel egyetlen titka. Ezt lehet, hogy hónapokig kell majd emésztened. De ez az egyetlen titka annak, hogy egy vállalkozás nagy bevételt érjen el online.
 • Online PR. Megtanulod, hogyan építs “erőt” online a vállalkozásod mögé.

5. hónap

Az ötödik hónap fő témája: Pénzügyek.

Kényes téma, tudom. De garantálom neked, hogy semmit nem érnének az eddig elért eredmények, ha nincs teljes kontroll a pénzügyek felett.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Hogyan lehet 100 millió Ft-ot keresni? Igazából 2 módszer van erre. Te melyiket választod?
 • Pazarlás és takarékosság. Na ez az, ahol a társadalom 98%-a sajnos elvérzik. Egyik sem helyes önmagában, mind a kettőt egyszerre kell alkalmazni. Aki igazán stabil pénzügyileg, az ugyanis egyszerre pazarol és takarékos. Na de hogyan? Ezt is megérted már az első hónapban!
 • Hogyan kontrolláld mindig te a pénzt. Rengeteg vállalkozásnak problémája az, hogy elfolyik a pénz. Lehet, hogy sok jön be, de sok is megy el. Itt egy olyan módszert tanulsz meg, amivel ennek végre véget lehet vetni.
 • Amiből a multik nagyot kaszálnak. Biztos észrevetted már, hogy a multi cégek szinte sosem tudnak bukni egy konkrét üzleten. Itt megtanulod, hogy hogyan alkalmazd az ő szisztémájukat a saját kisvállalkozásodra.
 • Hogyan juthat mindenre pénz. Megtanulod azt a módszert, amivel elérhető, hogy mindenre jusson pénz, amire szükséges.
 • A heti pénzügyi “rítus”, ami a cégem stabilitását biztosítja. Lépésről lépésre megmutatom neked, hogy mi hogyan kezeljük a vállalkozásban a beérkező pénzt. Elárulom: közel egy éves működési tartalékunk van, és ez a rendszer biztosította a nehezebb időkben is a cégem stabilitását.
 • Konkrét, alkalmazható rendszert kapsz. Nem rizsát, szép szavakat meg jól hangzó, de semmire sem használható motivációt, hanem konkrét rendszereket mutatok, amivel én kordában tartom a pénzügyeimet.

6. hónap

A hatodik hónap két fő témája: Időgazdálkodás és hatékonyság.

Talán ez az a terület, amivel a pénzen kívül a legtöbb embernek problémája van. Itt segítek neked abban, hogy ne folyjon ki az idő a kezeid közül, mindenre legyen időd, amire szeretnéd, soha ne legyél szétesve az idő miatt, és minden szituációt a leghatékonyabban tudj kezelni.

A hónaphoz kapcsolódó oktatóanyagok és workshop többek között az alábbiakat tartalmazzák:

 • Időgazdálkodás. Ez a hónap nagyrészt az időgazdálkodásról szól, konkrét, azonnal alkalmazható tippekkel, hogy te is olyan hatékony legyél, mint az igazán sikeres emberek,
 • Az időt pazarolni kell! Segítek megérteni, hogy hogyan van ez. Ha egyszer rájössz, akkor tényleg végtelen időd lesz.
 • A sikeres emberek időgazdálkodásának legnagyobb trükkje. Ezt mindenki alkalmzza, aki nagy eredményeket ér el.
 • A 3-féle feladattípus. 3-féle feladattípussal találkozik minden ember. A titok abban rejlik, hogy hogyan találod meg az egyensúlyt ezek között, és hogy nem hagyod, hogy az utolsó kettő elvegye az értékes idődet az elsőtől.
 • Fókusz és multitasking üzemmód. Mind a kettőre szükség van a 21. században, különben nem lehetsz eredményes. A titok egyrészt tudni, hogy mikor melyiket használd, a másik pedig megtanulni, hogy hogyan tudsz egyik pillanatban 100%-ban egy feladatra fókuszálni, másik pillanatban pedig akár 5-10 folyamatban lévő dologra figyelni egyszerre.
 • Hogyan legyen időd mindenre? Akár hiszed, akár nem, de erre is van megoldás!
 • Az 5-10-15 módszer, amivel soha többé nem fogsz sehonnan elkésni, vagy úgy érezni, hogy rohannod és kapkodnod kellene.
 • Mit kezdj az összegyűlt, elvégzetlen feladatokkal. Nagyon durva, de minden esetben működő módszert mutatok arra, hogy nagyon gyorsan “ledolgozd” az összegyűlt feladatokat.

Hogyan képzeld el időben?

Online Milliók Klubja 2

 • 2022. május 4: megkapod a hozzáférést az első anyagokhoz. A továbbiakban minden online workshop előtt legalább egy héttel megkapod a hozzáférést a hozzá kapcsolódó online anyagokhoz.
 • 2022. május 11: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A fő téma: Te. Végre egyszer valaki meghallgatja, hogy mi van veled, és rendbe tesszük a legfontosabb dolgokat az életedben. Ha te nem vagy rendben, akkor pénzt sem fogsz tudni stabilan keresni.
 • 2022. május 25: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. június 8: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A két fő téma: Amit eladsz és Vállalkozásépítés
 • 2022. június 22: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. július 13: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A két fő téma: Csapatépítés és Vállalkozói automatizálás
 • 2022. július 27: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. augusztus 31: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. szeptember 14: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A fő téma: Online jelenlét
 • 2022. szeptember 28: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. október 12: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A fő téma: Pénzügyek
 • 2022. október 26: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. november 9: egész napos online workshop és csoportos mentorálás. A két fő téma: Időbeosztás és Hatékonyság
 • 2022. november 23: 4 órás csoportos mastermind találkozó
 • 2022. december 28: 4 órás csoportos mastermind találkozó
Kérlek, az online workshop napokra tedd magad teljesen szabaddá! Ezeken a napokon intenzíven fogunk dolgozni, reggel 9-től este 20 óráig. Intenzív munka nélkül nem lehet komoly eredményt elérni, és ebben a formában sokkal több tudást át tudok neked adni, sokkal többet tudok személyesen is segíteni, mintha “lazára” vennénk ezt a napot. A workshopokon természetesen figyelünk arra, hogy a tartalom követhető és emészthető legyen, így a késő délutáni órákban azt is mastermind jelleggel fogjuk megtartani.

Az online csoportos mastermind találkozók az adott napokon 17 és 21 óra között lesznek megtartva.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Mindenekelőtt szeretném megköszönni neked és a csapatodnak a tavalyi eredményeimet. A tőled tanultakat alkalmazva nevelgetem egyelőre még zsenge online vállalkozásomat, és bár hivatalos adóbevallás még nincs, az biztos, hogy a 2018-ashoz képest 221 %-kal növeltük a vállalkozásom bevételét. Pedig 2018-ban is dupláztunk az előző évihez képest. Bizton állítom, hogy ezeket az eredményeket a Honlapra fel! oktatóanyagai nélkül nem értem volna el. Hálás, elkötelezett ügyfeletek vagyok, és bizonyára sok-sok pozitív visszajelzést kaptok, mégis úgy gondolom, ebből nem lehet elég”

– J –

“Hatalmas segítséget jelent az, amit Balázsnál tanultam, nagyon sok bizonytalan tényező van így az elején, illetve csak lenne sok bizonytalan tényező, de Balázsnak köszönhetően tudom, hogy mit kell csinálni.”

Szekerák Zsolt, artwebshop.hu

“Minőség, alaposság, egyszerűség és következetesség jellemzi azt, hogy a tudásotokat átadjátok.
Ennél már csak a vevőkezelésben és a hitelesség felépítésében vagyok még profibbak!
Mindig öröm volt veletek dolgozni, s tőletek tanulni!”

Matits Viktor

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával. Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Eddig minden kifizetett tananyag bőven visszahozta az árát. Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva, Valódi Érték

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják. Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita, TudatosAdozo.hu

Ezt a részt mindenképpen olvasd el!

Nem szeretnék zsákbamacskát árulni. Ez a program nem szól mindenkinek, nem tud minden esetben, univerzális megoldást adni. Kérlek olvasd el figyelmesen, hogy mikor tudok segíteni, illetve mikor nem.

Kinek tudok segíteni?

 • Ha szeretnél az életeden és az üzleti lehetőségeiden pozitív irányba változtatni, de tisztában vagy azzal, és el is fogadod, hogy ez rengeteg munkával és befektetett energiával jár, ráadásul még az is lehet, hogy neked nem fog sikerülni.
 • Ha már vállalkozó vagy, de egyszemélyes vállalkozásként vagy legfeljebb 1-2 segítővel dolgozol, és szeretnél szintet lépni.
 • Ha jelenleg ugyan alkalmazott vagy, de vállalkozó szeretnél lenni, aki 5-10 fős csapatot épít.
 • Ha hajlandó vagy dolgozni, rengeteg időt és energiát beletenni abba, hogy a céljaidat elérd.

Kinek nem tudok segíteni?

 • Ha egy jól fizető, normális állásra vágysz. Ez a program éppen arról szól, hogy hogyan lépjünk ennél egy szinttel feljebb. De ha úgy érzed, hogy nem állsz még erre készen, akkor nézd meg a további szakmai képzéseinket, ahol rengeteg tudást kapsz, hogy online marketingesként, virtuális asszisztensként, közösségi média menedzserként, keresőoptimalizálóként stb. elhelyezkedj.
 • Nem akarsz vállalkozó lenni. Ez a képzés vállalkozásról, vállalkozóknak szól.
 • Ha munka nélkül szeretnél sok pénzt keresni. Soha nem is akartam, soha nem is tudtam ilyen témájú tudást átadni. Mert munka és befektetett energia nélkül nem lehet pénzt keresni.
 • Ha garantált jövedelemre, bevételre, jövedelmi szintre stb. vágysz. Ez a program nem arról szól, hogy mennyit fogsz keresni. Ez csak és kizárólagtőled, a befektetett munkádtól függ. Ez a program arról szól, hogy mi minden tudást átadjunk, és mentorálással segítsünk azoknak, akik hajlandóak a saját jövőjükért tenni.
 • Ha nem vagy hajlandó a kudarcot elfogadni. Kockázat nélkül nincs eredmény, a kockázatban pedig benne van az is, hogy az ember kudarcot vall.
 • Ha gyorsan kell a pénz.
 • Ha megélhetési problémáid vannak. Ebben az esetben első lépésben azt javaslom, hogy találj magadnak először egy biztos bevételt vagy jövedelemforrást.
 • Ha havonta 5 millió Forint felett keresel, de szeretnél még többet. Onnan egy teljesen másik nagyságrendet kell meglépni, és ez a program nem arról szól.
 • Ha nem tudsz vagy nem akarsz a következő 2 évben kitartóan foglalkozni azzal, hogy a saját jövődet építsd.

FIGYELEM!

Én nem titkot árulok ahhoz, hogy munka nélkül hogyan lehet pénzt keresni. Én azt a módszert mutatom meg, amivel én magam elértem a saját eredményeimet.

De nem tudok garanciát vállalni sem a jövedelmedre, sem a bevételedre. Az Online Milliók Klubja egy tudásprogram és mastermind csoport, ahol minden tudást, tapasztalatot és segítséget átadunk. De a jövedelmedet és bevételeidet 100%-ban neked kell megteremtened, és ehhez a tapasztalatok szerint rengeteg munkára és befektetett energiára lesz szükség részedről, valamint akár a kudarc elfogadására. Az általam elért eredmények semmilyen szinten nem jelentenek garanciát a te jövőbeli eredményeidre vagy lehetőségeidre.

A sikered vagy sikertelenséged nagyon nagy mértékben múlik azon, hogy mennyire alkalmazod, amit az Online Milliók Klubja során tanulsz, mennyi energiát teszel bele, és mennyire vagy hajlandó akár az átmeneti kudarcot is elviselni. Nincsen munka nélkül, könnyen, gombnyomásra stb. elérhető nagy eredmény. Ha ilyenre vágysz, akkor jobb, ha bezárod most ezt az ablakot – én biztosan nem tudok ebben az esetben segíteni.

Természetesen a program árára vonatkozó 100%-os, 30 napos kérdés nélküli garanciám él – lásd lejjebb. Vagyis ha nem vagy elégedett, ha úgy érzed, hogy nem erre volt szükséged – vagy legyen bármi oka, nekem indokolni sem kell -, akkor az indulást követő 30 napon belül elég egy e-mailt küldened, és visszafizetjük a program általad befizetett díját.

Ha ismersz, akkor tudod, hogy mindent meg fogok tenni a program során, hogy te is sikeres legyél. De az eredmény rajtad múlik!

Online Milliók Klubja 1

Mikor indul a képzés?

A mentorprogram 2022. május 4-én indul.

 • Az Online Milliók Klubja mentorprogram időtartama: 7 hónap.

Az Online Milliók Klubja mentorprogram befejezésének tervezett időpontja: 2022. december 28.

Jöjjön az ára

 • Az Online Milliók Klubja workshop és mentorprogram ára: bruttó 3.556.000 Ft, vagy részletekben fizetve 8 x 444.500 Ft havi részletben.
 • Az Online Milliók Klubja workshop és mentorprogram ára további extra 10 órás személyes konzultációval: bruttó 3.962.400 Ft részletekben fizetve 8 x 495.300 Ft havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 3.937.000 Ft

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a mentorprogram árát törleszteni, akkor 8 részletben fizetheted be a program árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Az Online Milliók Klubja mentorprogram:

Amennyiben a mentorprogramot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 3.556.000 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 444.500 Ft – Az első hónap témája: Te.
 2. hónap – bruttó 444.500 Ft – A második hónap két témája: Amit eladsz és Vállalkozásépítés
 3. hónap – bruttó 444.500 Ft – A harmadik hónap két témája: Csapatépítés és Vállalkozói automatizálás
 4. hónap – bruttó 444.500 Ft – A negyedik hónap fő témája: Online jelenlét
 5. hónap – bruttó 444.500 Ft – Az ötödik hónap fő témája: Pénzügyek
 6. hónap – bruttó 444.500 Ft – A hatodik hónap két fő témája: Időgazdálkodás és hatékonyság
 7. hónap – bruttó 444.500 Ft – Mastermind találkozó
 8. hónap – bruttó 444.500 Ft – Mastermind találkozó

Amennyiben az Online Milliók Klubja workshop és mentorprogram további extra 10 órás személyes konzultációval árát részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 3.962.400 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 495.300 Ft – Az első hónap témája: Te.
 2. hónap – bruttó 495.300 Ft – A második hónap két témája: Amit eladsz és Vállalkozásépítés
 3. hónap – bruttó 495.300 Ft – A harmadik hónap két témája: Csapatépítés és Vállalkozói automatizálás
 4. hónap – bruttó 495.300 Ft – A negyedik hónap fő témája: Online jelenlét
 5. hónap – bruttó 495.300 Ft – Az ötödik hónap fő témája: Pénzügyek
 6. hónap – bruttó 495.300 Ft – A hatodik hónap két fő témája: Időgazdálkodás és hatékonyság
 7. hónap – bruttó 495.300 Ft – Mastermind találkozó
 8. hónap – bruttó 495.300 Ft – Mastermind találkozó

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Online Milliók Klubja workshop és mentorprogram ára VIP tagoknak bruttó 3.175.000 Ft,vagy részletekben fizetve 8 x 396.875 Ft összegű havi részletben.
 • Az Online Milliók Klubja workshop és mentorprogram ára további extra 10 órás személyes konzultációval VIP tagoknak: bruttó 3.581.400 Ft részletekben fizetve 8 x 447.675 Ft összegű havi részletben.
  Egyben fizetve kedvezményes áron bruttó 3.556.000 Ft

Van-e plusz költség?

Magán a programon semmilyen plusz költség nincs. A program ára tartalmaz mindent, amit itt meghirdetünk. Ezen kívül semmilyen eszközt, módszert, trükköt stb. nem fogunk neked megpróbálni eladni, ami elengedhetetlenül szükséges az eredmények eléréséhez.

De arra mindenképpen számolnod kell, hogy a programon tanultak megvalósítása valószínűleg további költséget is fog jelenteni számodra. Ha például nincs honlapod, akkor legalább egy domainre és egy tárhelyszolgáltatásra elő kell majd fizetned, ha eredményeket akarsz. De ezeket az összegeket nem nekünk vagy nem rajtunk keresztül fizeted.

Az pedig teljes mértékben rajtad múlik, hogy bizonyos feladatokat te magad megcsinálsz, vagy ezeket pénzért kiadod másnak. A programhoz adott ajándék kuponunk lehetőséget ad számodra, hogy akár más, speciális tudásanyagot is (pl. saját honlap szerkesztése, közösségi média kommunikáció, keresőoptimalizálás, stb.) további költségek nélkül megtanulj.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Tudod hogy csak olyat hallasz tőlem, ami megvalósítható, és ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok, és elértem már azokat az eredményeket, amelyekre vágysz.

Tudom, hogy ez a program is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, az indulástól számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod. Fontos, hogy amennyiben élsz a pénzvisszafizetési garanciával, úgy az ajándék kupon felhasználásáról lemondasz.

Ellenőrző feladatok teljesítése

A program minden hónapjához tartoznak ellenőrző feladatok, amelyeket a workshopok után megkapsz. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a program indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrző feladatok teljesítése nem kötelező. Ha azonban a program elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online Milliók Klubja programról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Gyakori kérdések

Mennyi időt vesz igénybe?

A program összesen 8 hónapig tart. Mind a 8 hónapban van egy 4 órás mastermind találkozó, és 6 hónapban plusz egy egész napos, intenzív workshop. Minden rendezvény online kerül megrendezésre, és a résztvevőknek később korlátlanul visszanézhető.

Ezen kívül rengeteg további videós tudásanyaghoz kapsz hozzáférést a program részeként (havonta 2-6 órányi anyag), amelyeknek a feldolgozása időt vesz igénybe. Ha pedig valóban eredményeket szeretnél elérni, akkor azon dolgoznod is kell.

Van-e plusz költség?

Magán a programon semmilyen plusz költség nincs. A program ára tartalmaz mindent, amit itt meghirdetünk. Ezen kívül semmilyen eszközt, módszert, trükköt stb. nem fogunk neked megpróbálni eladni, ami elengedhetetlenül szükséges az eredmények eléréséhez.

De arra mindenképpen számolnod kell, hogy a programon tanultak megvalósítása valószínűleg további költséget is fog jelenteni számodra. Ha például nincs honlapod, akkor legalább egy domainre és egy tárhelyszolgáltatásra elő kell majd fizetned, ha eredményeket akarsz. De ezeket az összegeket nem nekünk vagy nem rajtunk keresztül fizeted.

Az pedig teljes mértékben rajtad múlik, hogy bizonyos feladatokat te magad megcsinálsz, vagy ezeket pénzért kiadod másnak. A programhoz adott ajándék kuponunk lehetőséget ad számodra, hogy akár más, speciális tudásanyagot (pl. saját honlap szerkesztése) további költségek nélkül megtanulj.

Milyen előzetes tudás vagy vállalkozói tevékenység szükséges?

Semmilyen előzetes tudásra vagy tapasztalatra nincs szükséged. A programot úgy építem fel, hogy bárki számára érthető legyen, aki szeretne eredményeket elérni és hajlandó ezért tenni is.

Meddig érvényes a hozzáférés?

Minden online anyagunk hozzáférése korlátlan. Akárhányszor, akármeddig megnézheted az anyagokat. Ez egyrészt a videós oktatóanyagokat, másrészt a workshopok és mastermind találkozók felvételeit jelenti.

Mi a különbség a workshopok és a mastermind találkozók között?

A workshopok rengeteg tudásanyagot tartalmaznak, többek között diák és előadások formájában. Természetesen itt is oda-vissza munka lesz, vagyis nem csak én beszélek. Maghallgatjuk a szituációdat, a problémáidat, igyekszünk rájuk közösen választ és megoldást találni. A workshopok esetében ez minden esetben az adott nap témájához kapcsolódik. Egy workshop legnagyobb értéke az átadott tudás.

A mastermind találkozók kifejezetten “brainstorming”-ötletelés jellegűek. Itt az a cél, hogy egymástól kreatív ötleteket, konkrét megoldásokat halljunk, vagy éppen tippeket a saját szituációnkra, problémánkra. Egy mastermind találkozó legnagyobb értékei a motiváció és az ötletek.

Mind a workshop, mind a mastermind találkozók csoportos munkát jelentenek, vagyis ezeken az adott évfolyamban jelentkezők közül mindenki jelen lesz. Ilyenkor a tapasztalatok szerint egymástól is rengeteget lehet tanulni.

Mi a helyzet, ha nem tudok egy adott programon részt venni?

Az adott programokon (workshop és mastermind találkozó) nem kötelező részt venni, azonban ezek pótlására nincs lehetőség. De a workshopok és mastermind találkozók felvételét később online korlátlanul megnézheted, függetlenül attól, hogy te személyesen (pontosabban online) jelen voltál-e.

A videós oktatóanyagokhoz való hozzáférésed korlátlan, ezeket az adott programon való részvételtől függetlenül bármikor és akárhányszor megnézheted.

Mindazonáltal nagyon erősen javaslom, hogy vegyél részt az összes találkozón! Ezek a napok rólad fognak szólni, érted lesznek. Ebben a pozitív légkörben kapod meg azt az igazi támogatást, mentorálást és motivációt, ami az Online Milliók Klub programnak az igazi értéke.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 számon, és válaszolunk!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a “Jelentkezem” gombra!
 • A jelentkezési határidő: 2022. május 4. dél.
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez. Ahol a képzés indulásának időpontjától megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ettől az időponttól bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Ez a mentorprogran jelenleg nem rendelhető.

További információk

Képzés típus

Online Milliók Klubja, Online Milliók klubja – 10 órás extra konzultációval, Online Milliók klubja – VIP, Online Milliók klubja – VIP – 10 órás extra konzultációval

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Milliók Klubja” értékelése elsőként

Online Milliók Klubja

3175000 Ft3937000 Ft