Hagyjuk a körítést,

Lássuk a lényeget!

Ismersz — de talán erről az oldalamról még nem! Szoftverfejlesztésből diplomáztam a Budapesti Gazdasági és Műszaki Egyetemen, és a 2000-es évek elején programozóként dolgoztam az USA-ban.
A honlapjaimmal elért sikereket részben annak köszönhetem, hogy a tudásomnak és a gyakorlatomnak köszönhetően gond nélkül belenyúlok a PHP kódba, vagy összerakok egy-két olyan scriptet (kis programot), ami az általam elvárt feladatot gyorsan és hatékonyan valósítja meg.

Van olyan honlapom, ami kizárólag PHP kódokkal generált tartalomból áll (több mint 15.000 automatikusan generált oldal, amit egy PHP program felügyel), és amivel önmagában havi 6 számjegyű passzív jövedelmet (!) keresek!

PHP-honlap passzív-jövedelem példa

Előfordult már veled
ilyen kellemetlen helyzet?

Hetekig, hónapokig kellett várnod a programozóra, mire egy apró módosítást megcsinált a honlapodon.

Minden apró módosítás miatt a webfejlesztődet hívod és ebből már eleged van.

Szeretnél jobban belelátni a weboldalad, webáruházad működésébe, de eddig nem mertél belevágni.

Néha jól jönne, ha kis változásokat magad is gyorsan meg tudnál csinálni a honlapodon, de eddig nem volt meg a biztos tudásod hozzá.

Mindig érdekelt a PHP, de nem találtál gyakorlati tananyagot.

Szeretnél komolyabb, programozást igénylő módosításokat a honlapodon, de nem szeretnél fejlesztőt megbízni a feladattal.

Ha csak az egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra! Ha szeretnéd megtanulni a PHP nyelvet, hogy végre képes legyél te magad is belenyúlni a honlapodba, akár fejlesztő nélkül is módosítani és akár saját kódot írni, akkor itt a megoldás!

A PHP a web nyelve. Szinte az összes tartalomkezelő rendszer PHP-ban íródott. Többek között a WordPress-t is PHP-ban írták. Tehát aki ismeri a PHP-t, az pontosan érteni tudja a WordPress működését, és sokkal könnyebben bele tud nyúlni kód szinten.

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Online PHP alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Saját honlapod PHP kódjába képes leszel belenyúlni, a működést megváltoztatni. Saját PHP kódot fogsz tudni írni. Ezt akár a meglévő honlapod működésének kiegészítéseként, akár külön funkcióként is fogod tudni használni – a saját igényeid szerint.

Meg tudod érteni a honlapod tartalomkezelő rendszerének működését. Akár egy WordPress sablont vagy bővítményt is képes leszel kódszinten megérteni.

Érteni fogod a WordPress működését PHP szinten és képes leszel belenyúlni, a működését módosítani.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Fejlesztő vagy külső szakember nélkül is meg fogsz tudni oldani olyan feladatokat, amik akár sok honlapfejlesztőnek is kihívást jelentenek.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Online PHP alap- és középhaladó
képzés tematikája

Az alaprészben megtanulod a programozási alapokat, és a PHP-t alapszinten használni. Mivel az alapoktól indulunk, ráadásul gyakorlatorientáltan építem fel a képzést, ezért valószínűleg nagyobb megértésed és gyakorlatod lesz a PHP használatában, mint sok más képzés elvégzése után. Az első rész 77 oktatóvideót tartalmaz és közel 9 órányi tananyag.

A második rész a középhaladó programozói és PHP anyagokat tartalmazza, mint például az objektum orientált programozás. A részleteket lásd lejjebb. A második rész további 59 oktatóvideót tartalmaz, ami újabb, közel 9 órányi tananyag! Ez a középhaladó az első alaprészre épül, tartalmazza a teljes alapképzés anyagát, ezért külön nem rendelhető.

Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. részt végzed el. A képzés pontos menetéről lejjebb olvashatsz. Az online PHP tanfolyam több mint 120 videós oktatóanyagot tartalmaz, minden területet részletesen, a nulláról indulva, gyakorlatban alkalmazható módon veszünk végig!

Alapképzés

Fejlesztés alapok

Minden eredményes munka az alapozással kezdődik. Ez talán nem hangzik olyan érdekesen – viszont a biztos tudáshoz minderre szükséged van. Ezeket nemcsak PHP-ban, hanem más programnyelveken is tudod majd hasznosítani.

PHP alapok

Igen, ezek ismét az alapok. Ahhoz, hogy megértsd a PHP-t, meg kell értened, hogy pontosan mi ez és hogyan működik.

PHP változók és operátorok

Innentől indul maga a PHP „programozás”. A különböző változók és operátorok pontos ismerete és begyakorlása a PHP programozói tudásod alapját adják meg.

PHP feltételes utasítások

Az if, else, elseif, switch, break utasítások és a hármas operátor részletes használatát tanulod meg ebben a részben.

PHP Ciklusok

Ciklusok ismerete és használata nélkül nem lehet jó programot írni. A for, break, continue, while és do..while használatával itt megtanulod, hogyan végeztess ismétlődő feladatokat egy PHP programmal.

PHP tömbök (array)

Ez egy nagyon érdekes terület. Ha még sohasem programoztál, akkor itt meg fogod tanulni, mennyire összetett és mennyire érdekes adatstruktúrákat tudsz nagyon egyszerűen kezelni PHP-ban. Gyakorlati értelemben pedig erre mindenképpen szükséged lesz, ha hatékonyan akarsz programozni.

PHP függvények

A PHP függvények átláthatóbbá és egyszerűbbé teszik a kódot. Sőt, ezek nélkül igazán nem is beszélhetünk PHP programozásról.

PHP és HTML kombinálása

A PHP-t leggyakrabban egy weboldal háttérben elvégzett programozására használják, míg a HTML nyelv a böngészőben megjelenítéshez szükséges. Ebben a részben összerakjuk ezt a kettőt.

Középaladó képzés

Az Online PHP alapképzés teljes anyaga

Így van, a középhaladó képzésen belül minden tudásanyagot megkapsz, ami az alapozáshoz szükséges, mivel a középhaladó rész teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait.

8 középhaladó programozási tipp

Kifejezetten középhaladó tippeket osztok itt meg veled. Ráadásul amit itt is veszünk, azt nemcsak PHP-ban, hanem más programnyelveken is tudod majd hasznosítani.

HTML űrlapok feldolgozása PHP-ban

Tovább haladunk a HTML és PHP kapcsolatában: Itt megtanulod a HTML űrlapok (vagyis weboldal űrlapok) adatainak feldolgozását profi módon.

HTML cookie-k és sessionök kezelése

Cookie-k és sessionök segítségével képes leszel azonosítani a felhasználót.

PHP fájlkezelés

A PHP fájlkezelés során megtanulod, hogyan kezelj adatokat külső fájlokban.

PHP adatbáziskezelés

A PHP fájlkezelés során megtanulod, hogyan kezelj adatokat adatbázisban.

Objektum orientált PHP programozás (OOP)

Na ez a PHP programozás csúcsa! Ha csak azért lenne a képzés minden korábbi része, hogy eddig eljuss, már azért is megérné. Az objektum orientált programozás megfelelő használata számomra az egyik jel, ami megkülönbözteti a profi programozót a kezdőtől.

PHP és WordPress kapcsolata

A PHP tudásodat a WordPressben is fogod tudni hasznosítani, hiszen maga a WordPress, a sablonok és a bővítmények is PHP-ban vannak írva. A képzés 2. részében megnézzük a PHP és a WordPress kapcsolatát, a WordPress fájlok felépítését és néhány alapvető tippet, ha a WordPressbe (sablonba, bővítménybe, stb.) bele akarsz nyúlni.

Online PHP alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk az

Online PHP alap- és középhaladó képzésen?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

2 ZÁRT VIP FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más PHP fejlesztőkkel, honlapfejlesztőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

A befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Online PHP
alap- és középhaladó képzés árak

alapképzés

180.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

3 x 72.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

középhaladó képzés

340.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 6 x 68.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

Online PHP alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid
az Online PHP alap- és középhaladó képzéssel kapcsolatban?

Mire nem lesz szükséged a képzéshez?

Előzetes programozási ismeretekre nincs szükséged – vagyis ezen a képzésen akkor is sikeresen, a gyakorlatban fogod tudni megtanulni a PHP programozást, ha eddig még egyetlen sor kódot sem írtál.

Természetesen ha van már gyakorlatod programozásban (például más programnyelven), akkor valószínűleg gyorsabban el fogod végezni a képzést. De tényleg a nulláról indulunk, tehát a tanfolyam végére akkor is fogsz tudni PHP-ban programozni, ha soha még egyetlen programkódot sem írtál semmilyen nyelven!

A PHP azonban a legtöbb esetben nem önállóan alkalmazott programnyelv. Minimális szintű HTML anyagot a képzés során venni fogunk.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • Az Online PHP alapképzés javasolt időtartama: 3 hónap.
  • Az Online PHP középhaladó képzés javasolt időtartama: 6 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Később is kezdhetsz!

A csoporttal nem kell együtt haladnod, a tempót te diktálod, így akár pár héttel vagy hónappal később is elkezdheted a tanfolyamot, ha a befizetésed megérkezett a képzésre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz. Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed. De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot később is el lehet kezdeni.

  • Az Online PHP alapképzés javasolt időtartama: 3 hónap.
  • Az Online PHP középhaladó képzés javasolt időtartama: 6 hónap.

 

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját ütemedben haladhatsz.

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Mint már írtuk, speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a középhaladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a középhaladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Mint minden anyagomat, a PHP tanfolyamot is kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

 

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a középhaladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a középhaladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a középhaladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a középhaladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik az PHP-programozás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a középhaladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a középhaladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Megvan neked az Online PHP képzés korábbi változata?

Ha már megvan az Online PHP képzés valamelyik korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor bruttó 15.240 Ft / rész adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

  • Amennyiben már befizetted a képzést, de még nem fejezted be a tanfolyamot, akkor az Online PHP alapképzés esetén bruttó 15.240 Ft, az Online PHP középhaladó képzés esetén bruttó 30.480 Ft adminisztrációs díj fejében te is igényelheted a tanúsítványt.
  • A tanúsítvány megszerzéséhez mindenképpen el kell küldened nekünk az ellenőrző feladatokat. Az oldalon megtalálható képzési szerződés feltételei szerint lehet a képzést befejezni és a tudásszintről beszámolni.
  • Bármi észrevétel, probléma esetén jelezzétek nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.
Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzéshez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket majd a képzés végén a tanfolyami felületen találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk kiállítani számodra, ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted azokat. Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk, ha elakadtál!

A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre