Leírás

Magyarországon először nálunk:
Hivatalos tanúsítványt adó
Online PR szakértő alap- és haladó képzés!

Online PR szakértő képzés

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulbva a profi szintig!

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Talán már ismersz. A semmiből építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb magyar vállalkozás az online marketing témájú távoktatás területén. Rengeteg vállalkozásnak és egyéni vállalkozónak segítettem elindulni és fejlődni, és ezzel párhuzamosan nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen már több, mint 3000 embert képeztem sikerrel a keresőoptimalizálás, online marketing, közösségi média különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Mindehhez nem volt semmilyen „hátszelem” – egyedül, kisvállalkozói költségvetésből, valóban a nulláról indulva kellett elérnem és kivívnom az ismertséget és elismertséget online. Rosszakarók, konkurensek és „mindent-jobban-tudók” között.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt az online PR (public relations) szakmai tudást, ami ehhez hozzásegített!

Online public relations szakértő

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást, és szívesen dolgoznál az online PR területén.
 • Szeretnéd végre megérteni, hogyan lehet egy vállalkozásnak ismertséget és elismertséget elérnie online.
 • Gyakorlati, használható online PR tudást keresel.
 • Valódi, kézzelfogható eredményeket szeretnél végre az online PR területén.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd az online PR tevékenység minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes PR munkatársat, kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz az online PR területéről.
 • Szeretnél azonnal belevágni a PR Szakértő képzésbe?
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

2012. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 3000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a PR tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető Online PR szakértő alap- és haladó képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), hivatalos tanúsítványt adó Online PR szakértő alap- és haladó képzését.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a kiemelten fontos területen valódi eredményeket érj el.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van az online PR témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek vállalkozóként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni az online PR területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó
Online PR szakértő alap- és haladó képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az Online PR szakértő alap- és haladó képzésen?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati online PR képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni az online PR területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Csak gondolj bele, mennyit fog jelenteni, ha végre ismertséget és elismertséget tudsz építeni a saját cégednek!
 • Online PR szakértőként más cégek kommunikációját viszed – vállalkozóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani! Vagy könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.
 • Saját online PR tanácsadói szolgáltatást vállalsz.
 • PR munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a sikeres online PR gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető PR szakértői megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a PR feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes online PR tevékenység valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Online PR szakértő alap- és haladó képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes online PR ját, azaz közönségkapcsolatát fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt. Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a PR-ját fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő vállalkozásával is dolgozhatsz!
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online PR tanulóktól, közösségi média menedzserektől és online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Online PR szakértő képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző PR feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online PR szakértő alap- és haladó képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Online PR szakértő alap- és haladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online PR szakértő alap- és haladó képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Online pr news

Hivatalos tanúsítványt adó
Online PR szakértő alap- és haladó képzés!

Jelentkezz most a képzésre!

Online PR szakértő alapképzés tematikája

Az alapszintű Online PR szakértő anyag akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret. Az alapképzés külön is rendelhető, lásd lejjebb az áraknál.

 • PR alapok. Igen, az alapok sosem hangzanak nagyon érdekesen. Viszont ahogy minden képzésünkben, itt is figyelünk arra, hogy valóban a nulláról induljunk. Márpedig ahhoz, hogy sikeres online PR tevékenységet tudj végezni, tisztában kell lenned az alapokkal.
 • Sikeres online PR sok pénz nélkül. Ez egyben ennek a képzésnek a legfőbb üzenete: nem kell milliókat elköltened ahhoz, hogy sikeres online ismertséget építs. Itt meg fogod ismerni azt is, hogy ezt hogyan érheted el!
 • Az online közönség 5 szintje PR szempontból. 5-féle online közönség létezik PR szempontból. A legnagyobb hibát sokan azzal követik el, hogy a legelsőre koncentrálnak a többi helyett – pedig az tényleg csak az energiát viszi eredmény nélkül. Ha megérted, hogy mi ez az 5 szint, és melyikre mennyi figyelmet szentelj, máris tizedannyi energiából fogsz tudni sikereket elérni.
 • A legfontosabb online PR tudnivaló. Ez szembemegy azzal, amit sajnos a legtöbben megpróbálnak elhitetni veled. De ha azt akarod nézni, hogy mi működik – szemben azzal, hogy pusztán mi hangzik jól -, akkor itt a helyed!
 • PR stratégia felépítése. Rendhagyó módon ezen a képzésen még a konkrét PR lépések előtt megtanulsz stragégiát építeni. Hogy miért? Mert így fogsz tudni igazán hatékony lenni. Márpedig ha sok pénz nélkül akarsz eredményeket elérni az online PR területén, akkor tényleg szuperhatékonynak kell lenned!
 • A sikeres online PR stratégia 4 kihagyhatatlan eleme. Ebben a részben fogod töbek között megérteni azt, hogy én miért „nyomom” kezdetektől fogva egyszerre a Honlaprfa Fel! és a Szilágyi Balázs márkákat. És hogy sok okoskodással ellentétben ez miért lehet a siker kulcsa.
 • A legjobb közösségi média PR stratégia. Hogyan érj el jelentős eredményeket a PR területén a közösség médiában, ha nincsen végtelen pénzforrásod hirdetésre.
 • A 2 legfontosabb tudnivaló a cégműködés és a PR kapcsolatáról. Kettő dologgal tisztában kell lenned, ami túlmutat a PR-on. És ez még akkor is igaz, ha egyéni vállalkozóként szeretnéd a pozitív hírnevedet megőrizni vagy felépíteni.
 • Termék/szolgáltatás és PR. Az igazán jó PR ott kezdődik, hogy jó terméket vagy szolgátlatást képviselünk, tudjuk, hogy az miért jó, és ismerjük a gyenge pontjait is.
 • Árazás és PR. Tudtad, hogy az árak nagy mértékben meg tudják határozni, hogy a közönség mit gondol egy vállalkozásról?
 • Keresőoptimalizálás és PR. Egy teljes hónapon keresztül azzal fogunk foglalkozni, hogy hogyan domináld a keresőt minden, PR szempontból számodra fontos kulcsszóra. Többek között olyan nyalánkságokat fogunk megnézni, mint hogy mi az a kulcsszó, amivel a legtöbb SEO-s nem is foglalkozik; hogyan urald a Google 1. oldalát a saját márkanevedre; miért is van valójában több honlapra szükség; vagy hogy miért a SEO a legfontosabb és legeslegelső online PR tevékenység.
 • Közösségi média PR. Sokan csak ezt gondolják online PR-nak, de talán mostanra már neked is kezd világossá válni, hogy ez a terület ennél sokkal összetettebb. Viszont a jó hír: ebben a részben pontosan megérted, hogy a sikeres PR-hoz mire van szükség a közösségi médiában. Az itt átadott ismeretek ráadásul időtől és felülettől függetlenek, vagyis a jövőben is bármikor, bármilyen új platformon képes leszel használni őket. (Az egyes közösségi média fiókok speciális elvárásait a képzés 2. részében vesszük.)

Online PR szakértő haladó képzés tematikája

 • Konkrét közösségi média felületek. Konkrét, azonnal használható tippeket kapsz arra, hogy mit tegyél az egyes közösségi média felületeken a sikeres PR érdekében. Ráadásul kétféle megközelítésben: hogyan kezeld, ha tudsz vele aktívan foglalkozni, és mit tegyél, ha csak minimálisan van erre a felületre időd. Az alábbi közösségi média csatornákat fogod megérteni PR szempontból részletesen:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • TikTok
  • LinkedIn
 • Hírlevél és PR. Tudtad, hogy a hírlevél nem csak a legjobb online marketing eszköz, de zseniálisan tudod vele a jó megítélésedet is építeni? Magyarán ez az egyik legszuperebb online PR eszköz. A képzésen nem csak azt tanulod meg, hogy hogyan használd a hírlevelet PR eszközként, hanem hogy miért kihagyhatatlan minden vállalkozásnak, aki komolyan gondolja, hogy vigyáz a jó hírnevére!
 • Fizetett hirdetések PR céllal. Ahogy ígértem, nem olyan trükköket mutatok neked, amik sokba kerülnek. Viszont igenis szükség lehet néha arra, hogy a fizetett hirdetéseket (leginkább: Facebook és Google Ads) használjuk PR céllal. A képzésen nem csak azt érted meg, hogy ez miért lehet fontos akár már a legkisebb vállalkozás számára is, de megtanulod konkrétan beállítani és kezelni is ezeket a PR hirdetéseket.
 • Negatív PR kezelése. Talán az egyik pont, amit a legjobban vártál ezen a képzésen! Ráadásul nem csak azt fogod megtanulni, hogy mit tegyél ha gáz van, de azt is megmutatom neked, hogy hogyan tudsz előre felkészülni arra az esetre, ha rád szállnának.
 • Belső PR. Ez egy nagyon egyszerű szituáció, mégis szinte minden kisebb cég figyelmen kívül hagyja. Miért fontos, és hogyan tudod a vállalkozás PR-ját befelé, azaz a munkatársak felé erősíteni. Ráadásul hogyan lehet ennek kihatása még akár arra is, hogy mennyi bevétele lesz a cégnek.
 • Haladó online PR tippek. A képzés 2. részében az eddigieken túl további haladó online PR tippeket kapsz. Ezek általában egyszerűbb, 1-2 videós leckében átadható, azonnal alkalmazható tippek, amik rengeteget tudnak dobni a vállalkozás megítélésében.
 • Influenszer PR. Érdekes, hogy leginkább influenszer marketing néven lehet valami hasonlóval találozni. Pedig ez a technika PR céllal is zseniálisan jól felhasználható. Ráadásul a képzésen konkrétan olyan tippeket adok neked, amik csak minimális pénzbe fognak kerülni. Vagy akár még annyiba sem…
 • Ügyfélszerzés onilne PR-osként. Rengeteg hasznos anyagot és azonnal alkalmazható tippet kapsz arra, hogy hogyan szerezz ügyfeleket, ha nem a saját vállalkozásod PR-ján szeretnél dolgozni, hanem online PR-osként más cégeknek segíteni.
 • Ügyfélkezelés. Ügyfélkezelési tippek arra az esetre, ha online PR-osként dolgozol más cégeknek.
 • Egy „piszkos” trükk. Extraként egy nagyon durva trükköt mutatok meg neked arra az esetre, ha ügyfeleket szeretnél szerezni online PR-osként.

FONTOS!!! 3 dologról nem lesz szó ezen a PR képzésen

  1. Extrém drága technikákról. PR-célú hirdetés lesz ugyan a képzésben, de meg fogod látni, hogy szó szerint akár havi pár ezer Forintból is milyen eredményt lehet elérni ezen a területen. Nem kell egy kis- és középvállalkozásnak – még annyira sem egy egyéni vállalkozónak – milliókat költenie ugyanis ahhoz, hogy sikeres online PR tevékenységet folytasson.
  2. Csak a multik szintjén működő megoldásokról. Az influenszer PR ugyan például része a képzésnek, de mégis meg fogod látni, hogy a legtöbb esetben akár ez is “fillérekből” megúszható. Akár egyéni vállalkozó szintjén is azonnal alkalmazható, gyakorlati tippekről fogsz tanulni!
  3. Arról, hogy hogyan fényesítsük ki a sz@rt. Bocsánat, ezt nem tudom szebben leírni. Sokan ezt gondolják, vagy ezt várják a PR-tól. És még az is lehet, hogy rengeteg pénzzel vagy rövid távon működik, de én csak az őszinteségben és a hitelességben hiszek. Így a képzésen is azt fogod megtanulni, hogy hogyan érd el, hogy egy jó termékről vagy jó szolgáltatásról jót is gondoljanak, nem pedig azt, hogy hogyan állítsd be csillogó fényben azt, amit csak az emberek átverésére találtak ki.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„2020 februárjában döntöttem úgy, hogy megvásárolom a Közösségi média menedzser, a Konkurencia elemzés és a SEO képzéseket a Honlapra Fel weboldaláról, amelyekről Balázs YouTube csatornáján szereztem hírt.
Életem legjobb döntésének bizonyult. Most 2021 szeptemberében havi 400.000 Ft-ot keresek ezzel a tudással. És ez az összeg csak nőni fog. Szóval, ne hezitáljatok! Hajrá!
Nektek pedig köszönöm!”

Aszalós István

„Amikor elkezdtem a képzést eleinte nem tudtam teljesen mibe is fogok bele, egyszerűen csak jobban akartam érteni a közösségi média felületeim kezeléséhez. Ugyanakkor az elképzeléseimet ez a képzés magasan túlszárnyalta. Gyakorlatias, egyértelmű anyagok, megfelelő szemléltetéssel, magyarázattal és mellébeszélés nélkül. Lépésről lépésre lettem jobb és magabiztosabb is ezen a területen. Mindenkinek ajánlom, aki ezzel akar foglalkozni, vagy saját közösségi média felületein sikeresebb akar lenni.”

Tóth Tímea
happytimetanciskola.hu

„(…)Egyúttal szeretném megköszönni, hogy ilyen átláthatóan, részletesen és mégis nagyon jól érthetően mutatod be a marketinges munka területeit, a terméklétra és az értékesítési tölcsér elméletét. Kicsit tartottam tőle, hogy nem fog ez nekem menni, de eddig mindent tökéletesen értek, és teljesen logikusnak is érzek. A feladatokkal kisebb lépésekben haladok (minden lecke után elvégzem a gyakorlatot), így mindent meg tudok csinálni úgy, ami a maximalista személyiségemnek is elég jó – ami nem kis sikerélményt jelent a számomra.”

Gulyásné Rita

„Nem tudok elég hálás lenni Neked azért, hogy ilyen képzésre adtál lehetőséget. Az online marketing szerteágazó bugyrait összekötötted és emészthető formában átadtad. Imádtam minden pillanatát! Köszönöm a sok jó tanácsot és segítséget Neked és a kolléganőidnek is! … Csillagokba emelted a mércét az oktatók világában mind szakmai, mind emberi oldalról!”

K.R.

„Pár sulit már kijártam, van 2 diplomám is, de egyik kapcsán sem éreztem a hasznosságnak azt a fokát, mint a Te videós oktatásaidnak.”

B.G.

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

Jelentkezz most a képzésre!

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha onilne PR szakértőként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam megrendelőinek. Itt más Online marketingesekkel és Közösségi média vállalkozókkal Virtuális Asszisztensekkel leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt és tapasztalatot cserélni.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Online PR szakértő alapképzés javasolt időtartama: 4 hónap
 • Az Online PR szakértő haladó képzés javasolt időtartama: 8 hónap

Persze a saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot ettől kezdve később is el lehet kezdeni.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált Online PR szakértő képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag olyan oktatóktól, akik a való üzleti világban működő céget csak papíron láttak (bárcsak vicc lenne). Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb online marketing tanácsadójától.

Ezt a képzést akár árazhattam volna egymillió Forintra – egy éven belül megkeresheted az árát.

De nem áraztam egymillió Forintra. Sőt, még csak félmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve te is ki tudd fizetni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Képzés ára:

 • Az Online PR szakértő alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 224.280 Ft részletekben fizetve 4 x 56.070 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 186.990 Ft
 • Az Online PR szakértő haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 395.880 Ft részletekben fizetve 8 x 49.485 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 329.900 Ft

Az Online PR szakértő haladó képzés tartalmazza egyben az Online PR szakértő alapképzés teljes anyagát is, így árában már benne van az Online PR szakértő alapképzés költsége is plusz a haladó anyagok.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Online PR szakértő alapképzés esetén 4, míg az Online PR szakértő haladó képzés esetén 8 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Online PR szakértő alapképzés:

Amennyiben az Online PR szakértő alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 224.280 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 • hónap – bruttó 56.070 Ft – Online PR alapok
 • hónap – bruttó 56.070 Ft – PR stratégia felépítése, Termékek és szolgáltatás
 • hónap – bruttó 56.070 Ft – PR a keresőben
 • hónap – bruttó 56.070 Ft – PR és a közösségi média

Online PR szakértő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó KOnline PR szakértő tudást sajátíthatod el.

Amennyiben az Online PR szakértő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 395.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 • hónap – bruttó 49.485 Ft – Online PR alapok
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – PR stratégia felépítése, Termékek és szolgáltatás
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – PR a keresőben
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – PR és a közösségi média
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – PR és a Facebook, PR és az Instagram, PR és a YouTube, PR és a TikTok, PR és a LinkedIn
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – PR és hírlevél, PR és fizetett hirdetések
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – Negatív PR kezelése, Belső PR, Haladó online PR tippek
 • hónap – bruttó 49.485 Ft – Ügyfélszerzés, Ügyfélkezelés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Online PR szakértő alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 191.880 Ft részletekben fizetve 4 x 47.970 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 159.900 Ft
 • Az Online PR szakértő haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft részletekben fizetve 8 x 41.985 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Online PR szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, az Online PR szakértői területen szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Online PR szakértő

Vannak még kérdéseid?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el az Online PR szakértő alap- és haladó képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket.Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek.
Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.
A tempót te szabod! Mivel a hozzáférésed soha nem vesszük el, ezért a képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.
Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira.

Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is.
A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt.

A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a közösségi média területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről.

A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Hivatalos tanúsítványt adó
Online PR szakértő alap- és haladó képzés!

További információk

Képzés típus

Online PR szakértő alapképzés, Online PR szakértő alapképzés – VIP tagoknak, Online PR szakértő haladó képzés, Online PR szakértő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online PR szakértő alap- és haladó képzés” értékelése elsőként

Online PR szakértő alap- és haladó képzés

159 900 Ft-tól