Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Tanfolyamkészítő
videótanfolyam

Add el a tudásod távoktatásban!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Megtanítalak arra, hogy hogyan készíts a tudásodból online tanfolyamot. Így helytől függetlenül, távoktatásban tudsz oktatni.

„Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. Magyarország talán legismertebb, online oktatással foglalkozó vállalkozását építettem fel az elmúlt 7 évben. Jelenleg több, mint 2200 online tanulónk és közel 60 online elérhető képzésünk van.

Kizárólag online, távoktatásban.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a technikai tudást, ami mögöttem van!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Hirtelen minden oktatásodat, képzésedet, előadásodat le kellett mondani, és most fogalmad sincs, mit csinálj.
 • Megvan a tudásod, át is tudod adni másoknak, csak nem tudod, hogyan tehetnéd ezt meg online.
 • Keresel egy módszert, amivel végre nem másolhatják le az oktatóanyagaidat, amiket online felöltesz.
 • Jó lenne végre online is pénzt keresni a tudásodból.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Olyan életre vágysz, amikor onnan dolgozol ahol szeretnél, akkor dolgozol amikor szeretnél, és mégis jól élsz belőle.
 • Szeretnél azonnal belevágni az Online Tanfolyamkészítő képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 7 éve foglalkozok online tanfolyamok kidaásával, online oktatással (távoktatás).

Magyarország egyik legsikeresebb, online marketing témájú online oktatási felületét építettem fel, jelenleg több mint 3000 online tanulóval és 60 képzéssel.

Az „Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam” a legelső lépéstől az utolsóig megtanítalak téged egy online oktatási felületet kialakítani.

Így segítek neked

Összegyűjtöttem mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy online tanfolyamot készíts!

Ez tényleg a teljes anyag! A nulláról indulunk, és megmutatom neked, hogy hogyan tudsz összerakni egy online oktatórendszert akkor is, ha soha még nem csináltál ilyet. Konkrét, azonnal alkalmazható gyakorlati megoldásokat kapsz, amiket én magam is használok.

Ezek tényleg konkrét gyakorlati tippek és lépések, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

Itt azt kapod, amire online vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit csinálj.

Ráadásul mindezt az otthonod kényelmében kapod meg, egy követhető, érthető, és gyakorlati online videótanfolyam formájában!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző online tanfolyamkészítő feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyamon?

Az Online Tanfolyamkészítő tanfolyam három részből áll. Megvásárolhatod külön az első részt, az első és a második részt, az első és a harmadik részt és együtt az összeset.

 • Az első részben (kb. 40 oktatóvideó) megtanulod felépíteni a saját online oktatási felületedet.
 • A második részben (szintén kb. 40 oktatóvideó) az online oktatási felületedhez értékesítési felületet is megtanulsz kapcsolni, vagyis webáruház funkciót is adunk az oktatási felülethez, ahol eladhatod az online tanfolyamaidat.
 • A 3. részben (kb. 60 videó) megtanítalak oktatóvideókat készíteni.

1. rész

 • Zárt online felület kialakítása
  Konkrétan megtanulsz elkészíteni egy olyan zárt online felületet, ahol mindenki csak a megvásárolt anyagokhoz férhet hozzá. Ez lesz az online tanfolyamaid lelke — enélkül ugyanis bárki bármikor lenyúlhatja az anyagaidat.
  Ha nem tudsz programozni, ha sohasem készítettél még weboldalt, akkor is össze fogod tudni rakni ezt a rendszert az általam ajánlott, nagyon könnyen kezelhető eszközökkel!
 • Saját, esztétikus weboldalt fogsz összerakni
  Bármennyire hihetetlen, de ebben a képzésben még az is benne van, hogy egy saját honlapot fogsz tudni összerakni – amin majd a zárt felületedet kialakítod. És erre is mindenféle előzetes tudás nélkül képes leszel!
 • Teljes védelem
  Konkrét megoldásokat mutatok arra, hogy hogyan biztosítsd magad a rosszakarók ellen. Hogyan oldd meg, hogy amennyire csak lehet, megnehezítsd azok dolgát, akik jogtalanul le akarják másolni az anyagaidat!

  Kedvenc tipp: aki tőlem eddig tanácsot kért ilyen témában, a legjobban azt a megoldást szerette, hogy korlátozni tudod, hány helyről tud egy tanulód egy nap belépni. Vagyis szinte teljesen kizárhatod, hogy egy belépéssel százan tanuljanak (magyarul átverjenek). Ezt ráadásul néhány kattintással képes leszel megoldani!

 • Videók hatékony tárolása

  Meg fogod tanulni, hogy hol tárold a videóidat, amit a tanulóid lejátszanak. Ez több szempontból is kritikus pont. Ha ezt nem jól kezeled, a honlapod is összeomolhat, illetve egy rossz megoldás esetén könnyen lekoppinthatják a nehéz munkával összerakott tartalmadat! De ennek vége – én egy szinte másolásbizos megoldást mutatok (csak azért szinte, mert a számítástechnikában semmi sem biztos).

 • Reszponzív videók

  Hogyan publikáld a videóidat az online felületen úgy, hogy azokat mobiltelefonon és asztali gépen is le tudják játszani.

 • ÚJ!!! Egyéni haladás követése

  Ez annyira új, hogy még mi sem vezettük be a saját tanfolyami felületünkön. De képes leszel megoldani akár néhány kattintással, hogy minden hallgatód/tanulód saját maga rögzíthesse a haladását. Vagyis mindenki látni fogja, hogy milyen anyagokat fejezett be, mit kell még megtanulnia. És még te is látni fogod, hogy melyik anyaggal hogy haladnak, mi okoz nehézséget!

 • Lépésről lépésre, nulláról indulva!

  A teljes anyagot lépésről lépésre, könnyen követhető, gyakorlati videókban mutatom be, a nulláról indulva. Így akár tapasztalat nélkül is képes leszel a rendszert valóban megvalósítani és a gyakorlatban alkalmazni.

2. rész

 • Online tanfolyam webáruház összerakása

  Megtanulod összerakni a saját tanfolyami webáruházadat. Vagyis nem kell fejlesztőt hívnod, nem kell mindenféle tákolt, bérelhető meg egyéb félmegoldásokat választanod. Szép, egyszerűen összerakható és kezelhető, minden funkciót ellátó online webáruházat fogsz tudni összerakni, ami ráadásul automatizáltan működik. Mindenféle előképzettség nélkül!

  Ez itt csak egyetlen pont, de ebben minden benne van, részletesen. A webáruház beállítása, testre szabása, ÁFA beállítások, adatvédelem, termék beállítások, digitális termékek (te ilyeneket fogsz árulni tanfolyam formájában) kezelése, stb.

 • “Üres” értékesítési oldal webáruházban

  Megtanítalak arra, hogy hogyan tudsz egy “üres” értékesítési oldalt webáruházban összerakni. Ez egy ilyen oldal, amit most is olvasol — nincs oldalsáv, menü, még a logó sem kattintható –, és a tapasztalatom szerint nem kis mértékben járul hozzá az eladáshoz.

  Én még nem láttam olyan anyagot, ahol webáruház motor alatt ezt kínálnák. Itt most megkapod erre a megoldást! Valódi webáruház motor, kosár és egyéb funkciókkal, és mégis egy teljesen “online marketing” kompatibilis értékesítési oldal.

 • Online bankkártyás, azonnali fizetés

  Nagyon egyszerű módon, banki szerződés nélkül(!) leszel képes az online tanfolyami webáruházadban pénzt elfogadni. Ráadásul mint a tanfolyam összes anyaga esetén, itt sem kell tudnod ehhez programoznod!

 • Automatikus számlázás

  Ezzel és az előző ponttal egyben megoldhatod, hogy tényleg akár a közreműködésed nélkül, teljesen automatikusan működjön az eladás.

 • Közvetlen, azonnali hozzáférés az anyagokhoz

  Megtanítalak egy okos rendszer használatára, ami a bankkártyás fizetéssel összekötve azonnali, közvetlen hozzáférést ad a vásárlóidnak a zárt felületedhez, a tanfolyamaidhoz. Vagyis nem kell kézzel adminisztrálni a hozzáféréseket, nem kell a vásárlódnak akár napokat várnia. Megrendeli az anyagodat, kifizeti bankkártyával, és azonnal megkapja a hozzáférést! Ráadásul még programozni sem kell hozzá, néhány kattintással megoldható a teljes folyamat!

 • Lépésről lépésre, nulláról indulva!

  A teljes anyagot lépésről lépésre, könnyen követhető, gyakorlati videókban mutatom be, a nulláról indulva. Így akár tapasztalat nélkül is képes leszel a rendszert valóban megvalósítani és a gyakorlatban alkalmazni.

3. rész

 • Videós anyagok készítése

  Ez most itt csak egy pont, de az elejétől a végéig megmutatom neked, hogyan tudsz egyszerűen, mindenféle előképzettség nélkül videós oktatóanyagokat készíteni. Milyen technikai felszerelésre, milyen szoftverekre van hozzá szükséged. Pontosan meg fogod tanulni, hogyan állíts össze videókat, hogyan vágd meg, publikáld stb. Ez a rész önmagában felér egy alapszintű videós képzéssel!

 • A videózás alapvető technikai elemei

  Ez nem egy videóvágó szaktanfolyam, de ahhoz, hogy képes legyél videókat készíteni, tudnod kell, hogyan épül fel egy videó, hogyan készül el, mekkora tárhelyet foglal, mitől függ a mérete és a minősége, és ehhez hasonló dolgok. Nagyon alapszinten, mindenféle előzetes technikai tudás nélkül nézzük meg ezeket a kérdéseket, hogy képes legyél vállalkozóként hatékonyan videózni!

 • A videó vágás alapjai

  Bármilyen típusú videót készítesz, szinte biztos, hogy neked vagy egy kollégádnak legalább alapszinten kell a vágással is dolgoznotok. Hogy ez ne legyen mumus többé, megmutatom az alapokat, és néhány nagyon egyszerű de nagyon hatékony trükköt.

 • Az igazán hatékony videózás

  Ha már itt tartunk, azt vajon tudod-e, hogy mi kell a hatékony videózáshoz? Milyen programok, milyen számítógép, mennyi memória, winchester és menyi idő? Mert hidd el nekem, amit én erről hallok az interneten az nagyon messze áll a valóságtól. Miután megértetted a videózás alapokat, pontosan meg fogod érteni, hogy milyen típusú videóhoz milyen számítógépre, kamerára és programra van szükséged. És nem annyira bonyolult eszközökről van szó, mint azt sokan el akarják veled hitetni!

 • Az élvezhető videók 22 titka

  Egy videót nem elég elkészíteni, annak élvezhetőnek is kell lenni. És ez nagyrészt nem a technikán múlik. 22 tippet szedtem össze, hogy mire van szükséged az élvezhető videók készítéséhez. Ezek azonnal alkalmazható, gyakorlati tippek, amikkel akár elsőre sokkal élvezhetőbb videót fogsz tudni készíteni, mint mások sok év tapasztalattal.

 • A 3 alapvető videó típus

  Megmutatom neked a 3 alapvető videó típust, ami meg tudja határozni a sikeredet, és hogy mennyit fogsz a siker eléréséért dolgozni.

 • A jó képzési videó 5 titka

  Megtanulod azt az 5 alapvető titkot, amin múlik, hogy élvezhető, hasznos, gyakorlatban használható lesz-e a képzési videód (oktatóanyagod), vagy valószínűleg a tanulóid ott fogják hagyni, mert nem értik.

Hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Mire képes az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy megmutassam, hogy hova kattints.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a tanfolyamkészítést arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd az online tanfolyamkészítést annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva

„Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

„Az egész tanfolyamot (hasznosnak találtam). Nem tudok részletet kiragadni, mert a szemléletmódomat változtatta meg.”

P. A.

“… bármi, amivel Balázs kijön, (arról hallani szeretnék) mert az általa felépített képzési struktúra és az átadott anyag világszínvonalú.”

Orosz Éva – USA

“A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Megtérülés…? A harmadik hónapban megtérült az egész. Azóra több, mint kétszázszoros (200) pedig nem csak az alapokat vettem meg!

Szóval… Ha ki hagyod, kb ezt veszted el.”

Dóra Gyula

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. és 3. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2-3. rész javasolt időtartama: 3 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

p>Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, sem 400.000 Ft-ot, de most még csak 300.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

A követező verziókban rendelheted meg a tanfolyam részeit

Hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. és 3. rész ára bruttó 179.640 Ft részletekben fizetve 2 x 89.820 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 149.700 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-3. rész ára bruttó 239.520 Ft részletekben fizetve 3 x 79.840 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 199.600 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1+2. rész és 1+3. rész esetén 2, a 1+2+3. rész esetében 3 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2. rész

Amennyiben az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 2. rész

Amennyiben az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. és 3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 89.820 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 89.820 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 3. rész

Amennyiben az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 239.520 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 79.840 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 79.840 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 2. rész
 3. hónap – bruttó 79.840 Ft – Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 3. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 99.480 Ft részletekben fizetve 2 x 49.740 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 82.900 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1. és 3. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 148.680 Ft részletekben fizetve 2 x 74.340 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 123.900 Ft
 • Az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam 1-3. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 199.080 Ft részletekben fizetve 3 x 66.360 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 165.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. illetve a 3. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja az 1-2, illetve az 1. és 3. rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Meddig érhető el a tanfolyam anyaga?

Nálunk nincs korlátozás az online tanfolyamainkra. Ha egyszer kifizetted, akkor azt onnantól bárhonnan, akárhányszor megnézheted. És még a kérdéseidre is válaszolni fogunk a videók alatt, akár évek múlva is!

Vannak-e további költségek?

A tanfolyamunkhoz örökös hozzáférést kapsz, bármilyen további költség nélkül. A tanfolyamon bemutatott eszközök egy része ingyenes, viszont néhány eszköz pénzbe kerül. Ezt nem nekünk fizeted, hanem direktben az adott eszköz készítőjének, tőlünk teljesen függetlenül. Ez évente kb. 200-400 dollár kiadást jelent (kb. havi 5000-10000 Ft), amivel egy tökéletesen működő, professzionális tanfolyami rendszert és hozzá kapcsolódó webáruházat tudsz kiépíteni. Az összeg attól függ, hogy a tanfolyamon bemutatott eszközök közül mennyit szeretnél majd használni.

Mi a különbség az Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam és az Infotermék tudásprogramotok között?

Amennyiben az Infotermék tudásprogramunkat elvégezted, ezt a képzést nem kell megvenned. Ennek a képzésnek az anyaga 100%-ban megtalálható az Infotermék tudásprogramunkban.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a további részeket?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. vagy a 3. részre is. A tanfolyamok külön tanfolyamok (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a tanfolyamkészítés területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni tanfolyamkészítő szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, az online tanfolyamkészítésben szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

További információk

Képzés típusa

Online Tanfolyamkészítő 1. rész, Online Tanfolyamkészítő 1-2. rész, Online Tanfolyamkészítő 1+3. rész, Online Tanfolyamkészítő 1-3. rész, Online Tanfolyamkészítő 1. rész – VIP tagoknak, Online Tanfolyamkészítő 1-2. rész – VIP tagoknak, Online Tanfolyamkészítő 1+3. rész – VIP tagoknak, Online Tanfolyamkészítő 1-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam” értékelése elsőként

Online Tanfolyamkészítő videótanfolyam

40 900 Ft-tól