Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Jelentkezz most!

Nézd meg, hogyan tudok neked segíteni, ha online szeretnél vállalkozni!

Mennyire könnyű ma Magyarországon az interneten pénzt keresni?

Mostanában mindenki arról beszél, hogy az interneten van a pénz, és hogy vállalkozni kell

 • De amikor megpróbálod, akkor kiderül, hogy nem is olyan könnyű.
 • Ha egyáltalán megpróbálod – mert hogy belekezdeni még nehezebbnek tűnik.
 • Attól még, hogy van egy weboldalad, egyáltalán nem biztos, hogy jön a pénz.
 • Ráadásul a legtöbb „szakértő”, „tanácsadó” mintha csak a saját zsebét akarná tömni, és nem ad számodra azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …Szeretnél online pénzt keresni, de nem tudod hogyan indulj el.
 • …Van már egy vállalkozásod, de fogalmad sincs, hogyan lehetne ebből az interneten is pénzt csinálni?
 • …Az online dolgaid működnek, de valahogy nem azt a bevételt vagy profitot hozzák, amit vártál.
 • …Sok marketinges gurutól hallottad már a tutit. De amikor megpróbálod a gyakorlatba áttenni, valahogy mintha mégsem működne.
 • Szeretnél azonnal belevágni az Online vállalkozás Indítás tudásprogramba?

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire szükséged van egy online vállalkozás elindításához. Azokat a lépéseket, amelyeket én magam is megtettem az elmúlt hét évben.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Online Vállalkozás Indítása videó tanfolyam segítségével végre képes leszel te is a saját online vállalkozásod elindítani, és sikeressé tenni!

Itt azt kapod, amire egy vállalkozás elindításához valóban szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, nem a beetetést, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket – a részleteket lásd lejjebb. Ezzel képes leszel te is elindulni, ha még nincs vállalkozásod, vagy rendbe tenni, ha már van, de nem jól muzsikál.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg – egy szuperkönnyen alkalmazható, bármikor visszatekerhető online videó tanfolyam formájában!

Miért tudok neked segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 25 éve vállalkozó.

2012-ben újra kellett kezdenem, és a semmiből kellett felépítenem egy online vállalkozást.

Semmilyen nevem vagy tapasztalatom nem volt az új piacon, tényleg a nulláról indultam.

Az elmúlt három évben a magyar kisvállalkozások számára az egyik vezető keresőoptimalizálási és online marketing tanácsadó szerepét sikerült elérnem, miközben a cégem bevétele folyamatosan, stabilan növekedett.

Bevételi grafikon
A vállalkozásom bevétele 2013-2019 között – ezt szeretném átadni neked, hogy hogyan csináltam!

Közben van 3 csodálatos gyermekem, vagyis nem tudok és nem is akarok napi 16 órában a cégemen dolgozni.

Ezt tudom megmutatni neked. Olyan azonnal alkalmazható, gyakorlati tippeket, amelyekkel te is akár a semmiből fel tudod építeni az online vállalkozásodat, vagy rendbe tudod tenni, ha most nem úgy muzsikál, ahogy szeretnéd!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző online vállalkozás indítási feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online Vállalkozás Indítása Tudásanyagunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online Vállalkozás Indítása Tudásanyagról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

Az Online Vállalkozás Indítása tanfolyam egy 6 hónapos, online tanfolyam. Minden hónap több leckét tartalmaz, amit az otthonod vagy az irodád kényelméből nézhetsz végig (csak egy számítógép és internet kapcsolat szükséges).

A célom az, hogy minden hónapban annyi konkrét, azonnal alkalmazható tippet adjak neked, amivel simán megkeresed majd a következő havi anyag árát.

Fontos információ: A 6 hónap csak a javasolt tanulási sebesség. A teljes tanfolyam elérhető, egyben fizetés esetén azonnal hozzáférést kapsz a teljes anyaghoz!

1. hónap: Hogyan indulj el?

 • Hogyan szerezz azonnal bevételt?

  Én is így csináltam majdnem 200 ezer Forintot induláskor anélkül, hogy egyáltalán honlapom lett volna.

 • Az online vállalkozás 3 fajtája, és melyikben mennyi pénz van ma Magyarországon?

  Jó/rossz hír: el kell döntened, hogy melyiket választod, de ha ezt már az elején megteszed, akkor elkerülheted azt a csapdát, hogy fillérekért robotolsz, kifizetetlen megrendelésekkel küzdesz.

 • A vállalkozás első aranyszabálya

  Ez a legelső dolog, amit vállalkozóként meg kell értened, ha ez nincs, akkor esélyed sincs a piacon.

 • Piackutatás (szinte) ingyen

  Ha ezt nem csinálod, akkor bele se kezdj! (Azért „szinte” ingyen, mert mutatok ingyenes eszközöket is, de ha van erre pár ezer forintod, akkor sokkal profibb eredményeket fogsz kapni).

 • 7 konkrét piackutatási eszköz

  Nem csak az eszközt mutatom meg, hanem hogy pontosan hogyan csináld, hogy azt az információt kapd meg, ami valóban segíteni fog majd sok vevőt szerezni (és persze azt is elmagyarázom, hogy miért van ez így).

 • Mi az a 3 pont, ahol a legtöbben már az indulásnál elrontják?

  Ha nem jól csinálod, akkor ezért nem fogod tudni soha igazán beindítani az online vállalkozásodat…

 • Pontosan mit árulj, hogyan nevezd el, hogyan pozicionáld az árudat/szolgáltatásodat és hogyan árazd be induláskor?
 • Miért muszáj személyes márkát építened online, és hogyan kezdd ezt el?
 • Itt az ideje, hogy saját honlapod legyen
 • Megmutatom, hogyan tudod nagyon gyorsan, programozási tudás nélkül elkészíteni a honlapod egy ingyenes és profi eszköz segítségével.

 • Miért kell azonnal elkezdened pénzt keresned, és hogyan csináld?

  Ne vicceljünk egymással – sokan elvannak azzal, hogy 2-3 évig építgetik az online üzletet bevétel nélkül, de ez valójában nem vezet sehová!

 • Akkor is hasznosak lesznek ezek a lépések, ha már van online üzleted (pl. honlap, Facebook oldal stb.), de nem megy úgy, ahogy szeretnéd.

2-3. hónap: Hitelesség felépítése

 • Ez az, amit manapság divat személyes márkának is hívni

  Én nem a rizsát fogom itt hinteni, hanem olyan lépéseket mutatok meg neked, amiket akkor is sikerrel tudsz megcsinálni, ha még csak egy fényképet sem szeretnél kitenni magadról az internetre!

 • Blog indítása, blogolás

  Miért kell ez igazából, miért ez az aranybánya manapság (még mindig!) és sokáig az interneten, és hogyan kezdd el?

 • Az egyetlen és legfontosabb eszköz, amivel a hitelességedet eljuttathatod másokhoz

  Kevés az, hogy hiteles vagy, ezt másokkal kell elfogadtatnod. De hogyan érd el őket? Itt a kulcs!

 • Trükkök az igazi hitelességhez

  Nem kell majomnak felöltözni, nem kell idióta videókban ugrálni. Nem erre van szükség az igazi hitelességhez. Néhány apró dologra viszont igen, amit azonnal meg tudsz csinálni. Ezeket mutatom meg neked.

 • Blogolás és keresőoptimalizálás

  Az egyik oka, amiért a blogod aranyat ér: a kereső ingyen fog neked látogatókat – érdeklődőket – vevőket hozni! Megmutatom, hogyan csináld.

 • Hogyan használd ki a közösségi média erejét?

  Egy másik ingyenes eszköz, amit akkor is használni kell, ha utálsz Facebookozni. De itt rendbe tesszük, hogy mi a különbség a „Facebookozás” és aközött, hogy az internetből pénzt csinálj.

 • A legalapvetőbb indulási módszer

  Ezen áll vagy bukik, hogy el tudsz-e gyorsan startolni vagy évekig csak szenvedsz. Ráadásul mutatok egy olyan tippet is, ahol ezt pénz nélkül meg tudod csinálni!

4. hónap: Komoly piackutatás és termékfejlesztés

Eddig megalapoztuk a vállalkozásodat, itt kezdünk el igazán egyedivé válni!

 • Hogyan alkalmazd a legtutibb piackutatási eszközt?

  Ez már a haladó piackutatás. Erre a multik milliókat költenek, neked ingyen lesz! Ráadásul sokkal jobb eredményekkel, amit jó eséllyel azonnal bevételre tudsz fordítani.

 • Hogyan építsd ki a valódi termékkínálatodat?

  Ez egy olyan módszer, amit ha követsz, nem lesz kérdés, hogy mit árulj, hogyan nevezd el a termékedet vagy a szolgáltatásodat, de még arra is választ kapsz, hogy mit írj ki a honlapodra. És mindezt úgy, hogy a célpiacod imádni fogja!

 • Hogyan automatizáld részben az eladásaidat?

5. hónap: A veszélyek és nehézségek kezelése

Na ez egy kemény téma, és sokan igyekeznek nem foglalkozni vele. Sok tanácsadótól egyáltalán nem hallasz erről, mert nem akarják megzavarni a „rózsaszín ködöt„, amit az online marketing témájában igyekeznek számodra mutatni.

Pedig valójában egy vállalkozás indítása során vannak és lesznek veszélyek! Sőt, ha idáig eljutottál, az egyik jele annak, hogy jól csináltad, ha nehézségekbe ütközöl!

A jó hírem: ezek a nehézségek kezelhetők. Ebben a hónapban átnézzük azokat a veszélyeket, amivel a legtöbb online vállalkozás szembetalálkozik előbb-utóbb.

 • Elégedetlen vásárlók (akár nagyszájúak!!!) kezelése

  Kétféle elégedetlen vásárló van: ha rosszul azonosítod be őket, az egyik fajta ki fog nyírni! Ha viszont jól, akkor a másik fajta lehet akár a legelhivatottabb nagyköveted online!

 • A legnagyobb hibák, amiket pénzügyi téren elkövethetsz

  Vannak olyan vállalkozói baklövések, amelyek miatt akár csődbe is mehetsz. Megtanulod, hogyan kerüld el ezeket.

 • Árazási problémák

  Hogyan árazz, hogy azt a piac is elfogadja, és te is megélj belőle. Sokan itt szembesülnek azzal, hogy az áraikból még a rezsit sem tudják valójában kifizetni!

 • Adózási nehézségek kezelése
 • Mi a helyzet az adózással valójában ma Magyarországon? Na erről tényleg nem fog neked szinte senki őszintén beszélni – én megteszem. Ráadásul megmutatom annak a veszélyét, hogy ha ezt nem jól kezeled, hogyan jutsz előbb-utóbb szinte biztosan csődbe. És az egyetlen működő megoldást, amit ha alkalmazol, ezután gyerekjáték lesz minden adót befizetni!

 • Mekkora árrés vagy bevétel szükséges valójában?
 • Nemcsak ki fogod tudni számolni, de ez segíteni fog az árazásban és abban is, hogy mindig nyereségesen tudj működni.

 • Hogyan kerüld el az ingyen tanácsadó szerepét?

  Ha eddig jól dolgoztál, a hitelességed egyik mellékterméke az lesz, hogy sokan kérnek tőled ingyen tanácsot. Hogyan kezeld ez, hogy az időd is megmaradjon, és ne kelljen elhajtanod senkit?

6. hónap: Online terjeszkedés

Itt már jó eséllyel egy működő, felfutó, bevételt hozó online vállalkozásod van. De még mindig az elején vagy. Ideje azon is dolgozni, hogy valóban tudj terjeszkedni – és ne csak azért dolgozz, hogy a rezsidet kifizesd!

 • Online hirdetések

  A rossz hír: ezek nélkül nem fogsz tudni jól működtetni egy vállalkozást. Jó hír: ez nem olyan bonyolult, mint ahogy hangzik, ráadásul igazából egy fillért sem kell beletenni.

 • További közösségi média tippek

  A közösségi médiát nagyon sok mindenre tudod alkalmazni, és kihagyhatatlan ma már, ha valóban nyereséges vállalkozást szeretnél. De másrészt meg joggal érezheted úgy, hogy elviszi minden idődet. Megmutatom neked, hogy mire figyelj, és hogyan kezeld a közösségi médiát a sikeres vállalkozáshoz!

 • A marketing tölcséred kialakítása

  Lehet, hogy hallottad már ezt a fogalmat, lehet hogy nem. Akár igen, akár nem, itt megérted mi ez, és hogyan alkalmazd. A lényeg, a marketing tölcsér képes számodra a piacodból vásárlókat csinálni. Ezt az eszközt muszáj alkalmaznod!

 • Munkák delegálása

  Ha nem adod ki előbb utóbb a feladatok egy részét, belerokkansz. Sokan viszont úgy gondolják, ha kiadják, abban mennek tönkre. Szinte minden kisvállalkozónak problémát jelent a munkák kiadása. Megmutatom neked, hogy hogyan csináld!

 • Az online bevétel 2+1 titka

  2+1 dolog van, amin igazából az online bevételed múlik. Ha ezeket nem alkalmazod, akkor szinte biztos, hogy előbb-utóbb tönkremegy a vállalkozásod. Ha viszont megérted, és sikeresen alkalmazod, akkor szinte elkerülhetetlen a nagyobb bevétel!

 • Hogyan maradj motivált?

  Egy idő után azt érezheted, hogy a kezdeti lelkesedés alábbhagy. Meg fogom mutatni neked, hogyan maradj motivált, és mit tegyél, hogy elkerüld azt, hogy akár egy pillanatra is meginogj.

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Jelentkezz most!

Mire képes a Online Vállalkozás Indítása tudásanyag?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan indulj el vállalkozóként.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a online vállalkozásindítást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a vállalkozásindítást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Miben különbözik a 2.0 változat a tanfolyam korábbi verziójától?

 • Az Online Vállalkozás Indítása online videótanfolyam legelőször 2015-ben jelent meg. Akkoriban 20 millió Ft-ot kerestem egy évben. Ma egy negyedévben efölött az összeg felett keresek. Éppen ezért, minden azóta megszerzett tudást, amire szükséged lehet az indulásnál, beleveszek ebbe az új képzésbe.
 • Szinte minden online felület felépítése megváltozott, ezeket a videókat újra felveszem.
 • Fontos, hogy az alapelvek nem változtak. Ma is így indulnék. Nagyon sokan, akik az eredeti képzést elvégezték, hihetetlenül sikeres vállalkozást építettek fel. Éppen ezért sok videó megmarad az eredeti képzésből, hiszen a módszerek működnek és jók.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Az elmúlt 2 évben több marketing tanácsadótól vettem tananyagokat, és őszintén egyikkel sem tudtam bevétel növekedést elérni, csak a tiéddel az Online vállalkozási indítása tanfolyammal”

Teremy Alex

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„Hali,

Ugye én részt vettem az online vállalkozás indítása tanfolyamon és nagyon sokat segített, az árának a többszörösét tudtam visszakeresni…

T.A

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mit tartalmaz az ár?

 • Online Vállalkozás Indítása online videótanfolyam teljes hozzáférését.
 • Minden videó alatt kérdezési lehetőség.
 • A hozzáférésed nem jár le, nem vesszük el. Bármikor, bármeddig és bármennyiszer megnézheted a videókat.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Online Vállalkozás Indítása tudásanyag javasolt időtartama: 6 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a komplett videótanfolyam aranyárban mérhető, valóban megtanít egy működő online vállalkozást elindítani, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem!

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen. Még akkor is, ha egyelőre a fizetésedből vagy a félretett pénzedből szeretnél elindulni!

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Jelentkezz most!

 • Az Online Vállalkozás Indítása tudásanyag ára bruttó 162.000 Ft részletekben fizetve 6 x 27.000 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 135.000 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Részletfizetés esetén az egyes összegek beérkezése után folyamatosan tesszük elérhetővé az anyagot.

Amennyiben a részletfizetést választod, akkor is dönthetsz úgy, hogy egy hónapban két részletet fizetsz be, így hamarabb férsz hozzá a teljes anyaghoz.

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy 6 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Online Vállalkozás Indítása tudásanyag:

Amennyiben az Online Vállalkozás Indítása tudásanyagot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 162.000 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 27.000 Ft – Hogyan indulj el?
 2. hónap – bruttó 27.000 Ft – Hitelesség felépítése 1. rész
 3. hónap – bruttó 27.000 Ft – Hitelesség felépítése 2. rész
 4. hónap – bruttó 27.000 Ft – Komoly piackutatás és termékfejlesztés
 5. hónap – bruttó 27.000 Ft – A veszélyek és nehézségek kezelése
 6. hónap – bruttó 27.000 Ft – Online terjeszkedés

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az Online Vállalkozás Indítása tudásanyag ára VIP-tagjainknak bruttó 135.000 Ft részletekben fizetve 6 x 22.500 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 112.500 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid az Online Vállalkozás Indítása tudásanyaggal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális vállalkozási előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni online vállalkozásindítási szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a vállalkozásindításhoz szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De azt meg tudom neked mutatni, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy elkezdj online bevételt csinálni. De ehhez neked kell dolgoznod, neked kell a feladatokat elvégezned, és ami a legfontosabb: neked kell a felelősséget vállalnod a saját vállalkozásodért!

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Az egyik oka, hogy sokan nem érnek el sikert online éppen az, hogy nem csinálnak semmit! Megrendelnek egy-két tanfolyamot, aztán várják, hogy megtörténjen a csoda.

A csodát nem tudom elhozni neked – ha munka nélkül bevételre vágysz, akkor nem jó helyen vagy!

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Jelentkezz most!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó
Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

Jelentkezz most!

További információk

Képzés típusa

Online Vállalkozás Indítása tudásanyag, Online Vállalkozás Indítása tudásanyag VIP-tagjainknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag” értékelése elsőként

Online Vállalkozás Indítása Tudásanyag

112 500 Ft-tól