Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó

Online WordPress Tanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Online végezhető felnőttképzés keretében hivatalos tanúsítvánnyal!

Tanulj meg te is profi saját honlapot készíteni a WordPress használatával – lépésről lépésre, akár a nulláról!

WordPress 2018

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • szeretnél végre egy profi saját honlapot, százezres vagy milliós költségek nélkül
 • … hallottál már a WordPressről, de azt sem tudod, hogy állj neki
 • … szeretnéd lépésről lépésre, akár a nulláról megtanulni a WordPress kezelését
 • … nem tudod, hogyan válassz sablont
 • … fogalmad sincs, hogyan szabd testre a sablonodat
 • nem érted a WordPress beállításokat, kategóriákat, címkéket, oldalakat, bejegyzéseket…
 • … szeretnél több szolgáltatást nyújtani, több terméket eladni, ehelyett egy honlap bütykölgetésével töltöd az idődet, sokszor haszontalanul
 • Szeretnél azonnal belevágni a WordPress képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem az Online WordPress Videótanfolyamot, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress-szel kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a nagysikerű Online WordPress Tanfolyamom 2021-ben frissített kiadása.

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress telepítését, beállítását, és használatát. Az egészen kezdőtől a haladó szintig, amikor már arra koncentrálunk, hogy hogyan tudsz több vevőt és több bevételt szerezni a WordPress honlapoddal. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb (lásd az EXTRÁ-kat).

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Online WordPress tanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző WordPress feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Online WordPress tanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Online WordPress tanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt az Online WordPress tanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz az Online WordPress Tanfolyam?

Az Online WordPress Tanfolyam két részből áll. Az első rész külön is megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben megtanulod, hogyan kell nekiállni, elindítani és felépíteni egy WordPress honlapot, akár a nulláról. Már itt működő, profi saját honlapot fogsz tudni készíteni!
 2. A második részben haladó anyagokat kapsz (lásd lejjebb a részleteket). Ezen kívül rengeteg, azonnal alkalmazható online marketing tippet, és letölthető anyagokat.

A WordPress képzést 2021-ben frissítettük

A most rendelhető Online WordPress Tanfolyam már a frissített WordPress bemutatásával készült. Tartalmazza többek között a Gutenberg bővítmény használatát (vagy akár profi kikapcsolását), a legfrissebb ajánlott sablonokat és bővítményeket.

A tanfolyam egy részét újra vettük, már a mai tudásommal. Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben 50%-os kedvezményt biztosítunk, lásd lejjebb az áraknál.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni az Online WordPress Tanfolyam első részében

 • Hogyan telepíts és indíts el egy WordPress honlapot
  Ez akkor is tud segíteni, ha van már WordPress honlapod, de elakadtál.
 • Hogyan válassz sablont
  Mik azok a szempontok, amikre a WordPress sablonok kiválasztásakor igazán figyelned kell. A célunk az, hogy több látogatót és több vevőt szerezzünk neked. Sőt, még konkrét sablonokat is fogok neked ajánlani, amikkel öröm dolgozni.
 • Meg fogod tanulni, hogy miért előrébbvaló mindennél a honlapod tartalma, és hogy hogyan hozz létre tartalmat a WordPressben. Ez rendkívül fontos, ugyanis ha ezt a pontot kihagyod, akkor igazából annak sincs értelme, hogy honlapod legyen!
  KÖZKÍVÁNATRA: reszponzív videó tartalom létrehozása és publikálása WordPressben, akár jelszóval védve!
 • A WordPress felépítése, a különböző elemek használata
  Ilyen például a menü, az oldalsáv vagy a lábléc elemek. De meg fogod érteni azt is, hogy mi a különbség a bejegyzések és az oldalak között, és melyiket mire használd.
 • A 14 leghasznosabb WordPress bővítmény
  Tesztelt, biztonságos és hasznos bővítmények, hogy teljesen kihasználd a WordPressben rejlő lehetőségeket. Ízelítő, hogy miket fogunk venni a telepítéstől a beállításig: GDPR kompatibilitás, SEO bővítmény, tartalom profi szervezése és szerkesztése, közösségi média megosztások, átirányítások, bejegyzések duplikálása, Analytics kód profi beillesztése, Google címkekezelő használata, profi űrlap létrehozása előzetes tudás nélkül…
 • Oldal vagy bekezdés – mi a különbség?
  A legtöbben itt akadnak el a WordPress-szel, de te végre pontosan érteni fogod, hogyan szervezd a tartalmadat!
 • Kategóriák és címkék
  A másik kihívás a WordPressben a kategóriák és címkék használatának megértése. Most végre ezt is tisztázzuk!
 • WordPress honlap biztonsága
  Biztos hallottál már WordPress oldalak feltöréséről, talán tapasztaltad is a saját károdon. Én most nagyon egyszerű, azonnal megvalósítható tippeket adok neked, amelyekkel minimálisra tudod csökkenteni a WordPress honlapod feltörésének kockázatát.
 • Hogyan frissítsd profin a WordPress honlapod …és mit tegyél, ha esetleg minden elővigyázatosság ellenére mégis elszállna a honlapod.
 • Hogyan magyarítsd bármelyik sablont vagy bővítményt
 • Hogyan cserélj le egy WordPress sablont
 • Kategóriák és címkék használata
  Végre érthetően elmagyarázza valaki, hogy hogyan használd profin a WordPress kategóriákat és címkéket!
 • Gutenberg szerkesztő profi használata
  Lehet szeretni vagy nem szeretni, a Gutenberg szerkesztő vagy blokk-szintű szerkesztő most már 100%-osan a WordPress része. 2021 augusztusától már az oldalsávokat és lábléceket is így tudod szerkeszteni, ezért nagyon fontos, hogy megértsd és megtanuld a használatát! Részletesen, többféle blokk-típust mutatok be neked minden tippel és trükkel, hogy profi tartalmat tudj készíteni a WordPress honlapodban!

Mit fogsz megtanulni az Online WordPress Tanfolyam második részében

Ezekben a videókban egyrészt haladóbb WordPress beállításokat mutatok be – bizonyos esetekben akár a fájlokba is bele kell nyúlni. De ami még fontosabb, végigvesszük azokat a technikai elemeket, amikre szükséged lehet, ha több vevőt és több bevételt szeretnél a WordPress honlapoddal.

 • WordPress honlap költöztetése más címre
  Ráadásul úgy, hogy a kereső (Google) is szeresse.
 • Hogyan szabd testre a sablonodat
  Haladó beállítások, ha hajlandó vagy egy kicsit belenyúlni a fájlokba is.
 • Hogyan tedd mobilbaráttá a honlapod
  Biztos te is hallottál róla, hogy a Google mostanában rászállt azokra a honlapokra, amelyeknek nincs mobilbarát verziója. Ha nálad is ez a helyzet, akkor itt a megoldás.
 • Bevételtermelés reklámfelülettel
  A leggyorsabb pénzbevétel minden honlapnál a felület eladása. Ebből nem lesz sok pénzed, de azonnal tud hozni valamennyit.
 • Szolgáltatás értékesítése
  Milyen technikai eszközökre, beállításokra, bővítményekre van szükséged, ha szolgáltatást akarsz hatékonyan értékesíteni WordPress honlap segítségével.
 • WordPress webáruház
  Nem mindenki tudja, de a WordPreesshez telepíthető egy teljesen ingyenes, és nagyon profi webáruház motor. Ráadásul az én tapasztalatom szerint minden magyar dobozos megoldásnál jobban keresőoptimalizálható.
 • Digitálisan letölthető anyagok értékesítése
  Hogyan tudsz WordPress oldallal például egy pdf ebookot, vagy hangfájlt pénzért, biztonságosan értékesíteni.
 • Csak regisztrált tagoknak elérhető tartalom
  Amikor azért kérhetsz pénzt, hogy valaki zárt tartalmadhoz férhet hozzá. Megmutatom neked a teljes megoldást, amit mi alkalmazunk például az online tanfolyamaink hallgatóinál. Vagyis látni fogod, mi van a háttérben amögött, ahogy te a videókat egy zárt rendszerben nézed, és akár te magad is meg fogod tudni ezt csinálni.
 • Gutenberg szerkesztő profi kikapcsolása
  Ha téged is idegesít a Gutenberg szerkesztő, akkor megmutatom neked, hogyan tudod profin és biztonságosan kikapcsolni, és a régi szerkesztőfelületet használni!
 • Belső, kattintható tartalomjegyzék létrehozása
  Ez egy nagyon jó „trükk”, ami a hosszabb cikkeken jobban ott tartja az olvasót, és ezért egy pozitív jel a keresőnek.

Extra!

Ismersz, és tudod azt is, mindenem, hogy hatékony segítséget és valódi eredményeket adjak a vállalkozóknak, így neked is.

Ajándékba adok neked a második részhez 4 olyan azonnal használható extra elemet, amit csak le kell töltened és be tudsz rakni a WordPress oldaladba, és mind a jobb eladásban segít neked.

 • Az első ajándék egy feliratkoztató oldal sablon. Nem fogod végre azért elveszíteni a feliratkozóidat, mert elkattintgatnak a menüben vagy az oldalsávban. Sőt, még azt is megmutatom, hogy mi a csuda haszna van ennek a centiméter szalagba tekert banánnak, és hogyan tudod még ezzel is növelni a feliratkozók arányát.

Behúzó oldal minta centiméterbe tekert banánnal

 • Kapsz még két banner kódot is ajándékba. Ezekkel akár fizetett hirdetést, akár saját reklámot tudsz kitenni. Az egyikkel oda szúrod be a tartalomba a reklámot, ahová szeretnéd, a másikkal pedig azt tudod megoldani, hogy mondjuk mindig a negyedik vagy tizedik bekezdés után jelenjen meg egy saját vagy fizetett bannered, anélkül, hogy a tartalomba bele kellene nyúlnod.
 • De talán mind közül a legértékesebb ajándék az értékesítési oldal sablon. Mit gondolsz, hány vásárlót veszítesz el csak azért, mert érdekli ugyan az ajánlat, de még elkattintgat a menüpontok között, amit a sablonok többségénél sajnos nem tudsz levenni. Utána pedig talán már soha nem talál vissza az ajánlatodhoz. Ennek most vége. Ha nem tudsz vagy nem akarsz belenyúlni a sablonod kódjába, akkor ezt a reszponzív, mobilbarát értékesítési oldalt bármikor, bármilyen WordPress sablonban azonnal alkalmazni tudod.

Sales sablon minta

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt.
Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

 

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Az Online WordPress tanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Az Online WordPress tanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, sem 300.000 Ft-ot, de most még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az Online WordPress tanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Amennyiben az Online WordPress tanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Online WordPress tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Online WordPress tanfolyam 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

VÁRJ! VIP KLUB tagságot szerezhetsz!

Amennyiben megvan neked a WordPress SEO tanfolyamunk mindkettő része, és most a WordPress tanfolyam mindkettő részére jelentkezel, akkor VIP Tagságot adunk.

Ez nem minden!
Megvan neked a Online WordPress Tanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan az Online WordPress Tanfolyam valamelyik korábbi változata, akkor a fenti árakból még további 50% kedvezményt kapsz!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid az Online WordPress tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Online WordPress tanfolyam, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni WordPress honlapkészítőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a WordPress kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Ha segítségre van szükséged a képzésekkel kapcsolatban, keress minket e-mailben az info@honlaprafel.hu címen vagy pedig telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

 • Amennyiben több képzésre jelentkezel egyszerre, akkor figyelj arra, hogy a jelentkezem gomb megnyomása után kattints a tovább vásárolok gombra, és válaszd ki a további képzéseket is ugyanúgy, mint az elsőnél.
 • Ezután ellenőrizd a kosarad tartalmát és utána lépj tovább a pénztárhoz!
 • A megrendelés elküldésével tudod véglegesíteni a vásárlásodat.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

WordPress 1., WordPress 1. VIP, WordPress 1-2., WordPress 1-2 VIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Online WordPress tanfolyam” értékelése elsőként

Online WordPress tanfolyam

40 900 Ft-tól