Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan keress pénzt Google AdSense-szel?

↓ Érdekel a válasz? Olvass tovább!

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetne pénzt keresni abból, hogy blogot írsz, honlapokat üzemeltetsz?

Szeretnél passzív jövedelmet, amit akkor is megkapsz, ha éppen nem dolgozol vele?

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

  Google AdSense 2

 • honlapokat építesz, hogy hirdetési bevételed legyen belőle
 • blogot írsz
 • … szeretnél valamennyi passzív bevételt, ami akkor is jönne, ha te épp nem dolgoznál vele
 • … van honlapod, vannak látogatók is, de nem igazán tudod mit kezdhetnél vele, hogyan tudnál belőle pénzt csinálni.
 • …szívesen tennél ki hirdetéseket az oldaladra, de nincs kedved hirdetőket felkutatni
 • …keresel egy kiegészítő, második jövedelemforrást, ami akkor is hoz bevételt, ha éppen aznap nem dolgodol vele?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, író, blogger és vállalkozó.

2005-ben publikáltam az interneten egy blogon a barátaimnak Amerikából küldött leveleimet.

2011-ben indítottam útjára első gasztroblogomat (Rántott hús wokban), amely azóta az egyik leglátogatottabb függetelen gasztroblog lett magyarul. 2014-ben indítottam hozzá a második főzős blogot, Kemény Tojás néven.

A blogjaim ismertté tétele vitt arra, hogy megtanuljak keresőoptimalizálni. Mára talán a legismertebb keresőoptimalizálási oktató lettem Magyarországon. Eddig több, mint 2000 ember tanult nálunk.

Csak az elmúlt 28 napban több, mint 400 ezer látogató járt ezen a három blogomon, és ez nekem közel félmillió Forint (500 ezer Ft!), teljesen passzív jövedelmet hozott!

Létezik megoldás!

A jó hírem számodra, hogy létezik könnyen alkalmazható módszer arra, hogy hirdetési bevételekre tegyél szert és ezáltal rendszeres, passzív jövedelemhez juss.

Egy módszer, ami számodra is elérhető. Magyarországon, magyar nyelven.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

Monitor és kérdőjel

Így segítek neked

A “Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel” online tanfolyamon megtanítok neked mindent, amit tudnod kell az AdSense rendszeréről, hogy a leghatékonyabban használhasd ki ezt a passzív jövdelem forrást. Sőt még ennél is többet kapsz, hiszen a két részes tanfolyamból egy teljes részt annak szentelek, hogy hogyan építs fel egy olyan honlapot, amit sokan látogatnak.

Nem rizsázunk, nem beszélünk mellé. Ez tényleg a lényeg! Konkrét gyakorlati tippek, amiket te is azonnal tudsz alkalmazni!

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző AdSense feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tanulsz meg a 2 részes Google AdSense képzésen?

1. rész – AdSense

A képzés első részében teljes egészében megtanulod a Google AdSense használatát.

 • Google Adsense fiók létrehozása
 • Ki hozhat létre AdSense fiókot, milyen feltételeknek kell megfelelned, hogyan tudod ezeket a feltételeket könnyen teljesíteni, és pontosan mi a fiók létrehozásának menete.

  Ez nem egy érdekes vagy kreatív rész, viszont enélkül egyszerűen nem tudsz pénzt keresni a Google AdSense segítségével – sőt elárulom, valószínűleg máshogyan sem. Ezért ezeken a lépéseken minél egyszerűbben, minél hamarabb túl kell esni, ebben segítek.

 • Hogyan keresel pénzt az AdSense-ből?
 • Erre az egyszerű kérdésre nagyon sokan nem tudják a választ. És a jó hír: ha kacérkodtál már a hirdetési bevételekkel, de nem érted pontosan, hogyan lesz ebből pénz, többé ez a kérdés nem lesz ciki. A tőlem megszokott, pontosan érthető, az alapoktól induló magyarázattal fogom neked megmutatni az AdSense pénzkeresés pontos menetét, és hogy min múlik igazán, hogy mennyit keresel vele.

 • AdSense és passzív jövedelem
 • Sokan beszélnek a passzív jövedelemről, de nagyon kevesen értik. Sokan akik azt mondják/gondolják, hogy passzív jövedelmük van, még rájuk sem igaz ez, hiszen ha abbahagyják a munkát, akkor csökkenni fog vagy meg fog szűnni a bevételük. Ez pedig nem az a passzív jövedelem, amit szeretnél.

  Van viszont egy jó hírem. Az AdSense kifejezetten a 100%-os passzív jövedelem lehetőségét adja. Egyszer dolgozol, folyamatosan kapsz pénzt. De ahhoz, hogy ez valóság legyen a számodra, meg kell értened nem csak azt, hogy ez az egész hogyan és miért működik, de azt is, hogy minek kell megfelelni, hogy ebbe a kellemes állapotba kerülj.

 • Miért regisztrálj az AdSense-be akkor is, ha most eszed ágában sincs hirdetéseket kitenni az oldaladra
 • Ez egy érdekes kérdés, tudom. De ha most úgy gondolod, hogy egészen biztosan nem kellenek hirdetések az oldaladra (webáruházad van, saját szolgáltatást árulsz stb.), még akkor is érdemes regisztrálnod. Ebben a részben megérted, hogy miért, és garantálom, azonnal első dolgot lesz elindítani a regisztrációt. (Tipp: a regisztráció még nem jelenti azt, hogy hirdetést kellene kitenned a honlapodra, viszont elég komoly előnyöd lesz belőle … )

 • AdSense pénzkeresés beállítása
 • Hogyan kaphatsz pénzt az AdSense-től. Attól még, hogy fiókod van, nem feltétlenül fogsz pénzt kapni. Ehhez is meg kell csinálni néhány elkerülhetetlen beállítást. Ezeket fogom pontosan megmutatni.

 • AdSense hirdetések
 • Milyen típusú hirdetések vannak, melyiknek mi az előnye, a hátránya, hogyan hozd létre őket.

 • A hirdetések 100%-os kontrollja
 • Meghatározhatod, hogy a konkurenseid hirdetései ne jelenjenek meg a honlapodon. Vagy akár azt is, hogy olyan cégek vagy termékek ne hirdethessenek, akikkel nem értesz egyet.

  Többeket ez riaszt el az AdSense-től. Mi van, ha a konkurensem termékeit reklámozom? Mi van, ha biokozmetikumokról szól a honlapod, és azok a márkák hirdetnek rajta, akik ellen küzdesz. Stb. stb., képzeld magad hasonló helyzetbe. Az a helyzet, hogy kevesen ismerik, de többféle szempontból, nagyon pontosan meg tudod határozni, hogy kik és mit nem hirdethetnek a honlapodon. Sőt, akár ezt minden honlapodon különböző módon is beállíthatod. Ezt is meg fogod tanulni!

 • Hol és milyen hirdetések hozzák a legtöbb pénzt?
 • A bevételed nagy mértékben múlhat azon, hogy hol és milyen hirdetéseket helyezel el a honlapodon. Ezt te magadnak is tesztelned kell (lásd az extrák között), de megmutatom azokat a megoldásokat, amik az esetek 98%-ában a legtöbb bevételt hozzák.

 • Az AdSense két legfontosabb mérőszáma
 • Megmutatom neked, mi az a két mérőszám, ami a leglényegesebb az AdSense fiókodban, és hogyan tudsz azon dolgozni, hogy ezeket javítsd. Elárulom, ezek igencsak közvetlen kapcsolatban vannak azzal, hogy mennyi pénzt keresel!

 • A legnagyobb AdSense félreértések
 • Ha érezted már úgy, hogy ez mindenki másnak megy, csak neked nem, ha esetleg próbálkoztál már a hirdetésekkel, de nem igazán hozta meg, amit vártál, ebben a részben pontosan meg fogod érteni, hogy mi volt ennek az oka.

  És a legjobb az egészben: nem csak azt mutatom meg, miért nem megy akinek nem megy, hanem azt is, hogy mit kell pontosan csinálnod ahhoz, hogy menjen!

 • Az AdSense felülete
 • Pontosan mit látsz az AdSense felületén, melyik menüpont mit jelent, hogyan tudod testreszabni stb.

 • AdSense további optimalizációs lehetőségek
 • Megnézzük, hogyan tudod még optimalizálni az AdSense hirdetéseid teljesítményét, vagyis hogy hogyan tudsz még több pénzt keresni a honlapodból.

 • AdSense és adózás
 • Az egyik legtöbbet feltett kérdés. Az AdSense bevételt hoz, hogyan kell utána adózni. Én nem vagyok adószakember, de vállalkozóként és tapasztalatból elmondom neked, hogy mit és hogyan kezelj az adózással kapcsolatban.

  + 3 Extra!

 • Hogyan számolj el az AdSense programhoz csatlakozva legálisan olyan költségeket, amikről eddig nem is gondoltad volna, hogy elszámolhatók, és fizess kevesebb adót.
 • Legutóbb bevásároltam egy bioboltban mindenféle finomságból, és amikor szóltam, hogy számlát kérek róla, az eladó elkerekedett szemekkel rám nézett, és megkérdezte: Te ezt el tudod számolni? Hogy a fenébe csinálod? — Na éppen ezt mutatom meg neked többek között ezen a képzésen, teljesen legálisan.

 • Hirdetések tesztelése
 • Nem mindegy, hol és hogyan jelennek meg a hirdetéseid. Akár a sokszorosát megkeresheted (vagy a sokszorosát elveszítheted) annak az összegnek, amit alapból keresel, ha jó helyre teszed a hirdetéseidet.

  És ennek a legjobb módszere, ha leteszteled. Konkrétan, a te honlapodon hol és milyen hirdetések hozzák a legtöbb pénzt. Ezt mutatom meg, részletesen.

 • WordPress technikai segítség
 • Hogyan helyezd el a hirdetésed automatikusan közvetlenül a tartalomban. Egyrészt általában ott hozza a legtöbbet, másrészt erre a WordPress alapból nem ad lehetőséget – ezért a legtöbb WordPresses csak töredékét látja az AdSense-ből annak, amit kereshetne! A szükséges fájlokat, mindent megadok hozzá, neked csak használnod kell.

2. rész – Forgalomszerzés

A Google AdSense képzés második részében azt tanulod meg, hogy hogyan szerezz forgalmat az AdSense honlapodra. Hiába ugyanis az AdSense, hiába a hirdetések, ha nem látogatják elegen a honlapodat, nem fogsz eleget keresni.
De ezt meg is fordíthatjuk: bármennyit is keresel az AdSense segítségével, ha alkalmazod ezeket a forgalomnövelő eszközöket, akkor nagyon egyszerűen tudod növelni az AdSense bevételeidet is!

Ez a rész nagyrészt keresőotpimalizálási tudásanyagot tartalmaz. Magyarország talán legismertebb és legsikeresebb SEO oktatójaként olyan valóban működő, azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket adok neked, amivel ténylegesen eredményt érhetsz el a honlapodon.

 • Sikeres kulcsszókutatás AdSense honlapoknak
 • Nem titok, az AdSense honapok elsődleges látogatói forrása a kereső. Ez nem csak rengeteg látogatót képes hozni a honlapodra (ami a bevételhez kell), hanem ez az igazi alapja a passzív jövedelemnek.

  Ebben a részben megmutatom neked az AdSense honlapok keresőoptimalizálásának legfontosabb alapját: hogyan találj minél több kulcsszót, amivel rengeteg látogatót megcélozhatsz.

 • 3 extrém SEO trükk AdSense honlapoknak
 • Ezek a trükkök tényuleg trükkök, hiszen a lehető legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbbet hozzák. Ráadásul ha AdSense honlapod van, akkor ezek azok a megoldások, amik nagy mértékben tudják nem csak a látogatottságot növelni, de még a honlapod megítélésére is pozitív hatással lesznek a Google-ben.

 • Mi az az 5 lépés, ami elengedhetetlenül szükséges a sikeres SEO tartalomhoz?
 • Sokan próbálkoznak jó eredményt elérni a keresőben. Sokan rengeteg energiát, pénzt beletesznek, viszonylag kevés sikerrel.

  Ha AdSense segítségével szeretnél pénzt keresni, megvan a pontos tartalom típus, amire szükség van. Itt nincs mellébeszélés, vagy ezt adod, vagy nem leszel sikeres. Azt pedig megtanítom neked, hogy mi az az 5 lépés, amivel ezt a tartalomtípust bármilyen témában, bármikor elő tudod állítani.

 • Keresőoptimalizált szövegírás tippek
 • Nem a rizsa, hanem ami tényleg működik. Meg fogsz lepődni, amikor azt mondom, hogy akár 0% kulcsszósűrűséggel is a Google 1. helyére kerülhetsz! Olyan konkrét tippeket, trükköket kapsz itt, amikkel én is több ezer kulcsszóra tudtam már eddig is a saját honlapjaimat a Google első oldalra felhozni.

 • Egy kemény SEO trükk AdSense honlapoknak
 • Ez a trükk sok esetben a honlapod AdSense bevételének 50%-át is hozhatja, ha megérted és alkalmazod.

 • AdSense bevétel sokszorozása a legelvetemültebb SEO megoldással
 • Igen, itt szó szerint ezt fogod kapni. Olyan konkrét megoldást mutatok, amiről a legtöbben azt hiszik, hogy nemhogy nem működik, de káros.

  De én élő példákon megmutatom neked, hogyan tudsz a keresőoptimalizálás hullámára felülni, és minimális befektetéssel (munkával, pénzzel) a többszörösét megkeresni annak az AdSense bevételnek, amire elsőre gondolnál.

Hivatalos tanúsítványt adó
Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a passzív jövedelem?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan a Google AdSense hogyan működik.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel tanfolyamot arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a passzív jövedelemszerzést annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Szia Balázs!
…Szeretnék veled megosztani pár elképesztő infót. Már egy ideje érlelődik, hogy írok neked, de csak most van időm megírni mindezt…

Idén megvettük a párommal az első nagy családi házunkat, természetesen némi hitelt is fel kellett még vennünk hozzá. Hihetetlen élmény, hogy konkrétan a ház teljes költségét az Adsense passzív bevételünk fedezi. A rezsit, a hitelt, az otthonosítást, mindent. Természetesen nem erre alapoztuk a vásárlást mint döntést, az adsense nélkül is simán jók lettünk volna, de én nagyon szeretem ebből az aspektusból nézni. A mai napig (úgy hogy szerintem már kellőképpen mögé látok) még mindig elképeszt és teljes egészében meseszerűnek tűnik, hogy ilyen komoly passzív bevételt tudtam felépíteni a segítségeddel.
Ezért életem végéig hálás leszek neked 🙂

Elkezdtem hálózattá szervezni a honlapjaimat és más lelkes barátaimat is hozzád küldöm, hogy vegyék meg az anyagaidat, illetve én is tanítom őket, hogy együtt egy még nagyobb hálózattá nőjön, hogy együtt legyünk erősebbek és keressünk többet.

Nagyon durva szemlélet és életstílus-változáson mentem keresztül az elmúlt években, brutális vízióim születtek, amelyek nagy részét már meg is valósítottam. A seo és a marketing + a józan paraszti ész úgy tűnik a legyőzhetetlen kombó. És őszintén.. boldog vagyok, mert úgy érzem pont ott vagyok ahol lennem kell, emellett pontosan látom az utat, hogy merre tovább.

Bocs a hosszúság miatt, de szerintem mindig örülsz a pozitív visszacsatolásnak 🙂…”

M.

“Szia Balázs!
Szeretném veled megosztani egy nagyon pozitív tapasztalatomat a Google Adsense online képzéseddel kapcsolatban.
Április elején vettem meg a képzést. A képzésben tanult beállításokkal még áprilisban 35% bevétel növekedést értem el, májusban 137%-ot, most június van és az első héten már elértem a a május 57%-át. Brutális!
[…]
Még egyszer hálásan köszi, hogy megcsináltad ezt a képzést, mert az adsense rendszert már vagy egy éve regisztráltam és futott is a honlapjaimon, de őszintén szólva ekkora növekedésre nem számítottam. Emiatt most kegyetlenül ráálltam a konzekvens, keresőoptimalizált tartalomgyártásra
Ezer köszönet!!![…]

Nagyon jó befektetés lesz idővel ;)Egy kis aktualizálás: a mai napon(Június 19) elértem a májusi bevétel 103%-át!”

Rúgási Márkó

“Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt.(…)nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben. Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

“Átfogó képet kaptam a keresőoptimalizált blogolásról, több olyan információval, amelyekkel máshol még nem találkoztam, pedig évek óta írok blogot. Köszönöm!”

 

Sármási Zoltán
www.sarmasi-zoli.hu/idokalauz

“Gratulálok Balázs! Alaposan körbejártad a témát, nagyon fellelkesültem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok, és óriási lendületet, mennyire jobban is csinálhatom. Köszönöm!”

Hubadúr ceremóniamester és trubadúr – Street Gábor Huba
daloseskuvo.hu; ajandekdal.hu

“Nagyon jól strukturált, step by step végig visz a teljes folyamaton…”

Orosz Éva

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

FIGYELEM!

Az általam bemutatott bevételek magyar bevételek, Magyarországon elérhető módszerekkel, magyar célpiacnak – tehát semmilyen amerikai vagy egyéb trükk nincs benne.

De az általam elért eredmények semmilyen módon nem jelentenek garanciát arra, hogy te mennyit tudsz keresni az AdSense program segítségével.

Az eredmények azon múlnak, hogy mennyire érted meg és mennyire alkalmazod amit itt tanulsz, egyáltalán alkalmazod-e. Attól, hogy részt veszel egy képzésen, még nem lesz több látogatód, vagy bevételed. Ha alkalmazod az itt tanultakat, csak akkor várhatsz bármilyen eredményt! Ráadásul arra fel kell készülnöd, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenni – látszólag semmiért. Mint mindennek, egy bevételtermelő honlapnak is idő kell ahhoz ugyanis, hogy beérjen.

Kinek való ez a képzés?

Ha magadra ismersz, akkor ott a helyed a tanfolyamon. Nem fogod megbánni, hatalmas energiabombával, konkrét ötletekkel, tippekkel fogsz gazdagodni!

 • Szeretsz vagy szeretnél blogolni.
 • Honlapokat építesz passzív hidetési jövedelem céljából.
 • Keresel egy kiegészítő, második jövedelemforást.
 • Szeretnél online passzív jövedelmet, de hajlandó is vagy érte dolgozni.
 • Van honlapod, vannak látogatók is, de nem igazán tudod mit kezdhetnél vele, hogyan tudnál belőle pénzt csinálni.
 • Hajlandó vagy egy célodért akár éveken keresztül is dolgozni. El tudod fogadni, hogy nincs azonnal eredmény.
 • Szeretnéd, ha valaki megmutatná azt a módszert, amivel egy honlapból passzív jövedelmet tudsz csinálni online – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.

Kinek nem való ez az anyag?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor ne jelentkezz a képzésre, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Nem igazán tudod, mit akarsz csinálni, csak jól hangzik ez a passzív jövedelem dolog.
 • Soha semmire sincs időd.
 • Reménytelenül és azonnal van szükséged pénzre.

Mikor indul a képzés?

A képzés 2023. január 20-án indul. Ekkor kapják meg a hozzáférést az első videókhoz a már beiratkozott résztvevők. Persze a saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot ettől kezdve később is el lehet kezdeni.

Ha a képzést befizeted, akkor a teljes képzés anyagához egyből hozzáférést kapsz.

 • Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1-2 rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1. rész befejezésének tervezett időpontja: 2023. február 20.

A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1-2. rész befejezésének tervezett időpontja: 2023. március 20.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Amit ezen az online tanfolyamon kapsz, azt ha alkalmazod, éveken keresztül tud neked látogatottságot és stabil passzív jövedelmet hozni!

Ez egy gyakorlatorientált képzés, konkrét tippekkel, példákkal. Nem beszélünk mellé!

Ez a tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte gond nélkül akár több százezer forintot is.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 100.000 Ft-ot sem.

Hivatalos tanúsítványt adó
Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

 • A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1. rész ára bruttó 44.900 Ft
 • A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1-2. rész ára bruttó 94.800 Ft részletekben fizetve 2 x 47.400 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 89.800 Ft

A befizetési határidő minden esetben a tanfolyam kezdőnapja. Az összegnek (részletfizetés esetén az első részletnek, teljes befizetés esetén a teljes összegnek) tehát a tanfolyam kezdetéig be kell érkeznie a számlánkra, ekkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet az adott képzésre.

A tanfolyam első és második része egymásra épül, ezért nincs lehetőség csak a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, vagy az első és második részt egyben.

A részletfizetés ütemezése

Részletfizetés esetén az egyes összegek beérkezése után folyamatosan tesszük elérhetővé az anyagot.

Amennyiben a részletfizetést választod, akkor is dönthetsz úgy, hogy egy hónapban két részletet fizetsz be, így hamarabb férsz hozzá a teljes anyaghoz.

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1-2. rész árát 2 részletben fizetheted be. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online ideótanfolyam 1-2. rész:

Amennyiben a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 94.800 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 47.400 Ft – Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel 1. rész
 2. hónap – bruttó 47.400 Ft – Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 37.400 Ft
 • A Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 79.800 Ft részletekben fizetve 2 x 39.900 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 74.800 Ft

Van-e plusz költség

A teljes tanfolyamot úgy építettem fel, hogy nem lesz szükséged további fizetős eszközök, előfizetések stb. megvásárlására!

Minden eszköz, amit a tanfolyamon mutatok, ingyenesen elérhető!

Természetesen egy tárhelyre és legalább egy domainre szükséged lesz a honlapodhoz. Ez évente pár ezer forintos költség, és adok rá konkrét javaslatokat a tanfolyamon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a Google AdSense területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni AdSense szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a passzív jövedelemszerzés kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hivatalos tanúsítványt adó
Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a “Jelentkezem” gombra!
 • A jelentkezési határidő: 2023. január 20. dél
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez. Ahol a képzés indulásának időpontjától megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ettől az időponttól bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Google AdSense 1. rész, Google AdSense 1-2. rész, Google AdSense 1. rész – VIP tagoknak, Google AdSense 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam” értékelése elsőként

Passzív jövedelem Google AdSense hirdetésekkel online videótanfolyam

37 400 Ft89 800 Ft