Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Pinterest 3.0
online videótanfolyam

✌️ Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. október 5. (csütörtök) éjfélig!

A Pinterest a Te virtuális parafatáblád, amire kitűzheted a kedvenc képeidet. A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Pinterestet, így fogalma sincs, hogyan lehet ezt üzletileg kihasználni, hogyan szerezhetne több látogatót az oldalára a segítségével.

2022-es kiadás!

Pinterest online videótanfolyam 2

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Nem hallottál még a Pinterestről, és nem használod semmire?
 • Láttál már néhány Pinterest fotót, de nem tudod hogyan lehetne ez a hasznodra, ha Te is kitennél pineket (képeket)?
 • Nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségimédia-felülettel babrálva?
 • Tudod, hogy egyre népszerűbb a Pinterest, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Pinterest képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Miért a Pinterest?

A Pinterest egy vállalkozóként céltudatosan használható közösségimédia-platform.
Egy olyan képmegosztó felület, amely a érdeklődési kör alapján ajánl képeket a látogatóknak.
Sokkal könnyebben juthatsz el a célközönségedhez mint gondolnád.
Itt nem az a cél, hogy minél több követőd legyen!

Hivatalos tanúsítványt adó
Pinterest 3.0 online videótanfolyam

✌️ Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. október 5. (csütörtök) éjfélig!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2022-ben szükségük van ahhoz hogy több látogatót és így több vevőt szerezzenek a Pinterest segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Pinterest 3.0 online videó tanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségimédia-felületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a vevőszerző “pinnelésről”.

Ez a képzés a Pinterest 3.0-ás verziója, amely a korábbiakhoz képes kiegészül újdonságokkal, új dolgokkal.
Megismered a pinek fajtáit, hányféle módon tudsz megjelenni a Pinteresten, milyen statisztikákat érhetsz most el, mennyivel többet tud most a Pinterest mint korábban.

Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Pinterest 3.0 online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Pinterest feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Pinterest 3.0 online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Pinterest 3.0 online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Pinterest 3.0 online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Pinterest online videótanfolyam 3

Mit fogsz megtanulni a Pinterest 3.0 online videótanfolyamon?

 • Mi a Pinterest? – Miért olyan népszerű ez a közösségimédia-felület. Hol a helye közösségi médiában.
 • Miért szeretik a Pinterestet? – Kik és hogyan használják a Pinterestet? Még nem akkora, mint a Facebook vagy az Instagram, de aktívan használják és keresnek különböző kulcsszavakra, nem céltalanul görgetnek.
 • Hogyan használd direkt értékesítésre? – Elmondom neked, hogy melyek azok a képek, amelyek jó eséllyel, nagy eredményeket hoznak a Pinteresten. Az ilyen típusú képeket egyszerűen nem szabad kihagyni, ha eredményeket akarsz.
 • Pinek, táblák és videók – Hogyan csináld? Hogyan és milyen stratégiával hozzd létre ezeket?
 • Alapvető tudnivalók a képekről – Tippek, hogyan tudod a legtökéletesebbé varázsolni a képeidet, ami a Pintereseten is sikeres lesz.
 • Pinterest képek fajtái – A pinekről bővebben ebben a részben fogsz hasznos és inspiráló információkat hallani.
 • Bővített pinek – Hasznos neked és hasznos a felhasználóknak. A segítségével adatokat vesz át a honlapodról, ami fontos információ a látogatóknak, amivel az érdeklődést felkeltik. Jobban néz ki a pin, hasznosabb a felhasználóknak, kevesebb dolgod lesz vele.
 • Hogyan spórolj időt ha vállalkozóként a Pinteresten publikálsz? – Megmutatom, hogyan posztolj képeket, ha nincs elég időd arra, hogy ezen a közösségi médiafelületen is napi szinten jelen legyél.
 • Titkos favorit – Elmondom neked, hogy melyek azok a képek, amelyek jó eséllyel, nagy eredményeket hoznak a Pinteresten. Az ilyen típusú képeket egyszerűen nem szabad kihagyni, ha eredményeket akarsz.
 • A Pin létrehozása – Lépésről lépésre mutatjuk meg neked, hogyan hozz létre olyan pineket, amelyekkel a érdeklődők figyelmét fel tudod kelteni.
 • Mit tegyél, ha nincsenek képeid? – A Pinterest egy képmegosztó felület, jogosan merülhet fel benned a kérdés: mit tegyek, ha nekem nincsenek képeim? Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszereket fogok neked megmutatni, amiket bármilyen területen tudsz használni, hogy saját képeid legyenek, amiket szívesen osztanak meg a Pinteresten.
  Jó hír: hidd el, ezt akkor is szeretni fogod, ha semmi érzéked nincs a képekhez, és most el sem tudod képzelni, hogy mit tudnál te kirakni a Pinterestre a saját témádban. (Csak hogy értsd, mi elkezdtük az online marketing témájú Pinterest fiókunkat építeni, mit lehet ennél nehezebben képekkel illusztrálni?)
 • Sikeres pin (kép) tudnivalói – Belemegyünk a részletekbe, hogy a vállalkozásodat képeken keresztül is tudd népszerűsíteni.
 • Sikeres videópin tudnivalói – Már az első másodpercekben megragadja a figyelmet és ez neked csak előnyt jelent.
 • Tábla létrehozása – Hogyan és milyen stratégiával hozz létre olyan táblákat, amelyeket sokan keresnek a Pinteresten. Hogyan adj hozzá pineket, bővített pineket, hogy a képeiddel levedd az olvasókat a lábukról.
 • Üzleti tudnivalók – Algoritmus, SEO, Analitika – Ha jól be van állítva a Pinterest fiókod (amit ezen a tanfolyamon megtanulsz), akkor a Pinterest zseniális analitikákat ad, ráadásul magyarul. Ezeket fogod megtanulni, hogy melyik mit jelent, és hogyan tudod ezt felhasználni a nagyobb siker érdekében.
 • Milyen SEO szempontokra figyelj a tábla létrehozásánál? – A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan varázseszköz, amivel passzív látogatói forráshoz jutsz. Amivel egyszer kell dolgoznod, és hosszú időn át juttatja el hozzád az érdeklődőket.
 • Pinterest keresőoptimalizálás – Igen, a Pinteresten belül is lehetséges a keresőoptimalizálás. Sőt, ez az egyik alapja annak, hogy passzív módon tudj látogatókat szerezni. A jó hír: ez nagyon egyszerű. Egy olyan, azonnal alkalmazható módszert mutatok neked, amivel már aznap el tudsz kezdeni sikeres Pinterest-kampányt összerakni!
 • Pinterest és keresőoptimalizálás – Ez nem ugyanaz, mint az előző pont. Itt pedig azt fogod megtanulni, hogy egy sikeres Pinterest-fiók hogyan tud hozzájárulni ahhoz, hogy a Google-ben is jobban szerepeljen a honlapod!
 • Pinterest statisztika és analitika bővebben – Minden online vállalkozó számára nélkülözhetetlen dolog az analitika, statisztika figyelése. Számos olyan dologra hívja fel a figyelmedet, ami segíti a munkádat, megmutatja miben vagy jó, és a hibákra is felhívja a figyelmedet. A sikeres Pinterest tevékenységhez ez az egyik elengedhetetlen eszköz.
 • Pinterest vs. Google Analytics – A Pinterest saját analitikáján belül sokkal részletesebb információkra találsz, mint az Google Analyticsben. A kimenő linkek vizsgálatával kapcsolatban viszont a Google Analytics statisztikáit is fontos figyelni. Mindezt részletesen bemutatjuk a képzésen, nem lesz bonyolult, és még szeretni is fogod.
 • Miért használd a Pinterestet? – Hosszú távú és stabil marketingcsatorna, amivel az eredmények a keresőoptimalizáláshoz hasonlóak. Passzív látogatói forrás kialakítása a cél. Sok vállalkozó nem használja ki a lehetőséget, pedig az elérés nem lehanyagolható, és stabilan, évekig tudja neked az érdeklődőket szállítani. Elég egyszer dolgozni vele, mégis rendszeresen, napról napra küldi majd neked a látogatókat.
  Hogyan lehetséges ez, és mit kell hozzá pontosan tenned? erről fog szólnia képzés!

Hivatalos tanúsítványt adó
Pinterest 3.0 online videótanfolyam

✌️ Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. október 5. (csütörtök) éjfélig!

Mire képes a Pinterest?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj képeket egy fotómegosztón.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Pinterestet arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Pinterestet annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.
 • Néhány évvel ezelőtt hoztunk létre, kísérleti jelleggel egy Pinterest-fiókot. Néhány napot dolgoztunk vele – pontosan azt végeztük el, amit neked ezen a tanfolyamon megtanítok. Azóta alig foglalkoztunk vele, fél évig be sem léptünk.
  Az eredmények a vártnál sokkal jobban jöttek! Más közösségi médiafelületekkel (pl. Facebook) ellentétben a jól összerakott Pinterest-fiók akkor is hozza az erdeményeket és látogatókat, ha nem foglalkozol vele.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Egy különlegesség

Elárulom, ez egy különleges képzés. Itt a technikai részekhez profi segítséget kértem, azokat nem én fogom megmutatni, hanem Varga Éva, aki a Pinterest szakértője, és napi szinten használja. Éva többek között a profi SEO képzésem tanulója, miközben vállalkozásában napi szinten foglalkozik keresőoptimalizálással, online marketinggel, Google Ads hirdetésekkel és Pinteresttel.

Ezért úgy döntöttem, felkérem rá, hogy ezt a tudást most adja át neked.

Ez nem jelenti azt, hogy velem nem “találkozol” a tanfolyamon, hiszen fontos részét képezi az általam átadott tudásanyag is. Ezenkívül pedig minden videó alatt kérdezhetsz.

Varga Éva bemutatkozás

2015 óta foglalkozom online marketing kivitelezéssel, azon belül pedig a fő szakterületeim a keresőoptimalizálás (SEO) Google Ads hirdetések kezelése és a Pinterest.

Célom: olyan vállalkozóknak, cégeknek segíteni, akik már sikereket értek el, és szeretnék ezt az online térben is megvalósítani. Nekik segítek abban, hogy vevőket szerzek számukra a Google-ből. Legyen ez akár hirdetéssel (Google Ads), vagy organikusan (keresőoptimalizálással).

Varga Éva
SEO mester Varga Éva

A SEO tudásomat Balázsnál szereztem. Először csak a 4 napos SEO képzésen vettem részt, majd utána a SEO mesterképzést is elvégeztem, melyről hivatalos tanúsítványt is kaptam (T2021049229-1).

A Pinterestet már sok éve használom, a mindennapi munkám részét képezi, mivel ezzel jelentősen lecsökken a online marketingre fordított idő, hiszen erről a felületről passzív módon jönnek a látogatók. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mindent marketingtevékenységet elvégez helyetted a Pinterest, és nem kell többé semmit tenni érte, de a többi közösségi média mellett ez az a felület, ami a legkevesebb időfeketetéssel a legtöbb eredményt hozhatja. Remélem, ez így is marad. 😉

Mit mondanak mások Éva munkájáról?

„Profi hirdetéskezelő és keresőoptimalizálási szakember. Kisujjában van az Google Ads, a Facebook hirdetések világa, de a seo területén is megalapozza hosszútávon a bevételed. Komplett marketing ügynökségi feladatok ellátását képes megoldani és menedzselni. Még előfizetéses klub weboldalt is tud építeni és beállítani kártyás ismétlődő fizetéssel – szívből ajánlom 🙂 Köszi Évi az együttműködést!”

Demeter Miklós

„Évával nagyon hatékonyan át tudtuk beszélni az oldal főbb SEO stratégiáját, amit később önállóan is végre tudok majd hajtani. Évánál gakorlatilag időt tudunk vásárolni, több évnyi időt, amit nem kell nekünk SEO tanulásával töltenünk.”

Haláchy Nóra

„Évát régóta ismerem, rendkívül tapasztalt szakértőnek tartom. Munkájában precíz, folyamatokban gondolkodik, könnyen épít fel komplett rendszereket. Mindig tartja a megbeszélt határidőket, így maximálisan támaszkodhatok rá. Remek ötletei vannak, naprakész az újdonságok terén is. Olyan dolgokra hívja fel a figyelmemet, amik eszembe sem jutnának. Nekem rengeteget segített az online világ útvesztőiben való tájékozódásban, mindig minden kérdésemre készségesen válaszol. Örülök, hogy együtt dolgozhatok vele, csak ajánlani tudom!”

Éva Balogh

„Profi, gyors és hatékony ismertetést kaptam általános SEO és Pinterest témakörben. Rengeteg időt, pénzt, energiát spóroltam magamnak és a kollégáimnak az Éva által tartott workshop-on. Köszönjük még egyszer a profizmust és a rugalmasságot, valamint azt, hogy az általunk biztosított helyszínen rendezhettük meg az oktatást, nem kellett egy csomó embernek utazni. A Batz Manufaktúra teljes marketing csapata nevében: Rács Balázs”

Rács Balázs

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Pinterest 3.0 online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft
 • A képzés ára bruttó 24.950 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 20.450 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó
Pinterest 3.0 online videótanfolyam

✌️ Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. október 5. (csütörtök) éjfélig!

Pinterest online videótanfolyam 1

Vannak még kérdéseid a Pinterest 3.0 online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális Pinterest előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Pinterest szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Pinterest kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó
Pinterest 3.0 online videótanfolyam

✌️ Jelentkezz 50% kedvezménnyel
2023. október 5. (csütörtök) éjfélig!

További információk

Képzés típusa

Pinterest 3.0 tanfolyam, Pinterest 3.0 tanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pinterest 3.0 online videótanfolyam” értékelése elsőként
Akció!

Pinterest 3.0 online videótanfolyam

24 950 Ft -tól