Miért

a Pinterest?

A Pinterest sokkal több annál, mint hogy csak látványos fotók posztolgatásáról szóljon. Itt  valóban nem is az a cél, hogy minél több követőd legyen! Viszont sokkal könnyebben juthatsz el a célközönségedhez mint gondolnád. Más közösségi médiafelületekkel (pl. Facebook) ellentétben a jól összerakott Pinterest-fiók akkor is hozza a látogatókat, ha nem foglalkozol vele.

Elég egyszer dolgozni vele, mégis rendszeresen, napról napra küldi majd neked a látogatókat és növeli a vevőid számát na és persze a bevételedet.

Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Tudod, hogy egyre népszerűbb a Pinterest, de fogalmad sincs, hogyan és mire használhatnád?

Láttál már néhány Pinterest fotót, de nem tudod hogyan lehetne ez a hasznodra, ha Te is kitennél képeket?

Nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségimédia-felülettel babrálva?

Valójában nem ismered még a Pinterestet, csak annyit tudsz róla, hogy a párod nézegeti otthon vég nélkül?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások

képzéseinkről?

Pinterest képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2023-ban szükségük van ahhoz hogy több látogatót és így több vevőt szerezzenek a Pinterest segítségével.

Megismered a pinek fajtáit, hányféle módon tudsz megjelenni a Pinteresten, milyen statisztikákat érhetsz most el, mennyivel többet tud most a Pinterest mint korábban.

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A Pinterest képzés tematikája

Mi a Pinterest?

Miért olyan népszerű ez a közösségimédia-felület. Hol a helye közösségi médiában.

 

Miért szeretik a Pinterestet?

Kik és hogyan használják a Pinterestet? Még nem akkora, mint a Facebook vagy az Instagram, de aktívan használják és keresnek különböző kulcsszavakra, nem céltalanul görgetnek.

Hogyan használd direkt értékesítésre?

Elmondom neked, hogy melyek azok a képek, amelyek jó eséllyel, nagy eredményeket hoznak a Pinteresten. Az ilyen típusú képeket egyszerűen nem szabad kihagyni, ha eredményeket akarsz.

Pinek, táblák és videók

Hogyan csináld? Hogyan és milyen stratégiával hozzd létre ezeket?

TIPP: a tanfolyamon nem csak azt tanulod meg, hogyan csináld, hanem még azt is megérted, hogy ez MIÉRT működik.

Alapvető tudnivalók a képekről

Tippek, hogyan tudod a legtökéletesebbé varázsolni a képeidet, ami a Pintereseten is sikeres lesz.

Pinterest képek fajtái

A pinekről bővebben ebben a részben fogsz hasznos és inspiráló információkat hallani.

Bővített pinek

Hasznos neked és hasznos a felhasználóknak. A segítségével adatokat vesz át a honlapodról, ami fontos információ a látogatóknak, amivel az érdeklődést felkeltik. Jobban néz ki a pin, hasznosabb a felhasználóknak, kevesebb dolgod lesz vele.

Hogyan spórolj időt ha vállalkozóként a Pinteresten publikálsz?

Megmutatom, hogyan posztolj képeket, ha nincs elég időd arra, hogy ezen a közösségi médiafelületen is napi szinten jelen legyél.

Titkos favorit

Elmondom neked, hogy melyek azok a képek, amelyek jó eséllyel, nagy eredményeket hoznak a Pinteresten. Az ilyen típusú képeket egyszerűen nem szabad kihagyni, ha eredményeket akarsz.

A Pin létrehozása

Lépésről lépésre mutatjuk meg neked, hogyan hozz létre olyan pineket, amelyekkel a érdeklődők figyelmét fel tudod kelteni.

Mit tegyél, ha nincsenek képeid?

A Pinterest egy képmegosztó felület, jogosan merülhet fel benned a kérdés: mit tegyek, ha nekem nincsenek képeim? Meg fogsz lepődni, milyen zseniális és egyszerű módszereket fogok neked megmutatni, amiket bármilyen területen tudsz használni, hogy saját képeid legyenek, amiket szívesen osztanak meg a Pinteresten.

Jó hír: hidd el, ezt akkor is szeretni fogod, ha semmi érzéked nincs a képekhez, és most el sem tudod képzelni, hogy mit tudnál te kirakni a Pinterestre a saját témádban. Csak a mi példánkat említve, mi elkezdtük az online marketing témájú Pinterest fiókunkat építeni, mit lehet ennél nehezebben képekkel illusztrálni? 🙂

Tábla létrehozása

Hogyan és milyen stratégiával hozz létre olyan táblákat, amelyeket sokan keresnek a Pinteresten. Hogyan adj hozzá pineket, bővített pineket, hogy a képeiddel levedd az olvasókat a lábukról.

Pinterest keresőoptimalizálás

Milyen SEO szempontokra figyelj a tábla létrehozásánál? – A keresőoptimalizálás (SEO) egy olyan varázseszköz, amivel passzív látogatói forráshoz jutsz. Amivel egyszer kell dolgoznod, és hosszú időn át juttatja el hozzád az érdeklődőket.

Pinterest keresőoptimalizálás – Igen, a Pinteresten belül is lehetséges a keresőoptimalizálás. Sőt, ez az egyik alapja annak, hogy passzív módon tudj látogatókat szerezni. A jó hír: ez nagyon egyszerű. Egy olyan, azonnal alkalmazható módszert mutatok neked, amivel már aznap el tudsz kezdeni sikeres Pinterest-kampányt összerakni!

Pinterest és keresőoptimalizálás – Ez nem ugyanaz, mint az előző pont. Itt pedig azt fogod megtanulni, hogy egy sikeres Pinterest-fiók hogyan tud hozzájárulni ahhoz, hogy a Google-ben is jobban szerepeljen a honlapod!

Algoritmus, SEO, Analitika

Üzleti tudnivalók – Algoritmus, SEO, Analitika – Ha jól be van állítva a Pinterest fiókod (amit ezen a tanfolyamon megtanulsz), akkor a Pinterest zseniális analitikákat ad, ráadásul magyarul. Ezeket fogod megtanulni, hogy melyik mit jelent, és hogyan tudod ezt felhasználni a nagyobb siker érdekében.

Pinterest statisztika és analitika bővebben – Minden online vállalkozó számára nélkülözhetetlen dolog az analitika, statisztika figyelése. Számos olyan dologra hívja fel a figyelmedet, ami segíti a munkádat, megmutatja miben vagy jó, és a hibákra is felhívja a figyelmedet. A sikeres Pinterest tevékenységhez ez az egyik elengedhetetlen eszköz.

Pinterest vs. Google Analytics

A Pinterest saját analitikáján belül sokkal részletesebb információkra találsz, mint az Google Analyticsben. A kimenő linkek vizsgálatával kapcsolatban viszont a Google Analytics statisztikáit is fontos figyelni. Mindezt részletesen bemutatjuk a képzésen, nem lesz bonyolult, és még szeretni is fogod.

Pinterest képzés

Jelentkezz most!

Varga Éva, a Pinterest szakértője

A képzés egy részét Varga Éva, a Pinterest szakértője tartja. Ismered meg Évát egy pár szóban!

Éva vállalkozásában napi szinten foglalkozik a Pinterest-tel, valamint keresőoptimalizálással, online marketinggel, Google Ads hirdetésekkel. Ezen a képzésen megosztja velünk, hogyan használjuk a Pinterestet sikeresen a vállalkozásunkban és beavat a titkaiba.

„A Pinterestet már sok éve használom, a mindennapi munkám részét képezi, mivel ezzel jelentősen lecsökken a online marketingre fordított idő, hiszen erről a felületről passzív módon jönnek a látogatók. Persze ezzel nem azt mondom, hogy minden marketingtevékenységet elvégez helyetted a Pinterest, és nem kell többé semmit tenni érte, de a többi közösségi média mellett ez az a felület, ami a legkevesebb időbefektetéssel a legtöbb eredményt hozhatja. Remélem, ez így is marad.😉”

Mit mondanak mások

Varga Éva munkájáról?

Mit nyújtunk

a tanfolyamunkon?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

A képzés időtartama

Ez a képzés 45 videós anyagot tartalmaz.

Összesen 5 óra 37 perc hosszúságú.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

PINTEREST

59.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Pinterest képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Pinterest képzéssel kapcsolatban?

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzéshez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket majd a képzés végén a tanfolyami felületen találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk igényelni ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted. Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk ha elakadtál!

A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre