Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Saját webáruházat szeretnél indítani, de nem tudod pontosan, milyen lépéseket kell megtenned hozzá?

Nem tudod, melyik a legjobb webáruház rendszer 2023-ban, amit egyszerű kezelni, és valóban pénzt hoz neked?

Eleged van a rugalmatlan webáruház rendszerekből, bérlős megoldásokból?

Falakba ütközöl, amikor a bérlős webáruházadban vagy a fejlesztődnél változtatást szeretnél?

Nem tudod, hogyan lehetne olyan webshopod, ami valóban a te igényeidet szolgálja ki, úgy néz ki ahogy te szeretnéd?

Keresel olyan működő marketing megoldásokat, amikkel több vevőt szerezhetsz, és a webáruházad eladásait megnövelheted?

Ha csak az egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Ismerd meg Te is az ingyenes

WooCommerce webáruház rendszert!

WooCommerce webáruház rendszer megoldja ezeket a problémáidat.  És még ingyenes is, sőt a szintén ingyenes WordPress rendszerre épül! Ma ez az egyik legjobb, bárki számára elérhető webshop rendszer a piacon. Nagyon egyszerűen kezelhető, kifejezetten keresőbarát, valóban testre szabható, és lépést tart a kor igényeivel.

Megfelel a legújabb marketing, keresőoptimalizálási- és értékesítési követelményeknek, nem szükséges hozzá programozói tudás, és ráadásul te is egyszerűen rakhatsz vele össze saját webáruházat, nem csak egy bérleti jogot kapsz. Na, ez így már érdekel?

Ha igen, ezen a képzésen mindent megmutatunk neked, hogy a WooCommerce webáruház rendszerrel, hogyan legyen neked is saját webáruházad a bérelhető webáruházak korlátai és kényelmetlenségei nélkül!

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

Professzionális WooCommerce Webáruház

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam egy kifejezetten gyakorlatias és eredményorientált WooCommerce képzést, amire egy saját webáruház indításához szükséged van.

El tudsz indulni akár nulláról, és akár egyetlen nap alatt működő webáruházat tudsz összerakni, programozói tudás nélkül.

Azonnal alkalmazható, valóban működő, professzionális webáruházat leszel képes építeni és indítani még akkor is, ha most még egyáltalán nem értesz hozzá.

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A képzés négy része: 
az Alapok, az Extrák, a Haladó, és a SEO

Az első részben megtanulod az alapokat, azaz a nulláról felépíteni és elindítani egy saját webáruházat. Az azonnal használható, gyakorlati anyagoknak köszönhetően akkor is működő webáruházat fogsz tudni összerakni akár egy nap alatt, ha még soha nem csináltál ilyesmit.

A második részben olyan extra tippekkel és tudásanyaggal találkozol, amivel egy újabb szintre emelheted a saját webáruházadat.

A harmadik részben, ami már egy haladó képzés, olyan értékesítési és marketing eszközöket tanulsz meg használni a WooCommerce webáruházadhoz, amik bármilyen extrém-szuper webáruházzal felveszik a versenyt.

A WooCommerce SEO képzésen megtanulod azonnal alkalmazható, konkrét tippekkel, hogy hogyan keresőoptimalizáld a WooCommerce webáruházad eredményesen.

A képzés tematikája

Első rész

WooCommerce webáruház és WordPress telepítése

Ma már gyerekjáték az ingyenes WordPress és ingyenes WooCommerce rendszer telepítése, ezt fogod megtanulni ebben a részben.

A legszebb és legjobb webáruház sablon kiválasztása

A sablon a webáruházad ruhája. A kinézet és a könnyű felhasználhatóság is ezen múlik, így akár arra is befolyással lehet, hogy mennyi pénzt keresel. Megtanulod, hogy hogyan válassz bármikor megfelelő webáruház sablont, és mutatok neked konkrét sablonokat is, amik minden szempontnak megfelelnek.

WordPress oktatóanyagok

Nem csak webáruházat, de WordPress honlapot is megtanulsz kezelni! Gyakorlatilag a teljes WordPress kezelését megtanítom neked: blogbejegyzések, oldalak, menük, főoldal beállítása, leghasznosabb bővítmények stb.

Fontos: a Gutenberg szerkesztővel mutatok meg mindent!

WooCommerce alapbeállítások

Minden rendszernél nagyon fontos, hogy az elején jól állítsd be. Egy webáruháznál ezerféle lehetőség van, ezeket fogjuk végigvenni, hogy a számodra legideálisabb konfigurációt tudd beállítani.

Adatvédelem, ÁSZF, stb.

Vállalkozóként és WooCommerce webáruház szakértőként megmutatom neked, hogy mire kell figyelned, hogy a webáruházad jogilag is rendben legyen, és hogyan tudod mindezt beállítani/megoldani a saját WooCommerce webáruházadban.

Termékek létrehozása

Igen, már ebben a részben is képes leszel használni kompletten a saját webáruházadat!

Termék beállítások, lehetőségek

Alaposan megtanulod, hogy milyen lehetőségeid vannak, milyen beállítások léteznek a WooCommerce termékek kapcsán. Többé nem fog gondot okozni, hogy egy terméket a megfelelő módon tölts fel a webáruházadba!

Második rész

Termékvariációk

Hogyan kezeld profin azt a helyzetet, amikor ugyanaz a termék többféle kiadásban, pl. különböző színben, méretben stb., elérhető nálad.

Terméktulajdonságok felturbózva

Ha ütni akarsz a webáruházaddal, akkor különös figyelmet kell fordítanod a terméktulajdonságokra! Ha ezeket jól kezeled, az nagy előnyt jelenthet az eladásban és a keresőoptimalizálásban is.

Google Analytics összekapcsolás

Ha pontosan szeretnéd látni nem csak a látogatóidat, de az eladásaidat is a Google Analyticsben, és például szeretnéd megérteni, hogy honnan jönnek a legjobb vásárlóid, akkor erre szükséged van!

Google Ads és Facebook követőkód és összekapcsolás

Ha szeretnél a korábbi látogatóknak, kosárelhagyóknak hirdetni, akkor ezt meg kell oldanod!

Popup

Az egyik legjobb marketing eszköz webáruházak számára a popup. Fogd meg a lelépő látogatókat, szerezd meg az új vásárlókat, építs hírlevél listát, hogy rendszeresen tudj eladni ugyanannak a vásárlónak!

 

Beépített WooCommerce elemek

Ezek olyan lehetőségek, amikkel pár másodperc alatt például kiteheted bármelyik aloldaladra az akciós termékeidet, a legújabb termékeidet stb. A lehetőségek száma végtelen, és itt végre meg is tanulod, hogyan kezeld ezeket egyszerűen.

EU ÁFA beállítások

Ma már egy EU-ban üzemelő webáruház (így minden magyar webáruház) nem tehet különbséget az EU országokban lakók között. Tehát neked tudnod kell szállítanod és számláznod is bármelyik EU országba.

Megtanulod, hogyan tudsz az amúgy meglehetősen bonyolult ÁFA szabályoknak megfelelni ebben az esetben, és minden vásárló számára a helyileg aktuális ÁFA-t mutatni, vagy akár EU-s adószám esetén ÁFA nélkül értékesíteni, ha ez nálad lehetséges.

Speciális árazási és szállítási beállítások

Gyakorlatilag olyan árazási, fizetési és szállítási feltételeket állítasz be, amilyeneket csak szeretnél!

Termék import

Ha a termékeid adatait máshonnan kapod, pl. nagyker, importőr stb., akkor ezután néhány kattintással importálni is fogod tudni azokat.

Extra WordPress anyagok

Ebben a részben megtanulsz néhány extra dolgot, amik a webshopodban, de akár más WordPress honlapokon is segíthetnek.

harmadik rész

Csoportosított termék akciók

Hozz létre már meglévő termékeidből csomagokat, kezeld az árakat tetszésed szerint, hogy még több eladást csinálj.

Kuponok

Hogyan adj a vásárlóidnak, látogatóidnak kuponokat, amiket aztán beváltanak, és amivel így növelheted vagy ösztönözheted az eladásaidat.

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat
 • Mit jelent a kereskedelmi gyakorlat? – Dr. Kocsis Ildikó szakmailag elismert ügyvéd, Európa jogi szakjogász, érthető, gyakorlatorientált formában magyarázza el neked a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat kapcsán a legfontosabb tudnivalókat és buktatókat.
 • Mikor tisztességtelen a kereskedelmi gyakorlat – lehet, hogy te azt gondolod, hogy minden rendben van, marketing szempontból akár még kívánatos is, amit csinálsz, a jog viszont nem biztos, hogy elfogadja ezt!
 • Vannak bizonyos jogszabályok, amik azt tárgyalják, hogy mi számít tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak. És akár egy rosszul megfogalmazott hírlevél, egy túl rövidre hagyott akció is beleeshet ebbe. Tehát lehet, hogy te azt gondolod, hogy mindent rendben csinálsz, de ha a Fogyasztóvédelem vagy a Gazdasági Versenyhivatal megvizsgálja, akkor elmeszelhetnek.
  • Megtévesztő kereskedelmi gyakorlatok
  • A mulasztás
  • Agresszív kereskedelmi gyakorlat
 • A feketelista és következményei – Mi pontosan a nem csak “csúnyán hangzó”, de jogszabályban is megfogalmazott feketelista, ami azonnali elmarasztalást von maga után, és amit minden szinten kerülni kell? Milyen következménye lehet, ha a vállalkozásod tevékenysége mégis beleesik a feketelista valamelyik pontjába?
 • Álcázott szerkesztői tartalmak – Ezt mindenkinek ismernie kell, aki tartalmi honlapot vagy blogot üzemeltet, de annak is, aki a másik oldalon a termékéről vagy szolgáltatásáról bárhol (például egy másik honlapon akár csak linképítés jelleggel) cikket jelentet meg!
 • Hatalmas veszély: korlátozott elérhetőségű áru – Mire figyelj, ha nem a teljes árukészleted elérhető folyamatosan.
 • A “készlet erejéig” jelzés vajon mindent megold? – A kérdésből már sejtheted, hogy nem. Még egy tipp, hogy mire figyelj az akcióknál.
 • A csalogató reklám esete – Egy, akár szuper marketinges technika is jogi veszélybe sodorhatja a vállalkozásodat!
Automatikus számlázás

WooCommerce webáruház összekötése automatikus számlázási rendszerrel.

Bankkártyás fizetés

Hogyan fogadj el bankkártyás fizetést a WooCommerce webáruházadban.

Letölthető termékek kezelése

Ha letölthető termékeket, pl. e-Bookot szeretnél árusítani, azt is meg fogod tanulni hogyan kell profi módon. Sőt! Még arra is mutatok megoldást, hogy hogyan védheted meg a letölthető anyagodat a másolástól (magyarul lopástól).

Pontgyűjtés

Kiváló marketing eszköz! A vásárlók nagyon szeretik, ha vásárlásuk után pontokat gyűjthetnek, a beváltásuk számodra pedig visszatérő vásárlást, extra bevételt jelenthet.

Kívánságlista

Fogd meg azokat a látogatókat is, akiknek tetszik amit árulsz, de nem akarnak azonnal vásárolni!

Várólista

Így tudsz már előre eladni olyan termékeket, amik még nem is kaphatók a webshopodban.

Egyedi termékkiegészítők

Ha például feliratozást, díszcsomagolást, gravírozást stb. vállalsz, akkor a megrendelést így automatizálhatod nagyon egyszerűen.

Kosárelhagyási megoldások

Minden webáruház tulajdonos egyik legnagyobb problémája a kosarukat otthagyók (kosárelhagyás). Erre mutatok neked profi, modern és valóban működő eszközöket.

Egyoldalas termék-megrendelés-fizetés oldal

Na ez egy érdekes dolog! Bizonyos esetekben szükséged lehet arra, hogy egy speciális terméket egy oldalon tudjanak megrendelni, a teljes folyamattal együtt. Tehát nincs külön kosár oldal, szállítási, fizetési stb. oldal. És ezt akár termékenként külön beállíthatod!

Speciális keresési és szűrési megoldások

Meg fogod tudni oldani, hogy például színek alapján szűrjön a vásárló, vagy a kereséskor élőben jelenjenek meg a termékeid képekkel. Ezek mind jobb felhasználói élményt, várhatóan több eladást jelentenek.

WooCommerce SEO

Minden, amit a WooCommerce SEO-ról tudnod kell

Magyarország talán legsikeresebb SEO oktatójaként tényleg mindent megmutatok neked, amire a WooCommerce webshopod valóban sikeres és eredményes keresőoptimalizálásához szükséged van.

A legfontosabb marketing elem egy sikeres webáruházban

Ezt az egy dolgot ha megéred, az nem csak a keresőoptimalizálásban, de az eladásban is rengeteget fog segíteni!

A honlap témája

Az elmúlt néhány évben erre ugrik kifejezetten a Google. Gyakorlatilag ezen múlhat vagy bukhat a webáruházad sikere a keresőben.

A 3 legfontosabb SEO elem

Ha ezt a 3 elemet megérted, megtanulod a beállításukat a webshopodban, akkor onnantól kezdve már nem lesz misztikus a SEO.

Bővített kivonatok

Ez egy speciális lehetőség webáruházak számára, amit értened kell, és tudnod kell használni. A jó hír: a WooCommerce segítségével ez gyerekjáték.

Meta leírás sablonok használata

Megspórolok neked egy csomó munkát, ráadásul végre megérted, hogy hogyan lehet jó eredményeket elérni a SEO-ban kevés munkával.

Főoldal SEO-zása

Hogyan állítsd be a webáruházad főoldalát, hogy értse és szeresse a Google. Figyelem, haladó tippek és nem csak azt a rizsát mondom el, amit itt mindenki mástól hallasz, de valójában eredményt nem hoz!

Az egyetlen beállítás, ami a legnagyobb eredményt hozza a webshopodnak a keresőben

Egy webshop eredménye a keresőben igazából egy dolgon múlik. Más rendszerek mélyen hallgatnak erről, mert náluk még csak nincs is lehetőség erre a beállításra. Itt nem csak azt érted meg, hogy mi ez, miért van rá szükség, hanem hogy hogyan oldd meg a WooCommerce webshopodban egyszerűen, hogy urald a keresőt!

WooCommerce webáruház SEO és a képek

A képeknek különös jelentősége van egy webáruházban eladás és SEO szempontból is. Ezt nézzük át részletesen.

Professzionális WooCommerce Webáruház

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások

a képzéseinkről?

Mit nyújtunk

a képzésünkön?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

A képzés időtartama

Az első rész a képzés 45 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 6 óra 20 perc hosszúságú.

A második rész a képzés 35 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 5 óra 37 perc hosszúságú.

A harmadik rész a képzés 44 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 5 óra 03 perc hosszúságú.

A negyedik rész a képzés 19 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 3 óra 25 perc hosszúságú.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Végezd el a teljes képzést, azaz mind a 4 részt, hogy Te is bekerülj a VIP Klubunkba! Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni A csoport tagjai a hozzád hasonló vállalkozók, honlaptulajdonosok és honlapkezelők. Kiváló terep az ötletelésre, tapasztalat-, és gondolatcserére.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

1. rész

65.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 

 

 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

1.+2. rész egyben

131.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

2 x
79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

1.+2.+3. rész egyben

197.700 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

3 x
79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

1.+2.+3. rész+SEO

263.600 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

4 x
79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Professzionális WooCommerce Webáruház

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a képzéssel kapcsolatban?

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzéshez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket majd a képzés végén a tanfolyami felületen találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk igényelni ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted. Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk ha elakadtál!

A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális programozói előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre