Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlati
Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés
távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Jelentkezz a képzésre!

Tanuld meg a HTML, CSS és PHP-kódok használatát az alapoktól!

“Balázs nemcsak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Magyarországon először: Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés távoktatásban!

↓ Olvass tovább! ↓

Professzionális weboldal fejlesztő és programozó

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap WordPress honlapkészítés, online vállalkozás és keresőoptimalizálás témában.

Ezt a honlapot a nulláról, saját magam építettem fel – tehát nem sablont használtam hozzá! Eddig nekem közel 200 millió Ft bevételt hozott, vagyis működik, amit csinálok.

Százas nagyságrendű honlapot építettem saját magamnak, és korábban ügyfeleimnek is. A mai napig, ha valamit meg kell oldani egy honlapon, valószínűleg pár perc alatt találok rá megoldást a kódban, ahelyett hogy toldoznám-foltoznám, mint sajnos sokan teszik.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a honlapfejlesztői szakmai tudást, ami mögöttem van!

Tanuld meg a 21. század egyik legfelkapottabb szakmáját!

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál profi programozóként?
 • Szeretnél végre megtanulni programozni. Tudod, hogy ez a jövő, tudod, hogy aki tud programozni bárhol, bármikor és szinte bármennyiért el tud helyezkedni, de eddig ez a szakma valahogy elérhetetlennek tűnt a számodra.
 • Gyakorlati, használható tudást keresel, hogy működő és eredményes honlapokat tudj építeni akár a saját vállalkozásodban, akár mint szabadúszó, akár mint munkavállaló.
 • Jó lenne, ha végre valaki megmutatná, hogyan lehet eredményeket elérni honlap programozással?
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd a weboldal felturbózás minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy „papírt” arról, hogy értesz az egyes programnyelvekhez?
 • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes kollégát a saját vállalkozásodban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz programozóként?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Profi PHP, HTML, CSS képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, szakmám szerint programozó, amiből ráadásul az USA-ban szereztem gyakorlatot.

Szoftverfejlesztésből diplomáztam, és többek között az Egyesült Államokban volt módom ezt a szakmát gyakorolni.

Százas nagyságrendű honlapot készítettem az elmúlt 7 évben, részben saját magamnak, részben ügyfeleknek.

Ez a honlap, amit most nézel a nulláról, nem sablonokkal lett összerakva. A mai napig belenyúlok bármilyen kódba, és sokszor néhány sorban megírom azt, amit mások csak szeretnének megvalósítani.

A honlapokkal kapcsolatban azt vallom, hogy nemcsak tákolni kell, hanem a lehető legjobb és legstabilabb kódot megírni, amit akár én magam, akár más is képes lesz később fejleszteni, és ami a legtöbb támadást, változást kiállja.

Nem egy embert indítottam már el a honlapkészítés útján, de eddig a komplett tudásomat soha nem adtam át senkinek. Mivel én már nem fejlesztek aktívan honlapokat, ezért ennek itt az ideje!

Várlak Téged is a kifejezetten eredmény- és gyakorlatorientált, Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzésen, ahol a teljes tudásomat átadom neked! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzését.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ebben a felkapott szakmában a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, a nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a honlapfejlesztés témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos! Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem szakma, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás. Te a szakmát fogod megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, és ráadásul programozni is – még akkor is, ha eddig egyetlen sor kódot sem írtál!

Pontos gyakorlati tudást, programozási ismereteket, a honlap szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nemcsak egy adag jegyzeted meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod, tapasztalatod – és ráadásul működő saját honlapod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni ezen a Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzésen?

PHP-fejlesztő képzés

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzésben részesülj. Mindent tudást átadok neked, amivel én rendelkezem ebben a témában.

Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok – az én irányításom alatt. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy ezen a piacképes területen tudj eredményesen működni.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Ezzel a tudással akár vállalkozást indítasz. Esetleg van már ilyen vállalkozásod. Nemcsak a szakmai tudásod lesz biztos alapokon, de olyan profi leszel, aki többet nyújt a konkurensek 95%-ánál, éppen a programozási tudás miatt. Ráadásul a képzésen még kifejezetten fejlesztőknek szóló vállalkozási tippeket és titkokat is megosztok veled.
 • Elhelyezkedhetsz egy cégnél – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ha nem akarsz fejlesztőt megfizetni, de többre van szükséged egy egyszerű WordPress honlapnál, itt minden tudást meg fogsz szerezni, hogy bármit megoldj a honlapjaidon, amit szeretnél.
 • Munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

Szakmai gyakorlat – gyakorlati tudás

Nincs eredményes szakértő képzés szakmai gyakorlat nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a képzés elvégzésekor nemcsak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 4 különböző módon fogod megkapni:

 • Folyamatos gyakorlati feladatok a képzés ideje alatt.
  Nemcsak honlapot fogsz építeni, hanem az egyes programnyelveket a maguk tisztaságában fogod begyakorolni. Lesz gyakorlat mind a 4 nyelvre, amivel teljes mértékben meg fogod érteni a használatukat a gyakorlatban is, és készen állsz majd nemcsak a weboldal programozásra, hanem akár a tudásod továbbfejlesztésére.
 • Saját honlapot fogsz építeni, ami akár ügyfeleket is hozhat neked.A képzés részeként egy saját, honlapot is össze kell raknod. Ez nemcsak gyakorlatnak nagyszerű, hanem ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor később ez a honlap képes lesz neked ügyfeleket is generálni.

  Tipp: ha nem programozói vállalkozásban gondolkozol, ez a honlap akkor is kiváló lehetőség lesz a szakmai tudásod bemutatására. Így alkalmazottként egy valódi online névjegyet tudsz majd átnyújtani, ha pedig a saját egyéb vállalkozásaidat építed, akkor egy kiváló linképítési forrásod lesz.

 • Valódi szakmai gyakorlat élesben.A tanfolyam részeként szakmai gyakorlatban egy éles, ügyfél honlapot kell összeraknod. Ha nem tudsz ügyfelet szerezni, segítünk.
 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt online felületünkön rengeteg segítséget meg fogsz kapni, amire más formában nem lenne lehetőséged.

Extra bevételi lehetőséggel!

Weboldal fejlesztő-képzés 3

Extra bevétel vár rád!

Ezen a képzésen az alábbi extra bevételi lehetőségeket igyekszünk biztosítani számodra:

  • Évente egy személyes találkozón és a zárt Facebook csoportunkban összehozunk a saját
   ügyfeleinkkel, akik közül mindig van, aki fejlesztőket keres.
  • Amennyiben igényed van rá, a képzés teljes elvégzése után segítünk neked megbízókat találni.
  • A hozzánk beérkező honlapfejlesztési igényeket a képzést megfelelő eredménnyel elvégző
   tanulók között osztjuk ki.
  • A középhaladó részben több trükköt mutatok meg, amivel passzív jövedelmet szerezhetsz magadnak.

Fontos! Sem megbízásra, sem bevételre nem tudunk semmilyen garanciát vállalni. De ha te megfelelően
elvégzed a képzést, a gyakorlatban is bizonyítod, hogy képes vagy honlapot készíteni, akkor mi mindent
meg fogunk tenni, hogy a saját, kiterjedt ismeretségi körünkben megbízókat szerezzünk neked!

A tanfolyam tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például az egyes programozási nyelvek –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan legyél eredményes a gyakorlatban programozóként.

Azaz hogyan legyen mindig munkád, hogyan érd el, hogy sikeres legyél a szakmádban, és hogy szeressenek az ügyfelek-megrendelők-munkaadók, és nem utolsó sorban újra rendeljenek tőled.

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

A tanfolyam két részből áll

Az első rész címe „Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés”. Tulajdonképpen már ez is több, mint a legtöbb honlapfejlesztő képzés. Hiszen nemcsak az alapokat tanulod meg, de itt már képes leszel programozni (PHP, HTML, CSS nyelveken), a WordPresst profi módon használni, ügyfél honlapokat valóban szakmailag kifogástalan állapotban nemcsak megépíteni, de át is adni és üzemeltetni.

A második rész címe „Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés”. Itt olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni a weboldal késztés területén, amit tapasztalatom szerint csak a fejlesztők felső 1%-a, azaz a krémje ismer. Előtted már nem lesz olyan feladat vagy kihívás, amit ne tudnál megoldani!
Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. modult végzed el. A képzés pontos menetéről lejjebb olvashatsz.

Az első rész több, mint 300 oktatóvideót tartalmaz és kb. 48 órányi tananyag!

A Honlapra Fel! Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés WordPress honlapok készítésére alapoz. A WordPress (WP) egy ingyenes keretprogram, amit ma világszerte a honlapok majdnem felénél használnak. Én jelenleg nem tudok ennél jobb és rugalmasabb megoldást, amivel szinte minden megrendelői helyzetre képes leszel gyorsan és egyszerűen stabil megoldást adni.

Nemcsak „WordPressezni” tanulsz meg, hanem profi módon kezelni a világ ma elérhető legjobb, ingyenes keretrendszerét. Vagyis felkészítelek nemcsak a használatára, profi programozására, de az összes nehézségének, relatív gyengeségének a kezelésére is!

Ha a képzést elvégzed, a programozói gyakorlat révén a későbbiekben a saját döntésed szerint képes leszel akár más keretprogramokat is megismerni és használni.

Az alapképzés tematikája (8 hónap)

 • Programozási alapok. Minden használható tudás alapja, hogy az alapok rendben legyenek.
  Már a képzés elején megérted, hogy hogyan áll össze egy honlap, milyen technikai háttérre van szükség, hogyan alakíts ki magadnak fejlesztői környezetet, stb.
 • Minden, amit a tárhelyekről profi szinten tudnod kell.A tárhely a kapcsolat a honlap és a valós fizikai világ között – mégis sokan nem is igazán tudják, mi fán terem. A Honlapra Fel! Profi HTML, CSS, PHP programozói képzésén megtanulsz mindent, amire a tárhelyekkel kapcsolatban szükséged lesz.

  Többek között: Milyen legyen a te, saját tárhelyed? Hogyan kezeld a különböző tárhelyeket az ügyfeleknél? Hogyan mozgass honlapokat tárhelyek között? cPanel, PhpMySQL, aldomainek stb.

 • WordPress „alapok”. Hogy miért tettem idézőjelbe? Gyakorlatilag ezen a képzésen már az alapoknál valószínűleg többet fogsz tudni, mint a fejlesztők többsége.Megtanulod a WP minden telepítési formáját, a fejlesztői fogásokat és trükköket telepítés közben. Megtanulsz sablont választani profi programozói szemmel – ezen múlhat nemcsak a sikered, de az is, hogy szenvedés vagy gyerekjáték lesz a munka.

  Megtanulsz mindenféle WordPress kelléket telepíteni, és megismered a WordPresst kívülről-belülről. Ez nem csak annyiból áll, mint amit a legtöbben használnak. Így álmodból felébresztve is ismerni fogod a rendszert, ami pedig a biztos szakmai tudás alapja.

 • Milyen honlapja legyen egy profinak?Úgy is mondhatnánk, hogy a cipész cipője. Hidd el, sokaknak ezen fog múlni, hogy szívesen dolgoznak-e veled, vagy nem (miért rendeljek tőle, ha ilyen-olyan a honlapja?). De meg fogod tanulni, hogy mire figyelj nagyon a saját honlapod létrehozásánál.
 • Programozási alapok.Nem elég bemagolni néhány utasítást, a sikeres programozónak ismernie kell néhány alapot. Vagyis: hogyan gondolkozz a számítógépek nyelvén.

  A jó hírem, hogy ehhez nem kell kockafejűnek lenned, vagy nem kell, hogy legyen már programozási gyakorlatod. A nulláról, érhető módon fogom felépíteni az anyagot, így még élvezni is fogod!

 • Milyen a jó kód? Őszinte leszek, a legtöbbször már itt elválik, hogy valaki jó programozó lesz-e, vagy csak gányol, és később több baja, mint haszna lesz a saját munkájából.A weboldalak nagy hibája ugyanis, hogy gyakorlatilag minden kód „lefut” – azaz látszólag menet közben nem lehet hibázni, bárhogy össze lehet egy honlapot tákolni. Csak ez később omlik rá a botcsinálta fejlesztőkre többek között ügyfélpanaszok, összeomlott honlapok és idegtépő, eredménytelen hibakeresés formájában.

  Egy szoftverfejlesztő mérnöktől, aki amerikai tőzsdei környezetben is programozott – ahol az ezredmásodpercek is számítanak – fogod megtanulni azokat a trükköket, amitől egy programozó „szépen”, azaz hatékonyan és gyorsan tud programozni.

  Ráadásul ez a saját későbbi munkádat is segíteni fogja, a képzésen majd megérted, hogy miért.

 • HTML programozás. Ahogy följebb írtam, ez itt csak egy sor, de megérted, megtanulod és a gyakorlatban is alkalmazni fogod a honlapok nyelvét, a HTML-t.
 • CSS programozás. A CSS „programnyelv” azt írja le, hogy hogyan nézzen ki a honlap. Ha ezt pontosan megérted használni, akkor zseniális megoldásokra leszel képes.
 • PHP programozás. Ahol már „történik” valami egy honlapon, ott php kód van. Ha értesz a php-hoz, bármibe bele tudsz nyúlni, bármit meg tudsz oldani. Ezt fogod itt megtanulni!
 • MySQL használata. A MySQL az adatbázis, amiben a honlapok általában az adatokat tárolják. Ezt nem kell magas szinten ismerned, azonban alapszinten igenis értened kell hozzá.
 • Dizájn és usability. Fontos, hogy ez nem egy webdizájner tanfolyam, tehát neked sem grafikusként kell hozzáállnod, és én sem dizájnereket képzek.De alapszinten értened kell ahhoz, hogy mitől lesz szép és felhasználóbarát egy honlap. Itt megtanulod azokat az alapokat, amire szükséged lesz.

  Így kétféle módon fogsz tudni sikeres honlapokat összerakni: saját magad akár a nulláról indulva, az ügyfél (megrendelő, munkaadó) tervei és elképzelései szerint; profi webdizájner által elkészített terv alapján.

 • Keresőoptimalizált honlapfejlesztés. Ha van valami, amit nagyon értened kell, hogy mi köze a programozásnak a SEO-hoz. Egy programozó ugyanis nem SEO-s, de mégis elvárják tőle.
  Ezért ezen a képzésen két fontos dolgot fogsz megtanulni a keresőoptimalizálásról: egyrészt mindent, amit egy profi megtanulhat és megtehet azért, hogy az általa készített honlap jobb
  helyen legyen a keresőben; másrészt azt is, hogy pontosan hogyan kezeld az ügyfelednél azt az elvárást, ha tőled várja a tökéletes eredményeket a Google-ben (ami nem egy fejlesztő, hanem a
  SEO-s feladata).
 • Haladó WordPress anyagok 1. A képzésnek erre a pontjára érve már jobb WP honlapot fogsz tudni építeni, mint a többség, és képes leszel belenyúlni a kódba is. Itt az ideje, hogy még ennél is magasabb fokozatra kapcsoljunk.Többek között ezeket fogod megtanulni: WP fájlok felépítése, gyereksablon fejlesztése, magyarítás, WP tökéletes biztonsága, minden egyes aloldal típus, amit ismerned kell, mobilbarát megoldások, WP költöztetése és profi élesítése fejlesztés után.
 • Szakmai gyakorlat.Ha a 2. modult is elvégzed, akkor ez a gyakorlat kihagyható (ott külön van záró gyakorlat – lásd lejjebb).

A haladó képzés tematikája (+4 hónap)

Ez a haladó modul, amivel megkoronázzuk a képzésedet.

A második rész további több, mint 200 oktatóvideót tartalmaz, ami újabb, közel 30 órányi tananyag!

Ez a középhaladó az első alaprészre épül, tartalmazza a teljes alapképzés anyagát, ezért külön nem rendelhető.

 • Haladó PHP, HTML és CSS programozás. Egyrészt a WP és PHP kapcsolatát ismered meg még jobban, másrészt megtanulod a sikeres fejlesztők egyik titkos eszközét: az objektumorientált programozást.Tipp: ha megérted és tudod használni az objektumorientált programozást, akkor nemcsak programozóként lehetsz szuperhatékony, de ez az alapja lehet annak is, hogy akár más hasonló munkakörökben is elhelyezkedj.
 • Haladó WordPress anyagok 2. Van még más is! Már eddig is hatalmas tudásod lesz a WordPress területén, de hidd el, lehet ezt még fokozni is!
  • WP mobil megoldások
  • Sablon reszponzívvá tétel példa
  • Egyedi bejegyzés típusok
  • Egyedi taxonómiák
  • WP shortkód készítés
  • Beépített WP függvények
  • WP feltörés kezelése
 • WordPress webáruház építése. Nemcsak összedobni fogsz tudni webáruházakat, hanem profi módon felépíteni!
 • A WP teljes felépítése programozói szemmel. Azaz, hogyan tudsz teljesen profi módon bármit beleírni a WP-be
 • Egyedi csoportosítás és bejegyzéstípusok. Vagyis bármilyen ügyfélkérés megvalósítása profin (itt csak egy sor, de hatalmas érték lesz ez a tudás a kezedben!)
 • Sablon írása a nulláról. Tényleg a nulláról!Azon kevés WordPress szakértők közé fogsz tartozni, akik bármit meg tudnak valósítani. Nem lesz szükséged egy más által írt sablonra támaszkodni, azt módosítgatni, annak a hibáit kerülgetni, a frissítések után javítgatni, amit csináltál. Akár te magad készíthetsz majd sablont, amit vagy eladsz, vagy erre építed profi módon az általad átadott honlapokat.
 • A WP admin felület módosítása. Hogyan írj olyan kódot, amivel nemcsak a honlap külső, látogatóknak mutatott kinézetét (frontend), de a megbízó admin felületét (backend) is módosítod.
 • WordPress plugin írása. Megtanulsz plugint is írni. Szintén rengeteg módon fel tudod használni. Elég, ha csak annyit mondok, hogy bármilyen tetszőleges funkciót ezek után bővítmény formában fogsz tudni megírni, és így adni át az ügyfeleknek. Ja, és mindezt haladó, objektumorientált, szuperhatékony programozói stílusban!
 • WordPress gyorsítás – Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!
 • Extrák. Megkapsz, és fejlesztői szemmel ki is belezünk minden olyan kódot, extrát, amit eddig én csináltam. Tehát nemcsak felhasználhatod, de meg is fogod érteni, hogy hogyan működik.Ezek például egyszerű plugin minták, hírlevél feliratkoztató oldal sablon, értékesítési oldal sablon, és ami a legdurvább: egy teljesen automatizált, gombnyomásra tartalmat generáló honlap teljes kódja!
 • Sikeres üzlet építése. Legyél akár vállalkozó, akár munkavállaló, ebben a részben meg fogod tanulni, hogy mitől leszel igazán sikeres.Elárulom neked azokat a titkokat, amikkel te is sikeres weboldal és programozói vállalkozást fogsz tudni építeni. És ami a döbbenetes: ez egyáltalán nem csak az átadott honlapokon múlik!
 • 3 OK, amiért szeretni fognak veled dolgozni. 3 igazi oka lesz, hogy szeretnek veled dolgozni az ügyfelek és visszatérnek, vagy pedig elégedetlenül másik fejlesztőhöz mennek. És ebből a 3 okból egyik sem a honlap!
 • Hogyan építs rendszeres jövedelmet. Minden honlapfejlesztő legnagyobb átka, hogy amíg dolgozik van bevétel, aztán ha kész a honlap nincs. Erre van két zseniális megoldás, ami rendszeres havi jövedelmet fog tudni neked hozni, ráadásul minimális munkával!
 • Szakmai gyakorlat. A képzés elvégzéséhez a saját fejlesztői honlapodon kívül legalább egy, átadott ügyfél honlapot is el kell készítened gyakorlatként.

Miért kell megtanulnod programozni?

Weboldal fejlesztő-képzés 2

Tucatnyi oka van annak, hogy ha igazán stabil szakmai és üzleti eredményeket akarsz elérni, akkor megtanulj programozni is.

A honlapoknak 4 programnyelve van, aminek az ismerete nélkül legfeljebb ügyes WordPress sablon-beállítgatónak nevezheted magad, de honlapfejlesztőnek semmiképp. Ezek a HTML, PHP, CSS, JavaScript. Ezek közül a HTML, CSS és PHP nyelveket ismerheted meg profi szinten.

Álljanak itt a legfontosabb okok, amiért ezeket ismerned kell:

  • Így tudsz igazán jó pénzt elkérni a munkádért. Ha ezek a nyelvek ismeretlenek számodra, legfeljebb sablonokat tudsz majd beállítani, amit bárki meg tud csinálni.

A jól fizető ügyfeleknek extra igényei vannak. Ehhez pedig programozni kell. Lehet, hogy csak néhány sor kód megírásával el tudod nyerni egy életre egy igényesebb ügyfél bizalmát.

 • Mindent meg tudsz valósítani. Tényleg mindent! Nem lesz olyan kérés, elképzelés, amire ne tudnál gyors és hatékony megoldást adni.
 • Stabil lesz a honlapod. Amit mások mindenféle megbízhatatlan bővítményekkel oldanak meg, azt te pár ütős sorral elintézed. Mivel te írod a kódot, ezért pontosan tudni fogod, hogy mit csinál, és csak azt fogja csinálni, amire valóban szükség van. Hidd el, a tákolt honlapok többsége nem így működik!
 • Egyszerű hibakezelés. Hibák mindig lesznek, erre fel kell készülnöd. De nem mindegy, hogy nem tudsz velük mit kezdeni, esetleg napjaid mennek el egy-egy problémára, vagy pár perc-óra alatt megoldod őket. Márpedig ha te írtad a kódot, ha ismered a kód felépítését, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz bármilyen problémás helyzetben.

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
Valódi érték-Online marketing, weboldal készítés

„Ilyen jó anyagokat készítő cégtől szívesen és örömmel tanulok, “vásárolok”. Az összes eddigi tanfolyam nagyon hasznos volt. A webes témákban milliónyi vélemény, “tuti infó” olvasható magyarul, angolul, de nekem kell egy darab forrás, aminek hiszek és elfogadom azt, amit onnan kapok mert különben elveszek a rengetegben.
Ez a forrás számomra ti vagytok, és irtóra örülök, hogy annak idején rátok akadtam a neten.”

M.K.

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés menete

A Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés összesen 8 + 4 hónapos, intenzív tanagyag. Elvégezheted csak az alapképzést, ez 8 hónap, vagy az első és második modult egymás után, ez összesen 12 hónap.

Az alapképzés elvégzése után is dönthetsz a folytatásról és az akkor aktuális áron jelentkezhetsz a további 4 hónapos középhaladó modulra.

A jelzéseitek alapján igyekeztem úgy összeállítani, hogy minél kevésbé legyél időhöz és helyhez kötve.

Minden hónap önálló tananyag, amelyet egy elméleti és gyakorlati feladatokból összeállított tudáspróba követ. Tehát a képzés alatt nemcsak az elméletet sajátítod el és gyakorlatot szerzel, de garantáltan 100%-os tudásod lesz már menet közben is.

Talán tűnhet furcsának ez a fajta hozzáállás az iskolarendszerünk ismeretében. De nekem nem az a célom, hogy végignyomjalak egy érthetetlen képzésen, hogy legyen egy papírod. Én garantálni szeretném azt, hogy 100%-os, biztos elméleti és gyakorlati tudással végzed el ezt a tanfolyamot. Ezért ha menet közben kiderül, hogy valami nem teljesen OK, akkor én nem a morcos tanító leszek, aki 1-est ad, hanem a mentorod, aki segít a hiányzó tudást elsajátítani.

A képzés anyagai a következőből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged.
 • Személyes találkozó. A képzés alatt 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben képzés, részben kis csoportos konzultáció, részben mastermind találkozó. Ezen a napon programozási gyakorlatot végzünk, a leggyakoribb kérdéseitekre kaptok választ, és ami a legnépszerűbb szokott lenni: segítek az ügyfélszerzésben, az elhelyezkedésben, az ügyfélkör kiépítésében./li>
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben, a képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.
 • Tudáspróba. Minden nagyobb modul végén lesz egy tudáspróba, ez biztosítja, hogy pontosan fogod tudni alkalmazni gyakorlatban is a megszerzett tudást. Ez áll egyrészt egy kitöltendő feladatsorból, valamint a gyakorlati feladataid haladásának kiértékeléséből.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más honlap szakértőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

Mire nem lesz szükséged a képzéshez?

Programozási ismeretekre. Természetesen ha van már gyakorlatod programozásban, akkor valószínűleg gyorsabban el fogod végezni a képzést, kevesebbszer lesz olyan érzésed, hogy most legszívesebben a billentyűzetet odavágnád az asztalhoz (hidd el, lesz ilyen 😀 ).

De a jó hírem, hogy itt is tartom magam ahhoz, amiért nagyon sokan szeretnek a tanítványaim közül: a nulláról építem fel a tanfolyamot, hogy akkor is megértsd és sikeresen tudd a gyakorlatban alkalmazni az itt tanultakat, ha még semmilyen szakmai tudásod, előképzettséged, gyakorlatod nincs.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Nem árt, ha tudsz angolul. Ez részemről nem elvárás, de tudd, hogy ezen a területen később századannyi energiával fogod tudni továbbképezni magad, egy-egy konkrét szituációra megoldást találni, ha hajlandó vagy angolul rákeresni a neten.

Kemény munka lesz. Én sem adom könnyen a tudást, és az élet sem a megbízásokat. Itt nem WordPress sablon-beállítgatókat, hanem valódi, programozáshoz is értő, profi honlapszakértőket képzünk. Ehhez pedig gyakorolnod és tesztelned kell majd.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés javasolt időtartama: 8 hónap.
 • A Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés javasolt időtartama: 12 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Később is kezdhetsz!

A csoporttal nem kell együtt haladnod, a tempót te diktálod így akár pár héttel- hónappal később is elkezdheted a tanfolyamot, ha a befizetésed megérkezett a képzésre.

A Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés ára

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nemcsak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nemcsak egy-egy elemet bemutató, a fejlesztést és a programozást is felölelő, ennyire gyakorlatorientált Profi HTML-, CSS-, PHP-programozói képzést – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, az alapoktól a profi szintig indulva, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag. Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb WordPress, online marketing és SEO tanácsadójától.

Magyarországon jelenleg egy közepes árazású, igényes honlapért gond nélkül el lehet kérni 250.000 Ft-ot, és erre hatalmas kereslet is van akár kisvállalkozói körökben is. Amit ezen a képzésen megtanulsz, azzal akár több milliós projekteket is képes leszel megoldani, a folyamatos bevételről nem beszélve. Ha a saját honlapodat csinálod, akkor ekkora díjjal kellene számolnod.

A képzés elvégzése után akár néhány hónappal már több milliós bevételt el kell tudnod érni ezzel a tudással. Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna tízmillió Forintra – egy éven belül simán megkeresheted az árát. Lehet, hogy fogom is az első évfolyam után, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló, programozni is tudó honlapfejlesztőt szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra. Sőt, még csak ötmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve ki tudd fizetni, ha valóban szeretnél egy értékes szakmát megtanulni.

 • A Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés ára bruttó 703.780 Ft részletekben fizetve 8 x 87.973 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 659.780 Ft
 • A Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés ára bruttó 1.055.670 Ft részletekben fizetve 12 x 87.973 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 989.780 Ft

 

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés esetén 8, míg a Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés esetén 12 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés:

Amennyiben a Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 703.780 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Bevezető, Honlapfejlesztés alapok, WordPress alapok 1 , WordPress telepítése
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – WordPress alapok 2, bővítmények, bejegyzések és oldalak, WordPress biztonság és frissítés
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – HTML, CSS 1. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – CSS 2. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – PHP 1. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – PHP 2. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Adattárolási alapok, Dizájn és Usability, Keresőoptimalizált honlapfejlesztés
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Haladó WordPress anyagok 1., WP mappák struktúrája, alapvető sablon fájlstruktúra

Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő középhaladó Profi HTML, CSS, PHP programozói tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 1.055.670 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Bevezető, Honlapfejlesztés alapok, WordPress alapok 1 , WordPress telepítése
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – WordPress alapok 2, bővítmények, bejegyzések és oldalak, WordPress biztonság és frissítés
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – HTML, CSS 1. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – CSS 2. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – PHP 1. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – PHP 2. rész
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Adattárolási alapok, Dizájn és Usability, Keresőoptimalizált honlapfejlesztés
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Haladó WordPress anyagok 1., WP mappák struktúrája, alapvető sablon fájlstruktúra
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – WordPress webáruház
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Haladó HTML, CSS és PHP anyagok
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Haladó WordPress anyagok 2/1, WP mobil megoldások, egyedi bejegyzés típusok, taxonómiák, WP shortkód készítés, beépített WP függvények, WP feltörés kezelése
 • hónap – bruttó 87.973 Ft – Haladó WordPress anyagok 2/2, WP plugin és sablon írása, WP gyorsítás, Honlapfejlesztő üzlet

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés VIP kedvezménnyel bruttó 563.024 Ft részletekben fizetve 8 x 70.378 FT havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 527.824 Ft
 • Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés VIP kedvezménnyel bruttó 844.536 Ft részletekben fizetve 12 x 70.378 FT havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 791.824 Ft

Vannak még kérdéseid a Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a Profi HTML, CSS, PHP programozói képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját ütemedben haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a profi HTML, CSS, PHP programozás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz Profi HTML, CSS vagy éppen PHP programozóként keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, Profi HTML, CSS, PHP programozóként szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Gyakran ismételt kérdések

↓ Nézd meg ezt a videót a válaszokért! ↓

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

Jelentkezz a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés, Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés, Profi HTML, CSS, PHP programozói alapképzés – VIP tagoknak, Profi HTML, CSS, PHP programozói középhaladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés” értékelése elsőként

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

659 780 Ft -tól

Érthető programozói képzés, ahol az alapoktól indulva megtanulod a három legfontosabb webes programozási nyelvet: HTML, CSS, PHP.

Cikkszám: N/A Kategória: