Tanuld meg a 21. század egyik
legfelkapottabb szakmáját!

Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál profi programozóként?

Szeretnél végre megtanulni programozni. Tudod, hogy ez a jövő, tudod, hogy aki tud programozni bárhol, bármikor és szinte bármennyiért el tud helyezkedni, de eddig ez a szakma valahogy elérhetetlennek tűnt a számodra.

Gyakorlati, használható tudást keresel, hogy működő és eredményes honlapokat tudj építeni akár a saját vállalkozásodban, akár mint szabadúszó, akár mint munkavállaló.

Jó lenne, ha végre valaki megmutatná, hogyan lehet eredményeket elérni honlap programozással?

Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.

Szeretnéd a weboldal felturbózás minden technikai részletét megtanulni.

Szeretnél egy „papírt” arról, hogy értesz az egyes programnyelvekhez?

Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes kollégát a saját vállalkozásodban.

Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz programozóként?

Szeretnél azonnal belevágni a KKV honlapfejlesztő képzésbe?

Ha csak az egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Szakmai gyakorlat extra bevételi lehetőséggel

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb, profi HTML, CSS, PHP programozói képzésben részesülj a KKV honlapfejlesztő tanfolyamon. Mindent tudást átadok neked, amivel én rendelkezem ebben a témában. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Ezzel a tudással akár vállalkozást indítasz. Esetleg van már ilyen vállalkozásod. Nemcsak a szakmai tudásod lesz biztos alapokon, de olyan profi leszel, aki többet nyújt a konkurensek 95%-ánál, éppen a programozási tudás miatt. Ráadásul a képzésen még kifejezetten fejlesztőknek szóló vállalkozási tippeket és titkokat is megosztok veled.
 • Elhelyezkedhetsz egy cégnél – vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ha nem akarsz fejlesztőt megfizetni, de többre van szükséged egy egyszerű WordPress honlapnál, itt minden tudást meg fogsz szerezni, hogy bármit megoldj a honlapjaidon, amit szeretnél.
 • Munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

Nincs eredményes szakértő képzés szakmai gyakorlat nélkül. Ezért a Honlapra Fel! KKV honlapfejlesztő alap- és középhaladó képzés nagy mértékben valós életbeli, éles szakmai gyakorlaton alapul. Vagyis a képzés elvégzésekor nemcsak az elmélettel leszel tisztában, de megfelelő gyakorlatod is lesz. A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 3 különböző módon fogod megkapni:

 • Folyamatos gyakorlati feladatok a képzés ideje alatt. Nemcsak honlapot fogsz építeni, hanem az egyes programnyelveket a maguk tisztaságában fogod begyakorolni. Lesz gyakorlat mind a 4 nyelvre, amivel teljes mértékben meg fogod érteni a használatukat a gyakorlatban is, és készen állsz majd nemcsak a weboldal programozásra, hanem akár a tudásod továbbfejlesztésére.
 • Saját honlapot fogsz építeni, ami akár ügyfeleket is hozhat neked. A képzés részeként egy saját, honlapot is össze kell raknod. Ez nemcsak gyakorlatnak nagyszerű, hanem ha ezzel szeretnél foglalkozni, akkor később ez a honlap képes lesz neked ügyfeleket is generálni.
  Tipp: ha nem programozói vállalkozásban gondolkozol, ez a honlap akkor is kiváló lehetőség lesz a szakmai tudásod bemutatására. Így alkalmazottként egy valódi online névjegyet tudsz majd átnyújtani, ha pedig a saját egyéb vállalkozásaidat építed, akkor egy kiváló linképítési forrásod lesz.
 • Mentorprogram a tanfolyam ideje alatt. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt online felületünkön rengeteg segítséget meg fogsz kapni, amire más formában nem lenne lehetőséged.

Ezen a képzésen az alábbi extra bevételi lehetőségeket igyekszünk biztosítani számodra:

 • A zárt Facebook csoportunkban összehozunk a saját ügyfeleinkkel, akik közül mindig van, aki fejlesztőket keres.
 • A hozzánk beérkező honlapfejlesztési igényeket a képzést megfelelő eredménnyel elvégző tanulók között osztjuk ki.
 • A középhaladó részben több trükköt mutatok meg, amivel passzív jövedelmet szerezhetsz magadnak.

Fontos! Sem megbízásra, sem bevételre nem tudunk semmilyen garanciát vállalni. De ha te megfelelően elvégzed a képzést, a gyakorlatban is bizonyítod, hogy képes vagy honlapot készíteni, akkor mi mindent meg fogunk tenni, hogy a saját, kiterjedt ismeretségi körünkben megbízókat szerezzünk neked!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

KKV honlapfejlesztő képzés

Jelentkezz most!

Miért kell megtanulnod programozni?

Tucatnyi oka van annak, hogy ha igazán stabil szakmai és üzleti eredményeket akarsz elérni, akkor megtanulj programozni is. A honlapoknak 4 programnyelve van, aminek az ismerete nélkül legfeljebb ügyes WordPress sablon-beállítgatónak nevezheted magad, de honlapfejlesztőnek semmiképp. Ezek a HTML, PHP, CSS, JavaScript. Ezek közül a HTML, CSS és PHP nyelveket ismerheted meg profi szinten.

Így tudsz igazán jó pénzt elkérni a munkádért. Ha ezek a nyelvek ismeretlenek számodra, legfeljebb sablonokat tudsz majd beállítani, amit bárki meg tud csinálni. A jól fizető ügyfeleknek extra igényei vannak. Ehhez pedig programozni kell. Lehet, hogy csak néhány sor kód megírásával el tudod nyerni egy életre egy igényesebb ügyfél bizalmát.

Mindent meg tudsz valósítani. Tényleg mindent! Nem lesz olyan kérés, elképzelés, amire ne tudnál gyors és hatékony megoldást adni.

Stabil lesz a honlapod. Amit mások mindenféle megbízhatatlan bővítményekkel oldanak meg, azt te pár ütős sorral elintézed. Mivel te írod a kódot, ezért pontosan tudni fogod, hogy mit csinál, és csak azt fogja csinálni, amire valóban szükség van. Hidd el, a tákolt honlapok többsége nem így működik!

Egyszerű hibakezelés. Hibák mindig lesznek, erre fel kell készülnöd. De nem mindegy, hogy nem tudsz velük mit kezdeni, esetleg napjaid mennek el egy-egy problémára, vagy pár perc-óra alatt megoldod őket. Márpedig ha te írtad a kódot, ha ismered a kód felépítését, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz bármilyen problémás helyzetben.

Így segítek Neked…

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzését, azaz a KKV honlapfejlesztő képzést.

Az alapoktól, a nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a honlapfejlesztés témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos! Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem szakma, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás. Te a szakmát fogod megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, és ráadásul programozni is – még akkor is, ha eddig egyetlen sor kódot sem írtál!

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, jól felépített, könnyen követhető képzés, valós életbe átültethető gyakorlatokkal.

Pontos gyakorlati tudást, programozási ismereteket, a honlap szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

KKV honlapfejlesztő
képzés tematikája

​Az első rész címe „KKV honlapfejlesztő alapképzés”. Tulajdonképpen már ez is több, mint a legtöbb honlapfejlesztő képzés. Hiszen nemcsak az alapokat tanulod meg, de itt már képes leszel programozni (PHP, HTML, CSS nyelveken), a WordPress-t profi módon használni, ügyfél honlapokat valóban szakmailag kifogástalan állapotban nemcsak megépíteni, de át is adni és üzemeltetni. Az első rész több, mint 300 oktatóvideót tartalmaz és kb. 48 órányi tananyag!

​A második rész címe „KKV honlapfejlesztő középhaladó képzés”. Itt olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni a weboldal készítés területén, amit tapasztalatom szerint csak a fejlesztők felső 1%-a, azaz a krémje ismer. Előtted már nem lesz olyan feladat vagy kihívás, amit ne tudnál megoldani!
Választhatsz, hogy csak az 1., vagy az 1. és 2. modult végzed el. A képzés pontos menetéről lejjebb olvashatsz.

Alapképzés

Programozási alapok

Minden használható tudás alapja, hogy az alapok rendben legyenek.
Már a képzés elején megérted, hogy hogyan áll össze egy honlap, milyen technikai háttérre van szükség, hogyan alakíts ki magadnak fejlesztői környezetet, stb.

Minden, amit a tárhelyekről profi szinten tudnod kell

A tárhely a kapcsolat a honlap és a valós fizikai világ között – mégis sokan nem is igazán tudják, mi fán terem. A Honlapra Fel! Profi HTML, CSS, PHP programozói képzésén megtanulsz mindent, amire a tárhelyekkel kapcsolatban szükséged lesz.
Többek között: Milyen legyen a te, saját tárhelyed? Hogyan kezeld a különböző tárhelyeket az ügyfeleknél? Hogyan mozgass honlapokat tárhelyek között? cPanel, PhpMySQL, aldomainek stb.

WordPress alapok

Hogy miért tettem idézőjelbe? Gyakorlatilag ezen a képzésen már az alapoknál valószínűleg többet fogsz tudni, mint a fejlesztők többsége.Megtanulod a WP minden telepítési formáját, a fejlesztői fogásokat és trükköket telepítés közben. Megtanulsz sablont választani profi programozói szemmel – ezen múlhat nemcsak a sikered, de az is, hogy szenvedés vagy gyerekjáték lesz a munka.
Megtanulsz mindenféle WordPress kelléket telepíteni, és megismered a WordPresst kívülről-belülről. Ez nem csak annyiból áll, mint amit a legtöbben használnak. Így álmodból felébresztve is ismerni fogod a rendszert, ami pedig a biztos szakmai tudás alapja.

Milyen honlapja legyen egy profinak?

Úgy is mondhatnánk, hogy a cipész cipője. Hidd el, sokaknak ezen fog múlni, hogy szívesen dolgoznak-e veled, vagy nem (miért rendeljek tőle, ha ilyen-olyan a honlapja?). De meg fogod tanulni, hogy mire figyelj nagyon a saját honlapod létrehozásánál.

Programozási alapok

Nem elég bemagolni néhány utasítást, a sikeres programozónak ismernie kell néhány alapot. Vagyis: hogyan gondolkozz a számítógépek nyelvén.
A jó hírem, hogy ehhez nem kell kockafejűnek lenned, vagy nem kell, hogy legyen már programozási gyakorlatod. A nulláról, érhető módon fogom felépíteni az anyagot, így még élvezni is fogod!

Milyen a jó kód?

Őszinte leszek, a legtöbbször már itt elválik, hogy valaki jó programozó lesz-e, vagy csak gányol, és később több baja, mint haszna lesz a saját munkájából.A weboldalak nagy hibája ugyanis, hogy gyakorlatilag minden kód „lefut” – azaz látszólag menet közben nem lehet hibázni, bárhogy össze lehet egy honlapot tákolni. Csak ez később omlik rá a botcsinálta fejlesztőkre többek között ügyfélpanaszok, összeomlott honlapok és idegtépő, eredménytelen hibakeresés formájában.
Egy szoftverfejlesztő mérnöktől, aki amerikai tőzsdei környezetben is programozott – ahol az ezredmásodpercek is számítanak – fogod megtanulni azokat a trükköket, amitől egy programozó „szépen”, azaz hatékonyan és gyorsan tud programozni.

Ráadásul ez a saját későbbi munkádat is segíteni fogja, a képzésen majd megérted, hogy miért.

HTML alapok

Ahogy följebb írtam, ez itt csak egy sor, de megérted, megtanulod és a gyakorlatban is alkalmazni fogod a honlapok nyelvét, a HTML-t.

CSS alapok

A CSS „programnyelv” azt írja le, hogy hogyan nézzen ki a honlap. Ha ezt pontosan megérted használni, akkor zseniális megoldásokra leszel képes.

PHP alapok

Ahol már „történik” valami egy honlapon, ott php kód van. Ha értesz a php-hoz, bármibe bele tudsz nyúlni, bármit meg tudsz oldani. Ezt fogod itt megtanulni!

Az alapok rész is több mint 70 videót tartalmaz, és képes leszel ezzel a tudással is működő, hasznos PHP kódot írni.

MySQL használata

A MySQL az adatbázis, amiben a honlapok általában az adatokat tárolják. Ezt nem kell magas szinten ismerned, azonban alapszinten igenis értened kell hozzá.

Dizájn és usability

Fontos, hogy ez nem egy webdizájner tanfolyam, tehát neked sem grafikusként kell hozzáállnod, és én sem dizájnereket képzek.De alapszinten értened kell ahhoz, hogy mitől lesz szép és felhasználóbarát egy honlap. Itt megtanulod azokat az alapokat, amire szükséged lesz.
Így kétféle módon fogsz tudni sikeres honlapokat összerakni: saját magad akár a nulláról indulva, az ügyfél (megrendelő, munkaadó) tervei és elképzelései szerint; profi webdizájner által elkészített terv alapján.

Keresőoptimalizált honlapfejlesztés

Ha van valami, amit nagyon értened kell, hogy mi köze a programozásnak a SEO-hoz. Egy programozó ugyanis nem SEO-s, de mégis elvárják tőle.
Ezért ezen a képzésen két fontos dolgot fogsz megtanulni a keresőoptimalizálásról: egyrészt mindent, amit egy profi megtanulhat és megtehet azért, hogy az általa készített honlap jobb
helyen legyen a keresőben; másrészt azt is, hogy pontosan hogyan kezeld az ügyfelednél azt az elvárást, ha tőled várja a tökéletes eredményeket a Google-ben (ami nem egy fejlesztő, hanem a
SEO-s feladata).

Haladó WordPress anyagok 1

A képzésnek erre a pontjára érve már jobb WP honlapot fogsz tudni építeni, mint a többség, és képes leszel belenyúlni a kódba is. Itt az ideje, hogy még ennél is magasabb fokozatra kapcsoljunk.Többek között ezeket fogod megtanulni: WP fájlok felépítése, gyereksablon fejlesztése, magyarítás, WP tökéletes biztonsága, minden egyes aloldal típus, amit ismerned kell, mobilbarát megoldások, WP költöztetése és profi élesítése fejlesztés után.

Középhaladó képzés

Az alapképzés teljes anyaga

A KKV honlapfejlesztő középhaladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait!

Objektumorientált PHP + haladó anyagok

Megtanulod a sikeres fejlesztők egyik titkos eszközét: az objektumorientált programozást PHP nyelvben.Tipp: ha megérted és tudod használni az objektumorientált programozást, akkor nemcsak programozóként lehetsz szuperhatékony, de ez az alapja lehet annak is, hogy akár más hasonló munkakörökben is elhelyezkedj.

Ezen kívül további haladó PHP anyagokat veszünk, illetve a WP és PHP kapcsolatát ismered meg még jobban.

PHP AI programozás

Megmutatom, hogyan tudsz konkrét PHP kódot íratni mesterséges intelligencia eszközökkel.

Haladó CSS anyagok

Többek között CSS animációk, gradiensek, űrlapok formázása, pseudo elemek, before és after selectorok.

HTML űrlapok

Ebben a részben tanulod meg a HTML honlapok készítését és kezelését.

JavaScript alapok

Alapszinten megtanulod a weboldalak kliensoldali programnyelvét, a JavaScriptet.

Haladó WordPress anyagok 2.

Van még más is! Már eddig is hatalmas tudásod lesz a WordPress területén, de hidd el, lehet ezt még fokozni is!

  • WordPress mobil megoldások
  • Sablon reszponzívvá tétel példa
  • Egyedi bejegyzés típusok
  • Egyedi taxonómiák
  • WordPress rövidkód (shortkód) készítés
  • Beépített WordPress függvények
  • WordPress feltörés kezelése
WordPress webáruház építése

 Nemcsak összedobni fogsz tudni webáruházakat, hanem profi módon felépíteni!

A WP teljes felépítése programozói szemmel

A WP teljes felépítése programozói szemmel. Azaz, hogyan tudsz teljesen profi módon bármit beleírni a WP-be

Egyedi csoportosítás és bejegyzéstípusok

Egyedi csoportosítás és bejegyzéstípusok. Vagyis bármilyen ügyfélkérés megvalósítása profin (itt csak egy sor, de hatalmas érték lesz ez a tudás a kezedben!)

Sablon írása a nulláról

Tényleg a nulláról!Azon kevés WordPress szakértők közé fogsz tartozni, akik bármit meg tudnak valósítani. Nem lesz szükséged egy más által írt sablonra támaszkodni, azt módosítgatni, annak a hibáit kerülgetni, a frissítések után javítgatni, amit csináltál. Akár te magad készíthetsz majd sablont, amit vagy eladsz, vagy erre építed profi módon az általad átadott honlapokat.

A WP admin felület módosítása

Hogyan írj olyan kódot, amivel nemcsak a honlap külső, látogatóknak mutatott kinézetét (frontend), de a megbízó admin felületét (backend) is módosítod.

WordPress plugin írása

Megtanulsz plugint is írni. Szintén rengeteg módon fel tudod használni. Elég, ha csak annyit mondok, hogy bármilyen tetszőleges funkciót ezek után bővítmény formában fogsz tudni megírni, és így adni át az ügyfeleknek. Ja, és mindezt haladó, objektumorientált, szuperhatékony programozói stílusban!

WordPress gyorsítás

Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!

Extrák

Megkapsz, és fejlesztői szemmel ki is belezünk minden olyan kódot, extrát, amit eddig én csináltam. Tehát nemcsak felhasználhatod, de meg is fogod érteni, hogy hogyan működik.Ezek például egyszerű plugin minták, hírlevél feliratkoztató oldal sablon, értékesítési oldal sablon, és ami a legdurvább: egy teljesen automatizált, gombnyomásra tartalmat generáló honlap teljes kódja!

Sikeres honlapfejlesztő üzlet építése

Legyél akár vállalkozó, akár munkavállaló, ebben a részben meg fogod tanulni, hogy mitől leszel igazán sikeres.Elárulom neked azokat a titkokat, amikkel te is sikeres weboldal és programozói vállalkozást fogsz tudni építeni. És ami a döbbenetes: ez egyáltalán nem csak az átadott honlapokon múlik!

3 OK, amiért szeretni fognak veled dolgozni

 3 igazi oka lesz, hogy szeretnek veled dolgozni az ügyfelek és visszatérnek, vagy pedig elégedetlenül másik fejlesztőhöz mennek. És ebből a 3 okból egyik sem a honlap!

Hogyan építs rendszeres jövedelmet

Minden honlapfejlesztő legnagyobb átka, hogy amíg dolgozik van bevétel, aztán ha kész a honlap nincs. Erre van két zseniális megoldás, ami rendszeres havi jövedelmet fog tudni neked hozni, ráadásul minimális munkával!

KKV honlapfejlesztő képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

KKV honlapfejlesztő képzésen?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

2 ZÁRT VIP FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

Ez 2 igen értékes zárt Facebook csoport tagságot jelent.

Egyrészt a Honlapra Fel! VIP csoport és Linkcsere csoport-okba lesz lehetőséged belépni.

Másrészt egy zárt Facebook csoportot hoztunk létre csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más honlap szakértőkkel, programozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni.

 

Így más SEO vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni, közös linkeket építeni. Erős szakmai csoport, SEO-val folyamatosan foglalkozó tagsággal.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

KKV honlapfejlesztő
képzés árak

alapképzés

690.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

8 x 103.500 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

haladó képzés

990.000 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 12 x 99.000 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

KKV honlapfejlesztő képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid
a KKV honlapfejlesztő képzéssel kapcsolatban?

Mire nem lesz szükséged a képzéshez?

Programozási ismeretekre. Természetesen ha van már gyakorlatod programozásban, akkor valószínűleg gyorsabban el fogod végezni a képzést, kevesebbszer lesz olyan érzésed, hogy most legszívesebben a billentyűzetet odavágnád az asztalhoz (hidd el, lesz ilyen 😀 ).

De a jó hírem, hogy itt is tartom magam ahhoz, amiért nagyon sokan szeretnek a tanítványaim közül: a nulláról építem fel a tanfolyamot, hogy akkor is megértsd és sikeresen tudd a gyakorlatban alkalmazni az itt tanultakat, ha még semmilyen szakmai tudásod, előképzettséged, gyakorlatod nincs.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Nem árt, ha tudsz angolul. Ez részemről nem elvárás, de tudd, hogy ezen a területen később századannyi energiával fogod tudni továbbképezni magad, egy-egy konkrét szituációra megoldást találni, ha hajlandó vagy angolul rákeresni a neten.

Kemény munka lesz. Én sem adom könnyen a tudást, és az élet sem a megbízásokat. Itt nem WordPress sablon-beállítgatókat, hanem valódi, programozáshoz is értő, profi

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A KKV honlapfejlesztő alapképzés javasolt időtartama: 8 hónap.
 • A KKV honlapfejlesztő középhaladó képzés javasolt időtartama: 12 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Később is kezdhetsz!

A csoporttal nem kell együtt haladnod, a tempót te diktálod így akár pár héttel- hónappal később is elkezdheted a tanfolyamot, ha a befizetésed megérkezett a képzésre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Az anyagokat a te haladásod sorrendjében kapod meg, tehát akár ennél lassabban is elvégezheted a KKV honlapfejlesztő képzést.

Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját ütemedben haladhatsz.

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

 

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

Igen, akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a profi HTML, CSS, PHP programozás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Profi HTML, CSS, PHP programozói alap- és középhaladó képzés

A KKV honlapfejlesztő alap- és középhaladó képzés ára miért ennyi?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nemcsak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nemcsak egy-egy elemet bemutató, a fejlesztést és a programozást is felölelő, ennyire gyakorlatorientált KKV honlapfejlesztő képzést – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, az alapoktól a profi szintig indulva, és ami távoktatásban, akárhányszor elvégezhető.

Ráadásul ez nem tankönyvi anyag. Ezen a képzésen gyakorlati, azonnal alkalmazható tudást kapsz Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb WordPress, online marketing és SEO 

anácsadójától.

Magyarországon jelenleg egy közepes árazású, igényes honlapért gond nélkül el lehet kérni 250.000 Ft-ot, és erre hatalmas kereslet is van akár kisvállalkozói körökben is. Amit ezen a képzésen megtanulsz, azzal akár több milliós projekteket is képes leszel megoldani, a folyamatos bevételről nem beszélve. Ha a saját honlapodat csinálod, akkor ekkora díjjal kellene számolnod.

A képzés elvégzése után akár néhány hónappal már több milliós bevételt el kell tudnod érni ezzel a tudással. Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna tízmillió Forintra – egy éven belül simán megkeresheted az árát. Lehet, hogy fogom is az első évfolyam után, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés de kiváló, programozni is tudó honlapfejlesztőt szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra. Sőt, még csak ötmillió Forintot sem kérek el érte. Az árat úgy határoztam meg, hogy akár havi részletekben fizetve ki tudd fizetni, ha valóban szeretnél egy értékes szakmát megtanulni.

Mire alapoz a KKV honlapfejlesztő alap- és középhaladó képzés?

A Honlapra Fel! KKV honlapfejlesztő alap- és középhaladó képzés WordPress honlapok készítésére alapoz. A WordPress (WP) egy ingyenes keretprogram, amit ma világszerte a honlapok majdnem felénél használnak. Én jelenleg nem tudok ennél jobb és rugalmasabb megoldást, amivel szinte minden megrendelői helyzetre képes leszel gyorsan és egyszerűen stabil megoldást adni.

Nemcsak „WordPressezni” tanulsz meg, hanem profi módon kezelni a világ ma elérhető legjobb, ingyenes keretrendszerét. Vagyis felkészítelek nemcsak a használatára, profi programozására, de az összes nehézségének, relatív gyengeségének a kezelésére is!

Ha a képzést elvégzed, a programozói gyakorlat révén a későbbiekben a saját döntésed szerint képes leszel akár más keretprogramokat is megismerni és használni.

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzéshez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket majd a képzés végén a tanfolyami felületen találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk kiállítani számodra, ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted azokat. Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk, ha elakadtál!

A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre