Leírás

Magyarországon elsőként:
Hivatalos tanúsítványt adó
SEO szakember képzés!

Teljes gyakorlati SEO szakember képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami ma az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

A személyes és online képzéseimen több, mint 2000 embert képeztem sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a SEO szakmai tudást, ami mögöttem van – és ennél még többet! Nem csak a keresőoptimalizálás teljes szakmai hátterét tanítom meg neked, de azt is, hogy hogyan élj meg ebből vállalkozóként!

Ismerd meg a 21. század egyik legmenőbb területét, a keresőoptimalizálást!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél pénzt keresni, bevételt termelni a SEO-val.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész információkat szerezhetsz a keresőoptimalizálásról úgy, hogy utána képes legyél továbbfejleszteni a tudásodat.
 • Szeretnéd a keresőoptimalizálás minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy sikeres, pénzt termelő SEO vállalkozást felépíteni.
 • Egy 21. századi, online bevételi forrást és megoldást keresel a jelenlegi helyzetre.
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten keresőoptimalizáló szakemberek képzésére szolgáló hivatalos tanúsítványt adó tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a profitábilis területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció van a SEO témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb SEO technológiákat fogod megtanulni, amiket azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

Megtanítalak arra is, ami a keresőoptimalizálás csúcsa: Hogyan maradj mindig naprakész, hogyan fejlődj tovább ezen az állandóan változó területen.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat.

Folyamatosan frissített anyag!

Ez egy egyedülálló képzés nem csak Magyarországon, de világszinten is: Teljesen a nulláról, azonnal alkamazható, gyakorlati módszerekkel tanít meg a keresőoptimalizálás minden részletére, és ezen kívül segít egy sikeres SEO vállalkozás felépítésében.

Ezt a képzést először 2016-ban hoztuk ki. Az anyag elméleti része a mai napig 95%-ban érvényes – ez a bizonyítéka, hogy amit tanítok, az hosszú távon is működik! De nagyon sok új dolog is bejött azóta, és sok felület megváltozott.

Ezért a tanfolyamot folyamatosan újítjuk! Minden videót átnézünk, és ahol változás van, azt újraveszzük. Ezen kívül az azóta megszerzett tudást is beépítjük a képzésbe. A korábbi résztvevők is megkapják a hozzáférést az új anyagokhoz.

Tehát nem csak komplett SEO tudást kapsz, nem csak azt tanulod meg, hogy hogyan építs fel és működtess egy SEO vállalkozást, de az anyagot folyamatosan frissítjük – és mindez benne van a képzés egyszeri árában.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb SEO-szakember képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes keresőoptimalizáló vállalkozást tudj működtetni, és ha látsz egy honlapot, akkor azt csuklóból tudd kezelni.

Nem tartok vissza tőled semmit! Én magam nem foglalkozom már ügyfél keresőoptimalizálással, tehát a legkisebb mértékben sem nézek rád konkurensként. Sőt – még az is lehet, hogy együtt fogunk tudni dolgozni. A hozzánk beérkező SEO ajánlatkéréseket ugyanis a képzésen részt vevők felé továbbítjuk.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni sikeresen keresőoptimalizálási szolgáltatást nyújtani.

Háromféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját keresőoptimalizáló vállalkozásba kezdesz.
 • Ha “csak” a saját vállalkozásodban szeretnéd hasznosítani a képzés anyagát, akkor ez kiváló megoldás arra, hogy a későbbiekben ne függj egy SEO-szakembertől sem, és tudd, hogy mit kell rajtuk számon kérni. Ráadásul profi módon, messze az átlag fölött keresőoptimalizáld a honlapjaidat!
 • Könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.

A felmérésünkre a többség (64,9 %) azt válaszolta, hogy havi 100 ezer és 500 ezer Forint bevételre számítana SEO-szakemberként. Ez évente 1.200.000 és 6.000.000 Forint!

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni a bevételedre vagy jövedelmedre (ahhoz dolgoznod is kell majd 🙂 ), de aki SEO vállalkozásba eddig belekezdett, mindenki azt tapasztalta, hogy inkább az elvárásaihoz képest még több jövedelemre tett szert.

20 rendszeres ügyfelet egy SEO szakember képes akár egyedül is kezelni. Nagyon konzervatív árazással számolva (értsd: olcsó), havi 40.000 Ft-ot elkérve egy havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásért, ez havi 800.000 Ft bevételt jelent.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes vállalkozói és keresőoptimalizálási képzés gyakorlati tudás nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! SEO szakember képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati feladatokon alapul.

Ráadásul kapsz még egy másik (szolgáltatói) nézőpontot is pluszban. A képzés során a résztvevőknek létrehozott Facebook csoportban további SEO vállalkozók is segíteni fognak neked, akiket napi szinten a SEO-ból élnek. A csoportban hihetetlen az összefogás, segíteni fognak neked abban, hogy hogyan tudsz elindulni és ott is maradni a keresőoptimalizálási szolgáltatói piacon.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 4 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját weboldalt fogsz indítani, felépíteni és felhozni a keresőoptimalizálás témájában az első pillanattól kezdve.Ez a honlap a későbbiek során egyben ügyfeleket is hozhat neked! Sőt! Itt eleve egy olyan módszert mutatok neked, amivel nemcsak a leggyorsabban érheted el a keresőben a jó eredményeket, de szinte garantált, hogy nagyon hamar tudsz valóban ügyfeleket is szerezni!
 • Egy másik saját weboldalt fogsz felhozni egy általad választott témában.A sikeres keresőoptimalizálás egyik alapja, hogy több honlapunk legyen. Ez így nagyon leegyszerűsített – a képzésen megtanulod, hogy miért és hogyan működik ez pontosan. Viszont legyen meg a gyakorlatod ebben az első perctől fogva! Ráadásul mivel te választod a témát, itt lesz a legkönnyebb tartalmat generálnod, eredményt elérned.
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.
 • 1 nap személyes workshop Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb SEO trendekről hallhatsz szakértő tippeket.

Hivatalos tanúsítványt adó SEO szakember képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző SEO-szakemberi feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó SEO szakember képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a SEO szakember képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a SEO szakember képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

A SEO szakember képzés időtartama és beosztása

A SEO szakember képzést teljes mértékben online végezheted, bárhonnan, bármikor – egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint.

A képzés teljes anyaga készen van, tehát tényleg a saját tempódban haladhatsz, akár gyorsabban, akár lassabban.

Mi nem vesszük el a hozzáférésedet, a képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.

 • A SEO szakember képzés javasolt időtartama: 6 hónap

Mikor indul a képzés?

A képzés 2022. november 4-én indul. Ekkor kapják meg a hozzáférést az első videókhoz a már beiratkozott résztvevők. Persze a saját tempódban haladsz végig, a tanfolyamot ettől kezdve később is el lehet kezdeni.

A SEO szakember képzés befejezésének tervezett időpontja: 2023. május 4.

A SEO szakember képzés tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – mint például a kulcsszókutatás –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan alkalmazd azt bármilyen, idegen honlapnál is. Hogyan szúrj ki egy hibát, hogyan szúrd ki a legnagyobb eredményt hozó változtatást. Hogyan érd el, hogy “ránézésre” tudd, mit kell egy honlappal kezdeni.

 • A legfontosabb technikai elemek és használatuk. Title, meta leírás, cím, szöveg, h1-h6 elemek, url, oldalsáv, lábléc, aloldal és céloldal viszonya, domain, aldomain, horgonyszöveg, duplikáció, strukturált adatok, nofollow linkek, átirányítások, rel canonical, hreflang, legfelsőbb szintű domainek viselkedése stb.
 • A honlap témája. Mit jelent ez pontosan, hogyan állítsd be egy idegen honlapnál, hogyan szúrd ki a hibákat és hogyan érj el akár pusztán ezzel sokszoros növekedést az ügyfeleidnél.Megjegyzem, főleg indulásnál én ezzel tudtam aratni. Nem egy ügyfél kétséggel ugyan, de megbízott a keresőoptimalizálással. Aztán adtam nekik 5 javaslatot, és megsokszoroztam a látogatottságukat, sokszor nem létező helyekről az első oldalra hoztam őket egy-egy kulcsszóra csupán ezzel a technikával.
 • Search Console (korábbi webmestereszközök) profi használataEzt profi szinten tanulod meg, jóval mélyebben, mint azt bármilyen “hagyományos” Search Console (SC) oktatás nyújtja. Megtanulsz minden pontot értelmezni, egy honlap hibáit és lehetőségeit megtalálni a SC adatokból, valamint trükköket is mutatok, amelyekkel pusztán a SC alapján egy honlap látogatottságát akár nagyságrendileg növelheted.
 • Kulcsszókutatás.
 • WordPress alapok. Képes leszel egy WordPress honlapot összerakni és beállítani SEO szempontból. Erre szükséged lehet később ügyfeleknél is és a saját honlapjaidnál is.Teljesen mindegy, mit gondolsz a WordPressről. Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor ismerned kell a valóban működő technikákat. És jelenleg a WordPress egy működő technika.

  Egyrészt az ügyfeleid legalább felének WordPress honlapja lesz. Tehát tudnod kell beállítani. Másrészt ez az a rendszer, amivel a semmiből, 1-2 óra alatt képes leszel majd honlapokat létrehozni, amelyeket például linkelésre tudsz használni.

 • Mi kell a Google-nek? Itt egy olyan nézőpontot fogok neked átadni, amit soha sehol senkinek nem tanítottam, és a programozói múltamból hozom.Ez nagyon sokszor segít abban, hogy egy helyzetben azonnal meglássam, hogyan reagál a Google, és például mi lehet igaz vagy nem igaz a SEO-val kapcsolatban felröppenő rémhírekből.
 • Szövegírás. Nem szeretném itt részletezni, ez önmagában egy hatalmas téma. De képesnek kell lenned mindig, minden helyzetben, minden egyes kulcsszóra tökéletes szöveget írni. Ezt fogod megtanulni és begyakorolni!
 • Kategorizálás, gyűjtő oldalak használata. Innentől nem részleteznék minden egyes pontot. Lehet, hogy csak néhány szó, de a teljes területet meg fogod ismerni és képes leszel a gyakorlatban alkalmazni!
 • Webáruházak keresőoptimalizálása.
 • Több nyelvű tartalmak kezelése.
 • Közösségi média és keresőoptimalizálás viszonya.
 • Linképítés. Mikor milyen linkeket építs az ügyfeleidnek. Saját “linképítő” honlapok használata, ezek kiépítése. Ez az érték önmagában visszahozhatja neked a képzés árát.
 • Hibakeresés. Hirtelen visszaesés és lassú csúszás kezelése.
 • Egyedi trükkök. Ezt nehéz lenne felsorolni, itt összeszedek és átadok minden trükköt, amit az elmúlt 9 év során alkalmaztam és alkalmazok.
 • SEO stratégia kialakítása. Igazából akkor leszel jó szakember, ha ránézel egy honlapra, és akár 20 másodperc alatt te már pontosan tudod, hogy az ügyfélnek mit kell csinálnia a következő egy évben.Ez a szint elérhető, bár nagyon sok gyakorlással és szakmai tapasztalattal. De én megmutatom neked, hogy mik azok a pontok, amelyekre egy ilyen stratégia kialakításánál és egy ilyen “20 másodperces” átnézésnél figyelned kell.
 • Teljes SEO elemzés szolgáltatásunk nyújtása. Ezt a szolgáltatást, amíg én is keresőoptimalizáltam, 199.390 Ft-ért (157.000 Ft + ÁFA) adtuk, és rengeteg honlapot hoztunk fel vele a semmiből. Ezt a szolgáltatást végzett SEO-szakember tanítványom most már bruttó 275.000 Ft-ért csinálja. Te is pontosan megtanulod nyújtani ezt a szolgáltatást, még a hozzá tartozó sablont (amiben az ügyfélnek készített javaslatokat írtuk) is megkapod.
 • Havidíjas szolgáltatás nyújtása. Megtanulod, hogyan kezeld szolgáltatás és kommunikáció szinten azt az ügyfelet, aki havidíjas szolgáltatást vásárol nálad.Hogyan érd azt el, hogy már az első hónaptól kezdve lásson eredményt, hogy a lehető legtöbbet megkapja tőled, de mégse érezze azt pár hónap után, hogy most már nem tudsz neki többet adni. Ennek megvan a módja a kommunikációban és a szolgáltatás nyújtásában. Ez a tudás aranyat érhet számodra, hiszen igazából egy SEO vállalkozás legnagyobb és legstabilabb bevétele a havidíjas megbízásokból jön.
 • Ügyfélkezelés alapok.Hogyan szúrd ki már ajánlatkéréskor, hogy ki lesz a jó ügyfél, és ki lesz a problémás. Hogyan szúrd ki azokat a honlapokat, amelyeket nem szabad elvállalni, mert rengeteg munkád megy majd bele és nem lesz sok eredmény. Hogyan érd el, hogy valóban eredmény legyen az ügyfélnél – tehát soha ne kelljen magyarázkodnod amiatt, hogy pontosan mit csináltál.
 • Megtanulod a tudásod folyamatos frissítést. Ezt hívhatod önfejlesztésnek, továbbfejlődésnek, továbbtanulásnak, a legjobb források ismeretének, ugyanarról beszélünk.A SEO egy folyamatosan változó terület. Amikor elvégzed a tanfolyamot, képes leszel hatékonyan szolgáltatni, de folyamatosan képben kell lenned, ha igazán jó szakember szeretnél lenni. Megmutatom neked, hogy én hogyan frissítem a tudásomat, hogyan vagyok mindig naprakész anélkül, hogy erre túl sok időt szánnék. Arra is megtanítalak, hogy hogyan szúrd ki a rengeteg SEO hír és információ közül azt, ami csak álhír – vagy legalábbis nem leszel tőle hatékonyabb –, és ami viszont valóban szükséges ahhoz, hogy naprakész maradj.
 • Angol nyelvű keresőoptimalizálás különbségek. (Ezt az egy részt kihagyhatod majd, ha nem szeretnél angol nyelvterületen dolgozni.)A SEO alapjai ugyanazok nyelvtől függetlenül, tehát amit megtanulsz a tanfolyamon azt más nyelven is tudod hasznosítani. Van azonban néhány különbség – például a kulcsszókutatásban, a helyi kulcsszavakban – a magyar és angol nyelvű keresőoptimalizálás között. Ezeket fogjuk átvenni.
 • Saját szolgáltatásaidnak és áraidnak a kialakítása. Mielőtt elengedném a kezed, segítek véglegesíteni azokat a SEO szolgáltatásaidat és áraidat, amelyekkel el tudsz indulni és bevételt tudsz szerezni.

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

“Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

 

Varga Éva

“Én úgy álltam neki ennek a tanfolyamnak, hogy nagyon kevés képzettségem volt ezzel kapcsolatban. Gyakorlatilag a nulláról épített fel ebben a külön szakmában. Egy teljesen átfogó és borzasztóan részletes tudást adott. Nemcsak elméleti, hanem gyakorlatias tudást is adott, ami rendkívül fontos. A tanfolyam alatt, pár hónap után már tudtam ügyfeleket vállalni, hitelesen tudtam képviselni a keresőoptimalizálás szakmát.”

 

Ferge Balázs

“Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

 

Csernai Kata

“A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A SEO szakember képzés anyagai a következőből állnak

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is. 264 darab részletes videó és egyéb anyag, egyenként 5-30 percesek – több 10 órányi tudásanyag érthetően.
 • Személyes workshop. 1 teljes nap Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb SEO trendekről hallhatsz szakértő tippeket.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben. A SEO szakember képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más SEO vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni, közös linkeket építeni. Itt rajtam kívül több, mint 50 korábbi tanfolyam résztvevő tapasztalataival is gazdagabb lehetsz. Erős szakmai csoport, SEO-val folyamatosan foglalkozó tagsággal.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Mennyi időt vesz el a SEO szakember képzés egy héten?

Ez részben tőled is függ. Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 10-16 órát kelljen vele foglalkozni. Ez részben a videók megnézése, részben a gyakorlati részek.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a SEO szakemberr képzést. Mivel a tudásanyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért teljes mértékben a saját tempódban haladhatsz.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nem csak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált SEO képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, ami 100%-ban távoktatásban, akárhányszor elvégezhető. Ráadásul a SEO ismereteken kívül egy sikeres keresőoptimalizálási vállalkozás elindítására is megtanít.

A fenti konzervatív számításomban leírtam, hogy SEO-szakemberként 800.000 Ft-ot könnyen le kell tudnod számlázni havonta.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sok millió Forintra – egy éven belül megkeresed az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló SEO-szakembert és vállalkozást szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra, vagy 5 millió Forintra, de még 2 millióra sem! Az árat úgy határoztam meg, hogy ha tényleg szeretnél SEO vállalkozást indítani, akkor te is ki tudd fizetni! Ráadásul még részletfizetési lehetőséget is adok!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

SEO szakember képzés ára

 • A SEO Szakember képzés ára bruttó 1.485.900 Ft részletekben fizetve 6 x 247.650 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 1.244.600 Ft

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A SEO Szakember képzés regisztrált VIP ügyfeleinknek ára bruttó 1.219.200 Ft részletekben fizetve 6 x 203.200 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 1.117.600 Ft

A befizetési határidő minden esetben a tanfolyam kezdőnapja. Az összegnek (részletfizetés esetén az első részletnek, teljes befizetés esetén a teljes összegnek) tehát a tanfolyam kezdetéig be kell érkeznie a számlánkra, ekkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet az adott képzésre.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a SEO szakember képzés esetén 6 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

SEO szakember képzés:

Amennyiben a SEO Szakember képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 1.485.900 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 247.650 Ft – Alapok, Technikai elemek, WordPress-alapok, Kulcsszókutatás
 2. hónap – bruttó 247.650 Ft – SEO-szövegírás, Kategorizálás, Webáruház-SEO
 3. hónap – bruttó 247.650 Ft – Google-stratégia, Linképítés, Technikai elemek
 4. hónap – bruttó 247.650 Ft – SEO-trükkök, Árazási stratégiák, Visszaesések
 5. hónap – bruttó 247.650 Ft – SEO-elemzés szolgáltatás
 6. hónap – bruttó 247.650 Ft – Ügyfélszerzés és -kezelés, Eredmények lemezése, Tanácsok, Esettanulmányok

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a befizetésedtől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz a SEO-ból keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a keresőoptimalizálásban szükséged van ahhoz, hogy sikeres vállalkozást tudj indítani és működtetni.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

Vannak még kérdéseid a SEO szakember képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz igénybe a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamenyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 10-16 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját SEO vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj. A képzéseim direkt úgy vannak felépítve, hogy akár teljesen a nulláról indulva is azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kapj.

Mi a különbség a SEO szakemberi és más képzéseitek között?

Ez a legátfogóbb, legteljesebb SEO képzésünk, amivel képes leszel nemcsak bármilyen ügyfél bármilyen honlapját bármilyen szituációban kezelni, de egy keresőoptimalizálási vállalkozát is felépíteni és működtetni.

A kisebb képzéseink a keresőoptimalizálásnak egy-egy kisebb területét fedik le. A 7 modulos SEO képzésünk (ami nem ez a képzés) átfogó képet ad, de kizárólag arra koncentrál, hogy a saját honlapjaidat tudd kezelni.

Itt a SEO szakember képzésben nem csak a saját honlapjaidat, de ügyfelek honlapját is megtanulod kezelni. Ezen kívül szerződésmintákat, egyéb anyagokat kapsz, amelyek kifejezetten a vállalkozás működésében segítenek. Az anyagok egy része is kifejezetten az ügyfélszerzésben, ügyfélkezelésben, a SEO vállalkozásod felépítésében és működtetésében segít.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a “Jelentkezem” gombra!
 • A jelentkezési határidő: 2022. október 28. éjfél.
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • Megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez. Ahol a képzés indulásának időpontjától megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ettől az időponttól bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezési határidő:
2022. október 28. (péntek) éjfél!

További információk

Képzés típusa

SEO Szakember, SEO Szakember – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SEO Szakember képzés” értékelése elsőként

SEO Szakember képzés

1117600 Ft1244600 Ft