Leírás

Magyarországon elsőként:
Hivatalos tanúsítványt adó
3 részes
SEO szakember képzés!

3 részesre bővült a teljes gyakorlati SEO szakember képzés!

Továbbra is távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész SEO tudás akár a nulláról indulva
nem csak szakembereknek.

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami ma az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

A személyes és online képzéseimen több, mint 3000 embert képeztem sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a SEO szakmai tudást, ami mögöttem van – és ennél még többet! Nemcsak a keresőoptimalizálás teljes szakmai hátterét tanítom meg neked, de azt is, hogy hogyan élj meg ebből vállalkozóként!

Ismerd meg a 21. század egyik legmenőbb területét, a keresőoptimalizálást!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél pénzt keresni, bevételt termelni a SEO-val.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész információkat szerezhetsz a keresőoptimalizálásról úgy, hogy utána képes legyél továbbfejleszteni a tudásodat.
 • Szeretnéd a keresőoptimalizálás minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél egy sikeres, pénzt termelő SEO vállalkozást felépíteni.
 • Egy 21. századi, online bevételi forrást és megoldást keresel a jelenlegi helyzetre.
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.
 • Szeretnél azonnal belevágni a SEO Szakember képzésbe.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, keresőoptimalizáló szakemberek képzésére szolgáló hivatalos tanúsítványt adó tanfolyamát, ami nemcsak SEO szakembereknek ad hasznos tudást, hanem bárkinek, aki szeretné megérteni a SEO lényegét, és alkalmazi szeretné a saját honlapján.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a profitábilis területen a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció van a SEO témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Naprakész információkat, lézerpontosan alkalmazható technikákat, a legfrissebb SEO technológiákat fogod megtanulni, amiket azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nemcsak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

Megtanítalak arra is, ami a keresőoptimalizálás csúcsa: Hogyan maradj mindig naprakész, hogyan fejlődj tovább ezen az állandóan változó területen.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Folyamatosan frissített anyag!

Ez egy egyedülálló képzés nemcsak Magyarországon, de világszinten is: Teljesen a nulláról, azonnal alkalmazható, gyakorlati módszerekkel tanít meg a keresőoptimalizálás minden részletére, és ezen kívül segít egy sikeres SEO vállalkozás felépítésében.

Ezt a képzést először 2016-ban hoztuk ki. Az anyag elméleti része a mai napig 95%-ban érvényes – ez a bizonyítéka, hogy amit tanítok, az hosszú távon is működik! De nagyon sok új dolog is bejött azóta, és sok felület megváltozott.

Ezért a tanfolyamot folyamatosan újítjuk! Minden videót átnézünk, és ahol változás van, azt újravesszük. Ezen kívül az azóta megszerzett tudást is beépítjük a képzésbe. A korábbi résztvevők is megkapják a hozzáférést az új anyagokhoz.

Tehát nemcsak komplett SEO tudást kapsz, nemcsak azt tanulod meg, hogy hogyan építs fel és működtess egy SEO vállalkozást, de az anyagot folyamatosan frissítjük – és mindez benne van a képzés egyszeri árában.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb SEO-szakember képzésben részesülj. Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy piacképes keresőoptimalizáló vállalkozást tudj működtetni, és ha látsz egy honlapot, akkor azt csuklóból tudd kezelni.

Nem tartok vissza tőled semmit! Én magam nem foglalkozom már ügyfél keresőoptimalizálással, tehát a legkisebb mértékben sem nézek rád konkurensként. Sőt – még az is lehet, hogy együtt fogunk tudni dolgozni. A hozzánk beérkező SEO ajánlatkéréseket ugyanis a képzésen részt vevők felé továbbítjuk.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni sikeresen keresőoptimalizálási szolgáltatást nyújtani.

Háromféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját keresőoptimalizáló vállalkozásba kezdesz.
 • Ha „csak” a saját vállalkozásodban szeretnéd hasznosítani a képzés anyagát, akkor ez kiváló megoldás arra, hogy a későbbiekben ne függj egy SEO-szakembertől sem, és tudd, hogy mit kell rajtuk számon kérni. Ráadásul profi módon, messze az átlag fölött keresőoptimalizáld a honlapjaidat!
 • Könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.

A felmérésünkre a többség (64,9 %) azt válaszolta, hogy havi 100 ezer és 500 ezer Forint bevételre számítana SEO-szakemberként. Ez évente 1.200.000 és 6.000.000 Forint!

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni a bevételedre vagy jövedelmedre (ahhoz dolgoznod is kell majd 🙂 ), de aki SEO vállalkozásba eddig belekezdett, mindenki azt tapasztalta, hogy inkább az elvárásaihoz képest még több jövedelemre tett szert.

20 rendszeres ügyfelet egy SEO szakember képes akár egyedül is kezelni. Nagyon konzervatív árazással számolva (értsd: olcsó), havi 40.000 Ft-ot elkérve egy havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásért, ez havi 800.000 Ft bevételt jelent.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes vállalkozói és keresőoptimalizálási képzés gyakorlati tudás nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! SEO szakember képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati feladatokon alapul.

Ráadásul kapsz még egy másik (szolgáltatói) nézőpontot is pluszban. A képzés során a résztvevőknek létrehozott Facebook csoportban további SEO vállalkozók is segíteni fognak neked, akiket napi szinten a SEO-ból élnek. A csoportban hihetetlen az összefogás, segíteni fognak neked abban, hogy hogyan tudsz elindulni és ott is maradni a keresőoptimalizálási szolgáltatói piacon.

A gyakorlati részt nem is egy, nem is kettő, hanem 4 különböző módon fogod megkapni:

 • Saját weboldalt fogsz indítani, felépíteni és felhozni a keresőoptimalizálás témájában az első pillanattól kezdve. Ez a honlap a későbbiek során egyben ügyfeleket is hozhat neked! Sőt! Itt eleve egy olyan módszert mutatok neked, amivel nemcsak a leggyorsabban érheted el a keresőben a jó eredményeket, de szinte garantált, hogy valóban nagyon hamar tudsz majd ügyfeleket is szerezni!
 • Egy másik saját weboldalt fogsz felhozni egy általad választott témában. A sikeres keresőoptimalizálás egyik alapja, hogy több honlapunk legyen. Ez így nagyon leegyszerűsített – a képzésen megtanulod, hogy miért és hogyan működik ez pontosan. Viszont legyen meg a gyakorlatod ebben az első perctől fogva! Ráadásul mivel te választod a témát, itt lesz a legkönnyebb tartalmat generálnod, eredményt elérned.
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.
 • 1 nap workshop. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb SEO trendekről hallhatsz szakértő tippeket.

Hivatalos tanúsítványt adó SEO szakember képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző SEO-szakemberi feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó SEO szakember képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a SEO szakember képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a SEO szakember képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

3 RÉSZESRE BŐVÜLT SEO SZAKEMBER KÉPZÉS
Hivatalos tanúsítvánnyal!

Jelentkezz most a képzésre!

A SEO szakember képzést teljes mértékben online végezheted, bárhonnan, bármikor – egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint.
A saját tempódban haladhatsz, akár gyorsabban, akár lassabban.

Mi nem vesszük el a hozzáférésedet, a képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nemcsak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.

A SEO szakember képzés tematikája

Fontos! Följebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel én rendelkezem.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – mint például a kulcsszókutatás –, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan alkalmazd azt bármilyen, idegen honlapnál is. Hogyan szúrj ki egy hibát, hogyan szúrd ki a legnagyobb eredményt hozó változtatást. Hogyan érd el, hogy „ránézésre” tudd, mit kell egy honlappal kezdeni.

Mit fogsz tanulni a SEO szakember képzés 1. részében?

 • SEO Alapok – Mi a keresőoptimalizálás? Mit ront el a legtöbb vállalkozó? Megnézzük a legfontosabb elméleti kérdéseket. A tanfolyam elején rendbetesszük azokat a dolgokat, amik kellenek ahhoz, hogy a SEO-d valóban eredményes legyen, és folyamatosan növekvő látogatottságot, valamint a saját területed online dominanciáját hozza számodra.
 • SEO Alapok 2. – Search Console használata, azaz megmutatom, mire figyelj leginkább, ha eredményeket akarsz elérni a keresőben. Profi szinten tanulod meg, jóval mélyebben, mint azt bármilyen „hagyományos” Search Console (SC) oktatás nyújtja. Megtanulsz minden pontot értelmezni, egy honlap hibáit és lehetőségeit megtalálni a SC adatokból, valamint trükköket is mutatok, amelyekkel pusztán a SC alapján egy honlap látogatottságát akár nagyságrendileg növelheted. Tudtad, hogy egy aranybányán ülsz? A Search Console-ban van egy módszer, amivel ki tudod választani azokat a kulcsszavakat, amik azonnal eredményt fognak neked hozni!
 • Kulcsszókutatás – Kulcsszavak nélkül nincs sikeres keresőoptimalizálás. Anélkül olyan az egész, mintha sötétben tapogatóznál. És már régen nem arról beszélünk, hogy 1-2 kulcsszóra hogy leszel jó, hanem hogy hogyan találod meg és célzod meg azt a több száz vagy több ezer különböző kulcsszót, ahogy a te termékedre vagy szolgáltatásodra keres a célpiacod.
  Konkrét módszerek: hogyan találd meg az adott pillanatban leghatékonyabb kulcsszavaidat. Várható átkattintási eredmények (látogatószám) számítása.
 • WordPress alapok – Képes leszel egy WordPress honlapot összerakni és beállítani SEO szempontból. Erre szükséged lehet később ügyfeleknél is és a saját honlapjaidnál is. Teljesen mindegy, mit gondolsz a WordPressről. Ha jó szakember szeretnél lenni, akkor ismerned kell a valóban működő technikákat. És jelenleg a WordPress egy kiválóan működő technika.
  Az ügyfeleid legalább felének WordPress honlapja lesz. Tehát tudnod kell beállítani. Másrészt ez az a rendszer, amivel a semmiből, 1-2 óra alatt képes leszel majd honlapokat létrehozni, amelyeket például linkelésre tudsz használni.
 • SEO szövegírás – Ha ismered a SEO szövegírás titkát és kombinálod a legalapvetőbb SEO trükkel, akkor nincs, aki megmentsen az egyre több látogatótól! Ismerni fogod a SEO szövegírás helyes sorrendjét. Sokan már ott eleve kudarcra vannak ítélve, hogy ezt elrontják! Sőt! Megtanulod a keresőoptimalizált szövegírás mind az 5 lépését. Én azt látom, hogy ezekből mindenki csak egyetlen egyre fókuszál, és ezért nem ér el valódi eredményeket. Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a szövegírást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Linképítés alapok és Linképítés – Ez talán unalmasnak tűnhet elsőre. De végre egyszer valaki érthetően elmagyarázza neked, hogy mik azok a linkek, mi az a PageRank, hogyan működnek, hogyan használhatod őket (és hogyan nem) a jobb eredmények érdekében. Ha már a rossz linkeket megismered, akkor itt az ideje, hogy megértsd, mitől “jó” egy link a Google szemében. Ez segíteni fog abban, hogy bármikor, amikor linket építesz (vagy mást bízol meg vele), akkor pontosan tudd, hogy miért kell ez neked.
 • Közösségi média és SEO – Hiába van rendben a honlapod, ha külső jeleket nem lát a Google, akkor egy bizonyos szintnél nem tudsz jobb lenni. Ma már az egyik legfontosabb külső jel a keresőoptimalizálásban a közösségi média jelek. Hogyan használd a Facebookot és társait a keresőoptimalizálásod hasznára? Egyáltalán nem érdekes, hogy hány lájkolód van, vagy mit osztasz meg. Valami nagyon mást néz a Google, ami a honlapok többségében nagyon nincs rendben. Ezt fogod most ebben a részben megtanulni!

Mit fogsz tanulni a SEO szakember képzés 2. részében?

 • Kategorizálás, Gyűjtőoldalak – Ha eddig minden rendben van a honlapodon, az alapok, a téma és a tartalom már megfelel a Google elvárásainak, akkor a gyűjtőoldalak azok, amikkel ismét igazán nagyot dobbanthatsz. A gyűjtőoldalak adják meg azt a végső stabilitást a Google felé, amikor már 100%-ban érteni fogja, hogy miről szól a honlap, és amikor már 100%-ban hitelesnek fog tartani az adott területen. Márpedig mi mást akarnál, mint dominálni a célpiacod a keresőben? Ahhoz pedig erre van szükséged! A teljes területet meg fogod ismerni és képes leszel a gyakorlatban alkalmazni!
 • Webáruház SEO – Ha webáruházad van, akkor igazából ebből csinálod a pénzt. Ha ezekre nem fektetsz hangsúlyt, nincsen rendben, akkor soha nem fogsz olyan eredményeket elérni egy webshoppal, amit igazán szeretnél!
 • Haladó On-Site SEO – A technikai részeletekbe is bele fogunk menni, mert a Google a weboldal rangsorolásánál ezt is figyelembe fogja venni. Ezek azok a tényezők, amikkel hatással lehetsz a weboldaladra. Ilyen többek között a navigáció, a kifelé és befelé mutató linkek, a címsorok, a URF struktúra, a tartalom minősége, mennyisége és frissessége, a sebesség, a mobilbarát verzió megléte.
 • SEO stratégia – Igazából akkor leszel jó szakember, ha ránézel egy honlapra, és akár 20 másodperc alatt te már pontosan tudod, hogy az ügyfélnek mit kell csinálnia a következő egy évben. Ez a szint elérhető, bár nagyon sok gyakorlással és szakmai tapasztalattal. De én megmutatom neked, hogy mik azok a pontok, amelyekre egy ilyen stratégia kialakításánál és egy ilyen “20 másodperces” átnézésnél figyelned kell.
 • Haladó linképítés – Mikor milyen linkeket építs az ügyfeleidnek. Saját “linképítő” honlapok használata, ezek kiépítése. Ez az érték önmagában visszahozhatja neked a képzés árát. Érdemes jól figyelned!
 • Haladó SEO trükkök – Talán a legtöbben ezt várjátok, és ezt meg is értem. Ezek csupa érdekes, izgalmas dolgok lesznek. És nemcsak érdekesek, de elképesztően hatékonyak is! Rengeteg olyan apró elem van, amikkel megsokszorozhatod a keresőből érkező látogatóid számát, és javíthatod a helyezéseidet. Ezeket mutatom meg neked. Ezt nehéz lenne itt most mind felsorolni, de összeszedek és átadok minden trükköt, amit az elmúlt évek során alkalmaztam és alkalmazok a mai napig is.

Mit fogsz tanulni a SEO szakember képzés 3. részében?

 • Extra haladó SEO tippek – Hogyan csinálj pénzt a keresőből érkező látogatókból? Mutatok neked olyan tippeket, amikkel még annak is eladhatsz, akinek esze ágában sem volt tőled vásárolnia! Rengeteg tippem van számodra, és ezekből akár ha néhányat is megcsinálsz, már az is látványos eredményeket fog hozni!
 • Haladó SEO szituációk kezelése – Megtanulod, hogy a közvélekedéssel ellentétben mi az, ami egyáltalán nem számít a Google-nek. Hogyan dominálj villámgyorsan, duplikációval több tucat vagy akár több száz kulcsszót? A duplikáció a legtöbb esetben nemhogy nem baj, hanem épphogy szereti a Google! De hát ezért vagy itt, hogy ne amatőrök Facebook posztjai alapján keresőoptimalizálj, hanem a valóban működő dolgokat használd! Tényleg csak le kell másolni a tartalmat, ha megérted az egész lényegét, és a trükköt, ahogyan működik.
 • SEO üzlet árazás – Ezt a szolgáltatást, amíg én is keresőoptimalizáltam, 199.390 Ft-ért (157.000 Ft + ÁFA) adtuk, és rengeteg honlapot hoztunk fel vele a semmiből. Ezt a szolgáltatást végzett SEO-szakember tanítványom most már bruttó 275.000 Ft-ért csinálja. Te is pontosan megtanulod nyújtani ezt a szolgáltatást, még a hozzá tartozó sablont (amiben az ügyfélnek készített javaslatokat írtuk) is megkapod.
 • SEO szolgáltatások – Legyen szó akár SEO stratégia kialakításról, akár teljes SEO elemzés szolgáltatás nyújtásról vagy havidíjas szolgáltatás nyújtásról, minden területen az fog számítani, hogy milyen eredményt érsz el vele. Hogyan érd azt el, hogy már az első hónaptól kezdve lásson eredményt, hogy a lehető legtöbbet megkapja tőled, de mégse érezze azt pár hónap után, hogy most már nem tudsz neki többet adni. Ennek megvan a módja a kommunikációban és a szolgáltatás nyújtásában. Ez a tudás aranyat érhet számodra, hiszen igazából egy SEO vállalkozás legnagyobb és legstabilabb bevétele a havidíjas megbízásokból jön. Mielőtt elengedném a kezed, segítek véglegesíteni azokat a SEO szolgáltatásaidat és áraidat, amelyekkel el tudsz indulni és bevételt tudsz szerezni.
 • Ügyfélkezelés – Célom, hogy már akár a képzés alatt ügyfeleket szerezz és eredményesen tudj kiszolgálni SEO Szakemberként. Hogyan szúrd ki már ajánlatkéréskor, hogy ki lesz a jó ügyfél, és ki lesz a problémás. Hogyan szúrd ki azokat a honlapokat, amelyeket nem szabad elvállalni, mert rengeteg munkád megy majd bele és nem lesz sok eredmény. Hogyan érd el, hogy valóban eredmény legyen az ügyfélnél – tehát soha ne kelljen magyarázkodnod amiatt, hogy pontosan mit csináltál.
 • Ügyfélszerzés – Nem elég megszerezni az ügyfelet, meg is kell tudni tartani. Pontosan tudni fogod, hogy mit kell letenned az asztalra, ha hosszú távú, elégedett ügyfeleket szeretnél. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hogyan építs erre a tudásra egy saját tanácsadói vállalkozást. Olyan konkrét tippeket adok, amikkel azonnal fogsz tudni ügyfelet, bevételt szerezni. Így nemcsak a bevételed lehet a legtöbb, hanem így tudod felépíteni a legelégedettebb ügyfélkört. Most, hogy egyre több az online vállalkozás, egyre nagyobb erre a területre a kereslet is.
 • Extra haladó SEO tippek szakembereknek – Megtanulod a tudásod folyamatos frissítést. Ezt hívhatod önfejlesztésnek, továbbfejlődésnek, továbbtanulásnak, a legjobb források ismeretének, ugyanarról beszélünk. A SEO egy folyamatosan változó terület. Amikor elvégzed a tanfolyamot, képes leszel hatékonyan szolgáltatni, de folyamatosan képben kell lenned, ha igazán jó szakember szeretnél lenni. Megmutatom neked, hogy én hogyan frissítem a tudásomat, hogyan vagyok mindig naprakész anélkül, hogy erre túl sok időt szánnék. Arra is megtanítalak, hogy hogyan szúrd ki a rengeteg SEO hír és információ közül azt, ami csak álhír – vagy legalábbis nem leszel tőle hatékonyabb –, és ami viszont valóban szükséges ahhoz, hogy naprakész maradj.

3 RÉSZESRE BŐVÜLT SEO SZAKEMBER KÉPZÉS
Hivatalos tanúsítvánnyal!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. És mindez működik!!!!
Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

 

Varga Éva

„Én úgy álltam neki ennek a tanfolyamnak, hogy nagyon kevés képzettségem volt ezzel kapcsolatban. Gyakorlatilag a nulláról épített fel ebben a külön szakmában. Egy teljesen átfogó és borzasztóan részletes tudást adott. Nemcsak elméleti, hanem gyakorlatias tudást is adott, ami rendkívül fontos. A tanfolyam alatt, pár hónap után már tudtam ügyfeleket vállalni, hitelesen tudtam képviselni a keresőoptimalizálás szakmát.”

 

Ferge Balázs

„Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

 

Csernai Kata

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok! :)”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

A SEO szakember képzés anyagai a következőből állnak

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is. Részletes videó és egyéb anyag, egyenként 5-30 percesek – több 10 órányi tudásanyag érthetően.
 • Online workshop. 1 teljes nap. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb SEO trendekről hallhatsz szakértő tippeket.
 • Gyakorlati feladatok. Erről följebb már írtam részletesebben. A SEO szakember képzés során végig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy konkrét gyakorlatod legyen éles honlapokon.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez exkluzív anyagokat, 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt is a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.
 • Zárt Facebook csoport csak a tanfolyam hallgatóinak. Így más SEO vállalkozókkal leszel képes szakmai kapcsolatot tartani, véleményt cserélni, közös linkeket építeni. Itt rajtam kívül több, mint 50 korábbi tanfolyam résztvevő tapasztalataival is gazdagabb lehetsz. Erős szakmai csoport, SEO-val folyamatosan foglalkozó tagsággal.

Mennyibe kerül?

Ezt a képzést nagyon nehéz beárazni. Nemcsak Magyarországon, de külföldön sem ismerek hasonlót – ami ennyire átfogó, nem csak egy-egy elemet bemutató, ennyire gyakorlatorientált SEO képzés – rizsák, fölösleges dolgok nélkül, ami 100%-ban távoktatásban, akárhányszor elvégezhető. Ráadásul a SEO ismereteken kívül egy sikeres keresőoptimalizálási vállalkozás elindítására is megtanít.

A fenti konzervatív számításomban leírtam, hogy SEO-szakemberként 800.000 Ft-ot könnyen le kell tudnod számlázni havonta.

Vagyis ezt a képzést akár árazhattam volna sok millió Forintra – egy éven belül megkeresed az árát. Lehet, hogy hamarosan fogom is, hiszen nem sok átlagos, hanem inkább kevés, de kiváló SEO-szakembert és vállalkozást szeretnék képezni!

De nem áraztam tízmillió Forintra, vagy 5 millió Forintra, de még 2 millióra sem! Az árat úgy határoztam meg, hogy ha tényleg szeretnél SEO vállalkozást indítani, akkor te is ki tudd fizetni! Ráadásul még részletfizetési lehetőséget is adok!

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

3 RÉSZESRE BŐVÜLT SEO SZAKEMBER KÉPZÉS
Hivatalos tanúsítvánnyal!

Jelentkezz most a képzésre!

Fontos információ, ha a legutolsó verzió megvan neked az alábbi képzésekből:

 • Alapvető SEO lépések online videótanfolyam
 • Keresőoptimalizált (SEO) szövegírás online videótanfolyam
 • Komplett, 7 modulos online keresőoptimalizálás tanfolyam
 • Kulcsszókutatás tanfolyam
 • Linképítés online videótanfolyam
 • Search Console online videótanfolyam

Ha korábban részt vettél, azaz, ha már megvannak a fenti képzések egyike is neked, és szeretnél jelentkezni a hivatalos tanúsítványt adó SEO SZAKEMBER képzésre, akkor megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, mert ezeknek a képzéseknek az árát jóváírjuk neked ennél a rendelésnél.
A jelentkezésedhez egy kedvezményes kupont adunk neked.
További részletekért ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot – a kedvezményes kupon miatt feltétlen egyeztetnünk kell még a rendelés leadása előtt, csak jelezd nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap el is kezdheted, viszont a képzés teljes anyaga folyamatosan kerül feltöltésre.
A rendelésed után 1 munkanappal már el tudod kezdeni, megadjuk a hozzáférésed a már befizetett és feltöltött videókhoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A SEO szakember képzés 1. rész javasolt időtartama: 6 hónap
 • A SEO szakember képzés 2. rész javasolt időtartama: 12 hónap
 • A SEO szakember képzés 3. rész javasolt időtartama: 16 hónap

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

SEO szakember képzés ára

 • A SEO Szakember képzés 1. rész ára bruttó 443.880 Ft részletekben fizetve 6 x 73.980 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 369.900 Ft
 • A SEO Szakember képzés 1-2. rész ára bruttó 791.880 Ft részletekben fizetve 12 x 65.990 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 659.900 Ft
 • A SEO Szakember képzés 1-2-3. rész ára bruttó 1.127.872 Ft részletekben fizetve 16 x 70.492 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 939.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a SEO szakember képzés 1. rész esetén 6 részletben, az 1-2. rész esetén 12 részletben és 1-2-3. részek estében 16 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

SEO szakember képzés:

Amennyiben a SEO Szakember képzés 1. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 443.880 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 73.980 Ft – Bevezető, SEO Alapok
 2. hónap – bruttó 73.980 Ft – SEO Alapok 2. rész, Search Console
 3. hónap – bruttó 73.980 Ft – Kulcsszókutatás
 4. hónap – bruttó 73.980 Ft – WordPress alapok
 5. hónap – bruttó 73.980 Ft – SEO szövegírás
 6. hónap – bruttó 73.980 Ft – Linképítés alapok, linképítés, közösségi média és SEO

Amennyiben a SEO Szakember képzés 1-2. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 791.880 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 65.990 Ft – Bevezető, SEO Alapok
 2. hónap – bruttó 65.990 Ft – SEO Alapok 2. rész, Search Console
 3. hónap – bruttó 65.990 Ft – Kulcsszókutatás
 4. hónap – bruttó 65.990 Ft – WordPress alapok
 5. hónap – bruttó 65.990 Ft – SEO szövegírás
 6. hónap – bruttó 65.990 Ft – Linképítés alapok, linképítés, közösségi média és SEO
 7. hónap – bruttó 65.990 Ft – Kategorizálás, gyűjtőoldalak
 8. hónap – bruttó 65.990 Ft – Webáruház SEO
 9. hónap – bruttó 65.990 Ft – Haladó On-Site SEO
 10. hónap – bruttó 65.990 Ft – SEO stratégia
 11. hónap – bruttó 65.990 Ft – Haladó linképítés
 12. hónap – bruttó 65.990 Ft – Haladó SEO trükkök

Amennyiben a SEO Szakember képzés 1-2-3. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 1.127.872 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 70.492 Ft – Bevezető, SEO Alapok
 2. hónap – bruttó 70.492 Ft – SEO Alapok 2. rész, Search Console
 3. hónap – bruttó 70.492 Ft – Kulcsszókutatás
 4. hónap – bruttó 70.492 Ft – WordPress alapok
 5. hónap – bruttó 70.492 Ft – SEO szövegírás
 6. hónap – bruttó 70.492 Ft – Linképítés alapok, linképítés, közösségi média és SEO
 7. hónap – bruttó 70.492 Ft – Kategorizálás, gyűjtőoldalak
 8. hónap – bruttó 70.492 Ft – Webáruház SEO
 9. hónap – bruttó 70.492 Ft – Haladó On-Site SEO
 10. hónap – bruttó 70.492 Ft – SEO stratégia
 11. hónap – bruttó 70.492 Ft – Haladó linképítés
 12. hónap – bruttó 70.492 Ft – Haladó SEO trükkök
 13. hónap – bruttó 70.492 Ft – Extra haladó SEO tippek, haladó SEO szituációk kezelése
 14. hónap – bruttó 70.492 Ft – SEO üzlet árazás, SEO szolgáltatások
 15. hónap – bruttó 70.492 Ft – Ügyfélkezelés, ügyfélszerzés
 16. hónap – bruttó 70.492 Ft – Extra haladó SEO tippek szakembereknek

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A SEO Szakember képzés 1. rész ára VIP ügyfeleinknek bruttó 359.880 Ft részletekben fizetve 6 x 59.980 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 299.900 Ft
 • A SEO Szakember képzés 1-2. rész ára VIP ügyfeleinknek bruttó 671.880 Ft részletekben fizetve 12 x 55.990 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 559.900 Ft
 • A SEO Szakember képzés 1-2-3. rész ára VIP ügyfeleinknek bruttó 947.872 Ft részletekben fizetve 16 x 59.242 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 789.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a befizetésedtől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz a SEO-ból keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a keresőoptimalizálásban szükséged van ahhoz, hogy sikeres vállalkozást tudj indítani és működtetni.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel, hogy a hitelességed, az ügyfélkörödet kiépítsd, az ügyfeleidet kiszolgáld!

3 RÉSZESRE BŐVÜLT SEO SZAKEMBER KÉPZÉS
Hivatalos tanúsítvánnyal!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a SEO szakember képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mi az, amire pluszban készülnöd kell?

Lesz némi plusz költséged, amit nem nekem fogsz fizetni, és indulásnál havi pár ezer forint lesz. Kell ugyanis, hogy legyen egy lehetőleg profi tárhelyed, amit nem szabad megspórolnod, illetve legalább egy saját domained (gyakorolni és a saját honlapodat felépíteni). Ne aggódj, ezek kiválasztásában segítek.

Mennyi időt vesz el a SEO Szakember képzés egy héten? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Ez részben tőled is függ, hogy mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket.
Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem ezt a képzést, hogy heti 8-10 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, a videók megnézése, részben a gyakorlati részek.

Nem gond, ha nem tudsz ennyi időt rászánni, mivel a képzés videói korlátozás nélkül elérhetőek, a tempót te szabod, a haladás egyéni. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban. A képzést elvégezheted gyorsabban vagy lassabban is, a saját időbeosztásod szerint.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a SEO szakemberr képzést. Mivel a tudásanyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért teljes mértékben a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj. A képzéseim direkt úgy vannak felépítve, hogy akár teljesen a nulláról indulva is azonnal alkalmazható, gyakorlati tudást kapj.

Mi a különbség a SEO szakemberi és más képzéseitek között?

Ez a legátfogóbb, legteljesebb SEO képzésünk, amivel képes leszel nemcsak bármilyen ügyfél bármilyen honlapját bármilyen szituációban kezelni, de egy keresőoptimalizálási vállalkozát is felépíteni és működtetni.

A kisebb képzéseink a keresőoptimalizálásnak egy-egy kisebb területét fedik le.
A korábbi 7 modulos SEO képzésünk (ami nem ez a képzés) átfogó képet adott, de kizárólag arra koncentrált, hogy a saját honlapjaidat tudd kezelni. Ennek az anyagát teljes egészében a SEO szakember képzés is tartalmazza.

Itt a SEO Szakember képzésben nemcsak a saját honlapjaidat, de ügyfelek honlapját is megtanulod kezelni. Ezen kívül szerződésmintákat, egyéb anyagokat kapsz, amelyek kifejezetten a vállalkozás működésében segítenek. Az anyagok egy része is kifejezetten az ügyfélszerzésben, ügyfélkezelésben, a SEO vállalkozásod felépítésében és működtetésében segít.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Jelentkezz most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

SEO Szakember 1. rész, SEO Szakember 1. rész – VIP tagoknak, SEO Szakember 1-2. rész, SEO Szakember 1-2. rész – VIP tagoknak, SEO Szakember 1-2-3. rész, SEO Szakember 1-2-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SEO Szakember képzés” értékelése elsőként

SEO Szakember képzés

299 900 Ft-tól