Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Szakmai Könyv Írása és Kiadása
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Végre online megtanulhatod,
hogyan lesz neked is sikeres szakmai könyved!

szakmai könyv

↓ Olvasd el a részleteket!!! ↓

Szeretnél végre te is megírni és kiadni egy valóban sikeres szakmai könyvet?!

Itt az ideje, hogy végre neked is legyen egy szakmai könyved. Tudod, hogy szükséged van rá ahhoz, hogy jobban bízzanak benned a vásárlók, és többet tudj eladni. Tudod, hogy még akár pénzt is kereshetsz belőle.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • …azt gondolod magadról, hogy nem tudsz írni – pedig a vevőszerzéshez kellene?
 • …tudod, hogy végre már neked is kellene egy szakmai könyvet kiadod, de eddig azt sem tudtad, hogyan kezdj neki?
 • …sok embernek lennél képes a tudásoddal segíteni, de nem tudod, hogyan adhatnád át a tudást úgy, hogy szeressenek is érte?
 • benned van egy csomó jó gondolat, de nem tudod hogyan kell ezt megfogalmazni?
 • …egy misztikum számodra a szakmai könyv írása és kiadása?
 • …szeretnél egy vagy több könyvet, amivel akár passzív jövedelmed is lehet?
 • …szeretnél végre megtanulni szakmai könyvet írni úgy, hogy az emberek szívesen olvassák, és utána tőled akarjanak vásárolni?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Szakmai Könyvírás képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amit egy sikeres szakmai könyv írásáról és kiadásától tudnod kell, és amit én is alkalmazok és alkalmaztam a saját könyveimnél.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Szakmai könyv írása és kiadása online videótanfolyam segítségével végre képes leszel te is akár a nulláról megírni és kiadni egy sikeres szakmai könyvet, amely vevőket és bevételt hoz neked.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlati könyvírás és könykiadás tippeket, amelyeket ezután sikerrel használhatsz. Itt most nem Nobel-díjas írókat képzünk, hanem sikeres szakmai könyvet fogsz megtanulni írni és kiadni! Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, egy bármikor és bármennyiszer elvégezhető, online videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző szakmai könyvírással kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Szakmai Könyv Írása és Kiadása videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Szakmai Könyv Írása és Kiadása videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit fogsz megtanulni a Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyamon?

Ezen az online elvégezhető képzésen ténylegesen megtanulsz akár a nulláról megírni és kiadni egy szakmai könyvet. A tanfolyam két részből áll, amelyek akár külön-külön is rendelhetőek és elvégezhetőek. Az első részben magtanulsz szakmai könyvet írni, míg a második részben megnézzük a szakmai könyvkiadás és -eladás minden szükséges lépését.

Ezek az anyagok kompletten semmilyen más képzésünkben nem találhatók meg! Ha szeretnél megtanulni profi szakmai könyvet írni és kiadni, akkor rendeld meg és végezd el ezt a képzést!

1. rész: Szakmai könyv írása

Az első részben a nulláról eljuttatlak oda, hogy legyen egy szakmai könyved. Vagyis még akkor is, ha ma azt gondolod, hogy nem tudsz írni, ennek a résznek a végére pontosan megérted és alkalmazni is fogod tudni azokat a lépéseket, amelyekkel egy sikeres szakmai könyvet tudsz írni.

Az első rész összesen 32 videót tartalmaz, a nulláról a teljes megértésig jutunk el a szakmai könyv írásában.

 • Mit tegyél, ha nem tudsz írni?

  10 videóban külön csak abban segítek neked, milyen konkrét lépésekkel tudod megoldani, hogy sikeres szakmai könyved legyen még akkor is, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni. Nem csak azt fogod megérteni, hogy miért tud bárki kiadni egy sikeres szakmai könyvet, de azt is, hogy ezt te konkrétan, milyen lépésekkel fogod tudni megcsinálni.

 • Minden sikeres író legfontosabb titka

  Elárulom, ez a szövegírás igazi titka. Ráadásul ez nem csak szakmai könyvnél működik, hanem minden helyzetben!

 • Mi legyen a cím és a téma?

  Nagyon sokszor ez a szakmai könyv elindításának legnehezebb lépése. Többet már nem: konkrét, azonnal alkalmazható tippekkel segítek neked minden helyzetben megtalálni a következő könyved témáját és címét.

 • Milyen hosszú legyen egy könyv?

  Ez egy gyakorlati kérdés, amit sokan sokszor feltesznek. Most pontosan meg fogod érteni a választ, és nem lesz többé kérdés, hogy milyen hosszú legyen a könyved.

 • 6 dolog, amit imádnak az olvasók

  Van 6 olyan dolog, amit konkrétan tudsz alkalmazni a szakmai könyvedben. Ezeket nagyon szeretik – szinte elvárják – az olvasók.

 • 13 írói trükk

  13 konkrét trükköt fogunk megnézni, amit bármilyen helyzetben tudsz alkalmazni, és a könyved csupán ettől olvasható, élvezhető lesz. Ráadásul te is elégedett leszel, amikor befejezed az írást – semmilyen hiányérzeted nem lesz még akkor sem, ha most azt gondolod, hogy nem tudsz írni.

 • Hogyan “szerettesd meg magad” szakmai íróként

  5 írói megoldás, amivel eléred, hogy az olvasóid szeretni fognak. És ez egy szakmai könyv esetében független attól, hogy mennyire “jól” írsz.

 • Beszólások kezelése írók számára

  Mondjuk ki őszintén: vagy már beszóltak egy írásodért (akár csak egy Facebook bejegyzésért), vagy be fognak, ha könyvet írsz. Ez nem jó vagy rossz dolog – ez a valóság. Viszont megvan a pontos módja annak, hogy hogyan tudod ezeket a beszólásokat számodra sikeresen kezelni.

 • A sikeres szakmai könyv első lépése

  Ha ezt kihagyod, garantáltan nem lesz sikeres szakmai könyved. Sőt, a tapasztalatok szerint éppen ennek a lépésnek a kihagyása az első oka, ha soha el sem jutsz addig, hogy akár elkezdj, akár befejezz egy szakmai könyvet.

 • Hogyan írj jó szakmai könyvet?

  6 konkrét tipp, ami minden helyzetben segíteni fog, hogy a szakmai könyved jó legyen. (És meg fogsz döbbenni, hogy ezeknek a tippeknek nincs köze a szakmádhoz!!!)

 • Minden sikeres írott anyag legfontosabb ismérve

  Ezen az egyetlen dolgon múlik, hogy élvezhetetlen, olvashatatlan lesz a könyved, vagy az emberek le sem fogják tenni. És a legjobb hírem, hogy ez nagyon könnyen tanulható!

 • Egy írott anyag létrehozásának 5 helyes lépése

  5 lépése van annak, hogy bármilyen sikeres írott anyagot létrehozz. Egy könyv esetében nem engedheted meg magadnak, hogy akár egyet is kihagyj, vagy hogy ne a megfelelő sorrendben végezd őket. Ha viszont megérted ezt az 5 lépést, akkor tényleg gyerekjáték lesz a könyvírás!

 • Kreatív környezet kialakítása íróknak

  Még ha szakmai könyvet is írsz, ez igazából egy kreatív folyamat. (Sokan el akarják veled hitetni, hogy nem, de mire ide eljutsz a tanfolyamon, megérted, hogy valójában igenis az). Konkrét tippeket adok neked, amikkel ezt a kreatív környezetet bármilyen helyzetben ki tudod alakítani.

2. rész: Szakmai könyv kiadása

A cél: kiadni és eladni a könyved. Vagyis a második részben nem csak azt mutatom meg, hogy hogyan lesz az írott verzióból egy kiadott, eladható könyv. Ez is fontos, de vállalkozóként kevés. Konkrét módszereket mutatok, amivel a könyvedet piaci áron el tudod adni.

A második rész 28 videót tartalmaz, amiben megtanulod egy saját szakmai könyv kiadását, és az eladás legfontosabb lépéseit.

 • Mennyit pénzt lehet keresni Magyarországon egy szakmai könyvvel?

  Konkrét számokat fogok mutatni, hogy mennyibe kerül és mennyit hoz egy könyv. Hidd el, megéri!

 • Mennyiért add a könyvet?

  Húsbavágó kérdés, mindenkitől megkapom, aki könyvet szeretne kiadni. Itt megtalálod rá a választ!

 • Miért magánkönyvkiadás?

  Döbbenetes számokat fogok itt veled megosztani, és ezek után valószínűleg nem lesz többet kétséged, hogy a szakmai könyvedet neked kell kiadni! Egyrészt döbbenetesen kevés pénzt kapsz, ha egyáltalán egy kiadó szóba áll veled és kiadja a könyvedet. Másrészt döbbenetes, hogy saját kiadásban egy szakmai könyvvel igenis sok pénzt is lehet keresni, a számos további előnyével együtt.

 • Szakmai könyv és az értékesítési tölcsér

  A szakmai könyvednek nagyon is megvan a helye az értékesítési tölcséredben. Azonnal pénzt tudsz vele keresni, de nagyon sok további bevételt is tud neked hozni!

 • A könyvkiadás technikai elvárásai

  Ez nem az érdekes, hanem a szükséges rész. Pontosan megnézzük, hogy milyen technikai részletekre van szükség, hogy egy könyvet Magyarországon ki tudj adni, és akár (nem kötelezően) a kiskereskedelmi forgalomba – vagyis például könyvesboltokba – is be tudd vinni.

 • A könyvkiadás menete 9 lépésben – avagy hogyan lesz a gondolatból könyv

  Minden lépést részletesen, akár több videóban is megnézünk. A nulláról eljutsz oda, hogy a kezedben lesz a nyomtatott vagy a számítógépeden az elektronikus könyved, eladható formátumban.

 • Ebook vagy nyomtatott könyv?

  Ez egy örök kérdés manapság. Igen, látszólag sokkal egyszerűbb és jobb az ebook, de ebben a részben megnézzük mindkét változat előnyeit és hátrányait – hogy valódi adatok alapján tudj majd dönteni, te melyik formátumot választod.

 • Hogyan kerülj be nagy könyvterjesztő hálózatokba

  Ebben a részben megérted, hogy mi kell ahhoz, hogy a könyvesboltokba, könyvterjesztő hálózatokba bekerülj. És azt is el fogod tudni dönteni, hogy ez csak jól hangzik, vagy tényleg szükséges is van rá.

 • Szakmai könyv és passzív jövedelem

  Te is szeretnél passzív jövedelmet a tudásodból? Sokan azt mondják, hogy a szakmai könyv erre a legjobb megoldás. Megnézzük, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban, és hogyan tudsz tényleg passzív jövedelemre is szert tenni a szakmai könyvedből.

 • Könyv értékesítési oldal tippek

  Konkrét, azonnal alkalmazható tippeket kapsz tőlem, amikkel te is képes leszel egy jól működő, eladni képes értékesítési oldalt létrehozni a könyved számára.

 • Könyv értékesítési oldal keresőoptimalizálása

  Igen, itt már belemegyünk a konkrét, eredményt hozó részletekbe. Mutatok neked néhány tippet, amikkel akár még a keresőből is fogsz tudni vevőket szerezni.

 • Google Ads hirdetés a könyveladás automatizálására

  2-féle hirdetést nézünk meg a Google Adsben (korábbi nevén AdWords), beállításokkal együtt.

 • A legjobban működő könyvértékesítési megoldás

  Ez az a megoldás, amit igazából szeretnél. Ebben a részben megérted, hogy miért, és fel is fogod tudni építeni ezt a rendszer akár a nulláról.

 • Egy hihetetlen trükk a könyved teljes finanszírozására

  Igen, egy szakmai könyv kiadása pénzbe kerül. Még ebook formátumban is. De mutatok neked egy olyan trükköt, amitől eldobod az agyad. Akár azelőtt beszedheted a pénzt a teljes könyvkiadásra, hogy egyetlen betűt is leírnál!!!

 • Miért ne add ingyen a könyved

  Sok “okos embertől” hallhatod manapság azt, hogy add ingyen a könyved. Persze, mert így tényleg nem nagy szám elosztogatni a könyved, és ezt mindenféle marketing körítéssel megindokolják. De a valóságban a legnagyobb szakmai öngyilkosság hoszzú távon ingyen adni a könyvedet. És persze nem csak az észt osztom neked, hogy „miért ne add ingyen a könyved”, de rengeteg módszert mutatok, hogy hogyan add el piaci áron!

 • Hogyan akciózz szakmai könyvet

  Egy szakmai könyvet lehet jól akciózni úgy, hogy ezzel ne értékeld le magad, és ráadásul a bevételed se csökkentsd nagyon!

 • Egy döbbenetes “ingyenpénz”

  Ez csak pár tízezer Forint, de ha kiadod a könyveded akkor ezt gyakorlatilag “ajándékba” kapod. Gyakorlatilag csak regisztrálnod kell egy jogvédő hivatalnál. A videóban részletesen elmondom, hogy mit kell ehhez tenned.

Szakmai Könyv Írása és Kiadása
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan kell írni.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a szakmai könyvkiadást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a szakmai könyvkiadást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Balázs, azok után, ahogyan felkeltetted az érdeklődést a tanfolyam iránt, egyszerűen „nem teheted meg” 🙂 velem (velünk), akik külföldről érdeklődnek, hogy nem teszed megvásárolhatóvá a tanfolyam anyagát online. 🙂 Te vagy a legjobb! Tőled tanultam eddig a legtöbbet. Minden jót és még több sikert.”

O. E. (USA)

„Bevallom még nem találkoztam ennyire jól összeszedett , és ami ennél fontosabb érthető online marketing tartalommal.
Őszinte leszek, eléggé elveszett tudok lenni az online guruk és tanácsadók tanításaiban. Utánad más a helyzet. Számomra is logikus volt, átlátható és könnyen s emészthető.
Köszönöm „

Széphegyi Kitti-Sales& Marketing Director

„…Nagyon következetes, csak azt tanítja, amit kipróbált, amihez ért.
Különösen az árazás terén sikerült paradigmaváltáson átesnem, amit neki köszönhetek. Nekem már rég megtérült a legdrágább tanfolyamának az ára is. „

Antal-Pap Judit

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Olvasd el, mit mondanak a könyveimről!

…ez mégiscsak egy könyvírás képzés. Olyantól tanulj, aki tud is írni!

„Nem egy szakkönyvet olvastam marketing témában, de azt kell mondjam, hogy ez volt rám a legnagyobb hatással. A SEO-ról nagyon kevés infóm volt eddig, ehhez képest a könyvet olvasva egy olyan világ tárult fel előttem, amire nem is számítottam. Végre megértettem, miért csúsztam vissza a keresőkben az utóbbi években. És ami a legfontosabb, megtanítottad, hogyan juthatok előre, akár az élre.

Annyira logikusan, élvezetesen írtad meg ezt a könyvet, hogy komolyan jobban élveztem, mint egy izgalmas regényt. Alig vártam nap, mint nap, hogy legyen egy kis időm továbbolvasni, hátha megtudok még valami fontosat. És persze jutott majd minden napra: „úristen, ez tök jó, ezt is meg fogom csinálni” felkiáltás.”

Csuka Emőke

„Nagyon jó a könyved Balázs, köszönöm, hogy megírtad! 🙂 nagyon olvasmányos és tanulságos is. áprilisban indítom az első saját weboldalam, egy hete kezdtem seozni, még kész sincs de már napi 10-20 ember látogatja, és még terméket is vettek :)”

R. M.

„Nagyon tetszik a könyved. Nemrèg kaptam kézhez. Ez az első
olyan érthető munka, amitől nem támad menekülhetnèkem a
SEO-tòl. Köszönöm szèpen.”

Balogh Tamás

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

A képzés részeit külön-külön, akár csak a második részt is illetve egybe, akár mind a kettőt megrendelheted.

 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 2. rész javasolt időtartama: 1 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam ténylegesen megtanít szakmai könyvet írni és eladni, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, 300.000 Ft-ot, de még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

Ráadásul mivel a két rész anyaga nem épül szorosan egymásra (könyvírás és könyvkiadás), ezért kivételesen akár az első, akár a második rész külön-külön is, és egyben is rendelhető.

Jelentkezz most a képzésre!

 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az 1-2. rész esetén 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam:

Amennyiben a Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1-2. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • A Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a szakmai könyvkiadás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni szakmai könyvíró és -kiadó szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a szakmai könyvírás kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Szakmai könyv írása és kiadása
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Szakmai Könyv Írása és Kiadása 1. rész, Szakmai Könyv Írása és Kiadása 2. rész, Szakmai Könyv Írása és Kiadása 1-2. rész, Szakmai Könyv Írása és Kiadása 1. rész – VIP tagoknak, Szakmai Könyv Írása és Kiadása 2. rész – VIP tagoknak, Szakmai Könyv Írása és Kiadása 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam” értékelése elsőként

Szakmai Könyv Írása és Kiadása online videótanfolyam

40 900 Ft-tól