Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
SZEMÉLYES MÁRKA (ÉNMÁRKA) építése
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan lesz a látogatódból vevő?

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓

Hogyan lesz a honlapod látogatóiból vevő?

Volt már valaha olyan érzésed, hogy…

 • fogalmad sincs, hogyan lesz a honlapod látogatóiból vevő?
 • …biztosan van valami titkos összetevő, amire te még nem jöttél rá, amit egy honlapnak tartalmaznia kell, hogy el tudj vele adni?
 • nem tudsz annyi vevőt szerezni, amennyit szeretnél?
 • …jó a terméked, a szolgáltatásod, de az emberek mégsem vásárolnak?
 • Szeretnél azonnal belevágni a személyes máraképítésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

A hiányzó összetevő!

Van ugyanis egy nagyon fontos lépés, aminek meg kell előznie az eladást. Amit ha kihagysz, akkor az érdeklődőből nem lesz vevő.

Ez az elem nem más, mint a bizalom.

Bizalom nélkül nincs üzlet. Ha nincs bizalom feléd, nem vásárol a vevő.

Legyünk őszinték, amikor valaki az internetet böngészi, és szeretnél neki eladni, akkor sajnos nem az jár a fejében, hogy hogyan költheti el most azonnal nálad a nehezen megkeresett pénzét.

Ehelyett inkább ilyen kérdések vannak a lehetséges vevőid fejében:

 • Vajon megkapom az árut?
 • Vajon azt kapom, amit rendeltem?
 • Ha bajom lesz vele, vissza tudom nekik küldeni? Vagy teljesen hülyének fognak nézni?
 • Vajon tényleg tudnak segíteni a problémámban, ahogy ígérik?
 • Egyáltalán, miféle honlap ez, ki ez a cég???

személyes márka építése képzés 2

Így segítek neked

Elkészítettem azt az online tanfolyamot, amelyben éppen azt fogod megtanulni, hogy hogyan építsd ki ezt a bizalmat bármilyen területen, akár a nulláról.

Könnyen követhető, azonnal alkalmazható tippeket és tanácsokat fogsz ezen a tanfolyamon megtanulni.

Nem elméletet fogsz tőlem hallani, meg érthetetlen angol szakszavakat, hanem érthető, magyar nyelven olyan lépéseket veszünk sorba, amiket akár már aznap kipróbálhatsz.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Személyes Márka Építése online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző személyes márkaépítéssel kapcsolatos feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Személyes Márka Építése online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Személyes Márka Építése videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Személyes Márka Építése online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a Személyes Márka Építése online videótanfolyamon?

 • Meg fogod érteni pontosan, hogy mi az a személyes márka.
 • Hogyan tudod a személyes márkádat és a bizalmat online te magad is mindenféle bohóckodás nélkül kiépíteni, és hogyan képes ez neked valóban több vevőt hozni.

 • Kilőjük az online hitelességed útjában álló akadályokat
 • Ez nem népszerű, és ezért nem sok helyen hallasz ilyen lépésekről – mások sokszor csak a hurráoptimista gyerünk-gyerünk hozzáállást próbálják meg nyomni neked.

  Ez rendben is van, de amíg ott van egy konkrét akadály az utadban, addig hiába vagy optimista. És ismersz engem, én eredményeket szeretnék, neked. Ehhez pedig először rendbe kell rakni azokat a dolgokat, amik most útjában állnak, hogy a hitelességed, a személyes márkád sikeresen kiépítsd. Ezeket el fogjuk takarítani. Konkrét feladatokat kapsz, amik után már szabad lesz az út.

 • 4 konkrét, azonnal alkalmazható gyorstipp!
 • Már az elején kapsz 4 olyan konkrét tippet, amivel akár az első nap el tudsz kezdeni dolgozni, és építeni az online hitelességed.

 • Rendbe tesszük a személyes márkával, online hirdetésekkel kapcsolatos korábbi tévedéseket, téves információkat
 • Megnézzük és kezeljük az összes olyan tévedést, amit eddig a személyes márkával vagy akár az online hirdetésekkel kapcsolatban hallhattál.

  Ezek akár önmagukban okozhatták azt, hogy nem voltál sikeres. Itt az ideje, hogy eltakarítsd őket az utadból!

 • 27 konkrét eszközt kapsz, amelyekkel a személyes márkádat, hitelességedet online kiépítheted!
 • Egyik a közösségi média. Részletesen, pontos teendőkkel, konkrét tippekkel!

  Másik a keresőoptimalizálás. Itt is konkrét tippeket kapsz, és te magad is meg fogsz lepődni azon, hogy milyen egyszerű lépésekkel lehet a keresőben a személyes márkádat építeni!

  További 25 konkrét tipp, amelyek közül mindegyik egyszerűen, érthetően kivitelezhető!

 • Azokat a lépéseket fogom megtanítani neked, amelyeket én is használtam és használok, hogy a saját ismertségemet online felépítsem.
 • Szilágyi Balázs
  Szilágyi Balázs, SEO tréner

  Két év alatt lettem az ismeretlenből Magyarország egyik legismertebb keresőoptimalizálási szakértője ÉS gasztrobloggere. Tehát még azt a helyzetet is kezelni fogjuk, amit sokan kérdeztetek már tőlem: lehet-e egy ember két különböző dolognak az arca. Hát persze hogy lehet! Még azt is elárulom neked, hogyan kötöm én össze a kettőt, a SEO-t és a főzést, és nem keresőoptimalizálási, hanem személyes márka szempontból! Vagyis még arra is kapsz tippeket, hogy hogyan csinálj pénzt a hobbidból akkor is, ha a szakmád nem a hobbid!

Extra!

Ismersz, tudod, hogy mindig szeretek többet adni. Nem álltam meg ezzel a képzéssel sem csak ott, hogy a személyes márkádat, a hitelességedet kiépítsük online. Ehhez a tanfolyamhoz két olyan extra anyagot is kapsz, ami segít neked online eladni, ha már sikeresen kiépítetted valaki felé a bizalmadat.

 • Az 5 elem, amit minden sikeres értékesítési oldalnak tartalmaznia kell!
 • Ha ezeket nem használod, akkor nagy valószínűséggel vevőkről mondasz le, akik pedig egyébként már készek lennének a vásárlásra.

  Ez hatalmas kincs számodra, ha szolgáltatást, saját könyvet egyedi értékesítési oldalon adsz el.

  De még egy webáruház minden egyes termék oldala is értékesítési oldal egyben, és ha webáruházad van, ott is kellene ezeket alkalmaznod!

  Ez az 5 online értékesítési elem semmilyen más tanfolyamomban nem érhető el, viszont amikor ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor gyerekjáték lesz bármilyen honlapon alkalmaznod.

 • 10+1 gyakorlati tipp értékesítési szöveg írásához
 • Most megosztok veled 10+1 olyan szövegírási tippet, nyelvtani elemet, amit azonnal elkezdhetsz használni, és amivel pozitív irányba fordíthatod a honlapodon hezitálókat, és könnyebben vevővé változtathatod őket. Szintén akkor veszed ennek igazán hasznát, ha a személyes márkádat, a bizalmat már kiépítetted.

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a személyes márka?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam, hogy mire figyelj, ha személyes márkát szeretnél építeni.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a személyes márka építést arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a személyesmárka-építést annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.
 • személyes márka építése képzés 4

  Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

  „A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
  Sziklaszilárd alapok!” 🙂

  Keresztesné Molnár Anita – TudatosAdozo.hu

  „Hali,

  Ugye én részt vettem az online vállalkozás indítása tanfolyamon és nagyon sokat segített, az árának a többszörösét tudtam visszakeresni…

  T.A.

  „Minőség, alaposság, egyszerűség és következetesség jellemzi azt, hogy a tudásotokat átadjátok.

  Ennél már csak a vevőkezelésben és a hitelesség felépítésében vagyok még profibbak!

  Mindig öröm veletek dolgozni, s tőletek tanulni!”

  Matits Viktor – matits.hu

  „Valamikor februárban kezdtem el járni a keresőoptimalizálás tréningre. Utána igyekeztem megvalósítani az ott tanultakat. Hát azóta elég sok minden történt. A rendelések száma 2,5 -szerese a tavalyi év hasonló időszakának.
  … Szóval remekül mennek a dolgok. Jelenleg kapacitásunk határán működünk. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz decemberben.
  Köszi mindent!”

  V.

  „A két átdolgozott honlapomon nőtt a látogatottság … Az áruházban duplájára nőtt.

  Sokat tanultam Tőled ebben az elmúlt másfél évben. Nem is tudom, mi lenne ma velem, ha akkor (a múlt év augusztusában) nem nyomom meg a megrendelés gombot.”

  P. Zs.

  A képzés anyagai a következőkből állnak:

  • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
  • Gyakorlati feladatok.

  Mikor kezdheted el a képzést?

  Akár már holnap kezdheted is!
  A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
  Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

  Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

  • Személyes Márka Építése online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap.

  A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

  Jöjjön az ára

  Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

  Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte akár több százezer Forintot is.

  De nem teszem! Nem kérek el érte 200.000 Forintot, sem 100.000 Forintot, de még 70.000 Ft-ot sem!

  Ezt a tanfolyamot úgy áraztam be, hogy bárki számára elérhető legyen, aki szeretne jobb eredményeket elérni online.

  • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

  Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

  VIP kedvezmény:

  Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

  • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

  Garantáltan?

  Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

  Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

  Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

  Jelentkezz most a képzésre!

  Vannak még kérdéseid a Személyes Márka Építése online videótanfolyammal kapcsolatban?

  Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

  Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

  Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

  Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

  De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

  Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

  Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

  Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

  Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

  Figyelem!

  A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

  Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

  Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni munkavállalóként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

  Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

  Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a személyesmárka-építésban szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

  De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

  Személyes márkaépítés képzés

  Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

  • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
  • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
  • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
  • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
  • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
  • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
  • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
  • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
  • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
  • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
  • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
  • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
  • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

  Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

  Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

  Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Személyes Márka Építése videótanfolyam, Személyes Márka Építése videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Személyes Márka Építése online videótanfolyam” értékelése elsőként

Személyes Márka Építése online videótanfolyam

40 900 Ft-tól