Rád is igaz ebből
akárcsak egy is?

Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mit kell tudnia egy tartalommarketing menedzsernek?

Szeretnéd a sikeres kommunikáció minden technikai részletét megtanulni?

Egyelőre rejtély számodra, hogyan tudnak mások sok százezer látogatót meggyőzni arról, hogy jelentkezzenek, vásároljanak, kattintsanak?

Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre a tartalommarketing tudásoddal?

Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál a marketing egy speciális területén?

Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?

Jó lenne végre azzal foglalkozni, amivel te is igazán sikeres lehetsz?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Végre te is megtanulhatod,

hogyan kell tartalomgyártásból bevételt csinálni!

Ismered meg a szakértői tartalommarketing fogásokat a tartalommarketing menedzser képzésünkön!

Már a képzés alatt bevetheted ezeket és kezdheted az eredményeket elérni velük.

Lépésről lépésre, akár a nulláról, előzetes marketing tudás nélkül, egészen a profi szintig!

Mit mondanak mások a

képzéseinkról?

Tartalommarketing menedzser

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a Tartalommarketing menedzser képzést, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást nyújt a tartalomgyártással kapcsolatos problémáidra.

Teljesen nulláról, az alapoktól indulunk, egészen kezdőknek is érthető, gyakorlatban használható megoldásokkal.

Eljutunk egészen az extrém, haladó lehetőségekig, amelyekkel tényleg csúcsszuper, magasan képzett tartalommarketinges válhat belőled.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Sok gyakorlati példa, az alapos megértésért.

Érthető, könnyen követhető képzés.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok teljesítése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Tartalommarketing menedzser

Jelentkezz most!

A Tartalommarketing Menedzser
képzés tematikája

alap

Tartalommarketing alapok
 • Mi a tartalommarketing? – Miért az online marketing egyik legfontosabb eleme?
 • Mire jó a tartalommarketing? – Az így elkészült szöveges tartalmak érdekes, tartalmas információt adnak a felhasználónak, értelmezhető adathalmazt a Google-nek és eladásösztönző löketet a leendő vásárlóidnak. Ezt kár lenne kihagyni!
 • Kinek jó a tartalommarketing? – Gyakorlatilag minden szektorban alkalmazható, sőt, elengedhetetlen. Ha ismered leendő a vásárlóid, ha tudod, mi érdekli őket, máris tudsz nekik értéket teremteni.
 • Hatékonyság – Alapvetően három pontban lehet a legjobban kifejteni a tartalommarketing hatékonyságát, ezért részletesen fogunk beszélni a konverziókról, a reklámköltség csökkentő, és a vevőgeneráló hatásáról.
 • Tartalomtípusok – A különböző tartalomtípusok sajátosságait és azok igazi hasznát fogod ebben a részben megismerni.
 • Értékesítési tölcsér – Pontosan megtanítom neked, hogy mi az értékesítési tölcsér, miért nem ment eddig, és hogyan tudod tartalommarketing menedzserként kialakítani, működésbe tenni a saját vállalkozásodban. Azt is megtudod, hogy milyen arányban kell a PR-ral, a marketinggel és az eladással foglalkozni ahhoz, hogy eredményeket érhess el!
 • PR, marketing alapok – Hogyan illeszkedik a PR-hoz és a marketinghez a tartalomgyártás? Mi itt a szerepe egy tartalommarketing szakembernek? Hogyan érd el, hogy az elkészült, hatékony tartalmak valóban a célcsoportnak szóljanak?
 • Tartalommarketing vs. hirdetések – Ebben a részben szó lesz, hogy milyen lehetőségei és korlátai vannak a tartalommarketingnek. Azt is tudnod kell, hogy hirdetések nélkül nincs igazán nagy eladás.
 • A sikeres tartalommarketing legfontosabb titka – Elárulom, hogy min múlik a siker. Látni fogod, hogy, ha eredményeket akarsz elérni, akkor mit kell tenned!
 • USP – Megismered miben vagy Te különleges, hogyan hozd nyerő helyzetbe a vállalkozásodat.
 • Tartalommarketing lépései – Lépésről lépésre fogunk végigmenni azokon a fázisokon, kezdve a kulcsszókutatástól az eredmények elemzéséig, amik neked a lehető legnagyobb sikert hozzák meg.
Sikeres közösségi média kommunikáció
 • Sok kommunikáció – Azonnal alkalmazható tippeket kapsz ahhoz, hogy hogyan erősítsd magad a közösségi médiában az oda-vissza kommunikációval, hogyan fejleszd ki az egyéni stílusodat, és miért ne félj ismételni önmagadat.

 • Közösségi média csatornák keresztbe reklámozása.

 • Mi történik a vállalkozásban – Ne félj kitenni idézeteket, esettanulmányokat, a saját jó eredményeidet, a vásárlói pozitív visszajelzéseit!

 

Sikeres online tartalompublikálás
 • Legyél releváns – Olyan tartalmakat hozz létre melyet a célcsoportod keres. Gondolkodj az ő fejükkel: hogyan keresnek szolgáltatásod, terméked iránt a keresőkben, milyen problémáik vannak.

 • Legyél kivételes – Próbálj olyan tartalmakat létrehozni, amilyen még nem található meg a neten, és olyan felhasználói élményt nyújtani, ami biztosítja, hogy látogatóid minden eszközön egyszerűen, kényelmesen hozzáférjenek tartalmadhoz. Ehhez kapsz a képzésen nagyon jól használható útmutatást.
 • Legyél segítőkész – Segítsd a látogatódat! Olyan tartalmakat hozz létre, amivel segítesz a potenciális látogatóidnak valamilyen problémát megoldani.
 • Teremts egyedi értéket – Tudd meg, miben tudnál többet nyújtani mint a versenytársad. Térj el a megszokottól, legyél egyedi. Olyan tartalmakat közölj, ami válaszol a látogatók elfojtott igényeire az adott témában. Ehhez hozzátartozik az is, hogy adj többet, mint amit elvárnak vagy legyél jelen nyitott szemmel és hallgass minden visszajelzésre.
 • Írj, írj és írj! – Oké, de mennyit érdemes például blogolni? Elmondom azt a 13 írói trükköt, amivel könnyebben jön az ihlet, és megismered a legjobb 12 látogatószerző trükköt is!
 • A te piacodnak a te stílusod kell – Hogyan szerezz figyelmet a mai médiazajban? Hogyan állj hozzá az ingyenes tanácsadáshoz? Segítek neked megtalálni ehhez a célravezető utat!
 • Hogyan tudd mindig, mi az igazság? – Miért fontos, hogy ne kamuzz? Lesz szó ebben a részben a forrás ellenőrzésről, a tények ellenőrzéséről, a felhasznált képek ellenőrzéséről.
 • Hogyan írj bármiről szakértőként – Hogyan írj, ha nem értesz a témához, ha úgy érzed, hogy ismétled önmagadat, ha elönt a bánat vagy tele vagy érzelmekkel? Miért fontos, hogy pozitív dolgokról beszélj, hogy beszélj a segítségről?
 • Az ideális vásárlónak kommunikálj – Megismered, hogy mi az a dolog, ami elengedhetetlen a marketingkommunikáció sikeréhez, és ne félj attól, hogy hibázni fogsz, mert fogsz. Meg fogod látni, mennyire könnyen megy minden tovább.
 • AI – Mesterséges intelligencia a marketingben, a tartalomgyártásban.
Sikeres online tartalompublikálás
 • Mi az a blogbejegyzés publikálás?– Mire van szükséged egy blogbejegyzés publikáláshoz?
 • Cél és előzmények – Cél, hogy a megírt szöveg minél nagyobb látogatottságot érjen el és a lehetőleg a szerző gondolatai és érzései menjenek át az olvasónak.
  Sok dolgot fogok mutatni, ami segítségedre lesz!

 • A példa blogbejegyzés publikálása – ebben a részben részletesen végigmegyünk minden hasznos és haszontalan dolgon. Befolyással leszel az URL-re, megismered az alcímeket, felsorolásokat, a title és meta leírásokat. Végre megismered a belső és külső linkek fontosságát.
 • Képek a blogbejegyzésekben – Világossá válik a képek jogszerű felhasználása. Tudni fogod, hogy mi alapján válaszd ki a képet, hogyan optimalizáld a különböző felületekre.
 • Címkézés és kategorizálás – Felismered a címkézés és a kategorizálás fontosságát, hogy valóban releváns tartalmat tudj a látogató elé tárni.
 • Ha szabad kezed van – Mit csinálj akkor, ha a megbízó teljesen rág bízza a tartalomgyártást, hogyan fogod profin véghezvinni a rád bízott feladatot?
 • Szerkesztői szöveges feladatok – Szó lesz a szöveg átmásolásáról, a tartalmi és helyesírási hibák javításáról.
 • Extra, honlapfüggő feladatok – Lehetnek egyedi dolgok, amikkel meg kell birkóznod. Ismerd meg jól a feladatot, és az extra dolgokat te is profin fogod tudni kezelni!
 • Szerkesztői keresőoptimalizálás feladatok – Az első bekezdéstől az utolsó simításig mindenre fel leszel készülve. Nem végzünk félmunkát, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legátfogóbb tartalommarketing képzésben részesülj!
 • Szerkesztői képes feladatok – Ebben a részben lesz szó a képek jogi felhasználásáról, a kiemelt képről. Hogyan nevezd el a képfile-t, hogyan méretezd át, hogyan töltsd fel a honlapra, hogyan állítsd be, hogy a SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából szükséges adatok is ki legyenek töltve.
 • Szerkesztői közösségi média feladatok – Mikor, mit kell tenned és mikor, mit nem kell csinálnod. Mire figyelj, ha a közösségi médiához készítesz képet és szöveget.
 • Publikálás előtti legutolsó simítások – Mit és hogyan nézz át, illetve mikor publikálj egy-egy tartalmat? A képzés a végére segítek tökéletesre csiszolni a tartalommarketing technikádat.

haladó

Alap képzés anyaga

A Haladó képzés tartalmazza az Alap képzés teljes tananyagát.

Képek készítése - CANVÁVAL
 • Canva – Megtanulsz profi figyelemfelkeltő képeket készíteni előzetes grafikai tudás nélkül! Az alapoktól ismered meg a Canvát, hogy mit kell tenned, hogy lebilincselő és egyedi vizuális tartalmat hozhass létre. Egy kis ízelítő, hogy lásd, mennyire sokrétű dolgot fogsz tudni véghezvinni:
  • Sablonok
  • Mappák
  • Arculati csomag
  • Csapatmunka
  • Képek szerkesztése
  • Elemek bemutatása
  • Hangok
  • Szövegek használata
  • Szöveg effektek, animációk
  • Tervek átnevezése, mentése, letöltése
  • Infografikák
  • Borítók
Online szövegírás alapok
 • Mi pontosan az online szövegírás? – Átbeszéljük az író definícióját, a szövegíró igazi értékét. Segítek világosan látni, hogy mit kell tudnia egy szövegírónak, mit csinálj, ha úgy érzed hogy “nem tudsz” írni.

 • Miért és meddig lesz szükség szövegírásra?

 • Minden sikeres író legfontosabb titka – Elárulom, hogy mitől lehetsz te is profibb a profik között. A jól megalapozott tudással lehet később valóban ütős eredményeket elérni!
 • Hogyan írj hatásos tartalmakat? – Szerintem sokan ezt várjátok a legtöbben! Megtanítalak olyan extra nyelvi fogásokra, amikkel az ujjad köré fogod csavarni az olvasókat.
Közösségi média tartalmak

A tartalommarketing és a közösségi média

Egymást támogatják: ha folyamatosan készítesz jó tartalmakat, azokat megosztva a közösségi média felületeidet is érdekessé teheted, amely pedig a látogatók weboldaladra való átküldésében lesz segítségedre.

Ez így egyszerűen hangzik, de ezzel dolgozni kell.

A képzésen választ kaphatsz minden olyan kérdésre, ami eddig ezzel kapcsolatban foglalkoztatott.

SEO szövegírás

A SEO szövegírás az online szövegírás alapja

Akármilyen eredményeid is vannak a keresőben, ez a módszer garantáltan több látogatót tud neked hozni.

Közösségi média szövegírás - FB, Insta, LinkedIn, Twitter
 • Milyen tartalomra van szükség a közösségi médiában? – Beszélni fogunk a sikeres közösségi média szövegek hosszáról, az emotikonok használatáról és arról is, hogy kinek a véleményre figyelj a közösségi médiában szövegíróként.

 • Minden közösségi média felület más – Így megosztom veled a legtutibb közösségi média tippjeimet.
 • Facebook szövegírás tippek – Megismered a profi kommunikációt, a vevőcsalogató posztoktól az informatív bejegyzésekig.
 • Instagram szövegírás tippek – Ha tudod, hogy a célközönséged ezen a felületen a legaktívabb, akkor azt is tudni fogod, hogyan szólítsd meg őket, hogyan szegezd meg a figyelmüket.
 • LinkedIn szövegírás tippek – Az itt megosztott tartalmak és információk leginkább az üzleti élettel kapcsolatosak. És a lényeg, hogy üzleti szempontból egy főnyereménynek számító online közösségi hely. Itt más a stílus, csak tudod kell élni vele. Segítek megérteni ezt a közösségi oldalt is, és profivá válhatsz a kezelésében.
 • Twitter szövegírás tippek – Ez a platform elsősorban arra használatos, hogy gyorsan megoszthassunk információkat, híreket, véleményeket vagy éppen vicces dolgokat. Angol nyelvterületen kihagyhatatlan.
Közösségi média publikálási tippek

Facebook – Megtudod, hogy neked pontosan mikor és mennyit kell a Facebookon posztolnod, hogy valóban annyi embert érj el, amennyire szükséged van. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalkozásodba mindig tudj új olvasókat, vásárlókat bevonzani, amellyel neked több bevételed, több pénzed lesz.

Instagram – Instagram egy képmegosztó, de sokkal többre lesz szükséged, mint szép képekre.

YouTube – Ez sokaknak komfortzónán kívüli dolog, de tippeket adok a videók feltöltéséhez. Megtanulod, hogyan lehet elérni ezzel a célpiacod, hogyan tudsz nagy látogatottságot elérni. Elárulom az egyik kedvenc látogatottságnövelő tippemet is.

TikTok – Megtudod, hogy miért kell egy vállalkozásnak jelen lenni a TikTokon, milyen előnyökkel szolgál ez a közösségimédia-felület.

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk

a Tartalommarketing menedzser képzésen?

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. Akár többször is visszanézhető.

Online anyagok

Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol szakértő kollégáink válaszolnak.

Gyakorlati feladatok

Gyakorlati példák és feladatok, amik segítik a megértésed, és tesztelheted a tudásod.

Örökös hozzáférés

A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nemcsak a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Tartalommarketing menedzser
Képzés Árak

alap

139.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

3 x 55.960 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

alap + haladó rész egyben

239.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 6 x 47.980 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

Tartalommarketing menedzser

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Tartalommarketing menedzser képzéssel kapcsolatban?

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

Kötelező az ellenőrző feladatok teljesítése?

A képzéshez összeállítottunk pár ellenőrző feladatot, amiket majd a képzés végén a tanfolyami felületen találsz. Ezen feladatok teljesítése nem kötelező, viszont ajánlott, hisz csak neked adnak segítséget, hogy teszteld az adott anyagra való megértésedet és tudásodat, sőt kollégáink szívesen segítenek ha felmerült bármi kérdésed.

A tanfolyam elvégzése után hivatalos tanúsítványt csak akkor tudunk igényelni ha az összes feladatot elküldted nekünk és sikeresen teljesítetted. Ne feledd, itt vagyunk, hogy segítsünk ha elakadtál!

A tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül tudunk megoldásokat elfogadni és tanúsítványt kiállítani.

Szeretettel várjuk a megoldásaidat!

Ha most csak az alap képzést veszem meg, elvégezhetem-e később a haladó képzést?

Igen, akár az alap képzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó részre.

Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@honlaprafel.hu címen. Kollégáink készségesen segítenek ebben.

Elvégezhetem-e önállóan csak a haladó képzést ?

Mivel a haladó képzés anyaga az alap képzés anyagára épül, így nincs lehetőség a haladó képzés önálló megvásárlására, elvégzésére.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre