Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser
képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Itt az idő, hogy végre te is megtanuld, hogyan kell profi, látogatóbarát és vevőcsalogató online tartalmat gyártani.
Lépésről lépésre oktatóvideókkal, akár a nulláról, előzetes marketing tudás nélkül!

Tartalommarketing menedzser képzés 1

Teljes gyakorlati Tartalommarketing menedzser képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi szakmát, és szívesen dolgoznál a marketing egy speciális területén?
 • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre a tartalommarketing tudásoddal?
 • Szeretnéd a sikeres kommunikáció minden technikai részletét megtanulni?
 • Egyelőre rejtély számodra, hogyan tudnak mások sok százezer látogatót meggyőzni arról, hogy jelentkezzenek, vásároljanak, kattintsanak?
 • Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mit kell tudnia egy tartalommarketing menedzsernek?
 • Jó lenne végre azzal foglalkozni, amivel te is igazán sikeres lehetsz?
 • Szeretnél egy „papírt” arról, hogy értesz a tartalommarketinghez, és akár más cégeknek is vállalnál ilyen jellegű menedzseri feladatokat?
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Tartalommarketing menedzser képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Közkívánatra összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a Tartalommarketing menedzser képzést, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást nyújt a tartalomgyártással kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a tartalomgyártás legfontosabb lépéseit tanítja meg neked mindenki által érthető, gyakorlati videókkal!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a tartalomgyártás minden elemét, nagy hangsúlyt fektetve az alapvető és a speciális területekre is.
Teljesen nulláról, az alapoktól indulunk, egészen kezdőknek is érthető, gyakorlatban használható megoldásokkal.
Eljutunk egészen az extrém, haladó lehetőségekig, amelyekkel tényleg csúcsszuper, magasan képzett tartalommarketinges válhat belőled.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy online végezhető videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Tartalommarketing menedzser képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző tartalommarketinges feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Tartalommarketing menedzser képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Tartalommarketing menedzser képzés tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Tartalommarketing menedzser képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt el tudj kezdeni dolgozni.

Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Ezzel a tudással akár saját vállalkozást indíthatsz. Esetleg van már ilyen vállalkozásod? – Nemcsak a szakmai tudásod lesz biztos alapokon, de olyan profi leszel, aki többet nyújt a konkurensek 95%-ánál.
  Ráadásul a képzésen még kifejezetten tartalommarketing menedzsereknek szóló tippeket és titkokat is megosztok veled.
 • Elhelyezkedhetsz egy cégnél vagy a most is meglévő ilyen munkádat végzed hatékonyabban. Akár otthonról, távmunkában is képes leszel ezeket a feladatokat hatékonyan elvégezni!
 • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat. Ha nem akarsz online marketing szakértőt megfizetni, de többre van szükséged mint egy egyszerű szövegíró, akkor itt minden tudást meg fogsz szerezni, hogy bármit megoldj a honlapjaidon és a közösségi médiában.
 • Munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

Mit tartalmaz a Tartalommarketing menedzser képzés?

A Tartalommarketing menedzser képzés kettő részből áll.
Az első rész külön, az első-második rész együtt vásárolható meg.

Ezen a képzésen nem hagyományos szövegírókat képzünk! Ez nagyon fontos!
Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud írni, aki posztolt már vagy megjelentetett egy blogcikket.
De ez így nem teljes, nem versenyképes és főképp nem időtálló tartalommarketing tudás.
Te a szakértői tartalommarketing fogásokat fogod megtanulni a profi szintig, további szakemberek bevonása nélkül, amit ráadásul azonnal tudsz használni, és akár már a képzés alatt eredményt tudsz elérni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted, meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati szakismereted, tapasztalatod – és ráadásul működő, saját stratégiád.

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban.
Természetesen vannak olyan területek, ami itt csak egyetlen szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot ad. Kár lenne akár egyetlenegyet is kihagynod, ha ütős és valóban eredményeket hozó tartalommarketing menedzser szeretnél lenni.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan legyél eredményes, a gyakorlatban is tehetséges tartalommarketing menedzser.
Azaz hogyan legyen mindig munkád, hogyan érd el, hogy sikeres legyél a szakmádban, és hogy szeressenek az ügyfelek-megrendelők-munkaadók, és nem utolsó sorban újra rendeljenek tőled.

Tartalommarketing menedzser képzés 2

Mit fogsz megtanulni a Tartalommarketing menedzser online képzés 1. részében?

Tartalommarketing alapok

 • Mi a tartalommarketing? – Miért az online marketing egyik legfontosabb eleme?
 • Mire jó a tartalommarketing? – Az így elkészült szöveges tartalmak érdekes, tartalmas információt adnak a felhasználónak, értelmezhető adathalmazt a Google-nek és eladásösztönző löketet a leendő vásárlóidnak. Ezt kár lenne kihagyni!
 • Kinek jó a tartalommarketing? – Gyakorlatilag minden szektorban alkalmazható, sőt, elengedhetetlen. Ha ismered leendő a vásárlóid, ha tudod, mi érdekli őket, máris tudsz nekik értéket teremteni.
 • Hatékonyság – Alapvetően három pontban lehet a legjobban kifejteni a tartalommarketing hatékonyságát, ezért részletesen fogunk beszélni a konverziókról, a reklámköltség csökkentő, és a vevőgeneráló hatásáról.
 • Tartalomtípusok – A különböző tartalomtípusok sajátosságait és azok igazi hasznát fogod ebben a részben megismerni.
 • Értékesítési tölcsér – Pontosan megtanítom neked, hogy mi az értékesítési tölcsér, miért nem ment eddig, és hogyan tudod tartalommarketing menedzserként kialakítani, működésbe tenni a saját vállalkozásodban. Azt is megtudod, hogy milyen arányban kell a PR-ral, a marketinggel és az eladással foglalkozni ahhoz, hogy eredményeket érhess el!
 • PR, marketing alapok – Hogyan illeszkedik a PR-hoz és a marketinghez a tartalomgyártás? Mi itt a szerepe egy tartalommarketing szakembernek? Hogyan érd el, hogy az elkészült, hatékony tartalmak valóban a célcsoportnak szóljanak?
 • Tartalommarketing vs. hirdetések – Ebben a részben szó lesz, hogy milyen lehetőségei és korlátai vannak a tartalommarketingnek. Azt is tudnod kell, hogy hirdetések nélkül nincs igazán nagy eladás.
 • A sikeres tartalommarketing legfontosabb titka – Elárulom, hogy min múlik a siker. Látni fogod, hogy, ha eredményeket akarsz elérni, akkor mit kell tenned!
 • USP – Megismered miben vagy Te különleges, hogyan hozd nyerő helyzetbe a vállalkozásodat.
 • Tartalommarketing lépései – Lépésről lépésre fogunk végigmenni azokon a fázisokon, kezdve a kulcsszókutatástól az eredmények elemzéséig, amik neked a lehető legnagyobb sikert hozzák meg.

Sikeres közösségi média kommunikáció

 • Sok kommunikáció – Azonnal alkalmazható tippeket kapsz ahhoz, hogy hogyan erősítsd magad a közösségi médiában az oda-vissza kommunikációval, hogyan fejleszd ki az egyéni stílusodat, és miért ne félj ismételni önmagadat.
 • Közösségi média csatornák keresztbe reklámozása
 • Mi történik a vállalkozásban – Ne félj kitenni idézeteket, esettanulmányokat, a saját jó eredményeidet, a vásárlói pozitív visszajelzéseit!

Sikeres online tartalomgyártás

 • Legyél releváns – Olyan tartalmakat hozz létre melyet a célcsoportod keres. Gondolkodj az ő fejükkel: hogyan keresnek szolgáltatásod, terméked iránt a keresőkben, milyen problémáik vannak.
 • Legyél kivételes – Próbálj olyan tartalmakat létrehozni, amilyen még nem található meg a neten, és olyan felhasználói élményt nyújtani, ami biztosítja, hogy látogatóid minden eszközön egyszerűen, kényelmesen hozzáférjenek tartalmadhoz. Ehhez kapsz a képzésen nagyon jól használható útmutatást.
 • Legyél segítőkész – Segítsd a látogatódat! Olyan tartalmakat hozz létre, amivel segítesz a potenciális látogatóidnak valamilyen problémát megoldani.
 • Teremts egyedi értéket – Tudd meg, miben tudnál többet nyújtani mint a versenytársad. Térj el a megszokottól, legyél egyedi. Olyan tartalmakat közölj, ami válaszol a látogatók elfojtott igényeire az adott témában. Ehhez hozzátartozik az is, hogy adj többet, mint amit elvárnak vagy legyél jelen nyitott szemmel és hallgass minden visszajelzésre.
 • Írj, írj és írj! – Oké, de mennyit érdemes például blogolni? Elmondom azt a 13 írói trükköt, amivel könnyebben jön az ihlet, és megismered a legjobb 12 látogatószerző trükköt is!
 • A te piacodnak a te stílusod kell – Hogyan szerezz figyelmet a mai médiazajban? Hogyan állj hozzá az ingyenes tanácsadáshoz? Segítek neked megtalálni ehhez a célravezető utat!
 • Hogyan tudd mindig, mi az igazság? – Miért fontos, hogy ne kamuzz? Lesz szó ebben a részben a forrás ellenőrzésről, a tények ellenőrzéséről, a felhasznált képek ellenőrzéséről.
 • Hogyan írj bármiről szakértőként – Hogyan írj, ha nem értesz a témához, ha úgy érzed, hogy ismétled önmagadat, ha elönt a bánat vagy tele vagy érzelmekkel? Miért fontos, hogy pozitív dolgokról beszélj, hogy beszélj a segítségről?
 • Az ideális vásárlónak kommunikálj – Megismered, hogy mi az a dolog, ami elengedhetetlen a marketingkommunikáció sikeréhez, és ne félj attól, hogy hibázni fogsz, mert fogsz. Meg fogod látni, mennyire könnyen megy minden tovább.
 • AI – Mesterséges intelligencia a marketingben, a tartalomgyártásban

Sikeres online tartalompublikálás

 • Mi az a blogbejegyzés publikálás?– Mire van szükséged egy blogbejegyzés publikáláshoz?
 • Cél és előzmények – Cél, hogy a megírt szöveg minél nagyobb látogatottságot érjen el és a lehetőleg a szerző gondolatai és érzései menjenek át az olvasónak.
  Sok dolgot fogok mutatni, ami segítségedre lesz!

 • A példa blogbejegyzés publikálása – ebben a részben részletesen végigmegyünk minden hasznos és haszontalan dolgon. Befolyással leszel az URL-re, megismered az alcímeket, felsorolásokat, a title és meta leírásokat. Végre megismered a belső és külső linkek fontosságát.
 • Képek a blogbejegyzésekben – Világossá válik a képek jogszerű felhasználása. Tudni fogod, hogy mi alapján válaszd ki a képet, hogyan optimalizáld a különböző felületekre.
 • Címkézés és kategorizálás – Felismered a címkézés és a kategorizálás fontosságát, hogy valóban releváns tartalmat tudj a látogató elé tárni.
 • Ha szabad kezed van – Mit csinálj akkor, ha a megbízó teljesen rág bízza a tartalomgyártást, hogyan fogod profin véghezvinni a rád bízott feladatot?
 • Szerkesztői szöveges feladatok – Szó lesz a szöveg átmásolásáról, a tartalmi és helyesírási hibák javításáról.
 • Extra, honlapfüggő feladatok – Lehetnek egyedi dolgok, amikkel meg kell birkóznod. Ismerd meg jól a feladatot, és az extra dolgokat te is profin fogod tudni kezelni!
 • Szerkesztői keresőoptimalizálás feladatok – Az első bekezdéstől az utolsó simításig mindenre fel leszel készülve. Nem végzünk félmunkát, hiszen arra törekszünk, hogy a lehető legátfogóbb tartalommarketing képzésben részesülj!
 • Szerkesztői képes feladatok – Ebben a részben lesz szó a képek jogi felhasználásáról, a kiemelt képről. Hogyan nevezd el a képfile-t, hogyan méretezd át, hogyan töltsd fel a honlapra, hogyan állítsd be, hogy a SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából szükséges adatok is ki legyenek töltve.
 • Szerkesztői közösségi média feladatok – Mikor, mit kell tenned és mikor, mit nem kell csinálnod. Mire figyelj, ha a közösségi médiához készítesz képet és szöveget.
 • Publikálás előtti legutolsó simítások – Mit és hogyan nézz át, illetve mikor publikálj egy-egy tartalmat? A képzés a végére segítek tökéletesre csiszolni a tartalommarketing technikádat.

Mit fogsz megtanulni a Tartalommarketing menedzser online képzés 2. részében?

Képek készítése

 • Canva – Megtanulsz profi figyelemfelkeltő képeket készíteni előzetes grafikai tudás nélkül! Az alapoktól ismered meg a Canvát, hogy mit kell tenned, hogy lebilincselő és egyedi vizuális tartalmat hozhass létre. Egy kis ízelítő, hogy lásd, mennyire sokrétű dolgot fogsz tudni véghezvinni:
  • Sablonok
  • Mappák
  • Arculati csomag
  • Csapatmunka
  • Képek szerkesztése
  • Elemek bemutatása
  • Hangok
  • Szövegek használata
  • Szöveg effektek, animációk
  • Tervek átnevezése, mentése, letöltése
  • Infografikák
  • Borítók

Online szövegírás alapok

 • Mi pontosan az online szövegírás? – Átbeszéljük az író definícióját, a szövegíró igazi értékét. Segítek világosan látni, hogy mit kell tudnia egy szövegírónak, mit csinálj, ha úgy érzed hogy “nem tudsz” írni.
 • Miért és meddig lesz szükség szövegírásra?
 • Minden sikeres író legfontosabb titka – Elárulom, hogy mitől lehetsz te is profibb a profik között. A jól megalapozott tudással lehet később valóban ütős eredményeket elérni!
 • Hogyan írj hatásos tartalmakat? – Szerintem sokan ezt várjátok a legtöbben! Megtanítalak olyan extra nyelvi fogásokra, amikkel az ujjad köré fogod csavarni az olvasókat.

Közösségi média tartalmak

 • A tartalommarketing és a közösségi média – Egymást támogatják: ha folyamatosan készítesz jó tartalmakat, azokat megosztva a közösségi média felületeidet is érdekessé teheted, amely pedig a látogatók weboldaladra való átküldésében lesz segítségedre. Ez így egyszerűen hangzik, de ezzel dolgozni kell. A képzésen választ kaphatsz minden olyan kérdésre, ami eddig ezzel kapcsolatban foglalkoztatott.

SEO szövegírás

 • A SEO szövegírás az online szövegírás alapja – Akármilyen eredményeid is vannak a keresőben, ez a módszer garantáltan több látogatót tud neked hozni.

Közösségi média szövegírás

 • Milyen tartalomra van szükség a közösségi médiában? – Beszélni fogunk a sikeres közösségi média szövegek hosszáról, az emotikonok használatáról és arról is, hogy kinek a véleményre figyelj a közösségi médiában szövegíróként.
 • Minden közösségi média felület más – Így megosztom veled a legtutibb közösségi média tippjeimet.
 • Facebook szövegírás tippek – Megismered a profi kommunikációt, a vevőcsalogató posztoktól az informatív bejegyzésekig.
 • Instagram szövegírás tippek – Ha tudod, hogy a célközönséged ezen a felületen a legaktívabb, akkor azt is tudni fogod, hogyan szólítsd meg őket, hogyan szegezd meg a figyelmüket.
 • LinkedIn szövegírás tippek – Az itt megosztott tartalmak és információk leginkább az üzleti élettel kapcsolatosak. És a lényeg, hogy üzleti szempontból egy főnyereménynek számító online közösségi hely. Itt más a stílus, csak tudod kell élni vele. Segítek megérteni ezt a közösségi oldalt is, és profivá válhatsz a kezelésében.
 • Twitter szövegírás tippek – Ez a platform elsősorban arra használatos, hogy gyorsan megoszthassunk információkat, híreket, véleményeket vagy éppen vicces dolgokat. Angol nyelvterületen kihagyhatatlan.

Közösségi média publikálási tippek

 • Facebook – Megtudod, hogy neked pontosan mikor és mennyit kell a Facebookon posztolnod, hogy valóban annyi embert érj el, amennyire szükséged van. Ez szükséges ahhoz, hogy a vállalkozásodba mindig tudj új olvasókat, vásárlókat bevonzani, amellyel neked több bevételed, több pénzed lesz.
 • Instagram – Instagram egy képmegosztó, de sokkal többre lesz szükséged, mint szép képekre.
 • YouTube – Ez sokaknak komfortzónán kívüli dolog, de tippeket adok a videók feltöltéséhez. Megtanulod, hogyan lehet elérni ezzel a célpiacod, hogyan tudsz nagy látogatottságot elérni. Elárulom az egyik kedvenc látogatottságnövelő tippemet is.
 • TikTok – Megtudod, hogy miért kell egy vállalkozásnak jelen lenni a TikTokon, milyen előnyökkel szolgál ez a közösségimédia-felület.

Ez nem ördöngösség! Te is képes vagy megcsinálni!

Tartalommarketing menedzser képzés 3
Eddig senki sem mutatta meg neked, hogyan kell tartalomgyártásból bevételt csinálni?
Nem kell hozzá speciális tudás – elég csak a Tartalommarketing menedzser képzésre jelentkezni!

Várlak a képzésen!

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Számomra nagyon fontos volt, hogy kisgyermek mellett akkor tanultam, amikor az időm engedte.
A tananyag logikusan felépített, érdekes témákkal. Balázs még egy kezdő számára is érthetően magyaráz, mellébeszélés nélkül.
Úgy érzem, hogy egy nagyon jól hasznosítható képzésben részesültem.
Ajánlom mindazoknak, akiket érdekel a közösségi média világa.
Az a tény, hogy a későbbiekben is van hozzáférésem tananyaghoz, csak hab a tortán.”

A.R.Edit

„Nagyon pozitív élmény volt számomra a szövegíró képzés.
Balázs mindent érhetően és részletesen magyarázott el, de talán még ennél is fontosabb, hogy saját példáin és tapasztalatain keresztül ténylegesen bevált módszereket és tippeket tanított.
A tananyag szuperül van felépítve, tényleg mindenre kitérő tudást tartalmazott.
Visszaolvasva a képzés előtti illetve a mostani értékesítési szövegeimet már látom a fejlődést és tudást, amit elsajátítottam a képzés által.
Mindenkinek ajánlom ezt a képzést, aki szeretne megtanulni hatásos és ütős blogbejegyzéseket, közösségi média posztokat, esetleg email hírlevelet vagy értékesítési oldalakat írni saját célra vagy mások számára.”

Beri Mária

„Kitűzött cél elérve, újabb cél kitűzése 🙂 Nem tudom elmondani, mennyire hálás vagyok a tanításért. Nem vagyok gyakorló hívő lélek, de minden este hálát adok Neked mindenért :)❤️❤️❤️😘”

Burai Barbi

„Áááá, Balázs megint kijött egy újabb tanfolyammal!
„Utálom” ezért, mert már egy csomó pénzt nála hagytam, de mindig tud újabb dolgot kitalálni, amitől viszketni kezd a pénztárcám.
Én 2014-ben voltam nála először tanfolyamon, azóta össze se merem számolni, mennyit költöttem nála. De minden fillérje megtérült.
Az én mobilos vállalkozásom kizárólag a tőle tanult SEO módszerekkel szerzi az ügyfeleket, nem költök semmilyen más marketingre.
Rajtam kívül még négy embernek adok munkát, és van egy fizikai boltom is, amit ez kitermel.
Ha csak az befolyásol a döntésben, hogy elég jó-e a tanfolyam, ne gondolkozz tovább, hanem vágj bele! Nem fogsz csalódni.
Ráadásul még pénzvisszafizetési garanciát is vállal.”

Csernai Kata

„Minden kezdőnek ajánlom a képzést. Nagyon alapos, igyekszik mindenre kitérni. Nagyon jónak találom azt, hogy a képzés anyagát bármikor vissza tudom nézni, ahányszor akarom.
A kérdéseimre gyorsan kaptam választ.
Köszönöm!”

F.J.

„A tanfolyammal teljesen elégedett vagyok. Balázs úgy építette fel a tananyagot, hogy előképzettség nélkül is teljesen érthető minden.
Nem egy száraz, elméleti tudást kell feldolgozni, hanem abszolút gyakorlatias megközelítésű. A felhozott példák egyértelműen megkönnyítették a szakma elsajátítását.
A bemutatott módszerek azóta a gyakorlatban is szépen teljesítenek és hozzák az elvárt eredményeket. Köszönöm szépen a lehetőséget, biztos, hogy nem ez az utolsó tanfolyam, amit elvégzek nálatok!”

Gerevich Nikolett – Kerülj előre! keresőoptimalizálás

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

A képzés első leckéi 2023. július 21-én (pénteken) kerülnek fel. A képzés teljes anyaga innentől folyamatosan kerül feltöltésre.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész javasolt időtartama: 3 hónap.
 • Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész javasolt időtartama: 6 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 800.000 Ft-ot, de még csak 300.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész ára bruttó 167.880 Ft részletekben fizetve 3 x 55.960 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 139.900 Ft
 • Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész ára bruttó 287.880 Ft részletekben fizetve 6 x 47.980 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft

A Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész tartalmazza egyben a Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész teljes anyagát is,
így az árában már benne van a Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész költsége is, plusz a haladó anyagok.

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész esetén 3, a Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész esetén 6 részletben fizetheted be a képzés árát.
Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész:

Amennyiben a Tartalommarketing menedzser képzés 1. részét részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 167.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.960 Ft – Tartalommarketing alapok, sikeres közösségi média kommunikáció
 2. hónap – bruttó 55.960 Ft – Sikeres online tartalomgyártás
 3. hónap – bruttó 55.960 Ft – Sikeres online tartalompublikálás

Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész:

A 1-2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. rész anyagára épülő haladó Tartalommarketing menedzser tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 287.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 47.980 Ft – Tartalommarketing alapok, sikeres közösségi média kommunikáció
 2. hónap – bruttó 47.980 Ft – Sikeres online tartalomgyártás
 3. hónap – bruttó 47.980 Ft – Sikeres online tartalompublikálás
 4. hónap – bruttó 47.980 Ft – Képek készítése
 5. hónap – bruttó 47.980 Ft – Online szövegírás alapok, SEO szövegírás
 6. hónap – bruttó 47.980 Ft – Közösségi média szövegírás és közösségi média publikálási tippek

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni.
Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Tartalommarketing menedzser képzés 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 134.304 Ft részletekben fizetve 3 x 44.768 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 111.920 Ft
 • Tartalommarketing menedzser képzés 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 230.304 Ft részletekben fizetve 6 x 38.384 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 191.920 Ft

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Tartalommarketing menedzser képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat.
Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket.
Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni.
Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira.
Magát az 1. rész anyagait magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, illetve az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a tartalommarketing területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg.
A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni az összes rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni tartalommarketing szakértőként. Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont garantálni tudom, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a tartalommarketing témakörében szükséged van.
Mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • A képzés első leckéi 2023. július 21-én (pénteken) kerülnek fel. Amint megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Hivatalos tanúsítványt adó
Tartalommarketing menedzser képzés

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Tartalommarketing menedzser 1. rész, Tartalommarketing menedzser 1-2. rész, Tartalommarketing menedzser 1. rész – VIP tagoknak, Tartalommarketing menedzser 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tartalommarketing menedzser képzés” értékelése elsőként

Tartalommarketing menedzser képzés

139 900 Ft -tól