Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
Twitter online videótanfolyam
online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Hogyan használd sikerrel a Twittert?

Érdekel a válasz? Olvass tovább!!!

Twitter online videótanfolyam 2

Mi a baj a Twitterrel?

A legtöbb magyar vállalkozó nem használja a Twittert, pedig bizonyos területeken az egyik legsikeresebb közösségi média.

Miért nem hallottál még magyar vállalkozóktól erről?

Mert Magyarországon kevésbé használt, de angol nyelvterületen kihagyhatatlan.

Fogalmad sincs, hogyan építhetnél a Twitter segítségével nagyobb ismertséget vagy szerezhetnél akár vevőket?

Ebben a képzésben megismered a Twittert, és hogy hogyan működtesd!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … szeretnél sikereket és követőket elérni a Twitteren, és tudod, hogy többet ki lehetne hozni belőle?
 • … láttál már pörgős Twitter-oldalakat, de nem tudod, hogyan lehetne neked is a hasznodra?
 • nincs időd arra, hogy órákat tölts el a képernyő előtt egy újabb közösségimédia-felülettel babrálva?
 • … tudod, hogy nem a legnépszerűbb közösségimédia felülete a Twitter Magyarországon, de a te ügyfélköröd angol nyelvterületen van?
 • … most szeretnéd elindítani a Twitter-oldaladat?
 • … szeretnél végre egy érthető és valóban használható megoldást, amivel ismertséget, követőket szerezhetsz a Twitteren?
 • Szeretnél azonnal belevágni a Twitter képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak 2020-ban szükségük van ahhoz, hogy ismertséget építsenek, és több vevőt szerezzenek a Twitter segítségével.

Ez tényleg a lényeg. Konkrét gyakorlati tippek, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Twitter online videótanfolyam segítségével végre képes leszel a saját vállalkozásod sikerének növelésére használni ezt a közösségimédia-felületet is!

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem egy gyakorlatorientált képzést a sikeres és működő „Twitterezésről”. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó Twitter online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző Twitter feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Twitter online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Twitter online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Twitter online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit tartalmaz a Twitter-tanfolyam?

Részletesen végigvezetlek az alapokon, megosztom veled a legtutibb tippeket, és hogy hogyan csinálj vállalkozóként egy sikeres Twitter-oldalt. Itt azt is megtanulod, kinek érdemes elindulni a Twitteren, mit csinálj, ha vállalkozóként további sikereket szeretnél elérni.

 • Twitter-alapok. Mi kell ahhoz, hogy a Twitter segítségével akár bevételed is legyen, mi ennek a közösségi médiának az igazi haszna. 3 lépésben mutatom meg, hogyan válik hasznodra, ha jelen vagy ezen a felületen is. Ahhoz, hogy a Twitterrel hasznot is tudj csinálni, kellenek ezek a lépések.
 • Twitter-tippek. Hogyan és mit kommunikálj napi szinten, ha úgy érzed nincs semmi mondanivalód. Milyen stratégiát állíts fel, hogy a napi posztolás ne az idődet vigye el, hanem rutinos és hasznos tartalommal legyél jelen. Ez még akkor is segíteni fog neked, ha most úgy érzed megakadtál, nem tudsz továbblépni.
 • Fejleszd ki az egyéni stílusodat. Alakítsd ki a személyiségedhez a legközelebb álló stílust, amivel napi szinten posztolsz. Miért add önmagadat, és miért ne mások stílusát koppintsd le. Ez igaz bármelyik közösségimédia-felületre is.
 • Azonnal alkalmazható tippek. Olyan tippeket fogsz tőlem hallani, amelyeket akár rögtön tudsz alkalmazni, amikkel a Twitter-oldalad ki tud lőni egyből, mint egy rakéta.
 • Saját eredmények. Miért jó, ha megosztod a sikereidet, és ezzel mitől lesz jobb a vállalkozásodnak. Ha úgy érzed, a szerénységed nem engedi meg, hogy kisebb mérföldköveket, vásárlói véleményeket megosszál a Twitteren, akkor elmondom miért fontos, hogy mindenről számolj be a követőidnek.
 • Titkos favoritok. Elárulom, melyek azok a bejegyzések, amelyem mindig sikert aratnak. Amelyeket bármikor bevethetsz, ha éppen nincs mit írnod.
 • Hogyan működik a Twitter? Kinek való a Twitter, és miért pont ezt a közösségi médiát használd, ha az üzleti kapcsolataid angol nyelvterületen vannak? Még akkor is kihagyhatatlan számodra, és fontos, hogy megismered, ha csak a jövőben szeretnél bővíteni és terjeszkedni olyan terület felé, amelynél a Twitter használata indokolt.
 • Személyes márka építése a Twitteren. Milyen fiókot hozz létre? Személyes fiókra van szükséged vagy márkafiókra? Milyen technikai, marketing és kommunikációs technikával növeld az ismertségedet, ha szeretnél valódi követőket, és látogatókat építeni
 • A Twitter-fiók beállítása lépésről lépésre. Hogyan indulj el, miket kell beállítani ahhoz, hogy a Twitter-fiókod a regisztráció után úgy mutasson, mint a profiknak. Milyen lépések kellenek a megfelelő név és képek beállításához, hogy az úgy jelenjen meg, ahogy te azt megálmodtad. Részletesen végigvezetlek a finomra hangolt beállításokon is, hogy a fiókodat úgy tudjad működtetni, hogy azzal neked akár hasznod is lehessen.
 • Követőtábor felépítése. Miért fontos a követőtábor felduzzasztása, a Twitterezés kezdetén? Hogyan növeld a követőbázisodat, hogy ki tudj tűnni a tömegből, akik ráadásul alig várják, hogy újabb és újabb bejegyzéseket tegyél ki? Mindent elmagyarázok részletesen, hiszen tudnod kell, hogy üres étterembe se megy be senki.
 • Mit tegyél, hogy minél többen tudjanak az új közösségimédia-felületedről? Miért hozd nyilvánosságra minden lehetséges módon a Twitter-oldaladat?
 • Konkurenciaelemzés. Mi a teendőd, ha vállalkozóként Twitter-fiókot indítasz, miért fontos a versenytársak górcső alá helyezése? Elmondom, mit tegyél a konkurenciával, ha ők is jelen vannak a Twitteren.
 • Az igazság a be- és kikövetésről. Mindent megtudsz a követőszerzésnek erről a módjáról. Megérted, hogy ki és miért követ, hogyan lesznek valódi és elkötelezett követőid. hogyan lesz neked, mint vállalkozó ebből hasznod.
 • Sikeres Twitter tevékenység. Amikor elindulsz a Twitter-fiókoddal, nem elég, hogy néhanapján posztolsz egyet-egyet. Szükséged lesz egy átgondolt és gondosan felépített stratégiára is, hogy sikeres legyél a Twitteren. Eláruljuk, mi a siker kulcsa Twitteren.
 • Twitter és a Facebook Hogy a hatékonyságodat tudd növelni, azt is megtanulod, hogyan kösd össze a Twitter-fiókodat a Facebookkal úgy, hogy annak tartalma és a befektetett munkád hatástöbbszörözőként tudjon működni.
 • Hashtagek használta a tweetekben. A Twitteren a hashtagek (#) használata úgy működik, mint egy könyvjelző. Ha használod, nagyobb körben tudod magad megjeleníteni. Hogy valójában hogyan és mikor kell használni, hogyan segíti a vállalkozásodat, arról is fogsz találni a képzésben bőven információt.
 • Említés a tweetekben. A @ szimbólum használata a Twitteren. Mindent megtudsz róla, hogy hogyan, hol használd, és mikor ne tedd bele a szövegedbe, hogy a legjobb eredményt érd el.
 • Bővítmények a honlapodra, amelyek segítik a vállalkozásodat a hatékonyabb tweeteléshez.
 • Statisztikák és egyéb eszközök a Twitteren. A legjobb visszajelzés neked, ha látod azokat a statisztikákat, amelyekkel a vállalkozásodat eredményesebbé tudod tenni. Ha tudod, mit és mikor nézz, akkor biztos, hogy nem lesz felesleges időtöltés, hanem egy olyan közösségi média lesz ez számodra, amellyel a nemzetközi vizekre evezhetsz.

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy beszéljek neked a Twitterről. Pontosan érteni fogod, hogy miért és hogyan használd a Twittert, akár személyes fiókot, akár márkát szeretnél építeni!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Végig hallgattam az Instagram tanfolyamotokat. Kitüntetően alapos és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm.

A tanultaknak megfelelően nyitottam fiókot, és végeztem el a beállításokat. Fel is tettem az első pár posztot. Mintegy másfél hete jutottam el oda, hogy elkezdtem a követőket gyűjteni a kikövetés-bekövetés módszerével – természetesen a posztolásokkal együtt. Tegnapra sikerült elérnem az 500 fő követőt. 10 nap alatt! És nincs közötte – tudomásom szerint – mindenféle távol-keleti, számomra értéktelen követő.

A legszebb, hogy a tanfolyam árának eddig már kb. a fele be is jött, az így szerzett követőktől.

Szóval köszönöm, nekem nagyon megérte, és teljesen elégedett vagyok vele.”

Kaszás Gábor

„Nagyon elégedett vagyok a képzéssel, mint Balázs minden anyagával.
Látszik bennük, hogy nagyon odateszi magát, megosztja a tapasztalatát a tanítványaival. ÉS mindez működik!!!! Ez az egészben a legjobb! Teljesen elkötelezett Szilágyi Balázs rajongó vagyok! :)”

Varga Éva
valodiertek.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Amikor megvettem a tanfolyamot, (…) nagyon tetszett, részletesnek és érthetőnek találtam.”

Dancsokné Jusztin Ágnes
spanyolozzotthonról.hu

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a Twitter?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam hogyan posztolj a Twitteren.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a Twittert arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd a Twittert annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

Twitter online videótanfolyam javasolt időtartama: 1 hónap

Te szabod a tanulás ritmusát. Ha csak 1-2 hónappal később tudsz belevágni, az is lehetséges. Ne félj belevágni és megtanulni ennek a közösségimédia-felületnek a használatát!

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 200.000 Ft-ot, de még csak 80.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A képzés ára bruttó 49.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A képzés ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft

Figyelem Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzserek!

Amennyiben a Honlapra Fel! Közösségi Média Menedzser haladó képzés megvan neked, akkor nincs szükséged erre a tanfolyamra, ugyanis ennek a Twitter-tanfolyamnak az anyagát tartalmazza a képzésed.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Vannak még kérdéseid a Twitter online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti pár órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális Pinterest előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni Twitter szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a Twitter kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Jelentkezz most a képzésre!

Szóval mire vársz? Rendeld meg most a Twitter-tanfolyamot!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

További információk

Képzés típusa

Twitter online videótanfolyam, Twitter online videótanfolyam – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Twitter online videótanfolyam” értékelése elsőként

Twitter online videótanfolyam

40 900 Ft-tól