Ismerősek
ezek a problémák?

Gondolkoztál már azon, hogy Virtuális Asszisztensként dolgozz?

Keresed azt a képzést, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz virtuális asszisztensként?

Szeretnéd végre valóban megtanulni, hogy mit kell tudnia egy Virtuális Asszisztensnek?

Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre Virtuális Asszisztensként?

Egy olyan online végezhető, sokrétű munkát szeretnél, amire egyre nagyobb igény van?

Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez?

Szeretnél egy korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál Virtuális Asszisztensként?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így tudod majd kamatoztatni

a tudásodat, amit a Virtuális Asszisztens képzésen megszerzel!

Egyéni vállalkozóként, az itt tanultak segítenek, hogy online ügyfeleket, megbízókat és így jövedelmet szerezz,
magabiztosan és profi módon, teljesíthesd a megbízásokat.

Akár a mostani vagy jövőbeli asszisztensi munkáidban segít, hogy versenyképes maradhass a gyorsan változó munkáltatói igények piacán.

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Virtuális Asszisztens képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Egy kifejezetten gyakorlatias és eredményorientált képzést állítottam össze. Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy Virtuális Asszisztensként sikeres légy és az is tudj maradni.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyira nehéz eligazodni a virtuális asszisztencia témájában, hogy még azt is nehéz megtalálni, egyáltalán mi tartozik ehhez a területhez.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Gyakorlati feladatok a tanfolyam alatt és után, hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is. A Virtuális Asszisztens képzés részeként a gyakorlati tippeket a saját virtuális asszisztensi munkádban, vállalkozásodban tudod gyakorolni és alkalmazni.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel szemmel látható eredményt tudsz elérni Virtuális Asszisztensként. Így akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Érthető, könnyen követhető képzés. Sok gyakorlati példával.

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

Örökös hozzáférés! Az anyagaidat a képzés befejezése után is eléred!

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A Virtuális Asszisztens képzés tematikája

Az Alap képzésen megtanulod mindazt a gyakorlati ismeretet, amellyel stabilan fogsz tudni dolgozni, mint Virtuális Asszisztens. Ez akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

A Haladó képzésen olyan extra, haladó gyakorlati tudást is szerzel Virtuális Asszisztensként, amellyel egészen különleges feladatokat is könnyedén tudsz majd kivitelezni. Így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

Alap képzés

Virtuális asszisztencia alapok

Sokan nem is igazán értik, mi az a virtuális asszisztens (VA), mit csinál, hogyan érthet egyszerre mindenhez (gyakran ezt várják el tőle). Itt most végre minden tiszta lesz – és így biztos alapokra fogunk tudni építkezni! Megérted, hogy kinek tud egy VA segíteni, mitől függ, hogy elégedettek lesznek-e veled. Nagyon sok érvet hozok, hogy miért érdemes elkezdened VA-ként dolgoznod.

Windows tippek

Megismerd a számítógépeden futó Windowst és annak a hátterét, hogy mitől szokott gondot okozni a használata. Mivel a számítógéped a munkaeszközöd, ezért extra tippeket adok arra az esetre, ha a lassúságra panaszkodsz.

Windows gyorsbillentyűk

Az egyszerű gyorsbillentyű kombinációk ismerete egy igazi kincs a mindennapokban. Rengeteg felesleges kattintgatásoktól kíméled meg magad, ha csak néhányat is alkalmazol a munkád során. Ezek használatával lényegesen gyorsabban, és hatékonyabban fogod tudni a feladatiadat elvégezni.

Microsoft Office

Megismerkedsz a dokumentum- és táblázatkezelés óriásával.

A Microsoft Excel profi kezelése

Szinte biztos, hogy VA-ként szükséged lesz táblázatok használatára. Használd ezeket profi módon – ami igazán méltó hozzád!

A Microsoft Word profi kezelése

Képzeld el, hogy meg fogod tanulni a Wordöt használni olyan szinten, hogy soha egyetlen plusz entert vagy szóközt sem kell leütnöd, mégis milliméterre pontosan úgy fog kinézni a dokumentumod, ahogy szeretnéd, ráadásul az ügyfeled gépén sem fog szétesni!

A Google csodaeszközei

A Google dokumentum, a Google táblázat, a Google prezentáció, a Google drive, a Google naptár, a G-mail, a Google Meet, a Google űrlap rejtett sajátosságait fogod megismerni egészen más megközelítésből, mint ahogy eddig használtad. Vagyis akár a nulláról indulva is megtanulod a profi használatukat! 

Tartalomkészítő feladatok

Ebben a részben a weboldalak megjelenése, a betűtípusok és a színek ismerete után az egyszerű grafikai munkákkal is megismerkedsz. A Canva program használatával könnyen tudsz majd te is szép és figyelemfelkeltő képeket és illusztrációkat létrehozni. Egy honlaphoz a képeken kívül a szöveges tartalom formázása is elengedhetetlen, amit a képzés folyamán szintén meg fogsz ismerni.

Adminisztratív támogatás

A sokféle feladat közül többet is részletezni fogunk, mint például: szöveg átírás, prezentációkészítés, konkurenciakutatás, piackutatás, adatgyűjtés az internetről, dokumentumiktatás, HR-feladatok, rendezvények szervezése, naptárkezelés, időpontegyeztetés és nyilvántartás. Ezek azok a feldatok, amivel jelentősen tudod segíteni a vállalkozó munkáját.

Ügyfélszolgálati tevékenység

Ez is egy hatalmas terület, és mindent alaposan, nulláról indulva veszünk végig úgy, hogy valóban képes legyél a gyakorlatban is eredményesen használni az itt megszerzett tudást.

Haladó Képzés

Alap képzés anyaga

A Haladó képzés tartalmazza az Alap képzés teljes tananyagát.

Blog/Weboldal kezelése

WordPress-honlap alapszintű létrehozása és szerkesztése, kezelése. El fogod tudni készíteni a saját honlapodat, hogy ezzel is előmozdítsd a virtuális asszisztens tevékenységedet! Ezután már képes leszel egyszerű honlapot készíteni a WordPress segítségével. Többek között a blogbejegyzés publikálásról és a webáruház termékfeltöltésről is szó lesz. 

Közösségimédia-feladatok

A virtuális asszisztenseknek nagyon sokszor adnak ki közösségimédia-feladatokat. Itt meg fogod tanulni azokat a lépéseket, amikhez akkor is értened kell, ha te magad nem vagy egy közösségimédia-szakértő, vagy távol áll tőled, hogy százezreket „szórakoztass” online. Közösségimédia-tippek és a leggyakoribb közösségimédia-csatornák lesznek ezen a ponton a fő témák.

Hogyan építs fel egy pozitív közösséget?

Mit jelent a pozitív közösség a közösségi médiában? Miért nem mindegy, hogy kiket gyűjtesz magad köré? Mi a baj a negatív emberekkel? Ezeket fogjuk kifejteni.

Canva használata a közösségi médiában

Használd ki a Canva profizmusát, hogy te is figyelemfelkeltő képeket készíthess a különböző közösségimédia-csatornákhoz!

Népszerű hashtagek (#) kutatása

Hashtagek helyes használata. Megmutatom az 5-féle hashtag típust, amit mindenképp használnod kell!

Audio/Video támogatás

Videóvágás, zene vagy hang hozzáadása videókhoz. Instagram és TikTok videószerkesztés, azaz minden, amit virtuális asszisztensként tudni érdemes a videós anyagok létrehozásához.

Kommunikációs asszisztensi feladatok

E-mailek kezelése, postázás, posta kezelése. A kommunikációs feladatokhoz tartozik az e-mailek, a telefonhívások vagy más kommunikációs csatornákon érkező üzenetek fogadása és kezelése. Ez a feladatkör magába foglalja az üzenetek megválaszolását, továbbítását a megfelelő személyeknek vagy az üzenetek prioritás szerinti rendezését.

Hírlevél behúzó anyag és feliratkoztató sorozat

Az ügyfélszerzés és megtartás nagyágyúja, hogy elkötelezett és hűséges megrendelőket, vásárlókat gyűjts magad köré! Akár a saját, akár a megbízóid vállalkozását szeretnéd magas szinten támogatni, a hírlevél lesz ebben az egyik legjobb társad. Ebben részben megismered az egyik legjobban működő online marketing szupereszközt.

Pénzügyi feladatok

Könyvelési feladatok és virtuális asszisztencia, bérszámfejtés VA segítséggel, könyvelés előkészítése. Ezek azok a feldatok, amiért a megbízóid és a könyvelők imádni fognak!

Ügyfélkezelés

Ne hagyd magad kiégni! Néha bizony el kell számolni 10-ig… Megismered a hatékony kommunikációt az ügyfelekkel.

Árképzés

Ár és pozicionálás, induló vállalkozás árai. Órabér vagy más? Virtuális asszisztensként fel fog merülni a kérdés. Segítünk eligazodni, hogy hogyan indulj el, hogyan emelj árat.

Ügyfélszerzés

Milyen szolgáltatást nyújts VA-ként? Hogyan szerezz ügyfelet induláskor? Tippek VA-ügyfelek szerzéséhez. El kell hinned, hogy az ügyfélnek szüksége van rád! Viszont nem elég az ügyfelet megszerezni, meg is kell tudni tartani! Ebben fogok neked segíteni a 2023-as, frissített Virtuális Asszisztens képzésen!

Szabó Ágnes, a Virtuális Irodaház alapítója

A képzés egy részét egy igazi VA guru, Szabó Ágnes tartja. Ismerd meg Ágit pár szóban!

Ez a Virtuális Asszisztens képzés nem lenne teljes, ha nem lenne benne anyagrész egy olyan szakértőtől, aki maga is aktívan virtuális asszisztensként dolgozik, illetve saját VA képzése is van.

Kislánya születése után fogalmazódott meg benne, hogy elérkezett az idő megvalósítani az álmát. Így találta meg az útját virtuális asszisztensként valamint projektmenedzserként, és alapította meg a Virtuális Irodaházat.

Ági először kisebb körben tartott virtuális asszisztenseknek belső képzést, majd ezt a komplex anyagot vitte ki a piacra önálló VA workshopként.

Virtuális asszisztens workshopja nagy sikert aratott az induló VA vállalkozók közt, azonban a covid-19 járvány megakadályozta a további offline találkozókat. Így került át a tananyaga online platformra, és jelent meg részben jelen képzés részeként is.

Linkcsere Facebook csoport

Virtuális asszisztens képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

Virtuális Asszisztens képzésünkön?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

3 ZÁRT VIP FACEBOOK CSOPORT TAGSÁG

Ez 3 igen értékes zárt Facebook csoport tagságot –  VIP csoport, Virtuális Asszisztens és Linkcsere csoport – jelent.

 

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

Ennek a képzésnek a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni online marketinggel kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

Virtuális Asszisztens képzés árak

alap képzés

329.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 6 x 65.980 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Haladó képzés

569.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 12 x 56.990 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Az árak bruttó árak, 27%-os ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Virtuális Asszisztens képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Virtuális Asszisztens képzéssel kapcsolatban?

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. A Virtuális Asszisztens képzést kifejezetten úgy építettem fel, hogy szó szerint akár nulla tudással is el tudd kezdeni, és akkor is eredményes lehess.

Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj! Először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira.

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Igen, akár az Alap képzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a Profi képzés anyagaira is.

Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@honlaprafel.hu címen. Kollégáink készségesen segítenek ebben.

A Profi képzés haladó anyagai az Alap képzés befizetése nélkül, külön nem elérhetőek, hisz az anyag teljes egészében azokra az ismeretekre épül. Így ezekhez az anyagokhoz csak azok férnek hozzá, akik az alap képzést is befizették, és elvégezték, vagy legalább elkezdték már.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre