Melyik most a te legnagyobb
problémád a webáruházaddal kapcsolatban?

Egymásnak ellentmondó információkat hallottál a keresőoptimalizálásról, és egyszerűen már nem tudod eldönteni, hogy mi az igazság.

Több vevőt szeretnél, és a forgalmadat, bevételedet szeretnéd növelni, de eddig még senki sem mondta meg, hogy ezt hogyan érheted el.

Túl sokat költesz hirdetésekre, AdWordsre, és jó lenne, ha ezeknek a látogatóknak legalább egy része az organikus keresési találatokból jönne be.

Úgy gondolod, úgysincs elég pénzed rá, mert túlsokba kerül a keresőoptimalizálás.

Nincs időd, hogy a webáruházad keresőoptimalizálásával foglalkozz.

Nem vagy benne biztos, hogy a te webáruház rendszereddel működik-e ami a Google-nek kell.
Most indítanál áruházat de nem tudod, melyik webáruházat válaszd, ami jól SEO-zható.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Webáruház keresőoptimalizálás

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Összeállítottam a teljes tudásanyagot, amit egy webáruház keresőoptimalizálásról tudnod kell. Azonnal alkalmazható, gyakorlati beállítások.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Érthető, könnyen követhető képzés.

Sok gyakorlati példa.

A gyakorlati tesztfeladatokkal próbára teheted a tudásodat már a képzés ideje alatt.

Azonnal alkalmazható, valóban működő, professzionális webáruház keresőoptimalizálási technikák, amit te is sikerrel és eredményesen tudsz használni, ha webáruházad van, vagy ha csak most tervezel webshopot indítani.

Ez az anyag minden webáruház rendszerrel működik.  Itt azt fogod megtanulni, amire a Google-nek és a látogatóknak, azaz a vásárlóidnak valóban szükségük van!

Kérdéseiddel bármikor fordulhatsz hozzánk. Segítünk, ha elakadtál.

A képzés és az ellenőrző feladatok elvégzése után hivatalos tanúsítványt szerezhetsz a tanfolyam elvégzéséről.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni megérteni, hogy mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

Webáruház keresőoptimalizálás képzés tematikája

Első rész

Webáruház kulcsszókutatás

Akár hiszed, akár nem, már itt elvérzik a webáruház tulajdonosok többsége! Nem csak azt fogom megmutatni, hogy hogyan találj akár több ezer kulcsszót, amivel uralhatod a piacod, de olyan új területekre is merészkedhetsz, ami sokkal nagyobb piaci elérést tud neked biztosítani!

SEO alapbeállítások?

Pontosan meg fogod tanulni, hogy milyen keresőoptimalizálási beállításokat alkalmazz minden oldaladra, a főoldalra, a sablonodra (pl. oldalsáv, lábléc), hogy pontosan értse a Google, miről szól a webáruházad, és szeresse is! + egy zseniálisan egyszerű, de mindig működő látogatószerző trükk!

Termék szövegírás

Hogyan írd meg úgy a termékek szövegét a webáruházadban, hogy a Google is szeresse, eladni is tudj vele, és még duplikáció se legyen pl. hasonló termékeknél?!

A sikeres webáruház SEO egyetlen titka

Ettől az egy lépéstől akár 5-10-szeresére nőhet a látogatottságod, ha ezt megérted és sikeresen alkalmazod! Sőt a  Google is imádja!

Képek optimalizálása

Okozott már fejtörést neked, hogy hány képet töltsél fel, milyen formában, méretben, és legfőképpen: hogyan? A rossz hír: ha rosszul csinálod, a Google sem fog szeretni, és még vásárlási arányt is ronthatod. A jó hír, hogy ha viszont jól csinálod, a képek nem csak az eladást és a helyezéseket fogják segíteni, de még a képes keresések között is ott leszel! Ez természetesen látogatottságot jelent neked!

Webáruház linképítés alapok

Hogyan kezdd el, és mit csinálj.

Hogyan érj el nagyon gyorsan látogatottságot

Bármilyen piacon vagy, bármilyen kezdő vagy, megmutatom azt az egyetlen titkot, aminek köszönhetően a leggyorsabban fel fog kapni a Google! A rossz hír: ha viszont nem így teszel, akár évekig is várhatsz a jó eredményekre.

Linkek a Search Console-ban

Ismerd meg, hogyan találhatod meg a Google ingyenes eszközében, hogy pontosan milyen linkek mutatnak a honlapodra.

Amikor “csak úgy” jönnek a linkek – 4 organikus linkszerző módszer

Az organikus linkszerzés azt jelenti, hogy nem csinálsz semmi extra munkát, hanem csak úgy, automatikusan linkelik a honlapodat. A képzésen 4 különböző módszert mutatok erre neked. Ez a legjobb, és ráadásul bárki számára ingyen elérhető linképítési megoldás!

4 kreatív linkszerző módszer

Plusz 4 módszer, amivel már dolgozni kell, de valódi és nagyon értékes linkeket tudsz vele szerezni!

Közösségi média és linképítés

Eltöröljük az összes hülyeséget, amit a közösségi média és a keresőoptimalizálás témájában hallottál. Például: tudtad, hogy a közösségi média linkek egyáltalán nem számítanak? Vagyis aki azt mondja neked, hogy a linkek miatt posztolj, az igazából azt sem érti, hogy miről beszél!

De ebben a részben megérted, hogy hogy is van ez igazából, és miért a közösségi média kell, hogy legyen a legfontosabb külső eleme a keresőoptimalizálásodnak a linkek mellett + hogyan csináld – azonnal alkalmazható tippekkel!

Második rész

Webáruház linképítés extra

Csak akkor nézd ezt meg, ha a legprofibb, büntetésbiztos és ütős  anyagra is felkészültél. Olyan linkszerző módszereket mutatok neked, amit a konkurenciád nagy valószínűséggel nem ismer!

Webáruház és blog (blogok!) helyes használata

Egy másik pont, ahol szinte minden webáruház tulajdonos elvérzik. Ha érezted már azt, hogy a webáruházad blogja nem sokat hoz, vagy egyáltalán mi az értelme, ez után nem fogod! Meg fogod érteni, hogy mi, és legfőképp hogyan kell a Google-nek. Plusz extra: ha ezt megérted, akkor ezzel az egy lépéssel megsokszorozhatod a látogatóid számát!

Több variációs termékek kezelése

Ez egy technikai dolog, mégis a duplikáció melegágya, az pedig tudod, hogy büntetéshez vezet. Ne hagyd, kezeld megfelelően!

Személyes márka építése és SEO

Itt megtanulod, hogyan használd fel a saját nevedet, márkanevedet, cégnevedet annak érdekében, hogy eredményesebb legyél a keresőben. Ez annyira durva, hogy még akkor is működik, ha egyáltalán nincs ismert neved vagy márkaneved!

Duplikáció helyes kezelése

Sokszor nem is tudsz róla, hogy ez létezik, mert nem ott van a duplikáció, ahol gondolnád! Lehet, hogy a webáruházad egy időzített bomba a Google-ben??? Több pontot mutatok, amit kezelned kell – és meg fogsz lepődni, hogy viszont mi nem számít duplikációnak!

Extra tipp, hogy tényleg te domináld a keresőt!

Ha ezt a tanfolyam elejére tenném, el sem hinnéd, hogy lehetséges! Egy szuperegyszerű megoldás, amivel megsokszorozhatod a keresőből származó bevételed!

Webáruház SEO és közösségi média

Pontosan megmutatom, hogy hogyan használd a közösségi médiát (pl. Facebook), hogy valóban erősítsd vele az áruházadat a Google-ben.

Konkrét webáruház motor tippek

Shoprenter, Unas és WooCommerece. Speciális és egyedi anyagok azoknak, akik a bérelhető webáruházukkal szeretnék a Google-t meghódítani!

Extra: Egy SEO trükk

Ezzel a trükkel az egyes termékeket erősítheted. WordPress kódot is adom hozzá, ha WordPress Woocommerce-t használsz, de minden webáruháznál működik!

Webáruház keresőoptimalizálás

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

Webáruház keresőoptimalizálása képzésen?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

A képzés időtartama

Az első rész 27 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 5 óra 32 perc hosszúságú.

A második rész 40 videós anyagot tartalmaz.
Összesen 7 óra 20 perc hosszúságú.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

A képzés mindkét részének (1+2. rész együtt) megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz. Ezen kívül a klubtagságodhoz jár egy Facebook csoport tagságunk, ahol segítőkész és tapasztalt tagok tudnak neked segíteni a témával kapcsolatos kérdéseidben.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

A Webáruház keresőoptimalizálás képzés ára

első Rész

59.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 

 

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész

119.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 71.880 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27% ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam kezdőnapjától számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Webáruház keresőoptimalizálása

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Vannak még kérdéseid a Linképítés tanfolyammal kapcsolatban?

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Igen, akár az első rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a második részre.

Ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@honlaprafel.hu címen. Kollégáink készségesen segítenek ebben.

Kell valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj.

 

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre