Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó,
teljes gyakorlati
Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam
távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

Jelentkezz most a képzésre!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Itt az idő, hogy végre neked is
több bevételed legyen a webáruházadból!

Urald mostantól te is a keresőt, hogy valóban jobb eredményeket, több látogatót és több vásárlót szerezz a webáruházadból!

↓ Nézd meg ezt a videót! ↓Melyik most a te legnagyobb problémád?

 • Több vevőt szeretnél, de már túl nagy az információ bőség, és egyszerűen nem tudod, mitől működik egy webáruház.
 • Nincs időd, hogy a webáruházad keresőoptimalizálásával foglalkozz.
 • Nem vagy benne biztos, hogy ami a Google-nek kell, az a te webáruház rendszereddel működik-e. Vagy ha még most indítanál áruházat: nem tudod, melyik webáruházat válaszd, ami jól SEO-zható?
 • Úgy gondolod, sokba kerül a keresőoptimalizálás, és nincs pénzed rá.
 • Egymásnak ellentmondó információkat hallottál a keresőoptimalizálásról, és egyszerűen már nem tudod eldönteni, hogy mi az igazság.
 • Túl sokat költesz AdWordsre, és az is jó lenne, ha ezeknek a látogatóknak legalább egy része az organikus keresési találatokból bejönne?
 • Egyszerűen csak az árbevételedet szeretnéd növelni, és több vevőt szeretnél. De eddig még senki sem mondta meg, hogy ezt hogyan érheted el!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összeraktam a teljes tudásanyagot, amit a webáruház keresőoptimalizálásról 2021-ben tudnod kell.

Ez a nagysikerű Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyamom legújabb, hivatalos tanúsítványt adó kiadása!!!
Teljessé tettük a palettát!!

Ez tényleg a lényeg. Azonnal alkalmazható, gyakorlati beállítások mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam segítségével végre képes leszel keresőbarát módon beállítani a webáruházadat!

Azonnal alkalmazható, valóban működő, professzionális webáruház keresőoptimalizálási technikákat fogsz megtanulni, amit te is sikerrel és eredményesen tudsz használni, ha webáruházad van, vagy ha csak most tervezel webshopot indítani.

Ráadásul ez az anyag minden webáruház rendszerrel működik, mert itt azt fogod megtanulni, amire a Google-nek és a látogatónak (vásárlónak) valóban szüksége van!

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg, egy bármikor visszanézhető, online videó tanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

 • Szeretnél azonnal belevágni a Webáruház SEO képzésbe?

Jelentkezz most a képzésre!

Hivatalos tanúsítványt adó Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző webáruház SEO (keresőoptimalizálás) feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. „Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam kettő részből áll, így akkor is tudok segíteni, ha teljesen kezdő vagy (akár még webáruházad sincs, csak most tervezed), és akkor is, ha már egészen profi vagy az online eladásban.

Az Webáruház keresőoptimalizálás 1. rész tartalmából

 • Webáruház kulcsszókutatás
 • Akár hiszed, akár nem, már itt elvérzik a webáruház tulajdonosok többsége! Nem csak azt fogom megmutatni, hogy hogyan találj akár több ezer kulcsszót, amivel uralhatod a piacod, de olyan új területekre is merészkedhetsz, ami sokkal nagyobb piaci elérést tud neked biztosítani!

 • SEO alapbeállítások?
 • Pontosan meg fogod tanulni, hogy milyen keresőoptimalizálási beállításokat alkalmazz minden oldaladra, a főoldalra, a sablonodra (pl. oldalsáv, lábléc), hogy pontosan értse a Google, miről szól a webáruházad, és szeresse is! + egy zseniálisan egyszerű, de mindig működő látogatószerző trükk!

 • Termék szövegírás
 • Hogyan írd meg úgy a termékek szövegét a webáruházadban, hogy a Google is szeresse, eladni is tudj vele, és még duplikáció se legyen pl. hasonló termékeknél?!

 • A sikeres webáruház SEO egyetlen titka
 • Ha ezt megérted és sikeresen alkalmazod, ettől az egy lépéstől akár 5-10-szeresére nőhet a látogatottságod! (+ a Google imádja!).

 • Képek optimalizálása
 • Okozott már fejtörést neked, hogy hány képet töltsél fel, milyen formában, méretben, és legfőképpen: hogyan? A rossz hír: ha rosszul csinálod, a Google sem fog szeretni, és még vásárlási arányt is ronthatod. A jó hír, hogy ha viszont jól csinálod, a képek nem csak az eladást és a helyezéseket fogják segíteni, de még a képes keresések között is ott leszel! (ez + látogatottságot jelent neked!)

 • Webáruház linképítés alapok
 • Hogyan kezdd el, és mit csinálj, ami 2021-ben még egyáltalán hatásos, és nem kapsz érte büntetést?

 • Hogyan érj el nagyon gyorsan látogatottságot
 • Bármilyen piacon vagy, bármilyen kezdő vagy, megmutatom azt az egyetlen titkot, aminek köszönhetően a leggyorsabban fel fog kapni a Google! A rossz hír: ha viszont nem így teszel, akár évekig is várhatsz a jó eredményekre.

A Webáruház keresőoptimalizálás 2. rész tartalmából – FIGYELEM, extra ütős, haladó anyagok!

 • Webáruház linképítés extra
 • Csak akkor nézd ezt meg, ha a legprofibb, büntetésbiztos és ütős 2021-es anyagra is felkészültél. Olyan linkszerző módszereket mutatok neked, amit a konkurenciád nagy valószínűséggel nem ismer!

 • Webáruház és blog (blogok!) helyes használata
 • Egy másik pont, ahol szinte minden webáruház tulajdonos elvérzik. Ha érezted már azt, hogy a webáruházad blogja nem sokat hoz, vagy egyáltalán mi az értelme, ez után nem fogod! Meg fogod érteni, hogy mi, és legfőképp hogyan kell a Google-nek. Plusz extra: ha ezt megérted, akkor ezzel az egy lépéssel megsokszorozhatod a látogatóid számát!

 • Több variációs termékek kezelése
 • Ez egy technikai dolog, mégis a duplikáció melegágya, az pedig tudod, hogy büntetéshez vezet. Ne hagyd, kezeld megfelelően!

 • Duplikáció helyes kezelése
 • Sokszor nem is tudsz róla, hogy ez létezik, mert nem ott van a duplikáció, ahol gondolnád! Lehet, hogy a webáruházad egy időzített bomba a Google-ben??? Több pontot mutatok, amit kezelned kell – és meg fogsz lepődni, hogy viszont mi nem számít duplikációnak!

 • Extra tipp, hogy tényleg te domináld a keresőt!
 • Ha ezt a tanfolyam elejére tenném, el sem hinnéd, hogy lehetséges! Egy szuperegyszerű megoldás, amivel megsokszorozhatod a keresőből származó bevételed!

 • Webáruház SEO és közösségi média
 • Ezen nincs mit magyarázni. Pontosan megmutatom, hogy hogyan használd a közösségi médiát (pl. Facebook), hogy valóban erősítsd vele az áruházadat a Google-ben.

 • Extra: Egy SEO trükk
 • Ezzel a trükkel az egyes termékeket erősítheted. WordPress kódot is adom hozzá, ha WordPress Woocommerce-t használsz, de minden webáruháznál működik!

 • Konkrét webáruház motor tippek – Shoprenter, Unas és WooCommerece. Speciális és egyedi anyagok azoknak, akik a bérelhető webáruházukkal szeretnék a Google-t meghódítani!
 • Ahogy már megszoktad, a tanfolyami videók alatt kérdezni tudsz, ha bármiben elakadsz, vagy nem világos!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok!” 🙂

Keresztesné Molnár Anita – TudatosAdozo.hu

„Valamikor februárban kezdtem el járni a keresőoptimalizálás tréningre. Utána igyekeztem megvalósítani az ott tanultakat. Hát azóta elég sok minden történt. A rendelések száma 2,5 -szerese a tavalyi év hasonló időszakának.
… Szóval remekül mennek a dolgok. Jelenleg kapacitásunk határán működünk. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz decemberben.
Köszi mindent!”

V.

„A két átdolgozott honlapomon nőtt a látogatottság … Az áruházban duplájára nőtt.

Sokat tanultam Tőled ebben az elmúlt másfél évben. Nem is tudom, mi lenne ma velem, ha akkor (a múlt év augusztusában) nem nyomom meg a megrendelés gombot.”

P. Zs.

„Egyszerű, könnyen használható eszközök. Nem értem miért nem jöttem rá ezekre. De így egységes rendszerbe összerakva – Nagyon ütős! Köszönöm.”

Tihanyi Gabriella

„Köszönöm a sok-sok (azonnal) használható információt és tudásanyagot, ami egyre több „csatornán” árad felém. A levelet megkaptam, köszönöm, jólesik látni a sikereket, gratulálok az évfordulóhoz és külön köszönet az „ajándék információkért”.

Megmondom őszintén nagyon elúsztam így év végére a tanulással és a munkával, nemhogy még a keresőoptimalizálással vagy az Online Vállalkozás Indítás Tanfolyammal, na most még hozzájön a rengeteg videó és cikk, ráadásként a levél az „ajándékkal”…

Szerintem sokunknak ez maga a „Seo Kánaán”… vagy a „Keresőoptimalizálás Lottó ötöse”…

Hálás Köszönetem Nektek… Ny. L.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Webáruház keresőoptimalizálás 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • A Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jelentkezz most a képzésre!

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Ez a tanfolyam a legdurvább és legfrissebb webáruházas információkat tartalmazza! Ezt „tudomásom szerint” senki nem tanítja Magyarországon. Simán megér legalább 250.000 Forintot – külföldön (eddig csak angolul volt ez tudás elérhető) havi 50-80 ezer forintot számláznának neked érte!

De én nem teszem!

Ezt a tanfolyamot úgy áraztam be, hogy tudjak neked segíteni jobb eredményeket elérni!

Nem kérek el érte 250.000 Forintot (bár megtehetném), de még 200.000 Forintot sem!

 • Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam árát törleszteni, úgy 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam:

Amennyiben a Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyamot részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Webáruház keresőoptimalizálás 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – Webáruház keresőoptimalizálás 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

📍 FONTOS! VIP tagként előbb jelentkezz be a fiókodba!
Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1. rész VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. rész VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság, amennyiben a Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. részére jelentkezel.
 • Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha online marketingesként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!

Megvan neked a Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam korábbi változata?

Ha már megvan a Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyam 2.0 változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

 • Amennyiben már befizetted a képzést, de még nem fejezted be a tanfolyamot, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs díj fejében te is igényelheted a tanúsítványt.
 • A tanúsítvány megszerzéséhez mindenképpen el kell küldened nekünk az ellenőrző feladatokat. Az oldalon megtalálható képzési szerződés feltételei szerint lehet a képzést befejezni és a tudásszintről beszámolni.
 • Amennyiben másik korábbi Webáruház SEO tanfolyam van meg neked, akkor neked ez a képzés nagyon sok újat fog tartogatni. Ebben az esetben a képzést neked az éppen aktuális áron meg kell venned.
 • Bármi észrevétel, probléma esetén jelezzétek nekünk e-mail-ben az info@honlaprafel.hu-n vagy a +3620 359 9691-es számon.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Webáruház keresőoptimalizálás online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a webáruház SEO területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a honlapomat, az e-mailjeimet, talán végezted már másik tanfolyamomat. Tudod, hogy csak olyat írok le, ami működik és neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, a tanfolyam indulásától számított 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a tanfolyamra befizetett pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért és a profitodért a webáruházadban, ahogy azért is, hogy megfelelő minőségű termékeket árulj, amelyekre van kereslet! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan SEO trükköket mutatni, amellyel gyenge minőségű, a vásárlókat átverő termékekkel vagy kiszolgálással hosszú távú eredményt hozna!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a webáruház keresőoptimalizáláshoz szükséged van, és mindent megteszek ahhoz, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

A csodát nem tudom elhozni neked – ha nincsenek jó termékeid a webáruházadban, akkor nem jó helyen vagy!

De azt meg tudom neked mutatni, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy a jó minőségű, – és tudom, hogy sokszor a legkiválóbb! – termékeidet végre megértse a Google, és megismerje a piac!

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! Figyelem! VIP-tagok a kedvezményt csak az oldalra bejelentkezés után látják!
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

Webáruház SEO 1. rész, Webáruház SEO 1-2. rész, Webáruház SEO 1. rész – VIP tagoknak, Webáruház SEO 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam” értékelése elsőként

Webáruház keresőoptimalizálás 1-2. online videótanfolyam

49 900 Ft -tól