Leírás

Otthonról végezhető, teljes
Webáruház Szakértő képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Hivatalos tanúsítványt adó Webáruház Szakértő képzés webshop tulajdonosoknak és otthonról végezhető, szakértői munkát keresőknek!!!

Magyarországon először nálunk: Teljes gyakorlati, hivatalos tanúsítványt adó Webáruház Szakértő képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!

“Balázs nem csak a gyakorlatban teszi sikeresen azt amit mond, hanem azt is tanítja.
Hiteles, gyakorlati szakértő, akitől minden vállalkozó megtanulhatja az online marketing jól használható mesterfogásait.”

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Webáruház szakértő képzés online bolt

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Az e-kereskedelem (webáruházi értékesítés) az egekben, minden évben egyre nagyobb és rekord számokat produkál. Egyszóval webáruházzal lehet pénzt keresni Magyarországon (és akár más országban is).

Nem egy webáruháznak segítettem akár a nulláról több százmillió Forintos bevételt elérni.

Szalai Viki a semmiből indulva, saját maga építette fel a Süss Velem webáruházat, ami 2021-ben már negyedmilliárd Forint feletti (azaz közel háromszáz milliós) nettó bevételt csinált.

Ezért tartjuk mi ketten ezt a képzést. Hogy olyanoktól tanulj, akik nem csak az észt osztják, de a valóságban is megmutatták, hogyan kell egy webáruházzal kimagasló eredményt elérni.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjuk neked azt a webáruház szakértői online marketing és kereskedelmi szakmai tudást, ami mögöttünk van!

Ha webáruházad van, vagy szeretnél webshopoknak segíteni és így pénzt keresni otthonról, akkor itt az ideje, hogy olyantól tanulj, aki tudja, hogyan kell valódi eredményt elérni, és ezt a tudást képes gyakorlati, felhasználható módon átadni neked!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét – a webáruház üzemeltetést!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

 • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi életmódot, és szívesen dolgoznál online, webshop területen.
 • Gyakorlati, használható webáruház indítási és üzemeltetési tudást keresel.
 • Webshopot szeretnél indítani, és azonnal használható, gyakorlati tudást szeretnél valódi szakértőktől.
 • Van már webshopod, de valahogy nem az igazi.
 • Eleged van az ezer különböző “jó tanácsból”, amik mind jól hangzanak, de valahogy igazi bevételt és profitot nem sikerül velük termelni.
 • Gondolkoztál már azon, hogy virtuális asszisztensként fogsz dolgozni kifejezetten webshopoknak (vagy már úgy dolgozol).
 • Valódi, kézzelfogható eredményeket (azaz: bevételt!) szeretnél végre egy webshopból.
 • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
 • Szeretnéd végre a sikeres webshop üzemeltetés minden technikai részletét megtanulni.
 • Szeretnél betanítani egy valóban eredményes kollégát a saját webáruházadban.
 • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz a webáruházak területén.
 • Szeretnél azonnal belevágni a Webáruház Szakértő képzésbe?
 • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.
 • Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hivatalos tanúsítványt adó
Webáruház Szakértő képzés!!!

Jelentkezz most a képzésre!

Így segítünk neked

Elindítjuk Magyarország első, hivatalos tanúsítványt adó, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, 100%-ban otthonról is elvégezhető(!) Webáruház Szakértő képzését.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen sikeresen el tudj indulni, a csúcsra juss és ott is tudj maradni.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A tanfolyami felületünkön folyamatos elérésed van a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyira nehéz eligazodni a webáruházak témájában, annyi az önjelölt szakértő, hogy muszáj rendbe tenni, mi az ami működik, és mi az, ami nem. Ezért ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Ráadásul nemcsak a webáruházhoz kapcsolódó online marketing és kereskedelmi feladatokat tanulod meg, hanem azt is, hogy hogyan kell egy webshopot felépíteni. Magyarul meg fogod tanulni, hogy hogyan építs magadnak 21. századi, európai jövedelmet akár webshop tulajdonosként, akár szakértőként. Ráadásul szakértőként akkor és onnan tudsz majd dolgozni, amikor és ahonnan szeretnél.

Nem a rizsát, a használhatatlan dolgokat nézzük. Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel szemmel látható eredményt tudsz elérni egy webáruházban.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nemcsak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online vagy offline marketing területén dolgozom.

2012. után építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb online oktatási vállalkozás magyar nyelven.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 3000 embert képeztem sikerrel.

Közben nem egy webáruháznak segítettem tanácsadóként vagy oktatóként sikeresen elindulni, vagy éves százmillió forint feletti forgalmat elérni.

Oktatóként át tudom adni neked azt a tudást, amire a sikeres webáruház indításhoz és üzemeltetéshez szükséged van. Akár tulajdonosként, akár külsős szakértőként vagy munkatársként szeretnél egy webáruházból pénzt keresni.

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető Webáruház Szakértő képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Hogyan tud Viki Neked is segíteni?

Szalai Viktória

Szalai Viktória vagyok, 2011 óta van webáruházam a magyar piacon.

Magamnak tapasztaltam ki, hogy mi az, ami működik és mi az , ami nem.

Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy hogy lehet kimászni egy gödörből, hogy mire kell fókuszálni ahhoz, hogy sikeres legyél.
Eddig több mint 144.000 megrendelést teljesítettünk.

A webáruházam éves nettó árbevétele közel 300 millió forint volt. Az elmúlt 3 évben évről évre hatalmas növekedést értünk el.

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Webáruház Szakértő tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célunk az, hogy a legjobb, legtökéletesebb Webáruház Szakértő képzésben részesülj. A gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi bevételt és ügyfeleket tudj szerezni a saját webáruházaddal, el tudj helyezkedni egy webáruháznál, vagy fel tudd pörgetni a tanácsadó vállalkozásodat. Ötféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

 • Saját webáruház indítása esetén. Mivel a nulláról indulunk, és megmutatjuk azt is, hogy hogyan kell egészen az alapoktól elindítani egy sikeres webáruházat, ezért szerintünk ez az egyik legjobb és legátfogóbb anyag magyar nyelven, ha egy új webshop indításába kezdesz.
 • Meglévő webáruházad felpörgetésére. Mondjuk ki: rengeteg webshop csak vegetál Magyarországon, és az ígért passzív és jelentős jövedelem helyett sokszor a tulajdonos megélhetését sem termeli ki. Ez a képzés éppen abban tud segíteni, hogy megértsd, mi kell a sikeres webáruház üzemeltetéséhez, és a sajátodat is átfordítsd végre egy profittermelő vállalkozássá!
 • Webáruház szakértőként elhelyezkedsz. Nem csak a megfelelő gyakorlati tudásod lesz meg ahhoz, hogy ezen a vonzó, 21. századi területen elhelyezkedj, de a hivatalos tanúsítvány ezt a tudásodat igazolni is fogja.
 • Webáruház tanácsadóként saját vállalkozást építesz. Rengeteg webáruház van, és nagyon sokan vágynak közülük végre olyan szakemberekre, akik valóban eredményt képesek elérni.
 • Szakértő munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásodban. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél a saját webshopodban mindennel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!
 • FONTOS!!! Vikiék a Süss Velem webáruházban pontosan azt alkalmazák, amit ezen a képzésen átadunk neked. Ez a képzés egyben náluk is belső képzés lesz, tehát hidd el, duplán apait-anyait beleadtunk, hogy tökéletes legyen!

  Hivatalos tanúsítványt adó
  Webáruház Szakértő képzés!!!

  Jelentkezz most a képzésre!

Webáruház szakértő képzés online vásárlás

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes webáruház valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Webáruház Szakértő képzés nagy mértékben valós, életbeli, éles gyakorlaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

 • Gyakorlati feladatok a tanfolyam alatt és után, hogy 100%-os bizonyosságod legyen gyakorlatban is, a Webáruház Szakértő képzés részeként a gyakorlati tippeket a saját munkádban, vállalkozásodban tudod gyakorolni és alkalmazni.
 • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más online marketingesektől valamint webshop tulajdonosoktól és üzemeltetőktől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Webáruház Szakértő képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást és képes vagy különböző webáruházi feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, állandó lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Webáruház Szakértő képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a Webáruház Szakértő alap- és haladó képzés tematikáját. A képzés mindkét része nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrző feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Webáruház Szakértő képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Pluszban még az alábbi hozzáféréseket kapod meg:

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre. Sőt! Ha online marketingesként akarsz ügyfelet szerezni, lehet, hogy már itt fogsz találni olyan vállalkozót a több száz tag között, akik éppen veled szeretnének dolgozni!

A Webáruház Szakértő tanfolyam időtartama és beosztása

Fontos! Feljebb írtam, hogy mi a cél a tanfolyammal: hogy minden tudást megkapj, amivel mi rendelkezünk.

Az alábbiakban találod a tematikát vázlatosabban. De természetesen vannak olyan területek – például az árubeszerzés –, ami itt csak egy szó, de a valóságban hatalmas ismeretanyagot, gyakorlati tapasztalatot kapsz majd benne.

Az összes anyagnál azt a nézőpontot fogod megtanulni, hogy hogyan érj el gyakorlati eredményeket egy webáruház esetében akár indulásnál, akár már működés közben.

A Webáruház Szakértő képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nem csak hogy a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra elvégezheted.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap el is kezdheted, viszont a képzés teljes anyaga folyamatosan kerül feltöltésre.
A rendelésed után 1 munkanappal már el tudod kezdeni, megadjuk a hozzáférésed a már befizetett és feltöltött videókhoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A Webáruház Szakértő alapképzés javasolt időtartama: 6 hónap.
 • A Webáruház Szakértő haladó képzés javasolt időtartama: 6 + 6 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

A Webáruház Szakértő alapképzés tematikája

A Webáruház Szakértő alapképzésen megtanulod mindazt a gyakorlati ismeretet, amellyel egy webáruházat bármilyen témában sikeresen fogsz tudni elindítani és működtetni. Ez akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.

 • Hogyan csinál pénzt egy webáruház. A legérdekesebb, hogy erre szinte senki sem fókuszál. Beszélnek technikai dolgokról, beállításokról, mindenféle hókusz-pókuszról, de arról nem, hogy a valóságban miből van pénz egy webshop esetében. Pedig ez egy üzleti vállalkozás – ez a lényeg.
 • Webáruház alapok. A legtöbben azért szeretitek a képzéseinket, mert valóban az alapoktól, a nulláról indulunk. Itt sincs ez másként. Nem fogsz tudni sikert elérni egy webáruházban, ha nem ismered az alapokat, nem tudod, hogy hogyan épül fel egy webshop, mitől lesz sikeres.
 • Az igazán sikeres webáruházak egyik legnagyobb titka. Ez lesz az első legnagyobb meglepetés. Hidd el, teljesen más a siker alapja egy webáruház esetén, mint amit a legtöbb “szakértő” próbál erőltetni. Nem a webshopmotor, de még csak nem is az online marketing! Aki ezt nem érti meg, az garantáltan képtelen lesz hosszú távon sikeres, profitot termelő webshopot építeni vagy üzemeltetni.
 • Milyen terméket ideális webshopban árusítani. Megnézzük, hogy ha sikert akarsz elérni, akkor mire érdemes a termékek terén fókuszálni.
 • Webáruház indítása. Tényleg az alapoktól indulunk, és igazából mindent elmondunk, amire szükséged lesz egy sikeres webshop indításához. Többek között részletesen megnézzük az alábbi területeket:
  • Milyen sorrendben végezd a teendőket, hogy sikeres legyél?
  • Webshopmotor kiválasztása
  • Kulcsszókutatás
  • Konkureciavizsgálat
  • Beszállítók keresése
  • Termék elnevezések
 • Webáruház online marketing. Na igen, ez itt csak három szó. De Magyarország egyik legelismertebb online marketing oktatójától fogsz csak az első részben (Webáruház Szakértő alapképzés) 2 teljes havi anyagot kapni. Részletesen többek között az alábbiakat fogod megtanulni:
  • Sikeres látogatószerzés
  • Közösségi média
  • Webáruház és sikeres blogolás
 • Akciók. Minden sikeres online értékesítési tevékenység, így a webáruházak titka is a jó akciók. De hogyan csináld, hogy ez valóban profitot termeljen, és ne keltse az “olcsó János” érzést a vásárlókban vagy a célközönségben.
 • Árösszehasonlító oldalak. Tetszik, nem tetszik, Magyarországon egy sikeres webáruháznak jelen kell lennie az árösszehasonlító oldalakon (pl. Árgép, Árukereső). Ha megérted ennek a speciális területnek a titkát, akkor az máris félsiker az eredményes online termékértékesítésben.
 • Termékfotózás. Magát a fotózást nem tanítjuk – az egy külön szakma. De azt meg fogod tanulni, hogy mitől lesz jó egy termékfotó.
 • Milyen statisztikákat nézz. A sikeres üzleti működés alapja a számokon múlik. Viszont tudnod kell, hogy mi az a néhány mutató, ami alapján valóban látni tudod, hogy a webáruházad sikeresen működik-e, vagy szükség van valamilyen javításra.
 • Árubeszerzés alapok. Jó árukészlet nélkül nincs sikeres webáruház. Sok webáruház ott bukik meg már akár az indulásnál, hogy az árubeszerzésben, az árukészlet kialakításában nincs semmi tapasztalata. De végre ennek minden titkát egy valóban sikeres, ízig-vérig online kereskedőtől fogod megtanulni.
 • A 7 módszer a tökéletes árukínálat kialakításához. 7 konkrét módszer van, amivel egy webáruház eredményes árukészletet tud kialakítani. Ha ezt megérted, akkor rögtön szinte gyerekjáték lesz eldönteni, hogy milyen termékeket tarts.

A haladó Webáruház Szakértő képzés tematikája

A haladó képzésen olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni a webáruházak területén, amivel akár egy profibb webshop is kialakítható. Itt fogunk belépni abba a nagyságrendbe, ami sok kis webáruháznak ma még csak álom, de valójában szükséges ahhoz, hogy éveken át stabilan fenntartható eredményeket érj el a webshoppal, és ezeket képes legyél meg is tartani.

A haladó Webáruház Szakértő képzés tartalmazza egyben a Webáruház Szakértő alapképzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!

 • Árazás. Az árazás az egyik legnagyobb kihívás a legtöbb webáruház számára, és tényleg ezen múlhat a sikeres működés. Itt viszont megtanulod, hogy hogyan határozd meg az áraidat úgy, hogy legyen elég vásárlód is, de képes legyél minden esetben profitot is termelni.
 • Hogyan érheted el, hogy drágán vásároljanak? Ez lényegében az árazás témájába tartozik, de az egyik legsikeresebb trükk, amivel egy webáruház hosszú távú, magas profitabilitása valóban biztosítható.
 • Haladó online marketing anyagok. Egy fokozattal feljebb kapcsolunk az online marketing területén, és olyan profi ismereteket adunk át neked, amik webáruház online marketingesként akár önmagában is hasznos és életképes tudást jelentenek. Egészen alapos, részletes tudást kapsz közel 4 hónapnyi anyagban az alábbi témákban:
  • Webáruház hírlevél
  • Webshop fizetett hirdetések
  • A 3 legjobb konverzióoptimalizáló eszköz, részletesen
  • 3 konkrét módszer kosárérték növelésére
  • Webáruház SEO
  • A visszatérő vásárlók titka
 • Árubeszerzés haladó anyagok. Egészen profi és haladó tippeket kapsz arra, hogy hogyan tudod az árubeszerzést profi szinten kezelni egy nagyobb webáruházban. Többek között az alábbiakat fogjuk venni:
  • Beszállítók kezelése
  • Készletnyilvántartás, készletkezelés
  • Raktár kialakítás
  • Raktározási formák
 • Márkás és nem márkás termékek, saját márkás termékek. Egy profi webshopnál előbb-utóbb eljön az a pont, amikor ezen a szinten kell foglalkozni a termékkínálattal.
 • Nagy webáruházak “problémái”. Egy bizonyos méret után olyan kihívásokkal fogsz szembenézni, amik különleges megoldást igényelnek. Habár vonzónak tűnik a nagyobb méret, magasról könnyebb nagyot esni. Hogy ez ne történjen meg, részletesen megnézzük és kezeljük az alábbi három legnagyobb problémát, amivel előbb-utóbb szinte minden komolyabb webáruház szembenéz:
  • A sikeres indulás haladó kihívásai
  • Nagyságrendi növekedés
  • Piaci visszaesés
 • Webshop hibakeresés. Mit tegyél, ha a számok és az eredmények nem úgy jönnek, ahogy kellene, vagy amit vártál?
 • A legjobb eszközök. Konkrét online eszközöket nézünk meg, amire egy sikeres webshop működtetése során szükséged lesz. Például:
  • Google Search Console
  • Tharanis
  • Termékfotózás technikai eszközök.
  • Shoprenter tippek
  • Woocommerce tippek

Hivatalos tanúsítványt adó
Webáruház Szakértő képzés!!!

Jelentkezz most a képzésre!

Webáruház szakértő képzés doboz

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„A Balázstól tanultak a megélhetésem alapjait adják.
Sziklaszilárd alapok!” 🙂

Keresztesné Molnár Anita – TudatosAdozo.hu

„Valamikor februárban kezdtem el járni a keresőoptimalizálás tréningre. Utána igyekeztem megvalósítani az ott tanultakat. Hát azóta elég sok minden történt. A rendelések száma 2,5 -szerese a tavalyi év hasonló időszakának.
… Szóval remekül mennek a dolgok. Jelenleg kapacitásunk határán működünk. Elképzelni se tudom, hogy mi lesz decemberben.
Köszi mindent!”

V.

„A két átdolgozott honlapomon nőtt a látogatottság … Az áruházban duplájára nőtt.

Sokat tanultam Tőled ebben az elmúlt másfél évben. Nem is tudom, mi lenne ma velem, ha akkor (a múlt év augusztusában) nem nyomom meg a megrendelés gombot.”

P. Zs.

„Köszönöm a sok-sok (azonnal) használható információt és tudásanyagot, ami egyre több „csatornán” árad felém. A levelet megkaptam, köszönöm, jólesik látni a sikereket, gratulálok az évfordulóhoz és külön köszönet az „ajándék információkért”.

Megmondom őszintén nagyon elúsztam így év végére a tanulással és a munkával, nemhogy még a keresőoptimalizálással vagy az Online Vállalkozás Indítás Tanfolyammal, na most még hozzájön a rengeteg videó és cikk, ráadásként a levél az „ajándékkal”…

Szerintem sokunknak ez maga a „Seo Kánaán”… vagy a „Keresőoptimalizálás Lottó ötöse”…

Hálás Köszönetem Nektek… Ny. L.

Mit kell tudnod Szalai Viktóriáról, a Süss Velem webáruház tulajdonosáról?

2011 óta van webáruházam a magyar piacon. Magamnak tapasztaltam ki, hogy mi az, ami működik és mi az , ami nem.

Voltak sikeres és sikertelen próbálkozásaim egyaránt. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy hogy lehet kimászni egy gödörből, hogy mire kell fókuszálni ahhoz, hogy sikeres legyél.

Eddig több mint 144.000 megrendelést teljesítettünk. A webáruházam éves nettó árbevétele közel 300 millió forint volt. Az elmúlt 3 évben évről évre hatalmas növekedést értünk el.

Ehhez nagyban hozzájárult az, hogy a Balázstól tanultakat alkalmaztam, és átültettem a webáuházas gyakorlatba.

Sikeres webáruház tulajdonosként tudom, hogy mi szükséges ahhoz, hogy te is jövedelmező webáruházat hozz létre és üzemeltess. Ebben a képzésben átadom minden tudásomat és tapasztalatomat, ami a sikerre vitt engem.

Szalai Viktória 2

Tehát Viki nem kívülről jött okoskodó, hanem maga is feltűrt ingujjal, nap mint nap benne van a saját Süss Velem webáruháza üzemeltetésében. Ráadásul megtapasztalta a webshopok felépítésének minden szépségét és csúnyaságát. A nulláról indult, és tapasztalatból fogja megosztani veled, hogy mi az, ami a magyar piacon egyáltalán nem működött, és mi az, ami végül meghozta számára a sikert.

Képzés ára:

 • A Webáruház Szakértő alapképzés ára, részletekben fizetve bruttó 335.880 Ft, 6 x 55.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 279.900 Ft
 • A Webáruház Szakértő haladó képzés ára, részletekben fizetve bruttó 599.880 Ft, 12 x 49.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 499.900 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a Webáruház Szakértő alapképzés esetén 6, míg a Webáruház Szakértő haladó képzés esetén 10 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

Webáruház Szakértőalapképzés:

Amennyiben a Webáruház Szakértő alapképzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 335.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 55.980 Ft – Webáruház alapok
 2. hónap – bruttó 55.980 Ft – Webáruház indítása
 3. hónap – bruttó 55.980 Ft – Webshop üzemeltetés
 4. hónap – bruttó 55.980 Ft – Árubeszerzés alapok, konkurenciaelemzés
 5. hónap – bruttó 55.980 Ft – Látogatószerzés, közösségi média
 6. hónap – bruttó 55.980 Ft – Akciók, árösszehasonlító oldalak, webáruház marketing eszközök

Webáruház Szakértő haladó képzés:

A haladó képzés teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az alapképzésre épülő haladó webáruház tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a Webáruház Szakértő haladó képzést részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 599.880 Ft lesz, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 49.990 Ft – Webáruház alapok
 2. hónap – bruttó 49.990 Ft – Webáruház indítása
 3. hónap – bruttó 49.990 Ft – Webshop üzemeltetés
 4. hónap – bruttó 49.990 Ft – Árubeszerzés alapok, konkurenciaelemzés
 5. hónap – bruttó 49.990 Ft – Látogatószerzés, közösségi média
 6. hónap – bruttó 49.990 Ft – Akciók, árösszehasonlító oldalak, webáruház marketing eszközök
 7. hónap – bruttó 49.990 Ft – Árazás, online marketing haladó anyagok
 8. hónap – bruttó 49.990 Ft – Hírlevél, fizetett hirdetések, konverzió, kosárérték növelés
 9. hónap – bruttó 49.990 Ft – Fizetett hirdetések 2. rész, konverzió optimalizálás, kosárérték növelés
 10. hónap – bruttó 49.990 Ft – Webáruház SEO, visszatérő vásárlók
 11. hónap – bruttó 49.990 Ft – Árubeszerzés, haladó anyagok
 12. hónap – bruttó 49.990 Ft – Kihívások, hasznos eszközök

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A Webáruház Szakértő alapképzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 287.880 Ft, 6 x 47.980 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 239.900 Ft
 • A Webáruház Szakértő haladó képzés ára, VIP-kedvezménnyel, részletekben fizetve bruttó 503.880 Ft, 12 x 41.990 Ft összegű havi részletben.
  Egyben befizetve, kedvezményes áron bruttó 419.900 Ft

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

Hivatalos tanúsítványt adó
Webáruház Szakértő képzés!!!

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a Webáruház Szakértő képzéssel kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az alapképzés anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a haladó képzés videóira. Magát az alapképzést magába foglalja a haladó képzés opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az alapképzést veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a haladó tanfolyamot?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a haladó részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az alapképzést külön, vagy az alap és haladó részeket egyben.

Akár az alapképzés elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a haladó tanfolyamra is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de a haladó képzés anyaga teljes egészében tartalmazza az alapképzés anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az alapképzés közben, akár azt elvégezve a haladó tanfolyamnak csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az alapképzés során döntötted el, hogy annyira tetszik a webáruház üzemeltetés területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az alapképzést már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a haladó tanfolyam díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a haladó tanfolyam sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni webáruház üzemeltetőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a webáruház kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Hivatalos tanúsítványt adó
Webáruház Szakértő képzés!!!

Van olyan kérdés, amire nem kaptál választ?

Hívj a +3620 359 9691 és válaszolunk.

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típus

Webáruház szakértő alapképzés, Webáruház szakértő alapképzés – VIP tagoknak, Webáruház szakértő haladó képzés, Webáruház szakértő haladó képzés – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Webáruház Szakértő képzés” értékelése elsőként

Webáruház Szakértő képzés

239 900 Ft-tól