Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

Gyakorlatias, használható tudást keresel, ahhoz, hogy működő és eredményes WordPress honlapod legyen, akár a saját vállalkozásod honlapját, akár mint szabadúszó mások honlapját szeretnéd jobbá tenni?

Aggódsz a WordPress honalapod adta lehetőségek miatt, hogy nem tudod egyedivé tenni azt?

​Keresed azt a forrást, ahol naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz a WordPress haladó beállításokról, fejlesztő bevonása nélkül?

WordPress honlapod van, de nem elég gyors, és megoldást keresel rá?

Szeretnéd a WordPress weboldal beállítás minden technikai részletét megtanulni, és haladó tudást keresel ehhez?

Szeretnél azonnal belevágni a WordPress Extra haladó képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

WordPress Extra Haladó képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes, haladó felturbózását mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal, amennyiben van már egy kis ismereted a WordPress honlapokkal kapcsolatban.

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlapod felturbózását. Nem teljesen nulláról indulunk, mert kell, hogy legyen ismereted a WordPress honlapokkal kapcsolatban, de gyakorlatban használható megoldásokat mutatok be neked az extrém, haladó, prémium megoldásokig, amikkel tényleg egyedivé, különlegessé teheted a WordPress honlapod.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos! Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem teljes ismeret, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás. Te az extra haladó WordPress beállításokat fogod megtanulni a profi szintig, fejlesztő bevonása nélkül.

Pontos gyakorlati tudást, programozási ismereteket, és a WordPress honlap haladó szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Szerezz hivatalos tanúsítványt a tanfolyam elvégzéséről!

A WordPress Extra Haladó képzésen a feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A WordPress Extra Haladó képzés tematikája

Az első rész külön, vagy mind a kettő rész együtt vásárolható meg. Így tényleg csak a számodra szükséges információt fogod megkapni, és nem terhellek olyan dolgokkal, amik a te honlapodnál vagy vállalkozásodban feleslegesek!

Figyelem! A WordPress Extra haladó képzésünk nem a nulláról indul. A képzéshez alapszintű WordPress, PHP és HTML tudásra szükséged lesz. Amennyiben alapszintű WordPress tudásra is szükséged van, akkor vásárold meg hozzá az Online WordPress tanfolyam 1-2. képzésünket!

Már az első részben rengeteg gyakorlati beállítással segíted a honlapodat. Pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak neked hozni!

A 2. rész a haladó anyagok további egyedi beállításait tartalmazza. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a WordPress honlapod iránt, hajlandónak kell lenned ezzel többet foglalkozni, és nem szabad megijedned az extrémebb beállításoktól.

Első rész

A WordPress mappák struktúrája

A WordPress fájlok és mappák pontos felépítésére szükség van ahhoz, hogy később bele tudj nyúlni ebbe a rendszerbe.

WordPress tartalom kezelése kódból
Egyedi lábléc és fejrész sablon írása
WordPress “kódfejtés”

Nemszeretem de szinte garantáltan muszáj feladat, ha egy WordPress honlapot át akarsz írni: hogyan értsd meg a sablon és a bővítmény felépítését és fájljait.

A WordPress sablon fájlok hierarchiájának teljes megértése

Teljes mértékben meg fogod érteni, hogy a WordPressben pontosan hogyan jelenítjük meg a weboldal egyes részeit: a főoldalt, az aloldalakat, a gyűjtőoldalakat, a fejlécet, a láblécet, az oldalsávot stb.

The Loop

Ez az angol szó a WordPress “lelke”. Megérted és megtanulod kezelni azt a részt, ami minden WordPress honlapnál a lényegi tartalmat kiírja.

Gyereksablon (származtatott sablon) profi kezelése
Származtatott sablon saját függvények
Szülő sablon függvények felülírása
WordPress költöztetés

Második rész

WordPress mobil megoldások

Néhány tipp, hogy hogyan lehet egy honlapot WordPress alatt mobilbaráttá tenni.

WordPress AMP alapok

 Ebben a részben alapszinten megtanulod, hogyan tudsz bármilyen WordPress honlapot Google-mobil-baráttá tenni az AMP rendszer segítségével.

Létező sablon reszponzívvá tétele

Részletesen, több videón keresztül fogod megérteni, hogyan tudsz teljesen reszponzívvá tenni egy nem mobilbarát sablont, a teljes megjelenéstől kezdve a kilógó területek kezelésén át a reszponzív menüig. A gyakorlatban ezt a részt akár egy teljes sablon reszponzívvá tételére is felhasználhatod, de lehet hogy abban fog segíteni, hogy egy reszponzívnak szánt sablon hibáit kezeld, illetve hogy még nagyobb megértést kapj a reszponzív weboldal programozásról.

Egyedi bejegyzés típusok

Ez egy nagyon haladó rész a WordPressben, viszont ha egyszer megtanulod az egyedi bejegyzés típusok használatát, akkor sokkal rugalmasabban, tetszésed szerint fogsz tudni tartalmakat kezelni. (Az egyedi bejegyzés típusok az oldalak és bejegyzések mellett bármilyen egyéni, általad létrehozott és tetszés szerint kezelhető tartalomtípust – például egy webáruházban termékeket, egy gastro honlapon recepteket – jelentenek.

Egyedi taxonómiák

Az egyedi taxonómiák az előző ponthoz hasonlóan még egyedibbé teszik a tartalomkezelést. Itt gyakorlatilag az alapból meglévő Kategóriák és Címkék mellett egyedileg létrehozható csoportosító lehetőségekről beszélünk. Ezzel és az egyedi bejegyzés típusokkal tényleg teljes mértékben egyedivé tehetsz bármilyen WordPress weboldalt, és hidd el, profibb leszel mint a WordPress fejlesztők 90%-a!

WordPress rövidkód (shortcode) készítése

Megtanulsz bármilyen egyedi rövidkódot (angol nevén shortcode) írni.

Rövidkód hívása PHP-ból
Beépített WordPress függvények
A profi WordPress programozás 2 kulcsa

Az akciók (Actions) és szűrők (Filters) ismerete és használata fog teljesen profivá tenni a WordPress kezelésében. Innentől már nem lesz belepiszkálás a kódba, hanem a WordPress működésének valóban profi testreszabása és felülírása.

WordPress feltörés kezelése

Habár minden feltörés egyedi, néhány gyakorlati gondolattal segítek kezelni azt a helyzetet, ha esetleg feltörnék a honlapodat.

A milliókat érő esettanulmány

Egy teljesen automatizált, gombnyomásra tartalmat generáló honlap teljes kódját osztom meg veled, ráadásul több videón keresztül bemutatom, hogy pontosan mit és hogyan írtam meg!

Saját WordPress plugin írása
Saját WordPress sablon írása
A WP admin felület módosítása

Hogyan írj olyan kódot, amivel nem csak a honlap külső, látogatóknak mutatott kinézetét (frontend), de a megbízó admin felületét (backend) is módosítod.

WordPress Extra Haladó képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

Word Press Extra Haladó képzésen?

Online anyagok

Online elérhető videós anyagok és szöveges dokumentumok formájában.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden, vagy telefonodon bárhol vagy is a világon.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A képzés egyéni időbeosztásban végezhető, akár többször is visszanézhető.

A képzésed anyagait bármikor eléred online a saját gépeden, tableteden vagy telefonodon, bárhol vagy is a világon.

Gyakorlati példák és feladatok

Gyakorlati példák, amik segítik a megértésed, és olyan feladatok, amikkel tesztelheted a tudásod.

Ha elakadtál, kérdezz bátran, kollégáink minden kérdésedre válaszolnak.

Örökös hozzáférés!

A képzés anyagaihoz a későbbiekben is hozzáférést biztosítunk, így a saját egyéni tempódban haladhatsz, és az anyagokat bármikor újra nézheted.

Extra Bónusz:

VIP Klub tag leszel!

VIP Klub tagság - mi ez?

A képzés mindkét részének a megvásárlása és kifizetése után bekerülsz a VIP Klubunkba. Innentől minden további képzésünkön a VIP klubtagjainknak járó árkedvezménnyel tudsz részt venni, ami még az akciós áraknál is érvényes lesz.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

WordPress Extra Haladó képzés árak

első Rész

131.800 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

2 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második rész

395.400 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 6 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27% ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Megvan neked a WordPress Extra Haladó képzés korábbi változata?

Ha már megvan a WordPress Extra Haladó képzés korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

WordPress Extra Haladó képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Van még kérdésed a WordPress Extra haladó képzéssel kapcsolatban?

Milyen szinten nyúlunk bele a honlapodba?

Ezt a képzést kifejezetten vállalkozóknak szántam, akik szeretnék megérteni, hogy hogyan épül fel a WordPress honlapjuk, és konkrét gyakorlati tippek felhasználásával látványosan javítani is kívánnak rajta.

Tehát nem fejlesztői szinten megyünk bele a részletekbe. Akár fejlesztői-programozói tudás nélkül, érthető és gyakorlatban alkalmazható lesz minden anyag. Pluginokat és WordPress beállításokat fogunk használni, hogy általad is könnyen megérthető és kezelhető módon amennyire lehet, megváltoztatjuk a honlapodat.

De természetesen itt azért kicsit többről van szó, mint egy háttérszín beállításáról. Magyarul ezekkel a beállításokkal keményen belenyúlunk a honlapod működésébe. Tehát nyitottnak kell lenned arra, hogy ezeket a változtatásokat a honlapodon végrehajtsd, hogy a saját legjobb és leggyorsabb megoldásod eléréséig kísérletezz.

Milyen extra költségek vannak?

Őszinte leszek. A WordPress Extra Haladó képzésen a feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Ezeket az összegeket nem nekem fizeted, hanem az adott prémium bővítmény készítőjének vagy szolgáltatás szolgáltatójának. Én bemutatom az adott szolgáltatást, és te eldöntöd, hogy az ára megér-e neked annyit, amennyit várhatóan hoz.

Mennyi időt vesz el a képzés?

Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?
A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.
Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.
Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a WordPress Extra Haladó képzés, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.
A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre