Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress Extra Haladó képzés

Jelentkezz most a képzésre!

Turbózd fel extrém módon a WordPress honlapodat – hogy a Google és a látogatók is szeressék!
Lépésről lépésre képzés oktatóvideókkal, ha már van WordPress honlappal tapasztalatod!

WordPress Extra Haladó képzés logo

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … Gyakorlatias, használható tudást keresel, ahhoz, hogy működő és eredményes WordPress honlapod legyen, akár a saját vállalkozásod honlapját, akár mint szabadúszó mások honlapját szeretnéd jobbá tenni?
 • aggódsz a WordPress honalapod adta lehetőségek miatt, hogy nem tudod egyedivé tenni azt?
 • … Keresed azt a forrást, ahol naprakész és gyakorlati tudást szerezhetsz a WordPress haladó beállításokról, fejlesztő bevonása nélkül?
 • … WordPress honlapod van, de nem elég gyors, és megoldást keresel rá?
 • … Szeretnéd a WordPress weboldal beállítás minden technikai részletét megtanulni, és haladó tudást keresel ehhez?
 • Szeretnél azonnal belevágni a WordPress Extra haladó képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Közkívánatra összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a WordPress Extra Haladó képzést, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress fejlesztésével kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes, haladó felturbózását mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal, amennyiben van már egy kis ismereted a WordPress honlapokkal kapcsolatban.

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlapod felturbózását. Nem teljesen nulláról indulunk, mert kell, hogy legyen ismereted a WordPress honlapokkal kapcsolatban, de gyakorlatban használható megoldásokat mutatok be neked az extrém, haladó, prémium megoldásokig, amikkel tényleg egyedivé, különlegessé teheted a WordPress honlapod.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg egy online végezhető videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó WordPress Extra Haladó képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző WordPress haladó feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó WordPress Extra Haladó képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a WordPress Extra Haladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a WordPress Extra Haladó képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Weboldal fejlesztő-képzés 2

Nem WordPress beállítgatókat képzünk! Ez nagyon fontos! Ma már bárki azt mondhatja magáról, hogy tud honlapot fejleszteni, aki az egérrel képes egy dobozt áthúzni egyik helyről a másikra. De ez így nem teljes ismeret, nem versenyképes és főképp nem időtálló tudás. Te az extra haladó WordPress beállításokat fogod megtanulni a profi szintig, fejlesztő bevonása nélkül.

Pontos gyakorlati tudást, programozási ismereteket, és a WordPress honlap haladó szakmai hátterét és gyakorlatát fogod megtanulni. Amit azonnal tudsz használni, hogy már akár a képzés alatt eredményt tudj elérni.

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted meg elméleti tudásod lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod, tapasztalatod – és ráadásul működő saját honlapod. A részleteket lásd lejjebb.

Mit tartalmaz a WordPress Extra Haladó képzés?

A WordPress Extra Haladó képzés kettő részből áll.

Az első rész külön, vagy mind a kettő rész együtt vásárolható meg. Így tényleg csak a számodra szükséges információt fogod megkapni, és nem terhellek olyan dolgokkal, amik a te honlapodnál vagy vállalkozásodban feleslegesek!

Figyelem! A WordPress Extra haladó képzésünk nem a nulláról indul. A képzéshez alapszintű WordPress, PHP és HTML tudásra szükséged lesz. Amennyiben alapszintű WordPress tudásra is szükséged van, akkor vásárold meg hozzá az Online WordPress tanfolyam 1-2. képzésünket!

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a WordPress Extra Haladó képzés első részében?

Már az első részben rengeteg gyakorlati beállítással segíted a honlapodad. Pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak neked hozni!

  Összesen 32 videó és haladó tudásanyag

 • A WordPress mappák struktúrája – A WordPress fájlok és mappák pontos felépítésére szükség van ahhoz, hogy később bele tudj nyúlni ebbe a rendszerbe.
 • WordPress tartalom kezelése kódból
 • Egyedi lábléc és fejrész sablon írása
 • WordPress “kódfejtés” – Nemszeretem de szinte garantáltan muszáj feladat, ha egy WordPress honlapot át akarsz írni: hogyan értsd meg a sablon és a bővítmény felépítését és fájljait.
 • A WordPress sablon fájlok hierarchiájának teljes megértése – Teljes mértékben meg fogod érteni, hogy a WordPressben pontosan hogyan jelenítjük meg a weboldal egyes részeit: a főoldalt, az aloldalakat, a gyűjtőoldalakat, a fejlécet, a láblécet, az oldalsávot stb.
 • The Loop – Ez az angol szó a WordPress “lelke”. Megérted és megtanulod kezelni azt a részt, ami minden WordPress honlapnál a lényegi tartalmat kiírja.
 • Gyereksablon (származtatott sablon) profi kezelése
 • Származtatott sablon saját függvények
 • Szülő sablon függvények felülírása
 • WordPress költöztetés

Mit fogsz megtanulni a WordPress Extra Haladó képzés második részében?

A 2. rész a haladó anyagok további egyedi beállításait tartalmazza. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a WordPress honlapod iránt, hajlandónak kell lenned ezzel többet foglalkozni, és nem szabad megijedned az extrémebb beállításoktól.

  Összesen 77 videó és haladó tudásanyag

 • WordPress mobil megoldások – Néhány tipp, hogy hogyan lehet egy honlapot WordPress alatt mobilbaráttá tenni.
 • WordPress AMP alapok – Ebben a részben alapszinten megtanulod, hogyan tudsz bármilyen WordPress honlapot Google-mobil-baráttá tenni az AMP rendszer segítségével.
 • Létező sablon reszponzívvá tétele – Részletesen, több videón keresztül fogod megérteni, hogyan tudsz teljesen reszponzívvá tenni egy nem mobilbarát sablont, a teljes megjelenéstől kezdve a kilógó területek kezelésén át a reszponzív menüig. A gyakorlatban ezt a részt akár egy teljes sablon reszponzívvá tételére is felhasználhatod, de lehet hogy abban fog segíteni, hogy egy reszponzívnak szánt sablon hibáit kezeld, illetve hogy még nagyobb megértést kapj a reszponzív weboldal programozásról.
 • Egyedi bejegyzés típusok – Ez egy nagyon haladó rész a WordPressben, viszont ha egyszer megtanulod az egyedi bejegyzés típusok használatát, akkor sokkal rugalmasabban, tetszésed szerint fogsz tudni tartalmakat kezelni. (Az egyedi bejegyzés típusok az oldalak és bejegyzések mellett bármilyen egyéni, általad létrehozott és tetszés szerint kezelhető tartalomtípust – például egy webáruházban termékeket, egy gastro honlapon recepteket – jelentenek.
 • Egyedi taxonómiák – Az egyedi taxonómiák az előző ponthoz hasonlóan még egyedibbé teszik a tartalomkezelést. Itt gyakorlatilag az alapból meglévő Kategóriák és Címkék mellett egyedileg létrehozható csoportosító lehetőségekről beszélünk. Ezzel és az egyedi bejegyzés típusokkal tényleg teljes mértékben egyedivé tehetsz bármilyen WordPress weboldalt, és hidd el, profibb leszel mint a WordPress fejlesztők 90%-a!
 • WordPress rövidkód (shortcode) készítése – Megtanulsz bármilyen egyedi rövidkódot (angol nevén shortcode) írni.
 • Rövidkód hívása PHP-ból
 • Beépített WordPress függvények
 • A profi WordPress programozás 2 kulcsa – Az akciók (Actions) és szűrők (Filters) ismerete és használata fog teljesen profivá tenni a WordPress kezelésében. Innentől már nem lesz belepiszkálás a kódba, hanem a WordPress működésének valóban profi testreszabása és felülírása.
 • WordPress feltörés kezelése – Habár minden feltörés egyedi, néhány gyakorlati gondolattal segítek kezelni azt a helyzetet, ha esetleg feltörnék a honlapodat.
 • A milliókat érő esettanulmány – Egy teljesen automatizált, gombnyomásra tartalmat generáló honlap teljes kódját osztom meg veled, ráadásul több videón keresztül bemutatom, hogy pontosan mit és hogyan írtam meg!
 • Saját WordPress plugin írása
 • Saját WordPress sablon írása
 • A WP admin felület módosítása – Hogyan írj olyan kódot, amivel nem csak a honlap külső, látogatóknak mutatott kinézetét (frontend), de a megbízó admin felületét (backend) is módosítod.

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb profi WordPress haladó képzésben részesülj. Mindent tudást átadok neked, amivel én rendelkezem ebben a témában.

Megtanulod a szükséges elméletet, és emellett gyakorlati tapasztalatot is garantálok. Mindent megkapsz, amire szükséged van, hogy profi WordPress honlapkezelő lehess!

WordPress Extra Haladó képzés íroógép

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt.
Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a Google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

Milyen szinten nyúlunk bele a honlapodba?

Ezt a képzést kifejezetten vállalkozóknak szántam, akik szeretnék megérteni, hogy hogyan épül fel a WordPress honlapjuk, és konkrét gyakorlati tippek felhasználásával látványosan javítani is kívánnak rajta.

Tehát nem fejlesztői szinten megyünk bele a részletekbe. Akár fejlesztői-programozói tudás nélkül, érthető és gyakorlatban alkalmazható lesz minden anyag. Pluginokat és WordPress beállításokat fogunk használni, hogy általad is könnyen megérthető és kezelhető módon amennyire lehet, megváltoztatjuk a honlapodat.

De természetesen itt azért kicsit többről van szó, mint egy háttérszín beállításáról. Magyarul ezekkel a beállításokkal keményen belenyúlunk a honlapod működésébe. Tehát nyitottnak kell lenned arra, hogy ezeket a változtatásokat a honlapodon végrehajtsd, hogy a saját legjobb és leggyorsabb megoldásod eléréséig kísérletezz.

Milyen extra költségek vannak?

Őszinte leszek. A WordPress Extra Haladó képzésen a feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Ezeket az összegeket nem nekem fizeted, hanem az adott prémium bővítmény készítőjének vagy szolgáltatás szolgáltatójának. Én bemutatom az adott szolgáltatást, és te eldöntöd, hogy az ára megér-e neked annyit, amennyit várhatóan hoz.

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • A WordPress Extra Haladó képzés 1. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • A WordPress Extra Haladó képzés 1-2. rész javasolt időtartama: 4 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 600.000 Ft-ot, de még csak 400.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A WordPress Extra Haladó képzés 1. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • A WordPress Extra Haladó képzés 1-2. rész ára bruttó 359.280 Ft részletekben fizetve 6 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 299.400 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy az WordPress Extra Haladó képzés 1. rész esetén 2 részletben, 1-2 rész esetén 6 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

WordPress Extra Haladó képzés 1. rész:

Amennyiben a WordPress Extra Haladó képzés 1. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Haladó WordPress anyagok
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – 404 oldal, fejrész, lábléc, oldalsáv, the loop, sablon átírása, URL megváltoztatása, költöztetés

WordPress Extra Haladó képzés 2. rész:

Amennyiben a WordPress Extra Haladó képzés 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 359.280 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – Haladó WordPress anyagok
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – 404 oldal, fejrész, lábléc, oldalsáv, the loop, sablon átírása, URL megváltoztatása, költöztetés
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – Mobil megoldások, AMP, reszponzív oldalak
 4. hónap – bruttó 59.880 Ft – Egyedi bejegyzés típusok, egyedi taxonómiák
 5. hónap – bruttó 59.880 Ft – Shortcode, beépített függvények, actions, szűrők, szülő és gyereksablon adatbázis kezelés, WP feltörés kezelése
 6. hónap – bruttó 59.880 Ft – Mértékegység átváltó esettanulmány, WordPress plugin írása, WordPress sablon írása nulláról

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A WordPress Extra Haladó képzés 1. rész VIP kedvezménnyel bruttó 99.800 Ft részletekben fizetve 2 x 49.900 FT havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 83.167 Ft
 • A WordPress Extra Haladó képzés 1-2. rész VIP kedvezménnyel bruttó 299.400 Ft részletekben fizetve 6 x 49.900 FT havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 166.333 Ft

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség csak a második részt megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön vagy mindkettő részt egyben.

EXTRA – VIP tagság!

Amennyiben megrendeled ennek a képzésnek a teljes kettő részét, VIP tagságot kapsz.

A VIP Klub tagság az alábbi előnyöket biztosítja számodra:

 • VIP Klub Facebook csoport – újdonságok és folyamatos kérdezési lehetőség. A csoportban hozzád hasonló vállalkozók, honlaptulajdonosok és honlapkezelők. Kiváló terep az ötletelésre, tapasztalat-, és gondolatcserére.
 • Linkcsere Facebook csoport – értékes linkek cseréje, profin, okosan.
 • Időszakonként ingyenes (online vagy élő) képzés a tagoknak
 • Kedvezmények online tanfolyamainkra, részleteket lásd lejjebb.
 • 15% kedvezmény a személyesen tartott képzéseinkre.

Megvan neked a WordPress Extra Haladó képzés korábbi változata?

Ha már megvan a WordPress Extra Haladó képzés korábbi változata, és szeretnél róla hivatalos tanúsítványt, akkor nettó 10.000 Ft + áfa (bruttó: 12.700 Ft) adminisztrációs különbözeti díjért igényelheted az info@honlaprafel.hu e-mail címen vagy a +3620 359 9691-es számon.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a WordPress Extra Haladó képzés kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek, nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni, ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a WordPress Extra Haladó képzés, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális alapképzés díjával megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni WordPress szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a WordPress profi kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, láttad a YouTube videóimat, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod, hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok és ebből élek.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Elégedettségi garancia

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Ha segítségre van szükséged a képzésekkel kapcsolatban, keress minket e-mailben az info@honlaprafel.hu címen vagy pedig telefonon a 06 20 359 96 91-es számon.

 • Amennyiben több képzésre jelentkezel egyszerre, akkor figyelj arra, hogy a jelentkezem gomb megnyomása után kattints a tovább vásárolok gombra, és válaszd ki a további képzéseket is ugyanúgy, mint az elsőnél.
 • Ezután ellenőrizd a kosarad tartalmát és utána lépj tovább a pénztárhoz!
 • A megrendelés elküldésével tudod véglegesíteni a vásárlásodat.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

WordPress EXTRA 1., WordPress EXTRA 1. VIP, WordPress EXTRA 1-2., WordPress EXTRA 1-2 VIP

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WordPress Extra Haladó képzés” értékelése elsőként

WordPress Extra Haladó képzés

83 167 Ft-tól