Rád is igaz ebből
akár csak egy is?

WordPress honlapod van, de nem elég gyors.
Tudod, hogy a honlapod sebessége fontos a Google-nek és a látogatóknak, de nem tudod, hogyan tudnád gyorsítani.
Aggódsz a SEO helyezéseid miatt.
Érthető, lépésről-lépésre megoldást keresel a WordPress honlapod gyorsítására, programozói tudás nélkül.
Mérted a honlapod sebességét, és inkább nem is akarsz rá gondolni.

Szeretnél azonnal belevágni a WordPress gyorsítás képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra! Gyorsítsd be extrém módon a WordPress honlapodat – ahogy a Google és a látogatók szeretik! Lépésről lépésre oktatóvideókkal, akár a nulláról, programozói tudás nélkül!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

WordPress gyorsítás képzés

Jelentkezz most!

Így segítek Neked…

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes gyorsítását mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlapod gyorsítását. Teljesen nulláról indulunk, és egészen kezdőknek is érthető és gyakorlatban használható megoldásokat mutatok be. De eljutunk az extrém haladó prémium megoldásokig, amikkel tényleg rakétasebességre gyorsítható a WordPress honlapod.

Bármikor, bárhonnan tanulhatsz a saját tempódban. Online felületünkön folyamatos elérést biztosítunk a befizetett képzésed anyagaihoz.

Összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a WordPress gyorsítás képzést, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress sebességével kapcsolatos problémáidra.

Szerezz hivatalos tanúsítványt a tanfolyam elvégzéséről!

A WordPress gyorsítás képzésen a feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Szilágyi Balázs vagyok,

2012. óta a Honlapra Fel! képzésein több mint 2000 embert képeztem online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média, szövegírás és honlapkészítés témában.

A saját vállalkozásomat a nulláról építettem fel, ami azóta meghatározóvá vált az online marketing képzések területén Magyarországon. Tudok neked segíteni, hogy megértsd mire van szükség a sikerhez az interneten.

Hobbim a főzés, nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta több százezer emberhez jutok el.

Célom, hogy ezen a képzésen is átadjam neked azt a szakmai tudást, amivel én rendelkezem, hogy te is sikeres lehess a saját területeden online.

Csak olyan dolgokat mutatok neked, amiket én magam kipróbáltam, és a gyakorlatban, Magyarországon is működik. Ezen kívül rengeteg konkrét példát mutatok be neked, és szuper feladatokkal segítek elmélyíteni és a gyakorlatba is átültetni a tudásodat. Várlak téged is szeretettel a képzésemen!

Jelentkezz és ismerd meg a téma minden csínját-bínját egy valóban gyakorlatorientált és érthető képzésen!

A WordPress gyorsítás képzés tematikája

A WordPress gyorsítás online tanfolyam három részből áll. Az első rész külön, az első-második rész együtt, vagy mind a három rész együtt vásárolható meg. Így tényleg csak a számodra szükséges információt fogod megkapni, és nem terhellek olyan dolgokkal, amik a te honlapodnál vagy vállalkozásodban feleslegesek!

Az első rész az alapokat tartalmazza, rengeteg gyakorlati beállítással. Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!

A 2. rész haladóbb anyagokat tartalmaz. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a honlapod gyorsítása iránt.

A 3. részben az AMP haladó használatát tanulod meg. Itt nem csak a haladó beállításokat nézzük meg, de megtanulod kezelni azt a három dolgot, ami miatt üzletileg eddig akár (jogosan) idegenkedhettél az AMP-re átállástól: Az email feliratkoztatást, a reklámok megjelenítését, valamint a WooCommerce webáruházad kezelését. Ezt a részt külön is megvásárolhatod. Érdeklődj az elérhetőségeinken!

Első rész

Ferrari, Ford S-Max, Suzuki Swift

Egy rendhagyó videó, amiben az autók segítségével fogod végre 100%-osan megérteni, hogy mitől függ igazán, hogy mennyire gyors a honlapod, illetve mekkora átverés pusztán a sebességtesztek százalékos értékeit nézegetni.

Mit jelent pontosan a honlap sebessége

Mint mindig, szeretem itt is rendbe tenni még az elején, hogy miről is beszélünk. Meg fogsz lepődni, a honlapod sebessége nem biztos, hogy csak azt jelenti, amire eddig gondoltál!

Mennyire foglalkozz a sebességgel?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Semmi értelme mostantól csak a honlapod sebességét bűvölnöd. Ebben a részben megérted, hogy mennyit érdemes ezzel foglalkoznod, és mi az, amikor már csak az idődet és pénzedet pazarlod – minimális eredménnyel.

6 ok, amitől lassú lehet egy WordPress honlap

6 oka van, amitől a WordPress honlapod lassú lehet. Sajnos sokan ebből csak egyetlen egyre koncentrálnak – hogy nincs optimalizálás. Pedig ahogy a képzésen megérted, ez csak egy a hatból, ráadásul meglepő módon nem is feltétlenül a legfontosabb!

Tárhely optimalizálás

Hogyan válassz megfelelő tárhelyet, ha fontos a honlapod sebessége.

Sablon optimalizálás

Hogyan válassz gyors WordPress sablont. Mi a lassú sablonok közös ismertetőjele, miket kerülj (ha teheted). Tippek kifejezetten gyors sablonokra.

Pluginok és a honlapod sebessége

WordPress honlapoddal a pluginok csodát művelhetnek de tönkre is tehetik. És ez igaz a sebességre is. Itt végre megérted, hogy mire figyelj, milyen pluginokat gyomlálj ki és miket használj.

A két legütősebb ingyenes gyorsítóplugin

Két konkrét bővítményt mutatok be, amik rendkívül egyszerűek, teljesen ingyenesek, mégis rengeteget dobhatnak a honlapodon.

Egy titkos favorit: Adatbázis optimalizálás

Nem látványos, ezért nem sokat hallasz róla. Pedig be fogsz halni: egy sok éves honlapot akár önmagában ez az egy lépés is érezhetően gyorsíthat!

Képek optimalizálása

A képek kétélű fegyver egy honlapon: nélkülük nincs felhasználói élmény, velük pedig szinte garantáltan lassú a honlap. Itt egyrészt megérted az elméletet – mire figyelj a képekkel kapcsolatban. Másrészt megtanulod a konkrét gyakorlati lépéseket, amikkel már a saját gépedtől (!) kezdődően gyorsíthatod a honlapodat!

Második rész

Google kedvence: AMP - alapok

Tetszik nem tetszik, lassan a Google elvárja, hogy a honlapod AMP-kompatibilis legyen. Ez egy speciális programnyelv, és egyre inkább ajánlott a honlapok mobilnézetéhez. A jó hír: tényleg szupergyors lesz tőle a honlapod (mobil verzióban), és teljesen ingyenesen, bármiféle kódolás nélkül te magad is be tudod állítani. Az anyagokból nem csak azt érted meg pontosan, hogy mi ez, de be is fogod tudni állítani a saját honlapodra.

AMP Google Analytics integráció

Hogy a szupergyors AMP mobil verziód látogatottsági adatait a Google Analyticsben is kövesd.

AMP GDPR beállítások

Megoldjuk, hogy az AMP honlapod is megfeleljen a GDPR szabályainak.

Hatékony WordPress gyorsítótár (cache)

Egy bizonyos szint fölött már muszáj úgynevezett cache plugint (gyorsítótár bővítményt alkalmazni). De nagyon nem mindegy, hogy melyiket, és nem mindegy, hogy hogyan állítod be. Ebben a részben a nulláról indulva teljesen megérted és a gyakorlatban is megtanulod beállítani ezeket az eszközöket. Ezeket vesszük többek között:

  • 2 ingyenes WP Cache plugin teljeskörű bemutatása
  • Mindkét plugin részletes beállítása, magyarázat és konkrét tippek rengeteg videóban
  • Cache és CDN (lásd kicsit lejjebb) együttműködése
  • A cache hibás használata: Hogyan lehet akár lassabb is a honlapod egy cache plugintól?
Hozzászólások optimalizálása - 4 megoldás!

Tudtad, hogy ha sok a hozzászólás a honlapodon, az önmagában nagyon belassíthatja? Persze kikapcsolhatod a hozzászólási lehetőséget, de az pedig a hitelességedet rontja.
4 különböző megoldást fogok neked mutatni a hozzászólások gyorsítására, és mindegyik teljes mértékben kezeli ezt a problémát!

CDN

Ha haladóbb megoldásokban gondolkozol, akkor előbb-utóbb nem kerülheted ki a CDN használatát. Ez egy technikai kifejezés, de az anyagokból megérted, hogy pontosan mit jelent, és hogyan tudod – akár ingyenesen – alkalmazni a saját honlapodon.

2 extrém haladó prémium megoldás

Két olyan haladó, prémium megoldást mutatok neked, amikkel villámsebességűre gyorsíthatod a WordPress honlapod.

Harmadik rész

Google Címkekezelő (Tag Manager) integráció
SEO integráció
Haladó AMP beállítások
Ízekre szedjük” az AMP beállításokat. Gyakorlatilag ami benne van ebben a lehetőségben, azt testre fogod tudni szabni a honlapodon. AMP területen ez az egy rész (több videó) felér egy teljes WordPress képzéssel.
Egyedi AMP dizájn
Ha szeretnél a honlapod AMP verziójának is egyedi kinézetet adni, akkor azt is megteheted.
Egyedi AMP tartalom
Hogyan jeleníts meg egyedi tartalmat az AMP verzióban. (Amikor más jelenik meg normál, és más AMP nézetben.)
AMP Page builder
Tényleg van ilyen??? Elméletben ugyan a pagebuilderek kifejezetten lassítják a honlapodat, mégis lehetőséged van AMP-re optimalizált pagebuildert használni! Ráadásul ezt teljesen ingyen! Itt az anyagokban megtanulod ennek a használatát.
AMP + DIVI / ELEMENTOR
Ha a két legnépszerűbb pagebuilder valamelyikét használod (Divi vagy Elementor), akkor még az ezekben összerakott oldalakat is képes leszel AMP-ben megjeleníteni!
AMP űrlapok
Végre bekérhetsz adatokat, fogadhatsz megrendeléseket AMP oldalon is!
AMP hirdetések
Ha hirdetésekből is csinálsz pénzt, akkor ma már egyszerre lehet szupergyors a honlapod, és ráadásul nem kell lemondanod a bevételedről sem!
AMP hírlevél feliratkoztatás
Egy jó online marketing tölcsér kihagyhatatlan eleme a látogatók popuppal történő feliratkoztatása. Ez sokáig nem működött AMP-ben, és ezért jogosan sokan nem is használták ezt a szupergyors verziót. Most viszont itt a megoldás: egyszerre lesz gyors a honlapod mobilon és leszel képes feliratkozókat szerezni.
AMP és WooCommerce (webáruház) integráció
Ha WooCommerce webáruházad van, akkor ma már a termékeket is meg tudod jeleníteni AMP verzióban, hogy a Google is imádja a webshopod gyors betöltését.

WordPress gyorsítás képzés

Jelentkezz most!

Mit mondanak mások a

tanfolyamainkról?

Mit nyújtunk a

Word Press gyorsítás képzésen?

Egyéni Időbeosztás

Haladj a saját tempódban! A WordPress gyorsítás képzés egyéni időbeosztásban, tetszésed szerint végezhető. Akár többször is visszanézhető.

Online anyagok

Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol szakértő kollégáink válaszolnak.

Gyakorlati feladatok

Gyakorlati példák és feladatok, amik segítik a megértésed, és tesztelheted a tudásod.

Örökös hozzáférés

A képzéshez örökös hozzáférést kapsz, így nemcsak a saját egyéni tempódban haladhatsz, de az anyagokat bármikor akár újra nézheted.

Mikor kezdheted el?

Vágj bele akár már MOST!

Bankkártyás befizetés után azonnal megkapod a hozzáférést a képzési felülethez.

Banki átutalás esetén a befizetés beérkezését követő egy munkanapon belül kollégáink e-mailben elküldik a hozzáférést.

WordPress gyorsítás képzés árak

első
Rész

65.900 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második
rész

131.800

EGY ÖSSZEGBEN

 2 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

első + második
+ harmadik rész

197.700 Ft

EGY ÖSSZEGBEN

 3 x 79.080 Ft

RÉSZLETFIZETÉSSEL

VIP tagoknak
20% kedvezmény

Az árak bruttó árak, 27% ÁFA-t tartalmaznak, és semmilyen más, rejtett költség nincs.
VIP kedvezmény

Ha már jelenleg is a Honlapra Fel! VIP Klubunk tagja vagy, akkor ezt a képzést VIP árkedvezménnyel veheted meg.

A kedvezményed igénybevételéhez először jelentkezz be a tanfolyami felületen a korábban regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal.

Ezután válnak láthatóvá a kedvezményes árak. Innentől a képzést a szokásos módon, VIP áron tudod megrendelni.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz már. Olvastad az anyagaimat, és talán végezted már más tanfolyamaimat is. Tudod, hogy csak olyat írok le, és mondok el, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is ebből élek, amit itt tanítok.

Mivel tudom, a tanfolyamunk valóban hasznos lesz számodra, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, akkor a tanfolyam árának befizetésétől számítva 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag és a tudást is megtarthatod.

WordPress gyorsítás képzés

Jelentkezz most!

Hivatalos tanúsítványt adó képzés

Hivatalosan bejelentett felnőttképzőként a képzéseink végén hivatalos tanúsítványt igényelhetsz. Nyilvántartási számunk: B/2023/000409.

A tanúsítvány magánszemély nevére szól, de a képzésről cég részére is tudunk ÁFA-s számlát kiállítani.

Ahhoz, hogy az állam felé regisztrálni tudjunk téged, mint résztvevőt, és a hivatalos tanúsítványt is kiállíthassuk a részedre, a jelentkezés során néhány személyes adatod megadására is szükség lesz - például születési hely, idő, lakcím stb.

Ezeket az adatokat jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott, védett felhasználói felületen tudod majd megadni, és ott tudod elfogadni a felnőttképzési szerződést is.

A hivatalos tanúsítvány megszerzésének a feltétele az ellenőrző feladatok sikeres teljesítése. Ezek beküldése nem kötelező, csak abban az esetben szükséges, ha a képzés elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt. Ezzel együtt csak javasolni tudjuk a feladatok megoldását, mert így szakértő kollégánk segítségével tesztelheted a saját tudásodat.

Van még kérdésed a WordPress gyorsítás képzéssel kapcsolatban?

Milyen szinten nyúlunk bele a honlapodba?

Ezt a képzést kifejezetten vállalkozóknak szántam, akik szeretnék megérteni, hogy mitől lassú a WordPress honlapjuk, és konkrét gyakorlati tippek felhasználásával látványosan javítani is kívánnak ezen.

Tehát nem fejlesztői szinten megyünk bele a részletekbe. Akár fejlesztői-programozói tudás nélkül, a nulláról indulva is érthető és gyakorlatban alkalmazható lesz minden anyag. Nem fogunk PHP kódokat írni, szerver konfigurációt beállítani stb. Ez remélem jó hír, ha hatékony és előzetes tudás nélkül elérhető eredményt szeretnél. Pluginokat és WordPress beállításokat fogunk használni, hogy általad is könnyen megérthető és kezelhető módon amennyire lehet, felgyorsítsuk a honlapodat.

De természetesen itt azért kicsit többről van szó, mint egy háttérszín beállításáról. Magyarul ezek a bővítmények gyakran keményen belenyúlnak a honlap működésébe. Tehát nyitottnak kell lenned arra, hogy ezeket a változtatásokat a honlapodon végrehajtsd, hogy a saját legjobb és leggyorsabb megoldásod eléréséig kísérletezz.

Milyen extra költségek vannak?

Őszinte leszek. A WordPress gyorsítási feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Ezeket az összegeket nem nekem fizeted, hanem az adott prémium bővítmény készítőjének vagy szolgáltatás szolgáltatójának. Én bemutatom az adott szolgáltatást, és te eldöntöd, hogy az ára megér-e neked annyit, amennyit várhatóan hoz.

 • A képzés 1. részében szinte csak ingyenes megoldásokat mutatok. Ezekkel is nagyon sokáig el lehet jutni, rengeteget lehet a WordPress honlapod sebességén javítani.
 • A képzés 2. részében lesznek ingyenes és fizetős megoldások. Itt is csupán az ingyenes tippkeket alkalmazva (AMP, CDN, hozzászólások) is hihetetlen sebességjavulást érhetsz el!
 • A képzés 3. részében prémium szolgáltatásokat veszünk, ezeknek külön díja van. Ezek jellemzően pluginok (bővítmények), évi 20 és maximum 150 dollár között. Viszont csak egy rövid tipp: ezért az összegért tökéletes, AMP-kompatibilis popupot fogsz tudni üzemeltetni, hirdetéseket megjeleníteni, hírlevél feliratkozókat szerezni, és még rengeteg további extrához jutsz hozzá. Magyarul ma már majdnem egy normál honlap funkcionalitását fogod tudni kihozni mobilon extrém sebességgel.
Mennyi időt vesz el a képzés?

Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?
Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.
Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az első részt veszem meg, elvégezhetem-e később a második részt?

Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?
A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben. Viszont a 3. részt van lehetőséged külön is megvenni.
Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.
Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a WordPress gyorsítás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2-3. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2-3. rész különbözetének megegyező összeg.
A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni az összes rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

A +36 20 359 9691-es telefonszámon vagy az info@honlaprafel.hu e-mail címen elérsz minket, ha maradt még kérdésed, vagy nem vagy biztos benne, hogy melyik tanfolyam a legmegfelelőbb a számodra.

Hogyan szerezheted meg

ezt a tudást?

1. Ha nem vagy még VIP klub tag, akkor az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő képzéstípust! Abban az esetben, ha már VIP tag vagy, jelentkezz be a korábbi tanulói felületedre, és ott tudod megrendelni a további képzést a kedvezményes VIP áron.
2. Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!
3. Kattints a „Jelentkezem” gombra!
4. Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
5. Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a képzési felületre is. Ha már korábbi képzés mentén van felhasználóneved és jelszavad, azzal tudsz bejelentkezni, nem kell újra regisztrálni!
6. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra)!
7. Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
8. Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
9. Ellenőrizd a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
10. Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
11. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, egy munkanapon belül e-mailen elküldjük a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy, vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
12.  Amennyiben bankkártyával fizettél, azonnal megkapod a hozzáférést a képzés kifizetett anyagrészéhez. Banki átutalás esetében, az utalás beérkezése után egy munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt képzési felülethez, ahol megnézheted a képzésed videóit, anyagait.
13. Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd az oktatóvideókat.
14. A képzés során kérdezz bármikor, ha elakadtál és segíteni tudunk.

Jelentkezés a képzésre