Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress gyorsítás
online tanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

WordPress gyorsítás online tanfolyam

Gyorsítsd be extrém módon a WordPress honlapodat – ahogy a Google és a látogatók szeretik! Lépésről lépésre oktatóvideókkal, akár a nulláról, programozói tudás nélkül!

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

 • … WordPress honlapod van, de nem elég gyors.
 • … tudod, hogy a honlapod sebessége fontos a Google-nek és a látogatóknak, de nem tudod, hogyan tudnád gyorsítani.
 • aggódsz a SEO helyezéseid miatt.
 • … érthető, lépésről-lépésre megoldást keresel a WordPress honlapod gyorsítására, programozói tudás nélkül.
 • mérted a honlapod sebességét, és inkább nem is akarsz rá gondolni…
 • Szeretnél azonnal belevágni a WordPress Gyorsítás képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Közkívánatra összegyűjtöttem a lényeget, és elkészítettem a WordPress gyorsítás online videótanfolyamot, ami most végre választ ad a kérdéseidre, és megoldást a WordPress sebességével kapcsolatos problémáidra.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a WordPress honlapod teljes gyorsítását mutatja be vállalkozók számára is érthető, gyakorlati videókkal!!!

Érthető, lépésről lépésre végigvezetett videókon mutatom be neked a WordPress honlapod gyorsítását. Teljesen nulláról indulunk, és egészen kezdőknek is érthető és gyakorlatban használható megoldásokat mutatok be. De eljutunk az extrém haladó prémium megoldásokig, amikkel tényleg rakétasebességre gyorsítható a WordPress honlapod.

Ráadásul mindezt az otthonod vagy az irodád kényelmében kapod meg egy online végezhető videótanfolyam formájában.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

WordPress gyorsítás rakéta

Hivatalos tanúsítványt adó WordPress gyorsítás online tanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző WordPress feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó WordPress gyorsítás online tanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a WordPress gyorsítás online tanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a WordPress gyorsítás online tanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

Mit tartalmaz a WordPress gyorsítás online tanfolyam?

A WordPress gyorsítás online tanfolyam három részből áll. Az első rész külön, az első-második rész együtt, vagy mind a három rész együtt vásárolható meg. Így tényleg csak a számodra szükséges információt fogod megkapni, és nem terhellek olyan dolgokkal, amik a te honlapodnál vagy vállalkozásodban feleslegesek!

2020-ban frissített változat.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam első részében

Az első rész az alapokat tartalmazza, rengeteg gyakorlati beállítással. Már pusztán ezek a beállítások hatalmas eredményeket fognak hozni a WordPress honlapod sebességében!

 • Ferrari, Ford S-Max, Suzuki Swift

  Egy rendhagyó videó, amiben az autók segítségével fogod végre 100%-osan megérteni, hogy mitől függ igazán, hogy mennyire gyors a honlapod, illetve mekkora átverés pusztán a sebességtesztek százalékos értékeit nézegetni.

 • Mit jelent pontosan a honlap sebessége

  Mint mindig, szeretem itt is rendbe tenni még az elején, hogy miről is beszélünk. Meg fogsz lepődni, a honlapod sebessége nem biztos, hogy csak azt jelenti, amire eddig gondoltál!

 • Mennyire foglalkozz a sebességgel?

  Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Semmi értelme mostantól csak a honlapod sebességét bűvölnöd. Ebben a részben megérted, hogy mennyit érdemes ezzel foglalkoznod, és mi az, amikor már csak az idődet és pénzedet pazarlod – minimális eredménnyel.

 • 6 ok, amitől lassú lehet egy WordPress honlap

  6 oka van, amitől a WordPress honlapod lassú lehet. Sajnos sokan ebből csak egyetlen egyre koncentrálnak – hogy nincs optimalizálás. Pedig ahogy a képzésen megérted, ez csak egy a hatból, ráadásul meglepő módon nem is feltétlenül a legfontosabb!

 • Tárhely optimalizálás

  Hogyan válassz megfelelő tárhelyet, ha fontos a honlapod sebessége.

 • Sablon optimalizálás

  Hogyan válassz gyors WordPress sablont. Mi a lassú sablonok közös ismertetőjele, miket kerülj (ha teheted). Tippek kifejezetten gyors sablonokra.

 • Pluginok és a honlapod sebessége

  A WordPress honlapoddal a pluginok csodát művelhetnek de tönkre is tehetik. És ez igaz a sebességre is. Itt végre megérted, hogy mire figyelj, milyen pluginokat gyomlálj ki és miket használj.

 • A két legütősebb ingyenes gyorsítóplugin

  Két konkrét bővítményt mutatok be, amik rendkívül egyszerűek, teljesen ingyenesek, mégis rengeteget dobhatnak a honlapodon.

 • Egy titkos favorit: Adatbázis optimalizálás

  Nem látványos, ezért nem sokat hallasz róla. Pedig be fogsz halni: egy sok éves honlapot akár önmagában ez az egy lépés is érezhetően gyorsíthat!

 • Képek optimalizálása

  A képek kétélű fegyver egy honlapon: nélkülük nincs felhasználói élmény, velük pedig szinte garantáltan lassú a honlap. Itt egyrészt megérted az elméletet – mire figyelj a képekkel kapcsolatban. Másrészt megtanulod a konkrét gyakorlati lépéseket, amikkel már a saját gépedtől (!) kezdődően gyorsíthatod a honlapodat!

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam második részében

A 2. rész haladóbb anyagokat tartalmaz. Itt már elkötelezettebbnek kell lenned a honlapod gyorsítása iránt, hajlandónak ezzel többet foglalkozni, és nem szabad megijedned az extrémebb beállításoktól.

 • A Google kedvence: AMP – alapok

  Tetszik nem tetszik, lassan a Google elvárja, hogy a honlapod AMP-kompatibilis legyen. Ez egy speciális programnyelv, és egyre inkább ajánlott a honlapok mobilnézetéhez. A jó hír: tényleg szupergyors lesz tőle a honlapod (mobil verzióban), és teljesen ingyenesen, bármiféle kódolás nélkül te magad is be tudod állítani. Az anyagokból nem csak azt érted meg pontosan, hogy mi ez, de be is fogod tudni állítani a saját honlapodra.

 • AMP Google Analytics integráció

  Hogy a szupergyors AMP mobil verziód látogatottsági adatait a Google Analyticsben is kövesd.

 • AMP GDPR beállítások

  Megoldjuk, hogy az AMP honlapod is megfeleljen a GDPR szabályainak.

 • Hatékony WordPress gyorsítótár (cache)

  Egy bizonyos szint fölött már muszáj úgynevezett cache plugint (gyorsítótár bővítményt alkalmazni). De nagyon nem mindegy, hogy melyiket, és nem mindegy, hogy hogyan állítod be. Ebben a részben a nulláról indulva teljesen megérted és a gyakorlatban is megtanulod beállítani ezeket az eszközöket. Ezeket vesszük többek között:

  • 2 ingyenes WP Cache plugin teljeskörű bemutatása
  • Mindkét plugin részletes beállítása, magyarázat és konkrét tippek rengeteg videóban
  • Cache és CDN (lásd kicsit lejjebb) együttműködése
  • A cache hibás használata: Hogyan lehet akár lassabb is a honlapod egy cache plugintól?
 • Hozzászólások optimalizálása – 4 megoldás!

  Tudtad, hogy ha sok a hozzászólás a honlapodon, az önmagában nagyon belassíthatja? Persze kikapcsolhatod a hozzászólási lehetőséget, de az pedig a hitelességedet rontja.
  4 különböző megoldást fogok neked mutatni a hozzászólások gyorsítására, és mindegyik teljes mértékben kezeli ezt a problémát!

 • CDN

  Ha haladóbb megoldásokban gondolkozol, akkor előbb-utóbb nem kerülheted ki a CDN használatát. Ez egy technikai kifejezés, de az anyagokból megérted, hogy pontosan mit jelent, és hogyan tudod – akár ingyenesen – alkalmazni a saját honlapodon.

 • 2 extrém haladó prémium megoldás

  Két olyan haladó, prémium megoldást mutatok neked, amikkel villámsebességűre gyorsíthatod a WordPress honlapod.

Mit fogsz megtanulni a WordPress gyorsítás online tanfolyam harmadik részében

Ezt a részt külön is megvásárolhatod. Érdeklődj az elérhetőségeinken!

A 3. részben az AMP haladó használatát tanulod meg. Itt nem csak a haladó beállításokat nézzük meg, de megtanulod kezelni azt a három dolgot, ami miatt üzletileg eddig akár (jogosan) idegenkedhettél az AMP-re átállástól: Az email feliratkoztatást, a reklámok megjelenítését, valamint a WooCommerce webáruházad kezelését.

Ritkán mondok ilyet, de tetszik nem tetszik, az AMP-re átállás a 2020-as évek kötelező teendője minden online vállalkozó számára, aki a Google-ben talpon akar maradni.

 • Google Címkekezelő (Tag Manager) integráció
 • SEO integráció
 • Haladó AMP beállítások

  “Ízekre szedjük” az AMP beállításokat. Gyakorlatilag ami benne van ebben a lehetőségben, azt testre fogod tudni szabni a honlapodon. AMP területen ez az egy rész (több videó) felér egy teljes WordPress képzéssel.

 • Egyedi AMP dizájn

  Ha szeretnél a honlapod AMP verziójának is egyedi kinézetet adni, akkor azt is megteheted.

 • Egyedi AMP tartalom

  Hogyan jeleníts meg egyedi tartalmat az AMP verzióban. (Amikor más jelenik meg normál, és más AMP nézetben.)

 • AMP Page builder

  Tényleg van ilyen??? Elméletben ugyan a pagebuilderek kifejezetten lassítják a honlapodat, mégis lehetőséged van AMP-re optimalizált pagebuildert használni! Ráadásul ezt teljesen ingyen! Itt az anyagokban megtanulod ennek a használatát.

 • AMP + DIVI / ELEMENTOR

  Ha a két legnépszerűbb pagebuilder valamelyikét használod (Divi vagy Elementor), akkor még az ezekben összerakott oldalakat is képes leszel AMP-ben megjeleníteni!

 • AMP űrlapok

  Végre bekérhetsz adatokat, fogadhatsz megrendeléseket AMP oldalon is!

 • AMP hirdetések

  Ha hirdetésekből is csinálsz pénzt, akkor ma már egyszerre lehet szupergyors a honlapod, és ráadásul nem kell lemondanod a bevételedről sem!

 • AMP hírlevél feliratkoztatás

  Egy jó online marketing tölcsér kihagyhatatlan eleme a látogatók popuppal történő feliratkoztatása. Ez sokáig nem működött AMP-ben, és ezért jogosan sokan nem is használták ezt a szupergyors verziót. Most viszont itt a megoldás: egyszerre lesz gyors a honlapod mobilon és leszel képes feliratkozókat szerezni.

 • AMP és WooCommerce (webáruház) integráció

  Ha WooCommerce webáruházad van, akkor ma már a termékeket is meg tudod jeleníteni AMP verzióban, hogy a Google is imádja a webshopod gyors betöltését.

Jelentkezz most a képzésre!

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Ez a tanfolyam volt az, ami elinditotta bennem a vallalkozo szellemet. Ezt kovette az Online vallalkozo tanfolyam. Azota keszitettem egy par weboldalt.
Ezuton mondok koszonetet es ajanlom mindenkinek akit erdekel ez a tema.”

M.A.

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Személyes workshop. 1 teljes nap, Budapesten. Ez részben workshop, részben mastermind találkozó, ahol a legújabb közösségi média trendekről hallhatsz szakértő tippeket. Ezen a napon egyben lehetőséget biztosítunk arra, hogy social media manager vállalkozóként üzleti kapcsolatépítés keretében az ügyfeleinkkel összehozzunk.
 • Gyakorlati feladatok.

Milyen szinten nyúlunk bele a honlapodba?

Ezt a képzést kifejezetten vállalkozóknak szántam, akik szeretnék megérteni, hogy mitől lassú a WordPress honlapjuk, és konkrét gyakorlati tippek felhasználásával látványosan javítani is kívánnak ezen.

Tehát nem fejlesztői szinten megyünk bele a részletekbe. Akár fejlesztői-programozói tudás nélkül, a nulláról indulva is érthető és gyakorlatban alkalmazható lesz minden anyag. Nem fogunk PHP kódokat írni, szerver konfigurációt beállítani stb. Ez remélem jó hír, ha hatékony és előzetes tudás nélkül elérhető eredményt szeretnél. Pluginokat és WordPress beállításokat fogunk használni, hogy általad is könnyen megérthető és kezelhető módon amennyire lehet, felgyorsítsuk a honlapodat.

De természetesen itt azért kicsit többről van szó, mint egy háttérszín beállításáról. Magyarul ezek a bővítmények gyakran keményen belenyúlnak a honlap működésébe. Tehát nyitottnak kell lenned arra, hogy ezeket a változtatásokat a honlapodon végrehajtsd, hogy a saját legjobb és leggyorsabb megoldásod eléréséig kísérletezz.

Milyen extra költségek vannak?

Őszinte leszek. A WordPress gyorsítási feladatok egy részét meg fogod tudni csinálni teljesen ingyenesen, egy részük viszont pénzbe fog kerülni. Ezek egyszerűen olyan prémium szolgáltatások, amikért a fejlesztőik vagy szolgáltatóik érthetően pénzt kérnek, és semmilyen más módon nem elérhetők.

Ezeket az összegeket nem nekem fizeted, hanem az adott prémium bővítmény készítőjének vagy szolgáltatás szolgáltatójának. Én bemutatom az adott szolgáltatást, és te eldöntöd, hogy az ára megér-e neked annyit, amennyit várhatóan hoz.

 • A képzés 1. részében szinte csak ingyenes megoldásokat mutatok. Ezekkel is nagyon sokáig el lehet jutni, rengeteget lehet a WordPress honlapod sebességén javítani.
 • A képzés 2. részében lesznek ingyenes és fizetős megoldások. Itt is csupán az ingyenes tippkeket alkalmazva (AMP, CDN, hozzászólások) is hihetetlen sebességjavulást érhetsz el!
 • A képzés 3. részében prémium szolgáltatásokat veszünk, ezeknek külön díja van. Ezek jellemzően pluginok (bővítmények), évi 20 és maximum 150 dollár között. Viszont csak egy rövid tipp: ezért az összegért tökéletes, AMP-kompatibilis popupot fogsz tudni üzemeltetni, hirdetéseket megjeleníteni, hírlevél feliratkozókat szerezni, és még rengeteg további extrához jutsz hozzá. Magyarul ma már majdnem egy normál honlap funkcionalitását fogod tudni kihozni mobilon extrém sebességgel.

Jelentkezz most a képzésre!

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.
 • WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész javasolt időtartama: 3 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videó tanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 500.000 Ft-ot, de még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • A WordPress gyorsítás 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • A WordPress gyorsítás 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft
 • A WordPress gyorsítás 1-3. rész ára bruttó 179.640 Ft részletekben fizetve 3 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 149.700 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész esetén 2, míg a WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész esetén 3 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. rész:

A 1-2. rész teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1. rész anyagára épülő haladó WordPress tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress gyorsítás online tanfolyam 2. rész

WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. rész:

A 1-2-3. rész teljes egészében tartalmazza az 1-2. rész anyagait, plusz kiegészülnek sok órányi videóanyaggal, melyben az 1-2. rész anyagára épülő haladó WordPress tudást sajátíthatod el.

Amennyiben a WordPress gyorsítás online tanfolyam 1-2-3. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 179.640 Ft, amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress gyorsítás online tanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress gyorsítás online tanfolyam 2. rész
 3. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress gyorsítás online tanfolyam 3. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második vagy a harmadik részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben, vagy mindhárom részt egyben.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • A WordPress gyorsítás 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • A WordPress gyorsítás 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 82.900 Ft
 • A WordPress gyorsítás 1-3. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 147.240 Ft részletekben fizetve 3 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 123.900 Ft

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

EXTRA – VIP tagság!

Amennyiben megvan már neked az Online WordPress Tanfolyamunk mind a 2 része, és megrendeled ennek a képzésnek a teljes három vagy az első kettő részét, VIP tagságot kapsz.

A VIP Klub tagság az alábbi előnyöket biztosítja számodra:

 • VIP Klub Facebook csoport – újdonságok és folyamatos kérdezési lehetőség. A csoportban hozzád hasonló vállalkozók, honlaptuladonosok és honlapkezelők. Kiváló terep az ötletelésre, tapasztalat-, és gondolatcserére.
 • Linkcsere Facebook csoport – értékes linkek cseréje, profin, okosan.
 • Időszakonként ingyenes (online vagy élő) képzés a tagoknak
 • Kedvezmények online tanfolyamainkra, részleteket lásd lejjebb.

Hivatalos tanúsítványt adó
WORDPRESS gyorsítás képzés!

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Jelentkezz most a képzésre!

Vannak még kérdéseid a WordPress gyorsítás online tanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. vagy a 3. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben. Viszont a 3. részt van lehetőséged külön is megvenni.

Az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a WordPress gyorsítás területe, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2-3. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2-3. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni az összes rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni WordPress gyorsítóként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a WordPress gyorsítása kezelésében szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz?

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

WordPress gyorsítás 1. rész, WordPress gyorsítás 1-2. rész, WordPress gyorsítás 1-2-3. rész, WordPress gyorsítás 1. rész – VIP tagoknak, WordPress gyorsítás 1-2. rész – VIP tagoknak, WordPress gyorsítás 1-2-3. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WordPress gyorsítás online tanfolyam” értékelése elsőként

WordPress gyorsítás online tanfolyam

49 900 Ft -tól