Leírás

Hivatalos tanúsítványt adó
WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Végre itt a lehetőség, hogy Te is
keresőbarát módon állítsd be a
WordPress honlapodat!

Nem minden WordPress honlap keresőoptimalizált!

Van egy féligazság, ami a honlaptulajdonosok között terjed. Az, hogy minden WordPress honlap alapból keresőoptimalizált, és szereti a Google.

Tudod, miért nem igaz ez?

Azért, mert a WordPress csak az egyik oldal. Ha nincs jól beállítva (esetleg azért, mert nem is tudod, hogy kell), ha már eleve a sablon is rosszul kezel dolgokat, akkor versenyhátrányból indulsz. Olyan versenyhátrányból, amit ha nem tudod hogyan kell a WordPress honlapodat beállítani, nem fogsz tudni leküzdeni!

Talán te is tapasztaltad már ezeket az érzéseket?!

 • … Fogalmad sincs, hogyan kell beállítani a WordPresst, hogy a kereső is szeresse.
 • … Sok mindent tanultál a keresőoptimalizálásról, de nem tudod, hogyan tedd át a gyakorlatba. (Pl. hogyan állítsd be pontosan a YOAST SEO bővítményt.)
 • … Nagyjából tudod, hogyan kellene beállítani, de a sablonod úgy tűnik, nem enged sok mindent, amit pedig fontos lenne.
 • … Jó lenne 1-2 hasznos trükköt kapni, amivel még előrébb hozhatod a keresőben a WordPress honlapodat.
 • … Jó lenne, ha valaki végre rendet tenne a WordPress keresőoptimalizálással kapcsolatos ellentmondó információk között!
 • Szeretnél azonnal belevágni a WordPress SEO képzésbe?

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem a lényeget, amire a magyar vállalkozóknak szükségük van, hogy a saját WordPress honlapjukat igazán keresőoptimalizálttá tegyék.

Figyelem! Ez az online végezhető képzés a nagysikerű WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyamom 2020-ban frissített kiadása.

Ez tényleg a lényeg. Azonnal alkalmazható, gyakorlati beállítások mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. A WordPress keresőoptimalizálás 2.0 online videótanfolyam segítségével végre képes leszel keresőbarát módon beállítani a WordPress honlapodat!

Nem kell többé az idődet pazarolnod, nem kell többé úgy érezned, hogy a honlapodat nem tudod arra használni, amire igazán kellene: több látogatót és több vevőt szerezni.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem hogy pontosan mit hogyan állíts be azért, hogy a Google is valóban értse, amit a honlapoddal el szeretnél mondani.

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében kapod meg.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről.
Ennek feltétele, hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat

Hivatalos tanúsítványt adó WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2023/000409) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző WordPress keresőoptimalizálási feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a „születési hely és idő, állandó lakcím stb.” Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyamunkon.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni a WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam tematikáját. A képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a WishList Member használata online videótanfolyamról, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mit fogsz megtanulni a WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyamon?

A WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam két részből áll. Ez a két rész külön-külön megvásárolható, hogy tényleg ne terheljelek azzal az információval, amire neked nincsen szükséged!

 1. Az első részben a könnyen, az adminisztrációs felületről mindenki által beállítható megoldásokat mutatom be.
 2. A második részben belemegyünk olyan extra megoldásokba is, amihez már a WordPress fájlokba is bele kell egy kicsit nyúlni.

Akkor is tudok segíteni, ha a képzés valamelyik korábbi verziója már megvan. Ráadásul ebben az esetben 50%-os kedvezményt biztosítunk, lásd lejjebb az áraknál.

Néhány részlet az első részből

 • Hogyan válassz a keresőnek is tetsző WordPress sablont?

  Kevesen tudják, de már a sablon kiválasztása is eldöntheti, mennyire leszel sikeres a keresőben. Nem elég szép sablont választani, olyanra van szükséged, amit a kereső is érteni fog. Ezt mutatom meg neked, hogy mi alapján tudsz sablont választani, még mielőtt kiadnád érte a pénzt vagy feltelepítenéd.

 • YOAST SEO bővítmény beállítása.

  Minden, amit erről a nagyon hasznos bővítményről tudnod kell, érthető képernyővideó formájában. Többé nem lesz kérdésed, hogy mire figyelj, mit és hogyan állíts be, vagy éppen miért kerülhetsz egy cikkel akkor is előre a keresőben, ha esetleg a YOAST hibát jelez.

 • Média beállítások.

  Hogyan állítsd be a képeidet, hogy a kereső is értse és szeresse őket?

 • Hogyan használd a közösségi média (pl. Facebook) erejét a keresőben jobb helyezésekért.

  Kevés szó esik erről, pedig a Google egyre nagyobb figyelmet szentel a közösségi média oldalaknak. Miért? Mert azokat a legnehezebb átverni. És ez a jó hírem neked: nem kell drága, érthetetlen trükköket alkalmaznod, elég, ha megérted, miért és hogyan használd a közösségi médiát a kereső szempontjából, és hogyan állítsd be ehhez a WordPress honlapod.

 • Oldalsáv és lábléc beállítások.

  Néhány azonnal alkalmazható trükk, amivel a honlapod két legértékesebb elemét, az oldalsávot és a láblécet állíthatod be a jobb helyezések érdekében.

 • Kategória- és címke oldalak beállítása. A WordPress leggyengébb pontja életre keltve!

  Te tudtad, hogy egy óriási érték van a kezedben? Ez pedig a gyűjtő oldalaid, vagyis pl. a kategória- és címke oldalaid. Csak az a helyzet, hogy ez a leggyengébb pontja a WordPressnek, és ezért sokan azt sem tudják, mit kezdjenek vele. Most meg fogod látni, hogy hogyan használd ki ezeket az oldalakat a saját eredményeid javítása érdekében!

 • Webáruház beállítások.

  Ha WooCommerce webáruházat használsz, akkor jó hírem van! Két külön videóban fogunk azzal foglalkozni, hogy hogyan állítsd be a WooCommerce oldalaidat úgy, hogy a keresőben a tartalomhoz mérten lehető legjobb helyeket érd el!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 16 db videó, több mint 3 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás csak az első részben, amit az adminisztrációs felületről könnyen, egyszerűen be tudsz állítani!

Néhány részlet a második részből

Ezekben a videókban a WordPress fájlokba is belenyúlunk. De nem kell ehhez programozónak lenned, elég, ha „mersz” egy kicsit módosítani a kódban. Megmutatom azt is, milyen ingyenes szoftvert használj ahhoz, hogy ha pl. elrontasz valamit, akkor azonnal vissza tudd állítani.

 • Gyűjtő oldalak kivesézve. Webáruház tulajdonosoknak kötelező!

  Igazán felturbózzuk a kategória- és címke oldalaidat. De ha webáruházad van, akkor ide tartoznak a termék kategória oldalaid is. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy a keresőben az egyik legfontosabb belépési pontodat elhanyagolod! Ezért csak ezzel a témával 4 db, 10-15 perces videóban foglalkozunk!

 • Oldalsáv, logó pontos keresőbarát beállítása.

  Vannak olyan beállítások, amihez már a kódba is bele kell nyúlni. Az admin felületről megoldható változtatásokat már vettük az első részben, itt azt a pár egyszerű trükköt fogom megmutatni, amit a konkurensed úgyis lusta lesz megcsinálni. És amivel néhány sor átírásával a Google számára sokkal érthetőbbé teheted a WordPress honlapodat!

 • Kiemelt kép keresőoptimalizálása.

  A jó hír: szinte minden sablon használ kiemelt képeket (cikkben de akár a webáruház termékeknél is). Rossz hír: ez vagy jól van beállítva a keresőnek, vagy nem. Ezek után ez nem lesz kérdés, és egyetlen sor átírásával ezt a problémát is kezelni fogod!

 • Lábléc copyright szöveg -az egyik legfontosabb SEO elem.

  Ha voltál már bármilyen képzésemen, akkor tudod, hogy a lábléc az egyik legerősebb elemed a keresőben. Ha még nem voltál, hidd el nekem. Most megmutatom, milyen egyszerűen tudod magad még erősebbé tenni a legfontosabb kulcsszavaidra mindössze azzal, hogy felülírod ezt az elemet – ami sajnos sokszor nem téged, hanem a sablonod fejlesztőjét erősíti!

 • Egyedi gyűjtő oldalak használata.

  Hogyan dominálhatod még jobban, még több kulcsszóra a keresőt? És még csak nem is bonyolult, egyetlen perc alatt meg tudod csinálni még akkor is, ha életedben először látsz php fájlokat!

 • Egy egyszerű trükk, amivel minden oldalra kiírathatod a kulcsszavadat!

  Ez is főleg webáruházaknak tud segíteni, de ha megérted a lényegét, akkor szinte minden esetben használhatod. Meg fogsz lepődni, milyen egyszerű, és mekkora erő van benne!

 • További, azonnal alkalmazható tippek és trükkök.

  Összesen 15 db videó, több mint 2 és fél óra rendkívül hasznos, azonnal alkalmazható WordPress keresőoptimalizálási megoldás a második részben is!

 • Örökös Honlapra Fel! VIP Klub tagság.

  Ha megvan már neked valamelyik WordPress képzésünk mind a 2 része, akkor ha megrendeled ennek a WordPress keresőoptimalizálás online tanfolyamnak mind a 2 részét is, akkor VIP taggá válsz. Ez 2 zárt Facebook csoport tagságot (VIP csoport és Linkcsere csoport) jelent, illetve árkedvezményt a teljes árú online tanfolyamainkra és személyes képzéseinkre.

WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

Jelentkezz most a képzésre!

Mire képes a WordPress keresőoptimalizálás?

Ismersz, és tudod nagyon jól, hogy nekem mindenem a hatékony cégműködés, és ezt szeretném most közelebb hozni számodra is. Nem csináltam volna egy videótanfolyamot csak azért, hogy bemutassam a WordPress SEO lehetőségeit.

 • Meg fogom neked mutatni, hogy hogyan használd a WordPress keresőoptimalizálást arra, hogy több látogatót és több vevőt szerezz a segítségével a honlapodon.
 • Azt nem ígérhetem, hogy ha ezt a tanfolyamot elvégzed, akkor magától dőlni fognak a megrendelések. De azt igen, hogy ha hajlandó vagy a cégeden dolgozni, hajlandó vagy egy kicsit foglalkozni a honlapoddal, akkor megmutatom, hogy használd aWordPress keresőoptimalizálást annak érdekében, hogy több látogatót, feliratkozót és vevőt szerezz.

Mit mondanak mások a tanfolyamaimról?

„Sok gyakorlati tipp. Saját tapasztalataid alapján összeállított tananyag. Átlátható és átlag honlaptulajdonosként is jól érthető, azonnal hasznosítható ismeretek.”

Keresztesné Molnár Anita
TudatosAdozo.hu

„…Eddig 10x ennyit ültem az ingyenes tartalmak előtt otthon, most végre gyakorlati megvalósítás is lehet belőle…”

Baji Angéla
www.interjuramegyek.hu

„A tanfolyamokon tanultak alapján bebizonyosodott, hogy csak működő dolgokat tanítasz. A tanultak megvalósításával valóban jó eredményeket lehet elérni. Folyamatos látogató emelkedés van az oldalainkon. Külön nagy öröm számunkra, hogy az egyik duguláselhárító oldalt már felhoztuk a google 1. oldalra, ami nem kis teljesítmény ekkora konkurencia harc mellett.”

Korfanti Gábor

„Tisztelt Szilagyi Balazs Ur!

Eloszor is koszonetet kell mondjak Onnek es a szerencsemnek, hogy erre a tanfolyamra ratalaltam, mert ez annyira megvaltoztatta a velemenyem es az elkepzelesemet, hogy a meglevo honlapomat ujbol kezdtem csinalni, igyekezve minel tobbet felhasznalni az On tanacsaibol.

Meg egyzer koszonom, es tovabbi jo munkat kivanok!

Amennyiben meg hasonlo temaju tanfolyamot indit, szivesen kovetem Ont.”

M.A.J.

„…érthetően, egyszerűen lett elmagyarázva minden, azzal a szándékkal, hogy megértsék és látszik, hogy valódi tudás van mögötte.”

Szklenár Ferenc

„Gyakorlatközpontú és aktuális ismereteket ad a tanfolyam. Laikusok számára is érthető az anyag, könnyen lefordítható a hétköznapi gyakorlatra.

R.A.

A képzés anyagai a következőkből állnak:

 • Online anyagok. Videók, hanganyagok és átiratok formájában. Minden anyag akárhányszor hozzáférhető a későbbiekben is a saját gépeden bárhol a világon, és minden anyag alatt van kérdezési lehetőséged, ahol kollégáink igyekeznek a segítségedre lenni.
 • Gyakorlati feladatok.

Mikor kezdheted el a képzést?

Akár már holnap kezdheted is!
A képzés teljes anyaga rendelkezésre áll, így a befizetésed után 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférésed a teljes, megrendelt anyaghoz.
Részletfizetés esetén az 1. részlet beérkezése után az 1. rész anyagához 1 munkanapon belül hozzáférsz.

Az alábbi, javasolt időtartammal érdemes számolni a képzés elvégzésre.

 • WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1. rész javasolt időtartama: 1 hónap.
 • WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. rész javasolt időtartama: 2 hónap.

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) egy automatikus kérdőívet fog küldeni. Ezt nem kötelező kitölteni, de megköszönjük, ha a képzésünket pozitívan értékeled.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz? OKÉ, fontos, és hasznos az anyag, de ki is kell azt fizetni. Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a videótanfolyam aranyárban mérhető, ezért elkérhetnék érte több százezer forintot.

De nem teszem! Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, de még csak 200.000 Ft-ot sem.

Ezt a tanfolyamot kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen.

 • Az 1. rész ára bruttó 49.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára bruttó 119.760 Ft részletekben fizetve 2 x 59.880 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve kedvezményes áron bruttó 99.800 Ft

Akkor tudjuk a jelentkezésedet elfogadni és a hozzáférést a videókhoz megadni, amikor a tanfolyam ára (részletfizetés esetén az első részlet) beérkezik a számlánkra.

Mit tartalmaz az ár?

 • Az WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam teljes anyagát..
 • Örök hozzáférést, azaz ha egyszer befizetted, akkor sosem vesszük el a hozzáférésedet. Bármikor, akárhányszor megnézheted a tanfolyam anyagát.
 • Minden videó alatt kérdezhetsz.

A részletfizetés ütemezése

Amennyiben részletfizetéssel szeretnéd a tanfolyam árát törleszteni, úgy a WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. rész esetén 2 részletben fizetheted be a képzés árát. Ennek fizetési ütemezése az alábbi módon történik, mindegyik hónapnál jelöltük a befizetett összegért járó anyagrész témáját is:

WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. rész

Amennyiben a WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1-2. részt részletekben fizetnéd be, úgy a teljes befizetendő összeg bruttó 119.760 Ft , amit havi bontásban az alábbi ütemezésben tudsz teljesíteni:

 1. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 1. rész
 2. hónap – bruttó 59.880 Ft – WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam 2. rész

A közzétett havi bontás változtatásának jogát fenntartjuk!

Automatikus fizetés beállítása

Amennyiben részletfizetést választasz, úgy a jelentkezési űrlap kitöltése után be tudod állítani, hogy a részletfizetés automatikusan minden hónapban megtörténjen a kártyádról. Ebben az esetben nem kell majd intézned a havi befizetést, hanem a megadott bankkártyádról (az első befizetés alkalmával megadott kártyaadatokkal) automatikusan átutalódik a havi részlet összege.

Kérlek, gondoskodj arról, hogy az ütemezett időpontban legyen elegendő pénz a számládon.

VIP kedvezmény:

Ha jelenleg Honlapra Fel! VIP Klub tag vagy, akkor rád a VIP árak vonatkoznak!

 • Az 1. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 40.900 Ft
 • Az 1-2. rész ára VIP kedvezménnyel bruttó 98.160 Ft részletekben fizetve 2 x 49.080 Ft havi részletben.
  Egyben befizetve még kedvezőbb áron bruttó 82.900 Ft

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Tudom, hogy ez a tanfolyam is annyira hasznos lesz számodra, hogy 100%-os elégedettségi garanciát vállalok rá neked!

Ha nem tetszik, 30 napon belül küldesz egy e-mailt, és én kérdés nélkül visszautalom neked a pénzed! Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

Vannak még kérdéseid a WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyammal kapcsolatban?

Itt összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Kérlek nézd át, hátha megtalálod bennük a választ a kétségeidre, kérdéseidre.

Mennyi időt vesz el a képzés? Mennyit kell a tanulásra fordítanod, ha normál ütemben szeretnél haladni?

Egyrészt ez tőled függ, mennyire szeretnél alapos lenni, mennyire dolgozod ki a gyakorlati részeket. Ha már végezted képzéseimet, vagy van már valamennyi online tapasztalatod, valószínűleg a gyakorlat például gyorsabb lesz.

Én úgy tervezem, hogy heti 6-8 órát kelljen vele foglalkozni ha valaki a normál ütemben szeretne haladni. Ez részben a tanulás, részben a gyakorlati feladatok megvalósítása – amivel egyben a saját online vállalkozásod építed.

De a haladás egyéni. Tehát nem gond, ha nem tudsz ennyit rászánni, a videók és a képzés korlátozás nélkül elérhető. Nem muszáj az előírt idő alatt elvégezned, haladhatsz a saját tempódban.

Mi a helyzet, ha nem bírod a tempót?

Ha bármilyen okból ez a tempó gyors lenne neked, akkor nincs semmi gond. Ennél lassabban is elvégezheted a képzést. Mivel a tananyagot a saját számítógépeden dolgozod fel, és az anyagokhoz örökös hozzáférésed van, ezért a saját tempódban haladhatsz.

Kell-e valamilyen előzetes tudás a képzés elvégzéséhez?

Speciális előképzettségre nincs szükséged. Fontos ugyanakkor, hogy a tananyaggal sorrendben haladj, először az 1. rész anyagaival kezdj, majd ha ezeket már megnézted és elsajátítottad a benne lévő tudást, akkor haladj tovább a 2. rész videóira. Magát az 1. részt magába foglalja a haladó, 1-2 rész opció, tehát nem kell mindkettőt külön megvenni.

Ha most csak az 1. részt veszem meg, dönthetek-e később a folytatásról? Azaz elvégezhetem-e később a 2. részt?

A tanfolyam egyes részei egymásra épülnek, ezért nincs lehetőség a második részt magában megvásárolni. Megvásárolhatod az első részt külön, az első és második részt egyben.

Igen, akár az 1. rész elvégzését követően, akár már hamarabb is dönthetsz úgy, hogy beiratkozol a 2. részre is. A két tanfolyam külön tanfolyam (de az 1-2. rész anyaga teljes egészében tartalmazza az 1. rész anyagát is), így akár mindkettőnél megszerezheted a hozzá kapcsolódó tanúsítványt. A két tanfolyam közt azonban nincs átjárási lehetőség, azaz azt nem tudjuk számodra biztosítani, hogy akár az 1. rész közben, akár azt elvégezve a 2. résznek csak egy részét vásárold meg, illetve teljesítsd.

Mégis szeretnénk segíteni neked, ha az 1. rész során döntötted el, hogy annyira tetszik a terület, hogy még többet szeretnél tudni róla. Így abban az esetben, ha az 1. részt már teljes egészében kifizetted és sikeresen elvégezted, a 2. rész díjából kedvezményt adunk, melyet kedvezmény kupon formájában kaphatsz meg. A kedvezmény kupon összege a kupon kiállításakor aktuális 1. és 2. rész különbözetének megegyező összeg.

A képzési követelményeket azonban ebben az esetben is teljesítened kell, ha hivatalos tanúsítványt szeretnél kapni a 2. rész sikeres elvégzéséről. A részletekről, a kedvezmény kuponról előzetesen érdeklődj elérhetőségeinken.

Figyelem!

A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.

Azaz nem szakmai végzettséget igazol, hanem azt, hogy ezen a képzésen részt vettél.

Egyedül te vagy felelős a bevételeidért, vagy azért, hogy megbízókat, megrendelőket találj, vagy el tudj helyezkedni WordPress keresőoptimalizálási szakértőként! Sem én, sem senki más nem tud neked olyan anyagot mutatni, ami úgy működne, hogy neked ne kellene érte semmit tenned!

Tehát azt nem tudom garantálni neked, nem is szeretném, hogy mennyi pénzt fogsz keresni a tanfolyam elvégzése után. Sőt, akár az is lehet, hogy semmit nem fogsz keresni, ha nem teszel érte.

Azt viszont tudom garantálni, hogy átadom neked azt a tudást, amire a 21. század egyik legkelendőbb területén, a WordPress keresőoptimalizálásban szükséged van, és mindent megteszek azért, hogy a megrendelőinket összehozzuk azokkal a megbízókkal, cégekkel és vállalkozásokkal, akiknek ilyen emberekre van szükségük.

De a játszmához te is kellesz. Csak akkor vágj bele ebbe a képzésbe, ha hajlandó vagy tanulni, és kitartó leszel!

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?

 • Az oldal alján lévő legördülő menüből válaszd ki a számodra megfelelő tanfolyamot! (Figyelem! Csak abban az esetben válaszd a VIP lehetőséget, ha valóban tagja vagy VIP klubunknak!)
 • Válaszd ki, hogy egy összegben, vagy részletekben fizetnél!!
 • Kattints a „Jelentkezem” gombra!
 • Ezután az oldal átirányít a Pénztár felületére. Itt add meg a jelentkezési adataidat, és a számlázási adataidat, ha a kettő eltér egymástól.
 • Ezen a felületen kell megadnod egy felhasználónevet és jelszót, amivel később majd be tudsz jelentkezni a tanfolyami felületre is. (Ha VIP tag vagy, akkor jelentkezz be a jojjenekavevok.com oldalunkon használt felhasználóneveddel és jelszavaddal, nem kell újra regisztrálni!)
 • Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni: bankkártyával (Stripe felületén keresztül) vagy banki átutalással (közvetlenül a bankszámlaszámunkra vagy PayPal fiókunkra), vagy bemehetsz akár a bankba is, befizetni a képzés árát, amelyik neked a legegyszerűbb!
 • Töltsd le, olvasd el és fogadd el egy kipipálással a felnőttképzési szerződés általános szerződési feltételeit!
 • Olvasd el és egy kipipálással fogadd el az adatkezelési tájékoztatót!
 • Ellenőrizd le a megadott adatokat, majd nyomd meg a „Megrendelés elküldése” gombot!
 • Fizesd ki rögtön, vagy utald át az összeget a megadott bankszámlaszámunkra!
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát. Ha ÁFÁ-s vagy vissza is igényelheted, és még a könyvelőd is szeretni fog!
 • 1 munkanapon belül megadjuk a hozzáférést a zárt tanfolyami felülethez, ahol megnézheted a tanfolyam videóit.
 • Ezután bármikor és bármennyiszer megnézheted majd a videókat.
 • Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz? Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Jelentkezz most a képzésre!

További információk

Képzés típusa

WordPress keresőoptimalizálás 1. rész, WordPress keresőoptimalizálás 1-2. rész, WordPress keresőoptimalizálás 1. rész – VIP tagoknak, WordPress keresőoptimalizálás 1-2. rész – VIP tagoknak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam” értékelése elsőként

WordPress keresőoptimalizálás online videótanfolyam

40 900 Ft-tól